Vaccinul Antigripal – o Otrava oferita gratuit românilor. Vaccinurile anti gripa ne scad imunitatea si ne predispun la alte boli, deseori mai grave (s)

vaccin antigripal copii chimicale toxice nocive daunatoare sanatatii Vaccinul antigripal - o otrava oferita gratuit românilor. Vaccinurile anti gripa vaccin ne scad imunitatea si cauzeaza boli graveVaccinul antigripal – cui foloseşte? În fiecare toamnă, ne este dat să auzim aceleaşi avertismente parcă apocaliptice, despre o gripă, “mai veche” sau “mai nouă”, menite să ne sperie şi să ne vaccinăm de îndată cu toţii. În mod intenţionat este provocată o adevărată isterie în masă. Este imposibil să nu observăm la aceşti “agitatori” un dor de pandemie… Până la urmă ea chiar a venit, spun ei… Dacă nu au putut convinge populaţia cu gripa aviară, au reuşit (în parte) cu cea porcină. Ni se vorbea despre posibile victime, folosindu-se cifre cu multe zerouri dar au rămas din nou doar zerourile…, bani aruncaţi pe geam şi spaimă între oamenii de rând. Au fost însă şi oameni fericiţi – producătorii de vaccinuri. Oare ce ne aduce iarna aceasta? O iarnă fără gripă nu se poate, rămâne întrebarea ce fel de gripă? (sursa AICI)

………….

UPDATE IAN 2019: Agentia Nationala a Medicamentului AVERTIZEAZA cu privire la REACTII ADVERSE de la VACCIN ANTIGRIPAL Vaxigrip – la Copii si Adulti

………….

Iată ce aflăm din mass media mafiei care conduce România (propaganda pro-vaccin din 2014, care se repeta an de an):

Începe vaccinarea antigripală: 33.000 de doze sunt disponibile la Constanţa – Vaccinarea antigripală gratuită va fi făcută, la Constanţa, după 15 noiembrie. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, la nivelul judeţului sunt disponibile 33.000 de doze de vaccin antigripal, iar prioritate la vaccinare au copiii, gravidele, vârstnicii şi cei care suferă de afecţiuni cronice. Ministerul Sănătăţii va pune la dispoziţia românilor, în total, 500.000 de doze de vaccin antigripal. Pentru restul populaţiei, se recomandă procurarea vaccinului din farmacii, preţul unei doze fiind de aproximativ 30 de lei. Ministerul Sănătăţii va putea achiziţiona, în funcţie de cerere, până la trei milioane de doze. Autorităţile susţin că vârful epidemic este aşteptat pentru luna ianuarie. (sursa AICI)

Detalii în continuare:

Ministerul Sănătăţii ar putea achiziţiona până la trei milioane de doze de vaccin antigripal. Campania de vaccinare începe în noiembrie – „Gripa reprezintă o mare provocare, pentru că este o problemă majoră de sănătate publică. Cifrele confirmă acest lucru. Milioane de oameni, mai exact trei milioane pe an, fac forme severe şi există şi un număr important de persoane care decedează, până la jumătate de milion pe glob. (…) E o problemă reală şi primim cazuri într-o formă gravă, severă, care pun în pericol viaţa pacienţilor“, a spus secretarul de stat Dorel Săndesc. Secretarul de stat a mai precizat că Ministerul Sănătăţii a încheiat procedura de licitaţie pentru 500.000 de doze de vaccin, care vor fi direcţionate, din a doua parte a lunii noiembrie, către cabinetele medicilor de familie. Bugetul total alocat a fost de şapte milioane de lei. “Am făcut un contract cadru multianual, astfel încât acum avem asigurată aprovizionarea a până la trei milioane de doze şi flexibilitatea achiziţionării. Acum avem 500.000 de doze şi, dacă va fi o deschidere a populaţiei, vom putea suplimenta.”, a adăugat acesta. Directorul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Filantropia, Gheorghe Peltecu, a declarat că gravidele trebuie să înţeleagă că trebuie să fie vaccinate, pentru fac parte din populaţia la risc. “Ca obstetrician, ca preşedinte al Comisiei de obstetrică-ginecologie a Ministerului Sănătăţii, mesajul este că gravidele trebuie vaccinate şi convinse să se vaccineze“, a spus Peltecu. (sursa AICI)

Ca de obicei, se apelează la FRICĂ pentru a convinge masele să facă ceva anume.

Toate publicațiile aservite Sistemului și cele destinate maselor de oameni care nu gândesc fac propagandă PENTRU vaccinare:

sfatulmedicului.ro

csid.ro

copilul.ro

antena3.ro

ziare.com

perfecte.ro

adevarul.ro

descopera.ro

mediafax.ro

gandul.info

realitatea.net

evz.ro

etc etc etc

Din fericire pentru noi, cei interesați de adevăr, o doctoriță româncă – Christa Todea-Gross a studiat ZECI – SUTE de surse bibliografice – articole, cărți în peste 10 limbi străine, studii de specialitate etc realizate de DOCTORI din toată lumea (!) cu privire la vaccinuri și a rezumat ce a aflat într-o carte pe înțelesul tuturor pe care a publicat-o în 2012: Vaccinurile: prevenție sau boală. O nouă patologie pediatrică. (un astfel de rezumat a fost făcut și pentru cancer, de un băiat român, dar oamenii preferă să moară decât să citească – vezi AICI)

Orice om care mai are măcar puțin creier valabil în cap va citi această carte despre vaccinuri înainte să se ducă să se vaccineze. Restul…să fie sănătoși!

Redau mai jos cele mai importante pasaje din Capitolul 4: Vaccinuri vechi și noi. Bolile pe care NU le previn, subcapitolul XI. Gripa şi vaccinul gripal (pag 344). În carte găsiți trimiteri (surse) la TOATE informațiile prezentate mai jos. Cei care vor să se informeze temeinic, să citească capitolul direct din carte AICI (pag 344).

XI. Gripa şi vaccinul gripal:

Detalii despre Gripă și virusul gripal

Gripa este o boală infecţioasă acută, foarte contagioasă, determinată de virusul gripal, (serotipuri A, B, C), caracterizată clinic prin manifestări respiratorii şi generale, deseori severe. Apare sporadic, în epidemii sau pandemii. Primele epidemii de gripă s-au descris în secolul al XIV-lea. Virusul gripal, izolat pentru prima dată în 1933 (Smith Andrewes, Laidlaw) a fost identificat ca fiind tipul A. Tipul B a fost izolat în 1940 (Francis, Magill), iar în 1951, tipul C. Pentru a supravieţui, virusul gripal este foarte bine adaptat, fiind unic prin variabilitatea lui antigenică, în special a antigenelor de suprafaţă (H, N). Este motivul pentru care, în mod periodic, se declanşează epidemii, populaţia nefiind imună. Virusul gripal tip A afectează atât omul, cât şi animalele. Tipurile B şi C afectează doar omul: tipul B determină numai variante antigenice minore, iar tipul C nu prezintă variaţii antigenice. Gripa de tip A este cea mai frecventă şi mai gravă formă de boală.

Paricularităţile “adaptării” perfecte a virusului gripal sunt foarte bine punctate de către Hans Tolzin, cu ocazia conferinţei cu tema “Gripa porcina şi vaccinul antigripal”(“Die Schweinegrippeimpfung”) din Stuttgart/ Germania: “Virusul gripal tip A (comun omului şi animalelor) conţine un lanţ unic, ARN (acid ribonucleic) cu polaritate negativă, compus din 8 fragmente care codifică 10 proteine virale (ce constituie materialul genetic al virusului). Fragmentele de ARN au un înveliş proteic comun. La exterior se află o membrană lipidică iar la suprafaţa virusului se găsesc antigenele de suprafaţă: 2 glicoproteine: hemaglutinina (H) şi neuraminidaza (N), care oferă virusului specificitatea de subgrup. Până la ora actuală se cunosc 16 subtipuri anti genice ale hemaglutininei (H1…H16) şi 9 subtipuri ale neuraminidazei (N1.. N9). La om sunt 6 tipuri de H :H1,H2,H3, H5,H7,H9, la porc 3: H1,H2,H3 iar la cal doar 2: H3, H7. La păsări sunt cele mai multe subtipuri de H, în număr de 15 (H1..H15). Combinaţiile posibile dintre aceste subtipuri sunt în număr de 144 (!). Deci avem în total 144 de subtipuri de virusuri gripale tipA […]. Fiecare virus este în sine un «individ», diferit de alt virus. La fiecare om se manifestă altfel. Au loc mereu mutaţii ale virusului. De exemplu, dacă la mine se întâlneşte un virus gripal tip AH1N1 (agentul etiologic al «gripei porcine») cu tipul AH5N1 (agentul etiologic al «gripei aviare»), ei se combină şi schimbă între ei fragmente din genom, rezultând şi mutaţii. Să zicem că eu încep acum să tuşesc, mi se face un test de sânge şi sunt găsit cu un nou virus, deci sunt acum contagios. Mi se ia o probă care este notată cu numele meu şi oraşul unde locuiesc etc. (ex.: virus AH1N1 Tolzin / Stuttgart…), se cultivă virusul şi astfel se obţine un nou tip de virus! Pentru acest nou tip poate va fi nevoie de un nou vaccin. Virusul nou se poate răspândi fără a provoca neapărat o infecţie. Acest lucru se poate întâmpla mereu, şi se pare că asta sa şi întâmplat în Mexic (de unde a pornit aşazisa «Pandemie de gripă porcină»), unde sau combinat 4 tipuri de virus la un om.

Dar mutaţii virale au loc mereu, se realizaeză mereu alte combinaţii. Poate exista oare un test de laborator pentru miliarde de astfel de combinaţii virale? Medicina, însă, este în sine foarte comodă şi preferă să dea vina doar pe un virus decât să propună o schimbare a stilului de viaţă. Dacă doar virusul este de vină şi nu stresul meu la serviciu sau hrana mea insuficientă sau săracă în principii nutritive, lipsa de mişcare, etc, asta este foarte convenabil pentru mine dacă nu trebuie să îmi schimb stilul meu de viaţă, dar este convenabil şi pentru şefii mei, dar mai ales pentru medicii care urmăresc doar combaterea bolii”.

După cum ne explică Tolzin, gripele virale cu tipul A nu vor putea fi oprite cu vaccinuri, fiindcă asta ar însemna să sintetizăm anual zeci sau sute de vaccinuri, ceea ce este imposibil. Noi nu putem cunoaşte toate mutaţiile care se produc cu fiecare subtip de virus… Cu toate că medicii recomandă la început de fiecare iarnă, vaccinul gripal, pentru prevenirea gripei “sezoniere”, tulpinile virale pentru vaccinul folosit, sunt cele din anul precedent. Referitor la “eficienţa” vaccinurilor antigripale în caz de epidemie, găsim scris în literatura de specialitate: “Trebuie subliniat faptul că nu sa descoperit până acum soluţia ideală. Dificultăţi mari persistă din cauza variabilităţii antigenice a virusului gripal….Vaccinurile gripale pentru a fi eficace, trebuie preparate cu tulpinile de virus implicate în epidemia respectivă, ceea ce necesită timp… Din această cauză, până acum nu sa reuşit încă oprirea unei epidemii de gripă prin vaccinareAtunci, cu atât mai puţin o pandemie…

Nu există date clinice specifice gripei (patognomonice). Este şi motivul pentru care diagnosticul clinic al gripei sporadice este dificil, chiar imposibil. Ea este diagnosticată în functie de simptome (diagnostic de probabilitate): “viroză respiratorie”, “gastroenterite virale”, “ IACRS”, ”otite” etc. Un diagnostic cert se pune doar pe analizele de laborator (virusologice şi serologice) şi care nu se fac de rutină.

Nu există un tratament etiologic al gripei. Gripa simplă se tratează la domiciliu, cu medicamente simptomatice, în condiţii de izolare şi repaus şi nu se folosesc antibiotice! Ele vor fi administrate doar în gripa complicată, care necesită internare.

Generalităţi. Ineficienţa vaccinului gripal:

Primul vaccin gripal a fost sintetizat în 1940, folosind un virus gripal cultivat pe ou embrionat de pui. Vaccinurile actuale, conţin virus gripal, inactivat prin formol, dar conţin adjuvanţi toxici (aluminiu sau mercur) şi substanţe alergizante (antibiotice, proteine străine etc.).

Tamiflu (un medicament antigripal) a fost un experiment nereuşit. După administrarea de Tamiflu, în rândul adolescenţilor din Japonia a crescut mult numărul de sinucideri. Se ştie că acest medicament scurtează doar cu o zi boala (!), dar poate curma o viaţă. Dacă în pandemia de gripă porcină a dat greş Tamiflu, s-a încercat cu vaccinul antigripal. Dar “în cazul unei pandemii adevărate, nu o să avem nicio şansă”, ne spune Johannes van der Wouden, expert în Epidemiologia gripei de la Universitatea Erasmus (Rotterdam). El se referă la faptul că la ora actuală se foloseşte acelaşi mod de preparare a vaccinului antigripal ca şi în trecut: virusul gripal este cultivat pe embrioni vii, de găină. Se ştie că un virus cu adevărat agresiv ar distruge imediat aceste organisme vii şi foarte mici. “Dacă virusul ar fi chiar atât de agresiv şi lear omorî, e posibil ca oamenii angajaţi, să nu mai ajungă la serviciu a doua zi”, afirmă Van der Wouden. Van der Wouden critică şi modul în care OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) controlează şi supraveghează evoluţia şi prevenirea gripei, folosindu-se de 112 regulamente în 83 de ţări! De îndată ce apar primele cazuri de gripă sezonieră, experţii “se pun imediat pe treabă” pentru a afla cât de periculoasă este, dacă sunt aceleaşi tipuri de virusuri ca în anul precedent sau sunt altele. Din probele luate se va face un nou vaccin antigripal. Afirmaţia lui Van der Wouden seamănă izbitor cu cea a lui Tolzin…

OMS (Organizația Mondială a Sănătății) recomandă vaccinul gripal la următoarele grupe de oameni, fiind considerate “persoane cu risc”:

– persoanele în vârstă de peste 65 ani;
– persoanele (copii, tineri, adulţi vârstnici) cu afecţiuni medicale cronice (pulmonare şi cardiovasculare),
– persoanele (copii, tineri, adulţi, vârstnici) cu boli metabolice cronice (diabet zaharat, disfuncţii renale, hemoglobinopatii, imunosupresii);
– personalul medical;
– lucrătorii din serviciile comunitare esenţiale: vameşi, pompieri, poliţişti, militari etc., precum şi elevi, studenţi şi alte persoane ce locuiesc în dormitoare comune;
– familiile celor afectaţi;
– gravidele din trim. II şi III de sarcină.

Studii pe copii și bătrâni:

S-au efectuat o serie de studii pe grupele de vârsta “cu risc” (copii mici şi vârstnici) de către renumitul grup Cochrane, care a publicat rezultatele în jurnalul de specialitate The Lancet. Tom Jefferson, coordonatorul grupului, rezumă astfel: Pentru copiii de sub 2 ani vaccinurile au efect de placebo (efect zero) iar pentru oamenii vârstnici este mai indicat să se spele cât mai des pe mâini şi să aibă un stil de viaţă sănătos decât să meargă la medic ca să se vaccineze. Jefferson spune lucrurilor “pe față”: “Ar fi momentul ca cei care fac Lobby în cadrul OMSului şi a Ministerului Sănătăţii din SUA să fie îndepărtaţi, fiindcă experţii din domeniul gripei (Influenza) recomandă populaţiei produsele lor – aşa cum o fac şi cei care îşi vând aspiratoarele pentru a scăpa de marfă – de parcă am fi cu toţii o gloată de idioţi”.

O publicaţie din octombrie 2007, a unui grup de oameni de ştiinţă aparţinând Institutului Naţional de Sănătate din SUA, arată că “eficienţa vaccinului antigripal la vârstnici este mult exagerată”. Ajung şi ei la aceleaşi rezultate ca şi Jefferson. Dacă ar fi să existe o eficienţă a vaccinului antigripal la vârstnici, ea ar trebui dovedită, dar la ora actuală nu există niciun studiu pe care să ne putem baza cu adevărat. Studiile pe care le avem arată că doar un procent de 5% din decese la vârstnici sunt provocate de gripă, dar în acelaşi timp se vorbeşte de o prevenire cu 50% a       mortalităţii… deci un nonsens. Statisticile din SUA din ultimii 20 de ani arată că vaccinul antigripal nu a influenţat deloc mortalitatea la vârstnici. Nu există niciun indiciu în acest sens… Deşi oamenii bătrâni se lasă mult mai des vaccinaţi în ziua de azi şi procentul celor vaccinaţi împotriva gripei a crescut de la 15% în 1980, la 65% în anul 2000, nu sa observat o scădere a cazurilor de boală. Dimpotrivă, ea a crescut uşor”

Acest lucru nu este un “fenomen american”, ci apare în toate ţările unde se foloseşte vaccinul antigripal. Spre exemplu în Italia, o echipă de experţi de la Universitatea din Bari arată că, deşi procentul vârstnicilor vaccinaţi a crescut de la 5% în anii ’70, la 65% în 2001, nu s-a constatat niciun efect pozitiv.

După datele oficiale din SUA, vaccinarea este indicată la toţi copiii, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 23 de luni, fiind o“grupă cu risc” în ceea ce priveşte complicaţiile şi cazuri grave de boală. Să fie oare aşa? Decesele provocate de gripă sunt, din fericire, foarte rare la copii. În Germania statistica arată că, la copii mai mici de 5 ani, a fost un singur deces în 2005 iar în 2004 au fost 2 cazuri. Găsim şi la această grupă de vârstă o totală ineficienţă a vaccinului antigripal. Studiul făcut pe copiii mai mici de 2 ani, de către grupul Cochrane, arată ineficienţa vaccinului antigripal, acesta având doar un efect placebo. Pentru Oficialităţile din SUA acest lucru nu a constituit un obstacol în recomandarea vaccinului antigripal tuturor sugarilor sănătoşi, în vârstă de 6 luni, şi asta fără a avea publicat un studiu de siguranţă pentru această grupă de vârstă. Există doar câteva date legate de copiii de peste 3 ani. Din acest motiv, Jefferson şi colab. au scris tuturor celor 30 de grupuri de studii şi au cerut eventualele reacţii secundare ale vaccinului la copii. Unii dintre oamenii de ştiinţă le-au răspuns că într-adevăr există astfel de studii dar firma producătoare de vaccinuri, nu a dorit să facă public niciun astfel de studiu.

La femeile gravide vaccinate antigripal:

– nu s-a putut dovedi niciodată o protecţie a copilului;
– “statistic, nu s-a constatat o diferenţă între gravidele care au făcut gripă în primul trimestru de sarcină şi celelalte gravide”;
– la femeia însărcinată, adjuvanţii din vaccinul gripal, fie Tiomersal, Sqalena sau altele, sunt neurotoxice, atât pentru mamă, cât şi pentru făt, provocând boli neurologice şi boli autoimune; aceşti adjuvanţi, stimulează imunitatea celulară TH1, prin care poate fi respins fătul şi avortat.

Cât de sigur este vaccinul antigripal?

‑ Siguranţa vaccinului antigripal este practic nulă; nu există studii care să ne afirme siguranţa acestui vaccin: pentru copii există un singur studiu oficial, mai vechi, efectuat la 35 de copii, iar la vârstnici există 5 studii date publicităţii care se întind doar pe o săptămână după vaccinare şi numărul celor vaccinaţi, luaţi în studiu, este sub 3000. Având în vedere că anual sunt vaccinaţi milioane de oameni, acest “gol imens al unor studii de specialitate este pur şi simplu imposibil de acceptat;
– Efectele secundare ale vaccinului sunt numeroase şi ele se înmulţesc odată cu vârsta şi mai ales cu repetarea lor anuală, astfel încât, sunt afectaţi mai grav 14% dintre oamenii de peste 65 de ani şi 30% din cei trecuţi de 75 de ani; având în vedere că anual este nevoie de schimbarea tipurilor de virus din vaccin, apar şi reacţii secundare noi, inclusiv cazuri de deces. Spre exemplu în Israel, în 2006, au murit mai mulţi oameni vârstnici după vaccinul antigripal din anul respectiv, motiv pentru care s-a sistat vaccinarea. În anul 1976, fiind o epidemie de gripă în SUA, au fost vaccinaţi 50 de milioane de oameni antigripal şi s-au constatat mii de cazuri de Sindrom Guillain-Barre (pareze şi paralizii nervoase postvaccinale), motiv pentru care s-a oprit vaccinarea.

Prezentare diferite vaccinuri pentru gripă:

– FLUARIX, fabricat de GlaxoSmithKline, pentru adulţi şi copii de peste trei ani, cu specificarea că datele clinice pentru copii de până la 6 luni şi 3 ani sunt limitate . Vaccinul conţine virus fragmentat, inactivat. Reacţiile adverse amintite sunt cele obişnuite, uşoare, locale.

– INFLUVAC, fabricat de Solvay Pharmaceuticals, pentru adulţi şi copii sub 36 luni. La copiii între 636 luni, datele clinice sunt limitate.

– VACCINUL GRIPAL TRIVALENT, purificat şi inactivat, fabricat de Institutul Cantacuzino, ce conţine tulpini inactivate de virusuri gripale, pentru copii de 6-35 luni şi copii mai mari. Reacţiile adverse rare sunt: nevralgii, parestezii, convulsii, trombocitopenie tranzitorie. Vaccinul conţine 2 tulpini de virus gripal tip A (subtipurile H1N1 şi H3N2) şi o tulpină de virus gripal tip B. Vaccinul conţine drept conservant Tiomersal 1/ 10 000, iar ca şi stabilizator, are aldehidă formică, max. 0,04 mg/ 0,5 ml. La “Modul de actiune” se specifică: “…Protecţia conferită de vaccinul gripal poate să nu fie suficientă pentru a preveni îmbolnăvirea dacă tulpinile circulante de virus gripal sunt diferite antigenic de cele existente în formula vaccinului”. Deşi copiii sănătoşi nu sunt consideraţi o grupă de risc, pot fi şi ei vaccinaţi, începând cu luna a 7-a de viaţă, dozele fiind adaptate vârstei, conform recomanărilor OMS. Ce altceva înseamnă această “adaptare” la copii, decât că ei sunt pe post de cobai… Cât despre efectele toxice ale mercurului asupra sistemului nervos ale sugarului, nu se aminteşte nimic.

Reacţiile adverse şi complicaţiile postvaccinale:

dureri locale, simptome asemănătoare gripei – dureri musculare şi articulare, oboseală accentuată (astenie), cefalee, febră, scăderea imunității față de diferite boli respiratorii și altele, astm, alergii, reacții autoimune, sindromul “oculorespirator”, creșterea frecvenței cazurilor de astm, boli autoimune și boli neurologice, infecţii ale nervilor, cu dureri şi tulburări funcţionale, în special la nivelul mâinilor sau a feţei și alte afecţiuni nervoase, precum disfuncţii ale vezicii urinare, tulburări în dinamica sexuală, ameţeli şi tulburări de mers etc. (detalii în carte)

Prezenţa de Thiomersal în vaccin, drept conservant ( Thiomersal conţine mercur organic, neurotoxic, în procent de 49,6%! ), este o adevărată intoxicaţie pentru sistemul nervos; prin acumularea mercurului în celula nervoasă, an de an, la cei vaccinaţi (în special la vârstnici) poate induce boala Alzheimer, iar la copii hiperactivitate, autism etc.

Sindromul Guillain–Barre este o reacţie adversă gravă, de temut, a vaccinului antigripal. Legătura între această afecţiune şi vaccin a fost dovedită şi recunoscută când între anii 1991-1999, în SUA au fost relatate 382 de cazuri, majoritatea debutând în primele 2 săptămâni de la vaccinare. În 2004 au fost anunţate 31 de cazuri, care au debutat în primele 6 săptămâni de la vaccin.

CONCLUZII

– gripa este o boală neplăcută, dar cu o evoluţie bună, spre vindecare în 1-2 săptămâni în majoritatea cazurilor;
– studiile cunoscute la ora actuală nu arată nicio eficienţă a vaccinului antigripal; folosirea lui în masă demonstrează un interes pur finaciar;
– nu s-a dovedit că vaccinul scade frecvenţa bolii, a complicaţiilor acesteia sau a mortalităţii; dimpotrivă, vaccinul are efecte secundare în timp care nu se doresc a fi cunoscute;
– copiii şi astmaticii au de suferit în urma vaccinării;
– prezenţa unor substanţe toxice în vaccinul antigripal precum mercurul din Thiomersal sau aldehida formică, provoacă în timp boli grave, neurologice, în special la copii şi vârstnici;
– virusurile gripale din vaccin ne scad imunitatea şi ne predispun spre alte boli, deseori mai grave;
– există suficiente tratamente naturiste, lăsate de Dumnezeu, care pot preveni gripa prin imunizarea noastră naturală iar în caz de boală ele pot preveni complicaţiile şi grăbi vindecarea. La nevoie există şi suficiente medicamente…

Dr. Christa Todea-Gross

……………………………………………………..

Vezi și asta:

4 nov 2014: Vaccinezi sau rationezi? – documentar cutremurător – Sănătatea nu vine din seringă! – Ne aflam in plin sezon de propaganda pentru vaccinarea antigripala! An de an, suntem indemnati tot mai insistent sa ne vaccinam antigripal pentru a fi “protejati” de gripa. Mai nou, vaccinul antigripal se recomanda deja nu numai femeilor insarcinate si persoanelor peste 65 de ani, dar si bebelusilor de 6 (sase) luni! Suntem un grup de parinti indignati de propaganda mincinoasa, platita care se face in mass media romaneasca la vaccinurile antigripale. Dorim sa va informam despre acest subiect tot mai controversat al vaccinarii antigripale si va invitam sa urmariti documentarul nostru: Sanatatea Nu Vine Din Seringa! :

………………………………………………………….

SĂNĂTATEA SE OBȚINE PRIN MIȘCARE ȘI ALIMENTE CORECTE DE LA PIAȚĂ, NU PRIN OTRAVĂ CHIMICĂ DIN FARMACII SAU SPITALE! Dacă stăm cu fundu pe scaun toată ziua, nu facem pic de mișcare și mâncăm alimente – otravă din supermarket nu o să fim sănătoși nici cu 1000 de pastile sau injecții pline cu chimicale! Din contră!

Vezi și celelalte texte din categoria Vaccinuri TOXICE.

Alte informații relevante:

29 nov 2014: Vaccin antigripal retras de pe piață în Italia, după moartea a 11 persoane

Emilian, 6 nov 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

45 responses to “Vaccinul Antigripal – o Otrava oferita gratuit românilor. Vaccinurile anti gripa ne scad imunitatea si ne predispun la alte boli, deseori mai grave (s)

 1. Bravo, eu m-am batut cu toata lumea pentru ca la un moment dat mi-a venit mintea la cap si n-am mai vrut sa vaccinez copiii. Am fost la un pas sa-l dea afara din scoala, Pana la urma am castigat ! Baga mercur si toate otravurile in ei si apoi ne da card la farmacie …reduceri pe viata!

  Cel mai bun vaccin antigripal este tinctura de propolis luata dimineata toata iarna, eu asa le dau copiilor si nu racesc. Fiti destepti , iesiti din turma !

  • Bravo! Vezi ca legal nu te pot obliga. Inca este alegerea parintilor, daca ii duce putin capul sa faca ei aceasta alegere, nu sa-si dea copilul pe mana UNUI STRAIN (fie el doctor). Multumim pt sfat. Cum luati tinctura de propolis? Eu imi pun in suc natural de catina cu miere + ghimbir si turmeric dimineata.

   • Intr-o lingura pun intai miere de albine (altfel ramane mult pe lingura) apoi ceai , apoi 20 picaturi de tinctura (10 pt copii mici-sub 10 ani). Cand erau mici le dadeam si cate o bucatica de argila dupa, sa nu-i usture stomacul – tinctura are alcool. Va puteti imagina un copil care nu a luat NICIODATA antibiotice ? Eu am , pt ca am avut curajul sa arunc retetele si sa-i tratez cu remedii naturale.
    Subscriu in totalitate la amestecul mentionat – catina, ghimbir, turmeric – dar trebuie facut zilnic, nu ? Altfel sucul isi pierde din proprietati…am sa incerc, tot vine iarna.

   • Eu mi-am pus la congelator catina luata din piata si de pe dealuri si mi-ajunge tot anul (chiar daca cica procesul de congelare distruge din vitamina C). Scot catina si decongelez cat am nevoie pentru a face un borcan mare de “sirop”. Dupa decongelare, zdrobesc catina cu un robot (lame de plastic, NU METAL), storc catina si rezulta suc de catina foarte concentrat. Adaug miere ca sa reziste la frigider si sa aiba gust dulce si omogenizez. Amestecul miere + suc dăsta de cătină rezista la frigider luni de zile. Apoi, eu imi fac catinata oricand am chef (preferabil dimineata pe stomacul gol – APĂ, SUC DE CĂTINĂ, GHIMBIR, TURMERIC, TINCTURĂ DE PROPOLIS. Si polenul crud ar fi bun, dar ar cam ingrosa amestecul…

 2. Foarte bine “documentat” articolul! Ce înseamnă “siguranța vaccinului este nula”? Care sunt studiile ce arată ca thiomersalul la dozele din vaccin ar avea efecte nedorite? Care sunt studiile ce demonstrează eficienta catinei, ghimbirului, turmericului sau tincturii de propolis in combaterea sau prevenirea gripei? Din păcate articolul este un exemplu de dezinformare intenționata si poate chiar periculoasa. Vaccinarea nu este obligatorie așa ca fiecare poate decide pentru el dacă vrea sa fie vaccinat sau nu. Vaccinul este sigur (dovedit de multe studii) iar cui îi e frica de thiomersal nu are decât sa-si facă vaccin monodoză.

  • Ai o gramada de intrebari despre vaccinuri. Am pus in text link catre o carte (singura carte din Romania pe care o stiu eu) care vorbeste NUMAI DESPRE VACCINURI. Ai citit cartea ca sa-ti raspunzi la intrebari? Probabil ca nu! Dar nu-i nimic, du-te la doctorii Sistemului, cu DIPLOMA pe perete si STUDII GRAMADA facute de companiile farmaceutice care vand vaccinurile pe miliarde de dolari la nivel mondial, si bazeaza-te pe expertiza si buna credinta a lor! Chiar si informatiile extrase de mine si puse in acest articol, care toate vin din studii si statistici oficiale, arata cat de ”sigur” este vaccinul antigripal. Dar asta e, fiecare pricepe cat poate, in functie de cat il duce capul si cat e dispus sa inteleaga ca TOT CEEA CE EL A INVATAT SI AFLAT PANA ACUM DESPRE LUMEA IN CARE TRAIESTE POATE FI TOTAL GRESIT/ERONAT. Daca nu constientizezi acest lucru n-ai nicio sansa sa afli adevarul. Cum or fi trait batranii nostri cu plante naturale de prin poiene si paduri fara studii de specialitate care sa le demonstreze cum functioneaza fiecare planta. Cre’ ca e un miracol ceva la mijloc, ca așa ceva nu se poate fara studii in laboratoare de specialitate etc. Ehh. Auzi…unde sunt studiile care demonstreaza eficienta catinei…? Tu ar trebui sa citesti cu mare atentie textul despre increderea orbeasca in autoritati, de aici:

   https://ceicunoi.wordpress.com/2014/02/24/de-ce-au-romanii-incredere-in-autoritati-si-care-sunt-tipurile-de-autoritate-pe-care-se-bazeaza-oamenii-televizorul-profesori-doctori-site-uri-magazine-etc-edu/

   • Din păcate nu mi-ai răspuns la nici una din întrebări. Susții niște idei eronate si îndemni oamenii sa facă alegeri greșite si potențial periculoase. Gândește-te ca unul dintre motivele pentru care ai apucat vârsta pe care o ai este chiar programul de vaccinări. Este adevărat ca vaccinul antigripal nu este cel mai eficient vaccin dacă il compari cu altele dar este știut ca este FOARTE SIGUR. Cred ca confunzi siguranța cu eficiența. Iar apropos de bătrânii noștri care trăiau din plante naturale, probabil ca din cauza asta speranța lor medie de viața era sub 50 de ani iar acum este peste 60. Succes in continuare!

   • Ok, tu esti ori platit sa faci reclama pozitiva vaccinurilor si sa le promovezi pe diferite bloguri, forumuri, ori nu esti dispus sa citesti nimic despre asta si deci daia n-ai priceput mai nimic. Nu mai pierd timpul sa discut cu tine despre nimicurile false pe care le postezi.

  • Un parinte care vede ca ceva nu e in regula nu trebuie sa aduca studii ca vaccinurile nu sunt sigure. Studiile aduse de medici, etc. sunt deficitatare. Omenirea a supravietuit inclusiv ciumei, iar asta nu din datorita vaccinurilor. Mai incercati si cu alte argumente.

   • Ce anume “vede un părinte”? Luminează-ne si pe noi ăștia incuiatii care ne vaccinam copiii! Argumentul cu ciuma e complet tembel si nu vă face nici o favoare.

   • Exista o carte pe intelesul tuturor despre pericolele vaccinurilor scrisa de o doctorita romanca dupa ce a studiat zeci/sute de surse bibliografice, statistici oficiale guvernamentale din toata lumea, marturii ale altor doctori DIN TOATA LUMEA etc. Trebuie sa fii nebun ca parinte sa iti vaccinezi copilul fara sa citesti aceasta carte inainte,daca ai auzit de existenta ei. E simplu. Exista in spatiul public aceasta suspiciune cu privire la vaccinuri. Orice parinte responsabil va cerceta temeinic acest subiect INAINTE sa isi vaccineze copilul. Cine merge pe mana doctorilor cumparati de Big Phrama, cine merge pe mana mega corporatiilor straine producatoare de vaccinuri, cine merge pe mana Guvernului, avand incredere in el ca ne vrea binele….sa fie sanatos.

   • Am citit capitolul despre vaccinarea antigripala in cartea Dr. CTG. Nu neaga nimeni ca vaccinul antigripal nu e cel mai eficient vaccin din lume si ca eficienta lui variaza de la an la an, dar sa sperii oamenii spunand ca poti sa te imbolnavesti mai rau de la vaccin e o tampenie. Doamna doctor prezinta incorect datele privind siguranta vaccinului si sper ca nu o face intentionat:
    CTG spune “la femeia însărcinată, adjuvanţii din vaccinul gripal, fie Tiomersal, Sqalena
    sau altele, sunt neurotoxice, atât pentru mamă, cât şi pentru făt, provocând boli neurologice şi boli autoimune; aceşti adjuvanţi, stimulează imunitatea celulară TH1, prin care poate fi respins fătul şi avortat” – doamna doctor nu spune de unde a luat prostia asta dar sunt destule studii care arata ca vaccinarea gravidelor e foarte sigura (atentie, nu spun ca e necesara) ca de exemplu: Vaccine. 2015 Apr 27;33(18):2108-17. doi: 10.1016/j.vaccine.2015.02.068. Influenza vaccination during pregnancy: a systematic review of fetal death, spontaneous abortion, and congenital malformation safety outcomes. McMillan M(1), Porritt K(2), Kralik D(3), Costi L(4), Marshall H(5).
    Putin mai jos doamna doctor confunda siguranta cu eficienta. “Siguranta vaccinului antigripal e practic nula” Hilar! Chiar e doctor? Citeaza din cartea lui Voiculescu din 1990!!! Spune ca nu sunt studii destule care sa testeze siguranta vaccinului citand un articol din 1996??? Ba sunt! Inclusiv cele citate de dansa in carte si de prietenul ei Jefferson pe care il tot citeaza si care scrie “No evidence of association between influenza vaccination and serious adverse events was found in the comparative studies considered in the review” in Cochrane Database Syst Rev. 2014 Mar 13 Vaccines for preventing influenza in healthy adults. Jefferson T, Di Pietrantonj C, Rivetti A, Bawazeer GA, Al-Ansary LA, Ferroni E. Se pare ca atunci cand Jefferson citeaza ceva ce nu ii convine doamna doctor “omite” cu desavarsire. Ha! Asta e CARTEA care ar trebui sa ii faca pe oameni sa se gandeasca de doua ori la vaccinare? Plina de gauri! Mai vrei?

   • Du-te tu frumosi si vaccineaza-te pe tine si toata familia ta si lasa-ne pe noi care ne-am prins de aceasta mare teapa in pace. O acuza pe doctorita romanca ca n-a citat ceva din 2014, cand ea a scris cartea in 2012. :) Cu siguranta exista MII de studii care sustin eficienta si minunatia vaccinurilor. Fiecare pune in balanta si cantareste dupa cat il duce capul. Pana una alta, dintre ce imi spune un studiu comandat de Big Pharma sau doctori straini cumparati, si ce imi spune aceasta doctorita romanca implicata in mai multe chestii patriotice si de buna credinta, eu tind sa cred mai mult in ce imi spune ea. Tu faci ce vrei. Te rog insa sa imi explici de ce a spus Bill Gates ca vaccinurile sunt folosite pentru reducerea numarului populatiei, in acest filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

   • Domnule Emilian, vad ca folositi tehnici clasice de teoria conspiratiei: citarea incompleta si rastalmacirea. Unde am acuzat-o eu pe doamna “doctor” ca nu a citat surse din 2014 in cartea ei din 2012? Mai citeste o data ce am postat si o sa vezi ca nu e asa. Eu am pus citari din 2014 si 2015 pentru dumneata. Ca sa te lamuresti ca acolo unde doamna “doctor” spune ca nu sunt studii sunt acum destule care arata contrariul a ce sustine dumneaei. Daca dumneata ii sfatuiesti pe altii sa ia decizii pe baza unei carti din 2012 cred ca se cuvine ca aceia sa stie ca lucrurile nu stau chiar asa.

    Filmuletul cu Bill Gates e alta tampenie. Unde exact spune Bill Gates in clipul acela
    ca “vaccinurile sunt folosite pentru reducerea numarului populatiei” ca eu nu am gasit. Uite ca sa te ajut am transcris pasajul aici si daca nici acum nu intelegi ce a vrut sa zica roaga-ma si iti explic eu. Dar mai bine asculta toata prezentarea inainte si nu mai scoate din context dupa cum iti foloseste tie.

    “First, we’ve got population. The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent, but there we see an increase of about 1.3”

    Pana atunci este doar inca una dintre minciunile pe care le postezi ca sa sperii lumea. Din pacate nu cred ca te ridici la nivelul la care sa ai o polemica cu mine.

   • Ha, ha! Gata? Asta-i tot ce poți? Știi de unde e citatul asta? Se pare ca nu trăiești așa cum scrii. Problema e ca nu ai argumente valabile pentru ca m-ar fi distrat discuția asta.
    “Motiv pentru care cea mai bună reacție în fața unor asemenea oameni este să îi ignori și să nu-ți pierzi timpul cu ei, pentru că nu vei reuși niciodată să îi convingi de nimic, chiar dacă ai avea un trilion de argumente valabile, logice și plauzibile”
    Pentru cei care citesc postarea domnului Emilian despre Bill Gates, înainte sa încerce dumnealui să ii ducă de nas, sa știe ca lucrurile stau in felul următor:
    – discuția este despre încălzirea globală
    – una dintre cauzele încălzirii globale este creșterea populației
    – Bill Gates face o observație cum ca chiar dacă am face o treaba foarte buna cu serviciile de sănătate, programul de vaccinări si serviciile de sănătatea reproducerii, populația tot va continua sa crească.
    Acum, poți interpreta asta cum vrei dar evident se referea la faptul cunoscut de multă vreme ca in societățile civilizate natalitatea si sporul populației sunt mai scăzute decât in țările subdezvoltate. Motivul este ca in țările avansate nu trebuie sa te înmulțești ca iepurii ca sa fii sigur ca are cine sa aibă grija de tine la batranete pentru ca șansele copiilor de a supraviețui sunt mari datorită serviciilor de sănătate, vaccinărilor, etc.

   • Deja imi incalc citatul pierzand timpul cu tine :) Esti invitatul meu sa aplici citatul fata de mine, PA PA!

    Discutia este intr-adevar despre incalzire globala. Desigur, Bill Gates, ca un mare manipulator, promoveaza si el minciuna ca omenirea e de vina pentru incalzirea globala. DAr asta e alta discutie. Insa ce spune de vaccinuri este mai mult decat clar. Oamenii n-au decat sa se uite la filmulet si sa vada cum i-a scapat porumbelu si cu asta basta. Vii tu repede sa ne traduci ce a spus. NU E NIMIC INTERPRETABIL asa cum insinuezi tu. Este mai mult decat clar. Spune ca daca am face o treaba buna cu VACCINURILE, HEALT CARE, REPRODUCTIVE bla bla, AM PUTEA SA SCADEM NUMARUL POPULATIEI CU APROX 10-15%. Ori tu nu stii engleza ori ne iei de prosti. Te rog sa aplici citatul si sa nu mai raspunzi ca sa nu mai pierdem vremea aiurea.

   • “Omenirea a supravietuit ciumei?” Stii ca 200 de milioane de oameni au murit de ciuma?? Stii ca nimeni nu mai moare azi de ciuma tocmai datorita antibioticelor?

    Iti urez noroc sa te operezi de o banala de apendicita (din cauza careia lumea murea pe capete inainte) si sa vad cum te descurci fara antibiotice dupa. Sigur o compresa cu ceai de musetel o sa te salveze.

  • Andre, nene, du-te si vaccineaza-te linistit. Nu te tine nimeni, din contra, uite cum abia asteapta Big Pharma sa te intepe. Hai, du-te. Lasa-ne, te rog.

 3. Buna, bravo pentru articol. Eu am lucrat in straiantate ani bun, si politica firmei acolo era sa isi vaccineze angajatii cu v. antigripal. Dupa multe discutii am acceptat. Am fost bolnava aproape 3 luni, febra, frisoane, tuse, tone de batiste. Am crezut ca nu se mai termina. Am hotarat ca nu voi mai vaccina niciodata. Pe copil refuz sa il mai vaccinez. Este amuzant sa vad comentariile celor care sustin vaccinarea. Sunt extrem de suparati, cer dovezi, jignesc pe cei care au alte pareri despre ei. Nu pot decat sa le spun “your anger makes me happy”

  • :) Da…pacat ca a trebuit sa afli despre periculozitatea vaccinurilor pe propria piele. Dar bine ca n-a fost mai rau… Pt cei care vor dovezi, la acest capitol – vaccinuri – chiar exita dovezi! O gramada! Doar ca nu sunt dispusi sa le citeasca. Sunt in cartea lui Thodea Gross explicate toate problemele legate de vaccinuri…

 4. Nu numai vaccinul anti-gripal este toxic. Orice vaccin este mai mult sau mai putin toxic, chiar daca toxicitate nu se vede imediat. De altfel, asa cum se practica, vaccinarea nu este un act medical ci unul de sclavie – de animalitate. Nimeni nu este consultat daca vrea, mai intai, apoi daca are intr-adevar nevoie de un vaccin sau altul. Oamenii sunt vaccinati in felul in care animalele sunt marcate cu fierul rosu.
  Inca de pe vremea inventatorului modern Jenner (sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul celui de al XIX-lea), apoi a lui Pasteur (sfarsitul secolului al XIX-lea), vaccinul s-a dovedit o eroare stiintifica si, mai ales, o escrocherie financiara. La acest capitol, nu trebuie contat pe medici,. Acestia sunt la fel de tampiti precum profesorii de marxism de pe vremea comunismului. Ei sunt platiti, promovati si incurajati sa vaccineze oamenii, adica sa ii contamineze, sa ii imbolnaveasca. Lucrarea Doctorului Louis de Brouwer (Vaccinarea – Eroarea medivala a secolului- ed. Escalibur. explica foarte bine aceste lucruri.
  Oana Popescu

 5. Imi pare rau dar articolul asta ar putea face mai mult rau decat bine. Pare ca este scris de un om idiot, care nu poate sa lege 1+1, insa da citate de la alti oameni care chiar au scris niste studii. Exprimarea oricui pe orice tema ar trebui sa fie un privilegiu, nu un mod de abuzare pentru persoanele usor susceptibile primului articol care apare in Google. Faptul ca niste oameni au pus un prospect pe care scrie 50% eficienta, sau alte procente bine calculate, si un blogger care vine si spune ca nici un vaccin nu este bun, arata de ce autorul este un idiot.

 6. ps:
  Lasati “un blogger” TREAZ sa scrie pentru cei ce inca dorm in lumea telenovelelor
  si nu mai atacati doar de dragul folosirii tastaturii, d-le vacinul e bun ca asa spune medicul meu si al vecinului si la TVR1,2,3,4,5,6(alta lipitoare falimentara ce suge taxa radio tv de la fraieri-TREZITI-VA)

  si acuma
  nukeyly say 01.02.2016 9.40 am:
  Exista pe youtube cateva documentare gen “liniste se vaccineaza” si multe altele in engleza unde se pune punctul pe i _intradevar in vaccinuri exista conservant mercur !!!(se pune cica putin, da nu conteaza cai numai un pic, nesemnificativ la fel ca zaharul alb din orice-vezi mai jos-)_ alo domnilor mercurul este toxic da este bine venit atata timp cat ataca creierul iremediabil(sunt filme la microscop cu procesul respectiv, exact cum pui diluant pe polistiren asa ataca mercului celulele din creier) si ne face mai dobitoci si mai bolnavi incet incet la fel ca becurile economice CFL si lumina lor toxica cu vapori de mercur_pasta de dinti cu fluor(apa cu fluor o folose nea Hitler in lagare pt indobitocirea prizonierilor)_
  >>> normal cand bagi in organism un vaccin gen hexa-penta-exa-WTF-x10 tulpini de diverse anti boala organismul se da peste cap ca nu stie cum sa raspunda la soluiti chimica ajunsa in vene si daca esti peste 75 ani poate mori ca nui bine sa iei pensie prea mult ca daunezi sitemului la care ai cotizat o viata, unde e dreptatea_pai e, in faptul ca suntem prosti indoctrinati sa mergem la una din cele 5 farmacii de pe fiecare strada de 100m sa luam pastile chimice(de ex pt diaree) cu efecte secundare in lant unu strica flora stomacala altu il cumperi apoi s-o repare_si proasta de la farmacie nu vrea(ca tre sa vanda pastile pt salar), nu cunoate nici daca ii areti semintele pe tulpina plantei(pt ca e o prosta), si nu iti va recomanda niciodata un ceai de semite de Macrisul-calului _steje_stevie(Rumex obtusifolius, Rumex conglomeratus, Rumex crispus) plata cunosuta de orice om de la tara care mai are legatura cu pamantul si traditia_plata saraca creste aiurea pe camp o culegi gratis se mentine 10-15 ani(testat personal) in punga de hartie si daca ai nevoie de o infuzie pt cazuri de urgenta isi face datoria(chiar in plus fata de problema tinta) fara a da peste cap organismul cum o face vaccinul antigripal_
  >>> cat timp facem 5 vaccinuri pe zi e perfect pt farmacii si statul roman, la fel bine este si consumul de “sanatosul zahar alb” e prezent in 98% din tot ce cumparam din supermarketuri la fel si sarea iodata impusa prin lege(aici ii multumim lui nastase cu N mic daia-s o ligurita de poloniu-210 pt o sanate de fier la fel cum legea lui ajuta romanii )si efectele sunt, pai da :
  >>> “Dupa 4 ani de functionare a nefastei H.G. 568/2002 numarul cancerelor tiroidiene s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387”, declara profesorul dr. Pavel Chirila_
  >>> am uitat si de un produs extrem, extrem de TRIPLU BIO ULTRA SANATOS fornetti recomandat copiilor mici si nu numai, la fel ca vaccinurile:
  _deci mai asteptam legea prin care toti romanii sa fie obligati sa consume 5kg / FORNETTI / KG DE CORP / 1 ZI sa fim la cota(OBS FORNETTI E UN PRODUS SANATOS CE POATE CONTINE OMEGA 3), deci ce sa mai zic tot e bio traim intr-o lume roz cu flori si trotuare de aur si unde nu vezi cersetori colorati, nici in rai nu-i asa, sa moara ingerii de ciuda.

 7. CEI CU ACEASTA PARERE DESPRE VACCINURI AU PRIMIT DEJA UN CALIFICATIV PE CARE NU-L MAI REPET ! IL STITI SI VOI ! CE VA MANA IN LUPTA ? DOAR CALIFICATIVUL PRIMIT ?

  • Nu inteleg la ce te referi. Pe mine ma mana in lupta faptul ca vreau ca poporul meu sa fie sanatos. Din acest motiv lupta si impotriva otrăvii numita “vaccinuri”.

 8. nu stiu ce sa zic, ascult si pe cei pro si contra! am 60 ani, o imunitate sca zuta, am facut vaccinul annti gripal (in 2 3 ierni) pentru ca gripa ma pune jos sau racesc permanent! in anul in care l am facut mi a mers bine! la vrsta mea pot risca,nu mai am multe de pierdut! inainte vreme ma imunizam cu polidinul nostru!

  • La 60 de ani…mai aveti inca pe-atat… Viata trebuie pretuita pana la ultimul an… faceti cum credeti in legatura cu vaccinurile, dar cititi cartea doamnei Todea ca sa intelegeti mai bine.

   • Si după ce terminați, cititi si asta pe post de antiemetic:
    — link sters de admin —
    Cu drag,

   • Sunt suficiente articole pe internet care pacalesc oamenii in a avea incredere in vaccinuri. Pe blogul meu aleg sa nu le promovez. Vaccinarea e doar una dintre metodele de subjugare a populatiilor lumii. Sigur ca pentru cei care inca mai cred ca e vorba doar de “teorii stupide ale conspiratiilor” nu se leaga nimic in cap si toate campaniile anti-vaccin, anti LGBT, anti-CI, pro-legionari, pro-ortodoxie, pro-nationalism etc n-au sens…desi TOATE sunt legate. Ne confruntam cu un atac de sute de ani impotriva romanilor si mii de ani impotriva umanitati. Vaccinurile sunt una din armele lor. Noi ne aparam cum putem. Biserica e stalpul cel mai important de rezistenta.

 9. Mai buna experienta decat cea personala nu exista ; vacinat pneumococic , vacinat gripa sezoniera , vaccin suplimentar Luivac , la indicatia medicului ,pentru a da imunitate pentru mai multe bacterii virusi , etc ,am si o mica stupina proprie de la care folosesc absolut toate produsele stupului .Rezultatul ;iulie 2016, noiembrie 2016 trei internari si tratament cu antibiotice desi la rezultatul analizelor nu a iesit niciodata nimic pozitiv .Imunizarea teoretic era necesara pentru ca am bronsiectazii si emfizem pulmonar si orice infectie ar fi de nedorit cu toate ca functiile pulmonare cel putin deocamdata sant la nivel optim posibil .

 10. Faceti acelasi lucru de care ii acuzati pe cei din “Big Pharma”. Manipulati informatia si prezentati partea de realitate care va convine. Iar cand vine cineva cu argumente reactionati pueril si deveniti agresivi. Pacat de cei care citesc si cred fara sa cerceteze…

  • Care argumente? Unde am reactionat pueril si agresiv? Cine a recomandat ca oamenii sa nu cerceteze pe aici? E foarte bine daca cerceteaza! Ce am scris e din cartea unui doctor, cu zeci de surse bibliografice catre studii de la doctori din toata lumea. Sigur, studentii si doctorii la facultatile de medicina au si ei studiile lor prin care sunt indoctrinati, studii facute de Big Pharma. Doar studentii si doctorii care studiaza pe cont propriu si pe care ii duce putin mai mult capul pot descoperi adevarul si pot accepta ca o gramada imensa dintre lucrurile invatate in facultate sunt impotriva pacientilor. Exemplu cel mai simplu e chimioterapia. Doctorii care inca recomanda asta pt cancer aproape ca pot fi acuzati de omor premeditat.

 11. Articol expirat
  Vaccinul antigripal NU CONTINE METALE TOXICE. Prin ce e toxic?
  Nu cumva ne recomandati niste pilule pe baza de zahar??

  • Nu e expirat deloc articolul. Informatiile sunt valabile si astazi. Pericolele vaccinurilor sunt inca imense. Daca tu vrei sa iti bagi otrava nociva in corp si sa suferi efectele, esti binevenita sa iti faci vaccin. Prospectul vaccin antigripal de la Santofi Pasteur cu efecte adverse si ingrediente, inclusiv detergent si formaldehida toxica, aici: https://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_9198_10.08.16.pdf. Ia uite ce zice un director de PRODUCTIE VACCINURI de la Santofi Pasteur, cel mai mare producator de vaccinuri la nivel mondial, care produce si vaccinul anti-gripal din prospectul de mai sus: NU STIM CUM FUNCTIONEAZA VACCINURILE. https://www.youtube.com/watch?v=t_Mde–hVfI&feature=youtu.be

  • Sute de medicamente care au ucis oameni au fost redenumite si exportate in alte tari decat in cele care le-au interzis.
   Metalele sunt prezente si in vaccinurile actuale dar le-au fost schimbate denumirile.
   Pentru ca au creat mari probleme neurologice si nu numai, au fost intetzise in foarte multe tari.

 12. Am fost internata cu copilu, reactii grave postvaccin,am venit acasa dupa vaccin si incepuse sa dea ochii peste cap. Am stat internata cu el 1 luna si jumatate timp in care am vazut cred ca 3000 de copii cu reactii post vaccin de la boala pentru care au fost vaccinati pana la epilepsii, boli pulmonare, diarei cu sange, scleroza multipla,meningita… Unde ajung informatiile despre ce se intampla prin spitale?

  • De la ce vaccin a avut reactii copilul dvs? In ce spital ati vazut “3000 de copii cu reactii post vaccin” si de la ce vaccin aveau ei reactii?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s