De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot? (II) – un text de Adrian Grigoriu (nom)

De ce sa boicotam sistemul electoral Ce facem la vot (II) - un text de Adrian Grigoriu cine conduce romania mafia internationala statul roman noua ordine mondialaAcesta este al treilea text despre alegeri postat pe blogul Ce-i cu noi? în perioada de dinaintea scrutinului electoral pentru preşedinţia României din nov 2014. AICI este primul text, iar AICI al doilea. Iniţial plecasem cu gândul că fie îl votez pe Funar, dacă merg la vot, fie nu merg la vot ca să nu validez cu prezenţa mea acest sistem electoral CORUPT, creat şi gestionat de MAFIE în favoarea MAFIEI şi împotriva poporului român. Pentru că între timp am realizat că Funar nu a demonstrat suficientă bună credinţă şi nici n-a făcut suficiente acte de patriotism/naţionalism la viata lui încât să merite să mă prezint la vot (şi deci să validez întreg sistemul electoral al mafioţilor) doar ca să îi dau lui votul meu, am hotărât să nu merg la vot. A contat în alegerea făcută şi textul de mai jos. Prezenţa noastră la vot nu validează doar sistemul electoral, ci întreg STATUL în care trăim (profund subordonat mafiei şi anti-românesc), stat care organizează şi susţine acest sistem electoral corupt şi profund viciat – favorabil mafioţilor internaţionali care conduc România.

UPDATE 3 nov 2014: Rezultate oficiale alegeri Președinte 2014 turul 1 + interpretare și concluzii Ce-i cu noi?

Ce facem la vot? (II)  (sursa pe FB AICI)

A intra în secţia de votare înseamnă a fi de acord şi a susţine sistemul actual, în forma şi substanţa pe care o are Statul Român în prezent.

Dar ce stat e ăsta din prezent pe care ni se cere să îl susţinem şi să îl “dotăm” cu “conducători” după cum ar vrea, chipurile, electoratul?

Predecesorii ne-au instruit cu precizie cum trebuie să fie Statul Românesc. Iată ce a spus Eminescu : “Chestiunea de căpetenie pentru istoria şi continuitatea de dezvoltare a acestei ţări este ca elementul românesc să rămâie cel determinant, ca el să dea tiparul acestei forme de stat, ca limba lui, înclinările lui oneste şi generoase, bunul lui simţ, c-un cuvânt geniul lui să rămâie şi pe viitor norma de dezvoltare a ţării şi să pătrundă pururea această dezvoltare.”

Înainte să intrăm în secţia de votare trebuie să ne răspundem la întrebarea dacă acesta este statul pe care l-am dorit al 1989 şi pentru care au murit 1,100 de români atunci şi care a rezultat în situaţia prezentă în care avem 3,5 milioane dintre cei mai buni români cu statut de refugiaţi economic (cei plecaţi peste hotare) iar cei rămaşi în ţară sunt în zbaterile sărăciei. Din economie, ceea ce nu a ajuns în mâna străinilor a fost demolat, pământul este mai tot al străinilor; dar chiar înainte de întrebările puse, să ne întrebăm dacă ăsta este statul pentru care românii au murit în munţi după război, în al doilea război au murit pe ambele fronturi iar cu sutele de mii au dispărut deportaţi în Rusia, în primul război au murit pentru întregirea teritoriului naţional, în 1877 au murit pentru independenţă, au murit şi s-au sacrificat cu milioanele de 2,000 de ani oprind sute de invazii din sud şi est, constituind continuu pavăză la adăpostul căreia Europa s-a dezvoltat, s-a organizat şi a cotropit şi jefuit întrega Lume inclusiv pe noi, o Europă care, de fapt, ne datorează însăşi existenţa.

Există convingerea la foarte mulţi că de la 1989 până în prezent, continuu, Statul Român este dirijat de un anume grup de străini prin „Clasa Politică” în interesul respectivilor străini şi inevitabil împotriva intereselor Neamului Românesc.

Detalii în continuare:

Grupul de străini asigură pe diverse căi, legale sau nu, ca pe listele de votare să ajungă exclusiv candidaţii juraţi întru obedienţă faţă de acest grup de străini cu scopul ca oricine ocupă funcţiile în stat va executa acelaşi instrucţiuni, va urma aceeaşi politică decisă de respectivul grup de străini.

Că toţi candidaţii sunt de fapt executanţi docili ai ordinelor date de organizatorii sistemului statal în forma lui actuală este dovedit şi prin faptul că nu este posibil practic a se strânge 200,000 de semnături în mod corect, adică legal, într-o lună, între momentul publicării condiţiilor de obţinere a semnăturilor în Monitorul Oficial şi cel al depunerii listelor la Biroul Electoral. Ar fi posibil doar în cazul organizaţiilor ce deţin o reţea în întreaga ţară, din care în prezent există doar cele ale Statului, care nu se implică, şi ale Bisericii Ortodoxe Române, care iar nu se implică. În rest, nici o singură organizaţie nu are acesta posibilitate. În consecinţă, listele sunt false deci candidaturile tuturor pot fi anulate prin simpla cercetare prin sondaj a listelor depuse de către procurori. Dar aceste cercetări nu se fac. Procurorii sunt direct subordonaţi la Preşedinte şi Ministrul Justiţiei. Concluzia directă este că toate candidaturile sunt organizate de cei care dirijează activităţile funcţionarilor înalţi în stat, de la preşedinte în jos, cei ce au organizat şi conduc în mod real statul prin “Clasa Politică”.

Faptele petrecute în ţara noastră în ultimii 25 de ani indică spre această stare de lucruri, respectiv, indiferent de zona politică de care au aparţinut unii sau alţi dintre ocupanţii funcţiilor, beneficiarii finali ai resurselor Ţării şi muncii Poporului Român au fost, la modul absolut şi exclusiv, nişte anume străini şi complicii lor români, în dauna Neamului Românesc.

Consecinţa ar fi că actul de a vota nu are absolut nici o relevanţă întrucât politica persoanei/persoanelor alese, oricare ar fi, va fi o continuare a politicilor antiromâneşti de până acum. Practic, există în spaţiul public 14 candidaţi care prezintă fiecare un program distinct cu pretenţia de a fi favorabil Ţării dar în realitate situaţia este ca şi cum ar fi un singur candidat, oricare ar ieşi la votare urmând a face acelaşi lucru: va aplica un program secret elaborat de nişte străini care se ascund în spatele acestei „Clase Politice” în beneficiul acestor straini exclusiv.

CEI CE SUNT ALEŞI NU DECID IAR CEI CE DECID NU SUNT ALEŞI, întreg sistemul electoral nu are nimic în comun nici cu voinţa şi nici cu interesele Neamului Românesc.

STATUL ACTUAL NU ESTE IZVORÂT DIN RĂDĂCINILE NEAMULUI ROMÂNESC. Acest sistem economic, politic, social, acest stat, este un sistem/stat inamic faţă de Neamul Românesc, fapt dovedit de 25 de ani. Este un sistem/stat dovedit antiromânesc şi nu e nevoie să intrăm în secţia de votare să aflăm că Statul actual nu oferă absolut nici o opţiune în interesul Neamului Românesc.

DEX : „SISTÉM s. n. 1. Ansamblu de elemente aflate într-o relație structurală, de interdependență și interacțiune reciprocă, formând un tot organizat.”

Sistemul este deci compus din ELEMENTE şi REGULI adică OAMENI şi LEGI.

Constatăm că de 25 de ani, oamenii din sistem, cu precădere în funcţii de decizie, sunt „aleşi” din grupul de înaltă vocaţie infracţională, atât români (există infractori de diverse nivele în toate neamurile) cât şi străini, sub falsă identitate românească, iar legile şi regulile care ar trebui să le condiţioneze acţiunile în interesul public sunt ignorate cu totul şi nu e de mirare, întrucât este de esenţă caracterului infractorul să ignore legea, în caz contrar, nu ar fi infractor. Lucrurile sunt simple şi uşor de înţeles dar propaganda ameţitoare, concepută şi dispersată de infractorii intelectuali, unii de mare anvergură profesională, le fac să pară complicate, cu conexiuni rătăcitoare şi termeni ce se termină cu… craţii şi… isme.

Există şi foarte mulţi patrioţi în sistem dar nu în funcţii de conducere şi astfel sunt „legaţi de mâini şi de picioare, au efect să reducă dar nu pot singuri sa elimine răul.

Tu cititorule, ce vei face înăuntrul secţiei de votare nu are nici o importanţă: dacă anulezi votul comunici că nu eşti de acord cu opţiunile oferite, dacă votezi cu unul sau altul comunici mulţumirea sau nemulţumirea. Odată trecut pragul secţiei eşti integrat în sistem, eşti implicat, EŞTI DE ACORD CU SISTEMUL AŞA CUM ESTE EL chiar dacă nu eşti de acord cu opţiunile pe care ţi le oferă. Participarea dovedeşte acceptarea actualului sistem electoral şi a întregului sistem „democratic” în ansamblul său prezent, anularea votului dovedeşte nemulţumirea pentru ‚oferta” de candidaţi;

Neparticiparea dovedeşte neacceptarea sistemului electoral şi a întregului sistem „democratic” în ansamblul său prezent. Neparticiparea masivă, deşi fără efect legal, privează pe cel ales de pretenţia de legitimitate reală, morală, patriotică. Desigur nu ar avea nici un efect practic imediat, dar a fi preşedinte cu 51% din 20%, adică cu 10% nu poate sustine pretentia ca reprezinta poporul şi în timp relativ scurt ar putea avea efecte în cascadă în respingerea în timp a acestui sistem impus prin asasinat şi viclenie din 1989 în dauna Neamului Românesc.

Pentru verificarea validităţii ipotezelor, să ne imaginăm că nu ar intra în secţia de votare nici o persoană. Astfel, poporul ar comunica politicienilor că nu este de acord cu sistemul în integralitatea lui iar consecinţa ar fi că va trebui ca de urgenţă să se aducă modificări structurale în Constituţie iar compoziţia clasei politice ar trebui să se schimbe radical. Văzând că în componenţa clasei politice sunt mai tot aceiaşi oameni, schimbarea nu ar putea fi de forma ci ar fi forţată o schimbare de substanţă. Ce substanţă e un alt subiect.

Cu gândul la acest scenariu cumplit pentru ei, decidenţii reali au stabilit ca unic obiectiv al alegerilor să legitimizeze statul în forma actuală prin motivarea a cât mai mulţi alegători să se prezinte la vot. Au imaginat un plan ingenios: au alcătuit momeli electorale de largă diversitate pentru momirea la urne a cât mai multor categorii de persoane. Astfel compoziţia grupului de candidaţi nu este deloc întâmplătoare, dimpotrivă, bine echilibrată să nu se suprapună categoriile atrase, respectiv câte un candidat pentru motivarea de a veni la vot a câte unei categorii distincte a electoratului.

Astfel găsim pe lista de votare candidaţi: unul pentru naţionaliştii tradiţionalişti, altul pentru naţionaliştii nemulţumiţi de primul, una pentru femeile nemulţumite, alta pentru bărbaţii nemulţumiţi (ambele nemulţumiri produse deliberat dar acesta e un alt subiect), unul pentru ungurii tradiţionalişti, altul pentru ungurii ceilalţi, unul pentru bărbaţii visători la mai multe soţii, altul plimbat prin diasporă, unul pentru curioşii de scandale, altul pentru pensionarii doritori de acalmie, unul pentru cei cu nostalgia ordinii şi seriozităţii, altul pentru cei cu nostalgia pentru Iliescu.

Posibil ca tot ceea ce am scris aici să fie greşit. Dacă prezumţia de pornire este falsă, întreg raţionamentul este greşit, caz în care cineva trebuie să explice cel puţin următoarele :

1) extraordinara continuitate şi uniformitate a rezultatelor concrete realizate în ultimii 25 de ani în favoarea unor anume străini şi a complicilor lor şi constant în dauna Neamului Românesc, explicaţie care însă va trebui să NU se folosească de instrumentele propagandei antiromâneşti prin care Poporul Român este acuzat că şi-ar face rău singur pentru că brusc, la 1989, a devenit în mod misterios, chipurile laş, puturos, slab, infractor, criminal, antisemit etc., acuzaţii niciodată susţinute de fapte, întrucât, în replică, vom veni cu datele şi argumentele certe şi verificabile ale istoriei, de la cea mai îndepărtată la cea mai recentă, în faţa cărora şi propaganda cea mai vicioasă este silită să amuţească;

2) cum se face că în cele 6 ture de alegeri de preşedinte au participat zeci de candidaţi dar nici un patriot autentic nu a ajuns pe liste? Coincidenţă?

3) cum se face că în 25 de ani de activitate parlamentară, în libertate chipurile, au fost instituite noi şi tot mai multe şi mai mari obstacole în calea celor ce aspiră să ajungă pe listele de votare ca preşedinte sau parlamentar, mijloacele de a le depăşi fiind exclusiv dependente de tot mai mulţi bani?

Pentru cei care nu găsesc prezumţia de pornire ca fiind greşită, când se vor întruni toate condiţiile de mai jos :

– când vor apărea nişte oameni care şi-au stabilit ca misiune existenţială a pune Statul Român în subordinea intereselor Neamului Românesc
– când vom avea şi certitudinea că o vor face,
– când astfel de oameni vor participa la procesul electoral ajungând pe buletinul de vot,
– când se va realiza eliminarea fraudei electorale pentru ca rezultatul votului să reflecte cu exactitate decizia electoratului,
– când publicitatea electorală nu va fi dependenta de bani şi va fi egală în cantitate şi calitate pentru toţi participanţii la vot,

atunci şi numai atunci, cei cu mintea şi sufletul la interesul Neamului Românesc vor intra în secţia de votare ştiind ce fac şi cu rezultat concret.

Doamne-ajută!

Adrian Grigoriu

…………………………………..

…………………………………..

Alte articole care susțin NE-prezentarea la vot:

NU VOTAȚI! – un alt articol care explică de ce să NU mergem la votCe nu poate fi falsificat insa, sunt semnaturile alegatorilor in registrele sectiilor de votare. Din acest motiv, esti indemnat sa mergi la vot, nu conteaza cu cine votezi sau daca acorzi un vot nul.

2 oct 2014: Alegeri: ABSENTEISM = NELEGITIMATEA clasei politice. Prezenta masiva la VOT cu ANULAREA VOTURILOR = LEGITIMITATE

Va amintiti?

MASS-MEDIA: Absenteismul pune sub semnul intrebarii legitimitatea Parlamentului European

TRAIAN BASESCU le explica ieri romanilor ca TREBUIE SA VINA LA VOT, chiar doar PENTRU A ANULA BULETINE DE VOT, caci trebuie sa demonstreze ATASAMENTUL ROMANIEI LA UE

Ei bine, sa inlocuim mai sus termenii PE si UE cu clasa politica romaneasca si sa vedem ce iese:

MASS-MEDIA: Absenteismul pune sub semnul intrebarii legitimitatea clasei politice romanesti

TRAIAN BASESCU le explica ieri romanilor ca TREBUIE SA VINA LA VOT, chiar doar PENTRU A ANULA BULETINE DE VOT, caci trebuie sa demonstreze atasamentul romanilor la clasa politica romaneasca   (sursa AICI)

……………………

14 martie 2012: NU MERGETI LA VOT. Trebuie obligatoriu realizata o rupere definitiva intre popor si actuala clasa politica

4 feb 2011: De ce au dreptate cei care nu merg niciodată să voteze

18 nov 2014: Mă piș pe el de vot! – o recapitulare a manipulării care s-a făcut prin presă cu ocazia alegerilor prezidențiale noiembrie 2014 (nom)

24 nov 2014: Încă un articol despre nonsensul mersului la vot, pe care l-am adăugat la colecția cu astfel de articole, pe care o vom scoate de la naftalină la alegerile următoare, dacă va fi cazul (poate se schimbă ceva până atunci :) ): Boi si vaci episodul 4: au votat boivacii ! – Oricare din cei doi ar fi castigat oficial, tot aia era. Tot sluga intereselor altora. Important e ca iluziile functioneaza de minune si nu se mai trezeste lumea din ele. Manipularile cu stanga-dreapta inca prind excelent la boivaci, care nu isi dau seama ca de fapt nu exista stanga-dreapta … ci sus-jos. Jos e cam toata lumea, iar sus aia cativa care controleaza tot ce trebuie. Ambele tabere, asa-zise de stanga si de dreapta, sunt subordonate acelorasi interese de sus.
…………………….

UPDATE – comentarii pe FB:

Adrian Grigoriu

SLOGANURILE ELECTORALE DOVEDESC CÂT DE BINE CUNOSC CANDIDAŢII NĂZUINŢELE ROMÂNILOR, au ajuns la aceste sloganuri prin expertă cercetare, nu sunt compuse la întâmplare, sunt alese pentru că Românii reacţioneaza la ele instinctiv. Toţi au fost la putere şi nu au făcut nimic din astea, ştim că nu vor face nici mai departe nimic, dar să observăm că NĂZUINŢELE ROMÂNILOR SCOASE LA IVEALĂ DE ACESTE SLOGANURI ELECTORALE DOVEDESC DE FAPT CARACTERUL NOSTRU CA POPOR: înţelept, răbdător, patriot, drept, cu conştiinţa dreptului istoric, exigent, conştient de ceea ce fac alţii dar şi de valoarea sa.

Observaţi că acestea se adresează alegătorului mediu, spre lauda poporului nostru. Mai jos formulez esenţa sloganurilor lor:

România trebuie să fie a Poporului Român (Johannis)
Pedepsirea celor care au abuzat de încrederea acordată de popor (Macovei, Vădim Tudor)
O nouă clasă politică este necesară (Udrea)
A fi român este un atribut cu care să ne mândrim (Ponta)
Unirea Basarabiei cu ţara mamă (Ponta)
Conducătorul trebuie să fie BUN ROMÂN (Melescanu)
Conducătorul trebuie să fie competent (Melescanu)
În România totul trebuie făcut bine (Johannis)
România e frumoasă (Udrea)
Românii trebuie respectaţi (Tariceanu)
Românii trebuie să aibă bunăstare şi este posibil (Tariceanu)
Românii sunt sufletişti (Dan Diaconescu)
Românii sunt patrioţi (Vădim Tudor)
Românii vor ca ţara noastră să fie respectată (Kelemen Hunor)

…………

Daca nu s-ar prezenta nimeni la vot, s-ar termina pe vecie cu sistemul acesta antiromanesc. Cea mai mare escrocherie a secolelor 18,19, 20, 21 consta in convingerea poporului ca prin participarea la vot lupta impotriva sitemului de care este nemultumit desi situatia este exact invers, participrea la vot fiind mijlocul prin care isi exprima sustinerea actualului sistem in forma sa actuala. De fapt, insasi supravietuirea sistemului mafiot depinde de prezenta la vot, a vota doar exprima optiuni din cadrul sistemului actual. Nu este vina poporului ca este pacalit. (A.G.)

…………

Constatam ca organizatorii Sistemului Statal din Romania sunt experti in a-si atinge obiecivele planificate: au reusit ca la primul tur sa aduca in sectiile de votare 53% din alegatori, cifra ce vom vedea ca va fi prezentata ca dovada faptului ca Poporul Roman sustine cu majoritate actualul sistem statal, adica marionetele strainilor si legile care il compun. Din manipulare in manipulare, tin sistemul LOR cu greu in stare de supravietuire. Dar nici nu au incotro. (A.G.)

Emilian, 26 oct 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot? (II) – un text de Adrian Grigoriu (nom)

  1. Daca nu se prezinta nimeni la vot (fapt irealizabil si utopic), tot s-ar prezenta copiii celor de la putere, si astfel o luam de la capat. Nu ii intereseaza pe ei cit la suta din romani voteaza, ci doar ca iese unul din ei presedinte. Legea schimbata tot de ei demonstreaza asta:

    ,,Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei, ce reglementeaza modul de organizare si desfasurare a alegerilor pentru Presedintele Romaniei.
    Art.2
    b) majoritatea de voturi ale alegatorilor se determina ca parte intreaga, nerotunjita, a raportului dintre numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale permanente si cifra 2, la care se adauga o unitate, si reprezinta numarul minim de voturi valabil exprimate pe care trebuie sa le obtina un candidat, in primul tur, pentru a fi ales Presedinte al Romaniei;,,

    • Cea mai bună lovitură pe care le-o poate da poporul român este să nu îi legitimeze în funcțiile alea, prin prezența lor și semnatura lor.

      Un presedinte votat de 52% din 15% prezenți la vot este un președinte AL NIMĂNUI, FĂRĂ LEGITIMITATE, CARE N-ARE CE CĂUTA ACOLO. INDIFERENT CE FACEM NOI ACUM, în funcția de președinte va ajunge un om al MAFIEI (Ponta și Iohannis sunt ai aceleiași mafii internationale). Tot ce-și dorește mafia este să păcălească cât mai mulți oameni să vina la vot (absolut toate publicațiile mafiei merg la greu pe ideea importantei mersului la vot), ca sa le fie ”validat” de catre popor candidatul, ca sa fie presedinte chipurile susținut de popor. Dacă s-ar vedea clar din prezența la vot că președinte NU este susținut de popor, ar însemna ca avem de-a face cu un președinte ilegitim, al nimănui, iar mafia ar avea o problema. De exemplu n-ar mai putea sa dea vina pe popor pentru relele care se intampla (practica mârșavă care se întâmplă continuu) – n-ar mai putea sa zică ”voi l-ati ales, e vina voastra”. Președintele mafiot n-ar mai fi ales de noi. S-ar crea o ruptura CORECTA intre poporul nevinovat si clasa politica mafiotă. Oh well.

      • “Președintele mafiot n-ar mai fi ales de noi.”

        Da, dar se pot duce copii cocalarilor si a politicienilor. Ponta sa ma slabeasca cu ortodoxismul, ungurii si sasii. Pe care el ii uraste. Si mizeria ca Iohannis ar fi nazist. Mizeria inculturii si a urii propagate o reprezinta antenele securistului voiculescu. Ura impotriva unui om rau tot ura reprezinta (Basescu). Nu au decat oamenii sa voteze cu leninistul de Ponta. Multi vor vota cu Johannis, impotriva lui Ponta. Si curvele de Diaconescu si Vadim…

Spune-ți părerea aici: