Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

cine si cum conduce lumea elita globala sua franc masoneria UE, grupuri oculte, marile corporatii, euro, dolar, masoni, ceicunoi.wordpress.comSă ai peste 25 de ani ( consider că la vârsta de 25 de ani ar trebui ca oricine să aibă creierul destul de copt), şi să nu fii încă perfect convins de faptul că lumea este condusă, de undeva din umbră (sau chiar pe faţă uneori), de nişte oameni foarte puternici (nu mulţi), plini de bani şi cu foarte mare influenţă, înseamnă una sau mai multe dintre următoarele variante:

1. Eşti retardat mintal la propriu, senil sau cu creierul incapabil să proceseze informaţie la un nivel acceptabil şi nu ai cum fizic-biologic-anatomic să pricepi ce se întâmplă în jurul tău;

2. Eşti neinteresat de acest subiect sau indiferent – motiv pentru care nu ai fost atent când s-a discutat despre aşa ceva în jurul tău, în mass-media, pe internet etc şi/sau nu te-a interesat  să citeşti, să te documentezi pe acest subiect. Cei care nu sunt interesaţi de un asemenea subiect (deşi îi vizează direct şi are o influenţă incredibilă asupra propriei lor bunăstări), fac parte din acei români distruşi mental la capitolul “propria viaţă şi lumea în care trăiesc”

3. Esti atât de prost educat (ce înseamnă educaţie găseşti pe blog) încât nu poţi înţelege cum funcţionează astfel de lucruri – fie aveai sau ai ajuns să ai un IQ prea mic, fie pur şi simplu nu înţelegi cum funcţionează lumea în care trăim;

UPDATE ian 2015: Am sintetizat motivele pentru care românii nu pot vedea adevărul din jurul lor (realitatea REALĂ) AICI-click!

Legat de cine conduce lumea sunt importanţi următorii paşi:

1.Să ajungi să fii convins că LUMEA ESTE CONDUSĂ de grupuri oculte, din umbră, pe ascuns etc. (Populaţia globului nu a trecut încă nici măcar de acest prag; nici măcar popoarele civilizate nu au depăşit, ca popor, acest prag al conştientizării faptului că lumea e condusă NU de cei pe care îi votăm, ci de cele mai multe ori, PRIN ei)

2.Să ajungi să înţelegi CE VOR cei care conduc lumea din umbră. Pe scurt, aceştia vor: – control total al omenirii (masele de oameni să fie „sclavi” care muncesc pentru cei care conduc lumea – se întâmplă deja, masele de oameni să nu se răzvrătească niciodată și să stea cuminți la locul lor de „sclavi muncitori” etc), înavuţire şi mai mare cel puțin prin impunerea unei societăţi de consum şi prin exploatarea resurselor naturale mai ales din ţările lumii a 3-a (inclusiv România – vezi Roşia Montană, gaze de şist etc), impunerea unei „noi ordini mondiale” care să asigure acest control total.

3.Să ajungi să înţelegi CUM funcţionează acest proces de control al omenirii, prin care masele de oameni (peste 7 miliarde) sunt conduşi de către un grup restrâns (câteva sute de oameni) – pe scurt, sistemul funcționează cu ajutorul banilor (mulți foarte mulți bani), prin influență, prin șantaj sau mită, prin amenințare sau chiar eliminarea din peisaj a celor care se opun (vezi John F. Kennedy din câte am înțeles), prin manipulare în masă a populației globului, prin controlul produselor alimentare la nivel mondial, prin controlul comerțului (nu prea există la nivel mondial o piață concurențială reală, ci mai multe monopoluri), prin controlarea sistemului medical, prin controlarea cercetării și dezvoltării tehnologice și nu numai (lucrurile nou descoperite/inventate, care ar fi foarte importante pentru omenire, ajung la urechile/ochii publicului la mult timp după descoperire, sau nu ajung deloc din cauza intereselor mârșave ale celor care conduc lumea – de exemplu lipsa leacului pentru cancer – existența cancerului în populație este mai profitabilă pentru „elite”), prin controlarea mass-media, a băncilor, a educației, a internetului (încă nu de tot), a oamenilor politici, a locurilor de muncă etc etc etc etc etc. Alte detalii în textul meu de aici: Strategii de manipulare si prostire a oamenilor. Cum se controleaza masele (pol34)

4.Să ajungi să ştii (măcar în mare) CINE sunt cei care conduc din umbră lumea; (consider că CINE conduce este mai puţin importat decât CE VOR şi CUM ACŢIONEAZĂ); cine conduce lumea o să vedeți mai jos în ”piramida puterilor”.

5.Să ajungi să descoperi metode de contracarare a acestui fenomen – pentru a salva de sub influenţa celor care conduc din umbră, măcar ţara ta, măcar localitatea ta, măcar propria familie; două metode de contracarare a fenomenului ar fi: 1.pentru familia ta – deținerea unei ferme în proprietatea privată sau în asociație cu alte familii de bună credință și 2.pentru localitatea ta – existența unui om de bună credință (pe bune) în funcția de primar al localității respecive.

