Protest 15 Minute, Protest 15 Martie 2019 – o Nouă Păcăleală pentru Români

protest-15-minute-protest-15-martie-2019-protest-vrem-autostrazi-o-noua-pacaleala-pentru-romani-ceicunoi

Protest 15 minute, Protest 15 martie – o altă Înșelare pentru Păcălit români naivi

Românii sunt din nou înșelați de ANUME indivizi, ANUME organizatii, si ca de obicei, de mass media, sa “pună botu'” la o nouă găselniță de păcălit și manevrat mase de oameni naivi – protestul de 15 minute din 15 martie, care se urmareste a escalada spre Greva Generala.

De data aceasta se lucreaza la crearea unei miscari de protest de tip #Rezist, avand in centru Lipsa Autostrazilor din Romania. Care sunt exact planurile mafiei din umbra care gandeste si implementeaza aceste actiuni, nu avem de unde stii. Dar vom vedea inspre ce vor merge lucrurile.

Protest 15 minute, 15 martie – un clip nevinovat sau un plan bine gandit?

A aparut peste noapte un nene (Ştefan Mandachi) care a facut un clip in care se plange el, bietul antreprenor bogat, ca Romania n-are autostrazi. Si ca a facut el primul metru de autostrada din Moldova, in semn de protest. Si ca pe 15 martie, tot in semn de protest, va intrerupe activitatea firmelor lui la ora 15, timp de 15 minute. Si invita si alti antreprenori si pe toti românii, sa faca la fel. Sa intrerupa activitatea lor obisnuita timp de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15. In semn de protest fata de lipsa de autostrazi din Romania. Si multi oameni “au pus botul” la chestia asta, iar anumite organizatii, si presa chiar au escaladat totul pana la a propune o zi nationala de greva generala pe 15 martie. Nu-i frumos? Si oamenii chiar cred ca toate astea se intampla la initiativa nevinovata si patriotica a unui tip din Suceava, Ştefan Mandachi, cand e evident de la o posta ca totul se intampla in baza unui PLAN ascuns stabilit dinainte. De la “hai sa oprim activitatea timp de 15 minute sa aratam ca ne deranjeaza ca nu avem autostrazi” s-a ajuns, foarte rapid, si evident, premeditat, la “hai sa facem greva generala pe 15 martie in toata tara”. N-ai cum sa nu vezi tipologia #Rezist in toata treaba asta.

https://someseanul.ro/video-cum-arata-primul-metru-de-autostrada-din-moldova-provocare-pentru-romani/

https://www.mediafax.ro/social/protestul-15-minute-extins-greva-generala-de-o-zi-in-15-martie-ceruta-la-cluj-napoca-17906787

CLIP Protest 15 minute, protest 15 martie – Romania vrea autostrazi:

Este cunoscut din istorie ca Mafia Internationala provoaca uneori schimbarile care ii convin in societate inclusiv prin ample miscari de protest / anti-guvernamentale, prin care masele sunt pacalite sa actioneze asa cum doreste mafia. Asa zisa “revolutie” din ’89 este doar unul dintre exemple. Pacalirea se realizeaza prin intermediul nenumaratelor mijloace moderne de intoxicare informationala si inselare pe care mafia le detine, in multe cazuri ca monopol. Televizorul si Presa in general sunt doar O PARTE dintre aceste mijloace de intoxicare folosite asupra românilor si oamenilor in general, pentru a-i convinge sa actioneze conform planurilor mafiei.

In cazul acestui protest din 15 martie, 15 minute mafiotii se folosesc de sensibilitatile romanilor cu privire la lipsa de autostrazi pentru a-i directiona ca pe o turma naiva.

Repet, care sunt exact scopurile mafiei cu privire la acest protest 15 minute din 15 martie, cu privire la Lipsa Autostrazilor, vom vedea poate in timp.

Protest 15 minute, protest 15 martie – DE CE NU DESPRE LIPSA CĂILOR FERATE?

Lipsa Autostrazilor este un subiect delicat si sensibil pentru foarte multi romani, de aceea este folosit acest pretext pentru a “ridica” masele naive. De ani de zile aparatul de intoxicare mentala detinut de mafie se ocupa cu introducerea in capul oamenilor a ideii ca autostrazile sunt bune pentru romani, si ca ce bine ne-ar fi cu autostrazi, versus fara autostrazi. Desigur ca promotorii acestei initiative nu vorbesc despre cauzele reale pentru care lipsa autostrazilor este o problema. Nu vorbesc despre reteaua gigant de cale ferata pe care a avut-o Romania inainte de ’89, care a fost distrusa premeditat si nici de sabotarea continua a CFR pentru a-i indeparta pe oameni de ideea de a se deplasa cu trenul sau a dori retea mare de cai ferate in tara. O retea de cai ferate bine pusa la punct ar putea astazi sa satisfaca atat nevoia de deplasare a oamenilor in interes personal sau profesional cat si pentru transportul marfurilor, FARA VICTIME, precum se intampla in cazul drumurilor rutiere si autostrazilor. Potential exista gramada pentru a dezvolta caile ferate in acest sens, dar “protestatarii” merg pe VREM AUTOSTRAZI – periculoase si sustinatoare a dependentei de petrol, petrol aflat in monopolul mafiei.

Tot traficul rutier este dependent de petrol: componentele de plastic ale autoturismelor, autocarelor si camioanelor = petrol; anvelopele tuturor autovehiculelor = petrol; combustibilul = petrol; uleiuri auto = petrol; asfaltul drumurilor si autostrazilor = petrol etc.  Pe cand la reteaua de cale ferata si la trenuri, deplasarea se bazeaza in special pe metal si curent electric – deci INDEPENDENȚĂ a statelor de mafia petrolului.

Ceea ce oamenii cred despre lipsa autostrazilor NU este in urma unei analize detaliate facute de ei asupra problemei deplasarii oamenilor si marfurilor in Romania sau in lume, ci in urma unei intoxicari informationale aplicata de mafie in ultimii 15-20 de ani.

Protestul inselator si inutil pentru binele romanilor din 15 martie este, desigur, mega promovat de presa mafiei anti-romanesti, ceea ce ne da un motiv in plus sa-l consideram un demers anti-romanesc.

Iata cat de Rapid si Usor este promovat la ore de varf la TV si in Emisiuni TV “de top”:

Jocuri de Putere, Realitatea TV, cu Rares Bogdan: youtube.com/watch?v=O1GL7wwaQ8c

In Fata Ta, DigiTV: youtube.com/watch?v=6YdziZgv6-Y

Va invit sa cititi si acest text despre autostrazi:

Protest 15 minute pe 15 martie – discutia despre autostrazi e o mare diversiune

“Discuția despre autostrăzi este uriașă diversiune.

Necesitatea autostrăzilor a apărut ca urmare a mutării transportului de marfă de pe CFR și căi navale pe autocamioane, iar a persoanelor de pe CFR pe autobuze, microbuze si masini personale. Acesta este un fenomen care s-a desfășurat în Statele Unite în anii ’20 ’30 unde au fost sugrumate transporturile electrice respectiv tramvaie în orașe și transportul pe căi ferate incipient cu locomotive electrice.

În România în perioada dinainte de 1989 politica de stat era ca transporturile de mărfuri să se facă în cea mai mare parte pe căi ferate și navale şi cele ferate să fie toate electrificate. După 1989 politica a fost inversată respectiv transportul feroviar de mărfuri a fost distrus și șoselele au fost invadate de tiruri.

Astfel, traficul rutier a ajuns să fie un coșmar, transportul individual de persoane a devenit o activitate periculoasă ca rezultat a unui extraordinar de mare număr de accidente și cam toate mortale prin coliziune a automobilelor cu autocamioane.

Constatăm ca necesitatea pentru autostrăzi este pentru a facilita circulaţia tirurilor nu pentru transportul individual de persoane.

Mafioţii redirecţionează nemulţumirea oamenilor dinspre cauzele reale spre construcţia de autostrăzi. Evenimentul din 15 martie este o diversiune care focalizeaza atentia si puterile publicului asupra efectului si nu asupra cauzei.

Exista soluţii simple chiar şi în aceste condiţii: camioanele care urmeaza sa faca deplasari pe distanțe lungi pot fi transportate pe platforme feroviare specializate din care exista cantităţi suficiente. Asta ar elimina cea mai mare parte din tirurile care aglomerează şosele, ar reduce si poluarea, ar da ocazia soferilor sa se odihneasca si multe alte beneficii simultan cu dezvoltarea unei retele de transport feroviar de persoane de mare confort si viteza. Astfel soselele ar fi golite de tiruri si automobile pe distante lungi.

Scopul pentru care a fost si este eliminat sistemul de transport electric, cel pe căi ferate şi cel pe caile navale este pentru a maximiza transportul rutier cu camionul și autobuze, care are ca efect urmarit a se maximiza utilizarea petrolul întrucât în transportul rutier se folosesc toate fracțiunile petrolului precum combustibilul, uleiuri, cauciucuri și mase plastice precum şi ultima fracție asfaltul. Scopul final este de fapt maximizarea şi generalizarea utilizării petrolului pentru transport intrucat în orice lucru transportat se afla un component de cost al produselor de petrol. În final ajungem la scopul urmărit de a se retrage banii de pe piață prin costurile de transport, cu scopul final de sărăcire a populatiei lumii, in timp ce banii din sistemul de transport sunt manipulati și sifonati direct către firmele mafioților care controlează circuitul petrolului. Astfel, exploatându-se necesitățile de trai ale omenirii, întreaga viață economică a lumii poate fi condiționată și manipulată prin mijloace financiare. Si se fac diversiuni precum aceasta din 15 martie 2019 pentru ca oamenii sa se uite in alta parte si sa nu priveasca spre problema reala, ca nu cumva sa ceara ca aceasta sa fie rezolvata.

Să ceri public să se faca ceva (autostrazi) printr-un protest care implică a face nimic (15 minute de inactivitate) este tipic talmudic.

Bandiții internaționali ofera oamenilor solutii extrem de usoare și apoi toata lumea uită că nu au avut nici un efect dar oamenii rămân cu reflexul condiționat că ei pot impune ceva in societate foarte ușor și cu efecte rapide. Iar când vine unul mai cu picioarele pe pământ și le spune că rezultatele se obtin cu greutate, cu sacrificii si lent, este ignorat sau ridiculizat din acest reflex automat deja instalat.”

Adrian Grigoriu.

………….

Invit pe toti românii care nu sunt atat de usor de pacalit, sa stea departe de aceasta initiativa tip #Rezist cu VREM AUTOSTRAZI si sa boicoteze demersul lor de protest / greva din 15 martie.

Emilian, 13 martie 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

……………

UPDATE Protest 15 minute, protest 15 martie 2019:

POLITISTII ROMÂNI SUNT CHIAR ASA USOR DE PACALIT!?

protest-15-minute-protest-15-martie-vrem-autostrazi-politisti -sindicat-politie-protest-ceicunoiBogdan Bănică, vicepreședinte la Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a spus “Voi spune #DA provocării lansate de Stefan Mandachi, aceea de a ne opri din orice activitate profesională pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute.” (sursa: https://www.stiridiaspora.ro/poli-i-tii-participa-la-protestul-de-15-minute-impotriva-psd-sunt-roman-inainte-de-a-fi-poli-ist_414765.html)

Speram ca se alatura manipularii de pe 15 martie doar el singur de capul lui, fara sustinerea politistilor din sindicat. Doar n-or fi asa usor de pacaliti politistii români…

 

………………………

SI CONTROLORII DE TRAFIC AERIAN SUNT PACALITI SA PROTESTEZE PENTRU AUTOSTRAZI PE 15 MARTIE?!

protest-15-minute-protest-15-martie-vrem-autostrazi-romatsa-controlori-trafic-aerian-ceicunoiCOMUNICAT: ”ATSR – Sindicatul Salariaților din ROMATSA susține normalitatea și se alătură acțiunii din data de 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe.” (Sursa: https://www.g4media.ro/campania-sieu-sindicalistii-de-la-romatsa-care-asigura-serviciile-de-trafic-aerian-anunta-ca-sustin-protestul-din-15-martie-organizat-in-cadrul-campaniei-romania-vrea-autostrazi.html)

Speram ca e vreun presedinte de sindicat sau vicepresedinte pe acolo care se alatura de capul lui acestui Protest INSELATOR din 15 martie, si ca membrii sindicatului sunt oameni cu capul pe urmeri care nu sunt asa usor de pacalit…

……………………………….

SI OPERATORII DE TRANSPORT SUNT PACALITI SA PROTESTEZE PE 15 MARTIE PENTRU AUTOSTRAZI?!

protest-15-minute-protest-15-martie-vrem-autostrazi-fort-federatia-operatorilor-de-transport-transportatorii-ceicunoiFederatia Operatorilor Romani de Transport (FORT), Membra a Patronatului National Roman, anunta pe pagina ei de FB ca sustine si se alatura protestului pacalitor organizat de mafia anti-romaneasca in 15 martie.

“FORT susține construcția de autostrăzi în România și se alătură demersului de oprire a activității în data de 15.03.2019, la ora 15,00, în semn de solidaritate pentru acest deziderat .
#Șîeu , #șînoi oprim activitatea la firmele noastre ptr. 15 minute în data de 15.03.2019, la ora 15,00 și vom îndemna toți antreprenorii să procedeze la fel !” – postare din 7 martie pe pagina FB Fort-Romania.

SA SPERAM CA DOAR ADMINISTRATORUL PAGINII FB FORT-ROMANIA SE VA ALATURA ACESTUI PROTEST ANTI-ROMANESC SI CA OPERATORII DE TRANSPORT DIN ROMANIA SUNT OAMENI CU CAPUL PE UMERI CARE NU SE LASA PACALITI ATAT DE USOR.

………………………….

SI PRIMARII SUNT ASA DE USOR DE PACALIT SA PROTESTEZE PE 15 MARTIE PENTRU AUTOSTRAZI?!

protest-15-minute-protest-15-martie-vrem-autostrazi-primari-se-alatura-ceicunoiCativa primari din tara, printre care primarul unui oras mare – IASI, au anuntat ca se alatura protestului din 15 martie pentru autostrazi. Ca or face asta la ordin sau din convingere, ca sunt si ei naivi si pacaliti…nu stim. (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/primarii-se-alatura-protestului-de-pe-15-martie-investitorii-ne-intreaba-de-ce-nu-avem-autostrazi-le-spunem-ca-nu-suntem-in-stare-1096576)

Din fericire sunt putini.

……………………….

Protest 15 martie – DOVADA ca e un Protest #Rezist

Un clip scurt realizat de sustinatori ai protestului din 15 martie – 15 minute initiat de Stefan Mandachi, chipurile pentru autostrazi.
Din acest filmulet scurt se vede ca acest protest este doar un alt protest tip #Rezist anti-guvernamental (au si insigna cu #Rezist). In plus, filmuletul a fost publicat pe youtube de marele protestatar #Rezist fals patriot, inselator de zeci de mii de români – Mălin Bot (https://www.youtube.com/watch?v=rs7eyofCVTc)
Vorbim de un protest initiat de mafia din spatele #Rezist pentru blocarea Romaniei, pentru instalarea dezordinii si haosului ca pretext pentru viitoarele mutari ale mafiei pe tabla de sah si pentru inlaturarea ultimilor patrioti care mai sunt prin structurile administratiei centrale si care incearca sa blocheze unele planuri criminale ale mafiotilor (vaccinarea obligatorie, homosexualizarea copiilor in scoli prin propaganda pentru ideologia de gen si educatie sexuala, distrugerea casatoriei prin parteneriatul civil etc).
Cica era un protest pentru autostrazi. Ce gluma buna! Iata ce spun sustinatorii protestului din 15 martie in film:
“SA OPRIM ROMÂNIA”
“BLOCAREA ROMANIEI PE DURATA INTREGII ZILE DE 15 MARTIE”
“BLOCAM ROMANIA! Pentru ca EI TREBUIE SA PLECE!”.
Iar pe bannere mesaje precum GREVA GENERALA , GREVA IN TOATA TARA.
Pai parca era despre autostrazi nu despre plecatul cuiva…?! Aaaaaa – PACALEALA! Am inteles!
…………………………….
SI AGENTUL STRAIN ANTI-ROMAN DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL STATULUI – IOHANNIS – SUSTINE PROTESTUL #REZIST DIN 15 MARTIE!

CE ALT DOVADA MAI VRETI CA E UN DEMERS ANTI-ROMANESC?

„În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi, la ora 15.00, un protest pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei, #șieu”, a spus președintele Klaus Iohannis. (sursa: https://www.dcnews.ro/protest-15-martie-autostrazi-iohannis-decizie_642627.html)

protest-15-martie-2019-protest-15-minute-presedintele-iohannis-sustine-protestul-#rezist

…………………………

Alt individ cunoscut pt atitudinea lui inselatoare sustine protestul – Adrian Niculescu: youtube.com/watch?v=NypN4Xt5phg

…………..

(Reclamele de pe acest site sunt impuse de WordPress si nu aduc niciun beneficiu blogului Ce-i cu noi?, din contra)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s