Noi, românii, NU suntem parte a Sistemului LOR, ci parte din NEAMUL ROMÂNESC care este cu totul altceva (nom)

Noi, românii, NU suntem parte a sistemului lor, ci parte din neamul romanesc iluzia alegerilor vot politicieni marionete cine ia deciziile romania colonie mafia mondialaRecomand citirea unei postări găsite pe FB în preajma alegerilor prezidențiale 2014. Textul de mai jos explică modul în care străinii au implementat în țările pe care au dorit să le infiltreze și colonizeze (inclusiv România) un sistem de exploatare (Statul modern) pe care îl gestionează și prin care controlează poporul colonizat, care habar n-are ce se petrece și nu realizează că este atacat de străini. În text se vorbește de sistemul electoral care oferă iluzia că poporul alege cine să ia deciziile în Stat și iluzia că politicienii autohtoni aleși chiar sunt cei care decid, se vorbește despre cum patrioții români au fost păcăliți de străini în ultimii 170 de ani, cu excepția a 4 perioade când patrioții au fost la putere (dar au fost TOȚI eliminați prin asasinare), despre importanța cunoașterii dușmanului etc.

Noi NU suntem parte a Sistemului LOR ci parte din NEAMUL ROMANESC care este cu totul altceva

(sursa FB AICI)

Noi NU suntem parte a sistemului LOR ci parte din NEAMUL ROMANESC care este cu totul altceva, dovedit de faptul că pentru implementarea Statului actual, ca instrument de coercitie si exploatare a Neamului si a Tarii au fost infiltrati straini sub nume romanesti, au fost adusi regi straini, au fost create institutii straine si legi straine in locul celor romanesti.

Voi face o descriere a unor aspecte de realitate in scopul exclusiv al demonstrarii cu fapte reale, prezente si istorice, a afimatiei din enuntul de mai sus. Sunt un adversar ferm al inventarierii problemelor, asadar descrierea unora aici are strict rol de a facilita intelegerea fenomenului.

Nu este nici un fel de democratie in prezent asa cum nici nu a fost vreodata in toata istoria de peste 170 de ani a “democratiei parlamentare” in România.

Detalii în continuare:

Intrucat intelegerea eronata a notiunilor face comunicarea nefunctionala, intati sa facem ordine in notiuni. In descrierea, analiza si concluziile asupra fenomenelor supuse discutiei sunt utilizate notiuni/denumiri pentru entitati naturale si entitati juridice.

Entități naturale
Sa observam ca entitatile denumite TARA STRMOSEASCA, TERITORIUL STRAMOSESC, ETNIE, NEAM, POPOR, toate numite in prezent ca fiind ROMANESTI sunt ENTITATI NATURALE caracterizate de faptul ca sunt reale, concrete si in consecinta sunt stabile, provin din trecutul foarte foarte vechi, detin drepturi istorice de apartenenta si dependenta directa si reciproca, nemijlocita si continua pe termen extrem de lung in trecutul istoric. Aceste entitati sunt eterne pana la eventuala disparitie fizica a aparatorilor lor activi care sunt membrii cei mai capabili ai neamului cu consecinta disparitiei prin hibridare a celor ramasi. Entitățile naturale au caracteristici unice, specifice locului si mai ales unice neamului, neamul nostru conturandu-si unicitatea si ca rezultat al lungimii exceptional de mare a vietii statornice pe teritoriul stramosesc, precum si prin integrarea biologica si functionala cu acesta. Entitatile naturale exista si au o forma si curs istoric independent de vointa individuala sau colectiva a oricaror oameni, cu exceptia celor ce urmaresc distrugerea fizică a neamului.

Entități juridice
Sa observam ca entitatile denumite: STAT ROMÂN cu subsistemele sale juridice, parlamentare si executive, CETATENIE ROMANEASCA, TERITORIU NATIONAL ROMANESC, NATIONALITATE ROMANESCA, sunt ENTITATI JURIDICE, ARTIFICIALE, FABRICATE DE MINTEA UMANA, care spre deosebire si opozitie față ce cele naturale, sunt relative față de existenta si influenta unei mari diversități de factori individuali, ce tin exclusiv de variabile umane raportate la instrumentele functionale in stat. Acestea sunt entitati foarte volatile intrucat pot sa fie aduse in fiinta sau anulate rapid, chiar instant, in mod conventional, schimbarile fiind rezultatul deciziei formale a celor ce conduc in fapt instrumentele de functionare a societatii in baza unui consimtamant de cel mai multe ori formal, grav influentat si viciat al poporului. Astfel de schimbari au fost decise, de cele mai multe ori pana in prezent, prin aplicarea a diverse combinatii de violenta si perfidie.

Entitatile juridice nu sunt definite prin caracteristici unice si imuabile ci prin conventii, numite “legi”, “reguli”, “regulamente”, “ordine”. Conventiile sunt stabilite formal de catre persoane care pretind a avea calitatea de reprezentant al vointei poporului roman, reprezentare care vom vedea mai jos ca este obtinuta prin inselaciune. Acordul de reprezentare prin acordarea de mandat este fie simulat, fie obtinut prin inselaciune, fals in declaratii, utilizand o falsa credibilitate obtinuta prin manipulare psihologica, toate procedele avand ca numitor comun inducerea in eroare a poporului. In fapt, pretinsii mandatari ai vointei poporului (rezultați în urma unor alegeri periodice) reprezinta doar niste straini, conventiile sunt in fapt stabilite de straini, servesc intereselor strainilor si sunt puse in aplicare local de pretinșii reprezentanti ai poporului.

Aceste entitati juridice sunt infiintate si desfiintate dupa cum stabilesc conventional, adica formal, strainii prin grupul de persoane de la nivel local, care si aceste persoane sunt conventional selectate prin alegere exclusiv din grupul de persoane subordonate obedient strainilor, accesul oricaror alte persoane in sistemul electoral fiind cu desavarsire exclus, desigur tot prin conventiile/legile stabilite de straini. Entitatile juridice/artificiale au existat si au o forma si curs istoric cu totul dependente de vointa individuala sau colectiva a anumitor oameni.

Acum 170 de ani am fost manipulati in a accepta o gigantica escrocherie sub forma unui mecanism politico-electoral sub promisiunea ca acesta va asigura ca cei ce decid in fuctiile de conducere din stat vor fi cenzurati periodic de popor prin alegeri, fapt ce nu s-a petrecut niciodata pana in ziua de azi.

In realitate, sistemul conventional/formal a fost conceput de niste straini pentru folosul lor final, apoi au pacalit niste patrioti –  un fenomen frecvent pana in ziua de azi, totusi sa constatam ca nu este vina patriotilor ca au fost si inca sunt pacaliti, acesta este un fapt firesc dar nu este inevitabil. Patrioții au fost păcăliți să pună in aplicare conceptia strainilor, chipurile in beneficiul poporului român. Desi au vazut ca este imposibil ca aceeasi idee sa le treaca prin cap patriotilor din zeci de state simultan, totusi nu au bănuit ca această idee a emanat de la un centru de influenta bine ascuns avand scopuri exclusiv în interesul propriului grup.

Pe aceasta cale s-a instituit in Romania un sistem tiranic in care puterea este privata si centralizata in mainile unor straini necunosuti romanilor, hotararile strainilor care decid sunt puse in practica de niste indivizi locali – români sau străini cu nume romanesti (ca să nu ne prindem) – instrumente docile si supuse cu totul decidentilor. Sistemul organizat de niste straini in beneficiul lor exclusiv nu contine nicio prevedere sau vreo consideratie pentru consecintele asupra neamului romanesc, imaginea falsa a sistemului fiind prezentata la fiecare moment ca opusul a ceea ce este în realitate. Respectiv, propagandistic ni se prezintă un sistem echitabil in care puterea este publica, cei alesi chiar iau decizii dupa gandirea proprie, este un sistem conceput si organizat de romani in benefiicul romanilor. Avem o gigantica discrepanta intre aparența propagandistică ce ni se oferă și realitatea practică.

Cand discrepantele intre consecintele actiunii sistemului si ce se pretinde ca ar fi sunt stridente si deranjante pentru popor, propaganda strainilor se mobilizeaza sa arate ca responsabilitatea este a celor „alesi de popor”, însă aceștia sunt în realitate doar complici obedienti, nicidecum decidenti. Ca masura de restabilire a starii de inactiune a poporului, se reorganizeaza grupul de obedienti pentru pacalirea poporului la proximele urmatoare alegeri. In realitate slugile strainilor au ca obligatie sa participe la jocul electoral si sa preia oprobiul public, nemultuimirea poporului, precum un paratraznet are rolul de a proteja adevaratii proprietari ai sistemului.

Pe scurt: sistemul decizional in România se pretinde a fi românesc, public și la dispozitia poporului dar totul este invers: sistemul este poprietatea privata a unor straini si nu are nicio legatura cu neamul romanesc, poporul roman este doar inrolat sa sustina si sa produca rezultate economice pentru straini.

Cei care au organzat si deruleaza acest sistem in continuare mentin in functiune un mecanism prin care CEI CE SUNT ALESI NU DECID (conduc din functiile in stat ca soferul un autobuz: nu decide traseul, opririle si cine este pasager), DOAR REPREZINTA PE CEI CE DECID CU ADEVĂRAT, CARE NU SUNT CUNOSCUTI DE POPOR (sunt bine ascunsi) SI NU SUNT SUPUSI CENZURII ELECTORATULUI.

In concluzie, de 170 de ani nu este nici o democratie in Romania cu consecinta ca nu putem avea vreo asteptare de la acest sistem sa fie de folos in orice fel neamului romanesc.

Sistemul nu a lucrat niciodată in folosul neamului romanesc in acesti 170 de ani, cu excepția unor 4 perioade scurte, când a lucrat cu partial folos ca urmare a actiunii unor patrioti ajunsi in functii de conducere in stat. Beneficiile rezultate în urma acestor perioade au fost repede anulate de organizatorii initiali ai sistemului.

Cele 4 perioade cu beneficii parțiale pentru poporul român au fost:

10 ani – pe vremea lui Ionel IC Bratianu (asasinat in 1927)

4 luni – pe vremea Miscarii Legionare (mișcare naționalistă distrusă inclusiv prin asasinat)

3 ani și jumătate – pe vremea lui Ion Antonescu (asasinat în 1946)

31 de ani – ultima parte a conducerii lui Ghe.Ghe.Dej (asasinat in 1965) + conducerea lui Nicolae Ceausescu (asasinat in 1989).

La vremea lor, toți acești patrioți au fost sustinuti de alti patrioti mai putin cunoscuti. Toti au fost victime a necunoasterii adversarilor.

Sursa FB AICI.

De citit și asta, de același autor: De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot?

Vezi și CINE a preluat puterea prin Lovitura de stat din 1989

Emilian, 4 nov 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

8 responses to “Noi, românii, NU suntem parte a Sistemului LOR, ci parte din NEAMUL ROMÂNESC care este cu totul altceva (nom)

  1. Nici nu putem fi ca ei pt. ca poporul roman este un popor de oameni cinstiti,harnci si cu frica de Dumnezeu. Acestia cred ca sint niste venetci fara scrupule si fara Dumnezeu, asupritori cum a avut parte tara noastra mereu.

    • Acesta este un mesaj manipulator vehiculat peste tot de catre mafie pentru a demoraliza poporul roman si a-l face sa renunte la lupta. Nu preluati si diseminati mesajele mafiei…

    • Da, toate acelea insirate acolo sunt metode prin care se colecteaza date personale despre oamenii de pe planeta. Guvernul SUA si toate celelalte guverne controlate de aceiasi stapani ai lumii sunt INSTRUMENTE ca si marile companii din domeniul internetului in mana celor care conduc lumea din umbra. Metodele insirate in articol sunt doar o mica parte din ce exista in realitate. Insa trebuie facuta o precizare: nu exista posibilitatea fizica/logistica pentru a spiona LIVE fiecare om de pe planeta. Nici macar fiecare european sau cetatean american sau etc. Deci nu se face chestia asta. INSA SE STOCHEAZA TOT CE SE POATE DESPRE FIECARE. Se acumuleaza DATE PERSONALE cat mai multe din cat mai multe surse despre cat mai multi oameni si se baga in dosarelul electronic al fiecaruia. Iar la nevoie, se apasa pe un buton si pe ecran apare toata informatia despre acea persoana… De ce nu s-ar stoca aceste date personale, daca ele pot fi preluate prin internet atat de usor? Au astia care conduc lumea probleme de genul insuficient spatiu de stocare? :) Atunci cand folosesti internetul, daca nu esti un hacker care sa stie sa se protejeze, esti EXPUS. Poti limita expunerea prin limitarea cantitatii si calitatii de date personale puse la indemana mafiei prin internet si telefoane mobile…

  2. Facebook este unul dintre cei care colecteaza date despre oamenii planetei. Ii blocheaza pe toti, sub pretexte puerile, ca sa le trimita buletin / pasaport sau alte acte si astfel sa afle cine sunt, unde locuiesc, adrese etc. Si chiar trimitand aceste acte, tot blocati raman.

  3. Om fi noi parte a neamului romanesc, dar suntem condusi de straini si de masoni, chiar in tara noastra. Acum si-au dublat salariile. Milioane de romani au 800 lei iar ei au 15500 lei lunar. Eu de exemplu, am 5600 lei datorii la facturi, pentru ca nu am serviciu si nu le pot achita. Am primit amenintari de la societatile care detin apa, electrica, internetul, iar gazele sunt inchise de la inceputul lui aprilie. Intereseaza pe cineva dintre aceia asezati in jilturi inalte? Intereseaza ca am 16 boli si am nevoie de tratamente foarte costisitoare? Intereseaza ca si baiatul meu are nevoie de vitamine si minerale si de investigatii, dar mai ales de un serviciu? Intereseaza pe cineva ca eu am 58 de ani si nu am dreptul la pensie de urmas dupa sotul mort cu 12 ani in urma, pana cand nu implinesc varsta de 60 de ani? Si atunci…ghici ce pensie mi se va da…?!? 500 lei
    Iar ei, strainii aflati in acele jilturi cocotate pe piedestaluri de aur au 15500 lei in fiecare luna, luna de luna. Intereseaza pe cineva ca sunt batrani care au 300 lei pensie? Ca nu au cu ce sa isi repare casele coscovite care stau sa cada? Ca nu au bani sa isi plateasca medicamentele? Cum ar putea sa ii intereseze situatia prostimii. Ei sunt niste zei, nu se uita la muritorii gandaci, viermi si cum ne mai numesc. Ei doar arunca sloganuri mafiote, pe care nici ei nu le cred, dar prind foarte bine pentru masa mare de ignoranti, mai cu seama cei indobitociti de anumite canale de televiziune, platite gras ca sa dezinformeze.

Spune-ți părerea aici: