Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte (nom8)

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte vancouverOamenii de pe Terra sunt deja de ceva vreme ţinuţi ca sclavi muncitori pentru ca “elita” ocultă (cei care conduc lumea din umbră – click pentru detalii) să pună stăpânire în totalitate pe această Planetă şi pe locuitorii ei. Din fericire însă, mai sunt unii oameni LIBERI, cel puţin cu mintea, gândirea şi în simţire, şi din când în când se manifestă public, prin proteste de stradă DEMOCRATICE, NORMALE şi DE DORIT. Din păcate însă, cei care conduc lumea din umbră, au toate mijloacele şi pârghiile prin care încearcă să “spargă” aceste proteste şi să nimicească din faşă încercările oamenilor de bună credinţă de a se elibera pe ei, şi pe poporul lor. Una dintre metodele prin care se supraveghează protestele de stradă este tehnologia modernă, prin care poţi vedea de la foarte mare distanţă FEŢELE celor care se află pe stradă într-un anume loc. Fie prin fotografii cu MUUULŢI MEGA PIXELI, fie direct din SATELIT. Câteva astfel de imagini – exemple, găsiţi în colecţia de fotografii de mai jos:

OBAMA la încornorare (1,57 Gigapixels):

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte obama

(click AICI pentru a vedea poza OBAMA imensă – folosiţi scroll de la mouse pentru a da zoom; http://gigapan.com/gigapans/17217)

The Vancouver Canucks Fan Zone along Georgia St. for Game 7 of the 2011 Stanley Cup Final (2,1 Gigapixels)

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte vancouver2

(click AICI pentru a vedea poza VANCOUVER CANUCKS imensă – folosiţi scroll de la mouse pentru a da zoom; http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html)

Shanghai Skyline (272 Gigapixels)

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte shanghai

(click AICI pentru a vedea poza SHANGHAI imensă – folosiţi scroll de la mouse pentru a da zoom; http://www.shanghai-272-gigapixels.com/)

Paris 26 Giga Pixels

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte Paris

(click AICI pentru a vedea poza PARIS imensă – folosiţi scroll de la mouse pentru a da zoom; http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html)

PLAJĂ IMENSĂ 

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte poze plaja

Apăsaţi AICI pentru POZA CU PLAJA LA DIMENSIUNE MARE şi apăsaţi pe “Download the Original size of this photo” ca să o descărcaţi la voi în calculator; apoi, deschideţi-o şi daţi zoom.

Google Maps – Teatrul Bulandra, Pod Izvor, Bucureşti – din Satelit

Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte satelit

Vă puteţi “juca” din satelit, prin Bucureşti, de exemplu apăsând AICI.  

Alte exemple de oraşe fotografiate cu mulţi GIGA pixeli găsiţi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Largest_photographs_in_the_world

Mesajul din partea “elitelor” este următorul: “WE ARE WATCHING YOU! (SUNTEM CU OCHII PE VOI!) Nu faceţi nimic nelalocul lui! Staţi sclavi şi munciţi!”

Mesajul din partea noastră ar trebui să fie un deget mijlociu ridicat şi sute de mii de urlete pentru LIBERTATE pe străzile tuturor marilor oraşe din România. Dar…poporul român încă este o mămăligă apatică în derivă… şi în curând îşi va pierde statul şi identitatea naţională (detalii aici: Regionalizare? Federalizare? “Mai multă Europă”? “Deloc Românie”?)

Emilian, 11 feb 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Anonimitatea in multime nu mai exista. Colectie FOTOgrafii de ultima generatie multi GIGApixeli. Feţele oamenilor se vad clar la adunari, proteste, revolte (nom8)

  1. Ai facut o greseala capitala lol, populatie, nu popor. Nu ar vedea in imagini, daca cineva i-ar ataca energetic :)

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s