Fenomenul Covid a fost planuit acum peste 42 de ani. Film din 1979 Sindromul Hamburg

film-hamburg-syndrome-1979-covid-sindromul-hamburg-plandemia-covid-dovada

Pentru cei care inca nu au vazut aceste scene de film vechi, iata cateva pasaje relevante din filmul german Sindromul Hamburg din 1979. Cei care nu vad asemanarea cu prezentul, sau se mint ca e doar o coincidenta nevinovata, sa fie sanatosi. Cei care vad cat seamana ce au pus “baietii” in filmul asta acum 42 de ani cu realitatea din prezent, pot concluziona ceva ce stim deja, si anume ca mafiotii internationali fac planuri pe ZECI-SUTE de ani pentru cucerirea totala a omenirii. Iar oamenii naivi inca mai cred ca ce traim in zilele noastre e opera “politicienilor corupti si rai” prezentati pe la tv care vor sa faca niste bani cumva.

Iata scenele din film:

LINK ALTERNATIV VIDEO:

youtube.com/watch?v=_GWBONveBbg

facebook.com/ceicunoi/videos/236875938136769

FILMUL INTEGRAL (atentie! contine scene erotice, limbaj vulgar etc ca orice film produs de anticrestini):

youtube.com/watch?v=YO2DMEcJykQ

_________________

VEZI SI ASTA:

TOP ARGUMENTE IMPOTRIVA VACCINULUI COVID – argumente certe care luate inclusiv INDIVIDUAL ar trebui sa fie suficiente sa NU te vaccinezi de Covid. (trimiteti aceste argumente si prietenilor vostri care vor sa se vaccineze)

_________________

Emilian, 28 sept 2021, ceicunoi.wordpress.com

_________________

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop sau PC sau MAI JOS daca esti pe mobil.

Spune-ți părerea aici: