Top Argumente Impotriva Vaccinului Covid

argumente-vaccin-covid-nu-ma-vaccinez-argumente-impotriva-vaccinului-covid-ceicunoi-ok

Exista NENUMARATE motive pentru care sa NU te vaccinezi cu asa zisul “vaccin anti covid 19” (in realitate ser experimental), insa mai jos voi prezenta doar cateva argumente care luate inclusiv individual, ar trebui sa fie suficiente pentru o minte limpede sa decida sa NU se vaccineze:1. Producatorii “vaccinurilor covid” nu-si asuma raspunderea pentru efectul serului asupra oamenilor si recunosc ca este vorba de un ser experimental inca in studiu, contractele de achizitie sunt secretizate si toata “afacerea” e dubioasa – CUM SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

2. “Vaccinul Covid” e promovat si impus prin constrangere de mafioti, infractori, corupti, hoti, mincinosi pusi in functiile de conducere ale Statului – CUM SA AI INCREDERE IN EI SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

3. “Vaccinul Covid” TE MODIFICA GENETIC – CUM SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

4. IVERMECTINA – iei ivermectina si ai rezolvat problema Covid, fara efecte adverse – CUM SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

5. Vaccinurile Covid au fost produse (scoase din joben) “peste noapte”– CUM SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

6. Balbaiala si Suceala Autoritatilor – oficialitatile statului s-au sucit oficial de N ori din martie 2020 pana in oct 2021 – CUM SA AI INCREDERE IN CE SPUN ASTAZI SI SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

7. Autoritatile NU au sustinut dezvoltarea unui vaccin romanesc covid dar au cumparat 120 de milioane de doze de la straini – e dovada ca NU vorbim de protejarea sanatatii populatiei, ci sunt alte interese in spate – CUM SA AI INCREDERE IN AUTORITATI SI SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

8. Zeci de mii de Doctori si Asistente Medicale din intreaga lume se opun Vaccinului Covid – CUM SA IGNORI ASTA SI SA TE DUCI SA TE VACCINEZI?

…….

DETALII DESPRE FIECARE ARGUMENT:

1. Producatorii “vaccinului covid” nu-si asuma raspunderea pentru efectele produsului lor. Daca te injectezi si mori PE LOC (cum s-a intamplat in zeci de mii de cazuri) producatorul vaccinului covid NU are nicio responsabilitate. Cata incredere sa ai intr-un astfel de “vaccin” daca primul lucru pe care il face producatorul este sa se asigure ca nu are nicio raspundere si ca Statul trebuie sa se ocupe si sa rezolve orice plangere viitoare cu privire la acest “vaccin”. Lipsa de raspundere este garantata de Stat prin contractele semnate pentru achizitia dozelor de vaccin. Daca patesti ceva de la vaccin, ca sa primesti vreo despagubire pentru handicaparea ta pe viata trebuie sa te judeci ani de zile cu Statul si vei primi poate o farama de despagubiri din bugetul statului, adica bani luati de la români. Deci românii platesc despagubiri pentru efectele criminale ale unui ser experimental produs de companii detinute de straini si impus populatiei de catre autoritatile statului (conduse la randul lor tot de straini). Contractele cu companiile producatoare de vaccinuri covid sunt secretizate si nu pot fi studiate de public.

2. “Vaccinul Covid19” este promovat de 3 mari categorii de oameni si institutii, toti sclavi la straini:

a. Statul, Autoritatile Statului si Politicienii – evrei cu nume romanesti sau bastinasi infractori condusi prin masonerie de catre evrei;

b. Mass Media – monopol evreiesc;

c. ANUMITI Doctori ai Sistemului – evrei cu nume romanesti sau bastinasi condusi prin masonerie si/sau mituiti pentru pozitie favorabila propagandei oficiale; sau pur si simplu doctori manipulati.

Acestea sunt cele 3 categorii de oameni si institutii in care trebuie noi sa avem incredere deplina si de care trebuie sa ascultam docil si sa mergem sa ne vaccinam, caci toti acestia ne vor binele. Ce, am innebunit la cap? Stim cu totii ca de 30 de ani de la asa zisa “revolutie” Statul si Mass Media au lucrat continuu pentru inselarea, subjugarea, exploatarea si distrugerea poporului roman. Cat de rupt de realitate sa fii sa ai incredere in aceste instrumente ale strainilor cand te mint ca singura solutie e vaccinarea si nu spun 1 cuvant despre Ivermectina? Toti românii spun ca politicienii mint si sunt corupti si hoti si ca televizorul minte, dar cumva o gramada de oameni au in continuare incredere in ce spun politicienii si mass media si se duc sa se vaccineze. Vedeti ce eficienta e inocularea fricii in om? Omul se agata de orice otrava impachetata in “unica solutie de salvare” ca sa scape de panica din sufletul lui…

3. “Vaccinul Covid19” TE MODIFICA GENETIC – iar din modificari genetice ale omului ORICE NENOROCIRE POATE REZULTA pe termen scurt sau lung. Cine trece usor cu vederea peste faptul ca se duce sa se injecteze cu un ser experimental care te modifica genetic, ser aparut alaltaieri pe piata, este nebun. In plus, codul genetic modificat il vei da mai departe viitorilor tai copii. Cititi despre transumanism.

4. IVERMECTINA

In timp ce “vaccinul” covid are deja statistic oficial milioane de victime cu reactii adverse, dintre care foarte multi morti, medicamentul Ivermectina este mult mai eficient in prevenirea infectarii, in blocarea raspandirii virusului si in tratarea bolii. Atata timp cat exista Ivermectina si este atat de eficienta, este complet inutil sa iti faci vaccin cu atat de multe riscuri si victime daca iti este frica de covid. Iei Ivermectina si ai rezolvat. Fara efecte adverse.

EXEMPLU IN INDIA: Ivermectin in Uttar Pradesh (peste 240 milioane de oameni) – Covidul este aproape eradicat:

Uttar Pradesh, India, wipes out Covid with ivermectin

https://odysee.com/@reseau-influence:a/Inde,-Uttar-Pradesh-Drs-Paul-Marik-et-Pierre-Kory:b

Despre STAT si MASS MEDIA stim ca sunt instrumente criminale ale criminalilor de popoare internationali. De la ele nu ne putem astepta sa sustina Ivermectina, din contra, chiar vedem lupta lor impotriva Ivermectinei, interzisa in Romania inca de anul trecut.

INSA DOCTORII ROMÂNI au datoria morala, etica, deontologica, LEGALA sa cunoasca existenta Ivermectinei ca tratament covid, sa cunoasca detalii despre eficienta ei, sa cunoasca cazuri concrete din toata lumea unde s-a folosit, sa cunoasca studiile cu ivermectina SI SA INFORMEZE TOTI PACIENTII CARE LE TREC PRIN MANA DESPRE IVERMECTINA. Toti doctorii au aceasta obligatie in orice discutie cu un pacient pe subiect covid sau vaccin covid, ATAT IN CENTRELE DE VACCINARE CAT SI IN CABINETELE PRIVATE ALE DOCTORILOR DE FAMILIE.

Orice doctor de familie care nu spune pacientilor despre Ivermectina intr-o discutie doctor-pacient despre vaccinul covid, INCALCA LEGEA, INCALCA CODUL DEONTOLOGIC AL DOCTORILOR, JURAMANTUL LUI HIPOCRAT, NU ASIGURA CONSIMTAMANT INFORMAT!

DOCTORII SI ASISTENTII MEDICALI DIN CENTRELE DE VACCINARE COVID care nu spun pacientilor din fata lor, inainte de vaccinare, despre Ivermectina, INCALCA LEGEA, INCALCA CODUL DEONTOLOGIC AL DOCTORILOR, JURAMANTUL LUI HIPOCRAT, NU ASIGURA CONSIMTAMANT INFORMAT!

De asemenea, daca toti acesti doctori NU prezinta detaliat ce contine vaccinul covid, nu vorbesc despre riscul (certitudinea) de modificare genetica, nu prezinta statisticile oficiale cu efectele adverse si numarul de morti inregistrate pana acum la nivel mondial in urma vaccinurilor covid, INCALCA LEGEA, INCALCA CODUL DEONTOLOGIC AL DOCTORILOR, JURAMANTUL LUI HIPOCRAT, NU ASIGURA CONSIMTAMANT INFORMAT!

Tuturor acestor doctori le trebuie retras dreptul de practica medicala, pentru ca refuza sa informeze corect si complet pacientii din fata lor, inainte de a le aplica o procedura medicala. Ceea ce este ilegal si complet impotriva tuturor reglementarilor medicale, conventiilor internationale si impotriva deontologiei medicale si juramantului lui Hipocrat.

5. Vaccinurile Covid au fost produse (scoase din joben) “peste noapte”, intr-un timp extrem de scurt, fara sa se tina cont de procedurile clasice de verificare si testare care necesita ani de zile. Inclusiv in prospectele oficiale se vorbeste de un SER EXPERIMENTAL, inca in studiu. Reactia unui om intreg la cap este sa fie SCEPTIC cu privire la acest vaccin si sa ASTEPTE (/ sa AMANE vaccinarea) pana ce va trece suficient timp si va putea analiza efectele vaccinului la nivel mondial / national.

Atata timp cat stim si despre vaccinurile “clasice” ca au avut nenumarate efecte adverse grave de-a lungul zecilor de ani in care au fost aplicate pe populatie, atata timp cat stim ca au existat mai multe cazuri in care anumite vaccinuri au fost retrase de pe piata dupa un anumit numar de ani, cand s-a descoperit ca fac mult prea mult rau, cum putem sa fim atat de inconstienti sa ne ducem sa ne injectam la prima chemare cu un ser experimental aparut “peste noapte”, in loc sa stam linistiti si sa ASTEPTAM sa vedem ce se intampla. Si dupa ce vor trece 1-2-3-4-5 ani si veti vedea rezultatele vaccinului in populatie, veti putea decide atunci daca sa va vaccinati sau nu.

Frica de virusul covid e complet nejustificata atata timp cat poti preveni infectarea si te poti trata daca te-ai infectat – CU MEDICAMENTE infinit mai sigure decat vaccinul, si atata timp cat exista Ivermectina – cel mai eficient medicament impotriva covid19, fara efecte adverse.

6. Balbaiala si Suceala Autoritatilor

Ni se cere sa avem incredere in autoritatile publice si sa facem cum zic ei – sa mergem frumusel sa ne vaccinam. Insa de la inceputul fenomenului covid autoritatile publice s-au sucit la 180 de grade cu privire la diverse lucruri din “lupta lor contra covid”. La inceput ne-au zis sa stam linistiti, ca e vorba doar de o raceala, e ca o alta gripa. Pe urma au zis ca e mult mai grav decat gripa, mult mai mortal si mai contagios. La inceput ne-au zis ca masca pe nas si gura nu ajuta la absolut nimic si ca nu are niciun sens sa o poarte oamenii sanatosi pe strada. Apoi s-au sucit si au introdus masca obligatorie tuturor peste tot. La inceput ne-au spus ca virusul rezista pe suprafete si pe obiectele pe care le atingem si ca trebuie sa spalam inclusiv STRAZILE oraselor :))))))). Apoi s-au sucit si au zis ca nu rezista chiar asa pe suprafete si ca ne infectam doar de la alti oameni purtatori cu care intram in contact. La inceput ne-au zis ca testele PCR sunt sigure si valide, ca ne arata certitudinea infectarii. Apoi in SUA deja se renunta la folosirea PCR pentru ca da erori de fals pozitiv prea mari. Legat de vaccinul covid ne-au mintit ca daca il facem totul revine la normal pentru noi, scapam de masca si restrictii. Apoi aflam ca pana si vaccinatii tot trebuie sa poarte masca si sa se supuna anumitor restrictii. Ne-au spus ca e nevoie de vaccin si am rezolvat, apoi s-au sucit si au zis ca e nevoie de vaccin PERIODIC, o data la nu stiu cate luni. Ne-au spus initial ca vaccinul te protejeaza si nu te infectezi de covid, apoi s-au sucit si au zis ca te poti infecta, dar nu faci forme grave de covid si nu mori de la covid daca esti vaccinat. Apoi iar s-au sucit si au zis ca chiar daca te-ai vaccinat poti face boli grave si poti chiar si muri (statisticile oficiale arata deja asta), insa PROPORTIA in care faci boli grave si mori e mai favorabila fata de nevaccinati – desigur, o alta minciuna nesustinuta de vreun studiu sau statistica reala. Iata cum din martie 2020 pana in prezent octombrie 2021 autoritatile statului se balbaie si se sucesc si ne mint continuu. SI NOI SUNTEM NEBUNI SA II CREDEM? Astazi ne spun ca Pfizer, Moderna, Jhonson sunt bune. Peste 2 luni se trezesc vaccinatii ca nu mai sunt bune toate, ca, de exemplu, doar Pfizer era de fapt bun, celelalte doua s-au dovedit a fi mult prea toxice si dau prea multi morti pe termen mediu. Asa cum au mai retras in trecut de pe piata medicamente si vaccinuri, o pot face si acum. “Pai si noi astia care ne-am vaccinat deja cu Moderna sau Jhonson?” – “R: Ne pare rau. Poate n-o sa patiti totusi nimic.”. Punct. Teapa! Fraierilor!

7. Autoritatile NU au sustinut dezvoltarea unui vaccin romanesc covid sub forma de spray nazal la centrul Oncogen Timisoara + Institutul Cantacuzino care au solicitat fonduri in 2020. In schimb autoritatile au luat 120 milioane de doze de vaccin de la straini (pe care le vor arunca la gunoi sau le vor dona altor state caci expira). Asta e dovada clara ca tot fenomenul covid NU este despre protejarea sanatatii populatiei, ci exista alte interese in spate, caci daca intr-adevar autoritatile voiau sa rezolve problema Covid la nivel national, ar fi investit oricat in dezvoltarea vaccinului romanesc.

8. Zeci de mii de Doctori si Asistente Medicale din intreaga lume se opun Vaccinului Covid. Chiar nu conteaza asta deloc pentru cineva care vrea sa se vaccineze? Cum sa ignori acest lucru? Ce motiv ar avea sa se opuna atat de multi doctori si asistenti medicali? Nu au nimic de castigat printr-o opozitie doar asa de nebuni, de dragul opozitiei, ca sunt ei Gica contra. Au doar de pierdut: cariera, loc de munca, imagine publica, bani, libertate – asta risca sa piarda toti doctorii si asistentele care se opun public vaccinarii covid. Si totusi se opun. De ce ar face asta? E clar ca se opun pentru ca cred sincer ca vaccinul covid este periculos pentru organismul uman si aleg sa ii avertizeze si pe altii. Zeci de mii de doctori si asistenti medicali sunt pregatiti sa renunte la locul de munca decat sa se vaccineze, atunci cand statul mafiot ii va obliga sa se vaccineze ca sa mai poata profesa. Un om care se duce sa se vaccineze are mai multa incredere in Andreea Esca si ProTV, mai multa incredere in politicienii corupti care mint de 30 de ani, decat in zeci de mii de doctori si asistente cu privire la un act medical…

……………….

Acestea au fost principalele argumente impotriva vaccinarii covid, care luate inclusiv INDIVIDUAL, ar trebuie sa fie suficiente pentru orice om cu mintea lucida sa aleaga sa NU se vaccineze. Pe langa ele exista nenumarate alte argumente pe care le gasiti prin alte articole pe blogul Ce-i cu noi?.

………………..

EXISTA 2 MARI CATEGORII DE OAMENI CARE SE VACCINEAZA COVID:

1. OAMENI CARE VOR SA SE VACCINEZE CA SA SCAPE DE FRICA INDUSA ARTIFICIAL PRIN MASS MEDIA – acestora ar trebui sa li se vorbeasca despre rata imensa de supravietuire a oamenilor care s-au infectat cu Covid, supravietuire fara sechele (99.98% ?) si sa li se vorbeasca non stop despre Ivermectina care de asemenea ii scapa de frica de Covid dar chiar si de Covid, si e fara efecte adverse. Desigur ca cei abonati zilnic la DROG-TV si la mass media si departati de Biserica si Dumnezeu nici macar nu te vor asculta cand vorbesti cu ei. Victime sigure ale mafiotilor.

2. OAMENI CARE NU AR VREA SA SE VACCINEZE DAR SUNT CONSTRANSI DE RESTRICTIILE IMPUSE DE STATUL ANTI-ROMAN – acestia trebuie sa cunoasca in primul rand Constitutia, Legile si Drepturile lor + conventii internationale care spun clar ca NU pot fi discriminati pe astfel de motive medicale. Toate presiunile pentru vaccinare sau discriminarile vaccinati-nevaccinati sau impunerea vaccinarii pentru anumite categorii profesionale etc sunt complet ILEGALE si IMORALE. Persoanele mai puternice (mental), mai stapane pe ele, vor rezista acestor presiuni si vor lupta cu ele, inclusiv in instanta si au sanse mari sa castige in instanta – vor fi repusi la locul de munca de unde au fost inlaturati abuziv si vor primi despagubiri salariile pe toata perioada cat n-au mai fost lasati sa profeseze + dobanda. Persoanele mai slabe care nu stiu sa spuna NU / NU ACCEPT / NU SUNT DE ACORD, vor ceda presiunilor ilegale si imorale si se vor vaccina, chipurile ca sa nu-si complice viata. Dar ignora ca pentru a pastra acel loc de munca sau pentru a putea calatori si-au injectat cel mai toxic ser pus pe piata de mafioti si si-au modificat genetic organismul. Iar rezultatele se vor vedea in timp. NICIUN vaccinat nu va ajunge peste 6 luni, 1 an, 2 ani, 5 ani, 10 ani, 50 de ani la concluzia ca a facut bine ca s-a vaccinat de covid, ci TOTI vor ajunge la concluzia ca au gresit. Desigur, vorbim de cei care mai au o farama de creier propriu, nu doar terci amestecat de mass media.

……………………

DOUA LUCRURI ESENTIALE PENTRU POPORUL ROMÂN:

1. EXPUNERE ZERO LA MASS MEDIA incepand de azi

2. APROPIERE DE BISERICA SI DUMNEZEU incepand de azi (ascultarea de Cuvantul lui Dumnezeu si implementarea randuielilor ortodoxe in viata noastra)

Prin aceste doua banale lucruri se rezolva problemele de veacuri ale poporului roman, inclusiv fenomenul covid cu care ne confruntam azi.

Doamne, ajuta!

Emilian, 22oct2021, ceicunoi.wordpress.com.

_____________

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop sau PC sau MAI JOS daca esti pe mobil.

4 responses to “Top Argumente Impotriva Vaccinului Covid

  1. Multumesc pentru ca mi’ai trimis materialul Emilian!
    Raspund tardiv ptr ca am ramas la telefon cu taste(ceea ce recomanzi si tu la finalul articolului). Deschid calculatorul cand am timp!
    Multumesc inca odata si Hristos sa ne intareasca in lupta ce ne sta inainte!
    Doamne ajuta!

    • Doamne, ajuta! Nu stiu unde am recomandat trecerea la telefon cu taste. Stiu persoane care au facut asta, e bine mai ales pentru cei care nu se pot abtine sa piarda timpul si viata pe site-uri sau retele de socializare care le fac rau. Eu vorbeam de expunerea la mass media care trebuie eradicata. In principiu poti folosi telefon smart si sa nu urmaresti materialele lor. Dar fiecare isi analizeaza propria situatie. Copiilor clar NU trebuie dat smartphone…ei nu au limite daca scapa pe telefon “cu ecran”… Doamne, ajuta!

  2. Chestitia ca il vei da mai departe e discutabila deoarece vaccinul are 2 efecte :
    1. moartea unei portiuni a vaccinatilor. si s-a vazut cum dupa aprox 2 ani au inceput atleti si oameni perfect sanatosi sa cada morti cu cheaguri de sange la plamani sau inima ca urmare a vaccinului.
    2. sterilizarea unei alte portiuni vizibila in principal la barbati
    Deci nu stiu daca vei avea cui sa transmiti. Plus ca o mare parte din populatia lumii ca urmare a democratiei satanice si a feminismului sunt peste 60 de ani. Cam 50-60% la noi . 80-90% in tarile vestice si se asiatice.

Spune-ți părerea aici: