Noul Vaccin Covid – Nanotehnologie si Modificare Genetica. Pecetea din Apocalipsa

vaccin-covid-vaccin-coronavirus-nanotehnologie-modificare-genetica-ADN-dr-carrie-madej

Vaccinul Covid19 va fi cu totul diferit de vaccinurile de pana acum iar de la un anumit moment incolo cine nu va avea vaccinul facut nu va avea acces la produse si servicii si va avea foarte multe drepturi restranse. Oamenii vor merge chiar ei sa ceara sa fie vaccinati. Totul se potriveste perfect cu pecetea de care suntem avertizati in Apocalipsa si putem considera vremurile pe care le traim ca fiind noi etape ale Apocalipsei.ATENTIE! Acesta nu este un film SF, nu sunt inventii. Este TEHNOLOGIE EXISTENTA DEJA.

O doctorita din SUA cu peste 19 ani experienta in domeniul medical, Dr. Carrie Madej, avertizeaza popoarele lumii despre pericolele asa zisului vaccin impotriva Covid19 care se pregateste in prezent.

In video veti afla detalii tehnice despre uluitorul avans tehnologic al “noilor vaccinuri” si ce se poate face tehnic cu un astfel de vaccin de tip nou. Rezumatul principalelor idei din video, mai jos.

Acest video a fost STERS de youtube la sursa (dr Carrie Madej) si de pe canalul youtube cu traducerea in romana. Se mai gaseste momentan aici:
https://odysee.com/@ceicunoi:7/Dr-Carrie-Madej-despre-Vaccinul-Covid:4
facebook.com/406909926043257/videos/691450581527092
facebook.com/watch/?v=3251889661592037

Noul Vaccin Covid19, pe scurt:

1. Este un vaccin complet nou si diferit fata de vaccinurile pe care le cunoasteti deja.

2. Sunt introduse tehnologii noi, inclusiv nanotehnologie si IA (inteligenta artificiala) in corpul uman prin intermediul vaccinului.

3. Omul este “contopit” cu Inteligenta Artificiala (confirma asta si Presedintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab).

3. Tehnologiile din vaccin, ajunse in corpul nostru, vor modifica / influenta modul de viata, sanatatea, starea de spirit, gandirea, comportamentul etc.

3. Un astfel de vaccin NU a mai fost introdus in oameni vreodata.

4. Se introduc in corp secvente sintetice, straine, de ARN/ADN care modifica ADNul persoanei care este vaccinata si functiile pe care acest ADN le indeplineste in corpul uman.

5. Oamenii vor deveni “oameni modificati genetic”, precum semintele, legumele si fructele de care am auzit in ultimii ani ca sunt modificate genetic. (procedura numita in engleza transfection)

6. Secventele ADN sintetice care se vor introduce in corpul tau prin acest vaccin se PATENTEAZA in SUA, astfel ca producatorii lor vor avea drept de proprietate pe parte din noul tau ADN.

7. Testarile de siguranta ale vaccinului se fac rapid pe foarte putini indivizi si intr-un timp foarte scurt de doar cateva luni in loc de 5-6 ani cat ar fi necesare niste testari serioase. TOTI “cobaii” umani pe care s-a testat vaccinul pana in prezent (oct2020) au avut efecte secundare negative.

8. Printre principalele efecte negative asupra sanatatii: cresterea ratei de cancer, cresterea genelor mutante, cresterea reactiilor autoimune.

9. Totusi, efectele secundare negative asupra sanatatii ale acestui vaccin NU mai sunt principala problema a vaccinului (cum erau la vaccinurile de pana acum), ci faptul ca TE MODIFICA GENETIC este problema, CE FAC TEHNOLOGIILE acestui vaccin in corpul tau este problema, CUM POT FI FOLOSITE de catre “altii”, cum iti vor fi influentate mintea, emotiile, comportamentul prin intermediul acestor tehnologii – acestea sunt principalele probleme ale noului Vaccin Covid.

10. ADMINISTRAREA noului vaccin se poate face printr-o tehnica speciala folosindu-se microace (“microneedle platform”), tehnica dezvoltata de MIT. Administrarea se va putea face inclusiv pe cont propriu, prin banala aplicare a unui plasture pe piele si apoi dezlipire. Urmele sunt invizibile cu ochiul liber, dar “vaccinul, informatia, tehnologia, cipul etc” au fost introduse astfel in corp si zona se poate scana pentru a verifica vaccinarea si eventual a prelua informatiile stocate.

Microneedle Platform:

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23778691-vaccin-coronavirus-plasture-pittsuburg.htm

TEHNOLOGIA MICRONEEDLE:

VACCIN COVID19 CU MICRONEEDLE:

11. Corpul preia fragmentele noi, straine de ADN/ARN introduse in corp si incepe sa le MULTIPLICE.

12. Vaccinul contine o enzima numita LUCIFERAZA. Ce coincidenta de nume… Cu ajutorul ei esti scanat si se vede ca ai fost vaccinat. Sau mai bine spus – “vaccinat” in ghilimele – pentru ca rolul acestui nou “vaccin” nu este injectarea unei substante pentru alterarea sanatatii, ci injectarea unor tehnologii pentru controlul total al individului.

13. “Tatuajul” ramas in corpul/pielea ta in urma vaccinarii/aplicarii vaccinului e ca un cod de bare pe un produs. Devii un obiect, un animal cipuit, usor de scanat si controlat.

14. Noul Vaccin contine Hydrogel cu nanotehnologie – roboti microscopici introdusi in corpul tau de care pot dispune producatorii vaccinului cum doresc. Nanotehnologia se uneste cu IA (inteligenta artificiala) incat corpul uman sa poata fi conectat la dispozitive inteligente de scanare, programare, modificare, extragere informatii etc.

15. Acesti microroboti prezenti NON STOP in corpul tau preiau NON STOP informatie cu privire la viata si activitatea ta ca individ si o stocheaza sau o trimit intr-o baza de date gestionata de detinatorii tehnologiei.

16. Prin nanotehnologia respectiva se PREIAU informatii despre corp si activitatea omului dar se SI INTRODUC in corp diverse informatii/programe pentru a afecta starea de spirit, comportamentul, gandirea, amintirile etc etc etc.

Toate aceste detalii sunt explicate de Dr Carrie Madej in filmul postat prin care incearca sa avertizeze lumea intreaga cu privire la ce se pregateste.

TOATE ACESTEA SE POTRIVESC PERFECT CU PECETEA DE CARE SUNTEM AVERTIZATI IN APOCALIPSA.

Scanarea corpului (frunte sau mana) pentru verificarea temperaturii in supermarketuri, malluri si piete (ce vedem inclusiv in prezent in Romania) a fost doar o prima etapa “nevinovata” care sa-i obisnuiasca pe oameni sa-si scaneze corpul pentru a avea acces la hrana, servicii si dreptul de a se deplasa.

Etapa termoscanarii are rolul de a-i obisnui pe oameni sa accepte acest abuz ca fiind ceva normal, sa accepte “tehnologizarea” celor mai banale aspecte ale vietii lor, ca fiind ceva normal sau chiar de dorit. Sa accepte SA LE FIE SCANAT CORPUL pentru hrana si servicii. Exact ca in apocalipsa – cine nu va avea pecetea nu va putea cumpara sau vinde.

O etapa urmatoare va fi injectarea / tatuarea / plasarea acestui “vaccin” pe frunte sau mana. Adica acel “cip” de care ne-au avertizat atat de multi oameni pana acum, inclusiv duhovnici din Biserica Ortodoxa Română, din Muntele Athos si nu numai. Doar ca nu mai vorbim astazi de un simplu cip, ci de o tehnologie mult mai sofisticata detaliata mai sus.

De la un anumit moment DOAR celor vaccinati li se va permite accesul la magazine, hrana, servicii, deplasare. In prezent (oct 2020) accesul este restrictionat pe baza de TEMPERATURA si PURTARE DE MASCA. In viitor accesul va fi restrictionat pe baza de VACCIN/PECETE. Cei nevaccinati, atata timp cat vor putea/vor reusi sa ramana nevaccinati, vor fi nevoiti sa traiasca o viata cat mai simpla, fara serviciile si produsele care le vor fi interzise. Vor trebui sa se descurce cat mai bine in cadrul propriei gospodarii. Cel mai greu va fi celor care locuiesc la bloc. De aceea o viata la tara cu gradina de legume este de dorit, chiar daca nu ne va feri complet de ce se pregateste.

Telespectatorii mufati la inselarea mediatica talmudica, adica persoanele abonate zilnic la DROG-TV, adica persoanele care inca mai urmaresc televizorul, radioul, filmele, stirile mafiotilor NU au nicio sansa sa priceapa ce se intampla. Ei sunt cei mai pacaliti, sunt deja victime sigure – oameni care se vor duce cu bucurie sa fie vaccinati. Unii telespectatori cred ca ei discern adevarul de minciuna la TV sau in materialele audio-video talmudice anticrestine ale mafiotilor. Este o iluzie cu care se mint singuri. Gramada de pachete toxice de informatii si programe mentale (care afecteaza convingerile, dorintele si comportamentul) varsata in creierele telespectatorilor prin tehnologiile audio-video este atat de mare si complexa incat TOTI cei care se expun sunt afectati negativ. Doar NEEXPUNEREA la inselarea mafiotilor iti da o sansa sa ai mintea limpede si sa ajungi sa pricepi realitatea. Recititi acest pasaj.

Telespectatorii inselati de mafioti vor lucra in folosul mafiotilor, atacandu-i pe cei care s-au prins de pacaleala Covid si nu vor sa fie termoscanati, nu vor sa poarte masca, nu vor sa fie vaccinati.

CINE SE UITA LA TV SI SE EXPUNE LA INTOXICAREA MEDIATICA ESTE UN SOLDAT AL MAFIEI TALMUDICE ANTICRESTINE SI ANTIROMANESTI, fara voia lui.

Covid19 este doar un pretext pentru impunerea controlului total al omului, care se va realiza printr-un astfel de vaccin de tip nou, cu microcipuri, nanotehnologie, modificare genetica etc.

Frica de moarte si de boala tinde sa fie mai mare la oamenii departati de Dumnezeu, care isi pun baza doar in fortele proprii si …culmea…in autoritatile statului :).  Ortodocsii autentici nu au frica nici de moarte si nici de boala. Ei il au pe Dumnezeu alaturi, iar moartea aici pe pamant e doar o trecere la viata adevarata. Mai degraba isi fac griji de nivelul duhovnicesc la care sunt cand ii prinde moartea si ce fapte au facut in viata lor.

Apocalipsa va avea loc indiferent ce facem sau ne dorim. Totusi DURATA de desfasurare poate fi mai scurta sau mai lunga, iar efectul negativ asupra popoarelor mai mic sau mai mare, IN FUNCTIE DE NIVELUL DUHOVNICESC al fiecarui popor.

De aceea fiecare dintre noi trebuie in primul rand sa se puna in ordine din punct de vedere duhovnicesc. Nu candva in viitor, ci ACUM!

Bisericile Ortodoxe inca sunt deschise. Profitati de asta pana cand nu vor bloca din nou accesul la Biserica.

Fiecare nou “val Covid” va aduce noi restrictii si abuzuri ale autoritatilor asupra popoarelor. Cine se imbata cu apa rece ca noua perioada de carantina/izolare a popoarelor va fi la fel ca cea din martie-mai 2020 e complet naiv. Aceea a fost doar “incalzirea”. Drepturile noastre si viata noastra asa cum o stim vor fi din ce in ce mai mult subjugate. Noile masuri luate de autoritati in baza Planului Covid Mondial vor fi si mai abuzive decat cele de pana acum. Fiecare “pauza” dintre “valurile Covid” (daca vor mai exista pauze) va fi mai severa decat cea dinainte, oamenii vor avea mai putine drepturi si libertati.

CE E DE FACUT:

1. NEEXPUNERE la inselarea mediatica – INCEPAND DE AZI!

2. Dumnezeu, Biserică, Rugăciune, Spovedanie, Împărtășanie – AZI!

3. Imbunatatirea propriului comportament – lupta-te sa fii un om mai bun, apropiat de Biserica si Dumnezeu – INCEPAND DE AZI!

4. Impacarea cu cei din familia ta si din jurul tau. Ajutorarea semenilor – AZI!

5. Gospodărie la țară.

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste toate.

Cei fara Dumnezeu in viata lor n-au niciun ajutor – victime sigure.

Dumnezeu ne ajuta daca meritam – in El trebuie sa ne punem nadejdea in primul rand, nu in oameni.

Doamne, ajuta!

Emilian, 28 oct 2020, ceicunoi.wordpress.com

___________

Doctor din Bucuresti confirma cele spuse de Dr Carrie Madej cu privire la modificarea genetica ce se pregateste prin noul “vaccin” covid19:

ALTE VIDEO cu Dr Carrie Madej aici:

https://lbry.tv/@DrCarrieMadej:9/kla-tv-dr-carrie-madej-warns-about-new:7

https://lbry.tv/@DrCarrieMadej:9/Urgent-Information-on-Covid-Vacc!ne:4

20 responses to “Noul Vaccin Covid – Nanotehnologie si Modificare Genetica. Pecetea din Apocalipsa

 1. Dpmdv dacă acest vaccin deține nanotehnologie prin care un individ poate fi controlat,scanat etc.Cobaii ar putea fi la indemana tuturor guvernelor ale căror Pușcăriile si Închisorie sunt pline de infractori,criminali etc ,pe care daca ar fi adevărat cum se ,,Promovează si discuta,, ar fi manusa ptr a stopa ,,Delincventa si infracționalitatea,, in toata lumea .Ar avea pe cine injecta si face Cobai ! Dar nu este adevărat.

  • Pe mafioti nu-i intereseaza sa-si faca o armata fizica cu indivizi obedienti ordinelor lor electronice, CI TOATA OMENIREA sa fie conectata la un sistem electronic online pe care ei sa il controleze in totalitate. Nu vorbim de “cobai”, caci planul nu este sa vaccineze cativa “cobai” ci PE TOATA LUMEA (in afara de mafiotii care gestioneaza sistemul, desigur). Scopul este subjugarea totala, dependizarea totala a vietii omului si a drepturilor lui de conexiunea la acest sistem global. Cine va refuza conexiunea (venita prin carduri de Free Pass, Certificate digitale, CIpuri si/sau vaccin cu nanotehnologie) nu va avea acces la servicii si produse, nu va putea cumpara si vinde (precum in apocalipsa), nu va avea dreptul sa circule etc. Crestinii care vor refuza vaccinul/cipul fiind cei mai bine informati vor fi nevoiti sa se descurce cum pot prin gospodariile pe la tara. Dar vor avea alaturi si ajutorul lui Dumnezeu. Restul care se inregimenteaza de buna voie cu pecetea vor fi inregimentati in Noua Ordine Mondiala – mafiotii vor avea control total asupra vietii lor. Ce nu este adevarat? Cerceteaza noul vaccin covid pe cont propriu si vei vedea tehnologia explicata in acest articol. Nadejdea e la Dumnezeu. Cine vrea sa se ajute si sa-si ajute familia si semenii are de facut 2 lucruri in primul rand: 1.NEEXPUNERE la intoxicarea media si 2. Apropiere de Biserica si Dumnezeu. Doamne, ajuta!

 2. Din păcate, oamenii nu mai sunt solidari, internetul ia îndobitocit pe foarte mulți din semenii noștri, dovada cea mai elocventa fiind că, guvernele din întreaga lume, reușesc sa ia masuri de îngrădire a drepturilor și libertăților, acestea fiind combătute de un nr foarte redus de cetățeni și asta putem vedea cu ochiul liber, la manifestațiile anti sistem, nu este de mirare ca, oculta satanista să-și îndeplinească planul diabolic. CETĂȚENI DIN TOATĂ LUMEA UNIȚI-VĂ!

  • Informatiile de pe internet sunt cele care au mai trezit pe multi, caci pe internet pe langa mizeria mafiotilor gasesti si adevarul daca esti interesat de el si cauti. Mai degraba “indobitocirea” de care zici se face prin Radio, TV, Filme, stirile mass media.

   • bravo bine i-ai zis domnului de mai sus! nu Internetul…dupa internet mai ai ce invata momentan nu il poate controla in totalitate…. Tv urile si radiourile sunt vina! o adunatura de mincinosi platiti care au promovat covid-ul, nu va mai uitati la Tv!!!!

 3. Din păcate se adeverește ce scrie in biblie, efectele se vad în zilele acestea ,sunt multi oameni care sunt împotriva Bisericii ortodoxe ,trebuie sa fim uniți altfel poporul român va dispărea.

 4. Are parti bune articolul, dar pune prea mare accent pe religie si nationalism, doua lucruri care sunt deja impotriva divinitatii, manifestari ale unei persoane inconstiente.
  Nu vom trece prin greutatile astea cu nationalism si acceptarea bisericii, care si ea este slujitorul fiarei si a intregului sistem.
  Vom trece prin asta, doar daca ramanem oameni adevarati, si ne unim cu totii impreuna, indiferent de nationalitate.

  • Astea cu Biserica e si ea slujitorul fiare bla bla sunt niste placi / clisee lansate in public de mafioti. Nu stiu ce biserici frecventezi tu, dar Ortodoxia e singura care ii poate uni cu folos pe toti, indiferent de etnie sau diverse preferinte. De aceea este si cea mai atacata. Nationalismul eu il vad ca pe o aparare a fiecarui popor in fata agresiunilor imorale si neprovocate externe si interne. Imi doresc ca fiecare popor sa se apere in fata acestor agresiuni. Nationalismul unui popor nu face nimic rau altui popor. Este o stare de dorit a fiecarui popor viu care nu vrea sa fie strivit de mafioti. Nu stiu ce intelegi tu prin oameni adevarati, dar solutiile astazi sunt in special duhovnicesti, nu lumesti. Vezi solutii la sfarsitul acestui text: https://ceicunoi.wordpress.com/2020/11/17/planul-mondial-covid-context-iluzii-solutii/

 5. când vânturile vieții gunoaiele ridică
  Un personaj sinistru
  Ajuns hă, hă! Ministru
  Se crede-a fi Vlădică…
  Dar adevărul e mai crud:
  Ăsta ”preferă” morții nud!

  Și ca îndoieli să nu rămâie
  Fuge de popi ca dracul de tămâie!!!

 6. Emilian, daca am facut acest vaccin mai exista vreo posibilitate de a-l scoate din corp sau de a anula efectele pe care le are ?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s