Victor Ponta sustine exploatarea gazelor de sist, poluarea apelor si Romaniei (pol91)

Ponta USL sustine exploatarea gazelor de sist compania americana Chevron Exxon mobile vinderea furtul resurselor naturale poluarea apelor Romaniei, proteste ecologisti, ce-i cu noi

foto: ecomagazin.ro

Înainte de alegerile parlamentare din 9 decembrie anunţam pe blog o evidenţă pentru mulţi, şi anume că Ponta va sluji marile puteri din umbră cât de bine va putea ca să rămână la putere. Una dintre aşteptările celor care conduc pe bune lumea este ca firmele lor (marile corporaţii multinaţionale putred de bogate), să “sugă” toate resursele naturale ale ţărilor lumii a 3-a,  cu conducători “preş”, dar ţări care sunt bogate în resurse (gaze naturale, petrol, metale rare şi foarte preţioase, apă etc), precum ROMÂNIA. Premierul Victor Ponta a declarat că negocierea cu Chevron, al doilea mare grup petrolier din SUA, privind explorarea şi exploatarea gazelor de şist va reprezenta o zonă de interes pentru viitorul Guvern. Detalii în continuare:

Chevron e una dintre marile companii internaţionale mârşave care fură resurse naturale din diferite state vai dă capu lor dar pline de conducători corupţi şi resurse naturale. Alături de această companie se află Exxon Mobile (petrol), Gabriel Resources (Roşia Montană) şi multe multe altele pe care Ponta le invită cu plăcere “să investească” în România. Citiţi cât de generos este Ponta cu aceste companii, în articolul următor, sigur, în interes naţional, pentru “a asigura investiţii străine atât de importante pentru economia României” (hrană pentru proşti):

Premierul a anunţat ieri că se continuă negocierile cu americanii de la Chevron pentru explorarea gazelor de şist. (18 dec 2012)

Acum că poporul român a scăpat de ultima dictatură, şi anume PDL a murit iar Băsescu este aproape mort (public-politic desigur), trebuie stopată din faşă dictatura următoare – USL. Ponta a demonstrat deja că este un premier sclav al diferitelor interese naţionale şi internaţionale. Iar România nu are nevoie de un premier sclav al altcuiva decât al interesului general al Poporului Român.

În iarna 2011-2012 am ieşit în stradă împotriva regimului criminal dictatorial PDL Băsescu-Boc. Acum, în iarna 2012-2013 se pare că suntem nevoiţi să ieşim în stradă împotriva dictaturii USL care se coace, cu peste 60% majoritate în Parlament, cu Guvern USL şi un preşedinte Băsescu mieluşel, dârdâind de frică să nu fie suspendat încă o dată.

Numărul promisiunilor lui Ponta pe care nu le-a respectat creşte pe zi ce trece, de la nepolitizarea instituţiilor publice independente (ce glumă), la restituirea taxei auto, reîntregirea salariilor şi pensiilor, moratoriu pe gazele de şist (“până vin eu la putere”), respectarea legii de către toată lumea, “cei care au furat vor plăti” în timp ce el are colegi parlamentari USL cu dosare penale şi îşi petrece revelionul la un fost PDList (click pentru detalii) plus alte motive explicate pe scurt AICI şi prin alte părţi pe net.

JOS PONTA!

NU vrem o nouă dictatură!

Vrem oameni morali la putere!

Citeşte şi:

De ce trebuie oprita exploatarea gazelor de sist? Riscuri si pericole (pol25)

Carte de identitate cu microcip – superofertă de la PONTA USL. Buletin date biometrice controlul populatiei umane (nom4)

Dezastrul microhidrocentralelor sustinut de guvernul USL Ponta Rovana Plumb (pol80)

Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Emilian, 3 ian 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Victor Ponta sustine exploatarea gazelor de sist, poluarea apelor si Romaniei (pol91)

  1. Dar ce credeai, ca manipulatii care voteaza cu ei, nu fura si ei la randul lor sau nu sunt stersi din punct de vedere mental (cum spuneam mai demult ca ei cred ca daca le mai baga 100 lei la salar sau la pensie, vor trai bine) ? La majoritatea in Iasi, nu le pasa, de exemplu ca oamenii au vost dati afara de la CET, de primaria Iasi si apoi de Dalkia. Si tot ei cu repartitoare si binenteles fara centrale termice, tin se pare cu strainii si primarul nu da 2 lei cu cei dati afara. Cand cutitul va ajunge la os pentru populatia Romaniei, majoritatea nu se vor scula nici atunci. Si la televizor oricum afli informatii false. Cum ca 1 din 4 romani fumeaza (adica e bine?). Nu cred ca e adevarat, e mult mai mult.

  2. Pingback: Opţiuni politice. Scurtă istorie a voturilor la alegerile din România – Emilian Ce-i cu noi? (pol65) | CE-I CU NOI?

  3. Am uitat sa iti spun ca mi-e scarba zilele astea se vorbeste cate prietene a avut Sergiu Nicolaescu (cu cate s-a … pe romaneste) si ca de ce nu a fost inhumat. De ce ii fraca grija pe acesti vampiri de la tv, care dupa nise stiri tragice zimbesc ca si cand nu s-ar intampla nimic. Sunt multe persoane de o asa degradare infama amestecata cu sete diabolica de bani, pentru care viata ar trebui sa le pregateasca o trezire subita la realitate, vita p care muli nuo merita. Ai facut materiale despre animale. Braconajul ar trebui pedepsit cu moartea, fiindca motivul lor ese banii si distrugerea vietii. Asta este parerea mea. sSi gan te gandesti ca unora li se pare oribil taierea mainilor in tari arabe, pentru furt. Romani, nu mai spune-ti ca : “A fost beat, nu a stiut ce face”. despre persoane cu probleme cu alcoolul care fura sau fac crime sau ca e chiar normal (ca poate il scapa doctorii, parerea mea) ca pe toti (90 %) dintre criminali ii verifica sa vada daca nu sunt nebuni. Apropo de natura umana…

      • Sunt doar doua idei de fapt. Faptul ca Sergiu Nicolaescu a fost influentat de comunisti si poate si de bani si i-a ajutat sa vina la putere dupa 89 sau a vrut sa scape de comunistii (romanii pot sa se uite si pe wiki si vor vedea ca toate partidele actuale, in afara de cele mai noi, au fost inventate din FSN, cum PDL nu mai este cel vechi) de pana la 89 si i-a bagat la inaintare, fiind fortat cumva in 89 (la inaintare fiind si pe Iliescu, caruia i se vor face emisiuni ca un salvator al neamului, la tv, cand va muri si USL va fi condus de ceva vreme Romania, cu Ponta si Crin, cum sunt sigur deja ca va fi, fiindca nu mai cred in acest “popor” de mult timp) sa faca un fel de comunism – democratie sau democratie – comunism, amestecat poate cu faptul (sigur de fapt) ca romanii sunt indoctrinati de comunism si trebuie schimbat ceva. Dar, lasitatea romanilor de a vorbi despre cineva pe la spate sau cand a murit, nu stiu sa fie caracterizant acest fapt la alte popoare. Populatia romaniei nu este nici pe departe asa de religioasa dupa cum se crede. In biblie spune ca cuvintele ranesc !

  4. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s