NU vom permite ca tinerii români să fie trimiși să moară pe fronturile acestui război! (nom)

protest cernauti impotriva anti incorporarea tinerilor romani la razboi ucraina SUA UE RUSIA Oculta mondiala noua ordine mondiala nu vrem razboi romania neutra 2Omul distrus mental de Școală, Mass Media și poluarea chimică din alimentele-otravă vândute legal în supermarket nu poate pricepe ce se întâmplă în jurul lui. Românul „zombie” va reacționa în fața ideii de război cu cretinități de genul ”n-are cum frate să fie război” / ”las’ că noi n-o să fim implicați în război”, sau, dacă războiul ajunge să ne implice și pe noi, va zice ”să luptăm să-i spargem pe nenorociții ăia de ruși” (pentru că așa l-a programat mass media românească – deținută și controlată de occidentul manipulator).

Războiul SUA + UE + NATO + Vestul Ucrainei +….   vs   Rusia + Estul Ucrainei se apropie din ce în ce mai mult de România. Recomand citirea articolului de față pentru a înțelege care trebuie să fie reacția poporului român în momentul în care vor veni să ia cu forța tinerii români și să-i trimită pe front să moară.

Cuprinsul articolului:

– Puțină istorie recentă

– De la liniște la război, peste noapte

– Oculta mondială VS Putin SAU Oculta mondială + Putin ?

– Războiul bate la ușa României

– De ce se dorește război? – unul dintre motive

– Cum ar trebui să reacționeze românii? – SĂ FIM PREGĂTIȚI!

– DEJA SE ÎNTÂMPLĂ!

UPDATE/NOUTĂȚI cu privire la situația din Ucraina

Să le luăm pe rând:

Puțină istorie recentă

În nov 2013, în Ucraina, oamenii trăiau liniștiți precum trăiesc românii astăzi. Trăiau prost, ca și noi, dar liniștiți, ca și noi. Într-o zi de noiembrie, președintele țării Viktor Ianukovici a refuzat să semneze, la Vilnius, Acordul de asociere şi cel de liber schimb cu Bruxelles-ul (în timp ce Republica Moldova şi Georgia au semnat), acord care ar fi fost calea spre deschidere către Europa. Brusc, peste noapte, în jur de 100.000 de ucrainieni ies în stradă să-l dea jos pe Ianukovici și „să-și ia țara înapoi” și s-o ducă spre Europa, NU spre Rusia. Astfel s-au născut protestele cunoscute drept Euromaidan la Kiev, care au devenit lovitură de stat și au dus la înlăturarea conducerii lui Ianukovici și instaurarea unei conduceri impusă și controlată de Occident.

Propaganda mincinoasă de la TV ne spune non stop că ”Rusia este vinovatul pentru criza din Ucraina”. Întrebarea mea e simplă: Președintele Ianukovici a zis că NU vrea cu UE și s-a dat mai mult cu Rusia. CINE A AVUT INTERES SĂ RĂSTOARNE ACEASTĂ SITUAȚIE? Normal că UE! Rusia n-avea niciun motiv să pornească vreo „revoltă populară” la Kiev, din moment ce președintele Ianukovici a refuzat acordul cu UE (ceea ce era pe placul Rusiei)… Deci „cumetria” Euromaidan a fost pornită de SUA+UE, NU de Rusia.

Desigur, presa centrală din România este deținută de Occident (toată), deci peste tot în presă Rusia lui Putin este vinovată de tot, este demonizată, iar ura românilor este canalizată înspre Est.

Cei care cred că la Kiev a avut loc o revoltă populară autentică și sinceră sunt aceiași care cred ca poporul român a făcut revoluție în ’89 și l-a dat jos pe „dictatorul cel rău” – Ceaușescu. Adică cei foarte naivi, prost informați, dezinformați și manipulați, care n-au priceput ce se întâmplă în jurul lor nici măcar acum, la 25 de ani de la lovitura de stat din ’89, organizată de străinii care au preluat controlul imediat după.

De la liniște la război, peste noapte

„Evoluția” situației din Ucraina a dus astăzi la un RĂZBOI REAL (cu arme și morți) în Ucraina între Vestul țării și Estul țării. Acolo  europenii omoară europeni, ucrainienii omoară ucrainieni, ucrainienii omoară ruși etc. Asta se vrea tot timpul în război – ca oamenii să se măcelărească între ei. Oamenii ăia care își vedeau de treaba lor în sărăcie (ca și noi) s-au trezit brusc peste noapte că sunt implicați în RĂZBOI. Nici ei nu-și imaginau înainte de Euromaidan că va avea loc vreun război la ei acasă. Dar iată că în foarte scurt timp (câteva luni), dintr-o viață liniștită în sărăcie și exploatare, brusc au parte de viață în sărăcie + zbuciumul și ororile RĂZBOIULUI.

conflict razboi ucraina protest impotriva anti incorporarea tinerilor romani carne de tun la razboi ucraina SUA UE Rusia Oculta mondiala noua ordine mondiala nu vrem razboi romania neutra

Bun venit în Război! – imagine de pe frontul de luptă în Ucraina

Războiul din Ucraina între „Vestul pro-occidental” și „Estul pro-rus” a escaladat continuu de la pornirea Euromaidanului. Astăzi, avem conturate două tabere mari și late care se războiesc AICI LA DOI PAȘI DE ROMÂNIA: SUA+NATO+UE+Vestul Ucrainei + ce țări vor mai reuși să implice în viitorul apropiat VERSUS RUSIA + Estul Ucrainei. Aceste tabere sunt din ce în ce mai înverșunate și pun la cale un nou război de amploare în Europa.

România se află acum sub influența UE+NATO – un imperiu care ne-a exploatat, ne-a distrus și ne-a sărăcit așa rău încât uitați-vă cum arată România astăzi, la 8 ani de UE și vreo 10 ani de NATO… (o sinteză a dezastrului aici: Rezumat situația României 2014)

Cei care n-au priceput încă faptul că la nivel mondial există o conducere din umbră care controlează, subjugă și exploatează popoarele lumii prin intermediul Statelor (pe care le controlează), n-au cum să priceapă prea multe din acest articol.

Oculta mondială VS Putin SAU Oculta mondială + Putin ?

„Oculta mondială” este cu certitudine stăpâna imperiului SUA+NATO+UE care controlează în prezent România. Unii însă cred că Putin ar fi împotriva acestei oculte, împotriva globalizării și Noii Ordini Mondiale dorită de aceasta. Alții cred că Putin este tot omul Ocultei, dar care mai face și lucruri bune pentru a-i păcăli până și pe cei mai inteligenți oameni de bună credință. Întrebarea mea este următoarea: dacă Putin ar fi pe bune de bună credință, pro-umanitate, anti-NWO etc, atunci atât Putin cât și Oculta ȘTIU că sunt adversari de moarte. În acest caz, de ce nu iese Putin public și de ce nu spune public ABSOLUT TOT ADEVĂRUL despre oculta mondială? De ce nu iese public și nu îi prezintă pe toți criminalii de la vârful ocultei mondiale, din istorie până în prezent, cu nume concrete, adrese – unde locuiesc, ce fac, ce funcții publice ocupă (dacă ocupă), cum acționează exact pentru exploatarea popoarelor lumii etc etc etc. De ce nu spune TOT ADEVĂRUL dacă este de partea adevărului și împotriva crimei organizate la nivel planetar? Dacă în spatele cortinei SE ȘTIE că Putin și oculta sunt adversari de moarte, de ce nu scoate Putin lupta în față (l-ar avantaja să aibă omenirea de partea lui!)? Dacă eu aș fi Putin și aș fi de bună credință și aș ști că dușmanii mei de moarte sunt Elita/Oculta mondială, și aș ști că Oculta ȘTIE că eu sunt de bună credință (și deci deja mă consideră dușmanul ei de moarte), ATUNCI AȘ DEMASCA TOT, ABSOLUT TOT CE ȘTIU DESPRE OCULTA MONDIALĂ. Ce-aș avea de pierdut?

Războiul bate la ușa României

INDIFERENT dacă Putin este sau nu de bună credință (mie mi-e greu să cred din moment ce nu am un răspuns la întrebarea De ce nu demască oculta?), ceea ce se întâmplă între SUA+UE+NATO și Rusia este VIZIBIL – SE PREGĂTEȘTE UN NOU RĂZBOI DE AMPLOARE, CHIAR AICI LÂNGĂ ROMÂNIA:

18 sept 2014: Putin „privately threatened to invade Poland, Romania and the Baltic states” – “If I wanted, in two days I could have Russian troops not only in Kiev, but also in Riga, Vilnius, Tallinn, Warsaw and Bucharest,” Mr Putin allegedly told President Petro Poroshenko of Ukraine, reported Süddeutsche Zeitung, a German newspaper. (nu că am crede pe cuvânt ce spune criminalul de Petro Poroshenko)

21 ian 2015: Rusia se pregăteşte de război. Anunţul făcut de Vladimir Putin ameninţă marile puteri

5 feb 2015: Romania, punct strategic pe harta NATO. Reactia lui Iohannis dupa decizia luata la reuniunea de la BruxellesRomania este de joi un punct strategic important pe harta NATO, prin infiintarea unui comandament de comanda si control cu 5.000 de soldati, pregatiti sa intervina rapid pentru orice amenintare asupra unui stat membru. ”Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta deciziile luate astazi in Reuniunea ministrilor Apararii ai statelor membre NATO, privitoare la crearea unor centre de comanda in sase tari din Flancul Estic al Aliantei Nord-Atlantice (Romania, Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia).” Pentru cei care încă nu știau: Iohannis este sclavul perfect al Ocultei – va îndeplini întocmai orice ordin venit de la străini cu privire la acest Război, și în principiu cu privire la ORICE.

Românii care trăiesc în ignoranță față de posibilitatea de a veni războiul peste ei sunt pur și simplu niște struți care bagă capul în nisip și ignoră subiectul. Din păcate subiectul (războiul) nu ignoră pe nimeni.

strut cu capul in nisipi pericol razboi romani in armata ucrainei incorporare razboi sua nato ue rusia romania nu vrem razboi pace in europa tineri omorati generatia tanara razboi ignoranta 2

De ce se dorește război? – unul dintre motive

Cine a luptat pe fronturi în Războiale Mondiale pe care le-am avut până acum? POPOARELE! Tot timpul popoarele sunt băgate la înaintare, implicate „să lupte pentru….dreptate/libertate” sau cine știe ce motivație va mai fi oferită de data aceasta. În toate războaiele au fost măcelăritele popoarele între ele.

OCULTA beneficiază în urma măcelăririi popoarelor cel puțin în felul următor: Tinerii (mulți dintre ei inteligenți) vor fi înrolați în armată și trimiși cu forța pe fronturi, unde vor muri măcelăriți de ceilalți tineri din alte popoare. Se vor bate tineri între tineri pentru că așa au decis ALȚII, undeva acolo sus. O grămadă din tinerii popoarelor Europei vor muri. Vorbim inclusiv de tineri inteligenți, care ar fi putut să găsească soluții împotriva exploatării impuse de acest imperiu al răului care parazitează omenirea astăzi. Astfel, popoarele vor sărăci din punct de vedere genetic și din punct de vedere al indivizilor care ar fi putut contribui, prin inteligența lor, la eliberarea poporului din jugul globalist.

masacru bartolomeu brasov transeea mortii razboi romania ungaria germania armata romana romani morti in razboi

Fotografie realizată de armata germana, la scurt timp dupa incetarea focului si publicate intr-o carticica de propaganda despre razboi. Explicatiile ne spun: Invazia Romaniei, Linie romaneasca de tiraliori, surprinsa din flancuri de focuri de mitraliere. Sursa: Articolul Masacrul de la Bartolomeu-Brasov sau “Transeea Mortii”.

Implicarea unui popor într-un război este o modalitate de a distruge șansele acelui popor de a se elibera. Ăsta este foarte pe scurt scopul acestui război care se coace ASTĂZI – facilitarea exploatării țărilor devastate de război, de către „băieții deștepți” care planifică totul din umbră…

Cum ar trebui să reacționeze românii? – SĂ FIM PREGĂTIȚI!

Iată ce trebuie să înțeleagă românii:

Acest nou război NU este pe teritoriul nostru, NU este între români și altcineva, NU este al nostru, NU are legătură cu noi, NU vrem să avem de-a face cu acest război, NU vrem să ne implicăm în acest război, NU vrem să fim carne de tun pentru alții!

Indiferent ce vrem și credem noi, pentru că suntem o țară controlată de străini criminali, VOM FI TÂRÂȚI în război ORICUM, dacă noi nu ne opunem.

La un moment dat, peste noapte, slugile străinilor de la conducerea României vor semna ordine de încorporare (deja se întâmplă!) pentru toți românii cu vârste între x ani și y ani, indiferent că sunt apți de luptă din punct de vedere fizic sau nu (oricine trebuie să pună umăru’ la „apărarea Europei de furia roșie din Est” sau cine știe ce bla bla d’ăsta). Astfel, toți bărbații între 18 și 55 de ani (să zicem) vor fi luați cu forța de acasă (doar idioții se vor duce de bună voie) și vor fi trimiși cu forța pe front! Acela este momentul CHEIE în care poporul român va trebui să acționeze UNITAR, SOLIDAR, BRUSC, ÎNTR-UN SINGUR SENS:

NU VOM PERMITE CA TINERII NOȘTRI SĂ FIE ȚÂRÂȚI ÎN ACEST RĂZBOI PREMEDITAT DE NIȘTE DESCREIERAȚI CARE CONDUC LUMEA DIN UMBRĂ!

NU VOM PERMITE CA TINERII ROMÂNI SĂ FIE TRIMIȘI SĂ MOARĂ PE FRONTURILE ACESTUI RĂZBOI!

NU VOM PERMITE CA TINERII ROMÂNI SĂ FIE TRIMIȘI SĂ MOARĂ PE FRONTURILE ACESTUI RĂZBOI!

NU VOM PERMITE CA TINERII ROMÂNI SĂ FIE TRIMIȘI SĂ MOARĂ PE FRONTURILE ACESTUI RĂZBOI!

Sub nicio formă nu trebuie permis acest lucru!

Dacă ar fi vreun motiv care să scoată TOT POPORUL ÎN STRADĂ, ACESTA ESTE: momentul în care vor veni să ia cu forța tinerii români și să-i trimită pur și simplu la moarte, într-un război fabricat și inutil pentru umanitate (dar util pentru Ocultă).

Dacă există oameni care nu s-au manifestat până acum împotriva sistemului criminal în care trăim de 25 de ani, ACESTA AR FI MOMENTUL – când vor veni să ne ia cu forța tinerii pentru a-i omorî indirect prin război.

NU va fi timp de nicio petiție, de nicio indignare online, de nicio discuție infinită pe Facebook, de nicio resemnare! Atunci va fi momentul când la unison, toți românii vor trebui să acționeze FIZIC, CONCRET, ieșind în stradă, punându-se ZID în fața celor care vor veni să ia cu forța tinerii.

Dacă vrem să mai avem vreo șansă să supraviețuim ca popor, trebuie să ne salvăm generația tânără, trebuie să ne menținem VII oamenii tineri, inteligenți și cu putere de muncă, ce pot găsi soluții la mizeria în care trăim de 25 de ani.

Dacă tinerii români vor fi trimiși cu forța la război (sau se duc ca proștii singuri fiind manipulați de mass media că luptă pentru nu știu ce ideal cretin), șansele noastre de a trăi o viață normală aproape că S-AU TERMINAT – pentru generații și generații de-acum încolo.

romani in armata ucrainei incorporare razboi sua nato ue rusia romania nu vrem razboi pace in europa tineri omorati generatia tanara razboi

„Ne luăm țara înapoi!” – ce manipulare ordinară!

SĂ NE FEREASCĂ DUMNEZEU de acest scenariu!

Dacă însă nu ne ferește, știri precum aceastea de mai jos vor fi din ce în ce mai dese.

DEJA SE ÎNTÂMPLĂ!

1 mai 2014: În caz de război, tinerii români între 20 şi 35 de ani vor fi înrolaţi, după ce trec pe la medic. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

“Ar fi păcat SĂ MOARĂ ROMÂNII pentru o cauză a nu ştiu cui” – „tinerii români sunt chemaţi în masă în armata ucraineană, pentru a apăra frontiera de est, în timp ce refugiaţii ucraineeni din est, în loc să îşi apere propriile teritorii, sunt aduşi în regiunile Cernăuţi şi în zonele locuite de români”

4 feb 2015: 2.500 de români din Bucovina au primit sau urmează să primească ordin de încorporare pentru războiul din Ucraina

REACȚIA NORMALĂ LA CAP ÎN FAȚA ACESTOR ÎNROLĂRI, ACESTUI ABUZ ANTI-ROMÂNESC ESTE PROTESTUL CONCRET, FIZIC, dar nu fiecare pentru copilul lui, CI TOȚI PENTRU COPIII TUTUROR!

Sute de ROMÂNI din Ucraina REFUZĂ să plece în armată! – FOARTE BINE!

Aproape 300 de tineri români ar urma să fie încorporați în baza unui ordin de mobilizare aprobat de Parlamentul ucrainean. Părinții celor chemați la arme le-au dat foc în stradă ordinelor de încorporare. Ei se tem că odată trimiși în armată, copiii lor vor ajunge să lupte în operațiunea militară declanșată împotriva separatiștilor proruși, operațiune care a provocat sute de morți. Oamenii spun că ei nu sunt implicați în războiul dintre conducerea de la Kiev și insurgenți și au amenințat că vor debloca străzile doar dacă autoritățile regionale vor anula ordinele de mobilizare.

protest cernauti impotriva anti incorporarea tinerilor romani la razboi ucraina SUA UE RUSIA Oculta mondiala noua ordine mondiala nu vrem razboi romania neutra 2

………………………..

Români și ucrainieni refuză înrolarea! – FOARTE BINE!

„La ora actuală au fost deschise 1.336 de proceduri penale împotriva a 7.472 de persoane supuse serviciului militar pentru sustragerea de la înrolare”, a indicat ministrul adjunct al apărării Ivan Rusnak în cadrul audierilor în Comisia pentru securitatea naţională din Parlamentul ucrainean, potrivit agenţiei de presă Liga. El a avertizat că în afară de dosare penale, cei care se sustrag mobilizării vor avea probleme şi la obţinerea unui loc de muncă. Iuri Biriukov, consilier al preşedintelui Petro Poroşenko, a criticat modul în care decurge mobilizarea în regiunile din vestul Ucrainei, potrivit publicaţiei BucPress.eu, din Cernăuţi. Astfel, 14 primari din sate din regiunea Ivano-Frankivsk au refuzat să primească ordinele de mobilizare din partea comisariatelor. Circa 57% dintre cei chemaţi sub arme din această regiune nu s-au prezentat la comisia medicală, în timp ce 37% dintre rezervişti, care primiseră ordin de mobilizare, au părăsit teritoriul Ucrainei. ‘În ultimele 30 de zile, frontiera de stat din regiunea Cernăuţi a fost trecută de 17% din numărul total al cetăţenilor supuşi serviciului militar. Din surse neoficiale cunoaştem că hotelurile şi motelurile din zona de frontieră cu România sunt pline de persoane care se sustrag mobilizării’, a declarat consilierul prezidenţial, într-un mesaj postat săptămâna trecută pe Facebook. În regiunea Poltava, jumătate din persoanele care au primit ordinele de recrutare nu s-au prezentat la comisariate. Consiliul local din Koniuhi, raionul Kozovsk, a anunţat că mai mulţi localnici au închiriat două autobuze şi au plecat cu ele în Federaţia Rusă. În acest context, preşedintele rus Vladimir Putin i-a îndemnat pe ucrainenii recrutabili să-şi găsească refugiu în Rusia pentru a evita mobilizarea. ”Mulţi se sustrag deja de la mobilizare, încearcă să vină la noi, să stea aici o vreme. Şi pe bună dreptate, pentru că sunt obligaţi să devină carne de tun‘, a spus Putin.

…………………………

Reacția nu trebuie să se oprească doar la arderea ordinelor de recrutare și blocarea străzilor! Să fie clar: mersul la război înseamnă MOARTE fizică. Chestiunea asta cu trimiterea tinerilor în război este ATÂT DE IMPORTANTĂ, încât poporul trebuie să meargă până la măsuri extreme (dacă va fi cazul), de genul să iasă cu FURCA și tot ce mai au prin casă și gospodărie ca să-și apere tinerii, să se lupte FIZIC cu forțele de ordine când vor fi trimise să îi ia pe tineri cu forța din casă (chiar dacă vor fi băgați la pușcărie) și chiar să-și ascundă generația tânără de instituțiile statului, chiar și în păduri și munți, ca pe vremuri…

SALVAREA TINERILOR DE LA ACEST RĂZBOI va fi momentul în care poporul român va demonstra că vrea să mai trăiască pe acest pământ și că mai are șanse să o facă! Dacă tinerii noștri vor fi luați cu forța și trimiși la moarte, viitorul nostru este ca și terminat.

…..

Emilian, 6 feb 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

UPDATE/Noutăți:

Acest articol a fost deschis/citit în 6 zile (între 9-14 feb) de peste 130.000 de ori. Adica, estimez eu, a fost citit de vreo 120.000 de oameni, ceea ce demonstrează interesul românilor pentru acest subiect. Articolul a depășit de mult 10.000 de share-uri pe FB dar deja nu se mai contorizează, și nu pot ști exact câți oameni au distribuit acest articol (din estimările mele cam peste 20.000). Pentru că acest articol este împotriva planurilor Ocultei mondiale, puteți observa în comentariile de mai jos mulți postaci profesioniși care s-au activat pentru a manipula și dezinforma (zeci de comentarii nici măcar nu au fost publicate pentru că erau prea jignitoare, ne-argumentate și/sau manipulatoare).

1 feb 2015: PS Longhin, episcop vicar de Bănceni: „Noi nu dăm copiii la moarte! 

Fragment dintr-o predică susţinută de PS Longhin, episcop vicar de Bănceni:

„Atâta vă rog: să fiţi uniţi şi să nu daţi copiii la moarte. Pentru interesele politice, pentru cei care-şi apără businessul lor, care-şi apără scaunele lor de conducere, vor să omoare lumea noastră, care trăieşte în pace şi-n Dumnezeu. Conducătorii Ucrainei au spus: „Credinţa ortodoxă este cel mai mare vrăjmaş al Ucrainei”. Aşa le-au dictat străinii, care nu pot suporta adevărul, pentru că sunt orbi.

Va ieşi adevărul la suprafaţă: sunt mii şi zeci de mii care au murit şi ei vorbesc de sute. Eu nu dau binecuvântare să mergeţi la război. Noi vă îndemnăm la pace. Sunt circa 10.000 de soldaţi ucişi, de care nici mamele lor nu ştiu că nu mai sunt în viaţă. Nu fac politică, ci spun cu durere că nu-i război împotriva vrăjmaşului, ci e războiul cel dintre noi. Când blestemaţii apără Statele Unite, vor să vadă cum se omoară ortodocşii, cum se împuşcă ortodocşii, şi ei stau şi beau, mănâncă şi se veselesc, şi se bucură de sângele care se varsă pe un pământ sfânt.

… americanii, care în ce ţară s-au băgat, numai vrajbă şi vărsare de sânge au adus. S-au dat la o parte şi se bucură de sângele creştinilor noştri. Simţim cu toţii, fraţilor, că suntem în pragul celui de-al treilea război mondial. De aceea, vă spuneam, pocăiţi-vă! Noi nu dăm copiii la moarte!

Niciodată nu voi pomeni la Sfânta Liturghie pe aceşti conducători blestemaţi ai ţării noastre. Niciodată pe aceşti conducători necredincioşi, fără frică de Dumnezeu, care stau în fotolii şi arată cu degetul zicând: omorâţi. Doar o singură rugăciune: Dacă mai poţi, Doamne, luminează-i, că i-a cuprins lumina întunericului şi iadul este peste ei. Nu vor altceva decât să curgă sânge şi asta este plăcerea lor. Satanişti! Slugile satanei sunt. Dacă nu se vor opri, îi va opri Dumnezeu, dar va fi jale mare”.

12 feb 2015: ACORD pentru încetarea focului în Ucraina! Armistiţiul va intra în vigoare pe 15 februarie. SUA salută acordul de la Minsk, dar trimite 600 de militari în Ucraina – Potrivit ONU, peste 5.400 de persoane au fost ucise de la începutul conflictului armat între forţele guvernamentale ucrainene şi rebelii proruşi în regiunea Donbas din estul Ucrainei. În perioada 31 decembrie-5 februarie, în zone locuite au fost ucişi 263 de civili.

13 feb 2015: Bulgarii s-au săturat de NATO și UE – strâng semnături pentru ieșirea din Alianța Nord-Atlantică și sunt deranjați de bazele militare americane de pe teritoriul țării lor

15 feb 2015: Un război care nu ne priveșteÎn opinia mea, așa-zisele negocieri ultra-mediatizate, erau menite de fapt să ne țină cu sufletul la gură, să ne implice să conștientizăm posibilitatea războiului, să ne pregătească psihologic pentru el. Acești criminali din politica internațională ruși-americani-francezi-germani, care în numele ”interesului de stat” creează ”sfere de influență” și calcă pe cadavrele și suferința a milioane de oameni pentru a le menține așa cum le hotărăsc ei, joacă la masa verde a negocierilor secrete soarta unor întregi popoare, trădând și vânzând – așa cum au mai făcut-o de atâtea ori în istorie, pe cei slabi. (…) Din perspectiva mea, de român mărunt, acest conflict nu mă privește (…) Ceea ce trebuie apărată este ființa Neamului Românesc, adică cetățenii, sângele de român, care nu trebuie să se verse în războaiele altora. Acest sânge va face ca ideea de Neam și Națiune să supraviețuiască conflicetelor vremelnice, zonale. (…) Eu cred că dacă noi, oamenii de rând, milioanele de români, francezi, englezi, germani ruși sau americani, vom realiza asta și ne vom opune pasiv războiului, refuzând lupta, refuzând înrolarea, organizând simultan în toate țările așa-zis beligerante manifestări de pace, le putem dejuca planurile de război ale liderilor. (…) Să le dovedim păpușarilor mondiali că Umanitatea a depășit faza asmuterii iraționale a indivizilor, că războaiele de amploare – în special cele ale rasei albe caucaziene nu se mai pot produce pentru că oamenii de rând au dobândit acea conștiință globală spirituală, de fraternitate, și nu le mai acceptă.

16 feb 2015: Armistiţiu fragil în Ucraina. Kievul nu-şi retrage, deocamdată, armamentul greu din zona de conflict

16 feb 2015: Au început să apară sondaje de opinie cu privire la cum văd românii situația din Ucraina (vezi de exemplu AICI). Sfatul meu este: NU LUAȚI ÎN CONSIDERARE ACESTE SONDAJE! Nu știm cine le-a comandat, cum au fost făcute și dacă reflectă adevărul. Mai bine întrebați-vă rudele, prietenii, colegii ca să vedeți ce părere au… Sondajele de opinie sunt o modalitate clasică de MANIPULARE A MASELOR! Oculta folosește des această tehnică – manipularea prin sondaje de opinie – pentru a modifica percepția/opinia/credințele popoarelor în favoare planurilor lor malefice. Sondajele de opinie sunt folosite pentru manipulare la Alegeri, Referendumuri, și pentru diferite subiecte sensibile – anumite legi controversate sau chiar în situații precum cea de azi – raportarea populației la ideea de Război etc.

17 feb 2015: Manipulare ordinară PRO-mersul la Război din partea unui om al Sistemului care se dă anti-Sistem – Primul glont al razboiului va fi pentru politicieni, iar al doilea, pentru tine, tinere dezertor! Site-ul manipulator Capitalism pe pâine pupă în fund sistemul de exploatare al popoarelor numit Capitalism, promovează ca fiind benefică Noua Ordine Mondială impusă de Imperiul Globalist / Atlantist (SUA+UE) / Stăpânii din umbră ai lumii, promovează URA contra rușilor și contra principalilor vinovați de problemele noastre – ”politicienii români comuniști corupți” (tare! ăștia care sunt doar instrumente în mâna Stăpânilor planetei) și promovează la greu mersul la război contra „ciumei roșii” – Rusia lui Putin și împotriva „comuniștilor”. Perfect! Faptul că acest site anti-românesc are mulți vizitatori români (naivi) este o îngrijorare.

3 martie 2015: VIDEO. Armata română, antrenamente intense pentru NATO – Pe fondul tensiunilor din Ucraina şi al sporirii prezenţei NATO în zonă, soldaţii din armata română vor avea anul acesta un program extrem de încărcat – peste 370 de antrenamente, adică mai mult de unul pe zi. (…) Tactica NATO de a menţine peste 5.000 de soldaţi în sud-estul Europei cu ajutorul exerciţiilor militare este din ce în ce mai vizibilă. Numărul exerciţiilor militare care au loc în România este aproape dublu faţă de ultimii doi ani. Soldaţii folosesc muniţie reală. (…) Două centre de comandă NATO vor fi activate pe teritoriul României anul acesta, după ce planurile vor fi aprobate de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. „Am demarat procesul de realizare a celor două centre de comandă. Imediat ce în CSAT vom aproba localităţile şi locaţiile în care vor funcţiona aceste centre, le vom face şi publice. Procesul este demarat”, a spus Mircea Duşa, ministrul Apărării.

10 martie 2015: TANCURILE Americii au ajuns la graniţa cu Rusia – în Letonia, Estonia și Lituania

13 martie 2015: Prinși într-un conflict care nu e al lor: etnicii români din Ucraina – În conflictul din estul Ucrainei mor și români, etnici români mobilizați în armata ucraineană și duși pe front.

30 martie 2015: Rusul eşti tu! – NU, trupele americane nu sunt aici pentru ca “ne apara de rusi”. Sunt aici ca sa apere statul colonial de noi. Dupa cum nu am intrat in NATO fiindca “ne apara de rusi”, ci ca sa ne “aparam” chiar de NATO, care altfel ne-ar fi sters de pe fata pamantului, cum a facut in Irak, Serbia, Libia, Siria. Bine, ne-au sters oricum de pe fata pamantului in alt mod, demografic, economic, cultural, politic, asa ca nu stiu daca a fost un targ prea bun…

Trupele americane sunt aici ca sa rastoarne orice guvern roman “neascultator”, in caz de ajunge la putere vreo forta patriotica. Sunt aici sa lupte impotriva armatei romane si impotriva romanilor in caz ca vrem sa ne urmam interesul national. Sunt o forta de politie coloniala, nu armata. De asta se antreneaza in tehnici de lupte civile de strada. Pentru ei, noi suntem inamicul, nu rusii…

4 mai 2015: Pe fondul tensiunilor cu Rusia, NATO efectuează cele mai ample exerciţii antisubmarin în Marea Nordului

22 mai 2015: Armata îşi numără soldaţii. Ce amendă primeşti dacă nu mergi la Centrul Militar  – Ministerul Apărării Naţionale derulează în Bucureşti, în aceste zile, o acţiune de verificare a militarilor în rezervă. Sunt actualizate datele personale ale rezerviştilor şi sunt verificate actele personale – cartea de identitate şi livretul militar. Operaţiunea se face prin convocarea rezerviştilor la Centrele Militare de care aparţin, aceştia primind ordine scrise de chemare „pentru clarificarea situaţiei militare”. (…) Verificarea rezerviştilor apare în contextul intensificării pregătirilor militare derulate în ultimele luni în România şi în alte ţări NATO din estul Europei. Acestea au fost planificate la reuniunea NATO din Ţara Galilor, desfăşurată ca răspuns la criza din Ucraina şi la acţiunile militare ale Rusiei.    (Comentariu Ce-i cu noi? – observăm că se lucrează pas cu pas la pornirea unui nou război mondial și că România Liberă face și ea propagandă anti-Rusia)

18 iun 2015: România, TEATRU de RĂZBOI. Peste 1.000 de militari din 25 de ţări NATO încep în Poligonul Cincu un exerciţiu de apărare colectivă – Stăpânii din umbră ai lumii pregătesc pas cu pas un nou război în care mii de tineri nevinovaţi să moară. Să fim pregătiţi să spunem NU încorporării românilor în armată pentru a fi trimişi la moarte degeaba, pe un front străin.

23 iun 2015: România va găzdui ARMAMENT GREU american: Tancuri, artilerie şi alte echipamente militare vor fi trimise în ţară – Un nou pas făcut de partea SUA-NATO pentru pornirea unui nou război mondial şi implicarea tinerilor români în acest măcel inutil pentru umanitate. România va găzdui armament greu american. Tancuri, artilerie şi alte echipamente militare urmează să ajungă la noi în ţară. Parlamentul României a aprobat în unanimitate…

358 responses to “NU vom permite ca tinerii români să fie trimiși să moară pe fronturile acestui război! (nom)

  1. Ar fi excelent sa se intample cum spui tu, insa slabe sanse. Oamenii se vor duce la incorporare, pentru ca sunt foarte usor manipulabili : se vor duce sa isi ” apere” tara , ca sa nu fie ” invadati” de rusi. Vor avea grija manipulatorii sa le dea un pretext care sa prinda la mase.
    Inrolarea va fi obligatorie, o sa-i ia cu arcanu’ … Eu am incredere intr-o singura solutie : fugi din Romania cat mai sunt granitele deschise, daca vrei sa scapi de inrolare.

    • Daca s-ar face un pic de campanie pentru sustinerea acestei idei si s-ar propaga asa un pic (mai mult) la nivel national, poate s-ar intampla. E un lucru destul de simplu de inteles faza cu nu e razboiul nostru nu vrem sa avem vreo legatura – poate prinde si la mase, chiar daca va exista propaganda pro razboi prin mass media. Avem exemplul de la cernauti unde oamenii fara campanii fara nimic au iesit in strada aparandu-si tinerii… E posibil sa exista o astfel de reactie si in RO. Tocmai dasta am pus si articolul din timp, zic eu ca mai avem un pic pana la acel moment, si merita sa propagam ideea asta – refuzul total al inrolarii.

    • Cum sa fugi din Romania? vom da cu piciorul istoriei? stii cati Romani au murit sa apere aceasta tara? destul de multi…..nustiu daca ai participat, dar cum strigati in gura mare ca Basarabia e Romania? si chiar crezi ca Europa si SUA va lasa Romania sa fie invadata? (pot sa te asigur ca nu) stii cate nave americane de razboi sunt in Marea Neagra?, asa ca terminati cu aberatiile astea…..daca va fi razboi vom lupta, vom muri, vom trai… dar de ce sa fugi?

      • Ori n-ai priceput nimic, ori te faci. Scopul e sa NU MORI intr-un razboi fabricat care nu e in avantajul nimanui, decat ocultei mondiale.

      • Poti sa mori tu daca vrei prietene, eu unul ma pis pe tara, identitate nationala si istorie.Fa-mi un seviciu, nu mai spune vom lupta! Vrei sa lupti? Dute linistit dar lasa-i pe restul sau tu ca o oie ce esti te simti mai bine daca nu esti singurul care moare.In cazul in care e razboi imi mut sfertul de familie care inca mai traieste in tara si gata. Eu unul sunt in afara, am un frate care face curand 18 ani si momentan inca traiesti in Romania, nu o sa il las sa fie omorat de dragul unor valori care nu au nici un fel de semnificatie in civilizatia moderda.Ma repet si o sa spun poti sa iti omori tu daca vrei parinti/frati pe tine nu stiu exact ce varsta ai.Eu unul prefer sa stau linistit in tara in care locuiesc acum, si daca chiar ar fi sa lupt intr-un razboi o sa lupt pentru aceasta tara pentru ca aici ai pentru ce lupta.Iti doresc numai bine!!!

      • Ba tu esti idiot? Vrei sa lupti? Du-te-n mortii ma-tii si lupta pentru ceva ce nu ne avantajeaza!!!
        Sute de cretini vor avea aceiasi gandire ca a ta, daca nu mai multi.Romani idioti.

      • Ba baiatule, tu ori esti handicapat din nastere ori mama ta a fost si ea handicapata si ti-a transmis tie acest dar , dute si crapa tu in razboi ca alti vor sa duca o viata normala sa se simta bine si sa fie fericiti asa ca dute de indata si pune-ti toporu la gat si mori tu.

      • Oare mai sunt multi cu aceasta parere???? daca e cu DA, atunci suntem pierduti…

      • Esti varza omule,ori esti nationalist grav,ori comunist dinala greu,cum plm sa lupti? pt ce? care istorie? ma fut in ea tara daca nu-mi poate asigura un trai linistit si siguranta! si faza cu inrolarea obligatorie mi se pare mult prea exagerata,sa mearga conducatorii tarii la razboi si tot familionu lor,da nu sa trimiti in razboi oameni nevinovati pt siguranta nationala,ma fut in ea,sa mearga aia care au permis sa se recurga la asa ceva

      • Incearca sa faci diferenta intre TARA, POPORUL ROMAN pe de o parte, care sunt entitati NEVINOVATE in toata povestea asta, si STATUL ROMAN, care este principala entitate vinovata de toate relele care ni se intampla noua romanilor. Asta pentru ca Statul este un instrument implementat aici si peste tot in lume de STRAINI criminali pradatori pentru a exploata mai usor popoarele lumii.

      • sa lupte ma-ta si toata familia ta! ca eu nu m-am nascut sa lupt pt altcineva. si sincer sa-ti spun ma doare in p…a de tara. ca e tara unde m-am nascut , mare treaba. ce conteaza locul unde m-am nascut?( daca ma nasteam la granita ce dracu faceam?) numai aberatii de patriotism ipocrit. sa lupt pt tara mea:))) du-te in p… a mea si tu si tara ta! eu imi tai o mana si tot nu ma duc la razboi. sau daca sunt prins si sunt dus cu forta, pun eu mana pe o grenada ceva o bomba si o bubui intre generali mor si eu dar mor si javrele. de luptat nu lupt nici daca ma pui la zid. deci du-te tu si cu ma-ta

      • MASONII vor acest razboi, aceasta varsare de sange si se pare ca o vor avea cat de curand… se simte de la o posta ca vine al treilea razboi mondial doar cei care nu vor sa vada NU VAD ASTA , de fapt A INCEPUT RAZBOIU in momentul in care “CEI MARI ALESI” s-au intalnit si au decis SOARTA OMENIRII. DUMNEZEU SA NE PAZEASCA!..este singurul sprijin care ne-a ramas. NU ESTE LUPTA MEA …NU ESTE LUPTA ROMANILOR…NU VREM RAZBOI !

      • Cand o sa vina Base si Iohanis si toti astia de la conducere care ne trimit la razboi,atunci o sa merg si eu sa lupt,pana atunci le dam la …

      • Astia sunt doar pe funcţiile de conducere, ei in realitate nu decid nimic important. Stapanii din spatele lor decid. Ei sunt apoape NIMENI, doar instrumente…

      • Conform intelegerii dintre Ucraina si Rusia,atunci cand prima si-a declarat independenta , Rusia poate detine pana in 2047 pe teritoriul Ucrainei pana la 25000 soldati, nave ,avioane si tunuri. Cine nu crede sa citeasca pe Wikipedia ,,Interventia armata rusa in Ucraina din 2014-2015″

      • UE si SUA le doare în cot daca Romania e invadată . Ne-au lasat baltă si ne-au obligat sa plătim sume colosale dupa al 2 lea razboi mondial, desi am fost aliati. Cand au hotarat harta politica in 1945 nu lea păsat de noi, care eram aliati, au avut interese si atunci si scopul lor a fost atins. Ne-au manipulat cum au vrut ei atunci si din pacate reusesc asta si astăzi. Da , va fi razboi, si daca nu reactionam acum ne vor implica si pe noi. Normal ca rusii sa vina peste noi cand noi avem baza militară SUA, la constanța, ne văd inamici. Dar chiar si asa, plecarea din tară, tot in Europa nu e o solutie sigură.

      • Da, am fost bagati in NATO, ne-au distrus armata (ca vezi doamne – de apara ei cu NATO) si acum suntem tinta pentru inamicii NATO… SUA şi UE NE DISTRUG “AS WE SPEAK”, in timp ce RUsia este deocamdata o amenintare creata mai mult de mass-media detinuta de stapanii criminali ai Occidentului.

      • Eu nu am chef sa omor si nici sa mor pentru interesele Ocultei Mondiale care vor sa arunce omenirea in sclavie!

      • Jane!Cand vor intra rusii in tara sa-ti iei tu familia de mana,eventual o furca,o coasa, si sa lupti pentru libertatea inchipuirii tale.Si chiar asa,de ce sa fugim?!!Putem merge si incetu.

      • @YulyRo
        Tu trăiești cu impresia că “Europa și SUA nu vor lăsa Romania să fie invadată” și că “navele de război americane din Marea Neagră sunt acolo ca să ne apere”? Adică tu incă mai crezi că pe americani si pe EU îi interesează de noi? Dacă da, e grav. Deci astea două forțe (SUA și EU) au transformat Romania într-o colonie și tu încă mai crezi că ne vor binele? Maaaaare iluzie…

        E evident că dacă se va întâmpla, acest război este unul regizat cu un scop de puterile lumii. Ceea ce ma uimeste insa e faptul ca tu inca mai crezi ca SUA vrea binele Romaniei.

    • Am 25 de ani si daca voi credeti ca ne vor lua din case ca pe niste caini va inselati.am 2 incarcatoare de 24 deci in total 48 de morti doar la mine pe scara..ii astept

      • Speram sa nu se ajunga la asta, dar daca vor veni sa ne ia cu forta, trebuie sa fim pregatiti. Nu stiu daca riposta armata e cea mai buna reactie – crezi ca scapi cu viata in schimbul focurilor? Nu mai bine te retragi undeva daca se ajunge la asta?

      • de unde ai ma tu la 25 de ani 2 incarcatoare?
        de unde esti asa de sigur ca apuci sa le folosesti si sa nimeresti pe cineva? esti din categoria care isi impusca semenii?
        daca ai sange in instalatie….mergi la puscarie, nu pe front.
        la cat ai luat permisul de port-arma? cand o sa vezi soldatii sau tab-urile in fata blocului, cat o sa mai fii de viteaz? sunt satul de smecheri de-astia de comenteaza pe bloguri.

    • Eu cred ca asta este propaganda ruseasca, ce faci matale aici. Nu mor de dragul Ucrainei, mai ales ca eram la un pas sa ne luam de gat cu ei. Sau ei de gatul nostru. Dar nici cu ce a facut Putin, nu sunt deloc de acord. Cat le mai trebuie nesatuilor astora, dupa ce au un sfert din intinderea de pamant al planetei? De ce?
      Si de ce sa nu ne inrolam si sa luptam alaturi de aliati? Ca nu inteleg! Ce a facut Rusia cu Crimeea, poate oricand face si cu Moldova sau chiar Romania. Daca facem parte dintr-un sistem politico-militar, trebuie sa ne achitam de sarcini si sa respectam acordurile. Sa nu mai fim o tara de lasi, cum sugerezi dumneata aici.

      • Cred ca mesajul tau era destinat mie… ”Aliatii” de care zici tu ne-au distrus pana acum tara. Nu esti deloc las daca alegi sa nu mergi la un razboi fabricat de altii pentru altii, care n-are nicio legatura cu noi. Armata rusa nu a invadat Romania, nu avem de ce sa mergem sa luptam pe fronturile din Ucraina doar ca sa murim degeaba.

      • EMILIAN 2 …nu propaganda se numeste ci ADEVAR DUREROS pentru unii…DE CE SA MURIM NOI pentru altii????….de ce copii nostrii sa sufere pentru interesele altora ??? …DE CE ? …de ce sa distrugem pamnatul cu atatea arme chimice, biologice pentru orgoliul unui stat??? chiar nu vede nimeni ca acestia care au pornit razboiulu se numesc SATANISTI si sunt insetati de sange? Ce interes am eu sa ma duc sa lupt cu UCRAINA? …EU NU VREAU SA MOR ….vreau sa traiesc in PACE in saracia mea de tara unde DUMNEZEU m-a lasat sa ma nasc si IMI DORESC sa imi cresc copii mici in PACE nu pe campuri de lupta sau in ruinele unor orase bombardate si fara de viata sau viitor. VREAU PACE ! …NU ESTE RAZBOIUL MEU….NU VREAU RAZBOI!

      • Conflictul este dublu, economic si strategic. Economic intre ue si uniunea vamala a lui putin si strategic intre usa/nato si rusia. Dpdv economic e simplu ukraina are o piata de desfacere cu 70 milioane de potentiali clienti pentru marfurile ue, pentru ca din exp noastra stim ca vor trece ani de zile pana cand vor reusi sa fie conformi cu directivele si sa treaca la export si pana atunci le vor rade astia din ue toata industria care mai e pe acolo. Strategic e mai complicat, intervine industria americana vanzatoare de arme, avioane, rachete etc. si care deabea ateapta sporirea bugetelor de aparare ale membrilor nato mai din est, care pana acum nu prea se omorasera cu dotarea si cu cotizarea. Ce e mai buna decat o sperietoare ca rusia si un nou razboi rece, cand nimeni nu vrea sa dea banii de investitii pe arme… cat despre crimeea, rusia are acolo cam toata dotarea pentru marea neagra si sud estul europei ce ai fi vrut sa le dea nato prin aderarea ukrainei eventual si cu proces verbal de predare primire?

      • Razboaiele astea NU sunt despre BANI, sunt despre macelarirea oamenilor inteligenti care pot rasturna Sistemul de exploatare in care sunt tinute popoarele.

    • “””Oculta mondială VS Putin SAU Oculta mondială + Putin ?””” ….. …. .
      Deci , s-o luăm ăşa gospodăreşte :
      pe plan intern , dpdv practic :
      Stalin era un rege , adică un împărat ABSOLUT al Imperiului Sovietic ;
      însă N Hrusciov şi Breşnev aveau o putere mult mai mică ;
      iar Ceauşescu era şi el un rege cu puteri foarte mari , dar mai mici decât ale lui Stalin ;
      … şi şeful din Coreea de Nord îi un rege absolut .
      Însă Obama îi un PREŞ.e.DINTE ilegal , adică-i o simplă marionetă şantajabilă 100% (că-i născut în Kenya) , Obama îi un simplu yesman .
      Boris Ielţin era un demoNcrat tâmpit ; iar pe vremea lui , Rusia s-a prăbuşit pe absolut toate fronturile , adică a fost în cădere liberă .
      Însă după B Ielţin , apoi în Rusia a avut loc un fel de “Lovitură de Stat” silenţioasă , tăcută-ş-mascată , adică :
      dpdv PRACTIC s-a cam termint cu democraţia , adică cu :
      prosto.craţia , tâmpitocraţia , debandada , prăbuşirea , haosul-ş-tămbălăul demoNcrat ..
      Deci , Putin a oprit prăbuşirea Rusiei .
      Însă dpdv practic , nenea Putin NU a fost ALES de prostime , ci a fost SELECTAT de către :
      armată , serviciile secrete ruse , precum şi cu acordul marilor miliardari ruşi … .
      (“””PREŞeDINŢII nu sunt ALEŞI , preş..e..dinţii sunt SELECTAŢI”””………Franklin Delano Roosevelt) … .
      Aşadar , Putin nu-i un dictator cu puteri foarte mari (ca Ceauşescu sau Breşnev) ;
      Putin nu-i decât : =omul de încredere= al :
      armatei , a serviciilor secrete ruse şi al marilor miliardari ruşi , adică-i de fapt :
      purtătorul de cuvânt al acestora .
      Aşadar , pe plan intern , Putin nu face ceea ce vrea el , el face doar ceea ce îi PERMIT şefii lui , adică cei care l-au pus şi-l ţin sus pe scaun ..
      Deci , Putin n-are nici pe departe puterea şi poziţia de forţă a lui Breşnev … .
      Tot Apusul este condus practic de către oculta diverSIONISTĂ de pe Wall Street , adică printr-un SISTEM piramidal oligarhic-ş-diabolic de =dictatură financiară= mascata , diabolică şi perversă … adică : poza cu piramida întreruptă de pe dolarul american .
      De fapt , euro şi dolarul nu-s doi stăpâni rivali şi independenţi , ci nu-s decât două slugi rivale ale aceluiaşi stăpân , adică a Imperiului Financiar Mondial al ocultei diverSIONISTE de pe Wall Street ..
      Şi cum că fraieri de chinezi şi de ruşi lucră cu banii altora , adică cu euro-dolarii ocultei , rezultă că de fapt :
      China şi Rusia nu-s decât =vasali financiari= ai Înaltei Porţi a omenirii de pe Wall Street … .
      Şi cum că Războiul Rece Financiar dintre Rusia şi Apus nu-i chiar-chiar la capacitate maximă , poate că Rusia ÎNCĂ mai speră că situaţia ei financiară ar putea reveni la normal ??
      Aşadar , cam toate-toate treburile-n Rusia , şi în toată lumea asta mare trec prin întâi : =BANI= , adică prin ochiul dracului ….
      Io nu-i simpatizez pe ruşi şi nici Imperiul Rus , însă acum n-avem încotro , căci acum doar ruşii se mai pot opune expansionismului cotropelniţelor demoNcrate ale Vestului Sălbatic , adică expansionismului ce tare-tare mai seamănă cu expansionismul cel de început a lui Hitler …
      … aşadar :
      duşmanul-duşmanului meu : mi-e prieten .
      ……………………
      “””13 feb 2015: Bulgarii s-au săturat de NATO și UE – strâng semnături pentru ieșirea din Alianța Nord-Atlantică și sunt deranjați de bazele militare americane de pe teritoriul țării lor””” … … .
      Deocamdată , Imperiul DEMONcratic UE are o populaţie de circa 350 de milioane de locuitori .
      Însă cum că treaba-n imperiu se împute tot mai tare ş´ mai tare , până la urmă =ţările-slugă= (ţările-tâlhărite) din Europa de Est vor dezerta din imperiu .
      Şi vor mai rămâne-n imperiu doar =ţările-stăpân= (ţările-tâlhar) ale Apusului cel Select .
      Iar conform Apocalipsei :
      noul imperiu UE restrucurat va avea o populaţie de doar 200 de milioane de locuitori(douăzeci de mii de zeci de mii de călăreţi””) , şi se va numi :
      =United States of Europe= , adică ăsta va fi Fiara a-2-a din Apocalipsă , Adică Fiara cu numărul 666 (numărul de litere al fiecărui cuvânt din : United States of Europe) ..
      Căci Fiara cea Dintâi din Apocalipsă este actualul Imperiu DEMONcratic Americânesc .

    • Frumos scris dar tinerii astia arhisuficienti ar trebui adusi cu picioarele pe pamant!
      Asa ca vre-un milion de deaia cu pantaloni de trening cazuti in vine nu-i nici o paguba!

      • Doar ca ii vedem pe strada cu pantaloni de trening nu stiu de care nu inseamna ca sunt rai la suflet sau nu merita sa traiasca. Tineretul nu este chiar atat de distrus mental precum suntem pacaliti de mass media sa credem…

  2. Faza cu nu e razboiul nostru si vream sa avem legatura, deja a prins la mase, nu trebuie sa e ingrijoram din cauza asta. Aminteste-ti campania din presa romaneasca de acum cateva luni, in care sondau starea de spirit a populatiei, in eventualitatea unei chemari la incorporare. Urlau atunci forumurile ziarelor, ca nimeni nu voia sa mearga de buna voie la lupta.

    Dar nu asta este adevarata probema, ci manipularea. Papusarii vor inventa o gaselnita care sa ia ochii multimii, incat sa mearga de buna voie la incorporare. Ceva similar cu facatura cu turnurile gemene ale americanilor : inainte de caderea lor, americanii erau impotriva razboiului. Dupa “atacarea” turnurilor de catre musulmani, populatia era pro razboi si asa au inceput razboiul.
    Tot la fel vor gasi o facatura si pentru a manipula populatia sa zburde la incorporare. Ca prosti nu sunt papusarii, stiu si ei ca oamenii nu vor razboaie ( de asta au si testat in campania din presa romaneasca, disponibilitatea romanului de a pleca la razboi ), prin urmare vor trebui sa-i manipuleze.

  3. Nu, Putin nu este de buna credinta. Putin este parte din OCULTA MONDIALA, la fel ca Obama si ceilalti presedinti. Stii ce cred eu? Ca Rusia si Imperiul Atlantist NU SUNT DELOC DUSMANI, ci doar se prefac ca sa zapaceasca mintile oamenilor. Tu crezi ca Putin ar mai fi presedintele Rusiei daca n-ar fi si el o marioneta in mainile celor care conduc lumea? A, sau crezi ca aceia care conduc lumea din umbra nu conduc si Rusia? Ce gluma sinistra! Razboiul (inscenat) va face doar sa scada nr. populatiei si astfel cei ramasi vor fi mai usor de condus. Apropo, ai face bine sa citesti PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI, sa vezi ca si pe acolo se face referire la astfel de tactici.

    Referitor la inrolari, de acord cu tine; acest razboi AR PUTEA FI OPRIT daca toata lumea refuza sa se inroleze. E destul ca oamenii sa afle ADEVARUL si astfel tacticile ocultei ar da gres foarte usor.

  4. Emi, trimite postarea la toate blogurile.ro, ca să o dea la repostat şi să ajungă la cât mai mulţi blogger-i, să fie lumea pregătită… Când te trezeşti cu ordin de înrolare nu prea ştii ce să faci, şi dacă nu ştii că şi vecinul se va opune eşti mai tentat să spui porcăria aia de “ce să facem” cu ton plângăcios care mă scoate din toţi săriţii când o aud…

      • Oamenii de buna credinta nu rezista. Toti cei care au vrut sa se opuna sistemului, au fost inlaturati imediat: ori impuscati (vezi cazul JFK), ori radiati si au murit de cancer in 2 luni. Prin urmare Putin nu are cum sa fie de buna credinta.

      • De-a lungul istoriei, patriotii care au ajuns cumva la putere – diferit in fiecare Stat infiltrat de acesti criminali planetari, au reusit sa reziste mai mult sau mai putin, chiar si zeci de ani. Avand in vedere ca nu prea avem State libere in acest moment pe planeta, inseamna ca da, cam peste tot patriotii au fost inlaturati pana la urma. E de analizat cat au reusit sa reziste in aceasta lupta contra criminalilor internationali / la putere statului si ce au facut gresit de au fost eliminati pana la urma. Avem exemple si in istoria recenta (ultimele sute de ani) in Romania. Deci un contra argument la ce ai spus tu, ca Putin n-are cum sa fie de buna credinta pentru ca aia de buna credinta au fost eliminati de Mafie este urmatorul: poate Putin este in perioada in care rezista la putere / partial la putere pana cand va fi eliminat… Sau poate a gasit o varianta prin care sa nu fie eliminat. Sau…e de fapt de rea credinta – omul Mafiei.

    • buna remarca.Daca vin astia dupa noi asa in particular (pe bucati),cedam unu cate unu.Si te trezesti in turma de prosti cu arma in mana.

  5. articol exceptional sifoarte bine documentat si scris…..as avea de adaugat doar o idee ca sa se inteleaga de catre cititori cum este cu adevarul….in 2004 in uma loviturilor de stat portocalii sosesc la putere in Ucraina, Georgia si Romania prin acelasi tip de procedeu parsiv , 3 presedinti PROAMERICANI……cel mai prost a fost cel al GEORGIEI care in nebunia lui a declarat razboi rusilor ….in 24 de ore trupele speciale rusesti ii beau sampania in PAlatul Prezidential iar el isi minca cravata la TV in direct….despre BAsescu nu mai vb….iar in Ucraina in 2010 25 de milioane de votanti dintre care 9-10 din EST (DONBASS) l-au dorit presedinte pe IANUKOVICI…vazand lovitura de stat din decembrie 2013 in care 100 de mii de activisti platiti de SOROS inlatura prin forta pe presedintele votat de ei acesti 10 milioane dintr-o data nu au mai dorit sa accepte controlul unor forte ilegitime de la KIEV….drept raspuns criminalii de la KIEV au trimis armata si hoardele de voluntari fascisti (sectorul de DReapta) sa asasineze populatia civila….cei din EST insa erau marea lor majoritate ofiteri si subofiteri disponibilizati de pina in 2010 din armata ucraineana pe motiv ca sunt rusi….de aceea astazi practic aceasta NOVORUSIE are o parte din armata Ucraineana care lupta cu cealalta parte….mai trebuie spus ca UCRAINA nu a existat niciodata ca tara si popor diferit de RUSIA si ca limba ucraineana este un SLANG rusesc….si ar mai fi multe…..legat de PUTIN eu sunt sigur ca este patriot….trebuie insa inteles ca el are si vine dintr-o cultura de securitate (fiind ofiter al KGB) si nu gandeste la fel ca un om obisnuit….de asta el nu poate expune adevarurile mentionate de tine…pe mine m-a uimit cum a alimentat propaganda vestica in problematica 9/11..toate cele bune

    • Traind in “lumea noua”, a spalatilor pe creier, nu stiam ca este atat de groasa prin Romania (am auzit ca asasinii din nato au trimis trupe SI in Romania, printre alte 6 tzari din zona). Insa ma asteptam la tradarea celor din gasca prezidentiala, pentru care doar acum cateva luni, romanii de prin toate colturile lumii au iesit sa stea la coada sa-i voteze. Dupa aia am vazut cum se inchinau si faceau matanii la “icoana lui Iohannis”…:(
      Emilian este unul dintre romanii de buna-credinta si, sper eu, ca nu sunt putini cei de buna-credinta. Are mare dreptate in tot ce sustine (spre deosebire de alti blogeri nu are derapaje, este curat), dar istoria recenta ne arata ca romanii nu au fost in stare sa se abtina de la a merge la vot si a legitima un regim criminal. Acuma sa se abtina de la mers la razboi? Da….acum e vorba de moartea iminenta, pe cand mergand la vot, ne alegem moartea lenta si in chinuri.
      Este interesant ce va urma.
      Si eu care chiar acum vreau sa ma intorc in Ro….se pare ca pe barbatu-meu trebuie sa-l tin ascuns prin tzarile calde….:(
      Doamne, ocroteste-i pe romani!

    • In legatura cu Putin si eu sunt nedumerita daca este de partea binelui sau a raului, tin totusi sa cred k este de partea binelui si ca incearca sa tin piept ocultelor, ei vor sa-l asasineze si el e constient de asta uitati-va la acest video in legatura cu avionul atacat care semana cu avionul lui Putin https://www.youtube.com/watch?v=sZVnPwr8zj8

    • thinkagainron! precizari de bun simt! cu sens! pe deasupra Ucraina de fapt e “U – Craina” care in rusa inseamna la margine. sunt rusi care ar fi trebuit sa tina frontierele anticului imperiu rus. Da! Putin e patriot. O fi avand interese, o mai strange de gat ziarele sau opozantii, dar e patriot si sunt convins ca e de buna credinta. Altfel nu ar da Occidentul peste el o zi da si a doua tot da! apoi chestia asta cu Ucraina era clara din ziua in care SUA a vrut cele doua state CSI in NATO/EU, adica Georgia, alias Gruzia si Ucraina. Kiev a ucis foarte multi civili in Donbas. Si au si facut masacru la Odessa, pentru cine uita sau nu se uita decat la tembelizorul romanesc. iar Crimeea e teritoriu rus din mosi stramosi. Hrusciov, care s-a nascut intr-o zona limitrofa intre Rusia si Ucraina, dar cu sange ucrainian, a anexat Crimeea dpdv administrativ Ucrainei, ca un dar. oricum gestul sau nu a fost asa relevant, deoarece in URSS era totuna, nimeni nu se gandea ca se va destrama vreodata. idem Osetia de Sud. Stalin, pentru cine nu stie, e gruzin de sange, adica georgian (casa lui Sakashvili) si ca si celalalt si el a facut cadou gliei sale o tara intreaga, adica pe sora Osetiei de Nord. Osetia e o singura tara, parte integranta a FR. etc etc. ma bucur ca romanul citeste, se informeaza, caci ar fi pacat sa mearga la moarte cu ochii legati ca dintotdeauna in istorie. blogherul care a postat acest material are o viziune super. toti tinerii sa refuze razboiul!!!!! mai ales ca nu e al nostru. printre mizeriile aduse de occident, macar libertatea asta relativa de a se informa sa fie pozitiva si de folos. sa deschida ochii si sa aleaga VIATA! doar asa se pot duce dracului toti aia care vor sa guverneze FIINTA UMANA. nu or sa reuseasca in veci!

  6. cand vad cati idioti injura rusia pe diverse pagini ,fara a avea vreun motiv anume , intoxicati de propaganda mass-media dictata de afara ..mai , mai ca-ti vine sa zici ..da duceti-va voi in linia intai daca aveti asa ura pe astia ..mergeti si faceti voi partie pt americani si ovrei …

      • @Dragos
        Vad ca s-au incins spiritele la articolul asta, care are sute de comentarii, majoritatea de rea-credintza, din pacate. Deci nu stiu daca o sa mai citesti replica.
        Da, cred si aia cu Coreea de Nord intr-o oarecare masura (nu am citit decat titlul) pentru ca stiu cum a fost in Romania comunista comparativ cu Romania de dupa 1989 si pana in zilele noastre. Romanii s-au raspandit de foame prin toate colturile lumii, cei din tzara (cu mici exceptii, in general “baietii destepti”) se descurca foarte greu si traiesc de azi pe maine. Nu am fost in Coreea de Nord (desi tare as fi curioasa), dar am fost in Cuba, care este cu totul altceva decat iti spune propaganda…. Stiu cum a fost zugravit Ceausescu ca un dictator (si acum mai latra latraii cu dictatorul si sinistra si alte cuvinte absolut nejustificate, pentru care ar trebui sa dea socoteala, daca Romania ar fi o “democratie”) si stiu cum arata adevarata dictatura, care este in America de Nord, unde trebuie tinuta aparentza de democratie, iar bunastarea si binele sunt o iluzie colosala….Ti-as putea detalia cum am avut mai multe drepturi noi, romanii de dinainte de 1989, decat au astia din N. America in 2015…Dar este alt subiect aici si e pacat sa comentam pe langa.
        Pentru cine vrea sa inteleaga, cel mai indicat este sa mearga PERSONAL in diverse locuri din lume, sa stea un pic si sa analizeze, sa intre in vorba cu oamenii, sa-si bata capul….Asa nu mai este nevoie sa crezi pe unul sau altul, ci sa te convingi singur. Citeste “Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins. Cartea aia face cat 1000 de carti ca sa intelegi pe ce lume traiesti (vorbesc la modul general).
        Ce se intampla azi in lume imi aduce aminte de o replica din filmul ciudat “Twin Peaks”: “Nu toate bufnitzele sunt ce par a fi”….

    • Niste cretini care nu inteleg. Oamenii sunt foarte usor de manipulat prin intermediul mass-media. Nu mai au ei o vointa a lor, o gandire a lor. Ce li se spune aia fac. Nu se mai intreaba de ce, ce si cum. Pacat. Un razboi ca acesta sau eliminarea Rusiei ar fi benefica doar unei singure tari, si aia e america.

      • Emilian, complimente! Nu vor fi cu totii de acord cu tine, insa adevarul l-ai nimerit in plin. o sa difuzez cat pot aceste materiale. e interesul nostru ca natiune. sunt acrit de propaganda asta anti-rusa fara baze. cum mentiona Gabriela mai sus, eu am fost in Rusia si vorbesc din pozitia unuia care a cunoscut rusii de aproape si nu de la tv-ul romanesc la care, sincer, de 10 anu ma mai uit. am simtit ca face rau! fizic! nu va mai uitati, e plin de platiti occidentali, cu maruntis, desigur. romanul incepe sa inteleaga si asta e tot! Putin nu e bad guy, ci e cel vizat deoarece e un antipatic: nu joaca pe muzica amero-jewish. e antipatic si rebel: face tranzactii cu chinezii in ruble! s-a suparat pe NATO, mizeria aia care ne va macelari daca nu ne impotrivim, ca de la caderea URSS cand mamaliga aia de Eltisn a semnat START II şi III prin care punea Rusia in cea mai mizera pozitie: nu putea misca trupe si armamant dintr-o regiune in alta. umilitor! Putin s-a suparat pe NATO ca odata semnat START promiteau ca nu se vor mai misca 1 mm de unde erau atunci (granita cu fostul bloc sovietic), dar au ajuns… unde???? adica, curand NATO se va exercita sub Moscova si Putin e un antipatic. ce dracu e cu noi? de ce cei care vorbesc urat de rusi nu vad toate astea? de ce nu inteleg ca NATO, care a fost creat expres pentru a proteja occidentu de URSS, acum nu are motiv de existenta? insa ce face? e calare pe romani si pe toate ramasitele blocului sovietic. impotriva cui se inarmeaza??? ah, da, uitam: Putin e prost ca e rus si nu vede toate astea! el, care a fost sef KGB in Germania de Est! el stie, si de asta se joaca cu ei asa, si strategiile mizeriilor de occidentali, si pe cele ale orientului. vezi BRICS. ca sa nu ma lungesc, felicitari! da-i inainte!

  7. este greu , dar nu imposibil sa ne unim toti tinerii din Romania si sa avem acelasi gand :”sa refuzam ordinul de chemare ” nu ma intelegeti gresit , nu mi-e frica sa lupt pentru tara noastra ,dar vreau sa fiu sigur ca lupt pentru tara , pentru speranta de a fi mai bine . In momentul acest , tot ce facem acceptand inrolarea este sa luptam pentru alti , iar Politicienii nostri romani sa ne oblige sa facem acest lucru manevrati de altii .

    Mi-a placut enorm ce ai scris Emilian si tare mult as dori ca noi , cei pana in 35 de ani , sa hotaram soarta Tarilor ( tineri din toata lumea ) desi realizez ca este doar un vis .

    Daca asa ne-au si ne conduc tara ( prost ) ganditi-va cum ne conduc in razboi : si nu vom conta pentru ei ( Nato , UE ) decat ca numar si ca diversiune , nu vor da 2 bani pe vietile noastra . Cum vom reusi sa scapam de acolo este , “cu noroc” mutilati pe viata .

  8. Sustin obiectivul articolului… dar noi nu mai avem sanse de propagandare. Noi nu mai putem sa invatam pe nimeni ce sa faca. E prea tarziu pentru noi sa vorbim, de fapt e prea tarziu sa fim ascultati. Ne-am ales conducatorii si ei nu sunt chemati la inrolare, ce treaba au ei cu toate astea? Ei au si ei meresia lor nu? Sa faca bani.

  9. In primul rand ,Putin daca ar fi impotriva celor care conduc totul ,ar fi ucis.Sau poate chiar este impotriva lor ,dar daca ar spune totul ,ar fi asasinat(cazul lui Kennedy) ,planul ramanand nefinalizat si existand riscul unui esec.Cat despre motivele declansaii ,eu cred ca scopul este reducerea populatie (in special al celor care informati corect ,partial corect sau gresit , sunt impotriva lor).Odata cu reducerea populatiei ,ei o sa vina cu o colutie “salvatoare” ,ca apoi sa aiba control suprem asupra omenirii.Cred ca refuzul romanilor nu este suficient.Toate popoarele lumii trebuie sa se opuna (pana si oamenii din armata) si atunci nu o sa mai aiba cale de iesire.Ei o sa se supuna noua si puterea va trece de partea poporului (trebuie avuta mare grija sa nu fim pacaliti iar).Treaba asta trebuia facuta mai demult.Trebuia ca mai multi oameni cu un anumit statut (deodata) sa spuna cum stau lucrurile cu adevarat ,ca apoi starea de frica a oamenilor sa fie inlocuita cu ura.Sa nu le mai pese de bani ,de viata lor ,sa-si doreasca doar opirea lor si eliberarea noastra.Oricum ,e o mare cacialma si cu o floare nu se face primavara.

    • Corect – prin razboi se urmareste eliminarea din populatie a celor care s-au prins ca sunt exploatati de aceste elite in mod conspirat.

      De ce intr-o situatie Oculta l-ar asasina pe Putin si in alta nu? Eu asta nu inteleg. De ce daca Putin e patriot si e dusmanul de moarte al ocultei si lupta zilnic impotriva lor NU este asasinat, dar daca da pe goarna despre ei ESTE asasinat? De ce i se permite acum sa fie presedintele RUsiei, de ce nu e dat jos, daca e patriot? De ce Putin nu spune TOT despre Oculta, daca e de partea adevarului… ?

      Acum pericolul mare este sa ne omoare prin razboi. Trebuie sa impiedicam acest lucru, chiar daca nu rezolvam cu asta toata problema…

      • Putin nu este asasinat dintr-un motiv simplu de tot! tu ai precizat foarte punctual ca Oculta e asa si asa etc. E tare! de acord cu tine. insa cu unchiu Putin nu face doi bani. stiu ca voi primi suturi pentru declaratia asta, dar ganditi la rece. Rusia nu se va apleca niciodata! nu a facut-o, nu o va face. au identitate prea puternica. aici avem multe lacune noi romanii. nu cunoastem istoria lor, privare premeditata. deci, Putin nu e de asasinat ca Ghedafi sau altii. In veci! pe el il sustine spiritul rusesc, 87% dintre rusi il vor! cu toate bubele lui, caci le are, sa fie clar. a declarat intr-o conferinta, foarte frumos, ca rusii au spirit de patrioti adevarati. ii invidiez, ii apreciez! la noi se ia in ras expresia Mama Rusia. ca asa sunt unii la noi, mistocari in curu gol. dar rusu crede in glie, crede in tara lui. iar asta ii da mare forta!

  10. Bă eu totuși am o întrebare pe care o tot pun în speranța că pe netul ăsta nu sunt numai copii fricoși cu căcatul în pantaloni până la gat….Nu săriți repede că sunt pro război, e evident că nu sunt pro…Dar majoritatea dintre voi nu constientizează realitatea. Că România e în nato e o realitate dar nu ceva corect, că România e în ue e tot o realitate, că Nato vrea război cu Rusia e tot o realitate, ca războiul e rău, e tot o realitate, că războiul e creat de alții, în alte scopuri e tot o realitate. Deci toate aceste lucruri sunt niște realități. Vă spun din start că nu dau 2 bani pe ceea ce credeți voi că e corect sau nu, nu dau 2 bani pe dorințele și iluziile voastre, și nimeni nu dă nici măcar 1 ban! Dacă o să fie, doamne ferește un al 3-lea război mondial, o să fie! indiferent de poziția României sau a voastră, iar în acest război aproape sigur va fi si România. Când vine vorba de înrolarea tinerilor, e vorba de apărarea teritoriul nu de trimiterea lor în altă țară, v-ați gândit vreodată la asta?. Retarzii din armată se ocupă de un posibil atac…. Mai exact, tu ca tânăr trebuie să o aperi pe măta să nu fie violată de hoți, să îți aperi familia și semenii…. cine apăra femeile și copii din țară? Spune-ți!!! Vă repet! nu dau 2 bani pe toate circumstanțele si dorințele voastre obosite….Lucrurile se întâmplă în viață, iar atunci când se întâmplă trebuie găsită o soluție!! ce e de făcut când o turmă de invadatori întră peste măta în casă? te caci pe tine și spui că nu e lupta ta?

    • Nu vorbea nimeni in acest articol de situatia in care RO va fi invadata/atacata de o armata straina, ci vorbeam de razboiul din Ucraina.

      Daca poporul va sta ZID impotriva acestor inrolari, romanii NU vor fi parte la acest Razboi, in care deocamdata Romania nu are nicio legatura.

      Criminalii astia pot face ceva, o operatiune sub steag fals or something sa justifice intrarea RO in razboi. Nici in acel caz nu trebuie sa iesim din neutralitate. Doar daca ne ataca cineva direct tara si poporul ar avea un sens ca romanii sa intre in razboi. DAr in situatia de acum, cu razboiul din Ucraina, ce treaba avem noi? De ce nu se pun de acord moralistii astia de Obama si Putin?

      Ca sa il citez pe profesorul Florian Coleag (chestie spusa la TV), “NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară”… Ce bine ca suntem sub umbrela NATO……

      • Dle Emilian, va propun sa stati linistit si sa nu va speriati prea tare ca nu mergem noi, tinerii in nici un razboi. Poate ca dvs vedeti partea rea sau partea imaginara(vezi partea cu chestiile Oculte… mind blowing).
        Eu stiu asa: ca daca as fi chemat sa-mi apar tara, m-as duce!
        Noi, romanii n-avem ce cauta acolo, in Ucraina! Poate sa ne invadeze rusii ceea ce iar cred ca este practic imposibil(daca avea ceva cu Romania, o invada de dinainte de 2004).

        Rusia isi vede teritoriile amenintate si de aici tot scandalul. Inca de cand s-a spart URSS, Ucraina a fost privita drept un teritoriu tampon fata de occident.

        Cand ucrainieni(ajutati de UE, corect) au iesit in strada Putin a fost deranjat deoarece ii era rapit un teritoriu. Acum, fiecare om isi arata forta atunci cand se simte amenintat. Asa si acum.
        Poate ca vor fi ceva conflicte militare intre vest si est dar nu incat sa porneasca un razboi mondial. Rusia actuala n-are nici pe departe forta URSSului. Credeti ca daca URSS avea asa forta de distrugere, mai exista un Razboi Rece asa de indelungat? Ma indoiesc!

        NATO incearca sa destabilizeze de tot Rusia, iar rusii incearca sa riposteze, oricat ar fi de slabiti dpdv militar, economic sau social. Ce vroiati sa faca, sa stea cu mainile in san?

      • Daca dvs nu intelegeti partea cu Oculta…asta e, slabe sanse sa intelegeti corect ce se intampla.

        Eu vad ca tinerii romani DEJA sunt trimisi pe front in Ucraina. Deci deja se intampla. Speram sa nu se ajunga si la inrolari din interiorul granitelor Romaniei… dar sunt sanse multe sa se ajunga la asta…

        Important este sa nu ne implice pe noi in razboiul lor! Asta vrem!

    • Alexandru, ai dreptate. Putoii astia nu isi dau seama ca daca o sa cada Ucraina Putin nu o sa se opreasca. Emilian sau cum te cheama, stii ce a spus Putin la un moment dat? Ca in doua zile, daca vrea, are mai multe tari (nu spun care ca vad ca oricum va intereseaza doar de voi, dar doar ca fun http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/11106195/Putin-privately-threatened-to-invade-Poland-Romania-and-the-Baltic-states.html) la picioare, inclusiv Ro/Bucurestiul. Vocea Rusiei a satirizat armata romana spunand ca ar capitula in 30 de minute daca ar incepe un conflict http://youtu.be/R6qSit_xQLw .Nu ma intelege gresit nu sunt un un psihopat care e in stare sa omoare o alta fiinta umana, indiferent de nationalitate. Insa tu omiti faptul ca esti roman, apartii de UE si NATO si exista o amenintare adevarata undeva in est. Esti pregatit sa iti aperi patria? Sa iti faci datoria de barbat/roman? Si daca nu vrei sa aperi institutiile statului macar pe mama ta, tatal tau, frati surori s.a. Este coruptie in Romanica, nu neg, dar ce ai sa faci cand 15 500 de tancuri sovietice intra peste noi (sper sa nu)? Crezi ca o sa iti ocoleasca satul pentru ca refuzi sa iei parte la un posibil razboi? Nu lupta pentru Romania, daca esti copilas, dar macar pentru mama ta! Uita-te putin sau mai invata putina istorie, vezi cati s-au jertfit pentru tara asta in care te-ai nascut. Daca esti mama si citesti articolul, iesi in strada cand va fi nevoie, revolteaza-te, fa tot ce e posibil sa nu iti omoare copiii, te inteleg, dar nu injosi tara, ca de aia rade strainul de noi. Pana cand nu vom invata sa fim putin mai demni nu se va schimba nimic, vor rade de tine in orice tara o sa fugi. Nu cred ca toti romanii sunt ca tine, Emilian, daca vrei sa traiesti fa tot posibilul, dar nu uita ca aici ai vazut prima data lumina zilei, ai pasit pragul casei, te-ai indragostit prima data. De ce le merge asa de bine la Americani? Ca sunt un popor mandru, poate in prostia si ignoranta lor, dar sunt un popor foarte mandru, la fel pot sa spun si despre rusi. Ai grija ce faci cu constiinta si bunul nostru simt.

      • Se vede ca nici macar nu ai citit articolul la care comentezi. Daca l-ai fi citit ai fi vazut ca si eu am inserat link-ul dat de tine. Deocamdata NU exista un motiv pentru care Romania sa intre in vreo lupta armata. Nu suntem invadati de nicio armata. Ucraina a fost deja subjugata de SUA+NATO, doar ca fara armata…tu daca nu intelegi cum arata exploatarea in ziua de azi, ca este ascunsa etc, nu ai cum sa pricepi razboiul din Ucraina. Da, sunt pregatit sa apar tara, dar asta nu inseamna sa merg sa mor degeaba pe frontul din Ucraina. NU murind AIUREA SI DEGEABA (ca asa vor niste criminali internationali) intr-un razboi pre-fabricat cu scopul de a macelarii tinerii europeni intre ei. Tot vorbesti de invazia armatei Rusiei in RO. Eu nu am vorbit de asa ceva in articol si nici nu vad aceasta invazie. Ti-e frica de Rusia ca ce-ar putea sa faca dar nu vezi modul in care este SARAC exploatat (tu, romanii in general) din cauza SUA+UE. Ai amestecat multe chestii si cam fara coerenta. Traiesti in iluzia ca in SUA americanii o duc bine. Asta e.

      • Americanilor le merge bine pentru ca traiesc de pe urma conflictelor pe care le generează ei. Au nevoie de petrol? Dărâmă 2 blocuri, dau vina pe terorism, zic ca terorismul vine din Iraq si invadează Itaqul. Eu nu inteleg ce treaba are Nato cu Ucraina? Nu este membră Nato, nu ar trebui sa ii intereseze ce se întâmplă acolo, conflictul din Ucraina nu afecteaza si nu pune in pericol niciun stat aliat al Nato. Pune in pericol doar interesele pe care SUA le are cu rusii, iar SUA este tară care conduce ONU SI NATO pentru ca ei au puterea tehnologiei si investesc foarte mult in tehnica militară, si cum sa faci sa iti vinzi noile arme daca nu fabrici un război prin africa sau nu invarezi tu o tara sub pretexte false ca sa nu iti sară restul popoarelor in cap. Cand sau dus americani in Iraq nimeni nu s-a opus ( si nu a pornit un alt razboi) dar cand rusii se duc in cecenia si omoară cativa ceceni sare toata planeta in sus.

      • SUA conduce ONU si NATO iar SUA este condusa de….. că aici e buba – cine sunt stăpânii tuturor acestor entităţi – SUA, UE, NATO, FMI, BM etc …?

    • Prietene, razboiul nu inseamna apararea teritoriului ci cucerirea. Si pentru cultura ta, tinerii romani au mai luptat si in al 2-lea razboi mondial prin Ucraina si Rusia, si nu aparau Romania

      • Razboi nu inseamna cucerire. Get your facts right. Razboi inseamna un conflict armat intre doua state sau grupuri, categorii sociale pentru realizarea unor interese politice/economice. Def via DEX. Nu inseamna razboi. Si ce a facut romania in al doilea razboi mondial a avut rolul principal de a elibera basarabia si bucovine si jumate din Transilvania anexate dupa primul razboi. Nu uita ca am fost neutri ceva timp. Nu ne-am dus noi sa cucerim de nebuni ci sa ne luam inapoi.

      • In Ucraina deja vorbim de un razboi clasic, cu arme si morti. Insa Romania este astazi in RAZBOI ASCUNS. Exploatarea popoarelor si resurselor se face astazi CONSPIRAT.

    • Legile le fac criminalii care conduc Statele, sclavi ai celor care conduc lumea din umbra. Aici vorbim de viata unor oameni nevinovati care sunt tarati in baza unor legi, impotriva vointei lor, sa moara intr-un razboi pus la cale de niste descreierati care conduc lumea din umbra. Nu multumesc, indiferent ce spune legea. Ucrainienii sa-si apere patria de cine? De Putin si RUsia care au invadat Ucraina? Pai SUA+UE au organizat lovitura de stat de la Kiev si si-au pus omul lor Presedinte. Aia nu e tot invazie? Ah, daca se face conspirat si pe ascuns, atunci e ok. Am inteles.

  11. Haideti sa va spun ceva, ca tot vad ca de-un timp incoa’ toata lumea vorbeste despre razboi. Da, este o foarte mare sansa ca sa inceapa un razboi, evident din cauza SUA + NATO. M-am intors din Rusia acum o saptamana, voi pleca din nou, pentru ca in caz de razboi o sa ma inrolez in armata lor. De ce? Pentru ca mi sa scarbit, efectiv de toate regulile tampite impuse de FMI. Noi, romanii, poate ca unii nu va dati seama dar suntem, sclavi in tara noastra, sau mai frumos spus chiriasi. Daca maine vine FMI-ul si spune “ba ne vrem datoria de 20 de miliarde pe care le-a luat basescu inapoi asa ca lasa-ti 2-3 mil de oameni fara serviciu, case s.a.m.d,” statul roman va trebui sa se conformeze. Intelegeti? Romania va fi doar o tara exploatata, rolul tarii in acest razboi ce va urma, daca va urma, e sa creeze o punte spre rusia si atat. Nu le pasa americanilor de noi. Oricum, tara asta a decazut extraordinar de mult, oamenii sunt lasi, nepasatori, toti sa te fure, coruptia e in floare, la tv se promoveaza incultura. Singurii eroi pe care i-am avut au fost cei din 89′ :) care au murit ca noi sa o ducem mai bine. Din pacate cu generatiile astea de cacat si inculte, cu oamenii lasi carora le e frica sa mai faca ceva, uitati unde am ajuns. Cum a spus Bracusi” V-am lasat saraci si prosti, acum sunteti si mai saraci si mai prosti”. Ne meritam soarta ma. E un focar de infectie Romania, este o tara in care nu ai un viitor, si sunt suficiente exemple. Revin la calatoria in Rusia, acolo prin mai toate orasele pe unde am fost, oamenii se mobilizau, exercitii militare,etc. Deci oamenii aia se pregatesc de razboi. Parerea mea persoanala, e ca, e nevoie de un razboi, si chiar sper ca una din tarile afectata va fi si romania, sa ajuns prea departe. Trebuie sa o luam de la zero cu reconstructia, cu tot. Sunteti mandrii ca sunteti romani cand va uitati dimineata in oglinda?

    • Am ajuns ca acele comportamente / caracteristici nocive sa existe in populatia noastra din cauza atacului continuu pe care il suferim de 25 de ani din partea ocultei mondiale care ne exploateaza… Nu poporul e de vina ca nu a facut faţă acestui atac si ca nu vede ca e atacat, distrus mental si exploatat de straini, ci ATACATORUL e de vina! NU, nu e nevoie de niciun razboi! Din razboaie are de câştigat doar Oculta. Când vreodata omenirea a avut de câştigat dintr-un război?

    • Cu siguranta ca vom fi scosi datori si pusi sa platim pretul imprumuturilor sub forma de trupe trimise in razboiul lor pentru ca exista niste fabrici de armament care nu au mai avut vanzari groase demult. Plus reducerea populatiei, controlul ei, putere, bani si alte motive ce numai mintea omului le poate nascoci. Dar in 89 vorbim de asasini economici si nu de revolutie. Ceausescu a murit pt ca nu a vrut sa vanda tara cum o fac talharii astia de ne conduc acum, nu pentru ca au existat eroi care ne-au salvat. Pt ca nu ne-au salvat ci ne-au ingropat si pe noi odata cu el. In ciuda faptului ca spre sfarsitul anilor 80 romanii o duceau cam greu, Romania devenea o economie puternica in lume pentru ca hranea intreaga Europa si era si la un pas de a ramane fara datorii. Nu cred ca trebuie sa desenez ca sa intelegi imaginea. Nu americanii pornesc razboiul si nu rusii. 70% din americani sunt pe medicamente cu reteta, sunt cei mai alterati din punct de vedere medical si mental. E un razboi intre corporatii si populatie. Conducatorii nostri sunt mijloacele prin care populatia e manipulata de corporatii.

      • Numai mintea omului BOLNAV, sociopat, descreierat, parazit al lumii poate fi nascocit un astfel de plan. In mintea omului bun nu exista asa ceva. Sa facem distinctie intre oamenii de buna credinta si criminalii internationali… E un razboi intre Stapanii corporatiilor si populatiile nevinovate ale planetei.

      • @Oany
        Felicitari pentru comentariu: poate cel mai clar si la obiect dintre toate…sau oricum in top!

  12. Emilian, cand o sa pice o bomba in blocul tau si o sa-ti omoare 80% din vecini / rude / parinti …sunt curios ce reactie o sa ai. Mai arzi ordinu’ acela ?

    • De ce amesteci mere cu pere? Eu vorbeam in articol de razboiul din Ucraina, care nu are deocamdata nicio legatura cu noi (in afara faptului ca deja sunt trimisi romani, frati de-ai nostri din Ucraina, sa moara pe front). Nu am vorbit de situatia in care Romania este atacata si invadata direct de o armata straina.

    • Candesti cu un bostan stricat ! Nu vreau sa te jicnesc, dar spune-mi te rog : Ce beneficii al statului ai vazut tu in Romania ? Si tie in special, vazand bogatiile celor de la putere ? Vrei sa stii parerea mea ? Poate ma consideri nebun : da mai bine lasa sa pice o bomba sa imi omoare parintii si rudele, ca aia e motivatie tampita de a te inrola in armata p****. Dute linistit sa mori pentru nimic cand va fi cazul ! Dar decat sa ma duc in zarboi mai bine imi peg o piatra de gat si ma arunc in apa cea mai mare! Pace !!!

  13. Eu cred ca ti-ai schimba parerea daca am fi invadati. Tu crezi ca daca vine Nato sau Rusia, ne va fi bine? Or sa o o violeze pe mama ta, pe sora ta. Iti vor lua mancarea. Te vor obliga sa muncesti pentru ei. Daca refuzam sa aparam tara crezi ca incuiem usa si ne uitam la tv si totul e roz? Nu cred ca te manipuleaza cineva sa iti aperi casa.

    • UNDE si CUM iti aperi tara daca te duci ca roman din romania sa lupti pe frontul din UCRAINA? Explica-mi si mie. Asa cum am mai raspuns si altora, in articol nu era vorba de situatia in care Romania ar fi invadata de o armata straina.

    • Stie careva dintre voi cum se purtau rusi cu ai nostri in ww2? ei bine nu faceau lucruri asa bune cum se crede, furau, jefuiau, bateau si violau, in asta consta “eliberarea” Romaniei si nu cred ca isi doreste nimeni sa repetam acea experienta.

  14. ce dracu e cu voi ma ?lasa ca e bine ca merem in armata. unde ne este curajul romanesc si sANGELE CE CURGE PRIN NOI? chiar atata lasitate ?daca este nevoie pana in mormant ne ducem pentru demnitatea noastra si respectul nostru…mai nou romanii sunt lasi??? revenitiva oameni buni vreti sa deveniti sclavi penteru ei??? si copii vostri ce vreti sa ajunga carpe de spalat pe jos si elevi de serviciu?? dak nu luptam nu castigam….daca tacem si ne ascundem pierdem…revenitiva si nu uitati ca sunteti romani nu fetite…..

    • UUuu asta e unul dintre comentariile cele mai manipulatoare. Daca nu acceptam sa ne inrolam si sa mergem pe un front strain sa murim intr-un razboi strain pus la cale de straini pentru interesele strainilor suntem lasi… De unde pana unde? Cum aperi demnitatea romanilor mergand sa mori in razboiuyl din Ucraina? Suntem deja sclavii strainilor de cel putin 25 de ani. Insa nu prin razboi ne vom elibera de cei care ne subjuga in mod ascuns in prezent. “Nu luptam, nu castigam” , “romanii nu sunt fetite” – mama cata manipulare ordinara.

    • Prietene tu ai ramas in urma tare ! Traiesti undeva cu 500 de ani in urma ! Pune mana pe o carte din Istoria Romaniei, citeste-o cu atentie si dupa fa o comparatie intre Marii conducatori de atunci (500 ani in urma, sau chiar mai mult sau mai putin) si intre ce se intampla acum cu mARII conducatori ! Incearca sa vezi realitate ! Dar daca va fi cazul dute “man” la razboi ! Sa-mi scrii ! Pace !!!

  15. Imi pare rau ca nu pot rezona cu comentariile pe pe aceasta pagina. Din pacate razboiul despre care discutati, in eventualitatea in care, fereasca Domnul, se porneste,nu este unul optional. Suntem partea a NATO, deci vom fi parte a conflictului. Nu mai vorbiti de NATO ca o entitate separata. Suntem NATO. Si pe langa protectia care ne-o ofera apartenenta la aceasta alianta este perfect normal sa avem si niste obligatii. Nu va faceti iluzii ca daca nu faceam parte din NATO ne-ar fi ocolit rusii: (“hai sa nu intram in Romania ca ei sunt baieti buni”). Nu uitati ca inainte sa fim in NATO rusii au tot trecut pe pamanturile noastre si si-au facut de cap. Chiar daca voi vreti sa luati arma in mana sau nu, populatia Rusiei, tara unde practic nu exista opozitie si televiziune libera, sustine in proportie de 80% suta razboiul lui Putin. Ei nu vor ezita sa vina cu arma in mana in Europa. Nu exista niciun ocultism asa cum acest site (care printre altele gazduieste sectiuni de genul “Vindecare Cancer – Ieftin si natural”) ca si alte site-uri din aceasta categorie sustin. Exista, intr-adevar interese geopolitice. Da, exista interesele SUA vs interesele RUSIEI. Nimic ocult aici. Exista si interesele Europei, care datorita experientelor istorice cu Rusia, alege (in mare masura) sa sustina cauza statelor unite.

    Privind inapoi la istoria postbelica a Romaniei, si a efectului pe care influenta imperiului rus a avut-o asupra tarii noastre voi ce cauza sustineti? A Rusiei? A SUA+NATO? Din pacate varianta cauzei Pacii mondiale nu exista fara vointa concomitenta a celor 2 puteri, oricat de mult ne dorim sa o putem alege.

    Vad multi simpatizanti ai Rusiei in ultima vreme, oameni care arata cu degetul catre “propaganda mincinoasa a presei Vestului”, controlata de puterile oculte. Va invit sa faceti un exercitiu de logica – ce este mai usor de controlat: presa dintr-o singura tara (sa zicem cea din Rusia), sau presa din 28 de tari (cele din NATO, de exemplu)?

    Aduceti-va aminte ca separatismul din estul Ucrainei nu ar fi putut avea loc fara ca trupele ruse sa anexeze Crimeea, si sa sustina militar cativa indivizi din Lugansk si Donetk. Oricat de slaba era armata ucrainiana ar nu ar fi avut nicio problema sa opreasca o rascoala a unor oameni fara echipament militar. Scuza Rusiei, de a invada Ucraina a fost protejarea vorbitorilor de limba rusa. Cum vi s-ar parea daca ar invada si Dobrogea, pentru protejarea lipovenilor, si ei vorbitori de limba rusa? Ca de, fiind de partea Uniunii Europene si noi, cei de la Bucuresti tot un fel de mici fascisti suntem, nu?

    • “pe langa protectia care ne-o ofera apartenenta la aceasta alianta este perfect normal sa avem si niste obligatii. ” – asta e din manualul de propaganda a SUA-UE-NATO.

      “tara unde practic nu exista opozitie si televiziune libera,” – o minciuna – de unde stii? de la TV? :)

      NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară. II doare in cot de binele nostru, ne vor folosi fara jena ca si carne de tun.

      Ura impotriva rusilor este amplificata intentionat de mass media din RO detinuta de stapanii occidentului.

      “Nu exista niciun ocultism” – ca tu n-ai priceput ca EXISTA sau te faci ca nu pricepi nu inseamna ca nu exista…

      Da, exista VINDECARE CANCER IEFTIN SI NATURAL. Tu daca ai probleme du-te linistit si ia chimioterapie ca nu exista niciun ocultism nici in industria cancerului, stai linistit.

      SI tu ca si propaganda TV – Rusia a pornit conflictul din Ucraina. FALS. Am explicat in articol.

      Vorbesti de invadarea RUsiei in Dobrogea. DAr faptul ca suntem de muuuulti ani o colonie a SUA (sclavi exploatati) cum ti se pare?

    • Singurul comentariu de doamne ajuta pe care l-am văzut pana acum – cel al lui realist. Voi astia de urlati sus si tare cu Rusia, ați uitat tonele de aur pe care inca le avem? Ați uitat experimentul infiorator, care a spălat pe creier milioane de oameni, numit comunism? Cum puteți sa spuneti ca in Rusia/cu Rusia e mai bine, cand condițiile de viața intre est si vest diferă ca de la cer la pământ? Cum puteți “albi” in asa hal unul din cele mai depresive (demonstrat statistic) si dependente de alcool popoare din lume? Cum puteți crede ca dreptatea poate fi de partea unui popor care poate fi strunit numai cu forța, de diferiti tatuci, si care este cel mai unit atunci cand vine vorba de cotropit alte popoare? Numai plătit sau nebun la cap poti lua partea unei oligarhii si unei cleptocratii care a servit drept adevărat model cleptocratiei noastre mioritice.

      • Comunismul a fost creat si adus in Romania de evrei, nu de rusi. Cine a zis ca in Rusia/cu Rusia e mai bine? Eu nu…

    • Domnu’ “realist”,
      O singura intrebare: ce legatura are Domnu’ din expresia “fereasca Domnul” cu USA, UE si NATO?
      In rest, la toata gargara a raspuns Emilian.

  16. Cei care cred că la Kiev a avut loc o revoltă populară autentică și sinceră sunt aceiași care cred ca poporul român a făcut revoluție în ’89 și l-a dat jos pe „dictatorul cel rău” – Ceaușescu. Adică cei foarte naivi, prost informați, dezinformați și manipulați, care n-au priceput ce se întâmplă în jurul lor nici măcar acum, la 25 de ani de la lovitura de stat din ’89. “naivii” ăștia ți-au dat ocazia sa scrii acest articol prietene și sa ai o părere proprie, putina umilință nu ți-ar strica. Cat despre teoria conspirației și asa zisa “oculta”, fabulații pot produce și eu din neant. Vad ca îl iubești pe tovarășu Puțin, ma întreb, dacă nu are nici o vina sărăcuțul, de ce a anexat Crimeea Rusiei. La partea cu războiul și “chemarea la arme” as întări ceea ce susții, Europa da din gura și alții mor. Personal sper sa nu se ajungă pana acolo pentru ca un oaresce război nu ar fi benefic nimănui. Numai de bine!

    • In ce mod cei care, in naivitatea lor, cred ca la 89 a fost o revolta populara, si ca la Kiev a fost o revolta populara, mi-au dat mie ocazia sa scriu acest articol? N-are niciun sens. Probabil te refereai la cei care au murit in 89 sau ceva. Dar cine i-a facut pe aceia oameni naivi? NImeni. N-are niciun sens ce spui.

      Nu te opreste nimeni sa produci fabulatii. Poti sa fabulezi cat vrei, unde vrei, dar nu aici. Noi aici ne ocupam de adevar, chiar si atunci cand adevarul doare si este greu de inteles sau acceptat psihic.

      Daca ai fi citit articolul de faţă, ai fi vazut ca NU il iubesc pe tovarasul Putin.

      Exact asta este cel mai important lucru de inteles de cat mai multi: UN RAZBOI NU AR FI BENEFIC POPOARELOR/OMENIRII, din contră. Dar ar fi benefic ocultei…

  17. Eu nu vreau razboi…nu vreau sa imi pierd familia nu vreau ca familia mea sa ma piarda..nu am de ce sa lupt ..pt cine pt ce?..pt o tara care nu ne ajuta??pt nimic…sa moara cine vrea…sunt tanar am multe planuri de viitor….

      • Exact. Doar ca o sa mergem toti si o sa murim toti!!! Deci toti sunteti spalati pe creier! Toti vb de sua,nato,,rusia…..vorbe’n vant. Toti ati uitat de dumnezeu si ca e vorba doar de lupta dintre bine”dzeu” si rau”michiduta” mai cititi biblia” ultima parte” in care va zice ca un popor nordic”rusia” se va ridica impotriva balaurului. Si multe alte exemple….. . Cat despre inrolare, daca conducerea tarii iasa pe front impreuna cu mine/noi pe sistemul decebal,burebista,stefan,mihaita…. ma duc cu mare drag. Daca nu astept sa-mi dea pusca sa vedem unde tintesc… ca doar suntem antrenati la intorsul armelor din istorie am invatat. Bafta si lasati cititul on line si cititi o carte cu rugaciuni. Nu tre sa va zica nimeni adevarul ca este scris deja in cuvantul lui dzeu. Trebuie doar citit si atentie la detalii.

    • de-ar gandi toti ca tine ne-ar fi bine tuturor. Din pacate pentru altii e mai important sa arate ca-s viteji decat sa stea acasa cu cei dragi lor.

  18. subscriu acestui bun articol,eu sunt o mama speriata din nordul tarii.mai exact granita cu Ucraina.Se intampla lucruri bizare, tinerii ucrainieni se muta in Romania iar noua vecinilor primitori ce empatizam involuntar ne cer cei care si-au dorit cu pretul varsarii de sange Europa….sa ne trimitem copii in locul lor.Revolutia Portocalie a fost a lor , a noastra a fost neagra ,cangrenoasa, am murit odata ….se mai poate muri si a doua oara prin copii nostri crescuti cu greu din salariile mizerabile ce le primim cu umilinta in suflet . Oare nu meritam sa ne bucuram de faptul ca avem copii, care sunt singura comoara….copilul meu va pleca doar peste cadavrul meu….bun sau rau este al meu…..si voi avea grija sa nu fiu singura!….unde mai pui ca e un copil foarte bun pentru zilele ce le traim presurizate de nevoi .neajunsuri si mai nou razboaie!Multumesc pentru articol!

    • Si eu multumesc pentru sustinere. Aceasta este atitudinea pe care trebuie sa o avem cu totii. NU NE LUATI COPIII DECAT PESTE CADAVRELE NOASTRE!

  19. Foarte bun articolul. Am si eu cateva note:
    – stirea cu Putin care spune ca ajunge in 2 ore la Bucuresti cred ca a fost scoasa rau din context in media…deci Putin i-ar fi spus asta lui Poroshenko, care i-a spus lui Baroso, care a transmis informatia in Süddeutsche Zeitung; nici nu mai trebuie sa vorbesc de erori de traducere cand informatia a circulat prin atatea surse (si mai ales, dupa cum ai spus si tu, nu avem nici un motiv sa il credem pe Poroshenko)
    – nu stiu daca se doreste razboi pentru a elimina elita tinerilor inteligenti; pana nu de mult (inainte de 1900 sa zicem) doar 1% din populatie poate ar fi avut acces la o educatie adevarata – atunci nu cred ca putem spune ca toate razboaiele de pana la 1900 s-au dus pentru a-i elimina pe acei 1%; eu sunt de parere ca scopul principal al razboaielor sunt banii – vanzarea de armament, energie, imprumuturi, etc. + teritorii noi de unde desigur se pot scoate alti bani. Din pacate, pentru oculta mondiala, tinerii morti in razboi nu inseamna nimic, atat timp cat razboiul le aduce profitul necesar.

    Numai bine

    • Daca ar fi vorba doar despre avantaje comerciale/financiare/monetare, daca ar fi vorba doar de resurse naturale cucerite, inca ar fi bine. Insa scopul principal este macelarirea tinerilor intre ei, a popoarelor intre ele. Tarile si popoarele sa fie cat mai slabite – genetic, numeric, intelectual, pentru a putea fi mai usor exploatate pe termen lung. Cam toate razboaiele din istoria recenta au fost pornite de acelasi grup etnic de vocatie infractionala la nivel planetar. Daca vrei sa intelegi aceste lucruri, trebuie sa citesti cartea doctorului roman Nicolae Paulescu, inventatorul insulinei, care ne-a avertizat inca de pe la 1919 de acesti criminali internationali si modul in care exploateaza popoarele lumii:

      Click to access Paulescu,%20Dr.%20N.C.%20-%20Spitalul,Coranul,Talmudul,Cahalul,Francmasoneria.pdf

  20. un articol bun de parcurs pentru o mica trezire… si app, pagina mea de FB a picat dupa ce i-am dat share…

    • Facebookul este un instrument care ne ajuta de mediatizam astfel de informatii importante si relevante pentru viata noastra intr-un timp relativ scurt, insa trebuie sa fim constienti tot timpul ca este “jucaria” LOR si ca o pot utiliza cum vor in interesul LOR. Se intampla frecvent ca anumite postari ~periculoase~ pentru sistem sa fie sterse de pe FB, deci nu m-ar mira…

  21. Doamne fereste:)))…Aloooo, incercati sa consultati un specialist domnilor…tare rau ne mai merge si ne mergea foarte bine acum 25 de ani.

  22. Tu ai avea dreptate daca nu ai gresi! E drept ca nu total! Pana una alta, nenorocitele asta de UE si NATO sunt cele mai bune lucruri care ni se puteau intampla la cat de curve si amarasteni suntem! Rusii nu au adus decat saracie si dictatura peste tot pe unde au ajuns ( sunt sigur ca stii ca le-am platit daune de razboi iar cei 50 de ani de comunism au fost un cosmar – CREDE MA CA STIU CE ZIC! Intra pe site la IICCMER ca sa te convingi sau macar de curiozitate) iar suta aia de mii care a inceput Euromaidanul a iesit in strada tocmai ca sa nu mai fie slugile rusilor. Ar trebui sa pomenesti de Crimeea si sa faci o paralela cu HarCov-ul ( la un eventual scrutin nu crezi ca 95% de acolo ar vota unirea cu Ungaria?) Ar trebui sa pomenesti de cum Rusia a trimis soldati in Ucraina ( stat suveran si independent sau cum au distrus un avion civil cu arme rusesti). Ar trebui sa intelegi ca “NU VOM PERMITE SA BLA BLA BLA” e o poveste de blogger. Care “vom”?? Care “noi”?? O sa mergi si tu ca si mine… ca toti care ne-am obosit sa comentam pe blogul tau acolo unde o sa fim trimisi! Ca vrem sau ca nu vrem! Si crede-ma (de la cineva mai in varsta si care probabil e un piculet mai informat…E BINE CA SUNTEM IN U.E. si in NATO!!!) Pana una alta sa ne rugam sa le vina mintea la cap si sa puna mai presus averile lor decat vietile noastre ( stiu exact ce spun! ) DACA va fi razboi NU AVEM CUM SA STAM DEOPARTE! Iti inteleg frustrarea si teama dar fiind cineva care raspandeste un mesaj in online ai grija ce transmiti. Vezi ce puternic e Facebook-ul azi! ;) Avem un presedinte ales cu like-uri!
    In rest…sa auzim de bine! Noi toti! Salutari

    • Eu vad saracie si dictatura ASTAZI si in ultimii 20 de ani de la SUA + UE… TU nu vezi asta in tara noastra?

      Daca tu te consideri curva, sa fii sanatos, dar nu mai indrazni sa vorbesti asa de poporul român.

      Comunismul a fost pornit si creat de un anumit grup etnic infractional, nu de “rusi”.

      Eu unul NU o sa merg sa mor pe front intr-un razboi premeditat de niste criminali internationali. Daca tu vrei sa faci asta nu te putem opri noi.

      Acelasi mesaj manipulator pe care l-am mai primit: “Ca vrem sau ca nu vrem, tot vom fi trimisi la razboi”. Ba uita ca n-o sa fim, daca romanii vor judeca drept la acest subiect si vor sta ZID impotriva inrolarilor fortate.

      Ca suntem in UE si NATO nu doar ca e bine, e MI NU NAT! Uita-te la cum arata azi Romania si o sa vezi ce bine e! Vezi si textele din categoria Iluzia UE+SUA.

      Sunt foarte atent la ce transmit in online. Mesajul este urmatorul: SA NE APARAM TANARA GENERATIE CU ORICE PRET! SA STAM ZID IMPOTRIVA INROLARILOR FORTATE! ROMANII NU SUNT CARNE DE TUN!

      Iohannis NU a fost ales de niciun popor de pe niciun FB. Iohannis e doar o sluga a straiilor NUMITA de acestia in functia de presedinte. Acu ca lucrurile astea nu se intampla pe faţă…..asta e.

  23. Chiar din titlu vedem ca cel ce a scris articolul,chiar foarte documentat fiind si dreptate avand-nu traieste in aceasta lume.Daca cei ce fac” jocurile”vor sa faca ceva cu noi,vor face!

    • Mesajul tau este manipulatoriu, chit ca ai vrut sa manipulezi, chit ca nu. Intai imi dai dreptate, ca sa para ca esti de buna credinta si sustii, in mare, mesajul din articol. Apoi, o torni p’aia cu descurajarea oricarei reactii si demoralizarea poporului roman, gen “degeaba incercati sa faceti ceva, aia de sus sunt prea puternici, nu se poate face nimic”, doar ca spus altfel – “Daca cei ce fac” jocurile”vor sa faca ceva cu noi,vor face!”. – O manipulare. Raspunsul: NU, NU VOR FACE CE VOR CU NOI, DACA NOI NE OPUNEM!

  24. Ce copii sunteti, vai, ce copii sunteti, oare chiar credeti ca noi, ROMANIA, contam?!!!
    Zic si eu…stimabililor.

    • DA, Romania CONTEAZA chiar foarte mult. Romanii au potential intelectual de a răsturna Sistemul criminal prin care popoarele omenirii sunt subjugate. De aceea, romanii trebuie si ei trimisi la razboi sa moara.

      • Iti sustin ideea Emilian, da romanii conteaza, conteaza, printre unii spalati pe creier mai sunt si intelectuali , lor de intelectuali le este frica pt k ei ii pot dobora, tineri intelectuali puternici, sanatosi si in stare sa rastoarne tot in cale, da suntem puternici poporul este cel puternic nicidecum statul ,noi i.am pus pe scaunele alea sus noi ii putem dobora, un popor destept si puternic poate dobora, de asta ei incearca prin toate mijloacele sa ne micsoreze iq-ul sa ne otraveasca corpul pt a fi slabi in fata lor, dar cn vede lucrurile astea nu se lasa otravit si nici prostit in comparatie cu alte tari unii romani mai gandesc , uitati-va la americani kt sunt de redusi mintali , ma refer la populatie , stiu doar sex, droguri, cluburi, bani , masini scumpe si altecv?? ce mai stiu ??…se lasa prostiti de “ moda“ impusa de oculte.
        Romania e importanta si ca teritoriu suntem o tara bogata (cat a mai ramas din bogatie) avem pamant fertil, avem iesire la mare si multe altele ne vor teritoriul !!!
        Nu il vom da, este al nostru, stramosii nostri au luptat ca sa-l castige sa avem tara noastra , sa nu fim sclavii altora si noi vom lupta in continuare pentru generatiile viitoare!!

      • Corect, avem oameni puternici, inteligenti, care pot rasturna Sistemul de exploatare in care traim, tocmai daia vor sa ne mai rareasca prin razboi.

        NU NOI i-am pus pe scaunele alea acolo sus…ei au fost pusi acolo de stapanii lor din umbra, poporul doar a fost pacalit sa sustina toata asta prin mersul la vot.

        EXACT> romanii sunt, se pare, foarte rezistenti la “moda impusa de oculte”. Chiar daca multi au fost afectati de toate alea, poporul nostru, în mare, le cam respinge. Tocmai daia suntem periculosi pentru ei si tinuti in saracia asta, ca sa ne fie greu sa ne organizam impotriva lor.

        … Și noi vom lupta in continuare pentru generatiile viitoare! Corect!

  25. Ce lasi sunteti, normal ca o sa vina razboiul peste noi. Rusia nu cade cu una cu doua . Eu ii urasc pe rusi din toata inima pentru ce ne au facut, nu ne am revenit nici mqcar acum in 2015.

    • In ultimii 20 de ani am fost exploatati si distrusi prin intermediul SUA+UE+NATO+FMI, nu prin Rusia. Noi acum suntem o colonie a SUA, si tu pe rusi ii urasti de moarte? Tu si cu Mass media mincinoasa care propaga ura impotriva Rusiei si pupa in fund Imperiul Atlantist…

    • Nu ma plateste nimeni :) Nu toti cei care isi scriu opiniile pe net sunt platiti de cineva. Doar “jurnalistii” si postacii profesionisti care au rolul de a manipula si dezinforma. Poti vedea destui in comentariile de la acest articol.

  26. Se vorbeste despre Ucraina, dar noi astia care nu stam cu capu bagat in nisip, suntem ingrijorati ca sansele sa ne trezim intr-o situatie similara sunt destul de mari. Toate bune si frumoase deocamdata. Vina ce-o veni, pentru mine un lucru e clar…de murit, murim oricum. In razboi sa zicem ca musti un glont sau un obuz si nici nu apuci sa iti aduci aminte cum te cheama, ca deja nu mai existi. Problema pe care o am cu ideea de razboi e ca “ei” au pretentia ca “eu” sa devin peste noapte un ucigas. “Ei” se asteapta ca eu sa nu am nicio problema in a pune mana pe arma si a ma duce sa il omor pe altu care probabil e in aceeasi situatie ca mine, doar ca vorbeste alta limba si i s-a spus ca “asa trebuie”. Au pretentia ca dintr-un om civilizat sa ma transform intr-un monstru. Au pretentia ca peste noapte sa accept perversiunea si atrocitatile razboiului ca fiind normale!?! Daca va trebui intr-adevar sa mor pentru dreptate si pentru libertate, primul glont care va zbura din teava pustii mele va trece prin propriul meu creier. Sunt liber sa refuz sa imi condamn sufletul pe veci omorand in numele unei ideologii scoase din c…ma rog…intelegeti voi.
    Citesc multe comentarii de la oameni care vin cu argumente cum ca rusii ne violeaza mamele, surorile, nevestele si fiicele. In momentul in care acceptam ca nu exista alta solutie decat razboiul si acceptam sa mergem ca mieii la taiere atunci sa fim pregatiti sa acceptam ca situatiile respective se pot intampla indiferent ca mori pe front sau la tine acasa “ca un caine”. Nu exista absolut niciun aspect sau scenariu pozitiv cand vine vorba de razboi. Puteti sa va bateti cu pumnu in piept cat vreti voi.

    Asa propuneti sa ne aparam tara si familiile? Ca in videoclipul de mai sus? Asta e oare scenariul prin care ne aparam tara? N-ar fi oare mai practic sa ne folosim inteligenta, vointa si umanitatea?

    • Exact, acel “altul” chiar este in aceiasi situatie ca tine, trimis pe front sa moara degeaba. Important e sa nu cadem in capcane de genul “trebuie sa luptam sa ne aparam tara – in Ucraina” ugh?! sau cine stie ce ideal vor mai livra populatiei ca sa convinga poporul sa mearga la lupta si sa moara degeaba pe un front strain.

  27. Plecand de la o idee cu care suntem in marea majoritate de acord, aceea ca nu vrem ca tinerii nostri sa moara in razboiul altora emiti niste judecati pe care nu le pot pune decat pe seama ignorantei sau unei foarte slabe cunoasteri a istoriei… Sincer, daca tu crezi ca cineva da doi bani pe rusi sau americani te inseli amarnic… Pe rusi i-am avut aici si au demonstrat de ce sunt in stare. Americanii au invartit totul de la distanta… Mai pervers si mai grav as spune! Dar sa te erijezi in atotcunoscatorul situatiei din Ucraina expunand lucrurile cum ai facut-o tu nu poate naste decat zambete. Mai ai de studiat tehnici de manipulare in mass-media! Pace tie, Emilianov!

    • Unde m-am dat eu atotcunoscatorul situatiei din Ucraina? Eu mi-am exprimat opinia.

      Nu au invartit americanii nimic, si nici rusii. Ti se pare ca americanii conduc SUA? Sau NATO? Sa fim seriosi. Crezi ca rusii au bagat comunismul la noi in tara? Ia cauta sa vezi ce etnie aveau “rusii bolsevici” care au adus comunismul in RO.

  28. De ce nu zice Putin cine sunt cei din umbra? oare ai gindit acum cind sunt lucrurile fierbinti sa scrii acest articol? care nu zic ca e rau….Mi se pare ca nu ai urmarit istoria rusiei si americii,raspunsurile lu Putin inpotriva lui David Cameron,cind Americanii intentionau sa invadeze siria sub pretextul ca presedintele sia gazat populatia? Tu te astepti acum sa zica cine e elita lumii dupa ce a fost declarat nebun? chiar daca ar face asta, americanii au niste servicii de dezinformare exceptionale.Si Putin chiar a declarat ca el nu este inpotriva unei noi ordini mondiale,dar nu ar vrea ca poporul sau sa plateasca tribut Americii pt tot restul existentei sale….pt ca spre deosebire de romini rusii stiu sa isi apere interesele.Ai avut multa dreptate in articolul asta ca noi rominii nu stim care e adevarul si nici macar nu putem sa il vedem chiar daca cineva ni lar arata….romania e ocupata….manipulata si restul il stim cu totii dar dam vina tot pe noi,ci nu pe o adevarata elita din umbra,asa e rominul poate ca intr-o zi se va destepta ca in vorba cintecului

    • Da, romanii inca nu inteleg ce se intampla. In aceeasi situatie se afla si celelalte popoare, exploatate ca si al nostru. Trezirea oamenilor este lenta, dar internetul ajuta foarte mult. Sigur ca masina de propaganda si manipulare numita TV si mass media va functiona la cote maxime daca cienva va face public ADEVARUL, insa chiar si asa, daca Putin e pe bune patriot, luptator pentru adevar, de buna credinta, tine cu poporul rus/popoarele lumii si este dusmanul de moarte al ”Elitei” oculte, chiar daca este acuzat de Elita ca fiind nebun etc, TOT ar avea sens sa spuna public TOT CE STIE despre Elita. Macar noi astia care pricepem o buna parte din adevar am stii ca e de-al nostru, si poate l-am ajuta intr-un fel sau altul. Poate daca ar da date concrete despre Elita mafiei crimei organizate la nivel planetar, indivizii aia s-ar trezi peste noapte cu niste vizite… etc. Deci daca esti dusmanul de moarte al Elitei conspirate, este total in avantajul tau sa spui omenirii totul despre aceasta Elita. Care este motivul pentru care NU spune tot adevarul, tot ce stie, daca e de buna credinta? Că l-ar omorî? pai de ce nu il omoara acum, nu e si acum dusmanul lor de moarte? Sau Elita nu stie ca el de fapt e bun…? :)

  29. Dacă vor merge toți copii de președinți parlamentari senatori deputați primari bancheri etc…O sa merg și eu…Dacă nu dc pula mea sa mor pt o tara care nu mia oferit nimic decât impozite si taxe

    • Nu confunda TARA cu Statul. Sunt doua chestii diferite. Tara n-are nicio problema, ea exista, si ne bucuram cat putem de ea. Statul este cel cu probleme, statul ne exploateaza in favoarea strainilor prin taxe si impozite…

  30. Se pare ca intreaga Omenire a capatat o inconstienta slabiciune pentru cuvintele care incep cu litera R, si care genereaza, din pacate, si aspecte negative ca: Rau, Razboi, Razbunare…
    Nici Occidentul, nici Rusia, nici China, nu sunt interesate de un Razboi Armat, ci doar de mentinerea sferelor lor de influenta, iar pentru aceasta se angajeaza cu toate fortele in intensul Razboi Media, care a capatat proportii apocaliptice.

    • Eh uite ca monstrii astia care conduc lumea vor si razboi armat – sunt nenumarate filme si imagini cu victimele/tragediile deja existene ale razboiului din Ucraina…

  31. 1. Am stat si am pierdut 10 minute ca sa citesc un articol foarte lung, dar fara nici un fel de argumente. Oricine poate afirma ce balarii vrea.

    2. DIn cate obsev, Emilian, desi pretinzi ca faci parte din elita inteligenta a tarii care nu vrea sa moara, esti incapabil sa gandesti “out of the box” (uite ca folosesc o expresie a manipulatorilor de americani) si toti cei care nu sunt de acord cu tine sunt manipulati.

    3. UNDE ESTE OCULTA??? Ca om cu carte nu vreau sa fiu manipulat doar cu afirmatii spuse iar si iar. Vreau dovezi concrete. Documente, filmari, etc.

    4. Ceea ce nu intelegi tu este ca romanii care au fost inrolati sunt cei din Bucovina de Nord, oameni de nationalitate romana, dar CETATENIE ucraineana. Daca la noi s-ar da ordin de incorporare si cetatenii maghiari dar care au cetatenie romana ar fi incorporati. CETATENII romani NU vor fi niciodata obligati sa mearga sa lupte pe alte fronturi. Exista o lege care prevede incorporarea tinerilor si aceea se numeste legea pregatirii populatiei pentru APARARE! Pentru misiuni externe exista azi armata profesionista car iti ofera tie securitate prin respectarea responsabilitatilor pe care le avem fata de NATO

    5. Nu ti-ar strica putina istorie. Au fot 12 invazii rusesti in ROmania in istoria noastra. Le numesc invazii pt ca fie ca e vb de invazie pr-zisa, fie ca e vb de apararea crestinismului, de fiecare data ne-au luat cate ceva.

    6. In cazul in care se da ordin de incorporare si tu ai refuza sa te prezinti, afla ca exista o lege si pentru asta si pedeapsa este inchisoarea

    7. Tot ceea ce am inteles din textul tau a fost sentimentul de disperae. Totusi, nu reusesc sa vad motivul pentru care esti atat de disperat.

    8. Nu uita ca nu toti cei care nu sunt de acord cu tine sunt manipulati. Exista si oameni care citesc si interpreteaza. Tu te bazezi doar pe presa din Rusia, eu pe presa din diferite tari (cum a spus un atescriitor de-al meu, e mai usor sa manipulezi presa dintr-o tara, decat presa din 28 de tari).

    9. Nu uita ca nu suntem sclavii NATO si UE. Nu putem cere altora sa fie mai romani decat noi. Toate deciziile au fost luate de cei de la conducere, mai ales dupa 1990. Tin sa iti mentionez ca acum, la declasificarea unor documente din Polonia privind evenimentele din ’89 s-a descoperit ca la un moment dat, Ion Iliescu a sunat la Moscova si a cerut interventia armatei ruse pentru a stabiliza situatia din Romania. Tine cont ca astea nu sunt scorneli ale presei “manipulatoare”, ci sunt documenet oficiale ale serviciilor secrete poloneze. Aceasta este o afirmatie sustinuta de dovezi. De ce, cele mai multe privatizari si vanzari ale bunurilor statului au avut loc in timpul celor 10 ani de prsedintie ai lui Ion Iliescu, un om care, repet, a cerut interventia RUsiei, Nu NATO, nu UE?

    Cu stima,
    Un simplu cetatean

    • 1. Pe viitor nu vei mai face greseala sa mai pierzi timpul pe acest blog, nicio problema.

      2. Nu am scris/spus nicaieri ca fac parte din elita inteligentei romanesti, nu stiu de unde ai scos-o.

      3. Avand in vedere ca infractorii (mai ales cei mai abili – care conduc astazi lumea din umbra) isi ascund mereu probele, mult succes! Mai sunt si probe, dar e bine sa ne mai folosim si logica / creierul. Sunt destule dovezi despre Oculta, gasesti gramada de informatie la mine pe blog.

      4. Am inteles perfect care romani au fost incorporati. Important e ca ei sunt ROMANI. Si ca sunt sanse sa urmam si noi, ca suntem pozitionati geografic chiar intre cele 2 tabere. Esti tu sigur ca “CETATENII romani NU vor fi niciodata obligati sa mearga sa lupte pe alte fronturi” ? Eu n-as fi asa sigur ca tine….

      5. Da, stapanii din umbra ai lumii, au furat si exploatat Romania si prin intermediul Rusiei. Acum exploateaza la sange romania prin SUA+UE.

      6. Mai bine inchisoare decat mort intr-un razboi al altora pentru nimic benefic pt omenire.

      7. Asta e, aia peste 10.000 de oameni care au dat share acestui articol au inteles motivul acestui articol.

      8. Nu am zis niciodata ca cei care nu sunt de acord cu mine sunt manipulati. Eu nu citesc presa din Rusia. Tot timpul cei care nu pupa in fund SUA sunt acuzati ca sunt oamenii rusilor.

      9. La momentul 89, in lovitura de stat din RO s-au implicat slugile celor care conduc lumea din umbr, aflati atat in SUA-CIA cat si Rusia. Iliescu nu vorbea obligatoriu cu rusi cand a sunat in Rusia… S-a furat pe timpul lui Iliescu pt ca Iliescu era omul celor care conduc din umbra, e simplu. Aia care conduc din umbra nu sunt nici rusi, nici americani. Au o alta etnie, mai aparte.

      9.

    • @Bogdan
      Cred ca ar fi trebuit sa semnezi “un simplu cetatean in misiune”….ca sa fii mai la obiect.

  32. Vreti pace? Trebuie sa luptati pentru ea. NU aveti cum sa fugiti de razboi. In zadar va este frica de armata, de incorporare, niciunul nu o sa scape.

    • Dar TU cine esti de zici “vreti”, “sa luptati”, “sa fugiti” etc? De ce esti asa sigur ca tu nu o sa fii trimis pe front? Tu ai alta misiune, nu doar sa fii pe post de carne de tun?

      • De ce luptam noi pt ea(pace*) atata timp cat noi am avut-o si inca o avem.Razboiul este al lor,sa se descurce.
        Emilian incearca sa faci ceva pt a afla cat mai multa lume adevaruri nu doar ce li se permite sa vada la T.V.Creeaza un grup,o pagina pt ca sunt sigur ca vor fi f.multi sustinatori.
        Imi vine greu sa cred ca cei care sustin inrolarea pe printre aceste comm au sub 40ani sau au mai mult de 6-8 clase.
        Bafta multa Emilian,ms de informatii.

      • Multumesc si eu de sustinere. O sa vedem ce se poate face in legatura cu propunerea ta. Cele mai multe comentarii primite sunt de la postaci profesionisti pusi sa lupte cu acest articol si sa dezinformeze/manipuleze prin mesajele postate.

  33. Fratilor pana la urma SUA nu a declarat nici un razboi Romaniei si nici nu ne-a luat vreodata vreun teritoriu din contra, pe cand cu rusii situatia sta total diferit,,, si mai e ceva Rusia si-a permis sa intre cu japca in Ucraina (chiar daca Ucraina nu era stat UE-NATO bla bla) ce i-ar opri sa intre peste noi,,, care si noi ca si Ucraina suntem vai de noi dpdv militar-economic. Asa ca ziceti mai bine doamne fereste sa li se puna la astia pata ca nu stiu cine ne scapa asa cu tot cu Nato+UE. rachetute si 500 de militari sau ce vor sa faca ei… un fleac cand o sa intre rusii cu tancurile nu ii mai opreste nimeni.

    • Nu, prin SUA doar suntem exploatati in mod conspirat (ascuns). in ziua de azi nu mai e nevoie de invazie cu armata ca sa exploatezi si sa subjugi un popor. Activitatea SUA+UE in Romania demonstreaza acest lucru. Cand armata rusa o sa intre peste noi, o sa vedem atunci ce e de facut, dar n-are niciun sens sa luptam noi acum contra Rusia in Ucraina si sa murim degeaba.

    • Cei care nu inteleg cospiratiile ce se desfasoara la nivel planetar si cei care sunt instrumente active in aceste conspiratii ii acuza tot timpul pe cei care le demasca cu chestii de genul ” doar niste teorii ale conspiratiei” / “prea multe teorii ale conspiratiei” etc.

    • Niciodată n-au existat războaie şi conspiraţii în lumea asta , căci de mii-ş-mii de ani lumea trăieşte în :
      pace , în linişte şi în bunăstre … iar ăia din Repu[b]lica ”Comunistă” Somalia sunt copii răi şi nu vor să pape .
      Iar cei peste 4 miliarde de oameni care trăiesc în foamete şi sub-sub-sub limita sărăciei :
      toţi-toţi-toţi ăia sunt din republici comuniste , adică nu din fostele colonii DEMONcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale cotropelniţelor DEMONcrate ale Vestului Sălbatic .
      Iar în Apocalipsă se vorbeşte doar de :
      Pace-n ţară ,
      Grâu la vară ,
      Românie floare rară …
      Aşadar , în Apocalipsă se vorbeşte doar de :
      votangii veseli-ş-integraţi , omologaţi , standadizaţi şi globalizaţi (adică deveniţi gloabe) … precum şi de :
      floricele parFUMate cu fluturi-jucăuşi şi păsărele-zglobii , cer-senin cu ape limpezi şi cristaline (nu poluare) … aşa că :
      noi nu trebuie să credem în Teoria Constipaţiei .
      Gloata cea Mare-ş-zevzecă de votangii majoritari trebuie să creadă doar în :
      inestimabilele , nobilele şi înălţătoarele idealuri-ş-valori ale CONSTITUŢIEI colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) a cotropelniţelor demoNcrate ale Imperiului DEMONcratic Americânesc şi Imperiului DEMONcratic UE .
      Imperiul DEMONcratic Americânesc e situat pe un continent tâlhărit-ş-furat (ciordit) de la Pieile Roşii , deci SUA ar trebuii să se numească :
      =Imperiul Ciordelia DEMONcrată= .
      Iar tot Apusul cel Select , adică =ţările-stăpân= (ţările-tâlhar) ale lumii este format din rămăşiţele fostelor imperii demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) din secolele ce tocmai-tocmai au trecut .
      De altfel , şi MAFIA este o organizaţie DEMONcratică , căci după ce moare săful h-ăl´ bătrân , noul şeful al Mafiei este ales în mod LIBER-ş-DEMONcratic prin votul LIBER-exprimat al tâlharilor majoritari-ş-DEMONcraţi .
      Timp de 425 de ani , Imperiul DEMONcratic Britanic a făcut comerţ demoNcratic cu sclavi , adică un comerţ legal-aprobat prin votul LIBER-exprimat al tâlharilor majoritari din palavramentul britanic ;
      adică un comerţ votat de către tâlhari demoNcraţi aleşi =în mod LIBER= de către Gloata cea Mare de tăntălăi majoritari .
      În DEMONcraţie , 3 lupi şi o oaie votează în mod LIBER : ce să mănânce diseară la cină .
      În demoNcraţie adică în prosto.craţie : votul , părerea , datu-cu-presupusu a 7 super.tăntălăi beţi-din-şant …
      asta e mult mai valoroasă decât părerea a doar 6 laureaţi ai Premiului Nobel .
      În DEMONcraţie eşti LIBER să mori de foame .
      De pe la Cristofor Columb încoace , timp de peste 500 de ani , (şi care continuă cu aceiaşi viteză şi azi , dar într-un stil mult mai elegant , mai şmecheros , mai perfid şi mai diplomat) , cotropelniţele colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale Vestului Sălbatic le-au jefuit-ş-tâlhărit pe toate popoarele lumii de pe toate continentele .
      … Însă chiar azi.noapte , aşa cam pe la tri…triş-un-sfert :
      toate-toate cotropelniţele demoNcrate ale Vestului Sălbatic s-au pocăit , iar acum nu mai vor decât binele omenirii !??…

  34. Articol pro rus. Numa baliverne. Nimeni nu vrea razboi si nimeni nu vrea sa moara in razboiul altora…. Dar daca România o sa fie atacata ce o sa faceti, va faceti bagajele si fugiti? Da, eroi ai României…..
    Si apropo de ruşi, sa si uitat cat au muls vaca de RO……. sa nu mai zicem de tezaur…. articol de kkt blog la fel….
    ignore de acum….

    • Toti aveti aceleasi replici “esti pro rus”, “rusii au distrus romania” etc. Deja m-am plictisit. Nu vorbea nimeni aici de invadarea Romaniei de catre o armata straina.

    • … aşa-că-că :
      -Jos cu Tratatul de la Varşovia şi CAER-ul ! … –Jos şi cu Republica “Comunistă” Rusia ! , adică ăia care ==acum PRACTICĂ== ca.capitalismul europenizotic .
      (Oare care-i ultima =NAŢIONALIZARE şi COLECTIVIZARE= făcută de “comunişti” în Europa !?? )
      -Afară şi cu trupele sovietice de ocupaţie din Dobrogea şi Deveselu !! … –Vrem în Imperiul DEMONcratic UE şi în NATO (Nesătuii Asasini şi Tâlhari ai Omenirii) !!…..
      … ş-apăi atunci să vezi ce bine vom mai trăii , şi ce de mai locuri de muncă vom mai avea , adică prin :
      furtul-ş-jaful , distrugerea-ş-demolarea , lichidarea-ş-desfinţarea DEMONcratică a economiei noastre naţionale şi a tuturor locurilor de muncă .
      Însă desfinţarea economiei noastre naţionale nu ni s-a făcut chiar pe gratis , ci s-a făcut =doar în schimbul= acumulării unei datorii naţionale imposibil de plătit , adică echivalentul a circa 3 200 de tone de aur , adică un tren cu lungimea de circa 1,5 km plin cu aur .
      … Iar când va sosi-n gară trenu-cu-pricina , io zic să mă anunţi şi pe mine , căci vreau să-l aştept cu fluiericea şi cu fanionul galbin

  35. DESCHIDE-TI OCHII ROMANI :Prin telenovela “Razboiu” se mai adauga o datorie de catre toate tarile europene Estice catre FMI , se va stabili joi cati bani primeste Ucraina.Binenteles Rusia a castigat ce-a vrut , Ucraina ce-a vrut , America ce-a vrut … Si voi vorbiti de INROLARE ! :)))) Cum se putea mai simplu decat prin a distrage populatia tarilor estice de la adevarata MANEVRA?

    • Spune-le si vecinilor nostri ucrainieni nevinovati care au fost inrolati cu forta si trimisi pe front si au murit, zi-le si lor ca e doar o manevra despre BANI. Nu e deloc asa…

  36. Eu sunt unul dintre cei care vor trebui sa isi apere tara in cazul unui razboi oriunde ar fi el ATAT TIMP cat tara imi este amenintata (si a fost amenintata in ultimele luni de foarte multe ori de Rusia). Eu NU am sa lupt pentru Iohanis, Ponta sau alt politician… Am sa LUPT pentru parinti, frati, surori, nepoti… pentru locurile natale si pentru stramosii mei care sunt ingropati in acest pamant… chiar si pentru dumneavoastra Emillian.
    Cel mai dureros in toate comentariile de mai sus este ca nu mai stim sa fim FRATI si PATRIOTI. Oare chiar dorim sa se stinga neamul romanesc!?

    P.S.: Prin acest comentariu nu doresc sa manipulez pe nimeni, doar doresc sa vedeti ca mai sunt si alte persoane cu o alta gandire despre o incorporare in caz de nevoie.

    • Exista o regula simpla in ziua de azi: Daca te uiti la TV esti manipulat. Noi nu avem aparare in fata dezinformarii si manipularii minutios gandite si transmise prin TV. Singura sansa este sa NU ne uitam la TV si nici Radio, Muzica, Filme sa nu frecventam daca vrem sa avem mintea limpede si curata… Daca tu ai inteles de la TV ca Rusia ne-a amenintat de mai multe ori, eu n-am inteles asta, dar nici nu conteaza. Cand o sa fie nevoie sa lupti pt apararea parintilor, fratilor, tarii etc, foarte bine, apara-ti tara! Dar acum este doar o manevra prin care generatia noastra tanara sa fie macelarita intr-un razboi care NU ARE LEGATURA CU NOI. Ca sa nu se stinga neamul romanesc, tinerii trebuie sa ramana IN VIATA, nu sa moara pe fronturi pre-fabricate de criminalii care conduc lumea din umbra.

    • Da sigur că da .. păi d-aia se şi duc mercenarii noştri în Afganistan ş´ Irak , adică ca să-şi apere :
      părinţi , fraţii , surorile aflate acolo-n excursie-forţată , dar mai ales ca să-şi apere :
      bunicii-ş-străbunicii , soacra-ş-cuscra , mătuşile-ş-stră.mătuşile care-s încolonate acolo cu chipiul-pe-nas şi bat pas-de-defilare .

  37. Subiectul e de importanta vitala. Propun un exercitiu de minima gandire majoritatii declarat ortodoxe a acestei tari si nu numai, a acestei tari. Este una dintre cele 10 porunci care spune sa nu ucizi ? Iisus Hristos ce ne-a spus in legatura cu ipoteza de a ucide ? Ca nici macar a te mania pe aproapele nu e permis. Ortodocsii curiosi sa reciteasca capitolul 5 de la Matei. Ce vreau sa spun este ca daca avem cea mai mica parere ca am fi crestini ar trebui sa ne dam seama ca a ucide si crestin sunt doua notiuni incompatibile. Pentru mine e un motiv suficient de a nu pune mana pe arma. Faptul ca Biserica a ajuns in decursul timpului sa accepte si sa integreze crima in discursul ei este o regretabila eroare si unul dintre exemplele in care omul il corecteaza pe Dumnezeu. Daca s-ar tine cont de acest aspect intr-o Europa atee in devenire dar declarativ inca crestina, nu ar mai putea fi vorba despre razboi. Ideea pe care v-o impartasesc este motivul real pe care o sa-l invoc in cazul unei inrolari si justificarea pentru refuzul de a utiliza o arma de foc. Este cred un argument arhisuficient pentru ortodocsii din tara aceasta spre a nu se angrena in nici o actiune care ar putea avea la capat perspectiva crimei.

    • Da-mi si mie un citat/exemplu pentru asta: ”Biserica a ajuns in decursul timpului sa accepte si sa integreze crima in discursul ei”. Da, crima este total impotriva principiilor si valorilor noastre morale. Însa pot exista situații când, în legitimă apărare, a ta, sau, mai important, a Neamului Romanesc, sa fie poate nevoie si de arme de foc. Nu stiu. Insa cu siguranta, NU RAZBOIUL DIN UCRAINA este o astfel de situatie.

    • @George
      Frumos comentariu….dar oamenii din vest au fost dresati sa nu mai creada in Dumnezeu. Urmariti documentarul “Sodom”, documentar rusesc pe youtube, in care filmeaza prin USA si cativa oameni spun: “God? What’s that?”
      Aseara, intr-un supermarket din Canada, copilul meu a auzit o discutie copil-parinte in care copilul a intrebat ceva de Dumnezeu, iar parintele i-a raspuns exact cu acelasi raspuns….Acelasi plan este in lucru si pentru Romania, cartile sunt facute de mult, urmariti documentarul acela, este f interesant….
      Exista si la acest text cateva comentarii absolut aberante, ale unor oameni fara nici un Dumnezeu, chiar daca sunt postaci platiti, concluzia este tot aia.

  38. Dle autor, e posibil sa aveti dreptate in ceea ce ziceti dar e probabil sa nu!
    Dvs aveti o mare problema cu propaganda, mass media si UE+NATO.
    Va rog sa va ganditi, daca Romania nu era in sfera de influenta a UE si Nato, ce speranta aveam noi?
    Daca eram singuri pe lume, nu ne uitam nici spre vest, nici spre est, credeti ca eram lasati in pace?
    Daca asta este gandirea dvs, sunteti extroardinar de naiv si ar trebui sa invatati mai multe despre propaganda si efectele ei.
    Plus ca nu pricep de unde toata problema asta cu noi, romanii sa mergem sa luptam in Ucraina.
    Povestea cu inrolarea in armata e in caz de inceperea unui razboi ca sa fim si noi cat de cat pregatiti pentru ca altfel noi nu ne putem apara de nici o culoare.

    Si inca o chestie “si ma duc”. S-a aprobat alocarea 2% din PIB pentru armata din 2017. Nu din 2016, nu din 2015,ci din 2017.
    Daca era sa ne pregatim de razboi, era alocat 2% din PIB inca din 2014 cand a inceput micul razboi din Ucraina.

      • Dle Emilian, dvs aveti parerile dvs, eu am parerile mele.

        Consider ca intrarea in NATO si UE este cel mai bun lucru intamplat in Romaniei de dupa ’89.
        Or fi puteri oculte cum ziceti dvs, om fi exploatati de catre Americani dar eu ma uit la parintii mei cum au ajuns de la caruta la masina straina cu munca pe branci in agricultura, fara furaciuni samd. Si firma parintilor mei si-a luat avant de cand au inceput proiectele SAPARD. Si aici e de comentat, corect, dar stiu ca familia mea a inceput sa se descurce, incaodata, cu munca cinstita de cand Romania a scos capul in lume cu ajutorul UE si Nato.

        Mai spun odata, daca refuzam sa luam parte la Nato, noi ce speranta aveam?
        Nu avem nici acum prea multe, dar totusi exista cateva sperante.

      • Cand vreodata in istoria omenirii si a neamului romanesc au venit strainii sa ne ajute dezinteresat, doar ca ne vor binele, ca vor sa ne fie si noua bine? …..

        Aici nu vorbim de cazuri izolate, vorbim de situatia unei tari intregi si a unui popor intreg. Romania in prezent, sub tutela UE+NATO este pe moarte. Dvs vorbiti de un singur caz. Un singur exemplu NU este esantion reprezentativ pentru situatia tarii. Nici macar zeci/sute de astfel de exemple… Foarte bine ca dvs si familiei va este mai bine. Dar uitati-va la situatia tarii… Singura sansa/speranta a noastra este sa ne dezvoltam / eliberam de mafia internationala prin forte proprii. Suntem noi CU NOI. Strainii nu ne vor binele, au interesele lor.

  39. Sunt de acord cu tine ca SUA ne-a transformat intr-o colonie si ca exista un grup de bastani care trag sforile pentru planeta asta.
    Sunt de acord cu tine ca niciun roman nu ar trebui sa moara pentru tarana altei tari.
    Dar :
    in caz ca va fi nevoie, prin prisma NATO + UE, sa mergi la razboi, cel mai probabil vei merge ( in caz ca nu vrei sa traiesti ca un fugar sau sa ajungi prin africa, america de sud, etc. ). Din pacate, daca bastanii si au pus in cap, tot te vor casapi intr un fel sau altul, chiar daca tu, eu, si altii i-am vrea ucisi cu pietre. Ar fi prea mare minunea sa fie asa cum vrem noi.
    Ma enerveaza ca folosesti prea mult termenul “manipulator”. Gigel e manipular, Ionel la fel. Dar tu esti curat mon cher. Parol. Daca tu ai dreptul la o parere, mai mult decat atat sa mai ai si dreptate, la fel si cei care iti sunt contra au. Incearca sa nu mai etichetezi.
    Iar tristul adevar e ca oricata dreptate ai avea tu legat de participare si inrolare, cata dorinta sau obsesie pe tema asta, putini vor fi cei care vor sta cu tine cu fusta-n cap impotriva inrolarii. Si-ti spun si de ce : datorita bocancului rusesc, care ne-a apasat pe beregata atatia amari de ani, ne-a batut si infometat doar pentru distractie si ne-a transformat in niste caini batuti care nu mai au curajul sa maraie la mana care-i bate.
    Asta e marele merit al comunismului. Sunt putini cei care sunt vocali public impotriva hotilor de 2 lei de pe pamanturile noastre care-si bat joc de noi in fiecare zi. “Gaozari domle” de duzina, de-alde Ponta, si alti papainogi d-astia care ne-au prostit pe fata si ne-au mai dat si cate o flegma la plecare. De ce nu ne-am rasculat pentru TVA, pretul benzinei, pensia de mizerie a bunicilor, salariile profesorilor si ale doctorilor ? De ce ?
    Nu mai face comparatie intre Rusia si SUA te rog, aproape 50 de ani de comunism vs 25 de ani de colonie. E o batalie pierduta. Amandoua ne-au inrobit, asta e clar. Numai ca unii ne-au mai dat si bataie, asa, sa ne tina putin de foame.

    Sunt de acord ca un razboi ar linisti populatia, mai ales ca noua generatie e mai vocala si mai pornita pe revolte impotriva sistemelor corupte. E cea mai buna metoda sa-ti vezi in continuare de furt si sa mentii subjugarea.

    • 1. Sa fim clar intelesi. Mers la razboi = MOARTE FIZICA. Intre moarte fizica, eu prefer pentru mine si pentru fratii mei romani ORICE ALTCEVA – puscarie, fugit in munti, fugit in tari straine etc.

      2. Nu este obligatoriu ca ce vor “bastanii” sa se intample de fiecare data. nu cadea in capcana lor de a crede ca nu avem nicio sansa. Depinde de reactia poporului nostru, care trebuie pregatita.

      3. Eu vad TOATE comentariile (inclusiv cele ne-postate) si sunt perfect constient de existenta pe internet/forumuri etc a unor armate de postaci profesionisti care se activeaza la articole de genul acesta pentru a dezinforma si manipula. Cele mai multe comentarii impotriva acestui articol au fost postate, dupa parerea mea, de acesti postaci profesionisti ai Sistemului. Oricum, eu de regula nu acuz oamenii ca sunt manipulatori, ci ca ceea ce spun este manipulator. Unii spun chestii manipulatoare fara sa stie/sa isi dea seama, insa altii fac asta constient pentru ca au misiune sa faca asta.

      4. Eu cred ca vor fi MULTI cei care vor sta impotriva inrolarii. Deja in Cernauti au iesit in strada fara niciun pic de organizare.

      Este o greseala sa dai un singur titlu perioadei 1944 – 1989 = COMUNISM :) Perioda asta a avut si ea etape am fost condusi de criminali la inceput, apoi patriotii romani au preluat conducerea etc. Cine poate face o evaluare obiectiva – ce perioada a afectat mai rau ROmania? Nimeni. daca tu zici ca a fost mai bine pentru poporul roman perioada ultimilor 25 de ani de sclavie…parerea ta. Eu zic ca n-a fost… Comunistii bolsevici au facut foarte mult rau (nu erau rusi!), la fel cum imperialistii SUA (aceiasi criminali care au adus si comunismul bolsevic) au facut foarte mult rau dupa 89. Sunt aceiasi baieti in spatele acestor exploatari…

  40. Bun articolul, nu stiam blogul pana azi, am ajuns la el in urma unui ‘share’ dat pe facebook, dar da-mi voie sa scriu si eu cateva randuri.

    As fi fost total de acord cu tine daca nu se intampla nenorocirea numita MH17 – avionul doborat anul trecut de rebelii prorusi deasupra teritoriului controlat de ei.

    In acel avion se afla o prietena din Olanda, care nu avea absolut nicio vina… Nu era razboiul ei, dar in momentul ala a devenit razboiul meu.

    De atunci, imi doresc din tot sufletul ca rebelii aia (sau ce sunt ei) sa fie invinsi, iar singurii care lupta impotriva lor sunt ucrainenii. Stiu ca sunt rea. Dar daca e nevoie, DA, trebuie sa ajute cineva la linistirea acelei mici parti a Europei. Chiar imi doresc ca NATO sa dea o mana de ajutor, chiar imi doresc ca Romania sa dea o mana de ajutor. Bineinteles ca nu vreau sa faca asta cu soldati ‘amatori’, ci cu profesionisti, asa cum a facut-o si in celelalte teatre de operatiuni (ca nu ar fi primul razboi al tarii noastre din ultimii ani, dupa cum probabil stii). Vorbesc de soldati pentru ca sunt convinsa ca nu poti discuta altfel cu acei indivizi care isi consuma rachetele pe avioane civile fara teama de consecinte.

    Personal, chiar nu ii inghit pe americani nici cu lamaie, stiu ca si ei au facut in trecut ceva similar cu un avion civil iranian distrus de un crucisator de-al lor aflat chiar in apele teritoriale iraniene (sunt fana “Air Crash Investigation” de pe NatGeo) si tocmai de-aia nu prea as vrea ca “rebelii” aia de care scriam sa fie invinsi de americani, dar m-as bucura sa aud ca nu mai isi fac de cap pe acolo, oricine ar fi cei care ii vor invinge. Chiar si americanii. Sau rusii. De fapt, chiar ar fi fost frumos ca Putin sa lupte impotriva alora (doar sunt la granita lui!) si prin anihilarea lor sa se instaureze pacea in regiune, dar se pare ca presedintele rus nu vrea asta.

    Asta ma face sa iti dau dreptate. Oculta mondiala=Putin=Obama. Barak+Vlady=Love. ЛЮБОВЬ.

    • 1. In privinta avionului MH17 concluzia este un mare semn de intrebare. Exista nenumarate articole/informatii pe net care arata ca ”povestea” livrata de mass media / la TV este falsa. Daca vei cauta mai multe detalii, sigur vei gasi pe internet suficienta informatie.

      2. Pentru ca esti implicata emotional iti este mai greu sa gandesti si sa privesti lucrurile lucid, limpede, rational. Convingerile tale sunt acum create pe baza unor emotii, in loc de RATIUNE, din cauza ca prietena ta era in acel avion. Implicarea emotiilor in astfel de analize nu poate decat sa te duca la o conluzie gresita. Astfel de lucruri trebuie gandite/analizate la rece, obiectiv, rational, NU emotional.

      3. NATO este un instrument al baietilor destepti care condu statele lumii, este un instrument de atacare si colonizare a statelor care opun rezistenta Sistemului financiar global, sau pentru angrenarea diferitelor popoare nevinovate in razboaie prefabricate. Daca in ucraina s-ar inrola doar soldati platiti, ar fi o situatie, insa noi nu avem de-a face cu aceasta situatie: DEJA sunt romani care au primit ordin de inrolare! Si probabil multi dintre ei au ajuns deja pe front, unde vor muri absolut DEGEABA. Nu-ti plac separatistii pro rusi, dar ai vazut ce fac armatele de mercenari ale occidentului care ataca dinspre vest spre est in Ucraina si lupta impotriva separatistilor pro-rusi? Au omorat inclusiv civili nevinovati… doar ca erau ”mai pro-rusi” – filme pe net. Am explicat in articol ca toata nebunia din Ucraina a fost pornita de SUA+UE cand Ianukovici a refuzat semnarea acordului cu UE.

      • Cati romani din Romania au primit ordin de inrolare? Ce treaba are Romania cu comflictul din Ucraina?Apropo avionul MH17 a fost doborat cu o arma ruseasca .

      • Romanii din Romania INCA nu au nicio treaba cu acel conflct. Insa maine…nu se stie… de aceea ziceam in articol SA FIM PREGATITI, pentru ca razboiul se apropie din ce in ce mai mult si de noi. Vor gasi ei un motiv sa fie nevoie si de armata română in acest razboi…

  41. Pai ar fi simplu sa iesim cu totii in strada si sa strigam : NOI DE-AICEA NU PLECAM ,NU PLECAM ACASA/PANA CAND NU VOM OBTINE LIBERTATEA NOASTRA! ..Numai ca in caz de mobilizare generala lucrurile nu stau astfel.Cand se declara stare de necesitate cei care refuza sa mearga in razboi sunt executati pe loc..Astfel incat,daca din razboi mai exista o sansa sa te intorci viu ,nevatamat sau fara picioare sau maini,din refuzul de a te inrola nu mai ai nici-o sansa…Pai daca era pe iesitul in strada ar mai fi existat razboaie pe planeta?Haideti sa fim seriosi!…Va fi razboi cumplit..si nu va fi unul rece…Va fi ceva grav care se va extinde ,mondializa si va reduce simtitor numarul oamenilor pe planeta..Pentru ca ,pur si simplu ,acesta este scopul nemarturisit al oricarui razboi…Sa reechilibreze resursele planetare cu numarul de locuitori…

  42. Eu persomal sunt de acord cu punctul de vedre al articolului, dar ideea in sine, este o utopie in Romania de azi. Am sa ma refer la comentariile care au fost deja publicate si o sa intelegeti de ce spun acest lucru:

    1) Razboiul nu e bun, cu atat mai mult cel din Ucraina care nu e traba noastra.
    Oameni normali la cap, care isi dau seama ca “poporul” va fi carne de tun pentru beneficiul altora. Aceasta categorie de oameni este in minoritate, din pacate.

    2) Tara, Poporul, Patriotismul in general.
    Tinand cont starea Romaniei in ziua de astazi, chestia asta cu patriotismul este o gluma sinistra. ESTI PATRIOT CAND AI CE SA APERI. Azi in Romania nu am nimic de aparat. Eu nu am sa ma duc la razboi sa mor pentru a apara furtul, marlania, nepotismul si minciuna. Pas!
    Mai sunt si altii care au asfel de idei:
    http://opencube.ro/ce-trebuie-sa-pricepeti-din-chestia-cu-ucraina/

    3) SUA, EU, NATO.
    In mod cert am sa mor pentru a inlesni spolierea resurselor naturale din Romania si pentru dreptul romanilor de a fi sclavi la corporatii si datori la banci straine.
    Voua alora care o tot tineti “danga-langa” cu vrajeala asta cu “aliatii” va spun doar atat: Hai sictir magarilor!

    4) Vand FRICA: tancu, bomba, violul…
    Da de ce sa stai sa-ti cada bomba in cap cand poti sa pleci? Mai ales ca nu am absolut nici un motiv sa ma lupt. Pentru ce sa mor?
    Sa apar padurile alora de la Schweighofer?
    http://www.zf.ro/zf-24/dupa-aurul-negru-fac-profit-si-din-aurul-verde-austriecii-taie-paduri-romanesti-de-un-miliard-de-euro-pe-an-12652981

    Sa apar mosia lui Jihad El-Khalil?
    http://agrointel.ro/6136/jihad-el-khalil-locul-patru-in-top-50-cei-mai-bogati-fermieri/

    Daca tot sunt roman, poate ma duc si mor pentru autonomia Tinutului Secuiesc! Sau pentru dreptul meu sacru de a fi considerat tigan. Pardon rrom an.

    5) Ne ataca rusii! “Rusii” ne-au facut mult rau!
    Aici intra doua categorii de oameni sinistrii:
    A – Postacii si propagandistii platiti carora le spun: Hai sictir magarilor!
    B – Semianalfabetii si analfabetii functionali care nu cunosc o boaba de istorie sau nu au inteles nimic pana acum, despre povestea cu comunismul din Romania. Astora am sa le recomand cateva carti, nu “almanahe”:

    – Romania ca o prada de Radu Theodoru
    – Razboiul Nevazut al Evreilor Sionisti cu Romanii de Cornel Dan Niculae
    ambele pot fi descarcate de aici:
    https://groups.yahoo.com/neo/groups/reflectii/conversations/topics/92

    – Zydokomuna Evreii si comunismul. Cazul Romaniei, 1944-1965
    http://www.fileshare.ro/4.49029813488E+12

    6) Pensionarul = Parazitul social perfect = Generatia “Sa ne dea!” = Hot, prost, incult si arogant!

    Ce fel de om credeti ca este persoana care a comentat cu pseudonimul: “Vezi tu cum e in armata, tinere!”?

    Ce e asa inaltator sa faci armata mai imbecilule? Te-ai intors “barbat”? Si de ce? Pentru ca ai curatat saci de cartofi la popota? Pentru ca ai facut tarasuri prin mocirla? Pentru ca ai frecat podeaua si wc-ul cu periuta de dinti? Poate pentru ca acolo ai invatat sa scrii? Pentru ca tot timpul ai fost tratat ca un domn si superiorii ti se adresau cu apelativul: “MARS!”? Poate pentru ca intr-o noapte ai fugit din post si cu banii din solda, ai platit o tiganca grasa si stirba si ti-ai pierdut virginitatea in halta de langa unitate?

    Eu am facut tot posibilul sa nu fac armata si am reusit. Cand am fost la recrutare m-am umplut de scarba. Aproape toate cadrele militare duhneau a alcool si aveau nasul si obrajii plini de “vinisoare” rosii. Aia ar fi trebuit sa-mi fie mie “superiori” si aia o sa ma trimita pe mine sa mor.

    DACA PUN MANA PE ARMA II IMPUSC BAH! FARA MILA! EU NU AM SA PRIMESC ORDINE SI AM SA MA DUC LA MOARTE PENTRU CA ASA VREA UN ANALFABET HANDICAPAT MINTAL SI BETIV!
    DAR NU DE ASTIA MI-E MIE FRICA. MI-E FRICA DE LINGAII SI PUPINCURISTII IMBECILI CA TINE, CARE OR SA VINA SA MA IMPUSTE PE LA SPATE, PE MOTIV CA “NU RESPECTA ORDINUL”!

    In Romania este un razboi intre generatia voastra si generatia noastra. Voi nu sunteti razboinici dect atunci cand va inghesuiti si va inghiontiti sa prindeti loc pe scaun in autobuz sau in metrou. Pana acum ati fost victoriosi in acest razboi, ati fost mai multi si mai uniti.

    Ati votat pe cine v-a dat mai mult: pensie, sepci, kile de ulei si faina, pelerine de ploaie, orice. V-ati indignat si revoltat pe motiv ca “nu ne da” si nu va interesat ca toata idustria, agricultura si economia tarii a fost pusa la pamant. De cativa ani se vand la straini padurile, resursele naturale si mai nou trerenurile agricole. Nu v-ati indignat si nici nu ati fost razboinici. Sistemul asta de hotie si coruptie care e in Romania, de voi e implementat si sustinut. Cand auziti ca “ala” fura va ofticati ca nu puteti fura si voi!

    Ati ruinat tara si distrus viitorul copiilor si nepotilor vostrii! Dar aveti tupeu.

    Ati inceput sa “va duceti” in ritm de cea-cea-ceau! Ma bucur si ma intristez in acelasi timp! Ma bucur ca va imputimati si va scade forta. Ma intristez ca nu va imputimati mai rapid si inca mai aveti timp sa distrugeti ce a mai ramas din Romania. Eventual sa o transformati intr-un desert toxic si otravit.

    Asta a fost comportamentul vostru toata viata:
    http://www.reportervirtual.ro/2015/01/generatia-ratata-a-tatalui-meu.html
    http://www.reportervirtual.ro/2015/01/epilog-la-articolul-generatia-ratata-a-tatalui-meu-partea-ii-a.html

    Asta este ce ati realizat pana acum si veti lasa mostenire copiilor si nepotilor vostii:
    http://www.piticigratis.com/2014/07/daca-platesti-taxe-esti-prostul-lor/
    http://opencube.ro/legenda-romaniei-si-moartea-clinica/

    Uite si hal de comentariu: “NU aveti cum sa fugiti de razboi. In zadar va este frica de armata, de incorporare, niciunul nu o sa scape.”

    Sa mori tu!
    Aroganta si tupeu!

    Bai boule, tu ai impresia ca eu am sa merg la razboi sa mor eu si sa traiesti tu? Nu ai trait si distrus destul mai trogloditule? Ce repede ai gasit tu solutia! Sa mearga tineretu’ pe front si sa moara ca sa traiasca toate mumiile umblatoare!

    Adica de ce sa luptam toti, ca poate murim toti. Daca lupta tineretu’, nu conteaza daca moare. Sa moara ca asa poate scapa Tutankamon de Bragadiru. Anul urmator se poate duce la bai.

    Nici sa ne opunem toti nu merge. Daca totusi vin rusii? Poate violeaza vre-o septagenara. Sa mearga domne teneretu’ la razboi! Barbatii tineri sa ia arma in mana iar fetele si femeile tinere chilotii jos, sa se sacrifice si sa se lase violate, sa salvam geriatricele sa se bucure de basca si pelerina aia de ploaie primita in campania electorala.

    Am vesti pentru tine! Tarcul ala numit Romania in care ai trait tu si aia ca tine s-a spart. Pentru ca tu si aia din generatia ta ati transformat tara intr-o mlastina plina de lighioane milioane de tineri au plecat afara din tara. Dupa ce le-ati distrus viitorul si ati fortat majoritatea tinerilor sa plece acum ai tupeul ca le ceri sa mai si moara ca sa traiti tot voi.

    Bah, dar nu mai muriti dracului odata? Avem si noi dreptul la viata, nu numai voi!
    Vrem si noi sa traim, sa ne facem o familie si sa ne crestem copii.
    Diferenta majora dintre noi, este ca noi putem sa facem acest lucru si in alta parte, voi nu! Deja milioane de tineri v-au dat peste barna si au plecat. Milioane vor pleca in curand! Stai sa se agraveze lucrurile putin si ai sa vezi.

    Nu stiu ce prizezi tu cand spui ca “NU avem cum sa fugiti”. Serios. Probabil varu de pe pereti. Ce nu intelegi tu este faptul ca granitele sunt deschise si nu trebuie sa fugi, poti sa mergi la pas. Poti merge cu masina sau cu trenul sau cu avionul.
    Au iesit romani afara din tara pe vremea lui Ceausescu, cand Romnaia avea militie si graniceri, dupa revolutie cand nu eram intrati in UE, dar acum? Tu ai impresia ca toti suntem slugoi ca tine si ne vom face pres in fata unui prost cu uniforma si cu o hartia stampilata in mana? Sau ne vom lasa luati cu arcanul? Cu cine crezi tu ca stai de vorba? Cu iobagi? Cu Penes Curcanul? Esti prea prost pentru mileniul trei!

    Imi pare rau sa te dezabagesc, dar trebuie sa-ti spun un lucru:
    AI SA MORI BAH!
    EU NU AM SA LUPT SI SA MOR PENTRU TINE!
    MAI ALES DUPA CE TU SI AIA DIN GENERATIA TA ATI DISTRUS TARA!

    Eu rumegam ideea cu plecatu’ de ceva timp, pentru ca vad ca aici lucrurile merg din rau in mai rau. In ultimele luni am inceput sa studiez si locatii din afara UE. Una foarte buna este Ecuador. Pot sa ma duc in nord, la Ibarra sau pe langa la Otavalo. Pot sa ma duc spre sud la Cuenca, sau Loja.

    Tot circula vrajelile cu saracia din America de Sud. Poate, dar nu peste tot.
    Cand te compari doar cu tine insuti, intotdeauna esti cel mai tare. Ia comparati Quito, capitala Ecuadorului cu cocina aia numita Bucuresti, pardon Tristesti.

    Ce ar trebui sa faca unul ca mine? Sa ia arma in mana si sa moara pentru hoti, prosti, paraziti sociali, evrei, tigani, manelisti, corporatii, etc sau sa plece afara din tara sau chiar din Europa?
    Sa imi incerc virilitatea si barbatia cu un glont sau cu un obuz, sau cu niste indience prin Ecuador? Eu aleg sa merg in Ecuador, sa fiu viu si multicultural si sa le invat pe indience “Haulita de la Gorj”.
    Au niste exemplare frumoase!

    E si pacat sa mori ca prostu’. Cica “pentru tara”. Ha!

    Emiliam, esti invitatul meu in Ecuador.
    Nu avem de ce sa murim ca prostii. Viata e frumoasa, merita traita.
    Ia uite ce ne asteapta acolo:
    http://bit.ly/1uHAZvT
    Hai sa ne masuram fortele cu ele!

    • In RO inca mai ai o gramada de lucruri de aparat. Ce ai spus tu “furtul, marlania, nepotismul si minciuna” nu e Romania si nici poporul roman, ci infractorii din poporul nostru, in special cei care conduc tara, si care sunt putini procentual. Dar deocamdata NU suntem invadati de nimeni ca sa fim fortati de cineva sa luam armele in mana si LA LUPTA!

      Nu are sens sa cazi in capcana LOR de a ne dezbina pe clase sociale. Nu TOTI pensionarii sunt cum ii vezi/prezinti tu. Nu ii urî, comportamentul lor este o consecință a Sistemului de exploatare si distrugere mentala in care traim… Ai o ura prea mare fata de batraini/pensionari si nu e bine deloc. NU ei sunt vinovatii situatiei in care ne aflam.

      Nu o sa onorez invitatia. Tu poti sa te duci unde vrei. Eu aleg sa mai stau pe aici si sa ajut Romania si pe români cum pot.

    • @JE
      Comentariul a avut rost si am descarcat cartile alea (pentru care multumesc), pana ai ajuns sa te lupti cu pensionarii….halal dusmani ti-ai mai gasit! Parintii si bunicii nostri care, de voie sau de nevoie, au construit tot ce au daramat astia dupa 1989….si a caror lume s-a destramat odata cu asta, pentru ca li s-a spus deodata ca ce au construit ei e “fier vechi” si ca ei n-au facut nimic bun in viatza….Deh, propaganda care ne afecteaza pe toti pana ne trezim, daca ne trezim…
      Asta ma face sa constientizez ca unde-i minte multa e si prostie cat cuprinde si ca fiecare are pasarica lui, unii chiar stoluri.
      Da, e greu sa te mentii sanatos la cap, la corp si suflet in vremurile astea….
      Trist pana la urma.
      Intr-o lume a manipularii globale, toti suntem ca cetateanul turmentat: nu stim pentru cine sa votam…

  43. eu ma duc la inrolare pt razboi,inca o sa dau spaga (doar suntem in romania nu?), ca sa ma ia printre primii,si dupa ce pun manutele pe o arma si cat de multa munitie,pina pe la guvern+parlament+deputati nu ma opresc.:))))

    • Da, asta este un risc al clasei politice din România…cat de siguri sunt coruptii care se afla in functiile de conducere ale statului (chiar daca in realitate ei nu conduc nimic), ca vor sa puna ARME IN MAINILE NOASTRE…? :)

  44. Inainte de toate vreau sa fie clar…NU MA ARUNC IN VANT SA PLEC IN ARAMATA SA LUPT..NU SUNT FANATIC IN ACEST SENS….SUNT O PERSOANA CEREBRALA….insa TU autorul articolului te-ai gandit ca fara NATO puteam fi noi in locul Ucrainei? asta cu nu e razboiul nostru e cea mai mare prostie …e razboiul tuturor…tuturor cei care vor pace …spune-mi te rog ce s-ar intampla daca am refuza sa ne respectam angajamentele fata de alianta din care facem parte? inafara de asta…sustii sa nu avem increderein presa si TV ca ne manipuleaza…dar apoi imi ceri sa am incredere in tine….care din pct meu de vedere poti fi un sustinator al lui CV Todor sau Dan Diaconescu…

    • Unde ti-am cerut sa ai incredere in mine? Da-mi citat exact! Tu traiesti in iluzia NATO/SUA/UE. Nu am timp sa stau sa pierd viata incercand sa ti-o scot din cap. Daca vrei sa te cureti singur de manipularea legata de asta, gasesti texte in categoria Iluzia SUA+UE undeva in stanga blogului.

      • nu mi-ai raspuns la intrebare? ce s-ar intampla daca nu am fi facut parte din NATO…si akm eram in locul Ucrainei? puteam noi sa facem fata Rusiei?

      • S-ar intampla acelasi lucru si daca am fi facut parte din NATO. Tu traiesti in iluzia ca NATO iti ofera protectie, ca NATO e de bine pentru noi etc si tot bal bla-ul asta mizerabil promovat de mass media mincinoasa. Crezi ca Ucraina are probleme acum ca NU face parte din NATO? Si ca noi pentru ca facem parte din NATO suntem protejati? NATO ar fi ferit Ucraina de vreun conflict? Sunt doar ILUZII. Pai SUA (NATO) + UE au pornit taraboiul in Ucraina, dupa cum am explicat in articol… Repet ce am mai spus: atata timp cat folosim TV si presa vanduta pentru informare, n-avem nicio sansa sa aflam adevarul.

  45. Cat timp RO este in NATO, Rusia nu are ce sa faca, ceva rau impotriva Romaniei.SI de ce voi toti care scrieti pe bloguri il scoateti pe Putin vinovat de orice?Credeti ca ceilalti presedinti nu au nici o vina, cum ar fi Obama, Merkel etc..

  46. Dupa toate cele spuse, eu una am ajuns la concluzia ca versurile melodiei lui Vali Sterian au inceput de mult sa se muleze perfect sa vina ca o manusa pentru societatea si pentru poporul roman. Am vrut libertate si democratie…am luptat pentru ea si ce am primit defapt este o condamnare la moarte.Poporul roman a fost mereu un popor ce si-a dorit unire, fericire si libertate, dar cu toate acestea acesta a fost manipulat din toate sursele posibile…in opinia mea cea mai mare slabiciune este naivitatea…ca si la revolutia din ’89, naivitatea noastra a ajutat la izbucnirea acestui masacru intre noi, intre oamenii care vorbim aceeasi limba. Eu cred ca acest razboi este doar o forma de genocid pentru a extermina masele datorita crizei mondiale, si daca ne lasam manipulati planul CELOR DIN UMBRA ar putea fi dus la capat. Sincer eu imi iubesc tara si imi doresc ca ea sa mearga spre progres nu in regres. Multi dintre tinerii din ziua de astazi ar putea schimba multe dintre aceste marsavii, dar asta este posibil doar daca sunt uniti. Cum spunea o veche vorba “CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA” , totul se poate schimba cu mai multi. Noi tinerii sintem constransi si indoctrinati de catre cei din umbra pentru a mu ne revolta si pantru a nu schimba aceasta lume plina de nelegiuiri. Sfatul meu este ca ar trebui sa ne trezim si sa ne deschidem ochii, sa ne dam laoparte valul pictat al societatii meschine si sa incepem sa schimbam treptat totul pentru viitorul nostru! TREZITI-VA ROMANI, NU TRIMITETI SUFLETELE COPIILOR, NEPOTILOR SI A FRATILOR VOSTRII LA O MOARTE SIGIRA SI CRUDA! Sper ca in timp sa isi deschida cu totii ochii si sa ne revenim. O zi placuta si incercati sa va deschideti mintea si sufletul spre o lume mai buna si mai frumoasa!

  47. Calitatea jurnalistica a articolului este inexistenta. Este o parere a unei persoane care oferta argumente puerile la toata situatiageopolitica mondiala. Consideri ca esti genul de om care tace si vorbeste pe la spate…rezistenta franceza :)….Nu cred ca stii ce a insemnat comunismul…paote aveai rude bine pozitionate in partid. Sau poate nu ai iesit in lume sa vezi ca mai exista altceva decat saracia. Sau poate ca te distrezi scriind cateva cuvinte scoase fortat in evidenta si adaugi in rest text, crezand ca reusesti sa inspiri pe cineva.
    Cine esti dumneata sa nu permiti cuiva sa nu faca altceva. Deja te vezi lider de grup anti razboi. Esti jenant in declaratii si indoctrinat in niste idei puerile fara discernamant. Nu exista nici o farama de logica, sau daca apare o farama undeva reusesti sa bagi un text cu cate un “cuvant” scos la inaintare in speranta de a bulversa un cititor “mai putin iesit in lume”. Nu ca am ceva cu persoanele care nu au avut posibilitatea sa citeasca carti sau sa invete istorie….Ceea ce nu-mi place este modalitatea pe care o practici dumneata, similara cu metodele practicate peste tot in lume de indoctrinare a oamenilor slabi.
    Eu ma duc la razboi daca Dl Presedinte mi-o cere. O sa renunt la tot si ma intorc sa mor pentru bucata de pamant pe care o am la granita. Si sunt tanar si eu ma duc la razboi (desigur as prefera sa nu fiu carne de tun…dar vom vedea…in fata armelor actuale nu prea exista altceva inafara de carne de tun). Tu poti sa stai acasa sa-ti plangi de mila in speranta ca daca taci rusul o sa-ti dea un pahar de votca si n-o sa te vada peste munti (banuiesc ca esti de prin transilvania unde nu bate vantul rusesc :))))….dar portughezul care sustine eliberarea tarisoarelor estice de sub bocancul rusesc oare simte rasuflarea rusilor…se pare ca o simte mai bine ca tine…pt ca rusia inseamna saracie pentru pentru sateliti)
    Sunt prea multe de spus si nu pot sa fiu coerent cand vad limitarea dumenata in gandire. Sa fii sanatos, sa ai grija de batrani si sa-mi aduci o floare la mormant dupa ce se termina razboiul…Apropo…in statele vestice nu te obliga nimeni sa faci armata sau sa lupti pt tara….acum se practica armata ca profesie cu numai 50% datorie fata de tara :) …sau fata de alianta. Asa ca ma indoiesc ca o sa te inroleze cineva….poate doar dca esti in Ucraina (care incearca sa se desprinda de saracie)
    Pace si mai degraba sfatuieste romanii din Ucraina sa stea la rude pana se termina confruntarea de la ei…
    Si lasa analizele geopolitice ca te depasesc….mai degraba cauta solutii simple pentru mintile simple. Sunt la fel de bune pentru orice minti. :)

    • Eu, autorul acestui articol, declar ca ma doare in cot de calitatea jurnalistica a articolului :) Daca vrei articole de “calitate jurnalistica” mergi la Gandul sa te manipuleze frumos. :) Cine a vorbit de comunism in acest articol? Eu nu… “Eu ma duc la razboi daca Dl Presedinte mi-o cere” :))))))))) Seriously? WOW. ” nu te obliga nimeni sa faci armata sau sa lupti pt tara” – spune asta tinerilor inrolati cu forta in Ucraina, inclusiv ROMANI nevinovati.

    • Acesta a fost cel mai pertinent comentariu citit.
      Emilian sper ca ai mai mult de 16 ani ca sa intelegi ce se intampla in jurul tau sau ca macar esti ”iesit” prin lume.
      O povestioara pentru tine: on strabunic mort la Stalingrad, unul care a stat in gulag 7 ani, o mama cu pistolul la tampla si amenintata de securitate, terenuri confiscate, cai luati din curte, foamete: asta a insemnat influenta Rusiei pentru familia mea.
      Nasul meu a semnat scrisoarea anticomunista trimisa la Romania Libera: 2 ani de inchisoare.
      Tot sistemul de penitenciare (tortura si crima) e copia sitemului rusesc. Mergi la Memorial si priveste pozele celor peste 2000 de persoane ucise de sistem in frunte cu Iuliu Maniu, chipurile femeilor tinere, frumoase, ucise de sistemul rusesc impus Romaniei.
      Unchiul unui prieten a facut ani grei de inchisoare pentru ca a calculat cat s-a platit real despagubiri de razboi (700%) mai mult decat sumele oficiale.
      Asta a adus Rusia.
      Tot ce am citit in articol suna a basm scris de un copil cu prea multa imaginatie, nimeni nu doreste un conflict armat, dar eu, in amintirea jertfei familiei mele pentru a avea eu un viitor mai bun, o sa imi apar aproapele.
      Tu crezi ca luptam pentru Presedinte/guvern/tara, nu este asa, noi toti luptam pentru tine, asa cum au luptat si strabunii.
      Din fericire am un job unde sunt nevoit sa am contact cu peste 60% din toate nationalitatile planetei ( sa spunem doar ca eu iti ofer tie posibilitatea ca sa traiesti intr-o era moderna si nu in evul mediu) si vreau sa te asigur ca rusii sunt persoane cu care nu poti sa tratezi.
      Ultimul lucru pe care il doresti este o noua ocupatie ruseasca, chiar si intr-o situatie utopica in care nu exista victime.
      Si nu mai repeta fraza cu: romanii merg obligat la razboi, nu e adevarat, soldatii de meserie merg la razboi peste franite, noi ceilalti mergem la razboi doar in cazul incalcarii granitelor Romaniei.
      Ai speriat multe persoane slabe cu atitudinea si articolul tau, nu este normal si corect, arata fix a manipulare.
      Iti urez o zi cat mai buna si nu mai speria cititorii, iar partea cu fortele oculte ma face sa rad. Nu exista asa ceva, sa lasam prietenii imaginari si puterile mistice pentru scriitorii de gen.

      • Aia a insemnat influenta CONDUCATORILOR RUSIEI DIN ACEL MOMENT asupra familiei tale. Armata rusa e doar un instrument in mana celor care o coordoneaza, deci vezi pe cine acuzi cand acuzi pe cineva.

        ”Sistemul rusesc” de care vorbesti tu impus Romaniei nu a fost rusesc, ci doar a venit cumva de acolo, ca sa ne prosteasca ca e rusesc. Originea lui e in cu totul alta etnie.

        Foarte frumos sa iti aperi aproapele. Crezi ca daca te duci si mori ca prostul pe frontul pre-fabricat din Ucraina iti vei apara in vreun fel aproapele, sau vei face perfect jocurile papusarilor din umbra care au pus totul la cale?

        Deocamdata vorbim de un razboi al altora in Ucraina, nu vorbim de o ocupatie armata a armatei Rusiei in Romania.

        Eu am postat materialul ca sa fim pregatiti de ce e mai rau. Deocamdata au trimis pe front romani frati de-ai nostri din bucovina de N, care apartine Ucrainei. Daca slugile strainilor de la conducerea Romaniei decid ca in baza angajamentelor NATO, Romania trebuie sa trimita si ea romani pe front, iete cum ajung si romanii din interiorul granitelor, fara sa fie invadati de vreo armata straina, sa lupte si sa moara degeaba in Razboi….

        Eu nu incerc sa sperii, ci sa ii fac pe oameni sa fie constienti de acest pericol, si pregatiti sa reactioneze CORECT: ZID in fata inrolarilor fortate!

        Faptul ca nu intelegi tu partea cu fortele oculte e in principiu problema ta. Daca tu nu intelegi, sau daca ti se pare „prea incredibil” sa existe asa ceva, nu inseamna ca nu exista. Avem deja, datorita internetului, suficiente dovezi/marturii în acest sens. Doar sa vrei sa afli adevarul…

    • auzi,dasteptule…daca asa de buni sunt ,,vesticii,,la care te inchini,de ce naiba nu-si aduc soldatii aia,platiti si instruiti,sa te apere si pe tine? toate astea au fost gandite cu cap: au distrus armata din Ro cu ani in urma,toti cei intre 20-35 de ani habar nu au sa tina o arma( sa nu mai zicem de alte,multele care trebuiesc stiute in caz de razboi),ne-au tarat in NATO,mintindu-ne ca,la nevoie ne apara ei….iar acu,ne inroleaza fii sa ni-i trimita in prima linie??? asa au facut si pe timpul celui de-al doilea razboi mondial: au venit pe la sfarsit sa incerce sa culeaga laurii…o ciuciu! nu i-a lasat rusu si nici acu n-o sa plece fruntea in fata lor! traiasca Putin!

  48. Unele indei sunt bune de aici. Altele pur si simplu rupte de realitate. Ati uitat cine e Rusia ? Ce tara de buna credinta anexeaza un teritoriu in conditiile alea ? Daca Rusia invadeaza efectiv si pe fata Ucraina, credeti ca e bine sa stam in treaba noastra ca nu e razboiul nostru ? Eventual iesim din NATO si toti ne vor ocoli in razboiul lor.

    • Doamne ajuta! Daca am putea sa iesim din NATO, bine ar fi, dar nu ne lasa ei sa ne eliberam de aceasta institutie “care face crima organizata sub haina militara”. Tarile NU anexeaza teritorii, ci conducatorii lor… Nu am sustinut ca Putin e de buna credinta, daca ai fi citit articolul ai fi vazut.

  49. si cu basarabia, bucovina, herta s.a.m.d cum facem nu am stat cam mult cu curul la romani? eu cred ca tu ai niste probleme care mai nou le numesc sindromul Badea(daca nu e ca tine nu este bine) nu vrea nimeni razboi dar mai lasa-ne cu teoria asta a ta a conspiratiei si gandestete la romanii care i-ai lasat prada altora pentru ca ai stat cuminte la caldura in tara ta sau la ucrainienii care mor zi de zi ba omorati de ai lor ba de rusi, acolo trebuie intervenit cumva si daca este necesar sa fim partasi vom fi, iar cat timp rusii au furat inzecit mai mult de la noi decat UE si NATO la un loc nu am cum sa le tin partea SI TE ROG SA MA SCUZI DACA NU ITI SUSTIN PAREREA ce crezi au murit oameni pentru a avea eu acest drept

    • Da-ne si noua calculele facute de tine din care a rezultat ca rusii au furat ami mult de la noi decat UE si NATO. Le astept pe mail sau aici ca si comentariu. Mersi. Tu poti sa intervii si sa mori degeaba in ce razboaie vrei tu. Dar tinerilor romani le doresc sa ramana in viata, decat sa moara pe fronturile programate de criminalii care conduc din umbra. Ca tu nu intelegi conspiratiile, nu am ce sa-ti fac. Citeste texte despre asta si poate o sa intelegi candva.

  50. Salut ! Ma numesc Rusu Marian si am 20 de ani ! M-a atras foarte tare acest subiect am citit cuvant cu cuvant si tot ce pot spune e ca daca ar gandi toti asemenea subiectului din acest articol ar fi fascinant, toate s-ar schimba cat de cat ! Dar ce e drept e ca unii nu au timp sa-l citeasca pentru ca sunt prea ocupati sa-si faca poze in oglinda si sa le posteze pe facebook stand toata ziua si asteptant un like. Ce e drept e ca cartile prind praf, si asta reiese din limbajul lor extrem de “koyerent” ! Acum sa revenim special la acestu articol : #Emiliane, pentru mine esti un geniu al natiunii ! Ma fascinat foarte tare acest articol. Inca de la varsta de 13-14 anisori de cand ma batea mama cu o varga de salcie sa tin cartea in mana si sa o citesc si trebuia ca dupa ma punea sa i-o povestesc (ii multumesc), observam tampenia mass-mediei, oamenii fascinati de niste subiecte si stiri cumplite din parlament si nu numai, din toata Romania ! Ai dreptate, in nici un caz dar in nici un caz nu trebuie sa ne inrolam in jocul lor. Stand si analizand si punand cap la cap situatia Puterilor Lumii cu atentie si punand cele mai importante chestii in ceea ce priveste armata, conducatori, presedinti, generali, comandanti, arme nucleare, minciuni sau adevaruri scoase la vedere de niste oameni simpli. hotie la infinit, manipulatii si etc, etc, etc, putem trage o conzluzie foarte concreta , si aceea ar fi ca suntem condusi din umbra de niste”baieti destepti” nu va lasati pacaliti si manipulati de mass-media, de toate postarile de cacat prin intermediul internetului, si al televizorului ! Poate nu am fost foarte explicit dar sunt sigur ca cei de aici au inteles mesajul ! Si inca o chestie foarte importanta ce trebuie subliniata : Noi stuntem viitorul tarii, noi suntem creatorii de noi generatii si urmasi ai Romaniei, IN NICI UN CAZ NU TREBUIE SA MURIM PE FRONT PENTRU PLANURILE CELOR DE LA PUTERE ! Avem n creier dar gratis de Marele Dumnezeu ! Folositi-l !

    • CORECT: suntem condusi din umbra de niste ”baieti destepti” si IN NICI UN CAZ NU TREBUIE SA MURIM PE FRONT PENTRU PLANURILE CELOR DE LA PUTERE !

  51. Daca romanii care traiesc in Ucraina au dubla cetatenie, romana si ucraineana si domiciliu in Ucraina sunt obligati sa se inroleze. e datoria lor… nu e razboiul nostru,al romanilor,noi vrem pace si liniste.Sa speram ca asa o sa fie!

    • Sunt ROMANI, deci trebuie sa ne pese si de ei, sa ii salvam de la moarte. Daca i-am putea salva si pe ucrainieni, am face-o, ca si ei sunt trimisi sa moara degeaba. Cat despre romanii din Romania, aici e clar: NU AU CE CAUTA IN ACEST RAZBOI!

  52. nimeni nu vrea razboi si asta este clar … dar daca este sa fie si daca tara ne cheama la arme voi merge … o sa ma intrebati ce a facut tara pt mine , presedintele sau parlamentul … nimic … si nu vor face nimic … ce a facut tara pt bunicii si strabunicii nostri ?… nimic … dar ei au facut multe pt tara … au luptat si au murit pt ca noi sa avem astazi acest pamant numit romania …. am fost un popor curajjos si greu de invins inca depe vremea dacilor dar din pacate am devenit un popor de lasi …. ultimul act de curaj al romanilor a fost in 89 .. de atunci toti vorbesc toti sunt nemultumiti dar nimeni nu mai are curajul sa faca nimic …

    • Cand o fi nevoie sa ne aparam tara mergand la razboi, o sa facem asta. Acum insa vor sa ne omoare intr-un razboi pre-fabricat ce n-are legatura cu NOI. Aici nu vorbim deloc de curaj, nu despre asta e vorba. Este vorba despre O MOARTE INUTILA IN RAZBOIUL DIN UCRAINA. Nu se cheama ca ai curaj daca te duci sa mori in Ucraina ca prostu. Se cheama doar ca esti prost (nu zic de tine personal, zic in general).

  53. FRATI ROMANI parasiti de urgenta tara lasatii pe ei sa lupte in felul acesta ii obligati sa se declare neutri ,sau sa se duca ei cu fii lor la razboi .RAZBOIUL ESTE INEVITABIL!!!!!!!!!!!!

    • Buna treaba asta: sa parasim toti tara ca sa fie libera pentru criminalii care conduc din umbra si abia asteapta sa o ocupe… Nu ne intereseaza sa blocam un razboi, suntem prea mici pentru asta astazi, ci ne intereseaza ca ROMANII SA NU FIE IMPLICATI INTR-UN RAZBOI…

      • Da Emilian ai dreptate tinerii deja au fost trimisi pe fronturi…o parte din ei!iubitul meu lucreaza in cadrul armatei si deja au instruire maxima trageri zi de zi… Inteleg ca asta este meseria lui , pana acum a fost liniste…si nu sunt de acord sa moara pe front pentru un razboi care nu l- am provocat noi….sa lupte guvernantii si parlamentarii nu sa stea savurand cafeaua la tv cum mor altii pentru ei si averile lor

      • Corect. Cu mentiunea ca guvernantii astia pe care ii vedem noi sunt doar niste instrumente in mana adevaratilor conducatori, care decid toate lucrurile astea din umbra…

      • Pai Romania nu mai este de mult a romanilor, da-mi voie sa spun. Cam din decembrie 1989….

  54. 5500 de morti nu are sa tina nici un armistitiu o perioada mai lunga.In eventualitatea (foarte plauzibila) a extinderii conflictului se vor gasi metode pentru a scapa de tinerii aflati in periaoda de reproducere.De ex cand Putin a ajuns prim ministru de la sef FSB in 1999 si-a folosit machiavelismul.A plantat saci de 50 kg X 3buc in beciurile blocurilor cu 10 etaje .Rezultatul a fost sute de morti si raniti ai propiilor sai cetateni carora le jurase credinta si sa-i apere El a omorat cateva sute din ei ,copii batrani ,femei doar ca sa ajunga la putere.CE PRET A PLATIT CA SA AJUNGA AZI LA BUTONUL RACHETELOR NUCLEARE???? DOI ANI MAI TARZIU ,DUPA ACEIASI RETETA ACEIASI PAPUSARI IN USA DISTRUGEAU BLOCURI TURN OMORAND APROAPE 3000 DE OAMENI TOT PENTRU A INCEPE UN NOU RAZBOI ,DE DATA ACEASTA IMPOTRIVA DIAVOLULUI TERORIST afgan(desi teroristii erau din arabia saudita 85%,prietena si livratoare de titei in usa dar si cu investitii saudite de sute de miliarde in usa. Putin s-a oprit doar cand o echipa a serviciului de informatii FSB ce planta explozibilul a fost prinsa aproape in flagrant si data in presa.A dat vina pe,,teroristii,, ceceni deoarece putin dorea invadarea Ceceniei.La scurt timp i-a ars bine pe ceceni ,inainte insa s-a facut prim ministru. Dar nici in 1999 nu a fost ceva nou,nihil sub sole novum ,Nero cezarul a dat foc romei si a dat vina pe crestini incepand sa-i arda de vii si sa-i dea la lei in arene.Asa s-a intamplat in si in russia si in usa.Acum vedem ,in ciuda intalnirii de ieri cu hollande si merkel cauta fiecare sa traga plapuma la el si nu inspre cele 5500 de familii distruse.America si-a gasit piata de desfacere a produselor militare letale in ucraina si are multiple interese sa mentina un razboi cu sute de mii de morti in ucraina ,identic ca in siria,iraq, la fel si rusia.Sunt nenumarate PROBE CE DOVEDESC URMATORUL LUCRU……ARMATA DE LA KIEV BOMBARDEAZA CIVILI…PLOAIE DE RACHETE GRAD…MIII DE RACHETE TRASE …..SI PARADOXAL REBELII PRO RUSI BOMBARDEAZA CARTIERE DE CIVILI UCUGAND SUTE , MII DE NEVINOVATI, BATRANI ,BOLNAVI.AU MAI DOBORAT UN AVION DE PASAGERI APARTINAND SINGAPORE 300 APROAPE DE MORTI IN INCERCAREA DE A APRINDE SPIRITELE INTERNATIONALE SI IERI NE AMENINTA HOLLANDE CA …are un nume si ala e RAZBOI……POI BINE MA INFECTILOR DAR IN SLUJBA CUI SANTETI CU DIPLOMATIA ASTA CA PANA SI UN CLAN DE TIGANI LA UN STABOR PUTEA FACE PACE…….LUMEA PRIN INTERNET SOCIALIZEAZA SI NU SE INCADREAZA IN COMENZILE SI PLANURILE FACUTE PE SPATELE ACESTOR SCLAVI PROSTI..DACA E RAZBOI DESCARCA INCARCATORUL IN CEL CE TE RECRUTEAZA ….SAU UN GRADAT CAT DE MARE………auzi …sa mori pt averea lui eba,udrea,ponta, basescu,hrebenciuc, micula (cu helicopterul si ferrari la manastire sa se roage contra crizei)DA VREM ARME DAR SA FIE CAT MAI MULTI OFITERI CORUPTI LANGA NOI !!!!

  55. AICI VEZI CUA AJUNS PUTIN LA PUTERE SI SPUNE APOI CE VA FACE CA SA NU MAI PLECE, SA RAMANA PE VIATA DICTATOR…..SI AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL…..DROGUL PUTERII AMESTECAT CU COCAINA AFGANA E IN EI ://www.youtube.com/watch?v=9sx2YmSXDy8

  56. Carne de tun suntem cu toții, si rușii de rând si romanii sau ucrainienii, asa ca eu zic ca nimeni nu trebuie sa se inroleze, nici rușii lui Putin

    • Popoarele sunt mereu sacrificate – puse sa se macelareasca intre ele. Cand o sa avem conducatori patrioti in fruntea armatei romane, si cineva o sa ne invadeze tara si sa ne omoare poporul cu o armata straina, atunci poate o sa aiba sens sa luptam si fizic, dar deomcadata nu e cazul deloc de asa ceva…

  57. imi pare rau ca m-am nascut in tara asta si ca locuiesc in tara asta ,sa ai parinti plecati in afara (la munca) sa nu gasesti un loc de munca ,mai nou toti romani sunt “smecherasi” fumeaza “cuie” stiu sa dea cu pumnu ,nimic inteligent nimic bun ,daca ar fi un razboi ar fi bine sa STEARGA aceasta NATIE de pe fata pamantului,da avem o tara frumoasa ,noi nu avem nici o calitate buna ,stim sa furam de la un copil de 5 ani pana la un mos de 90 de ani ,daca maine ar trebui sa dau “accept” ca intr-o secunda sa “dispara” Romania de pe fata pamantului as face-o chiar daca as fi constient ca as muri si eu !

    • Am publicat acest mesaj doar ca exemplu pentru oamenii de buna credinta care ajung pe aici. Ăsta este mesajul tipic de om total habarnist cu privire la ce se intampla (fie din cauza varstei prea mici, fie din cauza unui IQ prea mic, fie din cauza manipularilor si distrugerii mentale din scoala si mass media) SAU mesajul unui manipulator anti-roman profesionist care probabil ca nici macar nu este român (chiar daca stie limba română).

  58. Razboi intre Rusia si USA?Niciodata…stiti de ce?Ei sunt perfect constienti ca razboiul ar insemna atat sfarsitul Rusiei cat si cel al USA…asa ca ar trebui sa o lasam mai moale cu deductiile astea paranoice.Se spunea in articol ca noi suntem saraci de cand am intrat in nato si ue….noi suntem saraci dintr-un motiv foarte simplu…se fura tot!Furturile si indiferenta politicienilor fac ca Romania sa fie asa cum e….nu puterea oculta si alte tampenii! Sa fim realisti…sa nu dam vina pe altii pentru incompetenta noastra de a ne oferi un trai mai decent.O curiozitate…..Anglia,Franta,Germania.Spania,Austria,Belgia etc…sunt si ele in ue…de ce dracu nu sunt saraci ca noi?Ganditi-va…..

    • Razboiul nu ar insemna obligatoriu sfarsitul vreuneia din tarile implicate, insa razboiul saraceste tot timpul popoarele tarate in el + le cauzeaza mii / milioane de morti – asta se si doreste, sa moara cei mai buni ca sa nu mai aiba cine sa rastoarne Sistemul de exploatare impus popoarelor la nivel mondial de niste ¬baieti destepti¬ bine ascunsi. Suntem saraci pentru ca suntem in mod continuu EXPLOATATI de straini. Ce nu se exploateaza este distrus. Ce sta in calea exploatarii, este de asemenea distrus. NU, NU furturile si indiferenta poltiicienilor romani sunt cauza/sursa problemelor noastre, ci CRIMA ORGANIZATA LA NIVEL PLANETAR, care ii coordoneaza pe politicienii de care zici tu. Exact asta e manipularea strainilor: ca NOI SUNTEM DE VINA pentru problemele pe care le avem. Pai hai sa ne gandim de ce nu sunt intr-o saracie asa mare ca noi. Eu o sa scriu un text despre asta si o sa il public pe blog curand.

    • DE CE NU ESTE ASASINAT ACUM, daca el este dusmanul de moarte al Ocultei mondiale? Adica e de genul ”Bai Putin, noi stim ca esti dusmanul nostru de moarte, dar te lasam acolo sa faci tot ce vrei impotriva noastra, numai sa nu spui nimic la populatie ca te linsam”, la care el zice ”Bine, o sa incerc sa va omor in toate modurile posibile, fara sa zic adevarul populatiei, ne luptam in spatele cortinei asa, sa nu ne vada nimeni, e bine!”. ”E foarte bine!” E cam absurd….

  59. De acord cu tine, dar eu m’am gandit si la alta varianta. Sa zicem ca nebunii te tarasc in razboi, esti chemat la comandament acolo tu si altii ca tine 1000-2000 habar n’am. Cand ne aliniaza nenorocitii si ne pun kalashu’ in mana ii macelarim – pe generali si pe cine dracu mai e acolo. Punct! S’o numim solutia finala. Decat sa mor in razboiul lor de cacat care nu este despre apararea Romaniei, mai bine ii omoram pe toti care incearca sa ne implice in asta. 1 comandat la 100 de oameni sau mai multi. Bam! Cand ne cheama presedintele in piata mare sa ne trimita la plimbare in est, il macelarim pe el si pe toti smecherii lui. Distrugem statul in sine da’l in m***** lui! STATUL, nu POPORUL! Noi suntem aici in veci stapani si nu avem voie sa permitem inrolarea intr’un astfel de razboi. Nu avem voie sa le permitem sa ne omoare direct sau indirect…ca decat sa mor prin alte tari si sa fiu privit ca un invadator mai bine ii omor pe cei care vor sa ma conduca, chit ca asta inseamna sa ma omoare ei pe mine pana la urma. Sa nu’mi puna kalashu in mana! :)

    • E adevarat, varianta ta este probabil unul dintre motivele care ii vor face sa stea un pic pe ganduri inainte sa ne dea arme. Cam riscant pentru politicienii URÂȚI de popor ca poporul să aibă arme în mâini :)

      Corect! Statul este MOARTEA NOASTRA, nu poporul e vinovat de ceva, poporul este o victima exploatata si distrusa de straini PRIN STAT.

    • Il doare in cot pe Putin de scrisori de la noi. Sau pe Obama. Sau pe orice conducator. Scrisorile, petitiile sunt false solutii promovate de inamic.

  60. Este adevarat, nu este razboiul nostru DAR SE VA PETRECE IN TARA NOASTRA SAU LANGA ACEASTA. Asadar, ar trebui sa fim pregatiti cand acesta va lovi.

    • Din pacate situatia pe care o avem este ”asternuta” de altii, de straini, nu noi ne-am creat-o. Noi, românii, ne-am fi descurcat foarte bine daca n-am fi fost atacați de străini pentru exploatarea poporului nostru si resurselor noastre naturale…

  61. Da asa-i romanul se uita cum se omoara altii intre ei.de asta suntem unde suntem pentru ca ne uitam cum mor semenii.

    • Si propunerea ta este sa mergem sa murim si noi ca prostii degeaba intr-un razboi prefabricat de stapanii lumii, pentru a le satisface interesele?

    • Habar n-am. Noi vorbim aici de razboiul ASTA, de ACUM, din Ucraina. Ce, daca nu ne-au trimis in iugoslavia acu nu stiu cati ani rezulta pentru tine ca nici acum nu ne vor trimite? Cat de naiv sa fii sa te bazezi pe o logica atat de subreda…?

  62. Foarte bun articol mai putin faza cu Putin si credibilitatea. contacteaza-ma pe mailul ………. si iti trimit materiale in care spune, dar o face in mod diplomatic adica transparent ca sa nu poate fi acuzat in mod direct si sa starneasca scandal. Pentru ca evident SUA vrea scandal. Cat despre Europa, din nou, parerile sunt 50-50, la urma urmei Europa ar trebui sa duca un razboi in interesul SUA pe propriul teritoriu.

    • Am primit mailul, poti sa pui link-uri si aici. Explica-mi DE CE spune doar portiuni din adevar in mod diplomatic etc, daca el chiar este dusmanul Ocultei si atat oculta cat si el stiu ca sunt dusmani de moarte. Dacă sunt dusmani de moarte, inseamna ca Oculta deja incearca sa il elimine. Ce-l opreste sa dea totul pe fața? Europa bineinteles ca isi ia ȚEAPA stand sub tutela SUA si stapanilor ei.

  63. Numai fabulatii bolnave, teorii fantasmagorice, o tenta de neo-communism si un patriotism “de buzunar” orientat impotriva lumii capitaliste “acaparatoare” …. sa fie vorba despre o schizofrenie nedepistata medical, imaginatie bolnava sau pur si simplu un nou otevist de apartament :))

    • Niciodată n-au existat războaie şi conspiraţii în lumea asta , căci de mii-ş-mii de ani lumea trăieşte în :
      pace , în linişte şi în bunăstre … iar ăia din Repu[b]lica ”Comunistă” Somalia sunt copii răi şi nu vor să pape .
      Iar cei peste 4 miliarde de oameni care trăiesc în foamete şi sub-sub-sub limita sărăciei :
      toţi-toţi-toţi ăia sunt din republici comuniste , adică nu din fostele colonii DEMONcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale cotropelniţelor DEMONcrate ale Vestului Sălbatic .
      Iar în Apocalipsă se vorbeşte doar de :
      Pace-n ţară ,
      Grâu la vară ,
      Românie floare rară …
      Aşadar , în Apocalipsă se vorbeşte doar de :
      votangii veseli-ş-integraţi , omologaţi , standadizaţi şi globalizaţi (adică deveniţi gloabe) … precum şi de :
      floricele parFUMate cu fluturi-jucăuşi şi păsărele-zglobii , cer-senin cu ape limpezi şi cristaline (nu poluare) … aşa că :
      noi nu trebuie să credem în Teoria Constipaţiei .
      Gloata cea Mare-ş-zevzecă de votangii majoritari trebuie să creadă doar în :
      inestimabilele , nobilele şi înălţătoarele idealuri-ş-valori ale CONSTITUŢIEI colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) a cotropelniţelor demoNcrate ale Imperiului DEMONcratic Americânesc şi Imperiului DEMONcratic UE .
      Imperiul DEMONcratic Americânesc e situat pe un continent tâlhărit-ş-furat (ciordit) de la Pieile Roşii , deci SUA ar trebuii să se numească :
      =Imperiul Ciordelia DEMONcrată= .
      Iar tot Apusul cel Select , adică =ţările-stăpân= (ţările-tâlhar) ale lumii este format din rămăşiţele fostelor imperii demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) din secolele ce tocmai-tocmai au trecut .
      De altfel , şi MAFIA este o organizaţie DEMONcratică , căci după ce moare săful h-ăl´ bătrân , noul şeful al Mafiei este ales în mod LIBER-ş-DEMONcratic prin votul LIBER-exprimat al tâlharilor majoritari-ş-DEMONcraţi .
      Timp de 425 de ani , Imperiul DEMONcratic Britanic a făcut comerţ demoNcratic cu sclavi , adică un comerţ legal-aprobat prin votul LIBER-exprimat al tâlharilor majoritari din palavramentul britanic ;
      adică un comerţ votat de către tâlhari demoNcraţi aleşi =în mod LIBER= de către Gloata cea Mare de tăntălăi majoritari .
      În DEMONcraţie , 3 lupi şi o oaie votează în mod LIBER : ce să mănânce diseară la cină .
      În demoNcraţie adică în prosto.craţie : votul , părerea , datu-cu-presupusu a 7 super.tăntălăi beţi-din-şant …
      asta e mult mai valoroasă decât părerea a doar 6 laureaţi ai Premiului Nobel .
      În DEMONcraţie eşti LIBER să mori de foame .
      De pe la Cristofor Columb încoace , timp de peste 500 de ani , (şi care continuă cu aceiaşi viteză şi azi , dar într-un stil mult mai elegant , mai şmecheros , mai perfid şi mai diplomat) , cotropelniţele colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale Vestului Sălbatic le-au jefuit-ş-tâlhărit pe toate popoarele lumii de pe toate continentele .
      … Însă chiar azi.noapte , aşa cam pe la tri…triş-un-sfert :
      toate-toate cotropelniţele demoNcrate ale Vestului Sălbatic s-au pocăit , iar acum nu mai vor decât binele omenirii !??…

    • Prima democraţie din lume a fost democraţia-sclavagistă din Grecia Antică .
      Deci , în Grecia Antică de pe vremea lui Pericle , =forma OFICIALĂ= de guvernământ din Atena era : =democraţia sclavagistă= .
      Însă fiind un SISTEM tâmpit ş´ INEFICIENT : ea a dat faliment .
      (De altfel , înspre sfârşitul lui , adică în agonia lui , şi Imperiul Roman cam-cam devenise un fel de repu(b)lică demoNcrato-sclavagistă).
      Iar în vremurile astea moderne , democraţiei sclavagiste greceşti , ăsteia i-au urmat apoi demoNcraţiile colonialo-sclavagiste (şi neo.sclavagiste :
      americană , franceză , engleză , olandeză … etc .. .
      Iar nobila , evoluată , distinsa şi mult-trâmbiţata Republică Franceză era de fapt un imperiu demoNcrato-sclavagist .
      Timp de 425 de ani , Imperiul DEMONcratic Britanic a făcut comerţ demoNcratic cu sclavi , adică un comerţ legal-aprobat prin votul LIBER-exprimat al tâlharilor majoritari din palavramentul britanic ;
      adică un comerţ votat de către tâlhari demoNcraţi aleşi =în mod LIBER= de către Gloata cea Mare de tăntălăi majoritari .
      În DEMONcraţie , 3 lupi şi o oaie votează în mod LIBER : ce să mănânce diseară la cină .
      În prosto.caţia-instituţionalizată , adică în demoNcraţie : votul , părerea , datu-cu-presupusu a 7 super.tăntălăi beţi-din-şant …
      asta e mult mai valoroasă decât părerea a doar 6 laureaţi ai Premiului Nobel .
      Însă demoNcraţiile astea apusanice nu au dat faliment, căci ele s-au transformat treptat-ş-gradual în =dictaturi-FINANCIARE mascate= de tip pervers-ş-diabolic , dar totuşi … EFICIENTE … .. .
      Aşadar prosto.craţia şi tâmpito.craţia instituţionalizată , adică demoNcraţia cea REALĂ-ş-ORIGINALĂ este doar cea confinţită de CONSTITUŢIA colonialo-demoNcrato-sclavagistă (şi neo.sclavagistă) a cotropelniţelor demoNcrate ale Imperiului DEMONcratic Americânesc .
      În demoNcraţia REALĂ-ş-originală , în aia tăntălăul majoritar-ş-demoNcrat =BIFEAZĂ= (numit : votează) doar cu prostia ORIGINALĂ pe care o are-n cap , adică exact aşa cum l-a fătat duoamna mă´sa din capu´ satului .
      Însă în demoNcraţia asta alterată-ş-MUTANTĂ de acum , în asta tăntălăul majoritar-ş-demoNcrat =BIFEAZĂ= (numit : votează) doar după ce a fost RE.îndobitocit cu tembelizorul-de-partid .
      Aşadar , DEMONcraţia nu-i ca dictatura , DEMONcraţia-i un alt soi de kk-moale .
      DEMONcraţia europenizotică este un kkt :
      nobil , magnific , măreţ şi sublim , şi are o putoare dea dreptul melancolică .

  64. Din pacate situatia din Ucraina excaladeaza si asta nu-i a buna. Pentru mine situatia este oarecum clara. Singura mdalitate de a scapa CU VIATA este sa nu particip la razboi, indiferent de urmari ( puscarie, stat in munti ascuns, etc). Momentan lucrez pe un vas de croaziera si sunt pe langa Australia asa ca din punctul asta de vedere stau bine, insa ma copleseste gandul ca in caz de ceva am familia acasa, in Bucuresti. Singura solutie la care ma pot gandi acum este sa ii scot cumva de acolo pana nu se inchid granitele. Sa vanda tot ce au, sa ia catelul si purcelul in masina si sa plece oriunde, numai sa plece. Din punctul meu de vedere Romania nu merita niciun sacrificiu. Cand ai sansa sa calatoresti si sa vezi cum traiesc altii isi dai seama ca tot ceea ce ni se ofera e paine si circ. Sincer va spun cu mana pe inima ca ma gandesc sa emigrez insa mi-e greu sa renunt la parinti, la frati, la prieteni. Ei sunt singurul motiv pentru care ma reintorc acasa iar si iar. Romania nu mai reprezinta nimic pentru mine, din contra, din cauza nationalitatii am fost discriminat si am am avut mereu probleme. Nu vreau sa se simta nimeni ofensat insa asta e ceea ce simt acum. Acum 2 ani am descoperit ca unul din parintii mei are nevoie de tratament medical mai special pentru boala de care sufera. In orice tara civilizata se rezolva gratuit si fara batai de cap. In Romania trebuie sa platesc 20.000 euro diverse spagi ca sa ii aprobe tratamentul. Sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac. Banii o sa ii am cat de curand intrucat am muncit zi de zi in ultimii 2 ani cate 14 ore pe zi sa ii pot strange. Sunt atat de frustrat pe sistemul romanesc incat va asigur ca nu o sa vars nici o picatura din sangele meu sau al familiei mele ca sa ii apar pe acesti mafioti pusi in functii cheie care nu dau o flecma pe noi. O sa pun un carlig de remorca la Logan ( ca deh, din patriotism am zis sa cumpar o autohtona – mare greseala) am sa cumpar o rulota si o sa astept linistit in Timisoara sa vad ce se intampla. Cum aud ceva doar traversez granita si nu ma uit inapoi.
    Si altii inaintea nosatra si-au sacrificat viata ca sa apere Romania. Si in 89 s-au sacrificat multi insa cu ce folos? Ce am ajuns? Codasii Europei? Am certitudinea ca daca ies cu arma in mana, generatiile viitoare o sa o duca mai bine? NU! Desi de ce as risca propria-mi viata ca altii sa castige dupa urma mea. Cu parere de rau dragilor va spun ca tot ce vreau este ca familia mea sa fie in viata, saraca, bogata, oricum, numai sa fie in viata. Sunt dispus sa trec peste oricine si orice ca sa imi ating acest scop. Cineva mentiona sus despre rusii care or sa vina si or sa violeze si gaura cheii. Pai stimabile, daca eu ma duc acum in Ucraina sa lupt si iau un glont in cap, cine o sa o mai apere pe mama cand o sa vina ursu peste ea in casa? Mergand pe criteriul asta o sa fiu mult mai eficient pazind-o pe mama decat sa incerc sa omor toti potentialii violatori care trec granita. Sincer nu ii pot intelege pe cei care sunt porniti sa isi apere patria cu pretul vietii. Daca tu care esti asa patriot crezi ca exista scapare din momentul in care ai pus piciorul pe front te inseli. Chiar daca esti in tabara castigatoare, vei reprezenta linia intai, carnea de tun, al carui singur scop o sa fie sa curete drumul pentru altii, sa faca toata treaba murdara, sa omori cat de multi poti inainte sa fi omorat, ca atunci cand apar adevaratele “armate” treaba sa fie rezolvata. Culmea este ca si prostul care trage in tine reprezinta acelasi lucru dar pentru “ceilalti”. In alte circumstante, pe timp de pace, la o bere ca intre amici, ai ramane surprins sa aflii ca si rusul din partea cealalta a baricadei lupta ca sa nu ii fie violata mama, sa nu ii fie distrusa casa, sa aibe ce manca, etc. Acolo este de fapt problema, ca ne comportam ca o turma de oi si suntem condusi de niste lupi.

    In incheiere sper ca nu o sa se ajunga vreodata la conflict armat pe teritoriul Romaniei. Daca totusi se ajunge sper ca nimeni nu o sa stea in calea mea cand o sa incerc sa fug de razboi in directia opusa. Daca as ezita sa impusc un inamic pe front din cauza ca nu vreau sa omor pe nimeni, va asigur ca nu as ezita sa impusc un camarad care incearca sa ma intoarca pe mine si familia mea inapoi pe front.

    Pace si armonie. Sper ca peste 3 ani sa citim comentariile de aici si sa ne amuzam cum ne agitam fara motive.

    • Deocamdata nu stiu daca e cazul ca toti romanii sa vanda tot ce au si sa abandoneze tara. Nu cred ca or sa inchida granita peste noapte incat sa fim panicati acum si sa plecam toti, sa lasam tara libera pentru mafie.

      Daca tu esti dezamagit de Romania, ar fi bine sa intelegi ca Statul (cu conducatorii lui vizibili si din umbra) este cel vinovat de toate relele, nu TARA, nu POPORUL. Tara si poporul sunt victime ale situatiei.

      Exista mai multe motive pentru care in Occident si in anumite tari lucrurile merg mai bine ca la noi. Dar NU pentru ca acolo ar fi libertate si normalitate. Este tot un plan al acelorasi baieti care conduc. Nu te uita doar la bunastarea fizica, la confort, la comoditate, la nivelul de trai, uita-te si la principiile/valorile morale distruse, la dezumanizare etc.

      Daca taica-tu are probleme legat de cancer, vezi ca e vindecabil si iti pot indica unde gasesti ce ai de facut. In principiu la toate bolile trebuie sa schimbi radical stilul de viata – alimentatie vegana, odihna suficienta, fara stres, fara otrava moderna din comert (zahar, maioneza, prajeli, E-uri, sucuri colorate etc etc etc).

      Corect, ca sa o putem duce bine ca popor, prima regula este ca membrii poporului sa fie IN VIATA.

      ”Acolo este de fapt problema, ca ne comportam ca o turma de oi si suntem condusi de niste lupi. ” – CORECT!

      ”sper ca nu o sa se ajunga vreodata la conflict armat pe teritoriul Romaniei.” – Asta speram si noi.

      Spor!

    • Domnu “sinx”,
      N-am citit tot comentariul sorry, dar iti inteleg frustarea. Daca consideri Canada o tzara civilizata, te rog sa intri pe blogul lui tzipi (filosofie pe bordura cauti cu google si iti apare primul) ca sa vezi cum este sistemul medical dintr-o tzara “civilizata”. Dupa aia mai gandeste-te. Sau vezi cat ar costa un tratament medical similar in iuesei….
      Iar faptul ca ai fost discriminat pentru ca esti roman, nu este vina ta, ci a lor…este modul in care vor sa ne intoarca stapanii impotriva propriei tzari si propriului popor. Noi nu prea avem acces la tort….asta este si asta au simtit toti romanii plecati la munca prin posturile bune de afara. Iti spun din experienta sigura.
      Sanatate! Nu mai gandi asa despre Romania si nu te mai gandi la emigrare! Noi ne intoarcem acasa dupa 5 ani de emigrare.

    • Domnu’ “sinx”,
      Am revenit si ti-am citit tot comentariul. Sper sa mai intri si sa vezi replicile, ca ai mare nevoie de niste lamuriri. Daca ai lucrat doar pe vase de croaziera si n-ai pus piciorul pe uscat sa vezi cum se traieste in tzarile occidentale, iti dau eu niste indicii: zici ca ai muncit cate 14 ore pe zi…TI SE PARE NORMAL? SAU ESTE EXPLOATARE? Crezi ca aia care se dau cu barca prin croaziere sunt reprezentativi pentru natiile din care vin? Iti spun eu: CATEGORIC NU!!! Cu exceptia catorva care vaneaza croazierele cand au 70% reducere ca nu s-au vandut (cunosc eu pe unii care se dau cu barca asa), toti ceilalti sunt oameni de succes (cum sunt si la noi la romani numiti unii “baieti destepti”, dar nu dupa criteriile romanilor, ci dupa criteriile altei etnii despre care tot vorbeste si Emilian pe aici) pentru care, in tzara lor, oameni ca tine muncesc cate 14 ore pe zi, pe salarii de mizerie.
      Imi pare rau pentru tine, pentru ca din ceea ce scrii, pari om e calitate, dar este foarte, foarte important sa intelegi pe ce lume traiesti, si ce e rau si ce e bine…
      Iti spune cineva care a luat tzeapa cu emigrarea acum 5 ani si care se va intoarce, pentru ca locul nostru este acasa si pentru ca occidentul este cea mai mare gogoasa a acestor vremuri! Este bine sa lucrezi pe la ei (dar sa tintesti numai posturile bine platite, ca pentru celalalte exista destui indieni, chinezi, filipinezi, marocani, mexicani, jamaicani etc…etc…care sa le faca pe nimic), sa le iei banii si sa-ti faci viata la tine in tzara. Nu stiu ce varsta ai, dar inainte de 1989 lucrurile functionau si in Romania. TOT CE VEZI ACUM IN ROMANIA ESTE SISTEMUL OCCIDENTAL IMPLEMENTAT CU PASI MICI, DAR SIGURI…eu m-am prins de asta cam in 1-2 ani de emigrare. De ce fugisem in Romania dadeam aici, 100% ca in zicala “scapi de necuratu’ si dai peste tat’su”….Deci debandada produsa in Romania dupa 1989 este produsa de ei, cu ajutor din interior al: lichelelor, oportunistilor, naivilor, a celor care fac compromisuri pentru o bucata de paine mai alba etc…etc…Da, fara ajutor din interior nu ar fi putut distruge Romania, dar s-a lucrat repede, iar romanii s-au prins greu, unii nici macar acum nu-si dau seama ce i-a lovit.

  65. Am fost de aceasi parere de la bun inceput. Daca Rusia ar fii raul ce este SUA ? Tara care aprope toata instoria sa a dus razboaie si care in ultimii zeci de ani doar in afara granitelor tarii. Singura tara care a folosit bomba atomica impotriva omenirii.
    Ce pretext trebuie sa mai inventeze? Este dat deja si idiotii chiar cred in el daca ati citi comentariile la unele stiri gen Anti-Rusia veti vedea care este. Se promoveaza din greu deja atat in SUA (chiar recent a aparut o stire de genul) cat si in Romania ca Rusia si Ungaria pun la cale sa recupereze teritoriile pierdute. Pentru roman este deja de ajuns, ocidentali stiu foarte bine de unde se manaevreaza un roman si nu numai, este de ajuns pentru toate statele din jurul Ungariei. Deja multi romani se duc la Budapesta ca sa puna pe parlament steagul Romaniei cum a facut bunicul sau :):):)

  66. Nu ar trebui sa se ajunga la incorporare. Din punctul meu de vedere, Romania atacata ar insemna NATO atacat. Asta inseamna ca toate statele NATO ar trebui sa trimita trupe, iar aceste trupe trebuie sa fie de militari profesionisti.
    In ziua de azi, armata este una profesionista. 90% din cei ce vor fi incorporati vor fi numai carne de tun si atat, iar Romania ar trebui sa refuze acest lucru tocmai datorita faptului ca suntem membru NATO iar toata alianta este obligata sa isi protejeze membrii contribuind semnificativ cu personal si echipament de lupta.

    • Ce ai zis tu – @In ziua de azi, armata este una profesionista@ este doar o ILUZIE. NU VEZI CA DEJA SUNT INCORPORATI TINERI IMPOTRIVA VOINTEI LOR PENTRU A FI TRIMISI SA MOARA PE FRONT?!?!

  67. Pai daca este vorba de invazie, unde sa ii trimita pe romani?
    Cand ei vin la noi, suntem prinsi in crossfire, deci tot acolo se ajunge, romani vor muri.

    Mai bine armata aprovizioneaza baietii si barbatii civili cu arme si munitie sa se apere de o invazie. Care in mod evident,nu e prea clar ca o sa ia loc.

    • In acest articol vorbeam despre romani trimisi in razboiul altora, pe fronturi straine. Cand/daca ne-o invada o armata straina, altele vor fi datele problemei si reactiile de dorit…

  68. Cand cineva iti pune o arma in mana, primul pe care trebuie sa il omori este chiar cel care ti-a pus arma in mana. Asa stii sigur ca nu va pune arme si in mana altora!

  69. Ideea de baza este in felul urmator : daca tot traim in democratie si ne laudam cu dreptul de a alege prin vot, as dori sa merg daca vreau sa merg, nu sa fiu obligat. Si daca merg, sa fiu platit sa merg. Daca ar fi sa aleg sa mor pentru interesul altuia as prefera sa fiu executat pentru nesupunere la inrolare decat sa mor impuscat dupa ce sufar 3 luni de foame si frig. Sa luptam inaintand ideea de patriotism intr-o lume ca cea de azi? Se vede clar urmatorul lucru: marile puteri au arma nucleara. Daca se lupta intre ele va detona fiecare ce are… atunci de ce sa murim noi doar ca sa tatonam terenul? Sa fiu trimis la moarte in razboi? Prefer sa ma execute la zid pentru ca asa voi muri doar eu si nu voi incerca sa iau viata altor tineri de alta nationalitate care nu inteleg ca altii ne pun sa ne ucidem intre noi. Pacat ca americanii fac asta doar pe pamant european sau african sau asiatic. Ai dreptate…totul e un teatru…Putin sau Obama, Merkel sau altii care fac teatru pentru a atrage in razboi tineri… care sunt usor de manipulat cu media. E in avantajul lor sa moara tineri cat mai multi. Daca inteligenta moare ramane prostia care e usor de controlat. Daca Putin se lupta cu Oculta Mondiala atunci iesea pe Media spunand uite ce si cum. Dar ei joaca roluri… e totul un film cu scenariu si ei cunosc derularea filmului care va zdrobi inteligenta apoi totul se va incheia cu o liniste totala si o Noua Ordine Mondiala…cu un guvern Mondial care sa poate spala orice creier capabil de afirmare. Si omul care asa e in natura lui, agresiv, competitiv, lacom si acaparator nu poate decat sa se autodistruga impreuna cu habitatul din care face parte. Dar asta vor sa evite elitele…sa foloseasca bomba nucleara ca sa nu sufere si ei personal. Intrebarea care se ridica este urmatoarea: in locul lor noi ce am fi facut? Raspunsul meu este : la fel. Daca oricare avea forta necesara de a se juca cu destinul altora mai slabi, ar fi facut-o fara nicio ezitare. De ce? Pentru ca poate. Pentru ca odata ajuns acolo nu ai vrea sa permiti unui neica nimeni de orice culoare sa iti ia locul tau de rege, de sef, de patron de lider, de ordonator, de Dumnezeu. De ce? De FRICA.

    • Dreptul de a alege prin vot este doar o ILUZIE, o mare țeapă explicata aici:

      De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot? (II) – un text de Adrian Grigoriu (nom)

      Corect: altii ne pun sa ne ucidem intre noi.

      Corect: Daca inteligenta moare ramane prostia care e usor de controlat.

      Te contrazic aici: „omul care asa e in natura lui, agresiv, competitiv, lacom si acaparator” – Omul NU este asa in natura lui, el este in prezent educat/programat sa se comporte asa prin Scoala si Mass Media, si prin saracia impusa care te transforma ca sa supravietuiesti… Pusi intr-un sistem normal la cap, romanii ar fi marea marea majoritate oameni foarte buni (gen 90%).

      Nu este adevarat deloc ca noi am fi facut la fel ca ei in locul lor. Noi avem cu totul alt caracter decat ei. Doar un caracter infect, doar un om de rea credinta poate sa omoare fara scrupule alti oameni. Noi, oamenii buni nu putem face asta. Si majoritare pe planeta, chiar covârsitor, suntem noi, oamenii de buna credinta, care n-am face asa ceva in veci.

  70. Toate razboaiele au la baza motive fabricate. Suntem in 2015 dar inca mai consideram ca in cazul unui conflict, rezolvarea suprema consta in apelarea la armament. Si asta pentru ca omul de rand este indobitocit de politic si de mass media. Daca intrebi rusul din popor daca ii convine un razboi o sa iti spuna ca nu. Nimeni nu vrea moarte, saracie, regres. Ce s-ar intampla daca rusii chematii la razboi spun NU, nu vrem sa omoram, nu vrem sa murim. Ce s-ar intampla daca toti tinerii romani ar spune NU? Ce s-ar intampla daca toate popoarele implicate la un moment dat intr-un conflict ar spune “nu vrem rezolvare militara”. Cred ca ne-am obisnuit sa fim condusi fara a ne mai folosi capacitatea de a gandi. Uitam ca cei care detin puterea au ajuns acolo datorita noua, oamenilor de rand…Intrebati-va, ati fi capabili sa ucideti un alt om, indiferent de natie? Ati fi capabili sa ucideti civili, femei, copii? Ati putea apoi sa va intoarceti acasa si sa stergeti din memorie ororile unui razboi? Acceptam ca altii sa ne decida soarta mult prea usor si nici macar nu stim concret adevarul de la baza acelor decizii. Continuam sa nu invatam din greselile scrise in istorie. Nu va fac reprosuri voua, celor care scrieti aici, vorbesc la general.

    • Cei care detin puterea NU au ajuns acolo datorita noua deloc. Ei au folosit mijloace VICELENE si PERFIDE, au mintit, dezinformat și pacalit populatia, si asa au ajuns acolo… In rest, de acord cu tine…

  71. De la comentariul asta, nu mai are rost sa citesc mai departe.

    “Desigur, presa centrală din România este deținută de Occident (toată), deci peste tot în presă Rusia lui Putin este vinovată de tot, este demonizată, iar ura românilor este canalizată înspre Est.”

    Bai desteptilor, adica noi ii uram pe rusi din cauza presei? Bai copiilor, cum ar putea uita Romania cat a tras din cauza rusilor de-a lungul timpului?

    • Incearca sa faci o diferenta intre ”rusi” si conducatorii Rusiei. E o mare diferenta. Care crezi ca ne-au facut noua rau? Si crezi ca erau rusi conducatorii Rusiei de atunci? Ia citeste despre revolutia bolsevica sa vezi cine a pus-o la cale, cine a preluat conducerea in Rusia prin ea etc.

      • da da… desigur… stalin era ala de ne viola bunicile in cele mai oribile moduri… Venea el personal… Cat de naiv poti sa fii… Crede-ma ca nici nu vrei sa stii ce au facut rusii de rand (nu conducatorii) cand au intrat in Iasi in august 44 desi teoretic eram aliati… Orori pe care nu le vezi nici in filmele de groaza…

    • @Vlad M
      Pe pirncipiul asta ar trebui sa-i uram pe turci chiar mai mult….Chiar trebuie? Sau ar trebui sa “ne lingem ranile” si sa ne traim prezentul? Intreb si eu…
      Toate imperiile se nasc si mor….

    • ce-a tras breee,RO?! a fost stat suveran si independent! a avut industrie si agricultura de invidiat!nu putea sa se bage nici rusu da nici altcineva! ca a fost dictatura…mda,dar unde in lumea asta curge numa lapte si miere? acu nu putem sa mai tinem nici un purcel,in curte! treba,musai sa le facem vanzare altora in supermarkeeet! da bani de unde? ei,lasa ca ne imprumuta ei,UE si FMI…v-ati imprumutat pana v-ati vandut! vaaai ce bine o ducem! iar acu urmeaza si cireasa de pe tort( sau coliva?),razboiu…

  72. tare imi e frica ca intalnirea de la minsk sa decis de comun acord un razboi pt nimicirea tarilor sarace precum ucraina , bulgaria romania si ungaria

  73. Emilian daca nu te superi poti sa ne spui profesia ta? Ce liceu, facultate (profile) ai absolvit sau urmat?

      • Nici o relevanta? …. pune un mecanic sa ingrijeasca o gradina, pune un gradinar sa repare o masina …. deci relevanta e chiar mai relevanta decat ai crede Emilian :)

      • Tu daca suferi de obediență sfântă și veșnică pentru Autoritate, te invit să mergi doar la doctori cu diplomă de facultate de medicină pe perete care iti dau chimioterapie si te omoară, doar la profesori universitari cu diploma de mare doctor care te mint despre istoria poporului român fără niciun scrupul, doar la politicieni cu diplome gârlă, ultra ”profesioniști” care te fură si te mint zi si noapte fără jenă. Aici n-avem nevoie de diplome și cine știe ce alte atestate cretine oferite de Sistem ca să putem sa vorbim si sa emitem păreri. Tu cand ai o problema de politica externa sau securitate/aparare nationala sa te duci sa iti zica cum sta treaba Elena Udrea, ca are master si diplomă de ”Expert in securitate si aparare nationala”. Succes! SAU, citeste articolul asta, poate scapi de boala cu autoritatea:

        De ce au romanii incredere in autoritati si care sunt tipurile de autoritate pe care se bazeaza oamenii – televizorul, profesori, doctori, site-uri, magazine etc (edu)

      • Cu mana pe inima spun ca autoritatea nu mi se impune si nu mi-sa impus niciodata sub nici o forma … profesori :)) in toate ciclurile scolare am avut probleme si certuri cu profesori in special pe teme umaniste majoritatea dintre ei au fost formati de sistem. Unii oameni aleg sa traiasca liberi in gandire si sa analizeze toate informatiile, sursele informatiilor si motivul informari sa aiba putere de a separa gunoiul de ceea ce reprezinta adevarul. Nu sufar de absolut nimic, doar de logica si dreptate ceea ce zici tu acolo cu diplome , atestate si alte minunii de la stat te aprob … am cunoscut o gramada de prosti cu diplome unii chiar cu diplome multiple , acestia majoritatea dau dovada de educatie si cum ai zis tu educatie implementata de sistem dar tin sa te atentionez ca ROMANIA are specialisti cu mult peste ceea ce crezi tu sau oricine altcineva ca poate oferi Romania, am avut imensa placere sa cunosc si sa discut probleme de genul pe care le dezbati tu pe blog si am observat ca toti (oameni cu diplome pe merit si care iti pot oferi un raspuns logic si fara urme de indoiala pe orice tema de discutie) au o concluzie similara ca omul simplu se teme de nescunoscut , aceasta frica ii trezeste instinctul de animal adica de indobitocire si fara sa urmaresc a te jigni dai dovada … deoarece tot ceea ce tratezi tu este ceva care are doar o parte de adevar sau chiar chiar deloc , din cate am inteles eu cam ce scrii tu face referire la manipulare si la Oameni din Umbra ( da chiar exista si nu sunt ceea ce se speculeaza a fi altfel lumea nu ar avea un asemenea grad de evolutie si tehnologizare mai multe informatii despre ei nu ai voie sa stii) , Emilian ideologia pe care o sustii este pur indoctrinare si educatie comunista deoarece revin la instinctul animal de indobitocire pe care il detii, vezii numai un anumit punct de vedere ( taurul cand vede culoare rosie nu mai stie altceva decat inainte) la fel si tu Emilian teama de necunoscut te-a transformat in dobitoc adica exact opusul Homo Sapiens deoarece omul este reprezentat de ratiunea pura si de libertatea nemarginita de a gandi si a face ceea ce vrea. Deci ceea ce sustii este total gresit, ii dai un inteles apocaliptic din lipsa de cunoastere si de gandire de care dai dovada. Oare ti-ai pus intrebare ca ca tot amalganul asta din mass-media si din lume are la paza ceea ce este omul adica forta de rationalizare. Ceea ce se prezinta pe la toate bodegile paduchioase de anumite posturi TV ca fiind inceputul razboiului si inceputul Sfarsitului este doar CIOCNIREA CIVILIZATIILOR adica ceea ce reprezinta omul “gandirea” , ideologii si concepte diferite despre lumea in care traim si ceea ce trebuie ea sa fie si sa devina si nu ceea ce sustii tu ca toata omenirea este doar o macheta , o scena de teatru in care toti sunt controlati de asa numita Oculta sau mai bine zis Papusari , aceste ti se trag de la prea multe desene si filme vizionate . Asa ceva “Oculta” nu exista, exista cum ti-am spus mai sus doar Oameni din Umbra care fac contrarul a ceea ce reprezinta Oculta in viziunea ta.
        Deci cu parere de rau constat ca o data cu descoperirea blogului tau , omul devine din ce in ce mai primitiv , totusi daca tu si alti care sustin asemenea aberatii continuati spre primitivism o sa aveti parte de ceea ce numesti Oculta, deoarece omul neindoctrinat , cu ratiune cu puterea de a deslusi adevarul si dreptatea are nimicitoarea forta de a supune .

      • „Dreptate”, o sa rezum pe scurt ultimul tau comentariu ca sa fie mai clar tuturor ce ne spui: Exista o gramada de prosti cu diplome (si totusi ai pretentia ca cineva – de exemplu eu – sa aiba diploma ca sa poata vorbi); mie, cel care am scris articolul si am acest blog mi-e tare frica (n-am inteles de ce anume) si din cauza asta am trezit instinctul de animal in mine – am devenit astfel un dobitoc care a intrat in rosu si nu mai gandeste limpede; oamenii care conduc din umbra sunt de fapt buni, nu niste criminali malefici cum ii prezint eu pe blog; razboiul este de fapt ceva normal, natural, binevenit ca o etapa in evolutia noastra; Oculta, papusarii nu exista, sunt doar in imaginatia noastra de la prea multe desene animate si filme; cei care folosesc blogul Ce-i cu noi? vor deveni din ce în ce mai primitivi. Raspunsul meu la toate acestea: OK!

  74. Cred ca adevaratul motiv este trierea populatiei din intreaga lumii , sau ma rog , a Europei … pentru inceput… pentru asta ne trebuie o conexiune complexa plina de pretexte si “istorii” ce vor fi peste cativa zeci de ani .

    • Da, vomitoasa chiar propaganda pro Occident a lu Mandruta. Oricum, nu ne asteptam la altceva din partea unui slugoi al Sistemului, via PRO TV – mass media.

  75. Uni spuneti ca era bine in romania acum 25 de ani si ca NATO si UE au distrus romania hhhhh, noi am distruso pentru ca in loc sa iesim in strada sa ne cerem drepturile sa demonstram hotilor care ne conduc si ne fura de 25 de ani ca nu suntem prosti stam ascunsi incasa inghitim in gol si comentam pe blg…….uri.Este rau ca poti sa muncesti in UE? A da pai de ce sa mergem la munca mai bine plangem ca sunte niste putori.La munca! Si daca trebuie sa ne aparam patria, la razboi.

    • Care noi am distrus Romania? Eu n-am distrus nimic. Tu ai distrus? Noi habar n-avem care sunt hotii care ne conduc si ne exploateaza de 25 de ani. Credem in iluzia ca sunt politicienii astia de ii vedem pe la TV, insa ei sunt doar instrumente in mana adevaratilor criminali, care NU sunt romani. Suntem singura tara de pe planeta din care au plecat vreo 7 mil de oameni in 20 de ani, pe timp de pace…. Noroc ca si-a deschis UE granitele pt noi, acum RO este de-populata in mod viclean… Cand o fi de aparat patria, o vom apara, insa acum, razboiul din Ucraina nu are nicio legatura cu apararea patriei noastre. Tu si cu Basescu ordonati poporului roman sa mearga la munca, “mai luati-va un job!”…

    • si,de ce ma rog trebuie sa slugarim europa? ce,acasa,la noi nu am putea munci?nu ti-e rusine sa ne faci putori? am plecat cu milioanele de-acasa,sa spalam funduri europene! am plecat pt un an si ne-au prins 13 ani prin straini! ne-am crescut copii cu chiu cu vai si,acu hai sa-i dam ,,patriei,, ca are nevoie…iaca,ciuciu…daca se va intampla o sa-mi sfatuiesc baietii sa lupte alaturi de rusi! viva Putiiin!

  76. Articolul tău are atât de multe prostii că nici nu ştiu de unde să încep…

    “Întrebarea mea e simplă: Președintele Ianukovici a zis că NU vrea cu UE și s-a dat mai mult cu Rusia. CINE A AVUT INTERES SĂ RĂSTOARNE ACEASTĂ SITUAȚIE? Normal că UE! Rusia n-avea niciun motiv să pornească vreo „revoltă populară” la Kiev, din moment ce președintele Ianukovici a refuzat acordul cu UE (ceea ce era pe placul Rusiei)… Deci „cumetria” Euromaidan a fost pornită de SUA+UE, NU de Rusia.”

    Tu zici că Ianukovici a vrut nu ştiu ce şi ar fi trebuit să se termine totul acolo. Dar dacă poporul nu vroia ce vroia Ianukovici ?!! Daca poporul vroia cu UE ?!! Şi crede-mă ca 85% dintre ucraineni vroiau cu UE. Când au simţit că conducătorii lor nu-i mai reprezintă, au ieşit în stradă şi au cerut ca conducerea să facă ce vrea poporul. Ianukovici nu vroia de flori de mar să se apropie de Rusia. Vroia pentru ca întreaga clasă politica a fost coruptă de ruşi tocmai pentru a răspunde la comenzile ei, indiferent de ce vrea poporul.

    ” Cei care cred că la Kiev a avut loc o revoltă populară autentică și sinceră sunt aceiași care cred ca poporul român a făcut revoluție în ’89 și l-a dat jos pe „dictatorul cel rău” – Ceaușescu. Adică cei foarte naivi, prost informați, dezinformați și manipulați, care n-au priceput ce se întâmplă în jurul lor nici măcar acum, la 25 de ani de la lovitura de stat din ’89.”

    Nici o revoltă populară (fia ea şi autentică) nu se face fără organizarea unor structuri… Evident că şi „revoluţia” din decembrie 89 a fost organizată de diverse guverne şi servicii secrete, dar asta nu înseamnă ca nu s-a facut ce a vrut poporul. Poporul se săturase în mod autentic de Ceauşescu şi îl vroia răsturnat. Ba chiar îl vroia mort în modul cel mai autentic posibil.
    La fel şi în Ucraina. Evident că mişcarea a fost susţinută, promovată, finanţată şi implementată de occident. Dar asta nu înseamnă că poporul nu era autentic în dorinţele lui. Iar dorinţa autentica a poporului ucrainean era să adere la UE şi occident şi să scape de clasa politica extrem de coruptă.
    Nu discutam acum dacă poporul avea sau nu dreptate în dorinţele lui. Dar astea erau dorinţele autentice ale poporului. Atât în cazul revoluţiei din România, cât şi în cazul ucrainenilor.

    Tu prezinţi conflictul de acolo ca fiind opera şi responsabilitatea occidentului. Uitând sau minimizând la maxim responsabilitatea Rusiei. Păi primul vinovat şi cel mai mare este Rusia, nu occidentul. Occidentul finanţează şi promoveaza mişcări populare şi nu războaie. Rusia promovează războiul.
    Putin a zis să faca la fel cum a făcut occidentul cu Maidanul. Adică aranjează un protest al populaţiei de acolo care să ceară alipirea de Rusia. Doar că el a organizat protestul sub forma de miliţii armate şi nu proteste civile. A adus tancuri, rachete şi mitraliere. Cum crezi că nişte simplii protestatari autentici, se pot organiza peste noapte în nişte armate veritabile cu tot ce le trebuie ?!!!
    Sesizezi diferenţa ?! Occidentul „anexează” ţări prin voinţa popoarelor, Rusia prin vocea exclusivă a armelor.

    Apoi minimizezi miza conflictului susţinând că e nesemnificativă. Ba chiar susţii că nu e o miza care să ne intereseze şi pe noi. Ca şi cum valorile reprezentate de o tabră sau alta nu ne afecteaza în nici un fel. Ori eşti niav, ori rău intenţionat dacă faci abstracţie de acest lucru. Tu preferi să trăieşti într-o ţară cu valori occidentale (aşa cum sunt ele) sau într-una cu valori „anti-umaniste” ? Dacă nu ripostăm acum şi îl lăsăm pe Putin să devină mai puternic, mâine vom fi noi anexaţi de Putin.
    Mie nu mi-ar placea să trăiesc într-o ţară cu valorile impuse de regimul lui Putin. Ţie ţi-ar plăcea ?!!

    Ce crezi că se va întâmpla dacă în cazul unui conflict noi vom refuza să luptăm ?!! Crezi că se va sinchisi Putin de protestul şi refuzul nostru ?!! Ba dimpotrivă… Îi convine de minune… Cine crezi că va beneficia de protestul şi refuzul nostru ?!! Noi ?!! Soţiile, mamele, surorile şi copii noştrii ?!! Eu zic că Putin va beneficia… Ce crezi că se va întâmpla cu soţiile şi surorile noastre când vor intra tancurile ruseşti în România ?! Dar bine că ne-am salvat noi şi nu am fost măcelăriţi pe front… Nu-i nimic… Vom fi măcelăriţi în case alături de copii noştrii… Ruşii sunt un popor extrem de razbunător şi fără nici un fel de compasiune umană pentru adversarii lor.
    Şi dacă nu crezi că aşa se va întâmpla eşti naiv…

    Deasemenea noi suntem parte în nişte structuri de securitate. Suntem acolo pentru a avea parte şi noi de securitate. Cum noi vom vrea să fim apăraţi în caz că apare vreun nebun ca Putin care vrea să ne anexeze, aşa vor şi ceilalţi parteneri ai noştri. Nu crezi că e o dovadă de laşitate ca noi să-i lăsăm pe lituanieni singuri dacă Putin ii vrea anexaţi ?!! Pentru ca şi noi ne vom simţi trădaţi, daca ei s-ar da loviţi când Putin ar veni peste noi.

    „Alții cred că Putin este tot omul Ocultei, dar care mai face și lucruri bune pentru a-i păcăli până și pe cei mai inteligenți oameni de bună credință.”

    Asta-i fraza cea mai penibilă din tot articolul tău şi mă face să cred ca eşti rău intenţionat. Păi daca toţi is oamenii Ocultei şi este unul de mai face şi lucruri bune, în nici un caz ăla nu e Putin. Dacă e cineva care „mai face şi lucruri bune” atunci clar e occidentul. Ce lucruri bune a făcut Putin ?!!! Pentru ca eu pot să-ţi dau câteva exemple de lucruri bune făcute de occident…

    Am lăsat mai la urma partea cu Oculta care ne subjugă pentru că e ceva mai delicat. Şi eu sunt adapteul că există o „structură” care decide soarta omenirii, dar în nici un caz la nivelul a ceea ce generic se cheamă Oculta mondială. Omenirea nu a evoluat şi nu evoluează chiar de la sine. Există grupuri şi organizaţii care fac ca lucrurile să se întâmple într-un anumit sens sau altul. Cu asta pot să fiu de acord. Dar de aici până la Oculta ne vrea „nu stiu cum” e distanţă lungă. Dar indiferent cum ne vrea Oculta (şi putem să discutăm la infinit asta), nu putem să facem abstracţie de ceea ce ne-a adus oculta până acum. Iar astăzi, omul occidental, trăieşte mai bine decât oricând în istoria umanităţii. Să faci abstracţie de lucrul ăsta e o dovada de naivitate. Şi la acest rezultat ne-a adus oculta mondială. Nu e ca şi cum am evoluat noi aşa de la sine. Că este loc şi de mai bine, că nu e totul perfect, pot sa fiu de acord. Dar realitatea obictivă ne arată că „omul occidental” trăieşte, astăzi, mai bine decât în toata istoria umanităţii. Şi nu-s cuvinte goale… Ci lucruri cât se poate de concrete şi palpabile. Cu ce preţ s-a obţinut asta, e altă discuţie. Dar cred că nici cel mai înverşunat adversar al Ocultei nu poate nega evidenţa că omul occidental trăieşte astăzi mai bine decât oricând în istorie.

    În final, vreau să precizez că nu sunt un adept al războiului. Războiul este ceva oribil, care scoate tot ce-i mai rău din oameni şi trebuie evitat aproape cu orice preţ. Doar nişte orori mai mari decât cele generate de război pot justifica un război. În rest nimic nu poate justifica un război. Problema se pune doar în a identifica corect daca evitând un razboi, nu dăm peste nişte orori mai mari decât războiul însăşi.
    Dacă vrei ceva şi mai concret, pot să-ţi spun că dacă e să aleg între a vorbi ruseşte şi să lupt în război, clar aleg să vorbesc ruseşte. Chiar şi dacă asta înseamnă să trăiesc după valori „anti-umaniste”. Dacă Putin ne anexează, ne impune limba şi valorile lui, dar scap de razboi, eu accept. Dar dacă doar asta aduce evitarea războiului. Dacă aduce mai mult, atunci aleg să lupt în război. Pentru că orice altceva, e mai oribil decât războiul. Daca anexarea noastră înseamnă pentru familia mea viol, maltratare, lagăre, deportări, asuprire, crime şi sclavie ca în perioada bolşevică, atunci aleg războiul. Dar asta e alegerea mea personală şi în nici un caz nu-l condamn pe cel care nu accepta nici măcar să trăiscă dupa valorile „autoritare” ale imperialismului rus. Pentru ca clar îs mult mai nocive decat valorile umaniste ale imperialismului occidental.

    • zici ca Putin a venit cu tancurile in ukraina…demonstreaza-ne,te rog,unde ai vazut tu,armata ruseasca in ukraina?!deci,pt tine poporul ukraenian se rezuma la…maidanul kievlean?¿ cei din estul ukrainei nu sunt oameni si ei…cei care nu l-au mai vrut pe Ianucovici sunt oameni,cei care nu-l vor pe porosenko nu sunt…ei merita omorati de la mic la batran…sanatoasa gandirea ta,n-am ce zice…conflictul nu l-au inceput rusii,l-au inceput..maidanezii,,impotriva esticilor care protestau impotriva noului guvern,care s-a instalat ilegal. atunci,ce fel de democratie e in ukraina,daca tot ce militeaza anti guvern,trebuie omorat? in care europa civilizata vor sa intre,ei? cine ii va primi in aceasta europa? iar daca pe voi astia,dastepti si emancipati va dor niste granite si hotare,uite ca pe un ,,nebun,, ca Putin il dor si suflete omenesti! de aia face tot ce poate,legal sau nu! daca nu interveneau rusii in ajutorul opolcentilor,toata populatia din estul ukrainei,ar fi eradicata! uite,Emilian si raspunsul la dilema ta: de ce nu iese Putin si nu zice adevarul? cui sa i-l zica? cine o sa-l creada? am citit ca-l fac nebun,drogat,un nou hitler…si,totusi mai mult de 80% din rusi il sustin si sunt de acord cu el. oare toti sunt nebuni? or fi…dar sunt nebuni frumosi!:)

  77. Noroc ca Romania nu are aceleasi principii morale ca si voi, sleahta de lasi !
    “Tarul” o sa-si opreasca dorintele expansioniste in Ucraina ?
    Este important ca demersurile diplomatice sa REZOLVE toate problemele, suntem in alt mileniu, AVEM o alta educatie! In caz contrar, eu o sa-mi apar tara, identitatea nationala, culturala si familia, o sa apar tot pentru care stramosii nostri au murit, o sa apar tot ce iubesc !
    Femei proaste ce scrieti tampanii aici, de ce credeti ca mai tarziu, copii n-or sa va blameze ca nu i-ati lasat sa va apere ? Ceilalti, ce scrieti prostii, caci barbati nu sunteti, va pititi dupa argumente aberante! Sunteti ”analfabeti” moral, in ale principiilor eticii, istoriei, culturii, sunteti un mare 0. Daca parintii se plangeau ca voi, va mai numeati romani ? Va plangeti de parlamentari hoti . Voi i-ati ales, idiotilor si tot voi ii aparati pe principiul ” si ceilalti au furat”. Faceti ceva? Nu, nu faceti nimic !
    Eu sunt urmasul tracilor, dacilor, Romei, Stefan, Mihai, Tepes, Corvinilor ! Noi nu traim in geunchi, cu fruntea in noroi !

    • Foarte frumos, sa aperi tara cand o fi cazul, nu acum intr-un razboi al altora unde doar se moare degeaba. Nu stiu de ce, dar ma indoiesc ca esti urmasul tracilor :) NU noi am ales parlamentarii, ei au fost numiti acolo de stapanii lor, iar poporul a fost prostit sa dea cu semnatura la vot..

    • Ia numa´ să încerce Putin să ne atace ţara , adică să încerce ne fure datoria SUVERANĂ datorie de circa 100 de miliarde de euroi !! …adică echivalentul a circa 3 200 de tone de aur , adică un tren cu lungimea de circa 1,5 km plin cu aur ….
      Că noi nu vom precupeţi nici un efort , ba ne vom da chiar şi viaţa pentru a apăra datoria SUVERANĂ a coloniei Repu(b)lica Mafioto DemoNcrato Integrătolitică România (din Imperiul DEMONcratic UE) .
      Da , da´ datoria SUVERANĂ a coloniei DEMONcrato-ca.capiataliste România nu ni s-a făcut chiar aiurea şi-şi pe gratis ;
      ci ni s-a făcut doar în schimbul :
      furtului , distrugerii , demolării , lichidării-ş-desfinţării economiei naţionale şi a tuturor locurilor de muncă .
      De pe la Cristofor Columb încoace (şi care continuă cu aceeaşi viteză şi azi) , timp de peste 500 de ani , cotropelniţele colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale Vestului Sălbatic le-au jefuit-ş-tâlhărit pe toate popoarele lumii de pe toate continentele .
      … Însă chiar azi.noapte , aşa cam pe la tri…tri-ş-un-sfert :
      toate-toate-toate cotropelniţele colonialo-demoNcrate ale Vestului Sălbatic s-au pocăit , iar acum nu mai vor decât binele omenirii !!??…
      Însă speranţa omenirii constă doar în programul diverSIONISTO-DEMONcratic ==CHEMTRAILS== (vezi pe YouTube , pe Goagăl , , dar mai ales Stonehenge Geogia , adică : The Georgia Guidestones din Elbert Counry , Georgia ) .
      Adică este vorba de programul diverSIONISTO DEMONcratic de exterminare-TREPTATĂ a circa 95% din omenire prin tortură-LENTĂ , adică prin cancer ş` demenţă .
      Însă programul ăsta de exterminare a circa 95% din omenire prin tortură-LENTĂ , asta nu-i decât =prima fază= a programului de genocid-planetar , adică de exterminare a omenirii … urmând ca la final procesului :
      întreg Pământul să fie populat doar de către oculta diverSIONISTĂ de pe Wall Street ;
      căci acolo-i acum Înalta Poartă a omenirii cu impăratul lumii şi al Imperiului Financiar Mondial :
      David Rothschild (şi ajunctul său David Rockefeller) .
      Iar programul diverSIONISTO-DEMONcratic ==CHEMTRAILS== se bazează DOAR pe :
      inestimabilele , nobilele şi înălţătoarele idealuri-ş-valori ale CONSTITUŢIEI colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) a cotropelniţelor demoNcrate ale Imperiului DEMONcratic Americânesc , precum şi a altor cotropelniţe criminalo-demoNcrate vest-europenizotice !! ….
      Iar acolo în cutiuţa-de-lemn de la 2 metri-sub-pământ , acolo vom vota în mod LIBER-ş-demoNcratic cu Scaraoţchi-cel-Cornut-ş-demoNcrat ;
      acolo vom fi feriţi de dictatura comunistă care asigura tuturor câte un loc de muncă şi siguranţa zilei de mâine …….
      Însă tu tu inestimabilă piesă de UNICĂ-folosinţă a ocultei diverSIONISTE de pe Wall Street , tu salariat de-2-lei al ocultei diverSIONISTE , tu votangiu omologat-ş-standardizat din Marile Bazine Electorale ;
      tu eşti unchi-de-mătuşă şi/sau văr-de-cumnat cu împăratul Imperiului Financiar Mondial şi al lumii : David Rothschild …
      … aşadar , tu ai buncărul tău personal anti.atomic , deci tu vei fi “ferit” de toate astea …. căci :
      ““”maurul şi-a făcut datoria , maurul trebuie să moară””” .
      … aşa-că-că :
      -Jos dictatura comunită şi Republica “Comunistă” Rusia ! (care ACUM practică capitalismul) …
      … -Trăiască : tortura , moartea şi genocidul planetar de tip diverSIONISTO DEMONcratic ! ….
      …. -Uraa.. !! … -Uraa.. !! … -Uraa.. !! … (ura) .
      Imperiul DEMONcratic Americânesc e situat pe un continent tâlhărit-ş-furat (ciordit) de la Pieile Roşii , deci SUA ar trebuii să se numească :
      =Imperiul Ciordelia DEMONcrată= .
      Apusul cel Select este format din rămăşiţele fostelor imperii demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) din secolele ce tocmai-tocmai au trecut … .

      • Nu sunt de acord cu ideea ca David Rothschild (şi ajunctul său David Rockefeller) ar fi impăratul lumii şi al Imperiului Financiar Mondial. Ei sunt instrumente la vedere ale acestui Sistem. Nu au cum sa fie varful. Varful este foarte bine ascuns…pentru a nu fi lichidat.

      • La ora actuală , lumea întreagă este condusă de pe Wall Street printr-un SISTEM piramidal-ierahic de tip oligarhic-ş-diabolic , adică exact “poza” cu piramida întreruptă de pe dolarului american .
        Şi Împărăţia Cerurilor este tot un SISTEM piramidal ierahic AUTORITAR (nu totalitar ca cea a lui Lucifer) .
        Însă Împărăţia Cerurilor este un SISTEM piramidal ierahic de tip MERITOCRATIC (nu oligarhic) , adică-i o piramidă CONTINUĂ (nu una întreruptă) .
        Împărăţia Cerurilor este un concurs ş´ o competiţie continuă (adică o meritocraţie) , adică oricine poate să urce dar şi să COBOARE pe scara ierarhiei valorilor .
        Însă în împărăţia lui Scaraoţchii , acolo funcţiile de conducere sunt bătute-n cuie , adică ăla ce a prins odată un scaun bun , pe ăla nu-l mai mişti de acolo nici cu levierul .
        De fapt , cam ăsta a fost şi motivul revoltei luciferice , căci Lucifer le-a permis apoi slujitorilor săi fideli :
        ca să-şi păstreze-n veci scaunele de conducere .
        Aşadar , şi actualul SISTEM diabolic de conducere a lumii este structurat la fel ca cel al lui Lucifer & company … .
        Aşadar , David Rothschild şi ajunctul său David Rockefeller sunt în vârful piramidei oligarhice-ÎNTRERUPTE de conducere a lumii . Iar chiar deasupra vârfului piramidei este Ochiul care Vede Tot , adică Diavolul .
        David Rothschild şi ajunctul său David Rockefeller sunt chiar în vârful piramidei întrerupte , căci ei doi conduc în mod direct =Comitetul celor 13= , iar mai jos sub =Comitetul celor 13= se află (în ordine ierarhică) :
        Grupul Bilderberg , apoi Clubul de la Roma , Club-uri , Grup-uri , NATO , ONU … şamd … .
        Doar aşa la prima vedere s-ar părea că NATO (Nesătuii Asasini şi Tâlhari ai Omenirii) ar fi cel mai tare-din-parcare .
        Însă nu-i chiar deloc aşa , căci ca să poată să rămână în fruntea topului militar , NATO are nevoie de foarte-foarte mari cheltuieli financiare , adică are nevoie de =BANII= Imperiului Financiar Mondial al ocultei diverSIONISTE .
        Aşa.deci , rezultă că NATO nu-i decât un vasal , adică un subordonat financiar , de fapt DOAR un instrument de lucru de-al ocultei .
        Şi chiar şi ONU îi tot un instrument de lucru de-al ocultei , căci sediul ONU din New York se află situt pe un teren DONAT în acest scop de către David Rockefeller .
        De fapt , nici măcar SUA nu-i ţara-patria (adoptivă) a ocultei , căci şi SUA nu-i decât tot un intrument de lucru de-al lor , SUA-i doar o “locaţie” provizorie de-a lor , căci conform cu Protocoalele Înţelepţilor Sionului , (vezi pe YouTube) , ţinta lor finală este de a devenii stăpânii absoluţi ai întreg Pământului .
        Şi conform Apocalipsei , Rothschild şi ajunctul său David Rockefeller sunt :
        “””cei doi profeţi mincinoşi îmbrăcaţi în saci (adică portul tradiţional evreiesc) …”””şi care au chinuit pe locuitorii Pământului””” … .
        Aşadar , la sfârşitul lui WW3 , derbedeii ăştia doi vor sfârşi prin a fi LINŞAŢI .
        Oculta diverSIONISTĂ (cu sediul pe Wall Street , dar cu filiale prin toată lumea) ) este stăpânul a 3 mari imperii virtuale structurale şi de interferenţă , adică :
        1…Imperiul Financiar Mondial , (adică imperiul-suprem , adică imperiul tuturor imperiilor) , precum şi :
        2…servicii secrete , agenturi şi servicii de spionaj internaţionale , precum şi :
        3… Mass Media mondială .
        Iar acestor 3 mari imperii virtuale , structurale şi de infrastructură , ăstora le sunt subordonate apoi toate celelalte imperii CLASICE , adică : teritoriale , militare şi economice …şamd… .
        ==BANUL , adică ochiul dracului== , el conduce lumea la ora actuală , iar oculta diverSIONISTĂ are majoritatea banilor lumii , dar CONTROLEAZĂ cam toţii banii lumii .

      • Toate entitățile pe care le vedem noi și toti indivizii pe care i-am reperat ca făcând parte din Sistemul lor cirminal sunt doar INSTRUMENTE – unele mai importante, altele mai puțin importante, unele mai sus in ierarhie, altele mai jos. INSA nimic din ce vedem noi pe la TV sau prin media, nimic din ăstia VIZIBILI nu se afla in Elita Ocultei, in varful ierarhiei. Nu intru in discutia daca deasupra acestui imperiu criminal se afla Satana sau nu, insa varful omenesc al ierarhiei este ASCUNS. Nu este reprezentat de Rothschild sau Rockefeller sau dăștia pe care îi știm deja…adevărații conducători sunt ascunsi bine de tot.

      • O pocnitoare d.aia nucleioasă mică-mică-mică (de tip geamantan) de sub o kilotonă plasată pe Wall Street , aia ar rezolva multe din problemele omenirii ; însă DEOCAMDATĂ n-are cine s-o pună acolo .
        Însă foarte-n curând , Fiara cea Dintâi din Apocalipsă (adică SUA) va primi “””o lovitură de sabie””” (oare asta o fi !??) .. însă va fi o lovitură din care-şi va reveni , iar apoi pentru o foarte scurtă perioadă de timp va deveni stăpânul absolut al întreg Pământului …şamd… ….

      • Daca dispar astazi, brusc, toti care sunt FIZIC pe Wall Street, maine sunt in locul lor altii imediat :) Problema e cu Elita Ocultei – aia e mai greu de inlocuit, insa aia nu stie nimeni unde stau ascunsi si cine sunt…

      • Deci s-o luăm aşa gospodăreşte :
        la scamatoria diverSIONISTĂ de la 11 sept 2001 , atunci a fost lovit doar World Trade Center-ul , dar nu şi Wall Street-ul , adică de fapt :
        a fost distrusă doar “fabrica” (de bani) cu muncitorii d-acolo .
        Că deşi toţi ăia lucrau doar cu calculatorul , totuşi , dpdv ierarhic , ăia nu erau decât nişte salariaţi cu Carte de Muncă , nişte amărâţi de muncitori-calificaţi .
        Aşadar , atunci a fost lovită doar “fabrica” , însă nu şi birourile cu şefi , adică Wall Street-ul … .
        Deşi Imperiul Financiar Mondial este doar un imperiu VIRTUAL făcut doar din CIFER-tipărite numite BANI ;
        totuşi acesta este de fapt imperiul suprem , adică-i imperiul-imperiilor , adică-i stâpănul tuturor celorlate imperii :
        virtuale , materiale , structurale şi teritoriale .
        Iar cine controlează banii lumii , ăla-i de fapt stăpânul lumii .
        Iar tot ce mişcă-n lumea asta mare se bazează doar pe socoteli aritmetice elementare , adică pe CIFRELE lor tipărite numite : =bani= .
        “”””Daţi-mi controlul asupra banilor, şi nu mă interesează cine face legile!”””” ………………… Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812) , fondatorul imperiului bancar Rothschild .
        Rockefeller are o avere neimpozabilă de circa 15 000 de miliarde de dolari , iar Rothschild are o avere neimpozabilă de circa 500 000 de miliarde de dolari (adică jumătate din banii omenirii) , iar majoritatea băncilor lumii sunt controlate de el .
        Deasemenea , a lor este aproape tot aurul omenirii … aşadar , ăştia doi sunt stăpânii Americii şi ai lumii .
        Căci şi banca Americii , adică şi Federal Reserve Bank , şi aia-i tot proprietatea lor .
        Binenţeles că ei nu stau pe scaunul din faţă , pe scaunul cel OFICIAL .
        Însă ei îşi pun : preşedinţi , directori , patroni-falşi , precum şi alţi conducători de bănci , de corporaţii , de state şi de guverne , de organizaţii naţionale şi internaţionale …şamd… .
        Aşadar , ei nu stau pe scaunul cel oficial din faţă , iar dacă pe undeva treaba iasă prost sau tuşeşte , atunci va fi afectată DOAR imaginea acelor marionete trimise la înaintare , adică a pionilor de sacrificiu .
        Conform şi cu Protocoalele Înţepţilor Sionului , adică pe principiul pionilor de sacrificiu trimişi la înaintare , şi masoneria este de două feluri , adică :
        (franc)masoneria asta oficială-ş-falsă de rangul doi (de faţadă) formată din NE.evreii de-2-lei , dar mai este şi masoneria REALĂ din umbră formată doar din evreii cei bine selectaţi şi de încredere .
        Rothschild şi Rockefeller conduc Comitetul celor 13 , adică forul diverSIONIST suprem de conducere a lumii .
        Însă cred că ăştia doi or fi având mai multe sosii , adică nu se prea expun ei în public .
        Iar de asasinat , oare cine să-i asasineze !?? … căci marii bandiţi din jurul lor şi din subordinea lor trăiesc foarte bine , aşadar nu prea au nici un motiv sau interes .
        Păi dacă ăştia doi CONTROLEAZĂ şi conduc lumea-ntreagă (prin bani) , atunci cum ar puteai ei să aibă alţi stăpâni tereştri care să-i comande şi să le dea ordine !!???
        Pe acest Pământ , ăştia doi nu au alţi stăpâni , ei au doar partenero-consilieri din Comitetul celor 13 .

      • Cum crezi ca aia din conducerea imperiului cladit in mii de ani ca sa ajunga ce vedem azi, ar sta asa in vazul tuturor, ca in cazul in care vreun patriot cu o pusca cu luneta se satura vreodata, sa stie exact pe cine sa lichideze? Criminalii astia internationali sunt EXPERTI in a se camufla in cadrul populatiilor bastinase pe care le exploateaza. Varful ierarhiei conducerii din umbra NU are cum sa fie vizibil, este mult prea riscant pentru ei. Aia cei mai din varf sunt cei mai ascunsi. Cei de care zici tu, cei doi R sunt prin varful ierarhiei VIZIBILE… Aia conspirati sunt cei mai problematici. Iar varful decizional este cu siguranta super bine ascuns.

      • Dacă dai azi cu mini.bombardeaua pe Wall Stret , mâine NU prea vor mai venii alţii-n locul lor , că le e frică că şi poimâine mai dai odată .
        Ba e posibil să se prăbuşească tot sistemul bancar naţional , căci întreaga ţară va intra-n panică financiară .
        Şi astfel , vor urma retrageri masive de monetar din bănci din partea populaţiei şi a firmelor , şi urmate apoi de falimente bancare-n lanţ .
        Păi dacă o bancă se poate prăbuşi doar în urma unui ZVON bine-plasat ;
        păi atunci , de la o bambardeauă nucleioasă : sigur se va prăbuşi .
        Iar pentru debandada şi haosul financiar naţional ce ar urma după asta , cuvântul =recesiune economică= e un termen mult prea blând .

      • Daca mafia evreiasca functioneaza de muuult pe principiul asasinatului, atunci wallstreet se va reumple imediat. Sub ordin de la sefi, sunt obligati sa mearga acolo sau sunt lichidati. TU ce ai alege intre o moarte sigura sau o moarte probabila? :)

    • -Noi vrem =REGIONALIZARE= diverSIONISTO DEMONcratică ! .. adică de fapt :
      desfinţarea TREPTATĂ (prin tactica diverSIONISTĂ a paşilor mărunţi) a coloniei Repu(b)lica Mafioto DEMONcrato Integrătolitică România (din Imperiul DEMONcratic UE şi Americânesc) .
      Păi dacă tot ni s-a desfinţat-ş-lichidat toată economia naţională şi toaate locurile de muncă , păi atunci de ce să nu desfinţăm şi :
      ţara , poporul român şi limba română , datinile şi obiceiurile naţionale , şi credinţa strămoşească !?? … aşa-că-că :
      -Jos cu “bandiţii” de : Mihai Viteazu , A I Cuza şi regele Ferdinand ! .. adică cu cei care au realizat unirea tuturor românilor .
      Eeeee… de-ar fi avut dictatorul NE.DEMONcrato-ne.integrătolitic Ştefan cel Mare un palavrament mafioto-DEMONcrato-integrătolitic ca cel al actualei colonii Repu(b)lica Mafioto DEMONcrată România , atunci bandiţii cei DEMONcraţi din palavrament ar fi votat integrarea ţării în Imperiul Otoman-ş-Hoţoman , adică :
      cu tot cu oala de zamă de pe sobă , cu tot cu slănina din pod şi cenuşa din vatră , cu tot cu capra din coteţ , adică , adică :
      exact ca acum în Imperiul DEMONcratic UE şi Americânesc .
      … dar în schimb :
      -Să trăiască 1 ianuarie h-ăla din 2007 ! .. adică începutul procesului diverSIONISTO-DEMONcratic de integrare (a se citi : =DESFINŢARE=) a coloniei România prin : ==tactica paşilor mărunţi== .
      … aşa-că-că , duomnule votangiu DEMONcrat omologat-ş-standardizat de tip europenizotico integrătolitic , singura soluţie este ca :
      noi cu multă tărie INVOLUŢIONARO diverSIONISTO-DEMONcratică să credem doar în :
      inestimabilele , nobilele şi înălţătoarele idealuri-ş-valori ale CONSTITUŢIEI colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) a cotropelniţelor demoNcrate ale Imperiului DEMONcratic Americânesc şi a Imperiului DEMONcratic UE .
      De pe la Cristofor Columb încoace (şi care continuă cu aceeaşi viteză şi azi) , timp de peste 500 de ani , cotropelniţele colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale Vestului Sălbatic le-au jefuit-ş-tâlhărit pe toate popoarele lumii de pe toate continentele .
      … Însă chiar azi.noapte , aşa cam pe la tri…tri-ş-un-sfert :
      toate-toate-toate cotropelniţele colonialo-demoNcrate ale Vestului Sălbatic s-au pocăit , iar acum nu mai vor decât binele omenirii !!??…

    • “””Dacă votul ar fi bun , ar fi fost interzis demult”””………Mark Twain .
      “””Dacă prin vot am putea schimba ceva , atunci n-am mai fi lăsaţi să votăm””” ……….Mark Twain .
      “””PREŞeDINŢII nu sunt ALEŞI , preş..e..dinţii sunt SELECTAŢI”””………Franklin Delano Roosevelt .
      “””Când vezi că ai aceeaşi părere cu majoritatea , e bine să mai reflectezi odată”””………Mark Twain .
      “””Să nu ne aşteptăm ca lucrurile să se schimbe dacă tot timpul procedăm la fel ”””……….Albert Einstein .
      “””Când vezi o foarte mare mulţime de oameni , nu te alătura şi tu lor , că deja prin definiţie sunt destui acolo”””…………..G. Hardy .
      ”””Parlamentarul nu este decât un infractor de rând care face legi în perioada când nu stă în închisoare pentru vreo crimă de drept comun”””…….. Mark Twain .
      ”””Valoroasele elite minoritare sunt cele care ridică o naţie , şi NU gloatele majoritare de votangii zevzeci din Marile Bazine Electorale”””……..asta e de la mine-cetire .
      ……………………………………………………………………………….
      “””PREŞeDINŢII nu sunt ALEŞI , preş..e..dinţii sunt SELECTAŢI”””………Franklin Delano Roosevelt .
      ……………………………………………………………………………….
      ““”Un adevărat conducător NU se ALEGE , un adevărat conducător se =IMPUNE=””” …….… părintele Atanasie .
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      “”””Daţi-mi controlul asupra banilor, şi nu mă interesează cine face legile!”””” ………………… Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812) , fondatorul imperiului bancar Rothschild .
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      ””“Jumătate din mapamond să producă gunoi , iar cealaltă ju¬mătate să fie obligată să-l cumpere.””” …….. Rathenau (Ministru de externe, evreu, în Germania, 1922)

  78. Pingback: Oameni, război și alte jucării – Lumea ca un teatru |

  79. Frumos articol. Ar trebui citit de totiiiiiiiii. Romaniii, treziti-va…….Nu lasati sa intram intr-un razboi care nu e al nostru !De ce nu intra marii politicieni ce au dat tot ce se poate da din tara aceasta, acum urmeza tineriiiiiiiiiiiiiii.? Copiii marilor politicieni unde sunt ? In ce tari invata si traiesc ? Mari politicieni voi in ce tara traiti ? Sub pamant ? Opriti aceasta distrugere a tarii si a tinerilor ! TREZITI- VA cu TOTIII ! E loc pentru toti pa pamant ! Traiti dar lasa ti si pe altii sa traiasca…………..

  80. Complet de acord cu autorul articolului ! Ne aflam intr-o stare de sclavie fara precedent ! Niciodata fiinta umana nu a fost mai josnica ca acum , in acest sistem capitalist ! Nu va uitati la partea stralucitoare a Occidentului, e inselatoare ! In spatele stralucirii si bogatiei lor se afla colonii de sclavi ca tara noastra ! In sistemul capitalist ca cineva sa o duca foarte bine altcineva trebuie sa o duca rau.
    Pe teritoriul Americii nu a cazut nici macar un miros de bomba sau bocanc de soldat strain, pe cand ei…
    Daca ar fi sa lupt, as lupta, dar nu Putin este dusmanul meu! Dusmanul meu si al poporului meu este “ACELA” care de 25 de ani mi-a furat tara, oamenii, viata !
    ACELA este capitalismul fara mila care prada tari ca a noastra sub prostii de genu’:
    democratie, libertate, jos comunismul, etc.
    Comunismul nu este un partid ci o ideologie care promoveaza o societate egalitara care stapaneste la comun , in mod egal, resursele unui teritoriu si le gestioneaza eficicent, pe cand societatea capitalista se bazeaza pe strangerea lacoma si haotica de “capital” in mana catorva (oculta) , cu preturi mari : sclavie, distrugerea ecosistemului prin consum exagerat si de necontrolat etc.
    Cea mai mare idiotenie a capitalismului este proprieatatea privata ! Adica presupunand ca Bill Gates va trai 1000 de ani, va avea bani si timp sa cumpere tot pamantul si noi sa ne nastem direct..chiriasi = sclavi ! DAR asta se intampla deja ! Corporatiile, bancile etc au realizat deja asta !
    Trebuie sa luptam, dar nu Rusia lui Putin e dusmanul nostru ! Trebuie sa ne luam tara inapoi de la banci , corporatii, UE, SUA, NATO ! Sa nu mai plecam in afara sa stergem la cur bogatii lumii si sa le culegem capsunile pe care tot noi le cumparam la pret triplu. Romancele au ajuns prostituate in Occident, joaca in filme porno care nu mai pot fi numite filme porno ci orori !
    Educatia au distrus-o total pentru a ne putea manipula extrem de usor si pentru a ne intoarce unii impotriva altuia ( personajele pe care le imita Bendeac ,gen Fernando de la Caransebes etc sunt de plans nu de ras).
    Off, sunt multe de zis… ar fi o sansa , uite aici : http://npcr.ro/
    Proletari din toate tarile , uniti-va !
    Zdrobiti oranduirea cea cruda si nedreapta, ce lumea o imparte, in mizeri si bogati !
    Uite pentru ce a luptat “Pistruiatul” : https://www.marxists.org/romana/m-e/1848/manifest/
    Pentru asta trebuie sa luptam sa ne luam tara inapoi (poate ne vom folosi de acest conflict).

    • Comunism, socialism, capitalism, UE, SUA, NATO, FMI, Statele Moderne etc etc etc sunt toate inventii, entitati conduse de acelasi neam de pradatori care ne exploateaza si pe noi astazi.

      Ia uite ceva bun despre preferatii tai Marks si Engels:

      “Elita” Etniei Evreieşti a determinat cu peste 160 de ani în urma ca Etnia Romanescă este obstacolul cel mai mare în calea înfăptuirii revoluţiei universale, în prezent numită Noua Ordine Mondială. În consecinţă, “Elita” Etniei Evreieşti a condamnat la moarte întreagă Etnie Romanescă, nu numai conducători sau Elita Romanească, şi de peste 160 de ani Neamul Românesc este executat de calai externi şi interni începând cu cei mai buni români.

      Ideologii desemnaţi de inamic să transmită mesaje în public au motivat şi comunicat decizia “Elitei” lor astfel: “Românii sunt un popor fără istorie, destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional, la fel cum propria lor existenţă, în general, reprezintă prin ea însăşi un protest contra unei măreţe revoluţii istorice. Dispariţia lor de pe faţa pământului va fi un pas înainte.” Karl Marx și Friedrich Engels, OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229.

      Preluat de aici:

      Francmasoneria – nivelul de mijloc al crimei organizate la scară planetară (nom)

  81. Am 17 ani, dacă Doamne ferește vine un război, eu refuz înrolarea. NU VREM RĂZBOI, VREM PACE. Vrem să ne trăim viața. Vrem să ne facem familii și să avem copii ca să aibă cine să ne ducă numele în viitor, vrem să ne trăim viața să facem ceva cu ea. Vrem să ne facem ceva în viață. NU am fost d-ați pe lume pentru război, am fost d-ați pe lume pentru a face cvea, pentru a deveni cineva.

    Nu înțeleg ce văd acești oameni prin război. Vor să intre în “ISTORIE”? Ca handicapatu ăla de Hitler? În ultimul timp numai despre el se vorbește. Dacă se creează război, cei care au creeat războiul, vor lua ceva cu ei pe lumea cealaltă? Vor avea o viață veșnică ca viața pe care o au acum? Vor avea viața veșnică cu cucerirea subt picioare? Nu va deveni Dumnezeu dacă cucerește, distruge vieți și familii, după moare și u i-a nimic cu el. Devine dușman chiar și după moarte. Va apărea în ISTORIE, da ca cel mai rău om care a distrus lumea. Desigur că ce-i care sunt din țara din care aparține, vor înghiți tot și cică a făcut bine, dn motivele următoare bla bla blșahdfhkdgfsd etc.
    Deci, eu, după părerea mea, războaiele sunt niște porcării și niște modalități de a face rău.

    Deci… VREM PACE, NU RĂZBOI

    • Capitalismul este un SISTEM aiurea-ş-anapoda , capitalismul este de fapt : ==SISTEMUL aflatului-n treabă== .
      În capitalism : îi bine când îi rău , şi-i rău când îi bine .
      Ca să funcţioneze bine , capitalismul are neaparată nevoie de genocid planetar şi de războiaie mondiale devastatoare cu mari distrugeri materiale .
      Aşadar , capitalismul îi bun DOAR după război şi DOAR la începuturile construirii şi industrializării , adică :
      doar atunci când nu ai nimic , iar atunci capitalismul te ajută să construieşti pe rupte …
      …Da , dar după ce le-ai terminat de construit pe toate , atunci capitalismul te face să le distrugi şi apoi să le re.re.re.construieşti din nou , adică ciclic , adică : ==DOAR ca să te afli-n-treabă== ….
      ..şi tot în categoria asta intră şi Programul Rabla , uzura morală şi/sau tehnică pre.programată a produselor tehnice ….
      După WW2 , Germania Vestică a importat forţă de muncă şi a funcţionat perfect ; însă treaba asta a durat doar până prin anii °70 , adică :
      =DOAR până s-a terminat cu reconstrucţia ţării de după război= .
      Deci , atunci când de fapt trebuia să înceapă binele , de fapt atunci a început răul , adică : şomaj , plânsete , vaiete-ş-jale …
      Pe vremuri , veneau turcii şi ne jefuiau grânele , iar apoi le duceau la ei acasă şi se bucurau şi se veseleau cu toţii ;
      treaba aia era chiar deloc morală , însă dpdv tehnic şi aritmetic : era un lucru logic . … … .
      Dacă şi în actualele condiţii ale economiei de piaţă , deci dacă şi azi turcii ar proceda la fel , atunci :
      fermierii turci i-ar aştepta la graniţă cu roşii şi cu ouă-clocite şi le-ar răsturna căruţele :
      -Măi derbedeilor !… noi nu ne putem vinde grăunţele noastre că anul ăsta am avut criză de supra.producţie (adică criză-rea de supra.bine , adică : un bine-rău) , iar voi ne aduceţi altele pe cap !! ……
      ..…-Duceţi-le înapoi şi să nu vă mai prind că mai faceţi chestii d-astea !…….
      Într-un SISTEM normal de conducere a lumii (însă nu în economia de piaţă) : automatizarea , super.tehnologizarea şi robotizarea ar trebuii să fie un lucru bun-ş-logic , însă în capitalism asta înseamnă de fapt dezastru , adică :
      şomaj , vaiete-ş-plânsete …
      Aşadar , societatea bazată DOAR pe consum şi pe profit-cu-orice-preţ , adică :
      =capitalismul= este o societate tare-tare anapoda ;
      capitalismul funcţionează cel mai bine =DOAR după război= .
      După război , ABSOLUT toată lumea are de lucru .
      Unu` sapă un şanţ , un altul astupă un alt şanţ sau o groapă ;
      în construcţii se lucrează pe rupte (câte 25 de ore pe zi) .
      Şomeri nu mai sunt chiar DELOC , c-au murit toţi pe front , ba dimpotrivă :
      ÎNCĂ se mai importă forţă de muncă din alte ţări … … … ….. ….
      Însă după ce totu-i în regulă , adică după ce toată lumea-i îndestulată şi şi-a cumpărat tot-tot ce-i trebuie ;
      deci după ce toată lumea are de toate …abia atunci începe =DEZASTRUL= societăţii-de-consum numită capitalism :
      Aşadar : toată lumea are de toate , deci :
      fabricile numai au cui vinde produsele , aşadar :
      se închid fabricile , explodează şomajul : plânsete-ş-vaiete .
      În mod LOGIC şi într-o societate şi SISTEM LOGICE (adică nu în Societatea de Consum) :
      super.tehnologizarea şi robotizarea producţiei , asta ar trebuii să fie un motiv :
      de bucurie , de extaz şi de linişte , de îndestulare şi de relaxare .
      Însă în ca.capitalismul societăţii-de-consum , asta înseamnă de fapt un =DEZASTRU= , aşadar atunci :
      creşte şomajul , se închid fabricile..etc..
      Aşadar , în ca.capitalismul societăţii-de-consum , de fapt :
      binele înseamnă : RĂU … iar răul însemnă : BINE .
      “””Omul occidental nu trăieşte , el doar FUNCŢIONEAZĂ”””……….Indhira Gandhi .

      • Frumoasa caracterizare a capitalismului :) Crezi ca ti s-ar aproba acest comentariu si pe site-ul capitalism pe paine? :)

      • Anul ăsta am comentat câte ceva pe Site-ul ştirilor de la Digi 24 Plus (combinat cu Facebook) .
        Însă după ce le-am explicat pe-ndelete şi cu argumente logice că chestia aia din ianuarie de la Paris a fost doar : scamatorie diverSIONISTĂ , un terorism MUTANT (nu real) , după aia mi-au şters absolut toate comentariile ;
        iar acum nu mai pot scrie chiar nimc acolo , nici măcar o literă răzleaţă , căci mi se şterge automat .
        De fapt mi-au luat I.P.-ul P.C.-ului , căci cu calculatorul ăsta , nu mai pot comenta nici de pe vre-un alt cont de Facebook .

      • Pai si ce te aseptai de la Mass Media centrala deținută de mafie? Să permită păreri oneste despre ADEVĂR la ei pe site/TV? :) Facebookul e tot instrumentul mafiei…

      • Subscriu si eu…excelenta analiza a capitalismului, adica adevarul gol-golutz…V-am citit cu placere cam toate comentariile. Interesante in informatie si scrise cu talent, ironie originala. Felicitari!

  82. Cam tarziu se trezesc oamenii…de Noua ordine mondiala se vorbeste inca din ’60-’70..acum planurile sunt pe final si mare lucru nu mai facem ca 99% din populatie sunt spalati pe creier..poti sa le spui orice ca sunt pe varianta” naa io nu o sa prind asaceva” mai bine traiti in iluzie…

    • Ehe, ar vrea ei sa fie pe final, dar, din fericire, mai au cale lunga pana acolo. Avem timp. Doar sa stim cu cine ne punem ca sa ne dam seama ce sa facem.

    • Crezi ca se ia in Romania decizia de a trimite români pe front? As fi curios sa vad cati dintre generalii aia sunt români, câți sunt străini și câți sunt străini conspirați (cu nume românești)…

  83. Cam peste tot în lumea asta mare (adică şi-n Vest , dar şi-n Est) există două tendinţe diametral opuse , adică :
    una naţionalistă a patrioţilor naţionalişti din ţările respective ;
    însă mai există şi o tendinţă inter.naţionalistă a marilor firme trans-naţionale , multinaţionale şi intercontinentale din acele ţări , adică a şmecherilor care au interes FINANCIAR (ochiul dracului) ca să sprijine NWO de tip diabolic , adică SISTEMUL care-i acum în curs de instaurare ..
    Aşadar , Putin e cam-cam prins între ciocan-ş-nicovală , adică între :
    marii miliardari internaţionalişti de o parte , şi armata şi serviciile secrete ruse patriote ş´ naţionaliste de partea ailaltă .
    Putin e un mare patriot rus , şi ar face el multe-ş-mărunte ..însă el nu-i chiar de capul lui acolo .. aşa că-n Rusia , treaba e cam tare alambicată … .

    • Posibil sa fie asa, insa daca e un mare patriot rus, crezi ca Oculta nu stie ca este un mare patriot rus? Si daca stie, de ce nu-l lichideaza? Pur si simplu n-au gasit pana acum unghi pt un lunetist? Sau de ce?

      • Hmm… cred c-ar fi o tactică tare greşită din partea lor ca să-l împuşte , şi astfel să-l transforme într-un mare erou rus .
        Însă cu asta n-ar rezolva chiar nimic (ba dimpotrivă) , căci oricum , în locul lui , armata şi serviciile secrete ruse vor pune imediat un altul tot de încredere (Medvedev , sau un altul pe care au deja de rezervă) .
        Însă e mult mai practic-ş-EFICIENT ca să-l denigreze şi să-l facă de cacao , căci împreună cu el vor denigra :
        întreaga Rusie , şi-şi conducerea cu SISTEMUL Rusiei .
        Că doar şi pe Ceauşescu puteau să-l “lunetească” în 21..22 dec °89 , adică atunci când stătea pe post de ţintă fixă la balconul CC-ului , însă prin asta l-ar fi transformat în mare erou naţional .
        Deci mai bine l-au împuşcat în mod OFICIAL-ş-popos pentru :
        genocidul făcut nu de el , ci făcut de către către agenţii străini (şi din Est , şi-şi din Vest) , adică de către cei care au organizat şi coordonat Lovitura de Stat cu tot teatrul ei cel diverSIONISTO-terorist .
        Însă atunci când vor dori să înceapă în mod serios WW3-ul (căci acuma WW3-ul funcţionează doar aşa tare-anemic şi la relanty) , atunci mult mai rentabil pentru ei (adică pentru spălare de creiere) ar fi să şi-l împuşte (să-l sacrifice) chiar pe-al lor B Obama , adică ca mare pretext de scandal internaţional … adică cam ceva-n stil-idee : 11 sept 2001 ..
        Aşadar , pulitica asta-i tare-tare curvă , iar când vezi un mare eveniment : pulitico-pompieristic tare interesant la TV-u , atunci prima întrebare pe care trebuie să ţi-o pui este :
        io văd că asta-i variantă cea oficială şi televizată şi destintă prostimii populare de votangii majoritari din Marile Bazine Electorale , însă oare ce se ascunde de fapt în spatele acestei ştiri trăsnet ?… căci în pulitică , aproape nimic nu-i ceea ce pare a fi la prima vedere .

  84. Acest articol „pacifist” este nerușinată propagandă rusească (comunist-stângistă), probabil inspirată sau chiar finanțată de cei care vor să slăbească România în cazul (nedorit) de război. DA, sunt român și VOI MERGE LA LUPTĂ dacă va fi nevoie, tocmai pentru că am copii și trebuie să le apăr viitorul și prosperitatea! DA, locul României (și al Moldovei, și al Ucrainei) este în NATO și alături de Aliații vestici, în lumea liberă, nu în imperiul comunisto-securist al lui Putin!

    • :))))) NATO și aliații vestici sunt „lumea libera” :))))) … de fapt nu e de râs că mai sunt români care spun/cred o asemenea cretinitate dar nu m-am putut abține…

    • meey,tu si astia ca tine,oare mai aveti creiere sa ganditi ,,liber,,?!sau sunteti teleghidati prin GPS?:))

    • Măi Răzvane măi, tu ştii zicala nemţească “Ceea ce eu însumi gândesc şi fac, le-o atribui şi altora / îi cred în stare şi pe alţii”? Meditează o ţârşică asupra ei! Drum bun şi cale bătută la război, vezi c-or mai fi şi prin Asia câteva, la fel de legate de România!

    • Au mai luptat romanii…. ba sa nu vina rusi peste noi,ba nemtii.Si pana la urma tot ei au facut ce-au vrut cu noi.Oamnei morti in zadar.Mai pe turco- romana ” rahat cu perje”.Si pe rus il indobitoceste sa mearga la razboi si in final te trezesti ca va omarati unul pe altul fara sa stiti pt ce.
      Care viitor,care prosperitate?!!Dupa orice razboi e doar o alta generatie de sacrificiu.

  85. Î : Oare de ce Apusul nu-l asasinează pe Putin !??
    R : Atât Obama cât şi Putin nu-s decât două marionete , căci şi SUA şi Rusia au conduceri din umbră , conduceri care reglează treburile cu conducerea ţării …. (însă e posibil ca la capitolul ăsta , Putin să aibă un pic de putere mai mare ca Obama ?) .
    Deci asasinarea lui Putin , asta i-ar provoca Apusului mai mult rău decât bine , căci le-ar strica IMAGINEA .
    Şi astfel , n-ar face decât să provoace un mare-mare scandal internaţional , un tămbălău mediatic de proporţii , adică cu zeci-ş-zeci de cisterne de cerneală pe toate ziarele lumii .
    Iar în locul lui Putin , conducerea din umbră a Rusiei ar pune imediat un altul (de rezervă) în locul lui , adică unul tot de aceeaşi valoare …. … .
    Însă totuşi , deşi Putin este duşmanul REAL al ocultei şi al conducerii SUA , şi totuşi-totuşi-totuşi , SUA are nevoie de Putin !! …
    Deci s-o luăm aşa gospodăreşte :
    În partea a-2-a a lui WW2 , adică atunci când Hitler era în retragere , iar sovieticii şi anglo-americanii erau în plină ofensivă , atunci şi unii şi alţii (în mod separat) au trimis comandouri speciale ca să-l asasineze pe Hitler … adică ceva normal şi logic .
    Însă Stalin a aflat de planurile şmecheroase ale americanilor , care :
    vroiau să-l asasineze pe Hitler , apoi să schimbe conducerea Germaniei , şi împreună să oprească înaintarea sovieticilor , adică :
    -Mulţumim pentru colaborare , aici totul a revenit la normal , răspundem noi (în scris) de tot ce se va îmtâmpla în continuare ! …. deci : -Nu mai avem nevoie de voi ! …-Paaa… !!
    Şi astfel , Stalin n-ar mai fi putut ajunge la Berlin , adică ceva cam ca în Italia după Lovitura de Stat cu asasinarea lui Musolinii .
    Că de n-ar fi fost Lovitura de Stat din Italia :
    pe lângă Zidul Berlinului , după terminarea lui WW2 : ar mai fi existat şi Zidul Romei .
    Aşadar , când Stalin a aflat despre planurile cele şmecheroase aale anglo-americanilor , trupele lui trimise iniţial ca să-l asasineze pe Hitler , alea au primit ordin :
    ca să-l păzească pe Hitler , adică să nu care-cumva să-l asasineze americanii ;
    căci altfel , Stalin nu mai avea cu cine lupta , şi : nu mai putea ajunge cu trupele la Berlin … … .
    Aşadar , acum şi Imperiul DEMONcratic Americânesc are nevoie de Putin , adică pentru a putea începe WW3-ul .
    Iar în continuare , SUA atât de mult o să-l provoace pe Putin-ş-Rusia , încât până la urmă :
    Rusia va fi nevoită să înceapă chiar ea WW3-ul .
    Binenţeles că oculta diverSIONISTĂ vrea să câştige WW3-ul … da , dar nu chiar oricum , ci vrea ca să împuşte doi iepuri dintr-un foc , adică vrea să câştige WW3-ul :
    DOAR combinat cu un mare-mare-mare genocid planetar , adică vezi şi :
    ==The Guidestones din Elbert Counry , statul Georgia din SUA== .
    De altfel , pe de altă parte , în Lumea Arabă , acum SUA nu se grăbesc chiar deloc ca să câştige războiul cu ISIL , căci altfel , armata SUA riscă să intre în şomaj .
    Căci deocamdată , prin agenţii lor înfiltraţi în ISIL , ei vor doar să strice =IMAGINEA= ISIL-ului , adică prin acele super-ş-hiper.mediatizate decapitări-ş-incendieri , precum şi prin ameninţări lor adresate Apusului .
    Însă , oare de ce ISIL-ul ameninţă DOAR : pe Obama , pe europeni ?…şamd … .
    Da , da´ oare de ce ISIL-ul nu-i ameninţă şi pe cei din oculta diverSIONISTĂ !!??? … –Ha ? …
    Oare conducerea militară a ISIL-ului îi mai proastă ca mine !?? … căci în armată , io am avut gradul de : soldat-plin .

    • Ati face foarte bine daca pe pagina de FB pe care ati pornit-o ati promova articole precum acesta scris de mine si altele de pe net care explica mecanismul din spatele planurilor de razboi si cum noi nu avem NIMIC de castigat, ci doar de pierdut vieti aiurea, absolut degeaba. Iar pt credibilitate mai mare trebuie sa mentionati pe pagina cine o administreaza… Succes si…FERMITATE în apărarea tinerilor de o moarte inutila in razboiul fabricat de papusarii lumii.

  86. In prezent se duce o campanie anti nato-ue in europa(de catre rusi) si anti moscova in rusia(de catre nato si ue).daca gandim la rece,avem 2 variante in cazut unui atac:fugim ca niste lasi sau aparam ce au aparat si bunicii nostri.Dar unde sa fugim?cine accepta niste tradatori?iesim in strada?De ce nu le-am preda maine cheile rusilor?reflectati cu calm,documentati-va si ganditi-va daca chiar sunteti pregatiti sa renuntati la democratie.pana una-alta nu e niciun razboi si nu si-l doreste nimeni.

    • 1. Campania anti NATO-UE ar trebui sa o duca orice roman si orice om care vrea LIBERTATE si NORMALITATE. Cei care n-au vazut inca faptul ca NATO si UE sunt intrumente de exploatare a popoarelor dorm inca intr-un somn adanc..

      2. Variante sunt mai multe. Deocamdata nu se vorbeste de apararea integritatii Romaniei prin forta armelor, ci despre trimiterea unor tineri la moarte pe fronturile unui razboi fabricat de papusarii lumii.

      3. NU doar ca suntem pregatiti sa renuntam la mizeria asta de dictatura si exploatare salbatica a omenirii pe care ei o numesc “democratie”, dar am renunta la ea IERI daca s-ar putea…

      4. Spune-le si românilor din Bucovina de N care au fost trimişi cu forta sa moara pe front degeaba ca nu e niciun razboi…

  87. Oameni buni sunt un om care fac parte din pacate din aceasta Tara zis (Romania) .. Tinand cond din tot ce sa vorbit pe acest site. Si toate comentariile voastre vreau sa va aduc la cunostinta niste dilicvente forme de strabatere a populatiei din tara asta.. Pe prim plan o sa ma pun chiar eu om de rand un om modest fara averi fara nimic.. Cum as putea accepta eu sa merg in Razboi pt bogatiile bulangiilor de la putere?? Eu muncesc pt 900 de roni pe luna de imi iase ochii si platesc la stat 1200 roni pe luna ce inseamna asta dragii mei romani?? Ganditiva ce imi da mie statul roman ca eu sa traiesc o viata buna? Si nu numai mie si voua?? Ne da doar vorbe fratilor, pe cand cei de la putere isi fac averi si noi ajungem muritori de foame.. pt asta sa fim inclusi noi intrun razboi?? Pt pU…e la altii??? Nu putem accepta asa ceva.. exclus nu. De va face incorporare voi fi un acceptor bun al incorporarii dar nu pt mult timp doar vrio cateva min sa pot ucide vrio cativa din pilitica pu…i . ganditiva am ajuns sa fim sclavi chiar in tara noastra. Dc? Pt ca ne-au vandut toti astia de la putere pt niste amarati de bani,cand noi aveam tot in tara noastra. Acum platim la altii ce avem de fapt chiar noi.. Fratilor indiferent ce va fi.. optati pt familiile voastre si pt copii vostri. Nui lasati sa moara pt javrele Lumii.. si rugativa lui Dzeu ca numai EL e CEL care ne va sustine. si doar Dzeu ne va da putere sa trecem peste tot… asa ca o vorba buna va pot spune.. Sunteti Neamul meu.. Lupatati pt ce sveti aproape si pt sanatatea voastra nu Pt Altii care vor varsare de SANGE. DOAMNE AJUTA. DZEU SA FIE CU VOI SI CU FAMILIILE VOASTRE..

    • Mi-a mai fost semnalata o petitie pe acest subiect. Parerea mea este ca petitiile sunt in general cam pierdere de timp. Avem în ultimii ani în România DOUĂ referendumuri naționale care n-au fost respectate. Și era vorba de REFERENDUMURI! Ce pretentii sa ai cu niste petitii? :) S-au depus petitii la parlament cu peste 100.000 de semnaturi PE HARTIE, nu electronic. Rezultatul? NUL! Deci nu petitiile sunt solutia…

  88. Un alt articol de căcat instigator, romania este în nato și ue, românia singură nu înseamnă nimic, ca nici ue divizată de altfel, rusofili propagandiști, prostie….

    • Daca asta ai priceput tu din acest articol sau din ce inseamna UE pt Romania sau din ce se petrece pe lumea asta sa fii sanatos. Hai pa!

  89. Nu inteleg cum in al doilea razboi mondial, romanii au luptat mai intai ca aliati ai nemtilor contra rusilor si mai apoi ca aliati ai rusilor contra nemtilor. Nu inteleg cum la un moment dat oamenii trebuie impartiti in doua, civili si militari, iar militarii trebuie sa se omoare intre ei. Nu inteleg de ce in conditii de pace sa ucizi este cel mai rau lucru posibil iar in timp de razboi sa ucizi este un fapt eroic.Nu inteleg in conditiile de astazi de ce trebuie aparata tara. In istoria romantata a copilariei intelegeam ca aparam raul, ramul, codrul ca in Scrisoarea a III-a. Astazi raul e concesionat strainilor pentru microhidrocentrale, ramul, codrul e exploatat intensiv in special de firme straine. Platesc utilitatile la firme straine, bucurestenii platesc si apa de la robinet la straini. Daca se schimba numele acelor straini ma intereseaza oare ? Cel mai intelept ar fi sa incerc prin toate mijloacele sa evit un eventual razboi. Iar ultima solutie ar fi capitularea neconditionata la primul foc de arma, pentru evitarea pierderilor inutile de vieti si a pagubelor materiale.
    Pana una, alta analizam statutul de colonie pe care aceasta tara l-a dobandit, sa identificam corect toti dusmanii acestei tari si sa nu cadem pentru a mia oara in plasa propagandelor de orice fel. Ce este mai de pret pe lumea asta decat viata ? Cine considera ca e ceva ce tine de granitele acestei tari si de forma de conducere care ni se impune zilnic impotriva libertatii noastre sub denumirea de democratie care sa merite a fi aparat cu pretul vietii, sa mearga la razboi si sa omoare alti oameni imbracati in militari si care fac acelasi lucru, pornind de la aceleasi motive nobile. In final reamintesc un sfat de la Cel care a cladit toata lumea vazuta si nevazuta : sa nu ucizi ! Iar un pic mai tarziu ne-a dat un sfat si mai pretios: daca cineva iti da o palma, intoarce si celalalt obraz.

  90. Să lămurim o treabă, toți postacii rusofili sunt basarabeni pentru că sunt mai ușor de racolat, cum deschide unul gura se vede influența rusească, miros a drojdie și tescovină și prin cablul de internet:))) când or să evolueze la nivelul civilizației occidentale atunci să vină să dea lectii de moralitate, până atunci sper ca nato să apere drepturile omului în măcelul din Ucraina, așa cum a făcut-o în kosovo.

    • Exista probabil postaci in toate taberele care actioneaza si pe internet. Poate si tu esti un postac, la cum pupi in fund Occidentul si NATO. :)

      Eu aici în articol vorbeam de un razboi REAL, cu MORTI PE FRONT, si despre cum imi doresc ca printre mortii aia inutili sa nu fie si români. Daca tu vrei sa fie si romani morti degeaba, inseamna ca esti anti-roman sau nu pricepi ca razboiul asta e fabricat ca sa ne macelarim intre noi absolut aiurea.

      Ti-am sters link-ul către mizeria de site numit Capitalism pe paine pentru ca eu nu promovez pe acest blog mizeria și propaganda anti-romaneasca.

      Ceea ce susții/crezi este in acord cu propaganda de pe site-ul pe care il frecventezi. Este in acelasi timp o mare prostie sa crezi în ”occidentul cel civilizat” :)))) Daca tu crezi ca NATO apara vreodata drepturile omului esti foarte naiv :)))) Iti dau citat din profesorul Florian Colceag, matematician, formator de genii etc, care n-are nicio legatura cu politica etc, dar care intr-un interviu a vorbit si despre NATO. A zis asa: “NATO este o forță a răului: face crimă organizată sub haină militară”. Mediteaza la chestia asta si mai citeste despre activitatea NATO si SUA in lume – sa vezi ce inseamna colonizarea si exploatarea popoarelor sub steagul ”democratiei”.

      Deci du-te tu frumos si pupa la Occident si la NATO, noi aici nu cădem în manipularea ordinara de la TV pro SUA și pro UE. Ne-am dat seama deja cu ce avem de-a face, si anume, cu COTROPITORI. Tu daca vei mai sta mult pe la tv sau pe site-ul lui Giurgea nu vei avea nicio sansa sa afli adevarul despre lumea in care traiesti.

      Pa pa.

      • Americanii au facut din Japonia dupa cel de-al doilea razboi mondial, tara devastata de razboi si o tara cu traditii si instinct raboinic, o tara cu o populatie la care fanatismul razboinic a fost transformat in fanatismul de a muncii, de a progresa, de a se civiliza, ceea ce au facut ca Japonia sa fie una dintre cele mai civilizate si dezvoltatate tari din lume.

        Dupa cel de-al doilea razboi mondial, Germania era practic o tara cu o industrie si infrastructura distrusa complect, o tara impartita-n doua, jumatate ocupata de catre americani, jumatate ocupata de catre Rusia. Astazi Germania este unita si este cea mai putenica tara industriala a Europei si printre primele din lume. Aceasta dezvoltare si pacificare a Germanie s-a datorat trupelor americane si ajutorului Statelor Unite.

        In anii 1960-1970 Corea de Sud era o tara subdezvoltata, saraca si cu mult sub Romania. Americanii au transformat Corea de Sud in 20-30 de ani in a treia putere industriala a Asiei, dupa China si Japonia. Corea de Nord, tara comunista, tara transformata intr-o uriasa inchisoare, tara sub protectia si umbrela Rusiei, este una dintre tarile in care populatia este lipsita de orice libertati, o tara cu o populatie izolata care nu stie nivelul de dezvoltare a lumii, o populatie careia pe strazi din difuzoare i se canta cantece comuniste si in care cetatenii merg incolonati, cetateni carora le este frica unuia de altul.

        In anii 1990 – 1995 presedintele american Clinton, aproba ca sa fie ridicat embargoul privind liciente de productie a produselor de inalta tehnologie pentru China. De asemenea inlesneste comertul cu Statele Unite privind produsele chinezesti pe piata Statelor Unite Astazi China este una dintre cele mai mari producatoare de bunuri industriale din lume, tara care are un excedent valutar de 3 000 de miliarde de dolari.

        Rusia, fosta URSS, dupa cel de-al doilea razboi mondial a inregimentat si a ocupat multe tari din jurul ei, din Asia si din Europa. Dupa 70 de ani de comunism aceste tari printre care si Romania, sub conducerea Rusiei, au dat faliment, si le-au fost transformate populatiile in cetateni inerti, multi spalati pe creier ideologic, etc. Rusia a transformat aceste tari in raiul propagandistilor de partid, a puturosilor, a coruptilor, etc. Au ajuns sa impuna ca cetateanul sa nu mai poata nici macar in creierul lui sa gandeasca, altfel, decat conform progandei partidul comunist si marelui conducator. Romania a avut cea mai aspra dictatura cu un cult al personalitati desantat, tara care datorita cizamarului Ceausescu a produs pe banda rulanda, corupti, mincinosi si puturosi.

        Populatia a fost supusa la munca fortata, ceea ce a dus la construirea unei industrii energofage imense, toate acestea fiind construite, prin foame, prin frig si lipsuri, in mare parte toate acestea continuand si dupa 1990. Dupa 1990 conducatorii din esaloanele inferioare, lingaii lui Ceusescu sau pus pe distrus Romania. O parte dintre acestia erau si inca sunt in slujba Rusiei, cum este Ion Iliescu. Datorita Rusiei care a dorit ca Romania sa devina o tara distrusa, ceea ce s-a cam reusit, ulterior usor de capturat, aceste lichele si sobolanii comunisti, au distrus industria, agricultura, sistemul bancar, au instrainat bogatiile naturale si nu mai este mult si vom ramane si fara terenul agricol.

        Rusia de sute de ani a dorit transformarea Romaniei in pasalac rusesc. Rusia a ocupat teritoriile romanesti, Basarabia, Bucovina, Tinutul Herta, Cetatea Alba, etc. locuri unde a domnit Stefan Cel Mare, locuri unde s-a nascut Eminescu si alte valori romanesti. Rusia de-a lungul a sute de ani, prin asa zisii tatari, ne-au jefuit cu hoardele lor, in raiduri de jaf, ne-au luat grane, bunuri, ne-au violat femeile si ne-au omorat barbatii. Rusia ne-a furat tezaurul Romaniei, aur, bijuterii, diamante, etc, ne-a furat opere de arta si documente istorice de o valoare imensa. Rusia dupa cel de-al doilea razboi mondial, ne-a acupat si a adus in tara un guvern compus din GKB-sti printre care si pe Ion Iliescu care a facut pregatirea, “faculatea” de securitate rusa la Moscova. Acesti conducatori comunisti-rusi au distrus elita intelectuala a Romaniei. KGB-istii romani sub conducerea comisarilor Rusiei, au arestat, au batut, au omorat, i-au bagat in inchisoare pe cei din elita Romaniei. Aceasta elita intelectuala, ingineri, profesori, carturari, etc. a fost practic distrusa, ceea ce se resimte si astazi si inca se va mai resimti multi ani.

        O elita se formeaza in sute de ani. Acestei elite ia luat locul, analfabetii, puturosii, betivii, criminalii si infractorii din marginea satelor si mahalale oraselor, sab conducere si coordonare rusa. Au fost batuti, omorati, trimisi la canal, deportati, 200 000 de gospodari ai Romaniei, gospodari, fermieri care produceau pentru Romania. Romania a fost granarul Europei.

        Rusia a pus Romania sa platesca 20 de ani paguba de razboi. Timp de 20 de ani Rusia a furat zeci de mii de garnituri de tren, cu grane, cu minereu, cu bogatii ale Romanei. Rusia a continuat si dupa 1990 prin KAG-bisti sa distruga Romania Acum vrea sa ne ocupe, dar asta doar in capul lor. Putin va fi inlaturat sau impuscat de proprii sai generali. Omenirea nu mai are nevoie de un alt nebun care o poate baga intr-o apocalipsa nucleara.

        Rusia finateaza o campanie de propaganda in interiorul Romaniei prin diferiti indivizi. Unii dintre acestia au creat organizati care activeaza sub diferite forme si fac propaganda antiamericana si anti NATO, pentru ca Romania sa intre din nou sub Rusia feudala.

      • Ok. Daca tu doar atata pricepi sau te faci ca pricepi asta e. Vorbesti din teoria cartilor de istorie din Scoala, cu America nu stiu ce face, Rusia nu stiu ce face, cand de fapt, tarile NU fac niciodata nimic. CONDUCEREA acelor tari, la anumite momente in istorie decide sa faca anumite lucruri. NU Rusia a facut tot ce zici tu acolo. Daca vrei sa zici ca a facut RUSIA nu stiu ce, zi “conducerea rusiei de la acea vreme” ca sa fii corect. Apoi, ia si analizeaza cine a preluat conducerea in RUsia prin revolutia bolsevica, cine a adus “comunismul rusesc” in RO, cine conduce astazi SUA, cine detine mass media globala etc etc si o sa vezi ca sunt aceiasi oameni. Daca vrei sa pricepi ceva din politica globala, citeste bibliografia de baza pusa pe blog:

        Bibliografie de bază pentru înţelegerea lumii în care trăim. Adevărul istoric şi cauza problemelor noastre de azi (edu)

      • În 1878, România a fost silită să cedeze imperiului rus, deși cele două state erau aliate, județele Cahul, Bolgrad și Ismail pe care le moștenise de la principatul Moldovei în 1859 ; a redobândit această regiune în 1918 prin unirea Basarabiei;

        În martie 1918, prin pacea de la București, România, înfrântă de armatele austro-germane și bulgare, a fost silită să cedeze Austro-Ungariei o fâșie de teritoriu de-a lungul Carpaților, și Bulgariei, Dobrogea la sud de linia Rasova-Agigea (Bulgaria recăpătase deja Cadrilaterul în decembrie 1916) ; a redobândit aceaste teritorii prin unirea din 1918;

        În vara anului 1940, prin ultimatumul și dictatele consecutive pactului Hitler-Stalin, România este silită să cedeze Uniunii sovietice: Bucovina de Nord, ținutul Herței și Basarabia, Ungariei: Transilvania de Nord, iar Bulgariei: Dobrogea de Sud (la sud de linia Ostrov-Vama Veche) ; a redobândit Transilvania de Nord prin Tratatul de la Paris din 1947 ;

        În 1948, printr-un protocol bilateral româno-sovietic, România, înfrântă de Uniunea Sovietică în 1944, este silită să-i cedeze acesteia, deși între timp cele două state deveniseră aliate în septembrie 1944, insulele Coasta-Dracului (Tătaru-mic), Dalerul mare, Dalerul Mic, Maican, Limba și Șerpilor, primele patru situate pe Brațul Chilia, a cincea la ieșirea acestuia în mare, iar a șasea în larg[1];

        În 2009, după delimitarea frontierei maritime între România și Ucraina prin decizia nr. 2009/9 din 3 februarie 2009 a Curții Internaționale de Justiție (CIJ) de la Haga[2], România a mai pierdut o fâșie de ape teritoriale în dreptul golfului Musura prin stabilirea balizelor frontaliere ucrainene nu pe traseul frontierei de jure (de drept) ci mai la sud, de-a lungul digului nord de la Sulina și de acolo la linia fixată de CIJ, creând astfel un nou traseu de facto.

      • OK, ai invatat de nota 10 ce ti-au livrat in creieras la Scoala la lectiile de istorie si/sau in Facultate. Daca nu ai ajuns sa intelegi ca Scoala este un instrument de manipulare si indobitocire in ziua de azi si ca nu vei afla adevarul despre lumea in care traim de acolo, asta e. Daca un ai aflat inca faptul ca exista o mafie internationala care lucreaza de sute/mii de ani pentru exploatarea omenirii, AFLA! Si apoi revizuieste-ti tot ce stii de la lectiile de istorie.

    • Tataie!!! Daca tot esti asa pro Nato,ia mergi matale voluntar (cu bicsa), in estul Ucrainei.Vezi ce drepturi inti apara si apoi ne povestesti si noua.Tu nu intelegi ,bre,…unui diavol celalalt tacsu!!!!

  91. 1. Pacea e o minciuna. Nu exista asa ceve. Ce mai ‘pacificatori’ de pe planeta, americanii, au fost in razboi 93% din tot anii existentei lor si au bombardat si jefuit zeci de tari pe timp de ‘pace’.
    2. Ce-i prin tara e nesemnificativ. Totul se dicteaza din afara. D-aia romanii-s carne de tun.

    • Mda…doar ca atunci cand zici ~americanii~ de fapt te referi la conducerea SUA, ca saracii americani sunt la fel de exploatati si distrusi ca noi, chiar mai rau.

    • Nu inteleg de cand americanii sunt sinonim cu pacea?!!Daca asa s-au declarat ei asta nu inseamna ca asa sunt.Oricum, eu sunt Batman …. daca intelegi ce vreau sa spun.

  92. Razboiul/violenta sunt forme foarte primitive de reactie a omului.Cand nu ma gaseste nici o forma de rezolvare in creierul lui,omul primitiv da cu piatra.

    • razboiul nu este o reactie a popoarelor lumii la incapacitatea de a se intelege, ci este una dintre actiunile din planul bine stabilit de mafia internationala pt subjugarea din ce in ce mai puternica a omenirii. Popoarerle s-ar intelege foarte bine intre ele daca ar fi lasate in pace de criminalii internationali.

      • Emilian,sa nu te mai contrazice cu astia.Noi stim maretia la Rusia,patrioti sovietici nu trebuie sa ne descoperim ca romani astia sa stie care e rus.Panimaiy?Na Stalina!Na Putina!

  93. Emilian,sa nu te mai contrazice cu astia.Noi stim maretia la Rusia,patrioti sovietici nu trebuie sa ne descoperim ca romani astia sa stie care e rus.Panimaiy?Na Stalina!Na Putina!

  94. GRESESTI ENORM! Putin a avut mai multe conferinte INTERNATIONALE de presa in care blama Noua Ordine Mondiala, unipolaritatea lumii actuale, sclavagizarea popoarelor de catre SUA si razboiul adus de ei in alte tari, nevoia de vasalii a SUA, Europa care nu isi urmareste propriul interes si multe altele. Vezi conferinta de la Munchen 2007 parca, 2014 intr-un oras ce incepe cu V si multe altele, carora li se adauga interview-uri date publicatiilor rusesti.

    • Chiar si asa, tot nu a dat tot adevarul pe fata niciodata. NU SUA sclavagizeaza popoarele lumii, ci stapanii SUA, care sunt evrei. SUA e doar un instrument. Si evrei s-ar parea ca sunt in continuare si la conducerea Rusia…

      • Un posibil raspuns pentru preocuparile tale legate de buna-credinta a lui Putin l-ai postat chiar tu. Citez: ”Mulţi se sustrag deja de la mobilizare, încearcă să vină la noi, să stea aici o vreme. Şi pe bună dreptate, pentru că sunt obligaţi să devină carne de tun”, a spus Putin.

        Deci, chiar daca o fi si Putin de-al ocultei, macar nu e asa nebun incat sa ii vrea morti pe tinerii nevinovati care ar putea da jos sistemul criminal de exploatarea din care face parte si Putin, indiferent ca o fi luand parte la aceasta exploatarea din proprie vointa sau nu, Putin, ca doar daca o pus mana pe putere, chiar ar fi prost sa nu profite si el oleaca de acest avantaj pentru a-si crea o viata mai prospera d.p.d.v. material, chiar daca mai ia si din gura poporului mancarea muncita chiar de popor, dar, repet, macar nu e asa nebun ca evreii si americanii sa porneasca razboaie inutile pentru a-i omori pe tinerii inteligenti care ar putea rasturna acest sistem perfid si oculta de exploatare a cetatenilor simpli si de buna-credinta(luati de prosti de buni ce sunt si astfel fiind exploatati fara sa isi dea seama de acest lucru pentru ca ei au impresia ca toti oamenii sunt asa buni ca ei de buni ce sunt acesti cetateni simpli-romanii fiind cel mai bun exemplu)…

  95. Ah, si inca ceva: Putin are niste mentori politici si spirituali care chiar lucreaza in interesul poporului rus is nu numai, precum deputatul Evgheny Feodorov, profesorul Efimov si multi, multi altii si mai au si niste miscari patriotice coagulate tot in interesele politice de APARARE a Rusiei, chiar si daca va fi nevoie de lupta armata, oricum, in niciun caz nu se vor implica in asa-zise interese politice/ambitii a lui Putin de cucerire de teritorii in care Rusia nu a avut niciodata treaba aceste miscari patriotice care se vor activa cand Rusia va fi atacata, desi propaganda occidentala ne va zice ca “va fi un nou razboi de cucerire a lui Putin”, el care, saracul, nici nu poate sa mentina macar un nivel decent de trai rusilor din cauza constitutiei Rusiei impuse de americani si din cauza dobanzii de referinta de +17% pe care trebuie sa o plateasca Rusia atunci cand se imprumuta de la bancile detinute de occidentali prin intermediari privati sau chiar cele de stat precum Credit Suisse si nici nu poate compensa acest vid pentru ca Banca Centrala a Rusiei nu este nationalizata, deci banii pe care ii “produce” Rusia pentru Banca (asa-zis)Nationala a Rusiei sunt tipariti in Elvetia(eventual cu resurse din Rusia si pe bani munciti si de rusi) si astfel nu mai raman bani in tara pentru investitii in beneficiul afaceristilor autohtoni, cu produse autohtone, pentru clienti autohtoni…

  96. Si astea sunt doar o foarte mica parte din armata de miscari patriotice a lui Putin: http://antimaidan.ru/command . Asa ca, sa ne rugam ca mai intai mama Rusie sa se elibereze si mai apoi si “copiii” precum Romania, Ucraina, Belarus, Moldova etc. sa primeasca protectia “mamei” suverane, dar, daca noi nu vrem sa primim eliberarea de la rusi, o sa trebuiasca sa ne recunstruim singuri tara dupa ce vor fi atatea probleme(razboaie, saracie, haos din cauza imigrantilor recalcitranti) si fiind o tara atat de mica fata de Rusie, cu o populatie mult mai putin trezita la realitate decat rusii in legatura cu cei care conduc pe bune lumea, fara miscari patriotice de o asa anvergura precum cele din Rusia si cu ani grei de jug colonial in spate sub egida (m)UE+NATO, nu cred ca ne vom putea reveni pe propriile picioare…

    • Singura noastra sansa suntem NOI, e o iluzie ca vom primi ajutor de la straini. Ce se intampla in Rusia cu Putin e posibil sa fie teapa.

      • Ma refeream la ajutoare umanitare pe termen scurt pentru ca o tara mica precum a noastra(spre deosebire de Rusia) nu se va putea reface singura dupa ce pierderi economice, umanitare, militare etc. vom avea dupa ce va trece urgia care incepe sa se contureze… Pe termen lung nici rusii si niciun alt popor din lumea asta, nu ne vor binele…

  97. Emilian, decat sa vina americanii cu un alt “Plan” Marshall dupa ce vor “rezolva” problemele pe care tot ei le-au creat mai bine acceptam sau chiar cerem un mic ajutor din partea fratilor nostri ortodocsi, mai ales ca tocmai şi tu ai zis ca mergi pe “nu stiu”(Rusia), decat pe moartea sigura(NATO+(m)UE), mai ales ca nu vom intra intr-o alianta pe termen lung cu rusii, deci nu exista riscul sa patim ce vom pati cu vesnicii(cu forta) nostri “prieteni” occidentali…

      • Probabil ca nu putem avea incredere in nimeni nici pe termen scurt. Nu te contrazic aici. Tu stii mai bine. Dar problema e ca nici in ai nostri nu poti sa mai ai incredere. Isi dau in cap vecini romani unul altuia din oricare fleac: bani, femei sau chiar si o gaina sau o piersica furata in gradina vecinului de la tara, sau chiar de la oras(caz personal)… Tu chiar crezi ca suntem o tara care sa ne putem reveni de una singura in cazul in care, Doamne-fereste, vom suferi pierderi majore, atat pe plan material, cat si omenesc(victime) in conditiile in care si asa am suferit si vom suferi in continuare pierderi demografice majore, dar si simtul civic si empatic fata de aproapele nostru sunt la Pamant in ultimii 25 de ani si e din ce in ce mai rau din acest punct de vedere?! Eu nu spun doar ce vad la TV, dar pe langa violurile si crimele aratate acolo, eu vad in jurul meu numai egoism, lipsa de empatie si toleranta, ambitii irationale s.a.m.d. Nu suntem la pamant, ca tara, d.p.d.v. material si economic, cat spiritual…

      • Eu nu vad ca suntem la pamant. Asta vor ei sa credem ca sa renuntam la lupta. E in firea umana sa observe raul, lucrurile care nu merg. Daca vei fi atent sa cauti oameni buni, ii vei vedea cu gramada. Cei mai multi la tara, sau neobservabili la oras…

      • “Daca vei fi atent sa cauti oameni buni, ii vei vedea cu gramada.” Daca ar fi asa, ar merge muuult mai bine tara. Sigur, poate ca suna a sablon sau prea prapastios ce spun eu, dar ramane un paradox faptul ca tocmai vesticii si evreii pe care ii critici tu din cauza ca sunt invadatori o duc mai bine ca noi, cel putin material, iar noi o ducem mai rau desi tot spui ca noi suntem un popor bun fata de majoritatea tuturor celorlalte… Ai mai zis prin alta parte ca bunastarea materiala nu se traduce neaparat printr-o civilizatie, asa cum sunt denumite obsesiv tarile din vest+Israel. De acord, insa doar cu faptul ca nu or fi civilizati in sensul de rabdatori(pana ne lasam pradati pe mana invadatorilor, la propriu), dar, faptul ca au ajuns sa aiba absolut TOTI dintre acesti invadatori o stare materiala mult mai buna decat popoarele rabdatoare pana la extrem ca cel al nostru, denota ca ei sunt mult mai perseverinti in dorinta lor de a ramane uniti atunci cand vor sa duca pana la capat un proiect, fie si unul diabolic, de acaparare a pamanturilor popoarelor sedentare, spre deosebire de noi care la acest capitol suntem net inferiori aproape tuturor popoarelor pretins civilizate din lume. Chiar tu ai mai avut o discutie cu o doamna din Canada care iti spunea ca noi tot ne formam miscari de astea politice patriotice si ca vrem nu stiu ce mare cu sare sa facem in procesul de eliberare nationala, sau de crestere reala si subtantiala a bunastarii poporului, insa cand vine vorba de ceva concret… cat om fi noi de buni, dar nu stim sa ramanem uniti pana la capat, nu ducem pana la capat ceea ce ne-am propus din diverse motive si unul dntre motivele principale ar fi orgoliul(unul tine cu dintii de ideea lui si nici in ruptul capului nu ar putea concepe ca exista fie si o probabilitate infima sa nu aiba dreptate), care e mana in mana cu egoismul si crede-ma ca acest egoism NU e o exceptie si nu pentru ca o spun eu, ci adevarul, tristul adevar ca fortele binelui din Romania din prea multa comoditate si prea mult orgoliu si chiar pesimism(asta apropo de ce spuneai tu ca asa e in firea omului: sa vada mai usor partea goala a paharului decat pe cea plina) nu suntem sau nu putem ramane uniti, asa ca nu mai avem aproape nicio sansa (dupa umila mea parere-nu mi-o lua in nume de rau) sa ii ajungem din urma pe cei mult mai bogati decat noi decat daca se intampla vreo minune(vreun razboi mare in vest si pace la noi, insa nu cred ca noi vom fi ocoliti de probleme, chiar daca imigrantii au zis ca nu vor la noi)…

      • Vestul are bunastare mai mare tot din cauza unui plan al mafiei, nu pt ca acele popoare sunt mai bune decat al nostru in vreun fel. Da, mafia este mult mai unita decat poporul nostru atacat de mafie. Asta pana cand va afla poporul sau suficienti din popor cum sta treaba. Fortele binelui din Romania,alea constiente, lucreaza inca de la Revolutie pt binele nostru, cum pot. Restul urmeaza sa se trezeasca. NU e egoism,nici comoditate sau orgoliu,pur si simplu suntem atacati informational si nu pricepem ce ni se intampla.

        Scopul nostru nu este deloc sa ii ajungem din urma pe cei mai bogati decat noi. Din constra,Vestul NU este un modelde urmat pt noi.

        Noi tre sa CITIM mult pt a pricepe CINE si CUM ne ataca.Ne-au spus despre asta predecesorii nostri. SI trebuie sa sustinem Biserica. Sanse avem destule pt o viata mai buna. Stam MULT mai bine ca occidentul in drumul spre LIBERTATE.

Spune-ți părerea aici: