Banca ING lanseaza card bancar contactless – un nou pas in controlul populatiei umane. Manipulare, cine conduce lumea (nom13)

manipulare card bancar mastercard banca ing tehnologie contact less platesti rapid avantaje oferta beneficii supermarket benzinarie cumparaturi taxe impozite facturi, cei cu noi word1Pe site-ul fundeal.ro, unde sunt tot felul de oferte “ieftine şi avantajoase”, a apărut zilele acestea o super-ofertă de la banca ING. Un card bancar cu tehnologie contact-less, cu multe multe beneficii şi avantaje, super-oferte, lapte şi miere pentru cel care optează pentru acest card. Cardurile bancare cu tehnologie contact-less sunt doar un nou pas spre ceea ce urmăresc cei care conduc lumea din umbră, şi anume controlul total al omenirii. Se doreşte, în final, eliminarea banilor cash, şi chiar a tuturor cardurilor bancare, de sănătate, cărţilor de identitate, cardurilor de sănătate etc etc etc şi unirea tuturor acestor informaţii ÎN MICRO CIPURI RFID, care vor ajunge să fie implantate în corpul uman. Detalii în continuare:

Sigur că, la fel ca de fiecare dată, se aduc în faţă beneficii, avantaje, superoferte dacă “te bagi” la chestia asta, precum “ai acces mai repede” sau “te va costa mai puţin” sau “stai mai puţin la coadă” sau “primeşti produsele mai repede” sau “economiseşti nu ştiu ce sau nu ştiu cât” etc etc etc. Băncile sunt doar un instrument în mâna celor care conduc lumea din umbră astfel că băncile fac jocul lor. Cardul ING contact-less este doar parte a acestui “joc” malefic, este un card care pregăteşte terenul pentru etapele următoare, prin care se urmăreşte controlul total al populaţiei umane de pe Pământ. Cardul ING este doar un pas, pentru că Noua Ordine Mondială este instaurată în etape, nu brusc, ci pe termen lung, nu imediat.

În noiembrie 2012 am scris despre cardul bancar BRD care anunţa o superofertă pentru cine foloseşte metroul din Bucureşti. Cardul avea acelaşi scop de manipulare al cetăţenilor, pentru a-i “atrage” cu beneficii care să îi prostească să fie de acord cu toată “afacerea” şi să îi obişnuiască cu noua tehnologie. Detalii aici:

Manipulare prin card bancar PayPass BRD acces la metrou, control transport in comun, cumparaturi (nom1)

Aceste carduri pregătesc terenul, puţin câte puţin, pentru implantarea micro cipurilor RFID în corpul nostru (în mână de exemplu), cipuri cu care vom putea face, aşa cum le vor promova ei peste tot, toate minunăţiile din lume – vom putea plăti pentru transport în comun, vom face cumpărături, vom avea informaţiile de pe toate actele noastre la îndemână, în cip (unificarea actelor şi cardurilor), vom lucra cu băncile, vom plăti taxe şi impozite, vom primi medicamente, vom cumpăra tot felul de chestii, vom face analize medicale, vom intra la serviciu, la birou în multinaţionale, vom plăti facturile mult mai uşor şi rapid, vom avea acces în instituţii publice etc etc etc vom face de toate, fără să mai cărăm după noi nimic, cu excepţia cipului RFID din corpul nostru. SUPER-OFERTĂ, nu? Implantarea de cip-uri deja se întâmplă, puteţi vedea multe filmuleţe pe youtube, de exemplu în cel de mai jos:

Vă las acum pe voi să citiţi super-ofertele pe care le anunţă noul card ING contact-less, şi, dacă vi se pare avantajos pentru voi pe termen lung, să vă bagaţi repede de tot să vă luaţi şi voi unul (am îngroşat mai jos cuvintele/expresiile care conving-manipulează-protestesc oile de cetăţeni cu avantaje praf în ochi pentru proşti – observaţi cum toate aceste cuvinte-expresii fac trimitere către EXACT ce au oamenii nevoie. De aceea foarte mulţi se lasă prostiţi şi acceptă să intre în acest joc – pentru că chiar este o “super-ofertă”….cel puţin la prima vedere…. că dacă ar realiza mai mulţi care este adevăratul scop al acestor carduri… poate n-ar mai fi aşa entuziaşti).

(Super-oferta o găsiţi pe fundeal AICI)

manipulare card bancar mastercard banca ing tehnologie contact less platesti rapid avantaje oferta beneficii supermarket benzinarie cumparaturi taxe impozite facturi, cei cu noi word2

manipulare card bancar mastercard banca ing tehnologie contact less platesti rapid avantaje oferta beneficii supermarket benzinarie cumparaturi taxe impozite facturi, cei cu noi word3

Exclusiv pentru clientii FunDeal: Card ING Contactless GRATUIT! Ia-ti acum cardul si economiseste 50 RON la emitere! Platesti rapid cu noul tau card ING Mastercard Contactless: la surpermarket, la metrou, la furnizorii de utilitati!

EXCLUSIV pentru clientii FunDeal: 0 Lei in loc de 50 Lei emitere card Mastercard Contactless!;

Beneficiezi de COMISION ZERO pentru toate tranzactiile efectuate cu cardul;

Ce este ING Card Contactless?
Este un card de debit international embosat MasterCard care, pe langa functionalitatile obisnuite ale unui card de debit de la ING, are in plus o tehnologie care iti permite sa faci cumparaturile mici, de pana in 100 lei (sau 20 de euro in strainatate) foarte rapid, doar trecandu-l prin fata terminalului contactless (adaptat special la aceasta tehnologie), fara sa mai fie nevoie sa il introduci in POS si fara sa mai pierzi timp tastand codul PIN.

Unde poti face plati contactless? 
Poti plati contactless in tara si in strainatate, oriunde vezi logo-ul MasterCard Paypass, la casa de marcat, fie ca e vorba de supermarketuri, benzinarii, restaurante de tip fast food, cinematografe sau farmacii. Altfel zis in Ikea, Carrefour, Real, Rompetrol, Sensiblu, Helpnet, Metrorex, Inmedio etc.

Avantajele cardului ING Contactless:
Castigi 50 RON: pret intial 50 RON, pret clienti FunDeal 0 RON!;
Faci plati rapid, in doar cateva secunde, fara sa mai introduci codul pin, pentru cumparaturi pana in 100 lei;
Il iei fara comision de deschidere DOAR REVENDICAND VOUCHER-UL si asa economisesti 50 lei;
Cea mai noua metoda de plata: nu pierzi timpul introducand pin-ul cardului atunci cand te grabesti;
In plus poate functiona oricand ca orice card de debit;
Poti face plati Contactless, spre exemplu, la metrou, supermarket, benzinarii, restaurante de tip fast food, cinematografe, farmacii;
Primesti lunar 2% inapoi la plata facturilor de utilitati* realizate catre furnizorii agreati de ING, in limita a 300 RON;
Administrarea contului curent atasat cardului este de 3 RON/ luna.

SUPER OFERTĂ!

TREZIREA ROMÂNI!

Update: Tot în cursul zilei de astăzi, după ce am scris acest text, a fost nevoie să plătesc la banca BRD o factură în contul unei firme. Eu de regulă evit orice conexiune cu băncile, însă sunt situații, ca cea de azi, când a trebuit să stau chiar la coadă ca să depun omului (firmei) banii pe care îi datoram pt. ce cumpărasem. Toate bune și frumoase, am apreciat chiar comisionul de depunere de doar 1,7 lei (care în mod normal nu ar trebui să existe). Problema a fost la sfârșit, când a trebuit să semnez. De regulă, la toate băncile la care am mai plătit până acum, ți se dau hârtiile/chitanța să le semnezi cu pixul cu pastă – un exemplar pt. tine, unul pt. ei. Acum însă, am fost rugat să iau un pix model Alien T1000 și să semnez pe un ecrănuș……… La care eu… NO NO NO….semnătură electronică uh? Good one! I-am zis tantiei că eu nu vreau să semnez nimic electronic și să îmi dea niște hârtii printate pe care să semnez cu pixul. Am întrebat-o pentru ce este semnătura electronică, a bâjbâit ceva din care nu am înțeles nimic și i-am repetat că eu nu vreau să semnez electronic, nu se poate semna pe hârtie tipărită?! La care ea…”atunci scrieți acolo că nu sunteți de acord” UH?! … Și am scris acolo pe ecrănuș “NU SUNT DE ACORD”, după care mi-a dat hârtiile, pe care le avea deja printate, să le semnez. WTF WAS THAT? N-am înțeles pentru ce chestie TEORETIC m-a pus să semnez electronic (pentru că practic e simplu de bănuit că e avantajos pentru cei care controlează băncile, ca băncile să-ți fure semnătura ta electronică), dar e evident că NU era obligatoriu să semnez electronic pentru amărâta de tranzacție pe care am făcut-o eu, din moment ce n-a fost nicio problemă să finalizez treaba fără să semnez electronic, ci doar pe hârtie. Dar voi vă dați seama câți români semnează acolo în neștire, fără să se întrebe DE CE, doar pentru că le zice o tanti din spatele unui ghișeu, care se bucură de o „autoritate” pe care oamenii nu îndrăznesc să se gândească să o conteste?

Citeşte şi:

Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Interviu cu Parintele Justin Parvu: Forta satanica a stapanilor lumii va fi invinsa de blandetea si smerenia crestinilor (bis8)

Carte de identitate cu microcip – superofertă de la PONTA USL. Buletin date biometrice controlul populatiei umane (nom4)

Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7)

Emilian, 11 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Banca ING lanseaza card bancar contactless – un nou pas in controlul populatiei umane. Manipulare, cine conduce lumea (nom13)

  1. Despre primul clip, nu cred ca ar mai exista teroristi in tara in cauza daca ea nu s-ar baga in treburile alteia.

    • Faza cu “ameninţarea teroristilor” este doar o mare abureala pentru ca populatia sa accepte toate aceste măsuri de control al omenirii si sa accepte ca guvernul cheltuie din banii contribuabililor, adica ai nostri ai tuturor, miliarde de euro pentru armament, sisteme de supraveghere, cipuri, dotari ale granitelor, rachete, tancuri, avioane etc. (care bani desigur ca se duc cu dedicatie spre cateva firme “prietene” care au de câştigat la propriu miliarde de dolari, cu ocazia razboaielor pe care SUA le porneste sau susţine militar). videoclipul cu salvarea nu prea are legatura cu cardurile ING asa ca nu il postez.

  2. Offtopic :
    Poti sa imi spui te rog, daca in Bucuresti cunosti vreun magazin care vinde plante carnivore si daca se poate ce anume ? Niste linkuri sau din auzite…

  3. Pingback: Un nou pas in controlul populatiei umane – Banca ING lanseaza card bancar contactless | IM The Impaler

  4. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s