De ce se doreste introducerea Cardului de sanatate electronic cu microcip. Date personale, donare de organe, controlul populatiei umane (s25)

adevarul implicatii negative pericole carduri card electronic sanatate cnas asigurati medical pacienti furt date personale bani publici donare organe controlul populatiei umane ceicunoiRedau mai jos un material primit pe mail, care conţine câteva chestii interesante despre implicaţiile negative ale cardurilor de sănătate electronice cu microcip. Nu prea putem ştii noi, muritorii de rând, exact ce şi cum se va face cu acest card distribuit întregului popor “asigurat medical” (milioane de români), însă pentru mine e clar că este un nou pas făcut de cei care conduc lumea din umbră pentru a putea vedea, analiza şi controla mai uşor viaţa fiecărui individ de pe această planetă. Sigur că tot timpul vor fi aduse argumente “nobile”, benefice oamenilor obişnuiţi (“vom stopa fraudele din sistem” etc etc), însă tot timpul acestea sunt doar hrană pentru proşti manipulaţi. Cine nu a înţeles încă faptul că lumea este condusă din umbră de cei mai bogaţi şi puternici oameni de pe planetă, cu scopul de a instaura un control total al populaţiei umane (sclavi muncitori moderni), să mai citească, sau să rămână în ignoranţă veşnică şi să se mintă în continuare singur că este vorba despre “teorii ale conspiraţiei” / “bazaconii” / “invenţii ale unora care se plictisesc” etc. Români, treziţi-vă! Detalii despre cardul de sănătate electronic cu microcip în continuare:

(material primit pe mail:)

CARDUL DE SANATATE

Acestea sunt informaţiile din microcipul cardului:

– numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
– codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
– numărul cardului naţional de sănătate;
– diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
– grupa sanguină şi RH-ul;
– acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
– numele medicului de familie şi datele lui de contact.

Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă fără informarea corectă şi fără acordul nostru. Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu oricare, despre cardul de sănătate.
Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!

– Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
– Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
– La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor. Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
– Există riscul discriminării persoanelor pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
– Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
– Exista o tendinţă din partea Statului spre autoritarism în sensul de a cunoaşte totul despre cetăţeni şi de a-i controla !!!
– Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
– Se introduce o noua taxa , fara să întrebe populaţia, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
– In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.

Şi dacă ar exista mai mulţi donatori de organe nu vor exista mai multe transplanturi în ţara noastră, pentru că fondurile disponibile pentru transplanturi de organe sunt limitate, iar creşterea numărului de donatori ar depăşi limita bugetară.
Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc??? Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?

– Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei. Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
– Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
– Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
– Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmelecare au produs vaccinurile .
– Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără), creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .

Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE !!!
Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de 2 ori asistenţa medicală.

Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!

Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!

Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
Credincioşii spun că nu vor să folosească acte electronice care conţin semnul fiarei- 666! Ce dacă sunt milioane, ce îşi strigă credinţa şi cer respect măcar pentru sufletele lor!

Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
În Marea Britanie s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementarea parţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
Cine are interese în a controla românii SI la capitolul sănătate şi organe ?

Citiţi şi:

Motive de refuz al cardului de sănătate cu cip şi cerere pentru alternativă (pe apologeticum.wordpress.com)

MEDICI IMPOTRIVA CARDULUI DE SANATATE: memoriu catre presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae

Emilian, 18 feb 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “De ce se doreste introducerea Cardului de sanatate electronic cu microcip. Date personale, donare de organe, controlul populatiei umane (s25)

  1. Pingback: Miting protest impotriva actelor electronice cu cip 14 martie 2013 Bucuresti, manifestatie anti documente date biometrice microcip RFID (nom14) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s