Cei care conduc lumea vor să ne fure resursele naturale. Aur, metale pretioase, petrol, gaze de sist (pol79)

cei care conduc lumea din umbra guvernul mondial hoti fura resurse naturale minerale aur argint metale pretioase petrol gaze de sist naturale chevron rosia montana exon mobile, ceicunoi.wordpress.comCei care conduc această lume din umbră urmăresc (printre altele), prin puterea, bogăţia şi influenţa pe care o au la nivel mondial, furtul resurselor naturale (şi foarte valoroase) ale statelor amărâte şi sărace din lumea a 3-a, dar şi ale statelor “sclav” sau “preş” precum România. Printre aceste resurse care sunt furate (“cumpărate” pe 2 lei la înţelegere cu statul român mafiot) as we speek (adică în prezent), şi care se plănuiesc a fi furate în viitorul apropiat, se numără:

Aur, argint şi alte metale preţioase (de exemplu la Roşia Montană nu se urmăreşte doar aurul ci şi alte metale, chiar mai valoroase decât aurul – detalii AICI)

Petrol (inclusiv cel din Marea Neagră)

Gaze naturale (mai ales gazele de şist – care se extrag prin fracturare hidraulică, un proces foarte toxic si periculos pentru mediu şi om, despre care puteţi citi AICI).

Despre furtul aurului din România puteţi citi la următorul link, unde se află acelaşi material pe care l-am primit de curând pe mail:

AURUL ROMÂNIEI APARŢINE POPORULUI ROMÂN, NU ESCROCILOR INTERNAŢIONALI!

Citiţi şi o analiză interesantă a celor de la Income Magazine aici:

Cei 200 care scormonesc pământul României. Ce rezerve mai avem în sol şi subsol

Citiţi şi alt articol scris de mine aici: Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Emilian, 8 nov 2012, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Cei care conduc lumea vor să ne fure resursele naturale. Aur, metale pretioase, petrol, gaze de sist (pol79)

  1. Indiferent daca mai ai o farama de incredere in USL sau nu, minele nu vor mai fi deschise niciodata, ci doar pentru straini. Voi pune pe blog diseara, imagini de la televizor ce promite USL. Daca tot se vorbeste si de mariri de pensii, de ce nu le pun 5 milioane in plus la pensie si nu 1-2 cat sunt sigur ca o sa le dea. Apropo de firme straine care vin si pleaca din tara. Delphi motors Iasi pleaca, dupa cum ii spuneam fratelui acum cateva luni, dar nu stiu daca este 100 % adefarat. Mi-a spus o profesoara.

  2. Pingback: Traian Basescu sustine IAR proiectul Rosia Montana RMGC, lobby cu tupeu nesimtit (pol82) | CE-I CU NOI?

  3. Pingback: Avantaje si dezavantaje exploatarea gazelor de sist (fracking). Proteste impotriva Chevron la Barlad. Chestionar Comisia Europeana consultare publica prinvind gazele de sist si fracturarea hidraulica (eco25) | CE-I CU NOI?

  4. Pingback: Avantaje si dezavantaje exploatarea gazelor de sist (fracking). Proteste impotriva Chevron la Barlad. Chestionar Comisia Europeana consultare publica gaze sist – fracturare hidraulica (eco25) | CE-I CU NOI?

  5. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  6. Pingback: Avantaje si dezavantaje exploatarea gazelor de sist (fracking). Proteste impotriva Chevron la Barlad. Chestionar Comisia Europeana consultare publica gaze sist – fracturare hidraulica (eco25) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s