Dovada ca Alegerile se Fraudeaza. De ce sa mai mergi la vot?

tabel-populatie-maghiari-pe-judete-voturi-udmr-alegeri-europarlamentare-2019-alegerile-se-fraudeaza-alegeri-locale-2020

Iata DOVADA ca Alegerile se FRAUDEAZA si ca oamenii sunt pacaliti sa mearga la vot doar ca sa gireze prin semnatura lor acest sistem electoral mincinos si inselator. Un Tabel care demonstreaza clar ca Sistemul Electoral NU este de incredere si ca ALEGERILE SE FRAUDEAZA masiv.

DE CE AI PARTICIPA LA ACEASTA MASCARADA INSELATOARE?

In judete cu putini maghiari s-a votat masiv cu UDMR in 2019. Cum se explica acest lucru?

Cum isi explica alegatorul sincer ca 18 maghiari existenti in 2011 in Teleorman (cifra oficiala de la INS) au reusit sa voteze de 671 de ori pentru UDMR (voturi oficiale conform BEC) la Alegerile Europarlamentare din 2019?

Concret, cum s-a intamplat asta?

Aceeasi situatie se regaseste si in multe alte judete din tara in care oficial sunt foarte putini maghiari, dar UDMR a primit mult mai multe voturi. VEZI TABELUL ALATURAT! (in tabel sunt DOAR O PARTE dintre judetele in care s-a intamplat asta)

rezultate-finale-alegeri-europarlamentare-2019-udmr-maghiari

 

Din 1992 pana in 2011, conform datelor oficiale oferite de INS de la recensamintele oficiale, populatia maghiara este in scadere in aceste judete. Si totusi voturile pentru UDMR sunt mult mai multe decat numarul maghiarilor. CUM SE EXPLICA ACEST LUCRU?

Acesta este un Tabel cu DATE OFICIALE de la Institutul National de Statistica (INS) si Biroul Electoral Central (BEC). SUNT DOAR CIFRE OFICIALE!

Iata ce se poate realiza cu acest Sistem Electoral: orice formatiune sau candidat poate castiga prin voturi “comandate” / fabricate.

De ce ar participa un român onest la asa ceva?

Prin aceste “manevre” de fraudare a sistemului electoral in 2019, UDMR a depasit la limita pragul electoral de 5% si a ajuns in Parlamentul European.

Explicatiile unui lider UDMR (Antal Arpad, primar Sfantu Gheorghe) sunt penibile, halucinante si te fac sa mori de ras: “Ipoteza mea este ca se datoreaza simpatiei de care Viktor Orban (nn – prim-ministrul Ungariei) se bucura in randul multor romani (…) eu simt ca sunt foarte multi romani in aceasta tara care il apreciaza pe Viktor Orban, iar voturile primite de UDMR in aceste judete sunt voturi de protest, un fel de protest impotriva partidelor romanesti (…), dar si de simpatie fata de Viktor Orban” (…) Acesta nu exclude, insa, si varianta ca UDMR sa fi primit aceste voturi pentru “seriozitatea” de care da dovada pe scena politica. (sursa: https://ziare.com/alegeri/rezultate-europarlamentare-2019/cum-explica-udmr-ca-a-luat-voturi-in-judetele-cu-putini-maghiari-simpatia-romanilor-pentru-viktor-orban-1563500)

Desigur ca autoritatile statului stiu foarte bine si intretin acest sistem electoral mincinos.

Nicio ancheta a vreunui procuror, sau a parlamentului sau a Biroului Electoral Central sau a cui vreti voi nu a existat sau nu a explicat aceasta anomalie a voturilor UDMR de la alegerile europarlamentare din 2019. Toti se fac ca ploua – alegerile merg mai departe pentru ultimii naivi pacaliti care se mai duc la vot.

Dragi români,
NU VA MAI LASATI PACALITI!
RESPINGETI ACEST SISTEM ELECTORAL ANTIROMANESC!
NU MERGETI LA VOT!

PREZENTA TA LA VOT GIREAZA FRAUDA!

Daca te prezinti la vot inseamna ca esti de acord cu acest sistem electoral mincinos si ai incredere in el. Altfel nu te-ai prezenta la vot.

Sistemul Electoral este creat pentru a putea fi fraudat la fiecare alegeri. De la inscrierea candidatilor si pana la numararea voturilor exista nenumarate portite de fraudare care sunt valorificate de mafioti. Este un sistem electoral creat de mafioti antiromani in folosul mafiotilor antiromani. Un sistem inselator prin care milioane de români sunt atrasi de fiecare data ca sa il gireze prin prezenta si semnatura lor.

Doar PREZENTA LA VOT este relevanta pentru mafioti, in rest, oricum castiga candidatii doriti de “baietii destepti” din spate, care coordoneaza sistemul electoral, prin nenumaratele metode de fraudare. De aceea exista peste tot in lume unde oculta mondiala conduce din umbra campanii de tipul “Yes la vot!” – ca sa pacaleasca masele ca e ceva bun sa mergi la vot, cand in realitate este un gest nociv.

O prezenta mare la vot gireaza candidatii care vor iesi castigatori, indiferent care vor fi acestia. Politicienii care vor fi desemnati castigatori vor putea spune ca au sustinere populara. Peste tot se va spune “70% dintre români au votat. Iata candidatii alesi de poporul român”. Cu o prezenta mare la vot vor putea tot timpul sa invinuiasca poporul roman pentru relele facute de politicieni, pe motivul ca “poporul i-a ales”. Daca insa prezenta la vot este foarte mica, gen 15%, va fi cu adevarat o palma data Sistemului si politicienilor. Se va vedea clar ca au ajuns pe functii indivizi nedoriti si nevotati de popor.

Toata presa mafiotilor se lupta sa aduca oamenii la vot, indiferent cu cine voteaza. La fiecare scrutin electoral se scot din joben candidati cu dedicatie pentru diferite categorii sociale – doar doar vor convinge cat mai multi sa iasa la vot. Anul acesta l-au reinviat chiar si pe Basescu, doar doar vor scoate la vot niste nostalgici dupa el. Si exemplele sunt nenumarate. George Simion (AUR) a fost fabricat de mafioti cu dedicatie pentru patriotii naivi – sa-i faca sa iasa la vot, etc etc etc.

Daca ai o explicatie logica, fireasca, naturala, plauzibila pentru care in judetele cu foarte putini maghiari UDMR a obtinut mii de voturi, atunci e in regula, poti merge la vot, totul e OK.

Daca insa nu gasesti nici tu o explicatie logica si plauzibila, fireasca, pentru care asa ceva s-a intamplat, atunci e clar si pentru tine ca s-a realizat printr-o frauda a sistemului electoral.

Iar daca stii ca sistemul electoral SE FRAUDEAZA, atunci DE CE TE LASI PACALIT SA MERGI DEGEABA LA VOT?

__________________

LINK cu date statistice INS populatia romaniei pe etnie si judete aici (tabelul 1): http://www.recensamantromania.ro/noutati/volumul-ii-populatia-stabila-rezidenta-structura-etnica-si-confesionala/

LINKUL cu rezultatele BEC de la alegerile europarlamentare 2019:
https://prezenta.bec.ro/europarlamentare26052019/romania-pv-final

One response to “Dovada ca Alegerile se Fraudeaza. De ce sa mai mergi la vot?

  1. De regulă nu ascult ştirile media, dar două zile dimineaţa, într-un mijloc de transport am fost nevoit să le ascult, privite dintr-un punct pasiv/neutru, gradul de influenţă asupra ascultătorilor, pe moment a fost dramatic, le-a schimbat mentalitatea, mi-a sărit în memorie filmul; They Live, 1988, a fost primul şi ultimul film realizat pe acest subiect, deci a fost în 88, cum ar fi desfăşurarea inoculării de gânduri în expresia acestor zile???, umbra se dezvăluie.
    Aceste statistici afişate aici sunt ascunse de ochii lumii, site-urile ce mai publică câte ceva adevăr, (ce rezistă şantajului umbrei), nu vor mai putea fi accesate, deja se întâmplă, e bine că încă oamenii îşi asumă riscuri în a dezvălui adevăruri.
    Mulţumesc!.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s