Invazia SUA, UE, FMI si privatizarile inseamna saracie, hotie si sclavie (neo-dictatura) pentru poporul român si Romania (pol97)

invazia SUA, UE, FMI si privatizarile inseamna saracie, hotie si sclavie pentru poporul român si Romania colonie a marilor puteri oculte neo dictaturaMi-a plăcut un comentariu scurt de pe site-ul gandul.info, aşa că îl pun şi aici pentru că prezintă foarte pe scurt ce se întâmplă cu ţara noastră, dar şi cam care e situaţia la nivel mondial în prezent. Aşa zisa “democraţie” promovată de SUA şi UE însemnă de fapt o neo-dictatură în care cei bogaţi conduc lumea iar cei săraci muncesc pentru cei bogaţi:

UE, PRIVATIZARI = HOTIE, SCLAVIE

Nelegiuitii occidentului capitalist : ue, usa, nato, fmi(oculta iudeo-masonica) vor cu orice pret indobitocirea omului, controlul total, si puterea globala, pentru a distruge natiunea, cultura, familia, religia, traditia popoarelor, si a forma o babilonie globala anticristica, antiumana.

Pentru asta au inventat doua ideologii satanice : capitalismul si comunismul. Capitalismul, societatea de consum paine si circ(mai mult circ decit paine) are mai mult succes decit comunismul pentru ca mizeaza pe slabiciunile si viciile omului. Pentru indobitocirea omului folosesc mijloacele de control si manipulare, informatice, media, pe care au pus monopol(tv, radio, ziare, internet…)si mijloace financiare si economice(privatizari, liberalizari, investitori…bancheri, asigurari private, pensii private…) pentru acapararea resurselor, si a fi dependenti economic si financiar de politica lor anticristica, cu concursul javrelor, vasalilor, tradatorilor de neam.

Acolo unde nu reusesc indobitocirea, ocuparea si jefuirea popoarelor, iar acestea isi apara prin nationalism si patriotism resursele economia cultura traditia familia…nelegiuitii din occident provoaca conflicte, revolte, razboaie pentru a invada si jefui acele popoare (Irak, Afganistan, Iran, Siria, Egipt, Libia…) Astfel omul indobitocit, bulversat, cu “crize“, paine si circ, grija zilei de maine, infractiuni, va fi controlat ca un animal, dupa ce ei vor veni ca “salvatori“ in conditiile si cu mijloacele lor (capitalism, paine si circ, cip, card etc…) !!!”

Raspuns al cuiva:

Citi gandesc asa in Romania ? Totusi ,ceea ce e la noi ,nu e capitalism ,este  fascism sionist.Economie ,societate ,familie,individ  , toti  controlati orwelian ,rizind indobitociti  si inconstienti.Diferenta dintre socialism si fascism este ca in socialism investesc ei ,iti dau ei de lucru si nu platesti taxe ,in fascism  investesti tu ,iti creezi tu locul de munca si le dai si  taxe ca sa iti dea dreptul sa  existi.

TREZIREA ROMÂNI!!! Măcar în primă etapă să înţelegeţi ce se întâmplă în jurul nostru!

Uitaţi-vă şi la filmuleţele în care Alexandru Athanasiu explică care e faza cu FMI, aici: Romanii au fost cobai pentru FMI, pentru interesele finantei mondiale. Exemplul Letoniei: inca un COBAI supus EXPERIMENTULUI SADIC al AUSTERITATII.

Citeşte şi: Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Emilian, 16 ian 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

2 responses to “Invazia SUA, UE, FMI si privatizarile inseamna saracie, hotie si sclavie (neo-dictatura) pentru poporul român si Romania (pol97)

 1. E bine si in ultima faza, ca romanii sa se trezeasca. Daca la ultimele alegeri pentru primarii, au votat majoritatea tot aiurea, la parlamentare 60 % au stat acasa. S-au trezit tarziu poate, dar parerea mea ca s-au trezit degeaba, unii dintre ei. In urmatoarele randuri imi voi spune parerea mea (fratele meu isi va spune parerea lui alta dat, daca vrea, dar este oricum oglinda mea) despre Romania si judetul Iasi.

  – In caz de razboi nu voi lupta pentru tara mea, chiar cu riscul ca la cei 32 de ani, sa fiu inchis, dar nu ma voi vinde strainilor. Voi lupta insa intr-un razboi civil. A lupta nu este pentru familia ta (in cele mai multe cazuri, cum vor cei de la putere sa credem). Ci lupti adica pentru stat, nu pentru natura, pasari si dealuri, ca optica celor de acum cateva sute de ani. Ii consider mercenari pe soldatii romani, care pentru bani, lupta impotriva altor state, indiferent de motiv. Natura ne va supravietui tuturor si sper ca in momentul acesta, rade de mizeriile pe care omenirea le face sau va incerca sa le faca impotriva ei.
  – Consider UE mai rau decat nazismul (nu tin cu nazismul cel din timpul razboiului, dar apreciez faptul ca, inaintea razboiului al doilea mondial, germanii au avut o economie puternica, fara sa fie sclavii nimanui).
  – Tata mi-a murit anul trecut si pentru mama nu imi fac iluzii ca va trai intr-o lume minunata. Mai jos iti ofer Emilian, niste linkuri despre ce a facut primarul Nichita dupa alegerile pentru primarie. A marit cu 16 % taxele ! Si in alte judete, acelasi lucru.
  http://www.rtv.net/taxele-locale-au-fost-deja-marite-in-mai-multe-orase-mari-ale-tarii_61005.html
  http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Moldova/taxele-locale-au-fost-marite-cu-16–52745.html
  – Iesenii nu se vor trezi (la fel ca si ceilalti din alte judete) nici in cazul unui razboi civil
  – UE poate sa se duca $%# din partea mea. Nu exista incopetenta in Romania, ci doar sclavie. Incopetenta inseamna ca ai vrea sa faci ceva, dar nu poti de prost sau alte motive sau duci la indeplinire, dar nu total.
  – FMI spune ca a gresit cu austeritatea, dar romanii nu vor cracni !
  http://www.economica.net/anun-oc-al-fmi-am-gre-tit-cu-austeritatea-in-romania_43101.html
  http://zelea-codreanu.com/Cuvantul_Legionar/2012/04/Actualitate-Ce-ati_pierdut_din_vedere-FMI_din_greseala_in_greseala.htm
  http://www.rtv.net/fmi-isi-face-mea-culpa-austeritatea-s-ar-putea-sa-nu-produca-efectele-scontate_62061.html
  – Consider ca majoritatea celor din invatamant, medicina, biserica si politie, ca fiind sculele statului.
  Un mesaj, de pe urmatorul link, de la Morariu Viorel, pe care il puteti citi :
  http://www.gandul.info/financiar/ponta-va-cere-fmi-pasuirea-pana-in-iunie-pentru-vanzarea-oltchim-in-schimb-cresc-redeventele-la-petrol-10472827

  Emilian, nu ma supar daca faci reportaje din aceste idei.

 2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s