(Update oct 2012: puteți să urmăriți Ce-i cu noi? și pe Facebook AICI)

Există o serie de motive pentru care oamenii, în general, nu sunt interesaţi de astfel de lucruri, sau NU VOR/ NU POT să le înţeleagă, însă o să le explic altă dată. Până atunci, iată mai jos ce am primit pe mail (nu e nevoie să fiţi întru totul de acord – de exemplu faza cu statuia Europa nu e așa interesantă, dar în rest, cam aşa stau lucrurile), vedeți AICI niște relatări FOARTE INTERESANTE și pe înțelesul celor care au urechi să audă, ale lui Anghel Rugină despre grupul care controlează lumea din umbră. – citiți neapărat măcar această chestie și înțelegeți că așa stau lucrurile la nivel planetar (UPDATE 28 oct 2012: se pare că discuția respectivă nu era între Rugină și Tucă așa cum este prezentată situația acolo. Nu se știe exact cine a spus acele lucruri, dar le consider la fel de adevărate (chiar dacă n-are grad) și merită citite ca să vedeți cum stă treaba legat de cine-cum conduce lumea și România. Despre dezinformarea legată de Anghel Rugină-TUCĂ citiți AICI).

Atenție: pentru a afla cine conduce lumea și România, dacă plecați de la zero în acest ”domeniu”, nu vă așteptați ca în urma citiri unui singur text să știți totul despre tot. E ceva mai multicel de citit dacă vreți să înțelegeți calumea. Și este foarte bine că vreți asta. Nu vă descurajați! Citiți câte puțin când aveți timp, și curând veți avea o imagine formată despre cum stau lucrurile de fapt. Aveți câteva linkuri bune și în josul acestei pagini.

UPDATE ian 2015: Informațiile pe care le puteți citi în continuare au fost postate prin martie 2012 când creierul meu nu era prea copt în ceea ce privește Cine conduce lumea din umbră, motiv pentru care puteți și să nu le mai citiți, pentru că sunt amestecate haotic și nu vă vor convinge de nimic. Mai bine ignorați partea de mai jos și luați și citiți când aveți timp articolele selectate în lista cu CELE MAI IMPORTANTE ARTICOLE CE-I CU NOI?)

……….

UN OM INFORMAT VALOREAZĂ CÂT DOI ŞI ESTE MAI GREU DE MANIPULAT

TURNUL BABEL REVINEMAI MULTE LIMBI O SINGURĂ VOCE
“Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.”
Planul ocult de cucerire a Europei se desfăşoară sub ochii noştri şi cu acceptul nostru. Al III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu aşa-zişii “politicieni” corupţi. Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită.

Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană?

Uniunea Europeană este un proiect conceput încă de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în aşa fel încât să “scape” de sub controlul naţional. Ideea fundamentală a Comunităţii Europene a fost să se erodeze puterea şi autoritatea statelor naţionale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

În anii 1980 Consiliul European a pus în circulaţie un afiş interesant, înfăţişând Turnul Babel (reprodus după o pictură din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Bătrân). O macara în jurul căreia se văd nişte muncitori, stelele Uniunii Europene precum şi sloganul “Mai multe limbi, o singură voce”, completează imaginea.

turnul babel comparatie uniunea europeana parlamentul european masonii conduc lumea prin UE  si SUA, cine sunt masonii, ceicunoi.wordpress.com

Semnificaţia este cât se poate de clară: construirea unui nou turn Babel a început în forţă.

Babel era un oraş unde întreaga omenire era unită, toţi oamenii vorbind o singură limbă. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Însă Dumnezeu (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile şi a împrăştiat oamenii pe tot Pământul).

Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg şi în el se găseşte acum Parlamentul European. Clădirea a fost inaugurată în 1999.

turnul babel parlamentul european limbi oficiale ue directive regulamente ale uniunii europene se aplica in romania, controlul si manipularea maselor, dictatura moderna a grupurilor oculte mason, ceicunoi

Edificiul din Strasbourg este locul şi unui alt simbol păgân adoptat de UE, pe unul din pereţii interiori fiind zugrăvită răpirea Europei de către Zeus. Potrivit legendei greceşti, Zeus a dorit să se înfrupte din nurii prinţesei feniciene Europa. Ca să îi intre în graţii, el s-a transformat într-un taur de o frumuseţe răpitoare şi a îngenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apă, a înotat până în insula Creta, răpind-o pe frumoasa prinţesă. “Cine nu-şi cunoaşte istoria, riscă să o repete”. Pentru cei avizaţi, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei şi naşterea modernă a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seducţia şi violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa prinţesă feniciană Europa. Astăzi, aceleaşi metode – secretomania, dirijismul dim umbră şi violul conştiințelor-, sunt utilizate de “arhitecţii” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent şi a-l face să cadă în braţele celui care va fi echivalentul contemporan al tatălui păgân al zeilor antici.

zeus legende crearea UE printesa feniciana Europa, parlamentul european cine conduce lumea franc masonerie simboluri controlul omenirii, ceicunoi.wordpress.colm

Semnificaţia statuii este următoarea:

– populaţia vede o Europă frumoasă şi mândră călare pe un taur puternic (o economie puternică).
– de fapt taurul îl reprezintă pe ZEUS (masonii) care prin minciuna şi înşelătorie pun mâna pe Europa şi o răpesc. De menţionat faptul că Europa s-a lăsat păcălită şi de bună voie s-a urcat pe taur (ţările Europei de bună voie au intrat în comunitate).

UE, cel mai “grandios” şi mai “democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbră, edificiul european.

Scena seducerii este pictată şi la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafaţă de trei ori mai mare decât mărimea naturală a personajelor. Mai mult, europenii care vizitează capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasată chiar în faţa sediului Consiliului European, în care Europa este înfăţişată călărind taurul zeiesc.

Acest simbol este reprodus şi pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe moneda euro comemorativă pusă în circulaţie în Italia, unde Europa, aşezată pe taur, este reprezentată ţinând în mână un stilou şi Constituţia Europeană. Nici nu se putea găsi ceva mai “sugestiv”.

italia moneda comemorativa UE cine conduce lumea masoni, grupuri oculte, corporatii, ceicunoi.wordpress.com

DEJA TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ

Europa nu a putut fi cucerită prin razboi dar va fi cucerită prin mijloace economice şi financiare. Enorma presiune financiară la care este supusă România în momentul de faţă nu are alt scop decât cucerirea ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai monedă naţională, nu mai ai armată, ţi-au distrus industria şi agricultura, sistemul de învăţământ şi de sănătate, ţi s-au furat toate resursele şi eşti obligat să te supui legilor comunităţii europene, eşti deja cucerit.

Traian Băsescu ştia acest lucru în momentul când România semna acordul cu FMI. În mai 2010 referindu-se la programul FMI, Băsescu declara: “Traian Băsescu: Acest program ne menţine suveranitatea. Ţările care sunt în mare dificultate financiară cedează mare parte din suveranitate.” În iulie 2010 “Angela Merkel propune ca ţările-membre UE care fac excese bugetare să-şi piardă suveranitatea.” Deci întâi ne îndatorează prin acordul cu FMI fluturând ideea că luăm împrumut ca să putem plăti pensiile şi apoi ne preiau suveranitatea şi ţara va fi practic condusă de “investitorii care vor cumpăra obligaţiunile statului respectiv”. Ce va urma? Putem să ne dăm seama din declaraţia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de preşedintele Comisiei Europene: “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.” SISTEMUL este atât de bine conceput încât s-a gândit şi la cei săraci, la CEI CE VOR SĂ SE REFUGIEZE în păduri, să evadeze şi să fugă de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede că nu doar copacii sunt ai statului în PĂDURI, ci şi ciupercile, murele, perele pădureţe, plantele medicinale, peştele din apele de munte, din crescătorii, bălţi şi iazuri din fondul forestier, răşina etc., iar recoltarea lor constituie contravenţie şi se pedepseşte. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, publicată în Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).

Va urma desfinţarea parlamentelor naţionale, desfiinţarea funcţiei de şef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidenţiale şi gata). – Va exista un singur parlament, cel european şi un singur preşedinte al Europei. – La noi va fi numit probabil un guvernator, iar ţara va ajunge o anexă a marilor puteri. – Pentru ca suveranitatea ţării să poată fi transferată cât mai uşor către cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul să fie cât mai suplu iar funcţiile lui să fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat şi desfinţarea serviciilor publice, învăţământ, sănătate etc. Toti conducatorii pe care i-am avut de la aşa-zisa Revoluţie încoace ne-au trădat şi ne-au vândut. Argumente referitoare la cele prezentate mai sus încep să vină din ce în ce mai multe şi într-un ritm accelerat, ceea ce înseamnă că am intrat deja în zona periculoasă în care destinele noastre ale fiecăruia vor fi pentru un timp în mâna celor care fac aceste jocuri şi noi nu avem cum interveni. Trecerea aceasta forţată prin tumultul istoric pe care îl trăim se va lăsa şi cu victime colaterale, aşa că cine rezistă şi scapă e bine, iar cine nu…asta e… Lupta împotriva populaţiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical. Scopul final este reducerea populaţiei globului sau înrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogaţi care vor conduce lumea şi restul populaţiei vor fi săraci şi supuşi) şi instaurarea Noii Ordini Mondiale în care un Guvern Mondial unic va conduce şi controla toată planeta. În mod normal, informaţiile probate şi argumentate, prezentate mai sus, precum şi o mulţime de alte informaţii de acest tip, ar trebui să reprezinte ştiri de primă mână pentru mass-media. Şi totuşi televiziunile şi presa în general nu suflă o vorbă despre aceste lucruri. Nici măcar să fie prezentate ca fapt divers sau curiozităţi. Nu v-aţi întrebat de ce? Populaţia este masiv dezinformată prin mass-media. Niciodata nu o să aflaţi aceste lucruri privind la televizor.

piramida puterii la nivel mondial, cine controleaza si conduce lumea si romania, grupuri de putere oculte franc masoni, marile corporatii bani, ceicunoi.wordpress.com

Piramida puterii la nivel mondial

( CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII ( detaliat pe familii, dinastii, institutii internationale etc – click AICI )

Şi încă o schema a puterii globale preluată de AICI:

cine conduce lumea din umbra ordinul iezuit schema ierarhia puterii mondiale secrete oculte franc masonerie instrumente planurile celor mai bogati puternici oameni din lume iezuitii masonii conduc lumea

Întemeierea Uniunii Europene prin fraudă Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operaţiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusă în scenă în capitala Italiei. Dezvăluirile şocante făcute de unul dintre protagoniştii ceremoniei desfăşurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce văd în proiectul construcţiei europene materializarea unei utopii pentru subiecţii expuşi consecinţelor acesteia. Existenţa atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero şi până în prezent de fraude, conspiraţionism şi eludarea regulilor democratice naşte în mod legitim următoarea întrebare: ce forţe se află la cârma proiectului UE şi ce scopuri sunt urmărite? Un posibil răspuns la această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit căruia, pentru a înţelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societăţi secrete”, apărută la editura Planeta, 2005, Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că “proiectul Constituţiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost preşedinte al Franţei în perioada 1974-1981, preşedintele Convenţiei Europene care a redactat textul tratatului constituţional – n.a.), că “masonii controlează Internaţionala Socialistă şi s-au infiltrat puternic în partidele de dreapta” şi că aceştia exercită “o influenţă masivă în lumea comunicaţiilor şi în special în educaţie, justiţie şi forţele armate.” Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE şi-au găsit o confirmare şi în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocuţiune rostită în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegaţie a Comisiei Trilaterale (organizaţie privată care grupează aproximativ 300-350 dintre cei mai influenţi lideri politici şi economici ai planetei), formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-preşedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller şi fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituţii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondială. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul şi i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.” Bukovsky nu şi-a putut reţine uimirea faţă de capacităţile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schiţat. Cum de ştia Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în următorii 15 ani? Şi, surpriză-surpriză, cum de a devenit autorul constituţiei europene în 2002-2003? Iată o întrebare foarte bună. Miroase a conspiraţie, nu-i aşa?”

În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică europeană. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertăţii şi Securităţii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator. În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialişti şi ecologişti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmaţia făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziţia furibundă a majorităţii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, şi se părea că toate controversele vor fi date repede uitării. Înainte însă de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenenţă la o societate secretă. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul creştin-democrat a afirmat: ”Sper ca audierile lui să meargă bine şi nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiaşi injustiţii care mi s-a făcut şi mie”. Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfăşurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcţionează instituţiile europene este “Afară cu creştinii, înăuntru cu francmasonii” (ştirea în engleză AICI). Declaraţiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media oficiale, deşi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adică a acelor realităţi pe care toată lumea le cunoaşte, dar aproape nimeni nu vorbeşte în public despre ele. Cu alte cuvinte, marea “taină” a procesului de construcţie a Europei Unificate este paternitatea sa masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecţii din umbră ai edificiului UE.

BONUS – cele 10 mari corporații care controlează cam toată piața comercială mondială – apăsați pe poză pentru a se mări:

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta, comertul ceicunoi.wordpress

Cele 10 mari corporații care controlează produsele

BONUS 2 ( SURSA AICI ) – Nişte poze interesante cu liderii mondiali PRIN care este controlată planeta:

NEW WORLD ORDER

“One World Socialist” Organizations – U.S. Democratic Party – Federal Reserve – Goldman Sachs – CRIME, INC. – Bilderberg – Council on Foreign Relations – United Nations – Trilateral Commission – Microsoft – Google – Apple – More

cine conduce lumea si romania poza obama berlusconi medvedev intalnire rang inalt grupul de la roma, g20, fmi, ONU

Instrumente ale celor care conduc lumea din umbra

HERE’S ONE FOR THE PHOTO ALBUM: Obama seems extremely pleased to be photographed surrounded by socialists, communists and terrorists… so much so, he gave the “thumbs up”. Communist Obama and Communist Russian President, Dmitri Medvedev, celebrate after agreeing on how to transform the world into a one big socialist planet via G20 financial reforms. Hugging them both is Socialist Italian Prime Minister Silvio Berlusconi, who has an extensive record of and criminal allegations, including mafia collusion, false accounting, tax fraud, corruption, sex with a minor, and bribery of police officers and judges. Summit host and socialist UK Prime Minister, Gordon Brown, said the deal heralded a “New World Order”.

Also shown: Communist China’s President, Hu Jintao; Socialists International member and South Africa’s President, Kgalema Motlanthe; Prince Saud Al Faisal of Saudi Arabia (country source of fifteen 9/11 terrorists); Ethipoian socialist, terrorist and NEPAD head, Meles Zenawi; Turkey’s domineering, anti-secularist and Islamic Extremist Prime Minister, Recep Tayyip Erdogan; and Thailand’s Prime Minister and Democrat, Abhisit Vejjajiva, who ascended to power during the 2009 global economic crisis and may be forced from office due to dual citizenship (like Obama).

WHY IS THE U.S. LINKING ITS ECONOMY TO G20 COUNTRIES?

reuniune grupul g20 cei mai puternici lideri mondiali vazuti, sclavi ai celor mai puternici lideri mondiali care stau ascunsi si controleaza lumea din umbra

Mai multe detalii AICI

Lista de instituţii de rang internaţional prin care se controlează lumea (în lucru) (este bine să realizăm de fiecare dată când auzim ceva despre aceste instituţii că sunt coordonate de această ocultă mondială):

Private federal reserve – Rezerva federală a SUA

FMI

Banca Mondială

World trade organisation (WTO) – Organizaţia mondiala a comertului

Comisia Europeană

World Health Organisation – Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Banca reglementărilor internaţionale (BRI)

Grupul Bilderberg

Clubul de la Roma – membrii români ai Clubului de la Roma aici: http://www.clubofrome.ro/arcor/aboutus.php

Institutul regal pentru afaceri internaţionale

Comisia Trilaterală

Council on Foreign Relations (CFR) – Consiliul pentru Relaţii Externe

ONU (United Nations)

NATO

Goldman Sachs

(Microsoft – Google – Apple -Facebook-IBM şi mulţi alţii)

ALTE DETALII PE ACEST SUBIECT:

19 mai 2014: SFÂRŞITUL PROGRAMAT AL DEMOCRAŢIEI: Puterea a trecut în alte mâini – Acest sistem este versiunea modernă a sclavagismului. Beneficiarii timpului furat salariaților sunt întreprinderile, precum și statul, atâta timp cât banii luați prin impozite și taxe nu sunt folosiți în interesul general.

25 oct 2013: Uneltele de la Bucuresti ale vicontelui Etienne D. Bilderberg

11 aug 2013: Ritual masonic filmat cu camera ascunsă

23 iulie 2013: VIDEO Toate razboaiele sunt ale bancherilor // ALL WARS ARE BANKERS WARS (2013)

http://www.thinkagain.ro/adevarata-istorie-curs-teoretic-pentru-optimistii-care-cred-ca-sunt-inca-liberi/

28 iunie 2013: Bilderberg 2013 – lista participanţilor. Familiile care conduc lumea din umbră

24 iunie 2013: Masoneria in Statele Unite ale Americii, preludiul puterii absolute (despre cum a făcut Rotschild avere de mii de miliarde de dolari)

20 iunie 2013: Guvernul Mondial – între conspirație și adevăr

10 iunie 2013: Deconspirarea conspirațiilor și trecerea de la teorie la practică! – întrunirea Bilderberg 2013, viitorul României

3 iunie 2013: Reuniunea Puternicilor Planetei – GRUPUL BILDERBERG în Marea Britanie (iunie 2013)

2 iunie 2013: Teoria conspiraţiei sau adevărul ascuns ?

2 iunie 2013: Who Runs The World? Solid Proof That A Core Group Of Wealthy Elitists Is Pulling The Strings

10 mai 2013: Francmasonii îl influenţează pe unul din cei mai puternici conducători din Europa. “Este fără PRECEDENT”

6 mai 2013: SFÂRŞITUL LIBERTĂŢII UMANE

1 mai 2012: Cine conduce lumea – Piramida puterii + VIDEO + documentar

24 aprilie 2013: Merkel: Statele din zona euro trebuie să fie pregătite să cedeze din suveranitate

23 aprilie 2013: Bruxelles-ul, adevărata putere

aprilie 2013: Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE. Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiţi despre Bruxelles UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună

ianuarie 2009: Masonul Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

Lista masonilor din Romania

1 martie 2013: Apariția Guvernului Mondial

Lagărul electronic – un nou pas

Un articol foarte bun în engleză AICI: Who controls the world (by Susan Jennings, February 10, 2012 ) 

De ce nu sunt interesați românii de Noua Ordine Mondială

Altceva interesant AICI – e axat si pe religie, dar puteţi ignora asta dacă nu aveţi nicio treaba cu religia (Manifest adevarul.tk şi Pliant Greve si Manifestatii)

Citiţi AICI detalii super interesante despre grupul Bilderberg spuse de un membru sub anonimat

Detalii despre Guvernul Mondial din Umbră – care se ascunde în spatele Masoneriei “exterioare”

Şi AICI puteţi citi câteva detalii mai dure DESPRE DIMENSIUNEA RAZBOIULUI NEVAZUT DUS PENTRU DOMINATIA MONDIALA DE CATRE OCULTA

Clubul de la Roma conduce lumea – foarte bun articol despre scopul lor, cum acționează, cine sunt etc

Film documentar realizat de BBC: În Interiorul Frăţiei (Francmasonii Britanici) – Inside the brotherhood

Masoneria din Republica Moldova (încă nu aşa dezvoltată ca în Româna, dar interesant articol)

24 feb 2013: Grupul Bilderberg se reuneste si anul acesta in SUA, Chantilly

28 feb 2013: Secretomania și conspiraționismul ca profesii! (thinkagain.ro)

Alte texte si filmuleţe interesante pe http://oasteadigitala.com/

Citește neapărat (dacă n-ai citit deja, pentru că explică frumos şi pe înţelesul oricui) textul cu relatările despre grupul din umbră care controlează tot: Anghel Rugină despre adevăraţii conducători ai lumii  (UPDATE 28 oct 2012: se pare că discuția respectivă nu era între Rugină și Tucă așa cum este prezentată situația acolo. Nu se știe exact cine a spus acele lucruri, dar le consider la fel de adevărate (chiar dacă n-are grad) și merită citite ca să vedeți cum stă treaba legat de cine-cum conduce lumea și România. Despre dezinformarea legată de Anghel Rugină-TUCĂ citiți AICI).

Emilian, 3 sept 2012, ceicunoi.wordpress.com

104 responses to “Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

  1. Pingback: Avantaje si dezavantaje Facebook – spionaj, date personale, virusi, sex, divort, comunicare, jocuri etc (net6) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: De ce nu sunt interesati românii de Noua Ordine Mondială? (pol61) | CE-I CU NOI?

  3. Pingback: Politicieni GUNOI vor sa conduca România. Alianţa ARD: Ungureanu, Pavelescu PNTCD, Blaga şi Neamţu PDL = MOARTEA (pol62) | CE-I CU NOI?

  4. Pingback: De ce se scumpesc preturile in lume si in România? R: Ca sa plateasca oile (pol63) | CE-I CU NOI?

  5. Pingback: Opţiuni politice. Scurtă istorie a voturilor la alegerile din România – Emilian Ce-i cu noi?(pol64) | CE-I CU NOI?

  6. Pingback: Chestii funny (sau nu?) cautate de unii care ajung la mine pe blog (div8) | CE-I CU NOI?

    • Îți multumesc frumos pentru link. Am intrat și am citit tot ce scrie acolo. O sa adaug in textul meu ca se pare ca este o inventie existența acelei discutii Rugina-Tucă etc. Însă pe mine mai putin ma intereseaza cine a spus chestiile respective. Mi se par perfect adevărate si relatate pe intelesul oricui. Deci, chestiile de formă – cine a spus, când a spus, vor fi modificate, însa pe fond, discutia ramane valabila și voi face în continuare trimitere la ea. Mersi inca o data pentru link, o sa-l pun si in text. Spor!

  7. Pingback: Compromisul USL sau USL e o mizerie? Cu cine votam alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 (pol74) | CE-I CU NOI?

  8. Pingback: Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7) | CE-I CU NOI?

  9. Pingback: Card BRD | CE-I CU NOI?

  10. Pingback: Manipulare prin card bancar PayPass BRD acces la metrou, manipulare transport in comun, cumparaturi (nom1) | CE-I CU NOI?

  11. Pingback: Manipulare prin card bancar PayPass BRD acces la metrou, control transport in comun, cumparaturi (nom1) | CE-I CU NOI?

  12. te contrazic la faza plini de bani…. vazusem un documentar in care spunea unu ca ei nu au nevoie de banii, ei ii fac.

    • Da, dar e mai simplu de înteles că sunt plini de bani, putred de bogati, decat faptul ca ei controleaza la propriu productia de bani din America de exemplu, si ca oricand vor isi pot crea la propriu mai multe banconte sau mai multi bani fictivi (electronici). Si totusi, au ditamai afacerile (marile corporatii) care le produc o gramada de bani, deci n-ar prea avea nevoie sa le mai fabrice cineva bani. Pe de alta parte, conform interviului cu un membru al grupului Bilderberg (e pus linku undeva in text), se pare ca cei care controleaza lumea vin si cer bani lichizi de la bancile din elvetia pe care le controleaza, pentru diferite asasinate din lumea a 3-a sau rasturnari de guverne, revolutii etc. E misto. :)… Ehe…

  13. Pingback: Portbagaj bicicleta ieftin home made low budget trunk cutie carton mesaje educative (bici2) | CE-I CU NOI?

  14. Pingback: Cu cine votam GHID alegeri parlamentare 9 decembrie 2012. Candidati USL, PDL ARD, PPDD (pol86) | CE-I CU NOI?

  15. Pingback: Viitorul Europei si lumii. Interesele marilor companii multinationale. Apelul Dr. Rath catre Europa: renuntati la moneda EURO! (nom3) | CE-I CU NOI?

  16. Pingback: Carte de identitate cu microcip – superofertă de la PONTA USL. Buletin date biometrice controlul populatiei umane (nom4) | CE-I CU NOI?

  17. Pingback: Victor Ponta sustine exploatarea gazelor de sist, poluarea apelor si Romaniei (pol91) | CE-I CU NOI?

  18. Pingback: VIDEO Patriarhul Daniel – PATRONUL mason ? corupt ? imoral ? al Bisericii Ortodoxe Române (bis3) | CE-I CU NOI?

  19. Pingback: NU CREDE ORBESTE TOT CE VEZI, CITESTI SI AFLI AICI! GÂNDEŞTE! Campanie Ce-i cu noi? (edu9) | CE-I CU NOI?

  20. Pingback: FMI distruge suveranitatea statelor si le duce spre faliment economic financiar (pol95) | CE-I CU NOI?

  21. Pingback: Invazia SUA, UE, FMI si privatizarile inseamna saracie, hotie si sclavie (neo-dictatura) pentru poporul român si Romania (pol97) | CE-I CU NOI?

  22. Pingback: Adevarul despre Modificarea Constitutiei si Reorganizarea Teritoriala a Romaniei – dorite de puterile oculte | CE-I CU NOI?

  23. Pingback: Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile românilor – sclavi muncitori fara bunastare (pol100) | CE-I CU NOI?

  24. Pingback: Cum sa te ajuti PE TINE din viitor. Gandirea pe termen scurt si lung. Binele din prezent si binele din viitor (edu18) | CE-I CU NOI?

  25. Pingback: Colectie Stiri si Articole relevante si importante pentru viata si bunastarea noastra. Politica, alimentatie, controlul populatiei umane, sanatate (div20) | CE-I CU NOI?

  26. Pingback: TOP cautari Google in Romania 2012. Melodii, vedete, emisiuni, filme etc (net8) | CE-I CU NOI?

  27. Pingback: Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte (nom8) | CE-I CU NOI?

  28. Pingback: Colectie Stiri si Articole relevante si importante pentru viata si bunastarea noastra. | cristytepes – Cristian The Impaler

  29. Pingback: De ce se doreste introducerea Cardului de sanatate electronic cu microcip. Date personale, donare de organe, controlul populatiei umane (s25) | CE-I CU NOI?

  30. Pingback: Cei care conduc lumea vor să ne fure resursele naturale. Aur, metale pretioase, petrol, gaze de sist (pol79) | CE-I CU NOI?

  31. Pingback: Este normal sa protestam? De ce nu ies mai multi romani in strada? Lupta pentru drepturile noastre si pentru o viata normala (pol106) | CE-I CU NOI?

  32. Pingback: POZE simboluri masonice BUFNITA in martisoare de 1 martie 2013. Coincidenta sau nu? (nom10) | CE-I CU NOI?

  33. Pingback: De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11) | CE-I CU NOI?

  34. Pingback: Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii | newsinfo1000

  35. Pingback: Cum manipuleaza presa si mass media omul de rand pentru Noua Ordine Mondiala, Noul iluminism (nom12) | CE-I CU NOI?

  36. Pingback: Cum manipuleaza presa si mass media omul de rand pentru Noua Ordine Mondiala, Noul iluminism | newsinfo1000

  37. Pingback: Banca ING lanseaza card bancar contactless – un nou pas in controlul populatiei umane. Manipulare, cine conduce lumea (nom13) | CE-I CU NOI?

  38. Pingback: Banca ING lanseaza card bancar contactless! Un nou pas spre controlul populatiei planetare | newsinfo1000

  39. Pingback: Blandetea stramoseasca a poporului roman. Bunatatea nativa a taranilor si a românilor adevarati (pol112) | CE-I CU NOI?

  40. Pingback: Miting protest impotriva actelor electronice cu cip 14 martie 2013 Bucuresti, manifestatie anti documente date biometrice microcip RFID (nom14) | CE-I CU NOI?

  41. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  42. Pingback: Adrian Nastase a iesit din inchisoare. Antena 3 il pupa in fund pe criminalul Romaniei de care sunt indragostiti unii români (pol113) | CE-I CU NOI?

  43. Pingback: Adrian Nastase a iesit din inchisoare. Antena 3 il pupa in fund pe criminalul Romaniei de care sunt indragostiti unii români manipulati (pol113) | CE-I CU NOI?

  44. Pingback: Ce avem nevoie concret pentru rezolvarea problemelor României. Asigurarea interesului general al poporului român. Cum sa progresam si sa traim mai bine | CE-I CU NOI?

  45. Pingback: Ce avem nevoie concret pentru rezolvarea problemelor României. Asigurarea interesului general al poporului român. Cum sa progresam si sa traim mai bine (pol116) | CE-I CU NOI?

  46. Pingback: Galerie FOTO Poze PROTEST pe biciclete Izvor 23 martie 2013, marsul biciclistilor miting infrastructura piste bicicleta primaria bucuresti Oprescu (bici6) | CE-I CU NOI?

  47. Pingback: Tehnici dezinformare si manipulare prin mass media. Razboiul informational psihologic impotriva statelor si popoarelor lumii. Importanta cunoasterii (nom15) | CE-I CU NOI?

  48. Pingback: Sfaturi educative pentru tineri despre lume si viata. VIDEO Discurs Bill Gates universitatea Harvard si Steve Jobs Stanford (edu26) | CE-I CU NOI?

  49. Pingback: Cum mai sunt prostiti tinerii sa se ofere pe tava: incaltari Talking Shoe de la Google + Adidas – un nou mod de a supraveghea si controla populatia umana (nom16) | CE-I CU NOI?

  50. Pingback: Primul manual digital al României – opera masonilor si a celor care conduc lumea din umbra. Lectia Verde Creeaza-ti mediul – simboluri masonice piramida, ochi, bufnita (nom17) | CE-I CU NOI?

  51. Pingback: Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31) | CE-I CU NOI?

  52. Pingback: Solutie pentru România: “Alegeri anuale pân’ la rezolvare”. Curatarea clasei politice actuale corupte (pol118) | CE-I CU NOI?

  53. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, economic, ecologic, politic si social (pol119) | CE-I CU NOI?

  54. Pingback: EUROGENDFOR – jandarmii UE pregatiti sa macelareasca protestatarii la viitoarele revolte sociale din Europa (nom18) | CE-I CU NOI?

  55. Pingback: Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35) | CE-I CU NOI?

  56. Pingback: Adevarul despre Gaddafi – exemplu de manipulare prin presa. Razboiul de colonizare SUA, UE contra LIBIA. Testamentul lui Muammar al – Gaddafi (nom19) | CE-I CU NOI?

  57. Pingback: Invazia SUA, UE, FMI si privatizarile inseamna saracie, hotie si sclavie | NewsInfo1000

  58. Pingback: Corpurile noastre vor fi manevrate (la propriu) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19) | CE-I CU NOI?

  59. Pingback: Corpurile noastre vor fi manevrate de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19) | CE-I CU NOI?

  60. Pingback: Corpurile noastre vor fi coordonate (controlate) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19) | CE-I CU NOI?

  61. Pingback: Tezaurul Romaniei furat de Mugur Isarescu mason. Cine conduce Romania. Cat aur a fost scos din tara. Franc masoneria romana. Globalizare. Control mondial (nom19) | CE-I CU NOI?

  62. Pingback: Lista membri români Clubul de la Roma – masonerie Mugur Isarescu. Raport Bankrupting Nature – Falimentarea Naturii 2013. The Blue Economy. Simboluri masonice (nom20) | CE-I CU NOI?

  63. Pingback: VIDEO Distributia averii in SUA. Inechitatea saraci – bogati in America. Perceptia cetatenilor americani despre bogatia averea Statelor Unite. Realitatea ascunsa (nom21) | CE-I CU NOI?

  64. Pingback: Niveluri ale cunoasterii situatiei globale din punct de vedere al puterii, al controlului omenirii. Cunoasterea adevarului, nedreptatii mondiale, realitatii inconjuratoare (nom22) | CE-I CU NOI?

  65. Pingback: Mega compania Monsanto preia controlul asupra lantului alimentar si pune in pericol accesul omenirii la hrana mancare sanatoasa (nom23) | CE-I CU NOI?

  66. Pingback: Este oficial – Europa se va federaliza in curand. Anunt facut de Barroso si Angela Merkel. Romania pierde suvernitatea si dispare ca stat si popor (nom25) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  67. Pingback: Rugaciunea tinerilor din zilele noastre. Sfaturi pentru o viata mai buna. Romani liberi intr-o tara normala (bis12) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  68. Pingback: Extraterestrii exista – o spune un fost ministru al apararii din Canada. Dovezi OZN, film extraterestrii antici, marturii, declaratii prezenta extraterestrilor pe Pamant (edu42) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  69. Pingback: Modificarea Constitutiei mai 2013 – politizarea dezbaterilor ONG-urilor. Nu cred ca voi vota favorabil noua constitutie la referendum (pol127) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  70. Pingback: Cum sa fii un lider bun – puterea inteligentei emotionale. Cum sa convingi masele sau grupurile de oameni prin intermediul emotiilor. Sfaturi Daniel Goleman (edu44) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  71. Pingback: Aplicatia Collusion – vezi ce site-uri te urmaresc pe internet. In mediul online nu exista date private – “cineva” stie tot ce faci (net9) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  72. Pingback: Incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava | SANTINELA ORTODOXA

  73. Pingback: POZE imagini protest ziua mediului 5 iunie 2013 Bucuresti Universitate fracturare hidraulica fracking exploatare gaze sist, Rosia Montana, Organisme modificate genetic protectia mediului (eco45) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul um

    • Dude, mersi pt link :). Sunt muuuuuulţi prin toate listele astea, fie ele ale Clubului de la Roma sau Grupului Bilderberg, sau Comitetul 300, sau loji masonice sau etc etc etc. Nu-i stie nimeni pe toţi. Dar mai important este cum acţionează sistemul impus de cei care conduc lumea din umbră, decât CINE sunt ei exact. Oricum nu avem nicio şansă să cunoaştem exact vârful piramidei. Mai degrabă să fim atenţi la marionetele politice prin care acţionează la nivel naţional şi la instituţiile prin care impun controlul mondial total.

      • Asa e, dude! (sa nu te superi ca-ti spun asa, dar e in semn de maaare, mare apreciere – pt. ceea ce faci si ceea ce scrii). Deci, le roi este nimic mai mult decat o (alta) marioneta in jocul lor si accentuez asta tocmai pentru ca a capatat amploare nebunia cum ca “monarhia salveaza biata Romanie”, ceea ce este o mare eroare. Monarhia ar duce, cel mult, Romania cu viteza maxima spre NWO. Pazea!

      • Dude, nu e nicio pb, si eu folosesc destul de des “dude” :). E posibil sa ai dreptate legat de monarhie. Eu nu sustin monarhia ca solutie. Nu cred ca ar rezolva ceva in prezent. Singura solutie sunt oameni NOI, incoruptibili, de buna credinta, care sa nu faca parte din @sistem@, sa nu fie santajabili, sa nu aiba “datorii” de achitat etc. ADICA NOI, tinerii acestei tari! :) Cu suportul celor mai “experimentati” care ne pot da o gramda de sfaturi utile. Oh well.

      • Ma bucur sa te cunosc! O sa ia ceva timp pana se trezeste toata Romania din somnul letargic dar e ok… Se va trezi!

      • Se va trezi daca cei treziti deja fac ceva pentru a o trezi! :) Singura…nu stiu in cate decenii se va trezi… Iar România nu mai are timp de pierdut…este deja pe moarte, după cum am explicat in textul cu Review on Romania. Ma bucur ca te-ai abonat cu adresa de mail. E nevoie de cât mai mulţi oameni treziţi să fie uniţi şi să lucreze împreună. Stay tuned!

  74. Pingback: Manipulare mass media privind Gregorian Bivolaru MISA ? Dezvaluiri anti masonerie cu riscul de a fi persecutat si asasinat (nom30) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  75. Pingback: De ce nu sunt interesati românii de Noua Ordine | NewsInfo1000

  76. Pingback: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe (pol153) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  77. Pingback: Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  78. Pingback: Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  79. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  80. Pingback: Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap | Lupul Dacic

  81. Pingback: Comportamente care denota distrugerea mentala a românilor | SANTINELA ORTODOXA

  82. Pingback: Comportamente care denota distrugerea mentala a | SANTINELA ORTODOXA

  83. Pingback: Cine conduce lumea? Dovezi despre elita foarte bogata care trage sforile | NewsInfo1000

  84. Pingback: Pornografie si simboluri Sataniste in desenele animate |

  85. Nu stiu daca citesti toate comm…insa tin neaparat sa-ti spun ca te iubesc..nu-mi pot dezlipi ochii din laptop;citesc fiecare lucru postat in amanunt…pot sa spun ca sunt fericita ca mai exista persoane ca tine(cerebrali-cu simtul ratiunii/realitatii)…la doar 26 de ani sa gandesti asa-mi se pare genial….si da,tu esti o particica din speranta acestui popor…. tu imi dai forta sa pot lupta si sa-i conving pe toti din jurul meu(cei care inca dorm)ca puterea e doar in mainile noastre!!!!!Pt ca aproape cedasem…un pic si adormeam…”Multam ca mi-ai dat un ghiont si m-ai trezit!!!!”

  86. Pingback: Gigantul bancar JP MORGAN cere instituirea de REGIMURI AUTORITARE in tarile din periferia europei. NOI SUNTEM DEJA APROAPE… |

  87. Pingback: Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc | .::: CALIN ADRIAN :::.

  88. Pingback: Cele 10 corporații al Grupului mafiot Bilderberg care controlează aproape totul |

  89. Cand d=l; Basescu a semnat acordul cu FMI sunt convinsa 100% ca stia ce se va intampla si nu cred ca a dorit sa ne indatoreze decat conditionat cine stie de ce alte lucruri nestiute de noi , exemplu razboi. Deci ai de ales ori esti invadat si avem de cine sa fim , ori FMI, planurile FMI-ului sunt diabolice si jucate in multe alte state unde a facut ravagii, deci presedintele n-a avut de ales. Un presedinte este consiliat, nu poate sa stie tot si de toate., deci a fost consiliat in acest sens.
    Deci Europa va deveni stat federal sa inteleg ca de aceea unele state din preajma incearca sa se uneasca si sa lupte impotriva valului, noi nu prea avem cu cine sa ne unim. Se incearca o discreditare a acestor state care de fapt incearca sa se apere . Interesant articolul destul de bine documentat si la obiect, pacat ca lucrurile se petrec aievea asa, multumim.

Spune-ți părerea aici: