Adrian Nastase a iesit din inchisoare. Antena 3 il pupa in fund pe criminalul Romaniei de care sunt indragostiti unii români manipulati (pol113)

adrian nastase este liber a iesit din inchisoare puscarie antena3 il pupa in fund pe criminalul romaniei psd poporul roman indragostit presa libera sclav al puterii usl psd voiculescu basescu ceicunoAdrian Năstase a fost eliberat din închisoare. Nu mai zăbovesc asupra ce am mai spus undeva pe acest blog, şi anume că 1. Adrian Năstase a ajuns la închisoare în special pentru că Băsescu îl ura de moarte şi şi-a asmuţit procurorii sclavi împotriva lui şi 2. Adrian Năstase merita să zacă în puşcărie până la moarte pentru tot răul pe care l-a făcut acestei ţări… Voi sublinia în continuare, cu dedicaţie pentru românii care încă mai au încredere în Antena3 ca reprezentant al presei “libere”, al presei “adevărate”, “deontologice” etc etc etc, că e cazul să se trezească din această iluzie distrugătoare şi să realizeze, că până şi Antena3, televiziune care a fost alături de popor în lupta cu criminalul şef Băsescu, acum este aservită noii puteri – USL (PSD, PNL, PC). Şi asta nu este bine deloc, pentru că noua putere…e aproape la fel de mafioată ca cea veche Băsescu-PDL. Detalii în continuare:

Mi se pare scârbos chiar…ca o televiziune să ia partea în aşa hal puterii, atât de pe faţă. Exact cum a făcut televiziunea băsistă B1TV în proslăvirea dictatorului Băsescu, aproape exact aşa face acum Antena3 pentru Guvernarea Ponta-USL. E penibil. E scârbos. De la B1TV nu avea nimeni nicio pretenţie. Toţi ştiam că sunt nişte sclavi penali ai Băsescului, însă de la Antena3, poporul a făcut greşeala să aibă aşteptări. Aşteptări de normalitate…bazate pe faptul că într-adevăr Antena3 a luptat alături de cei mai mulţi români pentru a-l debarca pe beţivan de la Cotroceni. Însă lupta Antena3 era de fapt o altă mare “ură”. A lui Dan Voiculescu asupra lui Băsescu. Lupta Antenei 3 era doar în parte sinceră (unii jurnalişti chiar îl înjurau – corect – pe Traian Băsescu, din convingere sinceră. Şi încă o fac…). În rest…era doar “pe interes”. Interesul era schimbatul mafiei portocalii cu o mafie roşie. Dacă nu se poate schimba total, nu-i nicio problemă, ne dăm mâna şi furăm împreună… exact ce se întâmplă în timp ce vorbim (PNListul Mănescu nu a prezentat nimic publicului despre MAFIILE lui Poteraş – PDL la primăria sectorului 6, la fel cum Oprescu nu a trimis nimic la parchet/DNA despre afacerile lui Videanu la Primăria Generală, deşi la tv a prezentat cu juma de gură un caz de corupţie clară a lui Videanu). Sunt toţi mână în mână, pe principiul “mă lăsaţi să fac ce vreau…nu vă pârăsc”. Simplu.

Dacă Antena3 era într-adevăr o televiziune curată, în timp ce noi stăm acum pe net, în timp ce Guvernul Ponta fură de rupe (la fel ca guvernele Ungureanu sau Boc), Antena3 ar trebui să critice guvernarea Ponta de dimineaţă până seara. Asta daca ar fi o televiziune liberă. Faptul că nu critică puterea, faptul că îi pupă în fund pe cei din guvernarea Ponta, demonstrează că românii trebuie să se trezească din beţie, din îndrăgosteală, şi să nu-şi mai pună speranţele în această televiziune.

Antena 3 a ajuns atât de rău încât într-o seară a invitat-o pe MAMA LUI PONTA în platou la oră de vârf, la Gâdea în emisiune, să povestească despre cum era Ponta copil. Ceva mai scârbos nu există. Mi-a venit să vomit când am văzut ceva atât de penal şi înjositor pentru o televiziune. În paralel, la Realitatea TV parcă, era invitată mama Cămătarilor, de asemenea să povestească toate cele despre “puiuţii ei” criminali la propriu, pentru publicul român avid de cretinităţi imbecile neimportante pentru viaţa şi bunăstarea familiei lui.

Cu dedicaţie specială pentru cei care încă mai au o speranţă în Antena3, îi rog să analizeze cazul Adrian Năstase. De mult timp deja, Antena3 publică pe site-ul antena3.ro, articole despre Adrian Năstase, care fie sunt NEUTRE (prezintă obiectiv un fapt), fie sunt MANIPULATORII (încearcă să-l facă mai uman, mai nevinovat, mai persecutat, mai aproape de popor, mai de-al nostru, mai sincer, mai ca noi etc etc etc), fie sunt aproape PUPĂTOARE ÎN FUND de Năstase. Dar nu mă credeţi pe cuvânt. Apăsaţi pe următorul link, care vă duce la toată arhiva cu articole apărute pe Antena3 despre Adrian Năstase, şi convingeţi-vă singuri de sclavagismul acestei televiziuni, şi al acestui trust de presă. SCLAVAGISM PENTRU INTERESUL CELUI CARE O PATRONEAZĂ, NORMAL!

Arhivă articole Adrian Năstase pe antena3.ro: (sau daţi la căutare pe antena3.ro termenii “adrian nastase”)

http://www.antena3.ro/search/adrian-nastase.html

Uitaţi ultimele articole (câteva exemple) aici:

Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni.

Adrian Năstase este LIBER. Fostul premier s-a oprit la un spital privat

Avocatul Dan Şova îi recomandă lui Adrian Năstase să se adreseze CEDO

Primul mesaj al lui Adrian Năstase de după aflarea sentinței: ”Voi respira libertatea!”

O viaţă intensă, trăită la maximum. Fotografii inedite postate pe contul de Facebook al lui Adrian Năstase

Ion Iliescu: Adrian Năstase e un om cu merite, îşi poate regăsi un loc în PSD

“Orice este posibil. Sperăm să fie bine”. Ce a declarat fiul lui Adrian Năstase la intrarea în Tribunalul Bucureşti

Adrian Năstase a stat 270 de zile după gratii. Vezi filmul ARESTĂRII sale

Adrian Năstase ar putea fi eliberat luni

Cartea lui Năstase, lansată cu două zile înainte ca fostul premier să afle dacă va fi sau nu eliberat

Adrian Năstase, aproape de o funcţie de conducere în PSD

Dosarul eliberării lui Năstase, obţinut de Antena 3: Ce a învăţat fostul premier după gratii

Zgonea: Ne dorim ca această guvernare a lui Victor Ponta să o egaleze măcar pe cea a domnului preşedinte Adrian Năstase

Avocatul Cazacu: Procedurile privind eliberarea condiţionată a lui Năstase, nejustificat de lungi

O nouă respingere în cazul Adrian Năstase. Data recursului în cazul eliberării fostului premier rămâne 18 martie.

Fostul premier Adrian Năstase ar putea fi liber pe 18 martie

DNA şi-a motivat recursul în dosarul eliberării lui Adrian Năstase

Lucrarea ştiinţifică a lui Năstase, în acord cu legea. Judecători: Cele 45 de zile au fost acordate corect

Judecători: Sunt suficiente motive ca Adrian Năstase să fie eliberat. Vezi motivarea instanţei

“Adrian Năstase nu este un om care a tăcut”. Emma Nicholson, despre revenirea lui Adrian Năstase în politică

Emma Nicholson, la Sinteza Zilei. “M-am bucurat foarte mult să-l văd pe Adrian Năstase. Îmi pare rău că un prieten este la închisoare”

Zgonea, despre Năstase: Eu nu mă dezic niciodată de prietenii care mi-au fost aproape la bine şi la rău

Întrevederea baronesei Emma Nicholson cu Adrian Năstase s-a încheiat după o oră

Eliberarea lui Adrian Năstase, întârziată. Fostul premier ar putea fi liber în martie

Andrei Năstase, pe Facebook: Se împlinesc 8 luni de la condamnarea tatălui meu şi ar fi putut să fie acasă

Adrian Năstase a plătit prejudiciul către ISC, în dosarul “Trofeul calităţii”

Astea sunt tipurile de articolele DE PRESĂ despre Adrian Năstase, pe care le-a produs în ultimii ani Antena3…adică GUNOAIE. Doar atât a putut să scrie Antena3 despre acest criminal de ţară…criminal prin corupţia pe care a patronat-o, distrugerea economiei României, aservirea presei şi politizarea instituţiilor publice, sclavagism faţă de masonerie şi cei care conduc lumea din umbră etc.

Uitaţi aici cum ar trebui să arate un articol despre Adrian Năstase: http://capitalismpepaine.ro/2013/03/18/cea-mai-scumpa-si-mai-mica-autostrada-din-lume/

TREZIREA ROMÂNI! SUNTEM SINGURI! TREBUIE SĂ NE APĂRĂM SINGURI! TREBUIE SĂ NE LUPTĂM SINGURI PENTRU DREPTATE! NOI CU NOI…ROMÂNII BUNI…

CE-I CU NOI?

Citeşte şi:

Antena 3 va critica noua guvernare Ponta 2 USL? Mircea Badea e platit sa fie anti-basist? (pol96)

Emilian, 18 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

3 responses to “Adrian Nastase a iesit din inchisoare. Antena 3 il pupa in fund pe criminalul Romaniei de care sunt indragostiti unii români manipulati (pol113)

  1. Nastase si altii ar trebui sa stie ca norocul nu tine la nesfarsit. Si cei care posteaza in blogul tau, inclusiv tu, incercam sa nu ne stresam, ca cel din melodia de mai sus, cand vedem pe ceilalti oameni care strica totul. Cei care strica totul ar trebui sa isi faca griji.

  2. Ce crezi ca se va intampla cand Ponta si Crin vor conduce in 2014 ? Prin 2016, cand salariile nu vor mai creste decat poate cu 100 lei, oamenii ce vor zice ? PSD pe cine va da vina. Daca ar putea, ar da vina pe tine, pe mine si pe cei care incearca sa schimbe ceva, in niciun caz pe opozitie. Certurile intre partide sunt o minciuna. Daca urmatorul care vine la guvernare spune de celalalt de dinaintea lui, ca nu a facut nimic, el de ce nu face. Asa au facut toate partidele. De ce naiba mai voteaza oamenii, daca vad ca cei alesi de atatea ori, nu fac nimic, ca in Iasi, de exemplu ? Cum ai spus tu, nu au educatie. Si alta manipulare, care judet va fi capitala. As alege planeta marte, in loc de Iasi.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s