De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11)

de ce se vinde telefon iphone nebunia apple store video smart phone gratis instrument de supraveghere si control al omenirii de la distanta wireless date personale se stocheaza memorieNebunia Apple, Iphone şi toate telefoanele lor de ultimă tehnologie au împânzit omenirea. Iphone-ul (dar şi alte smart phone-uri) reprezintă, alături de Facebook şi Google,  unul dintre cele mai importante instrumente de supraveghere şi control al populaţiei umane în prezent. Şi oamenii, oile, sclavii moderni (noi) le cumpără orbeşte şi cu nesaţ. Detalii în continuare:

Iată câteva motive pentru care există o nebunie pentru Apple şi Iphone la nivel mondial:

1. S-a dorit acest lucru la cel mai înalt nivel de conducere a lumii din umbră. Pentru că smart phone-urile sunt cel mai facil instrument de supraveghere şi control al sclavilor “moderni” (adică noi – oile – mămăligile apatice în derivă).

2. Preţul tehnologiei nu este chiar atât de mare. Bătălia de la vârf (Apple, Samsung, Nokia etc) a făcut ca aparatele să fie din ce în ce mai accesibile ca preţ. Chiar dacă rămân scumpe pentru foarte mulţi români, mulţi îşi permit să-şi ia un telefon second, dar în stare foarte bună, pentru că cei cu bani le schimbă foarte des.

3. Oamenii sunt fuduli. Mai ales la românii orăşeni “civilizaţi” se observă cum sunt disperaţi să aibă ultimele gadgeturi ca să-şi crească egoul şi pentru ca oamenii din jurul lor să îi considere “smecheri”. Apple nu reprezintă doar produse de bună calitate tehnică ci şi o mare fiţă, mai ales printre români.

4. Foarte multe aplicaţii FUN şi/sau de utilitate practică sunt foarte ieftine sau chiar gratuite şi atrag foarte mulţi oameni. Prin aplicatii se fura o grămadă de date personale. (un mic exemplu la sfârşitul acestui articol – analiza urinei)

5. Lipsa realizării şi conştientizării faptului că prin deţinerea şi folosirea unui telefon “deştept” gen Iphone, îţi pui practic pe tavă întreaga viaţă, unor persoane din vârful piramidei celor care conduc lumea din umbră.

Am mai scris despre cum pot fi furate datele personale din telefoanele mobile prin sistem wireless AICI. Multe alte informaţii găsiţi şi în colecţia de articole AICI. Nu stau să mă repet, repun doar poza cu informaţiile care pot fi sustrase dintr-un smart phone:

xry soft care sparge parole cod pin copiaza informatia stocata in telefoane mobile, ceicunoi.wordpress.com

Pe scurt, ABSOLUT TOT CE FACI PE TELEFONUL TĂU MOBIL ESTE LA DISPOZIŢIA “CUIVA” (guvernul din umbră, guvernul naţional, serviciile secrete, operatorii de telefonie mobilă, providerul de internet, hackerii etc etc etc). Pe lângă toate informaţiile enumerate în engleză în poza de mai sus, prin folosirea unui telefon se ştie tot timpul UNDE eşti (la Iphone NU mai poţi să scoţi bateria ca să eviţi acest lucru, deci pot vedea oricând unde eşti şi pot activa oricând micrfonul pentru a auzi ce vorbeşti NU la telefon, ci PE LÂNGĂ telefon), se înregistrează TOT ce vorbeşti, comunici ÎN ORICE FEL, cu ORICINE. Toate lucrurile se stochează. De ce nu s-ar stoca? Crezi că nu au memorie suficientă? Să fim serioşi…

Deşi toate aceste lucruri, cu un minim de interes şi informare, pot fi înţelese şi de un copil de 10 ani, adulţii omenirii de azi…le ignoră cu succes. Urmăriţi filmuleţul următor să vedeţi ce fac nişte angajaţi Apple la lansarea nu ştiu cărui Iphone, înainte să împartă nu ştiu câte bucăţi gratis OILOR PROASTE ŞI MANIPULATE care stăteau la coadă să-şi ia instrumentul prin care îşi pun viaţa  pe tavă…

Iată comentariul meu pe youtube la acest filmuleţ, dar nu cred că mi-a fost aprobat, că nu l-am găsit postat.

“This is exactly how the sheeps are lined up for ~marking~ in rural areas of Romania. People nowadays are blind sheeps. People lining up for a free Iphone are willingly offer almost all the details of their lives to the ones that realy control this world. Smart phones are one of many ways through which the ones that really control the world get acces to all your private data. You can’t even remove the battery of the new Iphones anymore. In this way, you can ALWAYS be detected (geographical position) and listen to (by remote control of your microfone). But…people don’t care. It’s easier not to care and be ignorant about the real ruff reality around you. Wake up silly sheeps! Emi, ceicunoi, Bucharest, Romania.”

Citiţi şi: 

Folosirea telefonului mobil fără hands free cu fir este SINUCIDERE

VIDEO. Cum suntem spionati cu telefonul mobil (I). Telefonul mobil, “the gadget of choice” in materie de spionaj

Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7)

iPhone va face analize de urină – nu le ajunge să ştie atât de multe lucruri private despre tine, vor să ştie şi starea ta de sănătate! Iar dependenţii de tehnologie şi gadgeturi…abia aşteaptă această nouă şi interesantă aplicaţie…

Emilian, 2 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

12 responses to “De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11)

 1. Circ ieftin, de tot kktul. E aiurea sa te vinzi asa usor pe bani, si aici ma refer la oile ce lucreaza la apple. dar e si mai aiurea sa te vinzi moka, sa te servezi pe tava intereselor obscure. sa nu mai ai o viata intima, nimic. e de tot kktul cum a ajuns lumea asta…dar asa e cand intra lupul intre oi…si uneori e al greu al dracului de depistat, mai ales daca acel lup mai si poarta o blana de oaie pe el.

  • Dap…cam asa sta treaba… Si cel mai interesant e cand lupul vine tot timpul cu tot felul de avantaje “nobile” pentru oi. De exemplu locuri de munca la Rosia Montana – lasati-ne sa distrugem mediul si sa furam metalele rare, mobilitate maxima si faci tot ce vrei pe mobil – ia-ţi Iphone, siguranta banilor – luati-vă card bancar cu cip, intri la metrou mai rapid – ia card brd acces rapid, independenta energetica de rusi – lasati-ne să poluam apa freatica pentru gazele de sist, vorbesti si socializezi foarte usor cu toata lumea – fa-ţi cont de Facebook şi avem noi grijă de toate datele tale personale pe care le postezi acolo, o sa ai numai avantaje daca iti faci card de sanatate electronic etc etc etc etc etc. Sunt infinite exemplele si tot timpul este aruncata in faţă o cauza nobila, benefică oilor. Si oile pun botu’ :)

 2. Pingback: De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11) | newsinfo1000

 3. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  • Daca s-ar putea…da! :) Si chiar radiaza…am inteles ca cel mai periculos e sa tii telefonul la ureche (adica langa creier) imadiat dupa ce ai apasat butonul verde sa suni pe cineva si atunci cand nu prea are baterie telefonul, sau nu prea e semnal. Cica in momemntele astea radiaza cel mai mult. Dasta hands-free CU FIR e de baza.

 4. Pingback: Cum mai sunt prostiti tinerii sa se ofere pe tava: incaltari Talking Shoe de la Google + Adidas – un nou mod de a supraveghea si controla populatia umana (nom16) | CE-I CU NOI?

 5. Prieteni, Big Brother a fost primul show care permitea urmarirea 24h din 24h ce fac oamenii cand sunt pusi impreuna. Nu mai este mare branza ca pe siturile de socializare oamenii isi dezvaluie datele lor personale fara nici o problema. De altfel cine (persoana cinstita) ar avea ceva de ascuns? Pe de alta parte in felul acesta se poate monitoriza in mod eficient nevoile umane, sa nu mai existe stocuri de produse care nu sunt consumate in timp util si astfel date la groapa de gunoi. V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu muntii de alimente din supermarket-uri dupa ce le trece perioada de valabilitate si nu le cumpara nici draq? Chestia cu frica de Facebook sau de Twiter sau mai stiu eu ce fel de retea de socializare, este indusa de alte grupari mici (Little brother) care sunt nervoase ca nu le-a venit lor ideea sa monitorizeze Facebook prima data. Facebook este o mina de aur pentru orice inteprinzator care are un produs interesant de pus in piata. Doar ca mai trebuie sa inveti cum sa faci marketing si cu cine sa te asociezi astfel incat sa ajungi in varful piramidei puterii si sa nu mai stai ca oaia tanjind ca nu poti sa fi tu lup.

  • Ehe… N-ai priceput nimic din lumea în care trăiești, cel puțin din partea cu adevărat relevanta. Asta e, daca nu vei citi mai mult, vei trăi în ignoranță ca până acum. Succes!

 6. Bă… Un articol mai paranoid ca ăsta cu greu găsești în tot internetul românesc. Iar dacă tu, autorul articolului, crezi că ai atins “înțelepciunea” și îi caracterizezi pe alții ca fiind ignoranți, hai să îți spun ceva: ești monitorizat oricum, idealistu’ lu’ pește! Produsele Apple au reușit, în ultima vreme, să salveze mai multe vieți decât ar salva un blog de doi lei, propovăduind idei paranoide. N-ai înțeles nimic din ce se întâmplă în jurul tău. Îți dai singur brânci într-o râpă a ignoranței și a primitivismului crezând, în modul cel mai naiv cu putință că tu, marele blogger, ai învins Matrix-ul!
  Trezește-te din amorțeala în care ți-ai cufundat intelectul pentru că, dacă ai într-adevăr dreptate, e momentul să te obișnuiești cu tehnologia, să-i descoperi secretele și să lupți împotriva sistemelor pe care ți le tot imaginezi folosind armele lor, nu capul tău înfipt adânc într-o găletușă cu nisip.

  • Nu cred ca am atins ”intelepciunea”, nu stiu unde i-am caracterizat pe altii ca fiind ignoranți, bineinteles ca suntem monitorizati, nu stiu de ce ma numesti idealistu lu peste. Nu mi-am propus nicaieri sa salvezi vieti cu acest blog de doi lei si nici nu vad idei paranoide pe el. Nu inteleg unde m-am aruncat in rapa ignorantei si a primitivismului dar daca zici tu, te credem pe cuvant. Nu am zis nicarieri ca sunt vreun mare blogger sau ca am invins vreun Matrix. Nu stiu de ce crezi ca sunt amortit sau ca mi-as fi cufundat intelectul in vreo amorteala si habar n-am de unde ai dedus ca nu sunt obisnuit cu tehnologia si ca nu-i inteleg/cunosc secretele. Nu are niciun sens sa lupti impotriva unor sisteme imaginare, cum poti sa recomanzi cuiva asa ceva? Iar cu galetuse cu nisip nu m-am mai jucat de pe la vreo 8 ani.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s