Cum se distruge un popor in 4 pasi – interviu agent KGB Yuri Bezmenov (pol23)

interviu yuri bezmenov cum sa distrugi o natiune 4 pasi de distrugere psihologica a unui poporÎn 1985, un fost agent KGB, Yuri Bezmenov, dezertor fugit din Uniunea Sovietică în America, dă un interviu în care vorbeşte despre subversiunea ideologică, adevărata ”armă” prin care se distruge psihic un popor. Spune în interviu că serviciile secrete folosesc doar 15% din timp, bani și forța de muncă pentru spionajul propriu zis, iar restul de 85% sunt folosiți pentru această subversiune ideologică / război psihologic. Este un proces de spălare a creierului ce se desfășoară lent, existând 4 paşi folosiţi astfel de o putere străină pentru schimabarea gândirii şi comportamentului unei întregi naţiuni. Urmăriți aici interviul:

– traducerea este oferită de manolescubd.wordpress.com

VARIANTA FULL A INTERVIULUI (cat o  mai fi disponibila pe youtube):

Rezumat

Cei 4 pasi prin care se distruge psihologic un popor, o națiune, un stat, sunt:

1.DEMORALIZAREA (dureaza 15-20 de ani) – schimbarea percepției realității fiecărui individ , astfel încât în ciuda abundenței de informații concrete, evidente, clare, nimeni nu mai este capabil să ajungă la concluzii înțelepte despre cum să se apere pe ei, pe familiile lor, comunitatea lor și țara lor. Accesul la informația adevărată nu mai contează, pentru că persoanele demoralizate nu mai sunt capabile să evalueze corect informațiile pe care le primesc, chiar și dacă sunt evidente. Seamănă a România, nu? Aduceți-vă aminte doar de faza cu pixelu’ albastru, filmulețul în care Băsescu îi dă clar un dos de palmă peste față unui copil; o grămadă de români au refuzat să vadă evidența – un nene care dă o palmă unui copil, și au preferat să creadă ce a spus însuși protagonistul din film (Băsescu), și anume că filmulețul e o făcătură a lui Dinu Patriciu; vreo 5 milioane de români s-au lăsat prostiți, și au insistat în 2009 să-l revoteze pe Traian Băsescu. Românii nu au capacitatea de a percepe corect informațiile care apar, nu sunt în stare să evalueze corect realitatea înconjurătoare – exact ce-și propune demoralizarea unui popor.

2.DESTABILIZAREA (durează 2-5 ani) – se destabilizează economia țării respective, relațiile externe și sistemul de apărare. Seamănă a România, nu?

3.CRIZA (poate dura până în 6 saptamani) – se duce țara în criză, pe malul prăpastiei. Seamănă a România, nu?

4.NORMALIZAREA (perioadă nedefinită) – în urma crizei, în urma schimbărilor violente în spectrul politic, al puterii, al economiei, apare o perioadă de așa-zisă ”normalizare”, iar oamenii din umbră, care au pus totul la cale, vin la putere.

Cât de bine seamănă tot acest proces cu ce se întâmplă în România zilelor noastre…

Alte detalii despre acest subiect și mai multe filmulețe cu Yuri Bezmenov vorbind mai pe larg despre subversiunea ideologică găsiți AICI.

În filmuleţul de mai sus Yuri Bezmenov vorbeşte despre tacticile pe care ruşii le aplicau pentru destabilizarea poporului american, însă aceste tehnici de “subversiune ideologică” sunt aplicate şi din alte părţi şi către alte direcţii. De exemplu, guvernul din umbră al lumii (cei care conduc de fapt lumea), cu unul din centrele principale în Statele Unite aplică aceleaşi tactici pentru a destabiliza şi controla diverse popoare (inclusiv poporul american), pentru a ajunge la controlul total al lumii. Uitaţi mai jos un filmuleţ în care Preşedintele SUA John F Kennedy avertizează poporul american despre aceste puteri secrete din umbră:

Preşedintele care a mărturisit ADEVĂRUL (şi a fost împuşcat până la urmă…):

Citiți aici Cât de distrus este poporul român

Citiți și Strategii de manipulare și prostire a oamenilor. Cum se controlează masele

Emilian, 13 martie 2012, ceicunoi.wordpress.com

10 responses to “Cum se distruge un popor in 4 pasi – interviu agent KGB Yuri Bezmenov (pol23)

  1. Pingback: Cat de distrusi sunt românii? VIDEO Next Top Model – fete, Bianca Dragusanu, Bote (div7) | CE-I CU NOI?

  2. Cu ultimul pas nu sunt de acord. Normalitate ar insemna ca sa avem si salarii mari, nu doar cateva strazi si trotuare facute (ca in Iasi si ca la tine, cred).

  3. Dupa cum spui tu mai sus ,,Românii nu au capacitatea de a percepe corect informațiile care apar, nu sunt în stare să evalueze corect realitatea înconjurătoare – exact ce-și propune demoralizarea unui popor.,, pare si cred ca este unul dintre multitudinea de semne a unor boli mintale.

    • Nu cred ca este o boala mintala. Este mai mult o râncezeală mintală…care…cine ştie, poate în timp duce şi la boli mintale, sau cel putin la sclerozare / senilitate mintala la batranete. Asta e, daca iti abandonezi creierul si nu-l pui sa gandeasca, sa-si ridice probleme si sa caute rezolvari…se ramoleste din ce in ce mai mult, pana cand…esti senil.

  4. e o timpenie sa spui ca BASESCU I A DAT O PALMA ACELUI COPIL ! ORI INSASI COMENTATORUL VREA SA NE FACA SA CREDEM CEIA CE VREA EL ! UN SINCER SICTIR ! EU NU MA LAS DUSA DE UN SECURIST ! FF.CULO MAIALE !

  5. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  6. EU CRED CA VOM AJUNGE AFRICA EUROPEI.ROMANIA E BOGATA DAR MAI MARII LUMII NE DEPOSEDEAZA DE TOT SI CA CEI DIN AFRICA SARMANI,NE ARUNCA CATE CEVA DE MANCARE,.SI EI SANT BOGATI DAR TOT LA FEL LI SAU FURAT TOT SI ACUM STAU CU MANA INTINSA,CA NOI…..E BINE?SUS CAPUL ROMANI.ASA ZISELE AJUTOARE DE LA UE SANT TOT DIN TOT CE AU DAT PE NIMIC HOTII ROMANIEI.TREZITI-VA ROMANI SI GANDITIVA LA COPII SI LA NEPOTII SI LA STRANEPOTII VOSTRI ,HAIDETI SA NE LUAM TARA INNAPOI.TINERET DE ORIUNDE VA AFLATI UNITIVA/DOAMNE AJUTA/

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s