Din 26 Ianuarie 2022 Părinții Români își pot Omorî Legal Copiii la Abator

Abator = “loc special amenajat unde se sacrifica animalele (…) loc unde se taie vitele (…)

Orice loc unde sunt introduse foarte multe vietati, li se aplica o procedura (de orice fel) si in urma procedurii mor cu miile dintre acele vietati, poate fi numit ABATOR.

Centrele de vaccinare anticovid sunt clar niste abatoare – locuri de sacrificare, de ucidere, in care miliarde de indivizi intra, li se aplica o procedura si dintre toti, mor cu sutele de mii / milioanele in urma acelei proceduri. Desigur ca toate aceste morti nu sunt prezentate la TV – si deci oamenii habar nu au ca exista.

INVENTATORUL PROCEDURII DIN ABATOR SPUNE SA NU ITI DUCI COPIII LA ABATOR CACI VOR RAMANE MUTILATI PE VIATA!

Si mai clar:

INVENTATORUL TEHNOLOGIEI ARNm (Doctor Robert Malone), TEHNOLOGIE CARE STA LA BAZA VACCINURILOR COVID, SPUNE SA NU ITI VACCINEZI COPIII ANTICOVID! Click pe poza pentru video:

doctor-robert-malone-inventator-arnm-vaccinuri-covid-copii-nu-vaccinati-copiii-de-covid

(Acest video este interzis pe youtube. Nici nu te lasa sa il urci pe youtube, iti blocheaza uploadul dupa cateva secunde.)

Omul inventeaza o procedura, iti spune ca procedura aia injectata in copil il distruge pe viata SI TU TE MAI DUCI SA APLICI PROCEDURA COPILULUI!?!?!?!?!?!??!

Nebunie totala!

Nu exista alt cuvant sa explice ce se intampla. Nebunie! Nebun este un parinte care se duce sa-si vaccineze copilul anticovid. Nebun este cineva care ignora mortii si handicapatii pe viata cauzati de vaccinul covid in ultimul an de vaccinare continua la nivel global. Exista o AVALANSA de dovezi care URLA LA TINE sa nu iti faci vaccinul covid. Cine le ignora – sa fie sanatos.

Nimic nu a rezolvat vaccinarea covid impotriva covid. Doar a adus milioane de morti si handicapati pe viata.

Personal, fiind scarbit de aceasta crima globala n-am mai putut urmari incepand cu ce data au legalizat sacrificarea in abatoare a copiilor peste 12 ani, dar inteleg ca deja se practica inclusiv in Romania.

Acum din 26 ianuarie 2022 criminalii de popoare dau liber la omoruri si pentru copiii intre 5-11 ani in Romania.

Iata ca centrele de vaccinare si cabinetele medicilor de familie devin abatoare pentru copii intre 5-11 ani:

Cum pot DOCTORII sa incalce codul deontologic al medicilor, juramantul lui Hipocrat, normele legale si morale privind consimtamantul informat al pacientului inainte de aplicarea unei proceduri medicale, facand pur si simplu vaccinuri covid oricui doreste, fara detalierea alternativelor anticovid (medicamente eficiente) si fara detalierea efectelor adverse grave si mortilor DEJA INREGISTRATE in ultimul an? Doctorii care fac vaccin covid oamenilor fara sa ii informeze EXTREM DE DETALIAT cu privire la riscuri si alternative, SUNT IN CULPA MEDICALA. Incalca legi, reglementari internationale, coduri medicale etc. Dupa mine ar trebui rapid sa le fie interzisa profesarea medicinei.

PARINTII inselati crunt de autoritatile publice, mass media si doctorii care nu ii informeaza cum trebuie isi vor duce de buna voie si nesiliti de nimeni si de nimic copiii la sacrificat in abator.

Traim o nebunie, un genocid al umanitatii, dar multi traiesc in iluzia/minciuna ca totul e normal.

Absolut niciun argument logic nu exista sa iti duci copilul la vaccinat anti-covid, dar nenumarate argumente logice, medicale, legale, morale exista sa NU iti duci copilul la abator.

Doar un parinte care nu analizeaza deloc subiectul sau il analizeaza superficial (adica se uita la tv ca sa afle ce e important si gata, stie TOT) poate sa se duca sa isi vaccineze copilul anticovid. Orice minima analiza obiectiva a realitatii si a dovezilor iesite in ultimii 2 ani, orice minima analiza a statisticilor oficiale cu numarul de morti si handicapati de la vaccinurile covid ar duce pe oricine la concluzia ca NU AI CE CAUTA SA TE VACCINEZI DE COVID. Mai ales sa-ti duci copiii la vaccinat anticovid.

Procedura de raportare a deceselor si handicapatilor de la vaccinuri ESTE GREOAIE si se face in doar 1% din cazuri, conform unui studiu facut in america. Deci cifrele oficiale cu morti si handicapati de la vaccinul covid, SI ASA DE SPERIAT, sunt doar 1% din realitate… In paralel, cifrele oficiale cu mortii si infectatii de covid sunt umflate si mincinoase, ca sa sperie si sa bage frica in oameni.

“Celebrul raport Lazarus al Harvard Pilgrim Health Care inc. din 2009 a arătat că, în general, doar 1% din efectele adverse ale vaccinurilor sunt raportate.

