Presa din România NU este românească. Lista cu străinii evrei care deţin mass media din România

lista straini evrei care detin presa mass media din Romania nu e romaneasca evreiasca sionista evreii controleaza presaExpresia “presa românească” este folosită greşit după părerea mea atunci când este atribuită publicaţiilor din mass media de la noi din ţară care livrează mizerie de prostit publicul românesc în fiecare zi. Evenimentul zilei, Adevărul, PRO-TV şi alte publicaţii tipărite, online sau posturi TV sunt deţinute de străini. Acestea au programe şi livrează constant informaţii trunchiate menite să manipuleze şi să modifice percepţia românilor. Prin  materialele publicate şi promovate se comportă precum ceea ce sunt: trusturi anti-româneşti. Cum pot fi atunci încadrate în categoria “presa românească”? Doar pentru că titlul publicaţiei şi materialele publicate sunt în limba română înseamnă că acel trust de presă este românesc? Doar pentru că mulţi autori ai articolelor publicate, mulţi redactori, moderatori şi regizori TV au nume româneşti, înseamnă că presa este românească? (menţiune: ştim că evreii îşi schimbă identitatea pentru a fi percepuţi de popoarele în care se infiltrează drept băştinaşi, drept unii de-ai lor – vezi exemplul Raluca Fischer).

Ce înseamnă presă românească? Ce înseamnă românesc? Păi hai să vedem în dexonline:

ROMANÉSC, -Ă, romanești, adj. (Livr.) Care are caracter de român, propriu românului. ♦ Care conține fapte, idei, întâmplări demne de un român.

Se  încadrează presa deţinută de străini şi care livrează publicului larg mizerii manipulatorii anti-româneşti în categoria “românesc”? Eu zic că nu. Şi atunci, propun să nu mai folosim expresia greşită “presa românească”, pentru că nu e românească deloc, ci să folosim expresia “presa din România” atunci când ne referim la trusturile de presă (TV, ziare, reviste, posturi radio, site-uri de ştiri online etc) care activează la noi în ţară. Este corect să spunem “presa din România” pentru că într-adevăr activează în România, însă asta nu înseamnă că ar fi proprie nouă românilor, demnă de români sau benefică românilor, ca să fie şi românească. Din contră, este proprie străinilor şi este anti-românească.

Presă românească din păcate nu prea avem – informare cu adevărat românească se mai găseşte ici colo pe site-urile şi blog-urile încă libere.

De ce este presa importantă? Pentru că invadarea, colonizarea, exploatarea, prăduirea unui popor se realizează în zilele noastre (printre altele) şi prin “anestezierea creierului” poporului atacat. Iar această anesteziere (care înseamnă imposibilitatea de a pricepe ce ţi se întâmplă, imposibilitatea de a identifica sursa reală a problemei, imposibilitatea de a identifica şi implementa o soluţie de scăpare) se aplică asupra poporului român (şi celorlalte popoare invadate de mafia internaţională) prin Şcoală şi Mass Media.

Dar chiar este presa din România controlată de străini? Păi dacă în Germania este (vezi mărturia jurnalistului Udo Ulfkotte), cum credeţi că stă România, a cărei conducere a fost preluată de străini în 1989 şi a fost menţinută în mâinile lor până astăzi…?

Pe Deveghepatriei am găsit o listă interesantă cu străinii evreii care controlează presa din România. Vă invit să o parcurgeţi şi să vă sustrageţi din a mai urmări aceste publicaţii cu rol de intoxicare informaţională a românilor. Cine încă mai urmăreşte în zilele noastre televizorul pentru informare n-are nicio şansă să priceapă realitatea reală, ci doar cea FALSĂ, livrată de mafia străinilor la TV.

Adevăraţii stăpâni ai presei din România

(14 iulie 2011, sursa: deveghepatriei)

A unsprezecea porunca a lui Moise : „Sa nu uitati sa controlati presa”

I. Caracatita “Hearst

William Randolph Hearst faimosul evreu american care a fondat imperiul sau numit Hearst in toata lumea. In Romania ii spune “Sanoma Hearst Romania SRL” si directorul general este bineinteles o evreica pe nume Elisabeth Loesberg .
Sursa 1 – http://www.jewwatch.com/jew-leaders-pulitzer.html
Sursa 2 – http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=46

Compania Hearst detine urmatoarele ziare publicatii:

Beau Monde
Bucataria de azi
Casa si gradina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mamica de azi
Marie Claire
National Geographic
Sanatatea de azi
Story

II. Caracatita “Ringer”

Michael Ringier impreuna cu sotia sa Ellen Ringier sunt evrei din Elvetia care detin o caracatita internationala. Directorul general al “Ringer Romania”  este bineinteles un evreu pe nume Marius Hagger. Numele sau de familie Hagger este de origine evreiasca si inseamna “uitat, las sau strain”.
Sursa 1 – http://vnnforum.com/showthread.php?p=582155
Sursa 2 – http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=5
Sursa 3 – http://www.mybaby-name.com/baby-name-full-detail/hager/44175/1

Compania evreiasca Ringer Romania detine urmatoarele publicatii:

100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi
100 femei de succes
300 cei mai bogaţi romani
Bolero

Bravo, Bravo Girl ( numai aceste reviste au stricat si au pervertit viata a mii de copii … )

Capital
Compact Bucuresti
Evenimentul Zilei
Evenimentul Zilei de Duminica
Evenimentul Zilei – ghid TV
Libertatea
Libertatea – Editia de duminica
Libertatea Integrame
Libertatea pentru femei
Libertatea pentru femei – Horoscop
Libertatea pentru femei – Retete
Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea
Libertatea Special Sanatate
Libertatea – Supliment Weekend
Lumea Femeilor
Lumea Femeilor Style
TVMania
TV Satelit
Unica
Unica Wedding

III. Caracatita „Media Promo Valores”

Hadrian Mateescu . Atat Hadrian Mateescu cat si directorul general al ziarului Click! care este bineinteles un evreu pe nume Adrian Halpert sunt cunoscuti de catre A.N.R. ca fiind evrei inca din 12 Noiembrie 2007 . Numele sau de familie Halpert este de origine aşkenazi evreiasca.

Sursa 1 – http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=338
Sursa 2 – http://news.ronatvan.com/2007/11/02/exclusive-and-rare-romanian-jews-list/
Sursa 3 – http://boards.rootsweb.com/surnames.halpert/9.12/mb.ashx

Caracatita evreiasca Media Promo Valores detine urmatoarele:

Adevarul
Adevarul de Seara
Averea
Averea Ghid TV
Click
Click! de Duminica
Click! Ghid TV
Dilema Veche
Dilemateca

IV. Caracatita „Central European Media Enterprises”

Ronald Lauder este un evreu cunoscut si presedinte al CME. Aceasta caracatita evreiasca se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale si de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales presedintele Congresului Mondial Evreiesc . Fiica sa, Jane este casatorita cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federala SUA . Presedintele caracatitei evreiesti CME din Romania este evreul Adrian Sarbu .

Sursa 1 – http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_S._Lauder
Sursa 2 – http://en.wikipedia.org/wiki/World_Jewish_Congress
Sursa 3 – http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Warsh
Sursa 4 – http://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Media_Enterprises

Caracatita evreiasca Central European Media Enterprises detine urmatoarele publicatii:

Acasă
MTV România
Pro Cinema
Pro TV
Pro TV Internaţional
Sport.Ro

V. Caracatita „Kohlberg Kravis Roberts”

Aceasta caracatita evreiasca se extinde in toata lumea, in special in SUA si in Europa. Fondatorii si patronii KKR sunt evreii: Jerome KohlbergHenry Kravis si George R. Roberts.
Caracatita evreiasca KKR detine mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG si SBS Broadcasting Group. Cele doua sub-companii mentionate mai sus detin:

Urmatoarele posturi TV:

Romania
Prima TV (este transmis si in Moldova)
Kiss TV (se numea inainte de noiembrie 2006: TV K Lumea)

Si urmatoarele posturi de radio:

Romania
Kiss FM (inainte ii spunea Radio Contact, disponibil si in Republica Moldova)
Magic FM
One FM

VI. Caracatita „News Corporation”

Caracatita News Corporation este una dintre cele mai mari si lacome caracatite din lume. Aceasta caracatita mare si grasa este detinuta de cripto-evreul Rupert Murdoch care s-a nascut in Australia. Mama sa fiind evreica „filantroapa” Dame Elisabeth Murdoch.

B1TV este detinut in proportie de 12,5% de caracatita News Corporation. Cine detine restul de 87,5% ramane sub semnul intrebarii inca. Este posibil sa fie un roman, un strain european sau poate cine stie, tot un evreu. Momentan ramane sub semnul intrebarii.

News Outdoor Group este o subcompanie a companiei evreiesti News Corporation care se ocupa cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orase sau in afara lor).

Alte companii detinute si conduse de evrei:

Bine! pentru mine (revista)

Peter Jansen este directorul revistei, numele sau de familie Jansen este de origine evreiasca si inseamna “maretia lui Dumnezeu”.

Sursa 1 – http://baby-names.familyeducation.com/name-meaning/jansen

Slab sau Gras (revista)

Otilia Ostrotki este directorul general al revistei, numele sau de familie Ostrotki deriva din numele aşkenazi evrei Ostrowski .

Sursa 1 – http://www.ancestry.com/facts/Ostrowski-family-history.ashx

 Cateva detalii despre numele evreiesti.

Unele nume evreiesti au sufixul BERG, STEIN sau WITZ. Majoritatea lumii ar tinde sa creada ca persoanele care poarta aceste sufixe in nume sunt de origine germana, dar nu sunt, ei sunt de origine evreiasca. Sunt multe cazuri in care chiar si persoanele cu SKI, TKI sau MAN ca sufix sunt evrei. Cei cu MAN au de regula un prefix de genul “Silver”, “Gold” sau “Bright”, formand “Silverman”, “Goldman” sau “Brightman” dar desigur se poate aplica si orice alt cuvant inaintea sufixului MAN.

…………….

Despre evreii care deţin controlul media la nivel global găsiţi detalii pe net.

Vezi şi articolele astea:
Exercițiu de voință – NU citiți știrile/mizeria de la Yahoo News!
Listă cu cele mai toxice surse de informare din România. Radio, TV, Filme, Ziare, Site-uri (edu)
– Cine sunt criminalii in razboiul Israel – Palestina / Fâșia Gaza? Nu va lasati pacaliti de mass media mincinoasa detinuta de straini! Confesiunile unor evrei sionisti israeliti (nom)
– Evrei în structurile de decizie ale Statului Român din 1944 până în 1989 și după
– Cine a adus RĂUL în România după 1989? Detalii Silviu Brucan, Petre Roman si originea suferintelor poporului român (nom)
– Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman (nom)

…………..

Emilian, 28 iul 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

49 responses to “Presa din România NU este românească. Lista cu străinii evrei care deţin mass media din România

 1. Interesant articol, dar s-ar parea ca nu toate posturile sunt detinute de evrei… Posturi importante de stiri precum Antena 3 sau Romania TV nu apar pe lista. Vrei sa spui ca astea sunt romanesti? Sincer, ma indoiesc… Chiar daca or fi detinute de romani, sunt sigur ca si acestea sunt controlate mai mult sau mai putin direct prin coruperea romanilor care le detin… Uite un exemplu de manipulare ordinara marca Antena 3: la Sinteza Zilei, unul din invitati a spus ca in Norvegia a trebuit sa se faca o lege speciala atunci cand individul ala a omorat zeci de tineri nevinovati pentru ca nu era nevoie de legi prea aspre pentru ca autoritatile de acolo nu ar fi putut concepe un act de o asemenea barbarie pentru ca acolo lumea ar trai in pace, iar la noi nu exista niste legi mai aspre pentru ca am fi noi romanii niste hoti din “nascare” si de asta nu ne mai fabricam legi aspre, ca sa putem fura, omori, viola etc. si doar aparent e la fel de multa civilizatie la noi ca la ei, ca, de fapt, noi nu avem legi pentru ca nu le vrem, nu pentru ca nu am avea nevoie de ele, spre deosebire de ei, cica si alte bla-bla-uri de acest gen… Pai, dupa ce ti-am dat exemplul asta, sper ca oricine il va vedea, va intelege ca presa din Romania nu este romaneasca, chiar daca, atentie, poate ca este detinut un anumit post de un om cu nume romanesc, hai sa zicem si roman, dar care nu serveste INTERESELOR romanesti, eventual celor evreiesti…

  • Nu eu am facut lista, probabil ca se pot adauga si celellalte posturi, daca sta cineva sa cauta si sa scormoneasca cine le detine – uite, poti face asta daca vrei si le adaugam. Normal ca NU sustin ca cele care nu sunt in lista sunt romanesti :))).

   • E foarte posibil ca si Antena 3 si Romania TV sa fie posturi evreiesti, ca intre cele doua a cochetat Victor Ciutacu(evreu)…

   • Da, chiar e buba mare. S-au infiltrat pana si in presa religioasa, religia fiind cea care le mai poate mentine viu romanilor spiritul unui om smerit, si ei stiu asta… Vor sa perverteasca si singurul lucru pur pe plan spiritual care le-a mai ramas romanilor, ortodoxia… E si vina celor care conduc biserica ca au permis sa se infiltreze in ea anti-romani si s-au si lasat condusi de acestia, daca stam sa ne uitam ca au schimbat pana si Prohodul Domnului la presiunea evreilor, ca vezi-Doamne ar fi “anti-semit”, cand, de fapt, acolo doar este RELATATA obiectiv o actiune rea facuta de ei impotriva noastra, a crestinilor…

  • Antena3 şi România tv sunt româneşti, au luptat împotriva nemernicului şi coruptului de Băsescu şi luptă şi împotiva Guvernatorului Johannis..Ştiţi câţi ani de închisoare a luat ccel care a ucis 70 de oameni? A luat 21 de ani de închisoare şi este student la Ştiinţe Politice, unde este manipulasrea, sau sunteţi privitor de B!; Realitatea şi alte mizerii?

   • Daca o sa cautati pe acest blog Lista cu surse toxice de informare, o sa vedeti ca acolo se afla toate cele mentionate de dvs, fara discriminare – Antenele, ROmania tv, B1, Realitatea etc. :) Au luptat antenele impotriva mizeriei de Basescu, da, dar nu lupta impotriva adevaratilor calai ai Romaniei, care sunt straini. Nici aceste televiziuni nu prezinta adevarul despre lumea in care traim. Sunt detinute tot de mafie. Basescu, Ponta, Iohannins sunt aproape NIMENI, doar asculta ca niste slugi de stapanii din afara tarii. Cu ce ma ajuta ca o televiziune se face ca lupta cu o sluga a criminalului meu fara sa imi spuna macar ca ala e doar o sluga si ca adevaratul criminal este strainul X. Dacă vă uitati la antene si realitatea, sau orice alt post de stiri in RO, nu aveti nicio sansa sa aflati adevarul despre ce se petrece in jurul nostru si cu tara noastra.

   • voiculescu ce e !? tot khazar non semit ..adica CCIOARA!! CIORI SUNT TOTI!! KHAZARII

  • “Mda , că-cam aşa e” , românii sunt “hoţi din născare” , căci românii fură găini ş´ mere-pere .
   Însă cotropelniţele colonialo DEMONcrato neo.sclavagiste ale Vestului Sălbatic , ăia (cam de pe la Cristofor Columb încoace) , ăia : cotropesc-ş-fură , jefuiesc-ş-tâlhăresc “doar” ţări şi continente întregi .
   … aşa-că-că :
   mare-mare-mare dar mai ales UNILATERALĂ atenţie la prunele-ş-corcoduşele criminale de contrabandă , precum şi la alte scobitori-ş-verdeţuri pentru care s-a făcut o “monstruoasă-ş-dezastruoasă” evaziune fiscală .

 2. A, si inca ceva… Eu cred ca nu putem sa ne rupem chiar de tot de presa asta anti-romaneasca pentru ca e bine sa stim si ce minciuni se promoveaza pentru a sti ce si cum sa combatem, dar in primul rand pentru ca mai apar si acolo franturi de adevar. Vezi de exemplu articolul asta care e recomandat si de TA.ro la sectiunea “Biblioteca”, TA.ro fiind unul dintre site-urile tale preferate: http://adevarul.ro/news/societate/anii-90-schimbat-america-fata-romaniei-milioane-dolari-ong-uri-televiziuni-sindicate-miscari-politice-1_5538f9ffcfbe376e357ace0c/index.html

  • Da, in publicatiile mafiei mai lucreaza si romani corecti care mai strecoara informatii utile. Dar chiar si asa, acestea sunt in exceptie. Este un risc mult prea mare sa te expui la TV, doar doar o mai aparea si ceva util pe acolo din an in paste. In rest, pe site-urile de stiri, da, mai apar articole bune, le putem citi, dar nu sa ne pierdem timpul rasfoind TOT ce posteaza mafia…

   • Aaa, pai cand am zis “sa nu renuntam chiar de tot la presa anti-romaneasca” ma refeream strict la cea de pe internet, unde iti poti selecta mult mai usor informatiile care crezi ca nu ar fi chiar asa manipulatoare sau chiar ar zice adevarul in intregime… De exemplu, cand vezi titlu mare, dupa cum spuneai si tu: VIOLUL IN MENTALITATEA ROMANEASCA e clar ca nu poti sa te astepti la un articol/reportaj adevarat, pro-romanesc, impartial etc. Asa, poti rasfoi linistit pe un blog liber ca al tau o lista de surse de informare mai putin toxice, sau deloc toxice, fara sa iti fie teama ca vei pierde informatia in caz ca nu ai chef sa te uiti intr-un anumit moment, pentru ca aici poti sa dai oricand pauza spre deosebire de TV si sa reiei din nou articolul, videoclip-ul etc. In schimb, la TV nu ai nicio sansa sa te aperi pentru ca e vorba de un monolog continuu, deci nu ai dreptul la replica si nici vreun alt post care sa iti prezinte realitatea reala, cel mult o realitate falsa, dorita de ei, dar care, poate pare mai credibila decat cea de pe postul pe care l-ai schimbat, dar toxicitatea care intra in tine e la fel de nociva pentru mintea ta… Deci, singura sansa ca sa nu te intoxici uitandu-te la televizor este, efectiv, sa nu te mai uiti deloc la el… :)

  • Nu trebuie sa apara numele lor ca actionari direct ca sa fie stapanii acelui trust/canal tv sau radio etc. Pot stapanii si prin interpusi. Mizeria de TarafTV e a lui Prigoană. Ti se pare ca o fi vreun roman patriot cu coloana vertebrala care doreste binele poporului? :)

   CNA a decis, joi, sa nu prelungeasca licenta audiovizuala a postului Taraf TV, care expira pe 15 februarie, potrivit Mediafax. Decizia inseamna ca postul controlat de Silviu Prigoana si de fiul acestuia se va inchide, iar motivul invocat este ca Taraf difuzeaza clipuri ce incalca legislatia audiovizuala, prezentand femei in ipostaze degradante si incalcand regulile de protectie a minorilor. Unul dintre actionari, prezent joi la CNA, a anuntat, insa, ca decizia Consiliului va fi contestata. Potrivit sursei citate, CNA a analizat solicitarea societatii Real Top Media TV SRL – unde actionari sunt Silviu Prigoana si Honorius Prigoana (cate 30%), Rares Gardus (20%), Dumitru Mihalache si Gheorghe Minea (cate 10%) – de prelungire a licentei pentru Taraf TV. (http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-16511271-cna-nu-prelungit-licenta-taraf-ceea-inseamna-postul-lui-silviu-prigoana-trebuie-inchida-statia-face-contestatie.htm)

   • Taraf e cu mizerie daunatoare societatii romanesti, nu conteaza ca nu sunt stiri… nu doar prin stiri se lucreaza la distrugerea societatii crestine.

 3. Asi vrea sa stiu ce a mai rămas ROMÂNESC în presa din vatra străbună ?? Zilele trecută am lipsit o vreme din cauza concediului, și la revenire nu NȚLEGEAM, de unde să reccuperez știrile IMPORTANTE pierdute. Peste tot erau aceleași veești– omoruri, violuri, disperare …

  • Presa din prezent prezinta ACTUALITATI trunchiate in favoarea mafiei. Nu ofera informare reala despre lumea in care traim. Ci doar o iluzie de informare.

 4. DiverSIONIŞTII ăştia din tribul cu fes mic ş´ poale lungi , ăştia sunt stăpânii a 3 mari imperii mondiale =VIRTUALE de înfiltrare-ş-interferenţă= , adică imperii NE.TERITORIALE de tip clasic obişnuit .
  Iar din categoria asta , cel mai mare imperiu NE.TERITORIAL mondial este Imperiul Financiar Mondial , adică :
  FMI , BM , BCE , băncile naţionale a mai multor ţări , adică bănci care =doar cu numele= mai aparţin de fapt acelor ţări-ş-popoare …şamd .
  Iar celelate două imperii mondiale VIRTUALE de înfiltrare-ş-interferenţă sunt :
  servicii secrete şi de informaţii mondiale ;
  precum şi Mass Media internaţională aservită lor într-o proporţie foarte-foarte mare .
  Însă Imperiul Financiar Mondial este de fapt imperiul-suprem , adică-i imperiul-tuturor-imperiilor , căci lui îi sunt aservite şi :
  celelalte imperii virtuale enumerate mai sus , precum şi toate celelalte imperii clasice , adică :
  imperii teritoriale clasice , imperii mlitare (NATO = Nesătuii Asasini şi Tâlhari ai Omenirii) , imperii economice (UE , NAFTA , h.alea de prin Asia , precum şi imperiile economice CLANDESTINE de prin toată lumea ale Imperiului DEMONcratic Americânesc … şamd) .
  Desemenea , celor 3 imperii VIRTUALE de înfiltrare-ş-interferenţă le mai aparţin şi :
  ONU , UNESCO ş´ OMS , Grup-uri ş´ Club-uri , masonerie , diferiţi şefi de state partide-ş-guverne de prin toată lumea , adică cam ceva de genul :
  “””PREŞeDINŢII nu sunt ALEŞI , preş.e.dinţii sunt SELECTAŢI”””………Franklin Delano Roosevelt .
  Iar noi , adică colonia Repu(b)lica Mafioto DemoNcrato Integrătolitică România (din Imperiul DEMONcratic UE şi Americânesc) , noi nu suntem decât încă un CAZ de pe agenda lor mondială , de pe agenda lor cea : perversă , diabolică-ş-şmecheroasă .

 5. emilian, eu cred ca si tu esti evreu. altfel nu cred ca ai sti atatea lucruri despre evrei, cine sunt si ce afaceri detin. asai?

  • Pai daca crezi ca sunt evreu, mai are sens sa ma intrebi daca e asa sau nu? ai avea vreo baza in raspunsul meu? :)))) Nu tre sa fii evreu ca sa stii lucruri despre evrei. ESTE SUFICIENT SA CITESTI CE NE-AU SPUS PATRIOTII NOSTRI ROMANI DESPRE MAFIA EVREIASCA INTERNATIONALA. – VEZI LISTA DE BIBLIOGRAFIE OBLIGATORIE de pe site. Articolul de fatza este oricum preluat din alta parte.

   • Se cam generalizeaza mult pe aici si e foarte periculos. Nu e un pacat sa fii evreu, sau roman, sau neamt. Daca cineva se face vinovat de ceva, acela trebuie sa fie raspunzator, nu poporul din care face parte. Eu as fi mandra sa fiu evreica, dar as vrea ca Mantuitorul meu sa ma cheme la El. Si sa-mi dea puterea de a-L urma. Sunt crestina si ii iubesc pe toti oamenii si as vrea si ma rog ca toti sa vina la Adevarul intrupat, Care pt noi oamenii si pt a noastra mantuire S-a rastignit, a patimit, S-a ingropat si a treia zi a inviat! Evreilor am sa le spun asta, ca Mesia este Iisus Hristos care S-a rastignit si pt ei si pt mantuirea lor. Daca nu primesc, Dumnezeu este Judecatorul. Decat sa cred in teoría conspiratiei, cred in Iisus Hristos. Pacatele mele L-au tintuit. Doamne, iarta-ma si ma pomeneste cand vei veni in imparatia Ta!

   • Nu e nicio teorie a conspiratiei. Daca ai citi cartea lui Nicolae Paulescu – Spitalul, coranul, talmudul, cahalul si francmasoneria n-ai mai fi asa mandra sa fii evreica…

 6. Ce bine ca nu am televizor si nu citesc reviste!!!! Pacat ca sunt atat de multi amatori de circ in Tara asta!!!

 7. …ar trebui toata lumea numai o saptamana sa nu urmareasca nici o emisiune tv. sa nu cumpere presa si o luna de zile sa nu plateasca taxe si impozite.

  • Prin renuntarea la mijloacele de intoxicare (presa, site-urile mafiei, TV, muzica, radio, filme) reusesti sa ai mintea libera de mizerie si iti cresti sansele sa afli adevarul despre lumea in care traim. Insa nu va fi suficient pentru a stopa efectele atacului strainilor asupra romanilor. Nu rezolvi nici cu neplata taxelor…

 8. Sunt curios daca ar stii cineva sa spuna cine a fost in spatele ziarelor Infractorul, Infractoarea, Infractorii, Infractoarea mov etc, erau mai multe, aparute dupa revolutie. Imi amintesc foarte putin, fiind la vremea acea copil. Totusi, imi amintesc clar ce combinatie de pornografie si violenta era in ele, noi copiii fiind eram curiosi, dar zic sincer, se publicau acolo niste orori..
  Totdeauna am simtit ca publicatile alea au fost aruncate pe piata romaneasca sa loveasca in vibratia colectiva, fiind pline de mizerie si omul de rand, iesit din comunism, nestiutor, curios si naiv.
  Oare se poate afla??

 9. NISTE TICALOSI SEMIDOCTI FAC PE DESTEPTII DACA SPUN CA EVREII FAC SI DESFAC! NISTE SEMIDOCTI CARE FAC DE RUSINE NEAMUL ROMINESC!
  CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI M EMINESCU ERA EVREUL MOSES GASTER!
  CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU E EVREUL ADRIAN HERSCOVICI

  • Se pot distribui prin butonul de Facebook de la sfarsitul articolului sau copiind link-ul articolului si postarea lui pe Facebook-ul tau. – pune automat titlul si poza articolului.

 10. un arhicunoscut proverb,al unui simplu taran/plugar roman,si aparator al gliei si credintei romanesti si fiintei nationale a spus,oferind ca simplu argument la toate contrazicerile voastre din acest spatiu online,ca:”Mai taica,sa v-a manance raiul-ce tot rostogoliti “dovleacul”de peste un sfert de secol?-si nu “vedeti padurea din cauza copacilor”ca neamul nostru romanesc se autodistruge de atata ignoranta si indiferenta?!Drept dovada ca nu ne revenim,reprezinta experimentul celor 50 de ani de indobitocire si satanizare a Slujitorilor lui Antichrist impotriva poporului roman.DA DOAMNE ROMANILOR MINTEA CEA DE PE URMA-“CEI CE RABDA JUGUL SI-AR TRAI MAI VOR,MERITA SA-L POARTE SPRE RUSINEA LOR”D.B.Doamne ajuta.cu multa dragoste si respect Cristian Nicolae….

 11. De ce oare nu spuneți nimic de antena 3,tvr,România TV. ….????
  Aici găsesc destule știri false în care nu pot sa cred.
  Dacă ar fi asa de ce realitatea tv are datorii ?
  De ce nu sunt plătite de cei ce ziceți ca au controlat presa.
  Nu credeți ca sunt destule neclarități? ??

  • Citate din articol, pe care presupun ca l-ati citit, din moment ce lasati aici acest comentariu: “Evenimentul zilei, Adevărul, PRO-TV şi alte publicaţii tipărite, online sau posturi TV sunt deţinute de străini” SI ALTE PUBLICATII! “Presă românească din păcate nu prea avem – informare cu adevărat românească se mai găseşte ici colo pe site-urile şi blog-urile încă libere.” “Cine încă mai urmăreşte în zilele noastre televizorul pentru informare n-are nicio şansă să priceapă realitatea reală, ci doar cea FALSĂ, livrată de mafia străinilor la TV.” Eu zic ca am vorbit aici de TOATE… Daca cautati sa intelegeti ceva din lumea in care traim uitandu-va la TV sau citind ziarele sau site-urile de stiri online sau ascultand Radio n-aveti nicio sansa sa intelegeti realitatea reala.

 12. Bineînţeles că # rezist se folosesc de orice ocazie pentru a înfiera antena 3, alăturîndu-l listei cu “mizeriile ” numite presă românească, pentru că nu pot concepe că mai există în această ţară un bastion de “Rezistenţă Naţională” de păstrare a ceea ce este, şi v-a fi pe veci Românesc!!! Oricît şi-ar dori vînzătorii de neam în cîrdăşie cu cei enunţaţi în articol să distdugă această naţie, nu cred că în final vor reuşi !!!

  • Rezist este o initiaiva mafiota la fel ca Antena 3 si celelate posturi tv in afara de Trinitas. Sa va lumineze Dumnezeu sa vedeti ca Antena 3 e tot o mizerie antiromaneasca!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s