Despre „Ce-i cu noi?”

Ce-i cu noi? – o întrebare care apare în minţile oamenilor care au realizat că avem o problemă, ca popor şi ca omenire şi caută o explicaţie. Problema este însă că cei mai mulţi oameni nu realizează că avem o problemă, iar cei care totuşi simt problema, fie o ignoră, fie nu o pot defini.

Şi totuşi, care este “problema”? Problema este faptul că noi oamenii, ne confruntăm cu mai multe probleme, diverse, unele simple, altele complexe, dar care au toate aceeaşi cauză. Cauza acestor probleme şi problemele în sine sunt dezbătute pe acest site. Tot ce aveţi de făcut e să citiţi şi să gândiţi.

Bine ați venit pe blogul Ce-i cu noi?  !

logo poza profil cont facebook ce-i cu noi ceicunoi un blog educativ despre comportamentul uman, ceicunoi.wordpress.com politica, sanatate, internet, ecologie, educatie, familie, muzica, diverse articole

“Ce-i cu noi?” – o întrebare pe care ar trebui să şi-o pună toată lumea atunci când ceva (o relaţie, un comportament, un STAT, o LUME) merge aiurea… Ce-i cu noi românii? Ce-i cu noi oameni? Ce-i cu lumea în care trăim? – întrebări la care încerc să răspund atât cât pot, prin acest blog.

“blog educativ” – pentru că îşi propune să contribuie un pic la îmbunătăţirea mentalităţilor, abordărilor şi comportamentelor oamenilor în societatea actuală.

“comportament uman” – pentru că ABSOLUT tot ce se întâmplă în societatea umană este influenţat direct de comportamentul oamenilor. Iar comportamentul oamenilor este influenţat la rândul lui de multe chestii prezentate şi explicate pe acest blog, printre care, cele mai importante – GENELE BIOLOGICE şi EDUCAŢIA (reală).

Blogul Ce-i cu noi? a fost pornit în ianuarie 2012 de către mine (Emilian, în prezent – 29 de ani, Bucureşti) cu scopul de a contribui pe cât posibil la cât mai multe lucruri utile, relevante şi importante pentru societatea românească. Din ianuarie 2012 pana in prezent multe lucruri pe care nu le stiam le-am aflat si multe pe care nu le intelegeam corect le-am inteles mai bine. De aceea, cu anumite idei din unele articole mai vechi nu mai sunt in prezent 100% de acord, insa le las publicate pentru “istoria blogului”.

Ce-și propune blogul Ce-i cu noi?:

0. Provocarea la GÂNDIRE;

1. Educarea, la modul general, a poporului român; educație pe bune, NU educație pentru turme;

2. Identificarea corectă a cauzelor problemelor pe care românii le au;

3. Identificarea corectă a celor vinovaţi pentru situaţia dezastruoasă în care România se află în prezent;

4. Identificarea corectă a vinovaţilor pentru rele şi nedreptăţi punctuale;

5. “Arătarea răului cu degetul”: identificarea relelor (ilegalităţilor, nedreptăţilor etc) şi scoaterea lor în faţă, adică evidenţierea lor pentru a putea fi văzute şi înţelese de publicul larg;

6. Promovarea bunei credinţe ca o caracteristică de bază a omului;

7. Promovarea bunei credinţe – ca o caracteristică principală şi eliminatorie (dacă ea lipseşte) a oamenilor politici;

8. Identificarea corectă a lucrurilor pe care românii trebuie să le facă pentru a avea o viaţă mai bună;

9. Informarea publicului larg cu privire la informaţiile DE INTERES PUBLIC şi promovarea evenimentelor cu adevarat DE INTERES PUBLIC;

10. Promovarea informaţiilor de calitate (utile, relevante şi importante pentru societatea românească şi pentru poporul român) care circulă pe internet (exclus can can, mondenitati, fotbal, pierdere de vreme);

11. Educarea poporului român privind SĂNĂTATEA şi cum să ai o viaţă sănătoasă;

12. Dezvoltarea personală şi profesională a românilor – pentru o viaţă mai bună;

13. Creşterea gradului de bunăstare fizică şi/sau psihică a românilor;

14. Păstrarea vie a ideii că România mai poate fi salvată din dezastrul politic, economic şi social în care se află;

15. Dezvoltarea sustenabilă a României (în slujba oamenilor, cu grijă – pe bune – faţă de mediul înconjurător);

16. Trezirea la viaţă a românilor adormiţi – transformarea poporului român dintr-o “mămăligă apatică în derivă” într-un POPOR VIU cu adevărat; (update: in prezent stiu ca vina pentru relele din jurul nostru nu este a poporului roman, ci a atacatorului strain; de aceea, in prezent nu mai sunt de acord cu expresia acuzatoare “mamaliga apatica in deriva” la adresa poporului roman; o las totusi pt. istoria blogului)

17. Crearea unui cadru prin care românii de bună credinţă, încă “vii”, adică liberi mental şi treziţi la realitate… să stea uniţi şi să lupte pentru asigurarea binelui general al poporului român (coagularea forţei binelui); (trezirea la realitate înseamnă să conştientizezi realitatea dură din jur – realitate pe care o găsiţi sintetizată AICI);

18. Identificarea unor alternative morale şi concrete la actuala clasă politică mizeră (am început o listă AICI); (update: am abandonat lista de mult, cand am inteles ca nu asta e solutia la problemele noastre si ca sistemul electoral e o mare teapa;)

19. Restructurarea sistemului politic şi administrativ (corupt) din România şi orientarea lui către asigurarea bunăstării tuturor românilor, nu doar anumitor categorii privilegiate – adică anumiți “prieteni”/stăpâni ai politicienilor, din ţară şi/sau străinătate;

20. Diminuarea şi/sau distrugerea mafiei şi incompetenţei din politică – administraţie – economie, atât cât se poate, pe plan local şi/sau naţional.

Acestea sunt lucrurile la care ÎNCERC SĂ CONTRIBUI prin intermediul acestui blog, atât cât pot.

MILITEZ:

1. Împotriva proiectului cu cianuri de la Roşia Montană şi pentru interzicerea mineritului cu cianuri pe teritoriul României (dacă s-ar putea în toată Europa, cu atât mai bine) (rezumat Roșia Montană AICI)

2. Împotriva explorării şi exploatării gazelor de şist prin metoda criminală numită fracturare hidraulică, pe teritoriul României şi Europei (rezumat gaze de șist AICI)

3. Împotriva Codex Alimentarius

4. Împotriva cultivării, importării, utilizării în agricultură + industria alimentară şi împotriva consumului de Organisme Modificate Genetic (OMG), cel puţin pe teritoriul României (dacă s-ar putea în toată Europa, cu atât mai bine). Militez PENTRU etichetarea produselor conform conţinutului de OMG (“acest produs conţine organisme modificate genetic” SAU “acest produs nu conţine organisme modificate genetic”)

5. Împotriva vaccinurilor făcute copiilor şi adulţilor prin schemele naţionale mincinoase de vaccinare (detalii AICI)

6. Pentru deplasarea cât mai rară cu autoturismul personal (de preferat mai ales pentru deplasare în afara oraşului, la cumpărături etc) şi pentru deplasarea cât mai des cu mijloace de transport cât mai nepoluante şi sustenabile – animale, căruţe (la ţară), mers pe jos, bicicletă şi transport în comun (autobuze, microbuze, troleibuze, tramvai, metrou, tren etc);

7. Pentru o viaţă cât mai sănătoasă, cel puţin printr-o alimentaţie cât mai sănătoasă, cu produse – fructe, legume, alimente cât mai puţin procesate şi cât mai puţin poluate cu pesticide, insecticide şi alte chimicale. Susţin agricultura ecologică/bio/organică şi produsele de calitate venite de acolo (atunci cand ofera produse de calitate – sunt si cazuri negative). Susţin micii fermieri, antreprenori şi ţăranii care oferă românilor produse de calitate (lapte, brânză, carne, legume, fructe etc cat mai curate). Susțin PIAȚA si sper sa castige lupta cu supermarket-uril străine care distrug economia României prin prezența lor în aglomerările urbane.

8. Pentru protecţia mediului PE BUNE în defavoarea dezvoltării haotice a societăţii moderne, care nu ţine cont de importanţa capitalului natural pentru însăşi existenţa ei;

9. Pentru aer curat şi spaţii verzi cât mai multe şi de bună calitate mai ales în aglomerările urbane;

10. Pentru o educaţie reală a copiilor (generaţiile de mâine) privind lumea înconjurătoare, aşa cum este ea în realitate şi cum funcţionează în prezent, din toate punctele de vedere (economic, ecologic, social, politic etc). Militez împotriva Educației pentru turme realizată în Școli!

Subiecte prezentate pe blogul Ce-i cu noi?:

Orice subiect care apare pe blogul Ce-i cu noi? are legătură cu unul sau mai multe dintre punctele enumerate mai sus. Toate articolele de pe acest blog sunt împărţite pe mai multe categorii, ce pot fi găsite undeva în partea stângă a blogului. Plecând de acolo puteți citi doar articolele care vă interesează.

Apăsând pe imaginea de mai jos ajungeţi la o listă cu principalele subiecte prezentate pe blogul Ce-i cu noi?, şi motivele pentru care scriu despre aceste lucruri:

subiecte abordate prezentate pe blogul ce-i cu noi ceicunoi Informatii de interes public articole utile relevante importante pentru viata sanatate bunastare trezirea la realitate 1

…………………………..

Apăsând pe imaginea următoare ajungeţi la o listă cu Cele mai importante articole publicate pe blogul Ce-i cu noi?:

Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi Adevarul despre lumea reala in care traim Informatii utile relevante importante pentru viata noastra pe Pamant politica noua ordine mondiala sanatate educatie ……………………………

Dacă vă veţi abona cu adresa de mail (opțiunea Follow – tot undeva în partea din stânga) sau dacă veţi da Like paginii Facebook Ce-i cu noi? veţi primi automat noile postări, care vor fi de fiecare dată în legătură cu subiectele şi categoriile înşirate mai sus. (pe FB noile postări apar cu întârziere, prin follow le primiţi automat pe mail – imediat ce sunt postate pe blog).

În partea de sus sunt câteva pagini pe care vă recomand să le vizitaţi: Campania1leu, România 2014, Cum să te lași de fumat etc.

Statistică blog:

În prezent (martie 2015) pe blogul Ce-i cu noi? intră între 1000-1500 de vizitatori unici pe zi, în jur de 9000-10000 de vizitatori unici pe săptămână şi în jur de 30.000-50.000 de vizitatori unici pe lună. Pentru a vedea exact câţi oameni intră zilnic pe blogul Ce-i cu noi? apăsaţi pe tabelul cu steaguri din partea din stânga jos a blogului (flag counter) (deşi acea statistică arată un pic în minus numărul oamenilor care intră pe blog faţă de statistica internă a blogului) (sau direct pe acest link).

Ultima îmbunătățire a acestei descrieri: martie 2015.

Dacă vreţi să aflaţi şi mai multe detalii despre blogul Ce-i cu noi? sau despre mine, puteţi citi în continuare:

Prezentare iniţială a blogului Ce-i cu noi?

Acest site își propune să discute o foarte mică parte dintre milioanele de subiecte legate de:

 Ce-i cu noi oamenii și lumea în care trăim

 Ce-i cu noi românii şi ţara în care trăim

Întrebarea “Ce-i cu noi?” apare atunci când are loc o deviere de la normalitate. Această deviere de la normalitate are loc atunci când oamenii abordează diferite probleme şi situaţii din viaţa lor în mod greşit. Această abordare poate fi îmbunătăţită prin explicarea anumitor lucruri. Cam asta încerc eu să fac aici. Toţi oamenii au probleme. Mai mici sau mai mari. Românii au probleme mari şi foarte variate. Unele pot fi rezolvate relativ rapid (dacă se doreşte de către cei care trebuie), iar altele se pot rezolva doar în timp. În cazul rezolvării oricăror probleme, de orice fel, există o componentă esenţială: cunoaşterea şi înţelegerea corectă a problemei. Câţi oameni se întreabă dacă au identificat corect şi complet problema înainte să se apuce să o rezolve? Puţini. Câți oameni analizează superficial problemele? Destui. Câţi oameni dezbat false probleme sau nici măcar nu sunt interesaţi să rezolve cauzele reale ale propriilor probleme? Destui. Pentru că ţara în care trăim este foarte “vie” din punct de vedere al problemelor care apar, există și iar apar, am simţit nevoia să manifest un punct de vedere (prin acest blog) legat de anumite subiecte, situaţii, probleme, în speranţa că voi ajuta cât mai mulţi oameni să pună corect problema şi să găsească o rezolvare viabilă, sau măcar să descopere şi alte abordări pentru situaţiile în care se află la un moment dat. Sau…măcar pentru a înțelege corect CAUZA problemelor. Toate problemele pe care le avem au o cauză şi soluţii de rezolvare. Identificarea şi înţelegerea cauzelor este etapa premergătoare căutării soluţiilor. Educaţia precară este principalul motiv pentru care foarte mulţi oameni nu pot identifica în mod corect cauza problemelor lor, ca să nu mai vorbim de metode de rezolvare. Din acest motiv, acest blog încearcă să fie unul “educativ”.

Citiți Despre blog și Despre mine mai jos.

despre blogul ce-i cu noi ceicunoi cei cu noi, discutii despre politica internet, sanatate, educatie, ecologie, muzica, dezbateri articole educative importante, informatii relevante, stiri, constientizarea romanilo etc

Alegeți o categorie care vă interesează (din stânga), și citiți textele de acolo. Textele sunt numerotate, conform categoriei din care fac parte, și în ordinea apariției pe site. Găsiţi tot în partea stângă (cu imagini) câteva dintre cele mai importante articole de pe blog. (Update 24 oct 2013: începând de azi nu mai numerotez textele în titlu din motive tehnice/logistice – probleme cu categoriile, nu contează)

Despre blog

Blogul Ce-i cu noi? a fost creat de mine (cine sunt eu găsiţi mai jos) şi este susţinut prin articole (zic eu educative) scrise tot de mine. Scopul: încercarea de a răspunde la cât mai multe întrebări, nedumeriri, nelămuriri, neclarităţi, dileme, probleme pe care le au oamenii pe acest Pământ, şi în special românii în această ţară şi identificarea soluţiilor pentru problemele pe care le avem, cu scopul de a ne îmbunătăţi viaţa.

Pe acest blog veți găsi o grămadă de subiecte interesante și importante pentru noi toți, pentru viața noastră, în România noastră. O să scriu despre subiecte foarte diverse, prin texte cât mai scurte, la obiect, concrete, fără pălăvrăgeli care să vă facă să pierdeți timpul fără să aflați nimic important. Este un blog plin de informație utilă tuturor, deci vă recomand să-l citiți, pentru că ne poate ajuta pe toți să avem o viață mai bună.

Veți găsi texte despre chestii generale ale speciei umane din care facem parte, cât și texte destinate nouă românilor. Blogul își propune să explice ce-i cu noi oamenii, și în particular ce-i cu noi românii, și anume detalii despre existența și comportamentul oamenilor pe Pământ, și în particular, ale românilor pe aici pe la noi. Deci, în principiu, orice subiect poate fi dezbătut aici :). Imposibil să citești acest blog și să nu găsești ceva care să te privească și pe tine. Te vei regăsi în unele (/multe) din textele de pe acest blog, și dacă înțelegi mesajul pe care îl transmit prin textele respective, ai șansa să devii un om mai bun pentru o societate mai bună.

Existența textelor mele sub forma acestui blog se datorează ideii ca educația pe care românii o primesc de-a lungul vieții lor este precară, iar un popor needucat nu are cum să trăiască bine. Astfel, prin acest blog încerc să contribui pe cât posibil la educația noastră, a tuturor.

Textele vor fi scrise în limba română (plus, pe alocuri, câteva expresii și cuvinte în limba engleză), într-un limbaj foarte accesibil și pe înțelesul tuturor.

Marea majoritate a textelor postate sunt scrise de mine, acolo unde voi vrea să scriu ce au zis/scris alții, voi cita corespunzător, sau voi menționa cine a zis/scris chestia respectivă (nu susțin plagiatul).

Foarte important 1: Menționez că persoanele care prezintă unul sau mai multe din următoarele “fenomene” nu vor putea să înțeleagă pe deplin textele scrise de mine (sau vor fi chiar deranjate de unele dintre ele): idei fixe și bătute în piroane imposibil de scos; preconcepții la ordinea zilei; “dalea de cal” :) – un orizont de percepție a lumii foarte îngustat; rezistență la schimbareincapacitatea de a evolua; incapacitatea de a respecta opiniile celorlalți (mai ales dacă sunt contradictorii); incapacitatea de a sta calm şi de a analiza situaţia înainte de a reacţiona; incapacitatea de a înțelege că oamenii sunt diferiți şi din acest motiv au şi idei diferite, şi e normal să fie aşa etc etc etc.

Despre POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL CE-I CU NOI – Foarte important 2: Există pe lumea asta oameni care au ajuns, din vina lor și a altora, într-atât de rău (ca gândire, mentalitate), încât nu merită să-ți irosești din propriul timp și din propria energie ca să încerci să-i înveți ceva, sau să le arăți că greșesc, sau să-i ajuți să înțeleagă mai bine lumea în care trăim, pentru că sunt (aproape) irecuperabili. Motiv pentru care cea mai bună reacție în fața unor asemenea oameni este să îi ignori și să nu-ți pierzi timpul cu ei, pentru că nu vei reuși niciodată să îi convingi de nimic, chiar dacă ai avea un trilion de argumente valabile, logice și plauzibile. Astfel, când voi întâlni pe blog astfel de persoane, voi aplica acest principiu, făcându-le trimitere către acest paragraf. (de asemenea, comentariile de genul “aloo, neuronu, esti sanatos?” fără niciun fel de explicaţie sau părere despre de ce crede individul respectiv ca am probleme cu capul, sau orice alte astfel de comentarii imbecile fără explicaţii nu vor fi postate pe blog; un alt exemplu de comentariu care nu va fi aprobat pe blog: la subiectul “Dacii au populat întreaga Europă” – subiect prezentat de mine într-unul din textele de pe acest blog, cineva a lăsat comentariul “as si? Dar dacii nu au populat Romania cum trebuie :))” – astfel de comentarii, stupide şi care nu ajută pe nimeni cu nimic nu vor fi nici ele acceptate…). Nu vor fi acceptate nici comentariile care nu au legătură cu textul articolului postat sau comentarii pe care eu le consider inutile sau care fac mai mult rău decât bine. Nu vor fi acceptate comentarii jignitoare neargumentate, sau comentarii cu vocabular vulgar. Accept fără probleme critică constructivă, doar să fie argumentată.

Foarte important 3: Atenție: Cei mai mulți oameni trăiesc în IGNORANȚĂ față de foarte multe aspecte ale vieții lor. Expresia ”Ignorance is bliss” (ignoranța este o binecuvântare) este adevărată. Oamenii sunt ignoranți față de anumite lucruri, și refuză (voluntar sau involuntar) să fie interesați de anumite subiecte, pentru a evita un stres psihic ce ar putea apărea (disonanță cognitivă etc). Din păcate însă, acele lucruri cărora nu le dăm atenție, ne vor afecta oricum viața, sau vor afecta pe alți oameni, din cauză că noi am fost ignoranți. Astfel, înainte să citiți din textele de pe acest blog, este bine să știți că multe dintre ele vă vor scoate din acea ignoranță egoistă, și e posibil să vă creeze o anumită neplăcere interioară (acel stres psihic de care vorbeam), din cauza cunoașterii și conștientizării realității înconjurătoare, așa cum este ea de fapt. Acestea fiind spuse, aveți de ales între a vă trăi viața într-o ignoranță care vă dă iluzia unei fericiri de moment, sau vă puteți trezi la realitate, pentru o viață mai bună, cu adevărat, a noastră, a tuturor. Caz în care vă urez – spor la citit!

Încercați să nu vă deranjeze faptul că o să repet unele chestii în textele mele. Acesta este un blog educativ – informația este înțeleasă și se fixează mai bine dacă este repetată, în cazul nostru recitită, deci voi apela la această metodă în transmiterea informațiilor către voi.

Oamenii sunt diferiți. Eu știu anumite chestii și vreau să le spun și altora prin intermediul acestui blog. Multe dintre chestiile pe care vreau să le transmit mi se par evidente și banale, însă pentru că oamenii sunt diferiți, acestea sunt necunoscute pentru o grămadă de oameni, motiv pentru care este normal să apară și ele pe blog. O mică problemă ar fi că , din multele lucruri pe care le am de spus, trebuie să fac selecție sub formă de texte cât mai scurte, concrete, și la obiect, fapt care s-ar putea să îi facă pe unii să nu înțeleagă de fiecare dată ceea ce am vrut să spun. Deci îmi cer scuze anticipat dacă nu voi reuși de fiecare dată să mă exprim cum trebuie și îndeajuns de detaliat ca să înțelegeți calumea ideea pe care încercam să o transmit.

Scuzaţi-mi unele titluri pe care le pun. În prezent mă interesează mai mult să aduc cât mai mulţi oameni pe site (prin google), şi mai puţin latura “artistică-literară”. Mai încolo, mai vedem, punem şi titluri mai “drăguţe”.

Îmi cer scuze anticipat pentru limbajul ne-academic pe care îl veţi întâlni în unele texte de pe acest blog. El există pentru că pe mine nu mă interesează să creez opere literare şi/sau artistice, ci mă interesează să transmit anumite informaţii, aşa cum le consider eu a fi adevărate. Şi prefer să le transmit direct, fără ocolişuri, fără menajamente, adevărul verde, dur, direct în faţă, acest lucru ajutând şi la sublinierea gravităţii problemelor analizate/prezentate în textul respectiv. Deci, dacă anumite cuvinte mai dure sau un anumit limbaj mai “violent” vă deranjează, încercaţi să apreciaţi în special FONDUL (informaţia transmisă) şi mai puţin FORMA (modul de transmitere a informaţiei).

Domeniile despre care voi scrie pe blog sunt multe și variate, pentru că în principiu cam tot ce se întâmplă în jurul nostru este legat direct sau indirect de comportamentul uman. Voi scrie chestii interesante și utile (cel puțin așa le consider eu). Pentru a primi pe mail ultimele postări trebuie să vă înscrieţi cu adresa de mail apăsând butonul Follow de undeva din partea din stânga a blogului.

Ultimele postări de pe blog sunt puse şi pe contul de Facebook Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman, dar cu întârziere în funcţie de timp/chef (nu sunt un mare fan al Facebook – îl folosesc doar pentru promovarea textelor de pe blog şi a altor materiale utile). Unii oameni renunţă la site-uri/bloguri şi continuă activitatea pe Facebook. Mie mi se pare asta o greşeală, în special pentru că îşi limitează singuri publicul ţintă la persoane care au cont de FB, și pentru că, în timp, informația postată se pierde, nu mai poate fi accesată de alți oameni. Pentru mine, blogul este baza, nu Facebook-ul. Contul de FB e doar un accesoriu la care pot să renunţ oricând. Despre FB citiţi ceva aici: Avantaje si dezavantaje Facebook – spionaj, date personale, virusi, sex, divort, comunicare, jocuri.

Mulţumesc.

Despre mine

Emilian, în prezent – 28 de ani, București, Sector 6.

Textele de pe blog sunt scrise de mine. La textele care conţin materiale din alte părţi sau texte scrise de altcineva este menţionată sursa şi/sau autorul.

Am dat drumul oficial blogului în ian 2012, cu ocazia protestelor de stradă din Bucureşti la care am participat sincer, din convingere şi neplătit de nimeni, fără să fac parte dintr-o formaţiune politică sau alta.

Mențiuni speciale pentru cei care simt un impuls de a comenta aiurea la orice fără să gândească prea mult:

-nu mă cred Dumnezeu pe Pământ;

-nu cred că dețin adevărul absolut;

-nu sunt un sfânt, sunt conștient că pot greși și că se întâmplă să greșesc;

-este normal să-mi pot exprima părerea mea proprie și personală fără ca tu să mă “înjuri”;

-este normal să-mi respecți tot timpul părerea mea proprie și personală, chiar și atunci când este total împotriva a tot ceea ce crezi (aceeași atitudine trebuie avută față de orice opinie a oricărui om: poți să o dezavuezi în totalitate, însă ești obligat să o respecți; dacă ai și argumente solide să o “calci în picioare” e perfect, dacă nu, mai bine taci!);

-accept critică constructivă, NU accept comentarii imbecile care critică fără niciun argument

– Un limbaj decent și lipsa preconcepțiilor dau dovada unei educații mai bune (despre preconcepții și efectul lor negativ găsiți pe blog AICI; despre educație, găsiţi câte ceva AICI și ceva important și grav aici: Educația pentru turme).

NU sunt și nu am fost până în prezent membru al vreunui partid sau vreunei formațiuni politice. Sunt doar foarte interesat de politică și gândesc cu propriul cap. Tot ce scriu pe blog despre politică sunt convingerile mele sincere, care se mai pot schimba în timp, odată cu dobândirea unei înţelepciuni mai mari şi odată cu creşterea cantităţii de informaţii asimilate.

Citeşte şi asta despre mine:

Lista colectie citate zicale motto-uri celebre educative, chestii in care cred si dupa care actionez in viata. Emilian, blog Ce-i cu noi? (edu24)

Ce mi s-a intamplat azi

Mulțumiri

Mulţumesc celor care au murit în război, la revoluţii etc (de-a lungul istoriei acestui neam) pentru ca noi să ne bucurăm în continuare liberi de această ţară (deşi în prezent NU mai suntem liberi, ci suntem sclavi moderni – ţine de noi să ne eliberăm).

Mulțumesc tuturor celor care au protestat (chiar și în frig la -20 de grade în ian-feb 2012, sau pe caniculă la +40 de grade iulie-august 2012, sau pe termen lung – sept – nov – dec 2013, sau chiar prin metode extreme gen greva foamei, aruncat de la balconul Parlamentului, deşi nu încurajez aceste lucruri etc) și care vor mai protesta pentru dreptatea și libertatea noastră a tuturor (ne cerem scuze față de ei pentru momentele în care nu am fost alături de ei protestând pentru o țară și o viață normală pentru toți românii). Update: mai nou am înțeles că nu putem rezolva problema României prin proteste.

Mulțumesc tuturor celor de bună credință care încă mai există în România, și contribuie fiecare în felul lui la perpetuarea României ca stat şi la menţinerea unităţii şi identităţii poporului român (dac). Este o minune că încă mai existăm ca stat, în condițiile unei emigrări a românilor atât de mare, în condiţiile  unei corupții, furăciuni și distrugeri de un nivel atât de mare ca cel din prezent.

Mulțumesc celor care citesc textele mele cu mintea și inima deschisă.

Mulţumesc celor care îmi trimit sugestii, critici constructive, propuneri, comentarii în legătură cu ideile mele, textele mele şi în legătură cu acest site. Mă ajută să mă îmbunătăţesc şi să îmbunătăţesc blogul Ce-i cu noi?

Mulțumesc tuturor celor care mi-au promovat într-un fel sau altul textele de pe blog (au dat link-uri mai departe, au pus pe facebook etc). Îi rog pe cei care pot, să promoveze pe facebook textele care le-au plăcut de pe acest blog. Contul meu de Facebook este Ce-i cu noi?. Puteţi da Share direct de pe blog, prin butonul de la sfârşitul articolelor, doar dacă sunteţi de acord cu informaţia citită şi opiniile exprimate acolo şi dacă o consideraţi relevantă şi pentru viaţa altor persoane.

Vă mulțumesc VOUĂ (celor care citiţi cu bună credinţă acest text) şi celor care au intrat pe blogul Ce-i cu noi?, pentru atenţia şi interesul acordate!

Vă urez SPOR în dezvoltarea lucrurilor bune – pentru voi, dar mai ales pentru societatea românească!

Emilian.

Ian 2012.

(Descriere blog Ce-i cu noi? “revergorată” ultima oară în martie 2015)

Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman. http://www.ceicunoi.wordpress.com    Facebook Ce-i cu noi?

logo imagine emilian ce-i cu noi un blog educativ despre comportamentul uman, societate, cine conduce lumea, politica, sanatate, sfaturi educative, bicicleta fumat libertate activism civic bunastare ceicunoi