Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman (nom)

Ce invatam copii la televizor programe emisiuni TV distrug mental popoarele lumii oamenii televiziunea metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman manipulare presa mediaTelevizorul este un subiect important care trebuie dezbătut, analizat și explicat pentru că este un instrument de bază în mâna celor care conduc lumea din umbră şi este folosit ÎMPOTRIVA NOASTRĂ. Televiziunea (mass media în general) este una dintre cele mai eficiente metode de manipulare a oamenilor şi distrugere (la propriu) a creierului uman. Peste 95% dintre români (conform unui sondaj european) continuă să folosească pentru informare acest instrument de îndobitocire a maselor de oameni. Programele şi emisiunile tv pur şi simplu distrug mental oamenii si popoarele lumii oferindu-le emisiuni cretine cu care să piardă timpul, ştiri mincinoase şi manipulatorii, reclame către produsele vândute de companiile celor care conduc lumea din umbră, mesaje subtile care să le schimbe percepţia asupra lumii reale etc. Am explicat deja în alt text de pe acest blog că Televizorul şi privitul la tv dau dependenţă, imbecilizează şi distrug (la propriu) creierul şi capacitatea creierului de a înţelege corect realitatea. Am explicat într-un alt text că Informarea pe Internet este de o mie de ori mai bună decât (dez)informarea de la TV oferind cititorilor si o comparatie pusă frumos în tabel care demonstrează acest lucru. Acum a venit timpul să prezentăm pe scurt, cu liniuţă, ce anume “învăţăm” noi de la televizor, concret, ca să conştientizăm mai bine de ce e important SĂ NE FERIM DE TV. Detalii în continuare:

Problema cu televizorul, aşa cum am povestit şi în textele trecute este că informaţiile pe care noi le vizionăm sunt alese și oferite de TRUSTURILE DE PRESĂ VÂNDUTE POLITIC ŞI CONTROLATE DE STĂPÂNII DIN UMBRĂ. Ce vedem noi la TV sunt programele/emisiunile/ştirile oferite de Canalele TV deţinute de TRUSTURILE de presă patronate de indivizi (de regulă infractori) îmbârligaţi politic – deci care servesc interesele politicului corupt sau direct stăpânilor din umbră. Are cum să iasă vreodată ceva bun din combinaţia asta pentru popor? NICIODATĂ! Poate doar prin excepţie mai ajung la tv informaţii cu adevărat de calitate, relevante şi importante despre lumea reală în care trăim (precum imaginile video cu Iorgovan de mai jos). În rest…doar GUNOI MEDIATIC. Şi totul este premeditat. Oamenii pe care îi vedeţi pe la TV – moderatori de emisiuni, prezentatori de ştiri etc sunt pur şi simplu instrumente, pioni. Unii au habar că fac jocurile cuiva (dar puţini ştiu adevăraţii stăpâni ai televiziunii la care lucrează), alţii habar n-au, altora nu le pasă – sunt acolo doar pentru bani şi/sau faimă, iar alţii sunt puşi acolo special, cu misiune să dezinformeze populaţia şi să ţină ascuns adevărul despre Sistemul de exploatare în care trăim şi Sclavia modernă în care muncim (se ştie că în presă sunt tot timpul oameni infiltraţi). Indiferent, la publicul larg ajunge în peste 90% din cazuri (estimare proprie) doar informaţie TOXICĂ (falsă / denaturată / trunchiată / mincinoasă / manipulatorie / ne-adevărată / nerelevantă / “pierzătoare de timp” / neimportantă / care induce în eroare / care ascunde adevărul etc).

Ca să vă convingeţi că aşa stau lucrurile întrebaţi-vă o chestie simplă: Este relevant pentru omenire (și implicit România) ce discută cei mai importanţi lideri ai lumii la nişte reuniuni de-ale lor? Este! Atunci de ce presa dă doar o ştire scurtă (dacă o dă şi p’aia) despre reuniunea Bilderberg (de exemplu), unde se adună non-formal cei mai importanţi lideri (vizibili) de pe planetă şi unde este interzis accesul presei? Sau de câte ori aţi văzut la televizor informaţii despre masonii din politica românească? N-are relevanţă că sunt masoni? Hai nu mă înnebuni! Atunci de ce l-au mătrăşit pe Antonie Iorgovan când a început să lovească public în masonerie?

………………………….

Sau de câte ori ați auzit pe la TV sau prin ziare dezbătându-se subiectul ”evreii din politica românească”? Nu are relevanță așa ceva? Hai nu mă înnebuni! Ia uite un mic exemplu, ce spune președintele statului Israel despre România:

………………………..

Dar… să trecem mai departe la subiectul principal al acestui articol – să vedem exact, cu liniuţă, ce ne învaţă televizorul, chit că vrem, chit că nu vrem, chit că ne dăm seama, chit că nu ne dăm seama, ce minciuni ne sunt livrate zilnic, ce imbecilități și iluzii ne sunt inoculate în creier:

(ATENȚIE: lucrurile înşirate mai jos sunt “livrate” în mentalul telespectatorului fie pe faţă, fie subliminal, fie subtil etc, prin diferite programe şi emisiuni TV, ştiri, videoclipuri, documentare, filme, desene animate etc, cu și mai ales fără conștientizarea de către telespectator – ce va fi influențat/manipulat/distrus mental inevitabil; deci, pentru cei care cred că sunt rezistenți la manipulare și etc – atenție: televizorul și informațiile livrate acolo te influențează FĂRĂ SĂ ÎȚI DAI SEAMA! Cei care aplică diferite reclame/emisiuni/programe tv pentru a manipula/distruge mental/influenţa oamenii AU STUDII ŞTIINŢIFICE/DE CERCETARE DESPRE CUM FUNCŢIONEAZĂ CREIERUL UMAN, şi lucrează pe baza lor! NOI NU AVEM NICIUN STUDIU/CERCETARE/NICIO INFORMAŢIE ştiinţifică despre CUM SĂ NE APĂRĂM în fața unui asemenea atac! De aceea cel mai bine este să nu folosim deloc TV, dacă putem…)

(majoritatea lucrurilor de mai jos sunt valabile și pentru celelalte canale media corupte – principalele ziare, principalele site-uri de știri etc)

(Protejați-vă măcar copiii!)

CE NE ÎNVAŢĂ TELEVIZORUL – CE AFLĂM DE LA TV:

Românii sunt de rahat – hoţi, proşti, infractori, leneşi, beţivani etc

Fenomenul gay e ok, normal, nicio problemă; promovare gay peste tot la TV (filme, documentare, videoclipuri, ştiri) – detalii și aici: Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania

Toleranţă maximă față de orice fenomen susținut de SUA/UE şi nu cumva să discriminezi gay, ţigani, evrei;

Multiculturalismul e normal şi de dorit;

Globalizarea e bună, e normală, e de dorit, e inevitabilă;

Gunoi mediatic peste tot

Promovare non-valori (vezi vedete de carton) (sau mai nou plastic – Bianca Drăguşanu)

Manipulare – reclame, ştiri, emisiuni, videoclipuri, filme etc

Dezinformare şi ascunderea adevărului

Plăcerile lumeşti – promovate la maxim (sex, femei, bani, mâncare, muzică, cluburi, petreceri, călătorii luxoase etc)

Cluburile de striptease sunt ceva normal şi frumos

Prostituţia e o normalitate în societatea umană

Goana după mâncare – pântecele e important, sufletul dă-l dr…!

Destrăbălare – vedete, videoclipuri, emisiuni cretine gen Capatos

Promovarea vieţii de noapte – petreceri, club etc – ai doar o viață! trăiește-ți viața!

Să faci sex cu cât mai multe femei e un scop în viaţă

Promovarea ideii că BANII şi acumularea avuţiei sunt centrul universului, cel mai important lucru de pe planetă şi pentru asta trebuie să lupţi în viaţă

Violenţă de toate felurile, răţoială, bârfe, crime – un număr parcă infinit de emisiuni cretine şi filme care promovează PE FAŢĂ treaba asta; Violență inclusiv în desenele animate pentru copii !!!;

Crimele şi sărăcia sunt ceva normal şi obişnuit – din cauza filmelor americane care rulează non stop la TV şi în cinematografe ne-am obişnuit să vedem sărăcie, suferinţă, morţi, crime, sinucideri etc ca făcând parte normală din societate. Toate aceste lucruri ne fac să nu mai percepem ca fiind aşa gravă omorârea în realitate a anumitor oameni pentru un scop sau altul, in anumite situaţii sau altele gen războaiele pornite de SUA pentru furtul de resurse şi exploatarea diferitelor popoare în lume etc… Din cauza violenţei, sărăciei şi crimelor de la TV acceptăm mult mai uşor uciderile de civili nevinovaţi din teatrele de război, acceptăm mai uşor milioanele de oameni săraci de pe planetă şi chiar din propria ţară etc.

Limbaj imbecil – ca pentru proști retardați mintal și de multe ori agramat

Divertisment cretin care să ne țină drogat creierul, anesteziat și cu bale la gură total indiferenți față de realitate

Promovare sărbători comerciale împrumutate din Vest – goana după cadouri (pe placul companiilor vestice care fac profituri pe spinarea românilor); Cumpărați Crăciunul din magazin! Tot ce contează de Crăciun sunt cadourile! Nu cumva să ratați celelalte ocazii de a vă cheltui puținii bani pe care îi aveți pe nimicuri oferite de companiile din vest de Valentine’s day, Halloween etc

Promovarea ideii de terorism – insuflare de frică, teroare (omul este manipulat mai uşor în stare de frică)

Muzică de proastă calitate peste tot – bruiază creierul (vezi AICI)

Relele bisericii/religiei/credinţei, promovarea ateismului şi renunţarea la credință / biserică, depărtarea de Dumnezeu

Ideea că mall-urile şi cumpărăturile = fericire  (mall-urile și supermarketurile au scopul ascuns de a distruge economia locală autohtonă – a românilor)

Dorința de Lux şi confort VERSUS viața decentă – câh, câh. Viața la oraș e de bine – civilizație, confort, viața la țară e “de porc”, muncă, mizerie nașpa, nu-ți dorești așa ceva!

Vaccinuri pentru sănătate. Vaccinați-vă atât copiii cât și pe voi ca să trăiți bine! – o minciună!

Orice problemă de sănătate, cât de mică – băgați pastile! Pastile pentru sănătate! Luați pastile ca pe apă! Reclamele la medicamente parcă sunt infinite – altă minciună!

Cancerul este incurabil și tot ce poate fi făcut este otrava de chimioterapie – o mare manipulare a industriei farmaceutice care face o grămadă de bani pe spinarea bolnavilor de cancer cu chinuri și dureri; apogeul medicinei ”clasice” în materie de cancer este doar ”AMELIORAREA prin chimioterapie” – dar în realitate chimioterapia nu aduce nicio ameliorare, ci este doar o otravă toxică ce distruge și mai rău organismul; în realitate există tratamente naturale, non-toxice și eficiente CARE TE VINDECĂ DE CANCER, dar pentru asta trebuie să citești mai mult, de exemplu începând cu acest text și site-ul menționat acolo: Ce înseamnă un tratament complet anti cancer? Până atunci, până când românii se vor trezi, mii de frați de-ai noștri vor muri în chinuri din cauza cancerului, pentru că doctorii criminali (nu toți sunt criminali) nu sunt în stare să le recomande adevăratele tratamente, făcând jocul industriei farmaceutice (conștient sau inconștient). Un exemplu de manipulare prin TV la acest capitol este renumitul și îndrăgitul Dr. House care TOT TIMPUL recomandă direct fără nicio îndoială CHIMIOTERAPIE pentru cancer… Asta e…dacă am ajuns să ne ghidăm viața în funcție de ce vedem la TV…să fim sănătoși! Din păcate, nu vom fi mai sănătoși dacă vom sta la TV. Însă dacă vom sta la calculator, cu ochii cât cepele pe site-ul www.tratamenteanticancer.wordpress.com și VOM CITI INFORMAȚIILE DE BAZĂ DE ACOLO, atunci, DA, AVEM ȘANSE MARI SĂ NE VINDECĂM DE CANCER! Pentru a scăpa de cancer trebuie doar să citești și să aplici niște tratamente ieftine și simple. Cine nu e dispus să citească mai mult va muri.

Conformare și obediență față de autorități – știri privind plata impozitelor, amenzilor și repercusiunile nasoale dacă nu te vei conforma Sistemului

Rom în loc de țigan

Evreii sunt nemaipomenit de buni – știre despre premierul Israelului care a tușit un pic și gata toată presa occidentală inclusiv presa aservită din România i-a plâns de milă. Pe ce principii alegem premierii străini pe care să îi dăm la tv când strănută?

Manipulare politică externă – Siria, Libia, Rusia, Egipt, Gaddafi etc sunt de rău, dictatori etc în timp ce UE + SUA sunt de bine, salvatori și minunați care “aduc Democraţia”

NU există conspiraţii la nivel mondial – există doar “TEORII ale conspiraţiei” – care, desigur, sunt nişte născociri şi nişte aberaţii – asta ne spune presa, dar… ştim noi mai bine… a vorbit despre cospiraţii şi Kennedy în 1961, dar… l-au lichidat rapid.

E ceva normal să fii supravegheat tot timpul și să știe ”autoritățile” TOTUL despre tine, TOT ce faci, spui, cauți, vorbești, scrii, comunici în orice fel (internet, telefon mobil, carduri etc) și este spre binele tău, desigur, împotriva oamenilor răi care vor să îți facă rău; e spre binele public împotriva teroriștilor etc – câtă abureală pentru proşti;

Din agricultură nu-ți recuperezi nici măcar banii investiți. Nu vă apucați de agricultură! Doamne ferește! Lăsați terenurile nemuncite și cumpărați alimente otravă din supermarket! Vinderea terenurilor agricole devine o super afacere! A crescut prețul la hectar! VINDEȚI PĂMÂNTUL STRĂINILOR! REPEDE!

Nu se mai poate face nimic pentru a salva România! Trăiți-vă viața, sistemul nu poate fi schimbat! Corupția e prea mare! Politicul a căpușat totul! Totul e pierdut! Demoralizați-vă și NU acționați în vreun fel! Perfect!

Protestele de stradă nu rezolvă nimic – ba da, rezolvă! citiţi aici ce s-a obţinut prin proteste de stradă, deşi numărul participanţilor a fost mic: vezi aici 2012 sau vezi aici 2013. Imaginaţi-vă care ar fi efectul protestelor de stradă cu sute de mii/milioane de oameni pe străzi cerând acelaşi lucru… Dar, din păcate imaginaţia ne-a fost distrusă premeditat pentru a nu putea identifica soluţii, pentru a nu putea “vedea” o altfel de lume faţă de cea mizeră în care suntem ţinuţi ca sclavi acum…

Sistemul în care trăim este normal. Uite, așa e și în Europa și în SUA. – asta e o maaare manipulare. În toate filmele, toate emisiunile, TOTUL ne este prezentat ca și cum societatea actuală este VARIANTA MAXIMĂ POSIBILĂ pe care a găsit-o umanitatea până la acest moment. Când în realitate viața și sistemul în care trăim reprezintă SCLAVIE în care masele de oameni muncesc iar Elita (puțini oameni) profită și acumulează grosul averii de pe Planetă pe spinarea muncitorilor – oi. O ALTFEL DE VIAŢĂ ESTE POSIBILĂ! Dar oile nu trebuie să realizeze chestia asta!

Manipulare privind ”realizările” politicienilor – ia uite ce a făcut nu știu ce primar, ia uite ce măsură bună a luat guvernul etc – toate acestea sunt praf în ochi și de multe ori se dovedesc a fi măsuri NEGATIVE pe termen lung (vezi cota unică – o manipulare ordinară explicată frumos AICI, vezi piste de biciclete – o batjocură impracticabilă aplicată de mai mulți primari, printre care zeul lor – Sorin Oprescu, creșterea suprafeței de spații verzi – în realitate doar pe hârtie, prin includerea cimitirelor și curților private, ca să dea bine la UE etc). NU VĂ MAI LĂSAȚI AMĂGIȚI DE NIMICURILE PE CARE LE FAC POLITICIENII PENTRU POPULAȚIE ȘI CARE VĂ SUNT LIVRATE LA TV! ELE EXACT ASTA SUNT: NIMICURI! Lor nu le pasă de populație! Când o să înțelegem treaba asta? Când o să înţelegem că suntem conduşi de MAFIOŢI? Pentru a evalua activitatea unui politician trebui să te gândești la CE AR FI PUTUT SĂ FACĂ din poziția în care este și CÂT A FĂCUT DIN CE AR FI PUTUT SĂ FACĂ… Aplicând acest criteriu de bun simț, o să concluzionați că toți ”marii politicieni” ai României, cu realizări nemaipomenite prin mass media mincinoasă și pe la televizor, sunt de fapt, doar UN GUNOI INFECT!

Ideea că averea politicienilor este cea prezentată în propria declarație de avere – cât de cretin să fii să crezi asta? Averile adevărate nu sunt trecute niciodată în declarația de avere, și totuși, televiziunile prezintă la infinit ce s-a mai întâmplat cu averea nu știu cărui politician analizând strict declarația lui de avere, dându-i acesteia importanță și credibilitate, când de fapt este doar o hârtie bună de șters la fund

Ideea că topurile celor mai bogaţi oameni de pe planetă/din România sunt reale – FALS -> acele topuri sunt doar o manipulare, o abureală pentru prostit proşti; în realitate adevăraţii bogaţi ai planetei sunt ASCUNŞI şi conduc lumea din umbră.

Ideea că dacă un politician corupt a demisionat sau a fost dat afară de pe funcție, GATA și-a primit pedeapsa! CE MĂĂ?!? Să înfunde pușcăria pe viață, să fie castrat și să-i fie confiscate averile!

Ideea că politicienii corupți ajung să fie pedepsiți conform relelor pe care le-au făcut – nimic mai fals!

Sistemul de justiție funcționează – o iluzie – funcționează doar pentru cine trebuie sau cine nu contează… Presa îţi livrează știrea cu ”riscă 20 de ani de închisoare” dar nu merge pe termen lung pe caz, să prezinte constant publicului ce s-a mai întâmplat. Pentru că în realitate, politicianul corupt risca el cât risca, dar nu a pățit nimic până la urmă…

Ideea că dacă un politician corupt a făcut pușcărie (nu știu câte luni), GATA, și-a primit pedeapsa pentru faptele imorale. CE MĂ? Năstase a făcut 8 luni închisoare și mai face încă vreun an și gata, după ce a făcut peste 1 mld EURO ilegal ca prim ministru? Asta e restaurarea dreptății? Pedepsele din prezent sunt extrem de MICI, mai ales pentru corupţie – sunt stabilite special de ei! Merită să stai câteva luni la închisoare de ochii lumii, în regim preferențial cu tot ce vrei în celulă, pentru un miliard – două de euro! Chiar și pentru câteva sute de milioane! Chiar și pentru câteva zeci de milioane de euro! Chiar și pentru 1 milion de euro!!! În România e foarte rentabil să furi, chiar dacă ești prins! Înțelegeți? Și ei încearcă să ne prostească la TV că gata – și-au primit pedeapsa pentru ce au făcut, stând doar câteva luni/un an – doi la închisoare, când prejudiciul economic nici măcar nu a fost recuperat!

Mediatizarea la greu a micilor furturi/nereguli, şi ascunderea adevăratelor TUNURI financiare – mediatizarea şpăgii la profesori, la medici, mediatizarea salariilor nesimţite ale unor bugetari etc, când de fapt, marile furturi sunt afacerile cu statul făcute de corupţii de la vârful conducerii României – am strâns exemple cu adevărata problemă financiară a României – FURTUL din bani publici, în textul de aici: Cat si cum se fura din banii publici in Romania. (alte “furturi” importante: banii scoşi din ţară de multinaţionalele străine, de supermarket-urile şi mall-urile străine, de BĂNCILE străine).

Să nu cumva să păcălești / înșeli Sistemul că o pățești! Tu, oaie ce ești, declară-ți toate averile și câștigurile, dă impozite la stat, plătește dările etc, că altfel, o pățești! Ia uite baba din piață care a vândut legume din grădină fără autorizație ce a pățit! Ia uite ăia care n-au plătit ratele la bancă ce-au pățit! Ia uite angajatorul care a luat oameni la negru (ca să nu falimenteze din cauza taxelor aberante) ce a pățit! Să nu faci ca ei că ăla ești! ”Șmecherii” adevărați însă nu pățesc nimic. La ANAF există o listă specială pe care o primesc toți angajații cu mesajul ”De ăștia nu vă atingeți!” Asta spune tot…

Promovarea politicienilor ca niște oameni de-ai noștri – imagini cu ei de sărbători, de revelion, cu familia, cu porcu’ de crăciun, cu sarmale, croşetând, pupând copii pe frunte, pe la biserică, în concedii etc – ”io’te mă, ăștia sunt ca noi, sunt de-ai noștri!” (”să-i votăm”) (”n-au cum să fie așa corupți cum îi acuză unii…”). În realitate, mafioții ăia de politicieni nu sunt deloc de-ai noștri (detalii în textul cu Iluziile Românilor)

Învrăjbirea claselor sociale între ele. Bugetarii (nenorociții) stau pe spinarea privaților (dar cine a creat acest sistem nu contează?) SAU mamele cu plozi de ce stau acasă pe banii statului? Să muncească! Doctorii iau spagă, nemernicii! (păi da, iau șpagă, pentru că dacă nu ar lua, ar pleca din țară și tu ai muri în drum dacă ai avea o problemă medicală pentru că nu ar mai exista medicină în România!) etc

Prezentarea politicienilor ca niște oameni normali (că uite, sunt la costum, sunt oameni serioși, discută treburi, spun vorbe), ca și cum nu ar fi 90% dintre ei putred de corupți și putred de bogați din banii furați de la popor. Când văd cum dezbat și discută și analizează serios moderatorii de talk-show-uri politice cu corupții României live în platoul emisiunii la TV îmi vine să crăp. Și când văd poporu’ că se uită la ei cu bale la gură îmi vine să crăp și mai rău. BĂĂĂ! Ăla e un putred de corupt! Nu contează asta, contează ca poporul idiot care încă se mai uită la TV să aibă impresia că ăla e un om serios, din înalta societate, respectat, care vrea binele poporului, care spune vorbe importante şi adevărate etc. În realitate e un găinar infect. Dar…presa vândută, televizorul, d’aia există în prezent – ca să ne păcălească! Când o să priceapă suficient de mulți români treaba asta o să o ducem mai bine!

Ideea că cei care vorbesc la televizor chiar știu ce vorbesc, altfel n-ar mai apărea la televizor – o imbecilitate. Dar…televizorul reprezintă încă o ”autoritate” pentru cei peste 95% dintre românii care au declarat că folosesc televizorul pentru informare. (”da mă, că au dat la televizor!”). Tre’ să fii puțin dus cu capul să ai internet în casă și să folosești televizorul pentru INFORMARE când de fapt la televizor e vorba despre DEZINFORMARE…

Neadevăruri istorice – documentare, filme, știri, emisiuni tv, dezbateri care ascund adevărul real, important şi relevant;

Distrugerea și desființarea comunismului din România pe nedrept, minciuni despre epoca Ceaușescu, Legionari etc;

Criterii imbecile de alegere a politicienilor – charismă, experiență politică, prostii. În realitate contează în primul rând BUNA CREDINȚĂ și iubirea de patrie;

Criza e de vină că ne e rău (în niciun caz furturile politicienilor corupți și planurile celor care conduc lumea din umbră, nu nu!)

Mugur Isărescu e de bine – neutru, competent și împotriva politicienilor corupți găinari de la guvern care habar n-au ce fac… PUUAHAHAHAHHAA :)))))))))))   ce iluzie cretină … Mugur Isărescu… masonul nr 1 al României… principalul sclav/instrument din România al celor care conduc lumea din umbră… ehe

Ideea că în România există stat de drept și democrație – aceasta e premisa de la care pleacă presa vândută, deși este o premisă total FALSĂ. În România nu există stat de drept și nici democrație, există doar MAFIE, furtul banilor publici, ordine ascunse venite de la Stăpânii lumii, un sistem de exploatare a coloniei România și mulți sclavi muncitori adormiți în sărăcie (românii). Cum să fie asta stat de drept sau democrație? O iluzie cretină pentru proști.

Fapte bune înseamnă să ajuți o dată pe an niște oameni săraci. Atât. Gata. Ți-ai adus aportul la societate! Ești o persoană nemaipomenită! Nu mai ai nimic de făcut! Ți-ai făcut datoria de cetățean model! Să nu cumva să te intereseze politica! Să nu cumva să ieși în stradă împotriva Sistemului și politicienilor corupți! Nu, nu, de ce? Că tu deja ti-ai împlinit activismul civic prin ajutorarea unui om sărac o dată pe an! Stai liniștit la locul tău! Ești perfect!

Ideea că acum suntem într-o perioadă de pace, când de fapt noi suntem atacați continuu, distruși mental să nu vedem realitatea – Sistemul de exploatare care ne ține sclavi. Nu suntem nici în război, pentru că poporul român distrus mental nu reacționează, nu avem nicio opoziție împotriva acestui atac subtil și ascuns. Deci nu suntem în război, dar suntem atacați și exploatați în fiecare zi. Asta nu e pace. Doar fiindcă nu explodează ceva în jurul nostru sau nu vedem oameni morți și sânge nu înseamnă că suntem într-o perioadă de pace. Atacurile de astăzi sunt ALTFEL. IAR NOI SUNTEM ÎNTR-UNUL CARE MAI ARE UN PIC ȘI NE DISTRUGE DE TOT, dacă noi continuăm să fim indiferenți…

etc

…………………………………………………………..

ȘI ATUNCI, DACĂ ÎNȚELEGEM CÂT GUNOI E LA TELEVIZOR, ȘI CÂT RĂU NE FACE FĂRĂ SĂ NE DĂM SEAMA, DE CE CONTINUĂM SĂ ÎL FOLOSIM?

M-am cam săturat să tot prezint informații de genul ăsta doar doar s-or trezi masele de oameni adormiți. O avea vreo eficiență? Interesează pe cineva treburile astea? Sau ne pierdem timpul de pomană și informația se izbește de un zid?

………………………

Luați și un scurt montaj de gunoi mediatic din SUA:

(imaginile sunt reclame ale unor show-uri de televiziune din america (SUA), reclame care sunt difuzate în 3 calupuri pe fiecare episod al desenelor animate numite Southpark, ce pot fi urmarite aici)

(nu-mi pierd timpul să fac un asemenea montaj cu părticele din gunoiul mediatic din România, dar dacă va face cineva vreodată un astfel de montaj – va ieși ceva la care ne vom cruci cu toții cu 7 mâini întrebându-ne ”Cum de am ajuns în halul ăsta?”)

………………………..

Uitați, de exemplu, ce lucruri se ”învață” dintr-un ”nevinovat” videoclip (Avicii – Addicted to you) prezentat și pe la TV pe posturile de muzică pentru tineri: țigări, băutură, furt, goana după bani – banii sunt scopul vieții, violență, gayness, prostituție, sex, crimă, suicid – totul în doar 3 minute la TV! Și copiii noștri se uită la lucrurile astea în fiecare zi… :

………………………………..

Ia uite ce zice acest articol:

2 dec 2014: Persuasiunea subconștientă este strâns legată de distracţiile pentru marele public

Oamenii văd şi aud mult mai multe lucruri decât ştiu în mod conştient că văd şi aud, şi că ceea ce văd şi aud fără să-şi dea seama este înregistrat de subconştient şi poate afecta gândurile, simţămintele şi purtările lor conştiente.

Noua tehnică a „proiecţiei subliminale”, cum a fost denumită, era strâns legată de distracţiile pentru marele public, iar în viaţa oamenilor civilizaţi distracţiile pentru mase joacă acum un rol comparabil cu cel jucat de religie în Evul Mediu. Epocii noastre i s-au dat multe denumiri sau porecle – Epoca Neliniştii, Era Atomică, Era Spaţială. Cu tot atâta justificare, ar putea fi numită Era Dependenţei de Televiziune, Era Serialelor, Era Disk-jockey-ului.

Noua tehnică era destinată direct beneficiarilor divertismentelor de masă şi scopul ei era să le manipuleze minţile fără ca ei să-şi dea seama de ce li se întâmplă.

Propagandistul poate modifica simţămintele şi opiniile lor fără ca victimele lui să aibă măcar idee de ceea ce se întâmplă.

…………

Concluzia privind Televizorul:

…este una singură și clară: DAȚI-I FOC și ARUNCAȚI-L PE FEREASTRĂ! ÎN NICIUN CAZ NU-L FOLOSIȚI PENTRU INFORMARE!

Protejați-vă măcar copiii!

Citiți și:

21 iul 2014: Despre propagandă

1 feb 2014: Despre efectele televizorului asupra mintii copiilor – multi parinti se bucura de linistea oferita de aceasta stare, cat timp copii sunt lasati la murat ca niste legume in fata televizorului. Dar tot ei se intreaba apoi de ce sunt copii asa de agitati dupa. Raspunsul este ca in timpul privitului desi copilul este in mare parte leguma, subconstientul acumueaza o stare de tensiune care apoi trebuie refulata.

Televizorul şi privitul la tv dau dependenţă, imbecilizează şi distrug (la propriu) creierul

Informarea pe Internet este de o mie de ori mai bună decât (dez)informarea de la TV

Emilian, 12 februarie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

36 responses to “Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman (nom)

  1. ai perfecta dreptate ,toate televiziunile au programe parca pt.handicapati mintal stirile sunt contrafacute si ce e cel mai dureros cei mai multi oameni sunt adormiti,nu realizeaza ca sunt sclavi dar daca primesc putin circ ce mai trebuie?

  2. Acest articol este cu adevarat excelent! Bravo, bravo, bravo!

    Punctez si eu cu privire la cateva aspecte:
    1. Ideea ca Romania si romanii “sunt de rahat” a pornit cam de la curentul Patapieivici. A scris ala niste gunoi literar pentru care in USA (aia pe care o dam de model cand avem interes) putea fi condamnat eventual la moarte, iar noi am dat bani pe el si juisam fericiti cand citim cat de idioti si primitivi suntem noi romanii. Romanasii destepti care au cumparat si citit, s-au amagit tot timpul ca nu despre ei era vorba, ci despre vecina de deasupra, despre ala de la chioscul de ziare, tzaranul din piata….NU! EXACT DESPRE EL ERA VORBA! DESPRE NOI TOTZI! Cred ca nu e inca tarziu ca cei care au o carte de Patapievici in casa sa faca pipi pe ea si sa-i dea foc!…

    2. Aici, in Canada, inocularea ideii ca fenomenul gay este ok incepe din scoala. Exista cluburi gay la care sunt invitati si copiii normali (adica cum poate un copil sa stie daca e gay sau normal pe la 10-12 ani??? Chiar de ar fi sa vorbim despre normalitate in aceasta psihopatie?)

    3. Bianca Dragusanu. Exista un subiect care pe mine m-ar interesa la maxim despre draga de Bianca: O RADIOGRAFIE!

    4. Cam tot ce ai insirat in articol este importat din USA, se practica aici de zeci de ani cred si a dat roade, a avut mult succes, de aceea s-a aplicat si la noi un “model de succes” de spalare a creierelor, indobitocire si eliminare pas cu pas a celor mai elementare drepturi!

    5. Sarbatorile de aici, mai ales cele religioase, nu mai au nici un spirit, nici o emotie, s-au golit de ideea spirituala, tot ce conteaza este shopping-ul pentru acea ocazie!

    6. Foarte bine ai punctate si argumentat ideile lor ca viata la tzara e de porc, dar viata la oras si luxul sunt ok, ca agricultura e nerentabila deci nu trebuie sa lucram pamanturile, ba sa le vindem; ca trebuie sa fim indoctrinati ca nu se mai poate face nimic, AI PUNCTAT EXCELENT INVRAJBIREA DIFERITELOR CATEGORII SOCIALE (mult hulita spaga la doctori, as adauga-o eu si pe cea la profesori, care eventual ar trebui sa manance aer, sa traiasca in copaci si sa puna pe ei frunze…in rest sa fie doar devotati, ca doar de aia s-au facut doctori sau profesori, din vocatie!!!). Inca ceva: se face mare tevatura cand un professor primeste cadouri la sfarsit de an, in timp ce marile jafuri continua nestingherite de ochiul vigilent al presei. Noi suntem ocupati cu cadourile profesorilor!

    7. Eu am ajuns de multI ani la concluzia pe care ar fi bine sa o retina toata lumea: OAMENII CARE CONTEAZA CU ADEVARAT IN ROMANIA NU APAR LA TELEVIZOR! CAPISCI??? (cu foarte mici exceptii si aia apar foarte rar si pe la ore fara audienta)

    8. Comunismul este infierat mai ales in lunile decembrie incepand din 1989 incoace…atunci incep romanii sa se intrebe mai acut “cine-a tras in noi” si ce a fost cu revolutia aia…asa ca se pun televiziunile si presa in general cu tunurile pe populatie sa le spuna ce rau era atunci, asa ca…misterele revolutiei precum si sacrificiile alea umane nu mai conteaza, Pfiuuu!…Bine ca am scapat de “dictatorul Ceausescu” !….:(

    9. Referitor la perioada zis comunista, perioada Romaniei Socialiste, cred ca ati observat deja ca presa are sarcina sa stearga perioada aceea din memoria colectiva, pentru ca altfel am putea afla ca: UNDE E ACUM UN TEREN PARASIT SAU UN MALL A FOST O FABRICA CU CATEVA MII DE MUNCITORI, CARE EXPORTA IN N TZARI ALE LUMII…Am mai putea afla in cate domenii industriale excela Romania si era printre primele locuri in lume; ne-am putea aminti de nivelul scolii si rezultatele scolare recunoscute international la acea data si dupa, ne-am putea aduce aminte ca toti romanii aveau de lucru si nu erau datori la banci, ba aveau economii (pe spinarea carora s-au format bancile si le-au furat, dupa 1989…). Ca Romania isi platise datoria externa in 1989, iar acum suntem datori putrezi si nu se vede mai nimic in dezvoltarea tzarii, EI….CATE AM PUTEA NOI SA NE ADUCEM AMINTE DIN PERIOADA ACEEA, DACA NU S-AR LUCRA INTENSIV SA NE FIE STEARSA DIN MEMORIE!…Cel mai important este ca am putea sa ne dam seama CE AM FOST SI CE AM AJUNS! Dintr-un popor de oameni harnici si capabili, educati si calificati, care produceau aproape orice la nivelul acelor vremuri, am ajuns acum un popor de “lenesi, hoti, puturosi si asistati social”… DAR NU SUNTEM TOT AIA? Tot ala care in 1989 era muncitor fruntas la Electroputere Craiova sau Tractorul Brasov, acum e un betivan ratat…(am dat doar un exemplu). Cam la astea se lucreaza….ca sa constientizati!

    Cam atat am avut de comentat, inca o data: textul este excelent, devii din ce in ce mai bun! Bravo!

  3. Emil sper să scri si un articol despre cum masoneria este creatia iezuitilor de la Vatican.

    • Eu am inteles ca sunt cateva centre de comanda mai importante – SUA, UE, Vatican, Israel. E un subiect mai complicat care nu prea m-a pasionat. Partea cu CINE exact e mai putin importanta decat CUM, dupa parerea mea. Este relevant intr-adevar si CINE exact trage sforile sus de tot, insa macar sa priceapa romanii ca sunt unii acolo sus, care lucreaza din umbra, si macar sa priceapa MECANISMUL prin care ne tin de sclavi – asta e mai important dupa parerea mea. La cat de micuti suntem noi ca tara/popor in prezent, nu stiu ce sanse avem sa ne luptam cu iezuitii de la vatican sau cu oamenii din spatele lor…asa ca ce rost are sa consumam timp pentru a afla exact cine sunt… Decat daca ne intereseaza neaparat. Ne-ar ajuta, intr-adevar, pentru imaginea de ansamblu mai clara, dar…repet, romanii n-au timp nici macar sa priceapa ca masoneria ii influenteaza pe gainarii astia politici de la noi din tara, dar barem sa urce si mai sus pe ierarhie… Deci, eu unul, nu o sa scriu despre asta, nici nu stiu foarte multe detalii si nici unde se termina ierarhia. Ma rezum la ce am inteles suficient de bine incat sa povestesc si altora, iar cei care vor mai multe detalii despre iezuiti, masonerie etc…sa caute pe cont propriu ca e plin netu… Am mai mentionat pe blog in mai multe locuri despre Vatican, pentru a planta samburele ca e ceva dubios pe acolo – cei interesati vor trebui sa caute informatii.

  4. Felicitari Gabriela, foarte pertinente reflectiile tale mai ales cele legate de ceva specific cu care suntem pe aceeasi linie – licheaua de Patapievici – care este intradevar un josnic si misel in felul in care vorbeste despre popor si de altfel despre tot ce scrie este imbibat cu venin. Sunt curios daca l-ai dibuit in tradarea lui de la inceput, cind era pe coama valului in anii ’90? Tin minte ca mi-a trebuit ceva timp sa-l readuc pe frati-miu la realitate si sa-l fac sa inteleaga ca asta-i un nemernic in slujba programului de exterminare a Romaniei inceput in 89 si care este in desfasurare, nu un scriitor. Nu inteleg de ce jignirea propriului popor care aparea repetativ in cartile lui – hirtie igienica- a avut priza la lume cind de fapt era o clara provocare la dezbinare si batjocura a aproapelui. Nu am inteles niciodata de ce unora aceste scrieri mizerabile ale unui agent al dezbinarii din vest le zgindarea egoul multor cititori extaziati de “talentul” lui prin acei ani facindu-i sa se simta cumva superiori si sa priveasca de sus pe altii de linga ei. Poporul nostru este un popor deosebit de bun si de blind, intelegator, de aceea canaliile astea platite de massmedia reptilienilor isi fac de cap in loc sa putrezeasca in “discursul lor intelectual” de nimic. Patapievici si de fapt mai sunt citiva, a dovedit, ca elocventa in discurs -DE FAPT-NU INSEAMNA ABSOLUT NIMIC daca nu ai ceva bun de spus.

    Emilian, foarte tulburator articolul, felicitari, foarte bine punctat. Acum trebuie sa reflectam si sa-l intelegem din punct de vedere al unui sistem planificat, un mecanism pus in miscare peste noi toti din afara, cu lucratori din interior voitori, care au ales constient sa colaboreze cu reptilele.

    Din pacate poporul prin bunatatea lui este usor condus si manipulat, SUPT de ENERGIE, si de VOINTA prin toate aceste elemente de mai sus si ce-i mai grav in toata aceasta nebunie, este faptul ca copiii nu mai au modele de urmat. Toti nemernicii sunt sposorati si bagati la inaintare, ei automat devenind modelele tineretului, a amjoritatii, evident NICIODATA NU GENERALIZAM, asta sa fie lege!!(CInd ziceam de greci, evident ca nu toti)
    De cite ori am ocazia, urmaresc calitatea conversatiilor intre tineri, si intradevar este extrem de primitiva, si simplista, si asta cind se discuta ceva serios nu cind stau la vrajeala. La noi oamenii in virsta inca reusesc sa discute si sa dezbata, sa compare si sa faca extrapolari, sa traga concluzii, insa in occident, de exemplu in Franta tin minte cit de infantili sunt barbatii, de altel foarte gentili, cum zic ei, de parca sunt din puf si blanita moale, insa incontinuu ai senzatia ca parca s-au oprit din dezvoltarea lor mintala undeva pe la 16 ani, si la fel sunt si in Canada. Nu reusesc sa faca paralele, sa citeasca printre rinduri, cind le vorbesti de Geopolitica, se uita la tine si zimbesc timp dau din cap, si imediat catalogheaza persoana ca fiind adeptul teoriei conspiratiilor – asta invata ei la scoala la perfectie – sa catalogheze si sa inventarieze, dar fara sa reflecteze la ceva mai mult de vremea probabila si sporturi sau sa gindeasca la ceva serios. Totul este o mistocareala si gluma, tot ce-i serios se ia peste picior.

    Acum mai nou reptilienii i-au bagat de vre-o citiva ani buni pe toti pederastii si L G T B la inaintare, in fata, in televiziune, peste tot in lume(EU(in Spania este o nebunie totala) si America) ca la COMANDA si se intareste propaganda din ce ince mai solid. NIMENI nu mai intelege ce se intimpla( si foarte multi intreaba direct), de ce sunt numai ei pe toate canalele. Oare de ce sunt bagate aceste minoritati in fata?
    Sa incercam sa ne gindim cu totii poate ajungem la o explicatie:)

    Pina si superba Olimpiada de la Soci s-a transformat intr-o arena politica de care sunt satui sportivii care VOR, NU VOR, sunt obligati sa faca reclama gheilor de parca au inebunit cu totii ca la sedintele de partid insa nu la modul constructiv si inaltator patriotic ci morbid, sinistru, scirbos Sodomic si Ghomoric. TINERII NICI MACAR NU INTELEG CE LI SE CERE sa faca si deseori in interviuri refuza sa arunce cu mizerie pe rusi( pentru legislatia lor anti reclamei poponautice)
    Mass media ca la un semnal dat in TOATA LUMEA pe toti sportivii si participantii la olimpiada ii tot intreaba repetativ sa explice cit de rau e la Soci si ei tot spun ca-i bine si frumos, si astia iar revin si repeta, afirmind ca “Vai, dar nu se poate domne, ca noi auzim numai lucruri FFF RELE” iar astia, tot refuza, si tot asa….
    Efectiv ti se face sila, iar tinerii revenind la ei, dintre care multi ii sustin pe poponari, le pling de mila si-i sustin in “cauza lor” nici nu stiu cit de scirbos poate fi sexul practicat de ei, de ti se intoarc matele pe dos daca e sa vorbim direct. Tinerii nu au nici o idee ca promovarea lor are legatura directa cu reducerea populatiei si altele. Chiar si tinerii hetero incep sa se gindeasca sa nu aibe copii ca sa fie “solidari” cu mentalitatea gheistilor. In Romania nu este inca asa de evidenta dar ideologia asta se intinde incet incet si sigur

    • @Citadela
      Nu l-am inteles pe Patapievici de la inceput, din pacate (dar mai bine mai tarziu, decat niciodata!). Am vazut ca este foaaaarte bagat in fatza in mediul intelectual care se vedea la televizor si in presa. Prin 2000 si ceva sotul meu a cumparat cartea “Politice”. La un moment dat m-am apucat s-o citesc. Inca de pe prima pagina am dat de cateva cuvinte (multe! intr-o singura pagina!) pe care nu le-am gasit in dictionar ca sa inteleg si sa trec mai departe. M-am enervat si am lasat-o (dupa prima pagina) pentru ca mi-am dat seama atunci ca stilul este anume gandit CA SA TE UMILEASCA! Ca sa intelegi cat de prost esti tu, cititorul, ca nu cunosti niste cuvinte de care n-ai auzit in viata ta, nici tu si nici 99% din populatie. Ulterior am concluzionat ca Patapievici trebuie citit avand alaturi “Dictionarul neologismelor neinventate inca”…Mult mai tarziu mi-am dat seama si de ce, asa cum ti se intampla tie acum cu miscarea “ghei”….inca te intrebi de ce.

      Deci, in situatii din astea, intervine disonanta cognitiva: dupa experienta ta si ceea ce esti tu obisnuit ca e natural si normal, o chestier nu suna bine. Nu intelegi de ce si ce se intampla. Apoi, eventual, daca subiectul te preocupa si ai destula informative, intelegi de unde vine problema, cine o creeaza si in ce scop.

      Despre elocventza in discurs…m-am prins demult ca am cazut in capcana ‘telectualilor. Dupa 1989, dupa ce fusesem condusi de un om aparent modest intelectual, caruia nu i se ierta trecutul de cizmar, si de nevasta-sa care se pare ca era o savanta facuta si nu nascuta, ne-am bucurat noi, nevoie mare, sa vedem in frunte ‘telectuali de-alde Petre Roman, care declara ca stie vreo 12 limbi straine….Ni s-a parut ca am picat direct in rai! Dupa aceea, cam greu….am constatat ca nu conteaza de fapt cat esti de destept, ci in slujba cui iti pui inteligentza! Deci atat timp cat in inteligentza ta nu este nimic dumnezeiesc, tu nu ai cum sa fii util celor din jur, unui popor!

      N-am stiut ca si in Europa oamenii sunt asa de primitivi si preocupati doar de farfuria si patul lor…Credeam ca europenii le sunt superiori astora din N Amerik, ar trebui cel putin, pentru miile de ani de cultura pe care le au in spinare….Dar se pare ca a fost prea grea mostenirea aia culturala si au lasat-o jos…:) Eu speram ca in Europa scoala este mai buna si mai asemanatoare cu scoala romaneasca pe care am avut-o noi in “anii de impliniri maretze” si in care, din fericire si slava Domnului, m-am format eu!

      Din ceea ce spui, ca astia sunt invatati cum sa eticheteze, cum sa gandeasca si cum sa dea la o parte ce nu le place, trag concluzia ca scoala noastra a fost net superioara. O multime de idioti (dar poate si aia sunt de fapt afiliati la gasca si n-o fac intamplator) ne tot baga pe gat ca scoala comunista ne-a indoctrinat! Eu tot nu inteleg cu ce! O multime de idioti spun ca scoala romaneasca le-a bagat in cap lucruri care nu le-au trebuit in viata. Daca te gandesti ca unii au ajuns sa lucreze la curatenie, dar sunt “oameni de mare succes” in occident, poate e de inteles si parerea lor….IN CEEA CE MA PRIVESTE, SCOALA ROMANEASCA DINAINTE DE 1989 M-A INVATAT, AM INMAGAZINAT CUNOSTINTE, AM INVATAT SA GANDESC LOGIC, AM INVATAT SA REZOLV PROBLEME, SA CAUT SOLUTII…TOT CE AM INVATAT MI-A FOLOSIT SI DACA ERA CHIAR MAI MULT, N-AR FI STRICAT!….

      Ceea ce am mai ovservat la scoala de aici (am o fetita in clasa I), este ca tu nu stii ce invata ei la scoala. Nu primesti acasa manualele (secret!). Nu stii care sunt obiectele predate (secret!), nu stii nimic din ce li se baga in cap copiilor. In Romania era si inca este totul pe fatza…Stiu ce materii are copilul, stiu ce manuale are, pot sa verific oricand informatia din ele…FACAND DIFERENTA, CARE SISTEM O FI VRAND SA TE INVETE SI CARE SA TE INDOCTRINEZE? Nici nu conteaza doctrina, ca e buna sau rea…conteaza ca intr-un sistem o stii, iar in alta e secreta! Ce stim noi despre lucrurile secrete? De ce secrete in scolile publice?

      Spunea cineva pe un forum kanadian, ca alti parinti romani au observat ca ceea ce li s-a spus copiilor aici la scoala, pentru ei este sfant si ca parintii incearca sa le spuna ca nu-i chiar asa, dar nu sunt crezuti. Copiii au incredere in ce le-a spus teacher-ul….Eu inca n-am ajuns sa constat asta, fata mea este mica, mai mult, eu incerc sa o formez eu si ii spun unele chestii pe care trebuie sa le discutam doar noi in casa si nu trebuie sa stie astia cum gandim noi….Eu ii explic despre tzara noastra de bine, ii explic despre astia…nu neaparat de bine si eu sper ca ea sa inteleaga pe cine trebuie, dar…nu am garantia! Noi vom incerca sa “ne caram” de pe aici cat mai repede, pana nu ne molipsim cu totzii de educatia politically correct! Cunosc romani foarte bine atinsi! Sau mai bine zis, atinsi rau de tot!

      Am tot auzit prin discutii de internet despre asa-zisii reptilieni si recunosc ca nu stiu despre ce este vorba, iata ca am alt subiect de studiat….

      Multumesc de replica, sper sa mai schimbam replici si cu alte ocazii. Am mai ajuns la concluzia ca noi, cei care in mod clar apartinem unei minoritati care gandeste (minoritate mai larga), dar minoritatii mai mici, care gandeste pozitiv si spre binele general, cred ca ar trebui sa tinem aproape si chiar sa ne cunoastem personal, pe cat se poate…Din pacate, minoritatea care gandeste negativ, reptilienii cum le spui, si care sapa adanc si continuu la temelia lumii crestine, sunt mult mai organizati si isi cunosc foarte bine scopul. Sunt foarte uniti! Ii vezi pe astia sa protesteze la Soci pentru saracii din Rusia sau impotriva mafiei si coruptiei? Nu…ei protesteaza pro “ghei”…Asta ne spune multe despre cine sunt ei si ce vor de fapt de la lumea asta, cine este satapanul lor…ultim (chiar daca si pana la stapanul lor te mananca tartorii mai mici….;)

      • ciudat cum le-au spalat creierele in vest. ca doar la ei nu au fost rusii care sa epureze toata elita cum am patit-o noi. Dar a fost de ajuns ca rusii sa cumpere si sa corupa intelighentia si au pornit-o toti haisa… adk politicalli corect ii zice comunism de caviar, sau fabianism…etc. ca sa reusim sa avem o vedere limpede, trebuie sa avem in minte dictonul nustiucui ” istoria e o chestiune de rase…atit”. Razboiul impotriva rasei albe a inceput cu burii din Rhodesia si victimele din prima linie sunt crestinii… (vezi Siria)

      • Pai nu e ciudat deloc că au spălat creierele și ălora din vest, atâta timp cât ajungi să întelegi că nu ”RUSII” sunt capu’ răutăților, ci niste BĂIEȚI care acționează DIN UMBRĂ, ÎN TOATE STATELE, prin marionete politice, instrumente, mecanisme institutionale etc. Poporul american din SUA este mai distrus mental decât al nostru de exemplu, si pe acolo n-au trecut rușii :). Exista oameni buni si oameni rai in toate popoarele. Insa doar anumiti oameni rai coordoneaza distrugerea mentala pe toata planeta… Mai important este insa, dupa parerea mea, sa intelegem mecanismele Sistemului de exploatare in care traim, decat sa vedem exact CINE ne face asta… Oh well. Citeste si asta:

        Romania 2014: peste 100 de probleme – o singura cauza. Am fost colonizati, suntem sclavi moderni si traim intr-un sistem de exploatare ascuns. Constientizarea adevarului dur e prima etapa in salvarea Romaniei (nom)

    • @Citadela
      http://ca.shine.yahoo.com/blogs/shine-on/mother-declines-son-birthday-party-invitation-homophobic-note-175653222.html
      Iata un exemplu de articol pe tema ghei, din multele pe care le-am citit aici. Ce ma deranjeaza mai mult sunt comentariile. (Ca articolul oricum este scris la comanda, face parte din agenda de impingere a fenomenului in sufletele noastre). Majoritatea comentariilor sustin ca fenomenul ghei este ok, cam ca ploaia de vara, eventual ca ploaia cu soare…nu foarte comuna, dar nici vreo grozavie…
      Sunt foarte putine comentarii anti-ghei, iar alea au foarte multe voturi negative.
      Ceea ce mi se pare si mai aberant, este ca ei deja s-au obisnuit cu casatoriile ghei si cu criminala adoptie de copii de catre ghei….de acum ei discuta niste detalii.
      Deci s-a trecut de faza cu crima impotriva familiei, cu crima impotriva copiilor incredintati acestui tip de “familie”. Nimeni nu mai sta sa se intrebe “cum isi permite o societate in deriva, sa incredinteze spre adoptie copii inocenti, unor perversi? Cum isi permite societatea sa ia, in numele copilului, decizia de a-l expune toata viata la o anomalie?” Eu personal sunt ferm convinsa ca majoritatea copiilor din familiile ghei, nu numai ca sunt expusi la mizeriile lor (imi imaginez cum cei doi tati se saruta “ventuzos” in fatza copilului, sau se ating pe fund, dragastos, dupa care intra in dormitor….Bleaaaah!….Dar eu sunt convinsa ca acesti copii sunt molestati, sunt implicati, mai devreme sau mai tarziu, in relatiile lor sexuale deviante.
      Deci comentatorii nu se mai mira de asta, pentru ca la ei s-a trecut peste bunul-simt, s-a ingnorat total crestinismul (care oricum e considerat in lumea tzivilizata o poveste de adormi copiii) si s-a legalizat aceasta aberatie, ei se mira ca noi, unii, din ce in ce mai putini aparent, suntem tot mai homofobi….
      Mie mi-e teama ca explicatia pentru tot ce se intampla o gasim mai mult pe la biserica, mai ales cea ortodoxa, mai ales la unii preoti mai luminati si mai curajosi. Si din fericire, scrierile lor apar pe internet sau sunt publicate, mai ales in tzari ca Romania (probabil si Rusia sau Grecia, sau altele ortodoxe…nu stiu ca n-am fost).

      • tare am si eu aceeasi impresie – ca explicatia pentru tot ce se intampla o gasim in NT

  5. Ce anume din NT, Ana? Stiu ca izraelienii erau atunci sub stapinire romana, deci tot colonie, si faceau cu ei ce voiau, inclusive ii omorau prin rastignire, iar la prima rebeliune de prin anul 60 parca au fost complet distrusi pentru neascultare(distrugerea Templului)
    La viclenia de acum nu ai ce explicatii obiective sa gasesti in NT, poate din alea oculte, magice, MINUNI!!!…:) gen platforma pseudoieducationala harry potter cu care se distrug mintile cititorilor amatory de asa ceva.
    Hai sa fim seriosi, una este traditia romaneasca, dacii and stuff.. si altele sunt aberatiile popilor si a firmelor lor de facut bani.

  6. @Dans, da exista un razboi crunt impotriva rasei albe dar nu este dus de “burii din Rhodesia” ci , desi suna paradoxal, tot de aceeasi albi si cu motive foarte specifice si punctuale.
    Cu burii o fi fost ceva local, asa o achitare de conturi intre locali si misionarii crestini care i-or fi calcat pe bataturi, ceva…pe cind cealalta lupta este globala.
    Da, si inca o MARE CONFUZIE EUROPEANA, faptul ca musulmanii fac 6 copii pe cind albi fac 1 sau 0 NU constituie o lupta impotriva rasei albe. Ideea asta este de baza in manipularea crasa prin mass media bazata pe indobitocirea si timpirea intentionata prin sistemul educational al albilor.

    • Ce legatura are rasa in toata treaba asta? Niciuna. Indiferent de rasa, oamenii sunt supusi acelorasi Sisteme de exploatare care includ si indobitocirea prin televizor… Daca vrei sa dispara cineva, roaga-te sa dispara aia care conduc lumea din umbra, nu rase intregi de oameni nevinovati.

      • toata istoria e doar o chestiune de rasa. numai ca rasa alba invrajbita de poporul ales s-a decimat singura prin doua razboaie, cu desertul numit comunism, iar acum este spalata la creier si eutanasiata chimic, medical si ideologic.
        Si daca rasa nu are nici o treaba, iti doresc sa locuiesti intr-un cartier de negrii… sau ca sa nu te deplasezi pina acolo, incearca Ferentarii…
        Peste un an o sa-ti ascultam cu placere opiniile!

      • Ehh…nu am zis nicaieri ca rasa nu are nicio importanta/relevanta pentru NIMIC, NICIODATA. Ci doar am intrebat ce relevanta are pentru subiectul pe care il discutam noi aici – ce invatam de la TV…, ca teoretic comentariul tau era o reactie in urma citirii acestui text… teoretic.

      • din pacate rasa alba e cea mai expusa la TV… ca negrii din Africa au mai putine… chinezii au si ei mai putine ca noi… hispanii nu stiu cum stau, dar sunt si ei pe lista. Cit despre ce invatam de la TV, eu cred ca nimic. pe vremea lui Ceausescu ne indoctrinau pe fata… acum cu History si alte canale ne prezinta o varianta care le convine asupra istoriei sau a stiintei… deci o spalare pe creier subtila, pentru cei care nu vor sa puna mina pe carti. ca dor….!

    • @vlahul
      Foarte “destept” comentariu…
      Lasa rasa alba in pace si …………. (continuare cenzurată – prea rautacios si bazat pe nimic concret; eu i-am acordat o sansa sa explice la ce se refera si a facut-o intr-un comentariu ulterior, deci sa nu ne atacam mai repede decat se cere. Emi.)

      • Nu vad comentariul ulterior, explicativ.
        Ok, dar de ce nu i-ai cenzurat si lui comentariul imbecil?

      • Nu era neaparat imbecil, mai degraba neargumentat, nedetaliat, si i/am dat o sansa… din pacate am gresit eu, nu el a revenit cu detalii despre rasa alba ci dans. M/am incurcat in comentatori.

  7. Citat din articolul tău: >M-am cam săturat să tot prezint informații de genul ăsta doar doar s-or trezi masele de oameni adormiți. O avea vreo eficiență? Interesează pe cineva treburile astea? Sau ne pierdem timpul de pomană și informația se izbește de un zid?<

    Întrebarea ta îmi aminteşte de o pildă. Un călugăr îi cerea zilnic ucenicului lui să-i aducă apă într-un coşuleţ împletit. Izvorul fiind mai departe, până la chilie se scurgea toată. Într-o zi ucenicul a izbucnit: ce rost are?, tot efortul e zadarnic! Călugărul: Da, dar uită-te la coşuleţ – vezi ce curat s-a făcut?
    … Florile înfloresc şi dacă nu e nimeni în preajmă ca să le vadă. Îşi fac pur şi simplu „datoria”, îşi împlinesc menirea. Tu ai "mână", Emilian, ai suflet, ai minte şi ochi să vezi ce se întâmplă, eşti dispus să-ţi rupi din timpul tău ca să-l dăruieşti, şi ai o anume curăţie interioară – care toate e păcat să nu fie puse în slujba binelui. (Sper din tot sufletul să nu ai orgoliu, sau măcar să ţi-l conştientizezi!) E o lege a naturii şi a vieţii că extremele se ating. De-aia când ceva e foarte rău, se transformă în ceva foarte bun. Noi toţi am ajuns, ca planetă şi ca ţară, aproape de momentul în care vom „lovi fundul”, „hit the bottom” cum zice englezul. Adică locul ăla jos de tot de unde, oriîncotro mergi, mergi în sus.
    Iar blog-uri ca ale tale grăbesc procesul. E nevoie de ele, ca să sistematizeze şi să materializeze nişte informaţii şi energii aflate în subtil, şi ca să aibă cei care au alte priorităţi sau nu au "mână" la scris, dar gândesc la fel, ce copia şi da mai departe. O dată scris, rămâne, şi acum sau mai târziu înfloreşte.

    Şi-ţi mai zic o povestioară, ca nu cumva să te bată gândul să renunţi în momente când nu-s reacţii. Poate o ştii şi pe asta. A omului care arunca una câte una stelele de mare aduse pe mal de furtună. Un trecător îl întreabă „Eşti nebun? Sunt kilometri întregi de mal şi mii de stele de mare pe el. Imposibil să le salvezi pe toate!” „Dar, dar am salvat-o pe asta… Şi pe asta… Şi pe asta…”
    Doamne-ajută-ţi, Doamne-ajută tuturor!

    • Exact astea sunt motivele pentru care am dezv acest blog si pentru care scriu pe el :)

      Nu exista nicio pb cu orgoliu. Odata ce intelegi ca NU detii adevarul absolut si ca ORICAND se poate dovedi ca ceea ce stii este gresit, nu se mai pune pb de orgoliu. Detalii aici:

      Top 10 – cele mai importante lucruri despre lumea reala. Ce trebuie sa constientizam despre lumea in care traim pentru a avea bunastare si fericire, o viata mai buna (edu)

      Iar cand realizezi ca oamenii sunt diferiti si ca E NORMAL SA FIE diferiti si sa aiba pareri diferite nici nu te mai certi cu cei care au opinii contrare, ci le respecti, chiar daca nu esti de acord cu ele si esti dispus sa porti o discutie civilizata pe orice subiect cu oricine. Ceva detalii aici:

      De ce sunt oamenii diferiti si cat de important este sa intelegem acest lucru. Oamenii sunt la fel (edu21)

      • Of… “Cea mai mare şmecherie a ego-ului, înainte de a se preda de tot, este să-ţi dea iluzia că a murit, deci că te-ai trezit.” Osho. Poate chiar ai scăpat de orgoliu – după cum scrii şi în articole şi în comentarii, aşa se pare. Dar mi-a venit în cap citatul ăsta şi nu m-am răbdat să nu ţi-l scriu totuşi, iertăciune, boier Măria Voastră. (Poate unde orice afirmaţie categorică mie, una, îmi dă de gândit… Cunosc câţiva oameni faini faini dă tăt, aşa, cu spume, spiritualizaţi şi lucrând la sine şi aşa, dar la capitolul smerenie mai au de lucrat fiindcă au impresia că nu mai au de lucrat…)
        Tăt aşe mai departe! Dacă faceţi Partidul Nemulţumiţilor (de care mă leg acuş’ la articolul cu Trezirea din doar rugăciune), porniţi vă rog şi o televiziune benefică! Una aşa, cu dezvoltare personală şi talk show-uri cu oameni care au scăpat din chestii nasoale şi cum au scăpat, şi care să emită doar 4 din 24, ca să nu aibă nevoie de gunoi de umplutură! Şi cu filme puţine dar faine!

  8. Nu va descuraja-ti continua-ti sa face-ti acest tip de informatie – educatie, din pacate putini isi pun problema – ce se intampla cu ei insasi si ce se petrece in jurul lor , deja televizorul si-a atins scopul….Nu am stiut de acest blog, intamplator am dat peste el , va marturisesc ca am ramas profund impresionat, tineti-o tot asa, merita mai multa vizibilitate. DOAMNE-AJUTA!

    • Multumesc. Da, din pacate metodele de distrugere mentala – indoctrinare, indobitocire si distrugerea potentialului in scoala + manipulare si distrugerea creierului prin mass media (mai ales TV) au facut deja ravagii in populatia PLANETEI, nu doar a Romaniei… Acu…sa vedem cati se mai pot trezi din somnul adanc. Continuam sa facem fiecare ce poate si cat poate. Dati mai departe informatiile care vi se par utile si altora… Spor!

  9. Abonamentul meu de UPC cuprinde un “pachet” de telefon fix, net şi TV. Însă eu mi-am setat teveul să prindă numai unul din cele 70 şi ceva de canale: “MGM”. Filme bune, subtitrate, unele vechi dar neîntrerupte de publicităţi stupide la iaurturi, telefoane mobile şi soiuri de bere. Un canal fără politică şi alte mahalagisme. Adică dacă tot dau atâţia bani la “Enel”, măcar să nu-mi pară rău de ei. Oricum, nu intră băselu’ şi ponta-n casa mea, nici măcar pă ecran ! Iar la radio nu ascult decât “Romantic – FM” .

  10. Haha, ma distreaza toate atacurile asupra programelor de televizor.
    In primul rind cind ma gandesc la programele de pe vremea lui Ceusescu din anii 80 cind ni se prezentau 2 ore de televiziune pe zi, cu doau emisiuni de stiri la inceput si sfarsit iar intre ele programe propangadistice care il ridicau in slavi pe “marele conducator” si care ne spuneau cit de bine o ducem in viata noastra, programe care nu pomenau aproape niciodata problemele si suferintele de zi cu zi a cetatenilor de rind: rationalizarea alimentelor, intreruperile de curent, apa calda si incalzire, libertatea de miscare, scaderea salariilor, etc.
    Cel putin in ziua de azi, cu toata propaganda ascunsa si subtila, se mai spune si adevarul se mai si prezinta viata adevara a oamenilor, cum ar fii ea, plina de banalitati si scandale, de suferinta si speranta.
    Pe de alta parte prefer sa am de ales dintre 70 de programe mai mult sau mai putin banale decit sa nu am de ales de loc. Prefer situatia de acum decit cea din anii 80 cand televiziunea iti prezenta o realitate virtuala in adevaratul sens al cuvantului, cand televiziunea prezenta o forma foarte caraghioasa a conceptului de propaganda, propaganda care prezenta o versiune a stirilor pe care toti telespectatorii stiau ca are foarte putin de a face cu realitatea.

    • Programele din anii 80 nu pomeneau nimic despre realitate pentru ca televiziunea era condusa de evrei conspirati, nu de romani patrioti. Ceausescu habar n-avea de suferintele poporului, vezi marturia lui Andrei Kemenici pe youtube – Ceausescu era rupt de realitate. Ceausescu NU avea control total in Romania, asa cum gresit se crede. Multe institutii erau inca gestionate impotriva poporului roman de catre evrei.

      Astazi avem tot evreii la conducerea celor cateva mii de posturi TV in lume, si primim continuu numai lucruri bune pentru creier. Daca tie iti place mizeria de la TV esti invitat sa o servesti in fiecare zi. Din pacate e in totala defavoarea ta.

      Astazi la TV se spun doar minuscule franturi de adevar NEimportant. Adevarul importanta, realitatea REALA a situatiei in care ne aflam NU este prezentata NICAIERI la tv. Poti sa cauti pe orice post vrei, nu o vei gasi. Daca te multumesti cu stiri cretine despre actualitatea zilei, ce gainar de politician a mai fost luat de DNA etc, la fel, poti sa servesti zilnic, si sa ramai cu impresia gresita ca esti informat.

      Daca vrei sa afli cu adevarat ce se petrece, citeste macar cartea Pentru Legionari, de CZC.

  11. Îți dau dreptate în multe ce ai scris. Dar vezi ca și tu ai căzut în plasa propagandei distructive, și asta în legătură cu vaccinarea și comunismul. Știi bine ce zic

  12. Da! Televiziunile din Romania sunt idioate si sunt conduse de mizantropi care viseaza sa ajunga realitate ce s-a intamplat in filmul “Planeta Maimutelor”, asa ca conducatorii posturilor merita sa ajunga in puscarii sau la ospicii sa fie tratati ca pe niste animale, eu daca as avea un ospiciu i-as interna si i-as lega cu chingi de pat ca asa merita mizantropii.
    Rusine posturilor de televiziune, cu emisiunile de violenta si cu prea multe fabule!

Spune-ți părerea aici: