Scanarea Temperaturii Corpului – o Noua Etapa din Apocalipsa

scanare-temperatura-intrare-in-piata-pecetea-apocalipsa-ioan

NOI ETAPE ALE APOCALIPSEI – IN DESFASURARE IN ZILELE NOASTRE!

Noile masuri ale Statelor sunt mai abuzive decat primele

INTERZICEREA ACCESULUI LA PIATA, IN INSTITUTII PUBLICE, LA SCOALA, LA LOCUL DE MUNCA etc in baza temperaturii corporale, prin SCANAREA FRUNTII este O NOUA ETAPA IMPORTANTA SPRE PECETEA DIN APOCALIPSA.

“16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” (Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, capitolul 13 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13)

ESTE POATE CEL MAI CLAR PAS, CHIAR SI PENTRU CEI MAI ORBI DINTRE ORBI CA CE TRAIM NOI ASTAZI SE INDREAPTA SPRE CE NI S-A SPUS IN APOCALIPSA ACUM 2000 DE ANI.

Oamenii se duc la scanat fruntea ca oile la taiere. Nici cei care scaneaza si nici cei care sunt scanati habar n-au ce pas important spre CIP-uirea/MARCAREA indivizilor este acesta.

Toti se comporta ca fiind ceva normal. Si totusi…cat de gresit si periculos este.

Acest nou pas spre cipuirea populatiei are rolul de a-i obisnui pe oameni cu IDEEA CRIMINALA DE A-TI SCANA CORPUL CA SA AI ACCES LA MANCARE si SERVICII. E exact ca in versetele din apocalipsa de mai sus.

Avem in aceste zile implementarea acesti noi etape premergatoare CIPULUI IMPLANTAT SAU IMPRIMAT PE MANA SAU PE FRUNTE.

Oamenii departati de Biserica si conectati zilnic la televizorul criminalilor de popoare nu pot pricepe nimic din ce se intampla. Ei vor fi primele victime ale campaniilor de cipuire, cand se vor duce si vor cere de buna voie cipul, ca sa aiba acces in continuare la mancare si servicii.

O IMENSA GRESEALA A ROMANILOR ESTE ACCEPTAREA CU SENINATATE A ACESTOR SCANARI.

Masura este DEJA implementata in mai multe orase din tara:

BUCURESTI

Mizerii ilegale, imorale si pregatitoare de CIP pe mana sau frunte precum scanarea fruntii pentru temperatura sunt acceptate ca normalitate si firesc de mii de oameni. La fel cum stau la coada acum pt scanarea fruntii vor sta la coada pentru injectare CIP sau marcare izotopica (pecetea din apocalipsa). Accesul la mancare va fi mai important ca orice avertisment al Bisericii, al duhovnicilor si parintilor din ultimele mii de ani si din prezent… Toate aceste lucruri cu scanarea corpului pentru a putea cumpara si vinde au fost scris de acum 2000 de ani in Apocalipsa. Telespectatorii mufati la canalele de intoxicare mentala detinute de straini (Radio, TV, FIlme, presa centrala) si departati de Biserica si adevar vor fi primele victime. Ce-i cu noi?

Termoscanere la intrarea în Piața Obor: oamenii pot intra în complex doar după ce li se verifică temperatura
Accesul se va face în acest mod atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.
https://www.libertatea.ro/stiri/termoscanere-piata-obor-2986035

Ludovic Orban anunţă triaj la locul de muncă şi în şcoli, prin măsurarea temperaturii cu ajutorul termoscannerelor Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la sediul Ministerului de Interne, că se ia în calcul ca, după 15 mai, să se facă un triaj la locul de muncă sau la școală, prin intermediul termometrelor electronice.
https://www.libertatea.ro/stiri/romanii-care-revin-la-munca-dupa-15-mai-si-elevii-ar-putea-fi-verificati-daca-au-temperatura-cu-ajutorul-unor-termoscannere-2968849

Nu mai ai voie să intri în Piața Obor din București dacă ai temperatură mai mare de 37,3
https://observatornews.ro/social/nu-mai-ai-voie-sa-intri-in-piata-obor-din-bucuresti-daca-ai-temperatura-mai-mare-de-373-360096.html

ORADEA
Politia Locala Oradea va masura temperatura tuturor celor care intra in primarie
https://www.ebihoreanul.ro/stiri/anti-coronavirus-politia-locala-oradea-va-masura-temperatura-tuturor-celor-care-intra-in-primarie-155299.html

Acces interzis in pietele oradene pentru persoanele cu temperaturi de peste 37 grade
https://ziare.com/oradea/stiri-actualitate/a-inceput-masurarea-temperaturii-acces-interzis-in-pietele-oradene-pentru-persoanele-cu-temperaturi-de-peste-37-de-grade-8063916

IASI
Dispozitive de măsurare a temperaturii corporale, instalate la intrarea în pieţele agroalimentare

Dispozitive de măsurare a temperaturii corporale, instalate la intrarea în pieţele agroalimentare

Temperatura corporala monitorizata in Piata Nicolina

Temperatura corporală, monitorizată în Piața Nicolina – FOTO/ VIDEO

BRASOV
Primăria Brașov se pregătește pentru reluarea activității cu publicul. Montează la intrare dispozitive pentru măsurarea temperaturii
https://www.libertatea.ro/stiri/primaria-brasov-pregateste-pentru-reluarea-activitatii-cu-publicu-2965741

………………….

Emilian,16 mai 2020, ceicunoi.wordpress.com

…………………..

UPDATE:

20 mai 2020:

Politia se doteaza din ce in ce mai mult cu echipamente moderne pentru scanarea corpului uman. (in video – aeroport Roma; in curand, in toate tarile si in Romania)
Sub pretextul Coronavirus se restrictioneaza din ce in ce mai mult drepturile si libertatile omului in baza temperaturii corporale. O prostie fara margini din punct de vedere medical, dar stim foarte bine ca toate aceste masuri n-au nicio legatura cu protejarea de vreun virus. Virusul e doar pretextul in baza caruia toate aceste mizerii se implementeaza in timp ce telespectatorii pacaliti de mass media aplauda.
Institutii publice, Politie, Piete alimentare, Companii se doteaza in aceasta perioada cu echipamente moderne fixe sau mobile pentru scanarea temperaturii corpului. Un abuz fara margini care pregateste implantarea/imprimarea pecetei din apocalipsa.
Scanarea temperaturii este doar o etapa premergatoare. Scopul este obisnuirea oamenilor cu ideea criminala de a-si SCANA CORPUL pentru a avea acces la MANCARE si SERVICII, pentru a avea dreptul sa CIRCULE unde doresc. In plus, se profita de spaima popoarelor asigurata prin mass media in ultimele luni pentru ca toate aceste echipamente SA FIE INSTALATE si FOLOSITE asupra populatiei, fara ca oamenii sa se opuna.
Momentan echipamentele si motivul sunt legate de temperatura corpului. Dupa un timp criteriul de selectie al celor care vor avea acces la MANCARE, SERVICII si DREPTUL DE A CIRCULA UNDE DORESTI nu va mai fi temperatura, ci selectia se va face in baza PECETEI pusa pe mana sau frunte, exact ca in apocalipsa. Toate aceste echipamente instalate in aceasta perioada vor fi folosite pentru a imprima PECETEA (nanocipul) pe mana sau fruntea omului si/sau pentru a scana aceasta pecete ca sa poti avea acces la mancare, servicii si pentru a circula.
In mod normal oamenii ar trebui sa se ingrozeasca cand vad astfel de masuri ca se implementeaza si limiteaza libertatea noastra. Din pacate mintea oamenilor gandeste si crede ce i se implanteaza prin TV, de aceea foarte multi accepta si chiar se bucura de aceste “masuri de siguranta”. Saracii cat de pacaliti sunt.
Tot acest fenomen Coronavirus pe care l-am trait in ultimele luni se pare ca a avut si are acest scop – ACCELERAREA IMPLEMENTARII PECETEI DIN APOCALIPSA – pentru controlul total al omenirii.
“16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” (Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, capitolul 13 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13)
Ce-i cu noi?

3 responses to “Scanarea Temperaturii Corpului – o Noua Etapa din Apocalipsa

  1. Psaltirea ptr. dusmani citita zilnic!!!! Preotii ar trebui sa citeasca moliftele sf.Vasile cel Mare,cat mai des!

    • Parintele Iustin Parvu spunea ca solutii lumesti nu mai sunt. Deci ce putem face noi este in primul rand apropierea de Biserica si Dumnezeu, indreptarea propriei vieti, rugaciune, departarea de mijloacele de intoxicare informationala ale dusmanilor, scaderea nivelului dorintelor si pretentiilor materiale, obisnuirea cu o viata simpla, decenta. Organizarea unei casute la tara cu gradina si culturi de legume/fructe unde sa te poti retrage cand se va strange surubul si mai mult, in drum spre implinirea apocalipsei cand nimeni nu va mai putea vinde sau cumpara fara pecete.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s