Modificarea Constitutiei mai 2013 – politizarea dezbaterilor ONG-urilor. Nu cred ca voi vota favorabil noua constitutie la referendum (pol127)

Modificarea Constitutiei mai 2013 - politizarea dezbaterilor ONG-urilor. Nu cred ca voi vota favorabil noua constitutie la referendum national validare noua forma constitutie modificari prevederiÎn timp ce noi ne vedem de viaţa noastră de zi cu zi, mai exact de supravieţuirea noastră de zi cu zi (pentru că în România asta se întâmplă – încerci să supravieţuieşti, în timp ce în alte ţări mai apuci şi să trăieşti), nişte domni şi doamne de foaaarte bună credinţă din politica românească de vârf, au grijă de vieţile şi de bunăstarea noastră. Pentru a ne asigura o bunăstare şi mai bună, aceşti domni şi doamne din politica românească au hotărât să demareze modificarea Constituţiei României pe motiv că “nu putem să trăim mai bine dacă păstrăm actuala Constituţie”, “Constituţia are lacune”, “are neclarităţi”, “unele prevederi se bat cap în cap”, “trebuie să reîmpărţim teritorial România pe regiuni, şi asta trebuie să apară şi în Constituţie” (sigur, “ca să ne fie mai bine”), “trebuie să îi prindem pe ăia răi şi să îi ajutăm pe ăia buni, pe popor”, “trebuie să facem bine ca să nu fie rău” etc etc etc. Toate aceste lucruri (în principiu abureli – hrană pentru proşti) sunt aruncate în faţă ca motivaţii pentru masele de români care nu au timp şi/sau chef să citească mai mult, să se documenteze mai mult despre această modificare a Constituţiei României, care are loc chiar acum, as we speak / write. În realitate, modificarea Constituţiei este făcută de 2 forţe total disproporţionate, motiv pentru care cel mai probabil NU voi vota pozitiv la referendumul naţional de validare a “noii Constituţii” ce va avea loc în viitorul apropiat. Detalii în continuare:

Sigur că a noastră Constituţie are anumite probleme. Însă problema reală în modificarea Constituţiei nu este reprezentată de acele probleme/lacune/neclarităţi, pe care politicienii noştri vor, vezi-doamne de dragul nostru, să le rezolve, ci principala problemă este faptul că prin modificarea Constituţiei nu se va urmări doar rezolvarea acelor “probleme/lacune/neclarităţi”, ci se vor urmări cu totul alte interese – oculte, meschine, diferite şi chiar opuse interesului general al poporului român.

Mai e nevoie să menţionez importanţa unei Constituţii pentru un Stat? Sper că nu… Constituţia este “legea fundamentală”, din ea pleacă toate celelalte legi – regulamente – reglementări – prevederi. Deci este foarte importantă. De bază chiar, pentru că în caz de conflict/proces, în instanţă primează prevederile Constituţiei în faţa oricăror legi date de parlamentarii puhavi. Bine, toată chestia asta cu Constituţia României este de bază, este valabilă, atâta timp cât încă mai avem suveranitate, ca popor, pentru că în curând totul se va schimba: Este oficial – Europa se va federaliza in curand. Anunt facut de Barroso si Angela Merkel. Romania pierde suvernitatea si dispare ca stat si popor.

Spuneam mai sus de 2 forţe care lucrează la modificarea Constituţiei. Cele două forţe sunt următoarele:

1. Forţa binelui – ESTE (după părerea mea) ÎN MINORITATE ! Forţa binelui este reprezentată de persoanele, politicienii şi ONG-urile de bună credinţă care contribuie atât cât pot la înclinarea balanţei spre atingerea interesului general al poporului român. Din păcate aceste persoane sunt mult prea puţine, şi cu o forţă mult prea mică pentru a impune modificări benefice poporului român (veţi vedea în comunicatul de mai jos) . Nu ştim care politicieni implicaţi în procesul de modificare a constituţiei sunt de bună credinţă… Nu ştim dacă există aşa ceva. Nici nu ştim exact cine (care politicieni) se ocupă propriu-zis de asta… Ştim că preşedintele comisiei de modificare este Crin Antonescu, ceea ce cumva este bine, pentru că mi se pare mult mai moral decât alţi politicieni, însă de curând i-am adăugat o mare bilă neagră, chiar legat de modificarea Constituţiei – detalii AICI.

2. Forţa răului – ESTE (după părerea mea) ÎN MAJORITATE COVÂRŞITOARE ! Forţa răului este reprezentată de persoanele de rea credinţă, politicienii de rea credinţă (parlament, guvern etc), instituţiile externe de rea credinţă – vezi Comisia de la Veneţia – un instrument al puterilor străine, ONG-urile de rea credinţă din ţară şi eventual din afara ţării, marii oameni politici din afara graniţelor şi cei mai puternici oameni de pe Pământ – care conduc din umbră lume, prin reprezentanţi. Toţi aceştia se luptă (deşi nu prea există luptă, le este chiar foarte uşor) să modifice Constituţia în interesul lor meschin, în interesul anumitor grupuri sau firme “prietene”, în interesul anumitor instituţii internaţionale în faţă cărora sunt sclavi, în interesul planurilor europene şi mondiale de globalizare-federalizare, în interesul celor care conduc lumea din umbră, pentru a pune în aplicare planurile Noii Ordini Mondiale. NICIDECUM în interesul poporului român pe termen scurt, mediu şi/sau lung.

Întrebaţi-vă şi răspundeţi-vă singuri: Care forţă credeţi că va câştiga în acest proces de modificare a Constituţiei României?

Uitaţi aici un comunicat de presă de la un ONG, care dorea să vină cu nişte propuneri – modificări pentru noua Constituţie. Citiţi să vedeţi cum se desfăşoară “lucrările de modificare a Constituţiei”, cât de transparent este procesul şi cum, dacă eşti de bună credinţă, NU ai acces la procesul de modificare a legii fundamentale:

COMUNICAT PRESA Asociatia Romania Vie 17 mai 2013 – despre lucrarile din Forumul Constitutional, modificarea constitutiei 17 05 2013, cristian parvulescu snspa miscarea feminista comisia de la venetia etc

Cel mai probabil, în procesul de modificare a Constituţiei va câştiga forţa răului. De ce n-ar fi aşa? În cine să avem încredere că se vor face chestii pozitive pentru poporul român? În parlamentarii din comisiile acelea de specialitate? AAHAHA! În Guvernul Ponta? AAAAAHAHAH! Să fim serioşi. Există toate premisele ca noua Constituţie să agraveze situaţia statului român şi să ducă spre o pierdere şi mai mare a independenţei şi suveranităţii (deci spre dispariţia noastră ca stat şi popor unitar).

Dacă va câştiga forţa răului, şi noua formă a Constituţiei este vizibil (pentru cine are ochi să vadă şi să înţeleagă) împotriva interesului naţional al poporului român pe termen mediu şi lung, atunci noua variantă a Constituţiei NU TREBUIE VALIDATĂ la referendum de către populaţie!

Însă gândiţi-vă ce înseamnă să povesteşti populaţiei României despre chestiile astea şi să îi faci pe românii mulţi şi needucaţi să înţeleagă că acceptarea acestei noi Constituţii va face mai mult rău decât bine pe termen lung, pentru a vota împotriva ei… Cum să vorbeşti oamenilor simpli despre ceva care va avea efecte pe termen mediu şi lung, când ei trăiesc doar pentru azi şi pentru mâine, de pe azi pe mâine?

Ar trebui cumva ca toate forţele de bună credinţă să se unească şi cum apare draftul noii Constituţii, acesta să fie analizat minuţios din scoarţă în scoarţă, analizat în context mondial – ce implicaţii are pentru România pe termen mediu şi lung, şi apoi trebuie, ÎN COR, concluzionat: “PĂREREA NOASTRĂ ESTE CĂ E BINE SĂ FIE VALIDATĂ NOUA CONSTITUŢIE”,  SAU (mai degrabă) “PĂREREA NOASTRĂ ESTE CĂ NU ESTE BINE CA NOUA CONSTITUŢIE SĂ FIE VALIDATĂ LA REFERENDUM! Semnat: Asociaţiile, ONG-urile şi persoanele următoare….” Apoi mesajul, concluziile trebuie propagate în aceeaşi formă peste tot pe unde se poate – pe la TV (dacă are cineva acces), în presa liberă, pe blog-uri, pe site-uri, pe stâlpi şi garduri etc.

Aşa cum Asociaţia Alburnus Maior anunţa de curând – Români, pregătiţi-vă să ieşiţi în stradă pentru a salva Roşia Montană! (detalii AICI), aşa anunţ şi eu acum: Români, pregătiţi-vă să NU validaţi noua variantă de Constituţie şi pregătiţi-vă să anunţaţi pe cât mai mulţi să nu o facă!

Citeşte şi:

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constituţiei, cel mai târziu la sfârşitul lunii octombrie

Probleme modificare Constitutie 2013 si reimpartirea teritoriala – Graba re revizuirii Constitutiei – articol foarte bun Gheorghe Funar. Regionalizarea – colonizarea Romaniei (pol128)

Adevarul dur despre regionalizarea României si impartirea teritoriala a tarii. Diparitia statului Romania si a poporului roman (pol114)

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35)

Emilian, 20 mai 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Modificarea Constitutiei mai 2013 – politizarea dezbaterilor ONG-urilor. Nu cred ca voi vota favorabil noua constitutie la referendum (pol127)

  1. Pingback: Adevarul dur despre regionalizarea României si impartirea teritoriala a tarii. Diparitia statului Romania si a poporului roman (pol114) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Pingback: Probleme modificare Constitutie 2013 si reimpartirea teritoriala – Graba re revizuirii Constitutiei – articol foarte bun Gheorghe Funar. Regionalizarea – colonizarea Romaniei (pol128) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportame

  3. Eu cred ca majoritatea ONG-urilor sunt numai pe hartie si sunt niste vampiri care sug/spala bani. Am dat un email catre cei de la natura.2000 pentru a afla situri de indentificare a florei din Romaniei. Nici nu s-au sinichisit sa raspunda. Si o tot dau cu natura si UE. Ti se pare normal, Emilian ca sa gasesti informatii despre plante, doar in formulaAs si forumuri ? Parca suntem in epoca de piatra si cred ca altii nu vor ca noi sa fim informati ! Nu e mai usor pentru unii sa manance E-uri si sa nu cultive/culege plante medicinale ? Un mesaj a-si vrea sa le dau prin blogul tau, fiindca nu le mai dau nici un email.
    Natura2000, dvs. nu cred ca sunteti romani, ci doar niste straini care vor sa distruga aceasta tara !

    • Nu stiu in ce proportie sunt ONGuri serioase si “vampiri” asa cum zici tu, dar sunt si daia si daia. Faptul ca nu raspund la mail este o dovada de neseriozitate, care este bineinteles anormala. Asta e…ONGuri si ONGuri…oameni si oameni. Lucram cu ce avem pana sa schimbam sistemul in bine…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s