“Reacțiile adverse la medicamente și vaccinuri sunt frecvente, dar insuficient raportate. Deși 25% dintre pacienții din ambulatoriu suferă un efect advers al unui medicament, mai puțin de 0,3% din toate efectele adverse ale medicamentelor și 1-13% din evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA). În mod similar, mai puțin de 1% din reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt raportate” (sursa)

CAT DE PUTIN ISI IUBESC COPIII PARINTII CARE II DUC SA II OMOARE LA ABATOR? CUM SA NASTI SI SA CRESTI UN COPIL, SA VEZI CUM CRESTE, SA-TI ADUCA ATATA BUCURIE, SI SA TE DUCI SA IL OMORI FARA MILA SI JENA LA ABATOR? CUM SA FACI ASTA?

Sa nu va imaginati ca faceti altceva decat ca va duceti copilul la ABATOR atunci cand mergeti sa vi-l vaccineze anticovid! Nu nu! Exact asta faceti: va duceti copilul la sacrificat in abator. SA FIE FOARTE CLAR! Ca vor fi unii copii care nu vor muri imediat – Dumnezeu cu mila lui. Multi altii vor muri. Unii imediat dupa injectare. Altii la o zi sau doua. Altii la o saptamana. Altii la o luna. Nu te pune nimeni sa bifezi cate zile vrei sa mai traiasca al tau copil dupa vaccinarea covid. E ruleta ruseasca. E ca si cum ai pune pistolul la capul copilului tau si ai apasa pe tragaci. Doar ca in loc sa ti-l omori tu, il duci sa ti-l omoare altii, oficial, in halate albe. Legal. Tu n-ai nicio raspundere, nu? Raspunderea e a medicilor care ti-l injecteaza? NU! Tu ca parinte il duci de buna voie, tu esti vinovat de moartea lui sau de handicaparea lui pe viata. Cat imparti vina cu restul criminalilor care contribuie la asta, va decide Dumnezeu la judecata.

Eh uite ca asta se intampla in zilele noastre. Acesta este rezultatul televizorului si al mass mediei in general. Pentru umanitate nu mai conteaza adevarul si realitatea, ci doar versiunea prezentata de mass media. Mintea celor care se expun la mass media nu le mai apartine. Gandurile, credintele, convingerile, dorintele, comportamentele acestor oameni care se expun intoxicarii mediatice NU LE MAI APARTIN! Ele sunt comandate de cei care detin mass media. Astfel ca parintii telespectatori, crunt inselati cu privire la realitate, se lasa pacaliti si actioneaza exact cum li se dicteaza de catre criminalii de la nivel politic si administrativ si de catre criminalii din mass media.

Iti spune inventatorul tehnologiei ARNm – principala tehnologie oficiala din vaccinul covid SA NU ITI VACCINEZI COPILUL, iti spun atatia doctori din lumea intreaga sa nu iti vaccinezi copilul anticovid (si nici pe tine de altfel), dar telespectatorul tâmp si inselat crede doar ce i se spune la tv si in mass media si se duce sa se vaccineze pe el si pe copilul lui.

Asa se omoara astazi legal oameni si copii – prin inselare mediatica. Se duc singuri sa se omoare prin injectare, de frica, de restrictii, de mai stiu eu ce. Isi duc singuri copiii sa-i omoare prin injectare, de frica, de nebuni.

Frica nejustificata inserata abil si viclean in inima omului de catre mass media il va face sa isi vaccineze copilul anticovid, distrugandu-l pe viata sau omorandu-l rapid.

Sa ne fereasca Dumnezeu ca aceasta crima la nivel global sa mai dureze mult… Decesele copiilor nu vor fi de la covid, ci de la vaccinurile covid. Vinovat de acesti copii morti nu va fi virusul covid, ci vinovatii vor fi parintii copiilor, medicii care i-au incurajat, si stapanii criminali globali ai statului + mass media.

Centrele de vaccinare anticovid NU sunt deloc speranta noastra de salvare in fata Covid, ci sunt pur si simplu abatoare pentru sacrificat oameni, centre experimentale pe subiecti umani inconstienti.

CE POTI SPUNE UNUI OM SPERIAT DE MOARTE CA AL LUI COPIL VA FI UCIS CU BESTIALITATE DE “VIRUSUL CRIMINAL” COVID? Nimic…  Daca frica a intrat in inima lui (prin mass media), niciun argument medical sau de orice tip nu va mai avea efect. Din cauza acestei frici nejustificate, din cauza unui fals pericol, se va duce sa ii faca copilului o procedura medicala ULTRA PROMOVATA CA SALVATOARE, DAR IN REALITATE O PROCEDURA UCIGATOARE. Si astfel isi va omorî copilul prin vaccinare anticovid in abatoarele legale puse la dispozitie de Stat si promovate peste tot de Mass Media.

Doua lucruri au de facut românii, am detaliat in alte texte: 1. Sa nu se mai expuna la mass media si 2. Sa se reintoarca la Biserica si Dumnezeu. Cine poate face asta…are sanse sa supravietuiasca si sa se mantuiasca. Cine nu, e deja mort, corpul si mintea lui sunt comandate prin mass media spre distrugere. Poate sa-si comande deja cosciugul.

Niciodata parintii de buna credinta nu si-au imaginat ca vor putea fi apti de crimă. Si totusi, devin astfel criminali. Dar nu doar criminali, ci criminali ai propriilor copii.

Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne ajute pe toti!

Emilian, ceicunoi.wordpress.com, 21 ian 2022

…….

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop sau PC sau MAI JOS daca esti pe mobil.

One response to “Din 26 Ianuarie 2022 Părinții Români își pot Omorî Legal Copiii la Abator

Spune-ți părerea aici: