Felicitari de 8 Martie – Ziua Purimului. Stati departe de Florarii

Felicitari de 8 Martie. Mesaj de 8 Martie. Purim Evreiesc

Felicitari de 8 martie? Flori de 8 martie?

8 Martie este o sarbatoare stabilita de evrei prin care milioane/miliarde de oameni din intreaga lume sunt pacaliti sa sarbatoreasca Purimul, sub aparența sarbatoririi Zilei Internationale a Femeii.

Deci, de 8 martie, stati departe de florarii!

Felicitari de 8 martie dau doar cei care nu cunosc istoria zilei de 8 martie

Este suficient sa cititi istoria zilei de 8 martie ca sa vedeti despre ce este vorba.

Pe scurt, ne zice chiar si Wikipedia – site al mafiei internationale, ca data de 8 martie a fost stabilita de niste comunisti / marxisti (evrei):

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_Interna%C8%9Bional%C4%83_a_Femeii

felicitari-de-8-martie-mesaje-de-8-martie-estera-sarbatoare-purimul-evreiesc

Oamenii dau flori femeilor de 8 martie pentru ca asa au stabilit niste indivizi comunisti-marxisti precum:  Luise Zietz împreună cu colega ei Clara Zetkin, comuniștii Alexandra Kollontai si Vladimir Ilici Lenin.

Ati auzit de Lenin? Iete Lenin a zis sa se sarbatoreasca 8 martie, iar tu te duci si iei flori de 8 martie!

Ziua de 8 martie nu a fost aleasa intamplator de acesti indivizi, ci pentru ca ea coincide cu Purimul Evreiesc.

Oamenii dau flori femeilor de 8 martie in cinstea Esterei, a imaginii “Femeii Revolutionar” si a Purimului – uciderea prin MACEL (nu prin lupta/razboi cot la cot!) a 75.000 de perși de catre evrei – cel mai probabil inclusiv copii si femei.

Ce popor de pe planeta Pamant mai sarbatoreste un MACEL (Atentie! MACEL! NU RAZBOI!) realizat de stramosii lui asupra altei populatii?

Felicitari de 8 martie? Nu, multumesc!

Detalii despre Istoria 8 martie:

“Cum se poate sărbători o zi de măcel? Nici un popor din lume nu serbează o asemenea zi cu bucurie. Purim-ul – sărbătoare, declarată în special pentru copii ( unde se cântă, se joacă, iar Talmudul recomandă celor maturi chiar să bea băuturi spirtoase până nu mai deosebesc diferenţa dintre expresiile “blestemat fie Aman” şi “binecuvântat este Mardoheu”) – este comemorarea unui masacru în care au murit poate mii de copii. Nu a fost o bătălie (cum încearcă unii să explice), în care şi evreii şi perşii să se lupte cu armele în mână, ci anume un măcel.
(…)
Contemporanii noştri nu sunt preocupaţi de istoria şi originea zilei de 8 martie, şi consideră această zi numai ca pe un pretext / prilej de a dărui flori şi cadouri femeilor lor dragi. Puţini îşi dau seama, că pentru creştini această, cu adevărat stranie dată, nicidecum nu poate fi una de sărbătoare, pentru că originea şi sensul ei n-are nici o legătură cu duhul autentic al Ortodoxei. Noi trebuie să păstrăm cu sfinţenie tradiţiile noastre creştine, cu atât mai mult, că în Biserica Ortodoxă există sărbătoarea femeilor, plină de conţinut şi sens duhovnicesc. Aceasta e a treia Duminică după Paşti – zi închinată Femeilor-Mironosiţe, care în dimineaţa Învierii au alergat la Mormântul Domnului şi primele au primit vestea plină de bucurie despre Învierea din morţi a Mântuitorului nostru Iisus Hristos. În această zi cinstim nevoinţa şi idealul dragostei şi al compătimirii, care este firesc şi caracteristic inimii gingaşe, dar fidele a femeii – a mamei, a soţiei, a sorei… Să ne gândim: care este idealul nostru: femeia-revoluţionar, lipsită de omenie şi feminitate sau femeia-creştină înţelegătoare şi grijulie? Nu ştiu dacă cuiva îi inspiră stimă primul tip de femeie. Şi dacă e aşa, atunci să nu uităm, că noi putem şi trebuie să ne felicităm soţiile şi mamele noastre, surorile şi colegele la timpul cuvenit cu adevărata lor sărbătoare, când Biserica preaslăveşte grija şi credinţa, fidelitatea şi răbdarea Femeilor-Mironosiţe. Şi mai mult decât atât, să nu uităm de ele nici în celelalte zile. Dragostea plină de jertfă faţă de soţie, mamă, soră – ne obligă să avem grijă de ele, să le susţinem şi să le apărăm, să le bucurăm cu dragostea şi atenţia noastră. Crearea familiei – nu este numai relaţia de cunoştinţă şi nunta, dar şi slujirea zilnică în dragoste sinceră. Şi pentru ca zilele vieţii de familie să fie pline de bucurie sunt necesare gesturile de atenţie. De aceea – dăruiţi flori şi cadouri femeilor iubite întotdeauna…” SURSA SI DETALII COMPLETE: http://ortodox.md/ce-sarbatorim-de-fapt-la-8-martie/

Detalii in Biblie – Vechiul Testament despre Estera si Purim aici: http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=21&cap=9

Alte detalii despre realitatea sarbatorii de 8 martie aici:

https://www.dzr.org.ro/8-martie-ziua-internationala-a-femeii-comuniste-o-istorie-marxist-leninista/#

http://www.glasulstramosesc.ro/blog/pe_8_martie_se_39_39_sarbatoreste_39_39_purim_ul_sau_uciderea_a_75_000_de_persani_de_catre_evrei_care_este_sarbatoarea_femeii_crestine/2018-03-04-603

http://www.glasulstramosesc.ro/blog/8_martie_sarbatoare_cu_origini_evreiesti_care_este_sarbatoarea_femeii_crestine/2017-03-07-351

Felicitari de 8 martie – PURIMUL sarbatorit de 8 martie de evrei din Romania – “Cea mai vesela sarbatoare evreiasca”:

(Ce alt popor de pe planeta Pamant mai sarbatoreste un MACEL – Atentie! MACEL! NU RAZBOI! – realizat de stramosii lui asupra altei populatii? )

desteptarea.ro/purim-cea-mai-vesela-sarbatoare-evreiasca/

tribuna.ro/stiri//eveniment/evreii-au-srbtorit-purim-ndashul-ziua-veseliei-104856.html

sighet-online.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=17764:foto-evreii-din-sighetu-marmaiei-au-srbtorit-purim&catid=40:eveniment&Itemid=86

varstapatru.blogspot.ro/2017/03/

jcc.ro/purim-2015-la-jcc

muzeul-etnografic.ro/ro/articole/evenimente/duminica-8-martie-ora-11-purim-5775-la-met

asiiromani.com/purim-5778-sarbatoarea-veseliei-in-comunitatea-evreilor-din-iasi/

radiocluj.ro/2015/03/04/purim-sarbatoarea-bucuriei-pentru-evrei/

ziaruldeiasi.ro//stiri/evreii-din-ia-i-au-sarbatorit-purimul-chirica-forta-binelui-biruie-de-fiecare-data–183852.html

publika.md/chef-de-zile-mari-evreii-din-capitala-au-celebrat-una-dintre-cele-mai-importante-sarbatori-ale-lor-video_2924521.html

satmareanul.net/2016/03/24/evreii-sarbatoresc-astazi-purim-ul/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Satmareanu+%28Satmareanul+-++Stiri+din+Satu+Mare%29

publika.md/sarbatoarea-evreiasca-purim-marcata-printr-un-festival-la-chisinau-video_1275031.html

publika.md/video-mii-de-israelieni-au-participat-la-un-carnaval-dedicat-sarbatorii-purim_1274961.html

bzb.ro/stire/evreii-din-brasov-celebreaza-astazi-purim-sarbatoarea-veseliei-a84064

Selectie Poze 8 Martie – Purim

JOC: Gasiti poza care n-are ce cauta in peisaj:

felicitari-8-martie-purim-sarbatoare-purim-1

 

PURIM LA SCOALA de 8 martie 2017:

“Ultra-Orthodox Jewish children wearing costumes look at a figure doll symbolising the Evil Haman from the ancient Book of Ester, during their school Purim celebration, Jerusalem, March 8, 2017. MENAHEM KAHANA/AFP

Ultra-Orthodox Jewish children wearing costumes stand in the street during their school Purim celebration on the Jewish calendar in Jerusalem on March 8, 2017”

Sursa: haaretz.com/israel-news/MAGAZINE-in-photos-israelis-don-costumes-for-purim-holiday-1.5446655

Sursa Foto: MENAHEM KAHANA/AFP

PURIM PE STRAZI – alte spanzuratori de 8 martie:

…………………………………………

CONCLUZIE: VINE 8 MARTIE! Sa ne pregatim cu Felicitari de 8 Martie? Cu Flori? NICIDECUM!

STATI DEPARTE DE FLORARII! Vreti sa aratati femeilor ca le apreciati? Puteti face asta IN FIECARE ZI. Nu aveti nevoie de o sarbatoare anume! In plus, exista Ziua Femeilor Mironosite in traditia crestin ortodoxa, daca vreti neaparat o Zi a Femeii.

…………………….

Emilian, 7 martie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

 

6 responses to “Felicitari de 8 Martie – Ziua Purimului. Stati departe de Florarii

  1. Pe langa cele semnalate mai sus, in acesta perioada, in tara dar si peste hotare, acolo unde marxismul triumfa, adica in occident, sunt foarte multe petrceri organizate de companii multinationale sau firme mai mici sau mai mari. In unele orase nu mai gasesti restaurant liber, toate fiind inchiriate cu acest scop. Petrcerile uneori au invitate doar angajatele companiilor alteori toti angajati. Din obligatie sau de buna voie muti crestini ortodocsi merg la aceste petreceri fiind convinsi ca daca comanda mancare de post “este in regula”. Ei bine, nu este in regula. Chefuirea, dantuirea, muzica si atmosfera de petrecere nu are nimic in comun cu pregatirea sufletesca si trupesca a crestinului din postul Pastelui. Ganditiva bine inainte de a merge la o astfel de petrecere daca merita sau nu.

  2. Foarte bun articolul Emilian. Trebuie să ne păstrăm sărbătorile autentice ale strămoșilor noștri și să-i cinstim cum se cuvine. Strânge într-un articol sau mai multe, dacă ai timp, toate sărbătorile străbune autentice dintr-un an și publică-le peste tot. Oamenii le-au uitat sau nu sunt informați. Dacă te pot ajuta cu ceva să-mi spui. Mulțumesc.

  3. Mai bine informati-va ce e sarbatoarea Purim (care inseamna soarta) la ebrei care nu cade in 8 martie cum spuneti voi,dar a 14-a zi din luna Adar din calendarul ebreiesc.Se sarbatoreste moartea raului Haman (ala care e spanzurat) si salvarea lor.Nu mai raspanditi minciuni si ura impotriva ebreilor pentru ca lumea necitita va cred.

    • Doamna Lila, am citit si stim foarte bine ce e sarbatoarea Purim, ba chiar am pus link-uri gramada in articol ca toata lumea sa poata citi pe cont propriu. Poate nu cade anul asta in 8 martie. Dar pozele cu Haman spanzurat la scoala in fata copiilor de 4 ani sunt facute pe 8 MARTIE 2017. Da, purimul se sarbatoreste pe o data fluctuanta de la an la an, insa 8 martie cand a fost stabilit de evrei pt toata lumea sa serbeze ziua femeii, DIN ACEST MOTIV a fost stabilit, ca sa coincida cu perioada Purimului evreiesc. Se sarbatoreste nu doar moartea “raului Haman” ci si macelarirea a 75000 de barbati, femei si copii. Cum vi se pare asta? Am pus link catre Biblie cu capitolele despre Estera si Purim ca toata lumea sa citeasca si sa se convinga. Nu raspandeste nimeni minciuni sau ura. Articolul prezinta LA RECE, FAPTE si REALITATI pe care oamenii nu le cunosc. Dar usor usor, incep sa le afle si sa le inteleaga, in ciuda luptei continue a oamenilor ca tine care vor ca omenirea sa ramana habarnista.

      • Replica foarte potrivita. Intr adevar, linkuri o multime ati dat ca sa inteleaga oricine doreste adevarul. In fata adevarului intotdeauna se isterizeaza Satnele.

Spune-ți părerea aici: