Lista membri români Clubul de la Roma – masonerie Mugur Isarescu. Raport Bankrupting Nature – Falimentarea Naturii 2013. The Blue Economy. Simboluri masonice (nom20)

Lista membri români Clubul de la Roma - masonerie Mugur Isarescu. Raport Bankrupting Nature Falimentarea Naturii 2013. The Blue Economy Simboluri masonice piramida varf detasat ochiul vede tot bToate chestiile din titlu sunt legate între ele şi se află sub patronajul celor care conduc lumea pe bune. Sunt câteva chestii “spicuite” astăzi citind pe net. Sunt multe şanse să nu aibă un sens logic prea clar. Ideea e că astăzi am plecat cu cititul de la textul primit pe mail despre masonul Isărescu (pus şi pe blog – link mai jos), am ajuns apoi la o prezentare a celor care conduc lumea pe bune (link mai jos), de acolo am ajuns pe site-ul ARCoR (Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma – The Romanian Association for the Club of Rome), asociaţie care îl are ca preşedinte pe Mugur Isărescu şi are muuulţi membri români interesanţi (lista mai jos), după care am citit un Raport prezentat la o întrunirea a Clubului de la Roma (club “elitist” al celor care conduc lumea, asemănător cu alte adunări “la nivel înalt” precum Comisia Trilaterală, Clubul Bilderberg şi altele), raport din care am observat nişte planuri generale pentru viitor (cel puţin oficiale) (câteva print screen-uri mai jos), iar din acest raport am ajuns la cele 100 de inovaţii “benefice lumii” prezentate pe site-ul The Blue Economy (link mai jos), unde am urmărit un video foarte interesant care prezintă conceptul de “blue economy”. În timp ce prezentarea este interesantă şi prezintă chiar principii corecte (cel puţin la o primă analiză), la mijlocul filmuleţului apar simbolurile masonice ochiul şi piramida cu vârful detaşat (print screen şi video mai jos). Detalii în continuare:

Prin acest articol am vrut doar să prezint câteva chestii peste care am dat astăzi şi să subliniez importanţa înţelegerii modului în care funcţionează lumea din ziua de azi: condusă de un vârf de oameni (cei mai bogaţi şi puternici din lume, ascunşi de ochii lumii), prin tot felul de instrumente (marionete politice – şefi de stat şi guvern, miniştri, diplomaţi; patroni de companii, mari corporaţii, Cluburi elitiste, instituţii financiare de nivel mondial, european, naţional etc etc etc), instrumente care sunt toate INTERCONECTATE şi toate lucrează pentru asigurarea planurilor celor care conduc pe bune lumea, planuri prin care se instaurează (în timp ce stăm noi acum la calculator), o Nouă Ordine Mondială.

Link-uri către chestiile de care vorbeam:

1. Textul despre masonul Mugur Isărescu primit pe mail: Tezaurul Romaniei furat de Mugur Isarescu mason. Cine conduce Romania. Cat aur a fost scos din tara. Franc masoneria romana. Globalizare. Control mondial (nom19);

2. Text despre cine conduce lumea: Cine conduce lumea – Piramida puterii + VIDEO + documentar;

3. Ce este de fapt Clubul de la Roma – foarte bun articol;

4. România are un membru oficial la Clubul de la Roma şi mai mulţi vorbitori români la reuniunea din România. Detalii aici: Interviu cu primul român membru în Clubul de la Roma: UE, ameninţată să se rupă în bucăţi (oct 2012) – trebuie să daţi “next page”;

5. Site-ul şi Lista membrilor ARCoR – click AICI (Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma – The Romanian Association for the Club of Rome) – nume foarte interesante ale românilor care au OFICIAL o legătură cu Clubul de la Roma – puşi chiar pe site.

Citiţi şi: Lista masonilor din Romania

6. Raport al Clubului de la Roma prezentat la Bucureşti în martie 2013 – Poze şi detalii de la eveniment, pe siteul ARCoR AICIComunicat de presă în engleză AICI. Raportul în PDF AICI.  

Raport al Clubului de la Roma prezentat la Bucuresti - Falimentarea naturii - negarea limitelor planetei, bankrupting nature 2013 planurile globale ale franc masoneriei in lume si Romania 1

7. Detalii interesante despre evenimentul din Bucureşti, găsim în presa din România:

Citiţi un articol foarte interesant, care relevă legăturile şi încrengăturile între politicieni, oameni de afaceri şi cluburile astea “elitiste”, în Ziarul Financiar – click AICI.

Iată câteva chestii extrase din articol:

“Isărescu, care este şi preşedintele Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma – una dintre organizaţiile internaţionale elitiste de reflecţie asupra problemelor globale.

BNR şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma au organizat astăzi lansarea ediţiei în limba română a Raportului Clubului de la Roma “Falimentarea naturii. Negarea limitelor planetei”, avându-i ca autori pe Anders Wijkman, co-preşedinte al Clubului de la Roma şi Johan Rockström, director executiv al Centrului de rezilienţă din Stockholm.

Isărescu s-a autodeclarat cu acest prilej drept “un produs al Clubului de la Roma”.

Aceasta nu este însă singura structură globală elitistă din care face parte guvernatorul BNR, cel mai longeviv şef de bancă centrală din lume.

Isărescu a participat în week end-ul trecut la Berlin la reuniunea anuală a Comisiei Trilaterale, recunoscută drept una dintre cele mai influente organizaţii globale low profile care reuneşte lideri ai lumii financiare, corporatiste şi politice. În prezent trei români sunt membri ai acestui corp informal care se întruneşte periodic pentru a discuta probleme şi tendinţe cu impact internaţional: Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, Mihai Tănăsescu, vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii şi Răsvan Radu, CEO al UniCredit Ţiriac Bank. În organizaţie nu se intră decât pe bază de invitaţie, cu susţinerea unor membri, fiecare ţară care aparţine uneia din cele trei ramuri continentale având alocat un plafon pentru numărul de locuri. România face parte dintre statele din ramura europeană cu cote între 1 şi 6 locuri.

Adunarea de la Berlin, care a marcat şi aniversarea a 40 de ani de la înfiinţarea acestei structuri foarte discrete, a reunit membri din toate cele trei mari ramuri ale organizaţiei – Europa, America de Nord şi Asia-Pacific. La eveniment a participat şi cancelarul Germaniei Angela Merkel, care a susţinut vineri un discurs, chiar dacă nu este membru.

Isărescu este membru al comitetului executiv al Trilateralei, iar în octombrie 2010 a fost gazda unei întruniri a ramurii europene organizate la Bucureşti.

Încă şi mai puternic decât Trilaterala este Grupul Bilderberg, care este şi mai bătrân având deja peste 60 de ani şi care chiar se ţine departe de ochii şi urechile publicului, ca atare fiind considerat o structură cu dimensiuni oculte, care poate decide soarta unei ţări sau alteia.

La evenimentul de ieri de la BNR au susţinut alocuţiuni Călin Georgescu, secretarul general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma – al cărui nume a fost vehiculat de mai multe ori în 2010 – 2011 drept posibil candidat la fotoliul de premier al României, precum şi Sergiu Celac, vicepreşedinte al Asociaţiei, fost translator pentru limba engleză şi limba rusă al preşedintelui comunist al României Nicolae Ceauşescu, primul ministru de externe de după 1989 în guvernul Petre Roman, iar în perioada 2002 – 2004 consilier al preşedintelui Ion Iliescu.

De asemenea, a fost prezent fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, membru de onoare al Asociaţiei, ca şi Iliescu.”

8. Print screen-uri interesante din raport:

Raport al Clubului de la Roma prezentat la Bucuresti - Falimentarea naturii - negarea limitelor planetei, bankrupting nature 2013 planurile globale ale franc masoneriei in lume si Romania 2

Raport al Clubului de la Roma prezentat la Bucuresti - Falimentarea naturii - negarea limitelor planetei, bankrupting nature 2013 planurile globale ale franc masoneriei in lume si Romania 3

Raport al Clubului de la Roma prezentat la Bucuresti - Falimentarea naturii - negarea limitelor planetei, bankrupting nature 2013 planurile globale ale franc masoneriei in lume si Romania 4

Raport al Clubului de la Roma prezentat la Bucuresti - Falimentarea naturii - negarea limitelor planetei, bankrupting nature 2013 planurile globale ale franc masoneriei in lume si Romania 5

7. Listă 100 de inovaţii de care se menţionează în raport.

8. Site-ul şi conceptul Blue Economy

Print screen front page Blue Economy:

conceptul Blue Economy franc masonerie clubul de la roma club of rome cine conduce lumea din umbra simboluri masonice filmulet video ochiul care vede tot si piramida masonica varf detasat 1

Prin screen simboluri masonice piramida cu vârful detaşat şi ochiul care vede tot în videoclipul de prezentare al conceptului Blue Economy:

simboluri masonice in filmuletul de prezentare al conceptului the blue economy dezvoltare sustenabila protectia mediului economie verde ochiul masonic care vede tot piramida cu varf detasat

Video Conceptul Blue Economy (simbolurile masonice apar la minutul 1:15):

Alte link-uri despre cine conduce pe bune lumea găsiţi aici: Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Emilian, 25 aprilie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “Lista membri români Clubul de la Roma – masonerie Mugur Isarescu. Raport Bankrupting Nature – Falimentarea Naturii 2013. The Blue Economy. Simboluri masonice (nom20)

  1. Pingback: Tezaurul Romaniei furat de Mugur Isarescu mason. Cine conduce Romania. Cat aur a fost scos din tara. Franc masoneria romana. Globalizare. Control mondial (nom19) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: POZE simboluri masonice BUFNITA in martisoare de 1 martie 2013. Coincidenta sau nu? (nom10) | CE-I CU NOI?

  3. Oare cei mentionati(indiferent de zona geografica)sunt intradevar printre cei mai cultivati si buni profesionisti in economie si strategie sociala?Cine alege sau numeste si mai ales pe ce criterii investeste cu incredere aceste grupuri?Oare este o jucarie aceasta pozitie sau este vorba de un discernamant maxim,cu bune intentii pentru echilibrul societatii?Linia de demarcatie este foarte elastica si fragila.

    • Grupuri precum Clubul de la Roma, Bilderberg etc sunt instrumente create de talmudici in folosul lor si impotriva popoarelor lumii. Totul este cu discernamant maxim dar INSPRE RAU. Nu e vorba de cei mai cultivati si buni profesionisti. Ci despre cei mai utili mafiei internationale talmudice. Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici: