Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi?. Adevarul despre lumea reala in care traim. Informatii utile, relevante si importante pentru viata noastra pe Pamant (edu)

Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi Adevarul despre lumea reala in care traim Informatii utile relevante importante pentru viata noastra pe Pamant politica noua ordine mondiala sanatate educatie

Această postare este dedicată tuturor celor interesați să afle (o parte din) ADEVĂRUL despre lumea reală în care trăim. Aveți mai jos o selecţie cu cele mai importante articole postate pe blog-ul Ce-i cu noi?, un site pe care am încercat să strâng informație cu adevărat de interes public, utilă și relevantă pentru a înţelege ce se întâmplă în viața noastră din prezent. Selecția articolelor este făcută de mine, administratorul blog-ului, este pur subiectivă și nu este perfectă – e posibil să-mi fi scăpat unele articole importante sau să le fi „notat” cu o importanță mai mică decât aveau în realitate. Toate materialele postate pe acest blog se regăsesc în categoriile afișate undeva în partea stângă. Marea majoritate a articolelor importante de mai jos sunt valabile pe termen lung, adică inclusiv astăzi, când tu citeşti acest text. Am pus astfel la dispoziţie publicului larg o sursă de informații educative despre LUMEA REALĂ ÎN CARE TRĂIM, pe care o puteți distribui prietenilor, rudelor, cunoscuților, prin butoanele de SHARE de jos de tot.

Cei care sunt noi pe acest site, sunt rugați să citească întâi DE CE abordez astfel de subiecte pe acest blog, APĂSÂND AICI. Pe scurt: pentru că aceste subiecte sunt de interes public! Pentru că toate aceste lucruri ne afectează direct sau indirect viaţa fiecăruia dintre noi!

Chiar și simpla citire a titlurilor acestor materiale puse mai jos vă va ajuta să vă faceți o idee despre SITUAȚIA REALĂ în care ne aflăm noi, românii, și noi, oamenii, în prezent. Apoi, cine va vrea detalii…va putea citi textele care îl interesează. Detalii în continuare:

Singura noastră șansă pentru obținerea unei bunăstări reale (fizică și psihică) pe acest Pământ este SĂ ÎNŢELEGEM CE SE ÎNTÂMPLĂ, SĂ NE PESE, să NU ne pese doar de noi ci și de cei din jur, să căutăm adevărul, să ne informăm despre subiectele de interes public chiar dacă adevărul este dur, să facem față psihic situației reale în care ne aflăm (suntem, din păcate, sclavi muncitori exploatați) și astfel să aflăm CE-I CU NOI?. După ce am înțeles ce-i cu noi oamenii și ce-i cu noi românii, după ce am înțeles de ce lucrurile NU MERG așa cum ar trebui în societatea umană, putem începe SĂ NE UNIM, să căutăm soluții împotriva Sistemului de exploatare în care suntem ţinuţi și să le aplicăm inteligent împreună pentru a avea, cu toții, o viață mai bună.

În timp ce trezirea la realitate a cât mai multor oameni este foarte importantă, UNIREA OAMENILOR DE BUNĂ CREDINŢĂ, DEJA “TREZIȚI”, ESTE ESENȚIALĂ! Habar n-am, însă, cum poate fi făcut acest lucru, concret.

Am structurat lista de mai jos, adică cele mai importante articole, pe 3 nivele de importanță – IMP1, IMP2, IMP3. TOATE SUNT FOARTE IMPORTANTE, însă a trebuit să structurez cumva această postare. Sectiunea IMP1 conţine cele mai importante articole, iar pe cele mai importante dintre cele mai importante le-am scos în faţă, cu poză. Deci, ar fi bine dacă măcar acestea ar fi citite de vizitatorii acestui blog. Apoi vin articolele IMP1 fără poză, IMP2 și IMP3 (pe fiecare categorie în parte).

În fiecare articol veţi găsi trimiteri către alte articole/informaţii pentru că TOTUL ARE LEGĂTURĂ CU TOTUL.

Voi adăuga în lista de mai jos noi articole pe măsură ce apar texte importante pe blogul Ce-i cu noi?

De reţinut: Tot ceea ce noi ştim la un moment dat poate fi greşit! Este important să punem la îndoială tot timpul ceea ce am fost învăţaţi de “Sistem” şi să căutăm NOI adevărul, nu să aşteptăm să ni-l servească cineva, vreo “autoritate” (părinţi, profesori, doctori, preoţi, politicieni etc) sau televizorul mincinos! Ca să afli şi SĂ ŞTII ceva (de exemplu adevărul despre un anumit subiect), ai nevoie să citeşti despre acel ceva PE CONT PROPRIU (preferabil să citeşti MULT, sau să te documentezi ca lumea în alt mod). Dacă tu alegi să consideri că ŞTII deja adevărul despre un anumit subiect, doar din presupuneri personale bazate pe ce te-au învăţat (greşit) Şcoala şi Mass Media centrală a mafioţilor, FĂRĂ să fi citit PE CONT PROPRIU, înseamnă că au reuşit să te păcălească…

Atenție: Cei mai mulți oameni trăiesc în IGNORANȚĂ față de foarte multe aspecte ale vieții lor. Expresia ”Ignorance is bliss” (ignoranța este o binecuvântare) este adevărată. Oamenii sunt ignoranți față de anumite lucruri, și refuză (voluntar sau involuntar) să fie interesați de anumite subiecte, pentru a evita un stres psihic ce ar putea apărea (disonanță cognitivă etc). Din păcate însă, acele lucruri cărora nu le dăm atenție, ne vor afecta oricum viața, sau vor afecta pe alți oameni, din cauză că noi am fost ignoranți. Astfel, înainte să citiți din textele de pe acest blog, este bine să știți că multe dintre ele vă vor scoate din acea ignoranță egoistă, și e posibil să vă creeze o anumită neplăcere interioară (acel stres psihic de care vorbeam), din cauza spulberării anumitor iluzii şi a cunoașterii și conștientizării realității înconjurătoare, așa cum este ea de fapt. Acestea fiind spuse, aveți de ales între a vă trăi viața într-o ignoranță care vă dă iluzia unei fericiri de moment, sau vă puteți trezi la realitate, pentru o viață mai bună, cu adevărat, a noastră, a tuturor. Caz în care vă urez – spor la citit!

Cele mai importante articole de pe blog-ul Ce-i cu noi?

(până la dec 2014 inclusiv)

POLITICĂ și Noua Ordine Mondială:

ce inseamna un trai decent, romanii sunt sclavi muncitori care nu stiu sa isi ceara drepturile, salariu decent, suficienti bani, sanatate, educatie, timp liber, aer curat, hrana calitate, ceicunoi wordIMP1 23 ian 2013: Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile românilor – sclavi muncitori fara bunastare (pol100)

…………………………………………………………………………

cat se fura anual in romania politicieni rea credinta imorali coruptie evaziune fiscala, licitatii cu dedicatie, analiza oficiala comisia europeana, locul doi, saracie, cat ce procente pib furaIMP1 – 9 feb 2013: Cat si cum se fura din banii publici in Romania. Coruptie, politicieni imorali de rea credinta, evaziune fiscala, licitatii cu dedicatie (pol104)

…………………………………………………………………………

pancarta ceicunoi ce-i cu noi mars protest miting manifestatie 15 septembrie 09 2013 rosia montana gaze sist revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclaviIMP1 1 iulie 2013: Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)

…………………………………………………………………………

Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, ocuparea timpului. salvam Romania, ascundere adevarIMP1 5 iulie 2013: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31)

…………………………………………………………………………

Trezirea constiintei umane si suveranitatea personala - solutie impotriva regimurilor politice autoritare. Francmasonerie, elite, cine conduce lumea umbra, sistem inchisoare iluziiIMP1 18 iulie 2013: Trezirea constiintei umane si suveranitatea personala – solutie impotriva regimurilor politice autoritare. Francmasonerie, elite, cine conduce lumea, sistemul tip inchisoare in care traim si iluziile cu care ne hranim (nom33)

…………………………………………………………………………

Bancherii conduc lumea Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie planuri oculte sclavia moderna prin indatorare all wars are banker s wars controlul umanIMP1 23 iulie 2013: Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33)

…………………………………………………………………………

Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului presedinte dictator Nicolae Ceauşescu plata datoriei externe creditori succes economic pe plan mondial romania puterile oculteIMP1 29 iulie 2013: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe (pol153)

…………………………………………………………………………

Ne-am nascut si traim intr-o lume pe care nu o cunoastem dar nici nu vrem sa o cunoastem. Suntem ignoranti fata de propria viata. Proasta educatie ne-a distrus mental intrebari despre lume si viataIMP1 7 aug 2013: Ne-am nascut si traim intr-o lume pe care nu o cunoastem dar nici nu vrem sa o cunoastem. Suntem ignoranti chiar si fata de propria viata. Proasta educatie ne-a distrus mental (edu74)

 …………………………………………………………………………

poze imagini foto mars protest anti contra proiect cianuri rosia montana Brasov 27 octombrie 10 2013 protestatari impotriva exploatarii gazelor de sist fracturare hidraulica 33IMP1 1 nov 2013: Cum ne dam seama pentru ce trebuie sa luptam atunci cand vrem sa “Uniti salvam toata Romania!”? Sfaturi pentru oamenii de buna credinta (nom)

…………………………………………………………………………

Romania 2014, peste 100 de probleme - o singura cauza poza micaIMP1 10 ian 2014: Romania 2014: peste 100 de probleme – o singura cauza. Am fost colonizati, suntem sclavi moderni si traim intr-un sistem de exploatare ascuns. Constientizarea adevarului dur e prima etapa in salvarea Romaniei (nom)

…………………………………………………………………………

Compilatie VIDEO mesaje trezirea la realitate in film V for Vendetta si Matrix Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme educative fii liber be free documentare despre lumea realitatea reala traim 1IMP1 20 ian 2014: Compilatie VIDEO – mesaje trezirea la realitate in film – V for Vendetta si Matrix. Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme (nom)

…………………………………………………………………………

foto Icarus Films aderarea romaniei la nato Romania colonie saraca exploatata distrusa Imperiul Atlantist ameroca Vest NATO SUA UE FMI) Tactica pamantului parjolit cine conduce lumea romaniaIMP1 28 ian 2014: Romania – colonie saraca, exploatata si distrusa de Imperiul Atlantist din Vest (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala etc). Tactica pamantului parjolit aplicata de occident romanilor – distrugerea rezervelor de apa potabila prin fracturare hidraulica inainte ca Romania sa intre sub influenta din Est – Rusia lui Putin si Eurasia (nom)

…………………………………………………………………………

Credinta identitatea nationala familia traditionala impiedica distrugerea mentala psihica spirituala a omului fenomenul gay lobby drepturi lgbt promovarea homosexualitatii in romaniaIMP1 12 feb 2014: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania (nom)

…………………………………………………………………………

Ce invatam copii la televizor programe emisiuni TV distrug mental popoarele lumii oamenii televiziunea metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman manipulare presa mediaIMP1 12 feb 2014: Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman (nom)

…………………………………………………………………………

Cine doreste schimbarea Sistemului corupt si mafiot din Romania Cum se raporteaza diferite categorii sociale la situatia Romaniei sclavia moderna eliberarea romanilor din lagar labirint libertateIMP1 21 feb 2014: Cine doreste schimbarea Sistemului corupt si mafiot din Romania? Cum se raporteaza diferite categorii sociale la situatia Romaniei? (pol)

…………………………………………………………………………

Ce ii impiedica pe oameni sa vada adevarul, de ce nu inteleg romanii realitatea din jur sclavie Noua Ordine Mondiala si Sistemul de exploatare in care suntem sclavi muncitori manipulare educatieIMP1 27 feb 2014: Ce ii impiedica pe oameni sa vada adevarul, de ce nu inteleg romanii realitatea din jur: Sclavia moderna, Noua Ordine Mondiala si Sistemul de exploatare in care suntem neo-sclavi muncitori (nom)

…………………………………………………………………………

i am free sunt liber libertate vs sclavie iluzie versus adevar suntem neo sclavi muncitori moderni traim in iluzia ca suntem liberi NWO omul zombie sclavia moderna libertate normalitateIMP1 11 martie 2014: Libertate vs Sclavie. Iluzie versus Adevar. Suntem neo sclavi muncitori dar traim in iluzia ca suntem liberi. NWO, omul zombie si sclavia moderna (nom)

…………………………………………………………………………

coada supermarket-urile distrug economia Romaniei efectele supermarketurilor asupra economiei locale magazine hypermarket butic cartier bani scosi din tara distrugerea afaceri familie profit 1IMP1 13 martie 2014: Supermarket-urile distrug economia Romaniei. Efectele magazinelor hypermarket asupra economiei locale: bani scosi din tara, distrugerea afacerilor de familie, saracirea producatorilor romani, sabotarea produselor romanesti, scaderea locurilor de munca etc (nom)

…………………………………………………………………………

Miza reala a feminismului miscarea feminista o teapa prin care femeile au fost pacalite transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot in femei libertine emancipate de cariera = sclavi muncitori moderni 3IMP1 28 martie 2014: Miza reala a feminismului. Miscarea feminista – o țeapă prin care femeile au fost pacalite si transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot, in femei libertine, emancipate, de cariera = sclavi muncitori (nom)

…………………………………………………………………………

presa cenzurata imi cer scuze fata de patrioti oameni de buna credinta din Sistem de exploatare mafiot si corupt in care traim eliminati din sistem daca ar face prea mult bine19 iul 2014: Imi cer scuze fata de patriotii si oamenii de buna credinta din Sistem (nom)

…………………………………………………………………………

evolutia parazitilor evolution of parasites bani banca Destainuirile unui bancher roman implicarea bancilor in politica, distrugerea economiei falimentarea firmelor romanesti credit consum31 iul 2014: Destainuirile unui bancher român – implicarea bancilor in politica, distrugerea economiei romanesti, falimentarea firmelor autohtone, implicatii pe piata imobiliara, credite de consum si executarea silita a datornicilor etc (nom)

 …………………………………………………………………………

florian colceag conferinta video mai 2014 sfaturi educatie sistemul de invatamant din romania salvarea educatiei scoala dreseaza copilul insclavizarea populatiei sclavi multinationale20 iul 2014: Prof. Florian Colceag: scoala dreseaza copilul astfel incat sa iasa ce vrea Sistemul. Educatia reprezinta un mod de insclavizare a populatiei (edu)

…………………………………………………………………………

Patriotii din sistem sunt una din marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc lupta cu dusmanii Romaniei elevi patrioti ziua nationala23 aug 2014: Patriotii din Sistem sunt una dintre marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc (nom)

…………………………………………………………………………

Cine a adus raul in Romania dupa 1989 Detalii Silviu Brucan, Petre Roman evrei conduc romania originea suferintelor poporului roman27 aug 2014: Cine a adus RĂUL în România după 1989? Detalii Silviu Brucan, Petre Roman si originea suferintelor poporului român (nom)

…………………………………………………………………………

Harta criminalii evrei contra arabi in razboiul israel palestina fasia gaza terenurile palestiniene confiscate furate de guvernul Israel www.oriens.ro28 aug 2014: Cine sunt criminalii in razboiul Israel – Palestina / Fâșia Gaza? Nu va lasati pacaliti de mass media mincinoasa detinuta de straini! Confesiunile unor evrei sionisti israeliti (nom)

…………………………………………………………………………

Privatizare pentru colonizare - reteta aplicata de mafia internationala pentru a cuceri Bosnia, Romania si alte popoare capitalism democratie proteste strada criza sociala 110 sept 2014: Privatizare pentru colonizare – reteta aplicata de mafia internationala pentru a cuceri Bosnia, Romania si alte popoare (nom)

…………………………………………………………………………

raluca fischer fisher fiser greem revolution si-a schimbat numele evreiesc intr-unul mai romanesc11 sept 2014: Cum se ascund străinii printre noi – sa ne jucam de-a schimbatul numelui!

…………………………………………………………………………

Rezumat - situatia din jurul nostru, detalii mafia internationala evreiasca jidaneasca si ceva despre personajul Calin Georgescu politica romania cine conduce statul roman12 sept 2014: Rezumat – situatia din jurul nostru, detalii mafia internationala si ceva despre personajul Calin Georgescu (nom)

…………………………………………………………………………

triumviratul malefic din sistemul juridic jefuieste si distruge poporul român prin procurori, judecatori, avocati, lichidatori si executori aflati in mana mafia strainilor29 sept 2014: TRIUMVIRATUL MALEFIC din sistemul juridic jefuieste si distruge poporul român prin procurori, judecatori, avocati, lichidatori si executori aflati in mana strainilor (nom)

…………………………………………………………………………

creier munca serviciu relaxare Listă cu metode de relaxare drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam 210 oct 2014: Metode de relaxare / drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam? (nom)

…………………………………………………………………………

Nicolae Vacaroiu si Curtea de Conturi a Romaniei Privatizarile un dezastru esec Totul e impus de-afara FMI Romania este distrusa Se fura 6 miliarde euro pe an Bancile o duc bine peste tot in lume15 oct 2014: Nicolae Vacaroiu si Curtea de Conturi: Privatizarile – un dezastru, Totul e impus de-afara, Romania este distrusa, Se fura 6 miliarde euro pe an, Bancile o duc bine peste tot in lume (nom)

…………………………………………………………………………

tarani familie sat maieru Pierderea funcției familiei duce la declinul acesteia si al societatii. Economia trebuie bazată pe familia naturală, traditională18 oct 2014: Pierderea funcției familiei duce la declinul acesteia si al societatii. Economia trebuie bazată pe familia naturală, traditională – celula de baza a societatii. Agricultura trebuie sa fie centrata pe fermele familiale (pol)

…………………………………………………………………………

documentar capitalism a love story Scene VIDEO din documentarul Capitalismul - o poveste de dragoste, 2009. Sistemul capitalist sistem exploatare a maselor popoare21 oct 2014: Scene VIDEO din documentarul Capitalismul – o poveste de dragoste, 2009. Sistemul capitalist – doar un alt sistem de exploatare a maselor (nom)

…………………………………………………………………………

welcome to canada Mesaj din Canada poporul roman trebuie sa fie pregatit sa-si reia tara! Imperiul Raului - absenta aproape totala a spiritualitatii, superficialitate, decăderea condiției umane23 oct 2014: Mesaj din Canada: poporul roman trebuie sa fie pregatit sa-si reia tara! Imperiul Raului – absenta aproape totala a spiritualitatii, superficialitate, decăderea condiției umane (nom)

…………………………………………………………………………

De ce sa boicotam sistemul electoral Ce facem la vot (II) - un text de Adrian Grigoriu cine conduce romania mafia internationala statul roman noua ordine mondiala26 oct 2014: De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot? (II) – un text de Adrian Grigoriu (nom)

…………………………………………………………………………

Noi, românii, NU suntem parte a sistemului lor, ci parte din neamul romanesc iluzia alegerilor vot politicieni marionete cine ia deciziile romania colonie mafia mondiala4 nov 2014: Noi, românii, NU suntem parte a Sistemului LOR, ci parte din NEAMUL ROMÂNESC care este cu totul altceva (nom)

…………………………………………………………………………

rezultate oficiale alegeri 16 noiembrie 2014 presedintele romaniei castigator klaus iohannis baie de multime proteste universitate dupa alegeri foto Imagine Liviu Untaru Mediafax17 nov 2014: Rezultate alegeri Președinte 2014 turul 2 – propaganda mafiei învrăjbește românii și oferă iluzii (nom)

…………………………………………………………………………

Despre regii României și șmecheria prin care suntem exploatati din umbră de străini disocierea beneficiarului exploatării de administratorul sistemului de exploatare23 nov 2014: Despre regii României și șmecheria prin care suntem exploatati din umbră de străini: disocierea beneficiarului exploatării de administratorul sistemului de exploatare (nom)

…………………………………………………………………………

fata tricou ma pis pe el de vot o recapitulare a manipularii manipulare presa alegerilor alegeri prezidențiale presedintele romaniei noiembrie 2014 klaus iohannis victor ponta27 nov 2014: “Mă piș pe el de vot!” – o recapitulare a manipulării care s-a făcut prin presă cu ocazia alegerilor prezidențiale noiembrie 2014 (nom)

…………………………………………………………………………

Prof. dr. Constantin Ciutacu recapitulare România cum am fost distruși de străini intenţionat nu a existat o viziune politică de dezvoltare, ci doar de distrugere3 dec 2014: Prof. dr. Constantin Ciutacu – Recapitulare România, cum am fost distruși de străini – „Parcă intenţionat nu a existat o viziune politică de dezvoltare, ci doar una pentru distrugere. Totul a fost pe bază de program” (nom)

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

EDUCAŢIE, FAMILIE, MANIPULARE:

greseli in educatia copiilor, parintii romani inconstienti si prost educati, mancare adapost copii nevoi primare, copii fericiti educatie reala,ceicunoi.wordpress.comIMP1 5 oct 2012: Greselile parintilor in educatia copilului. Parintii romani sunt prost educati si inconstienti (fam3)

…………………………………………………………………………

cand si cum se transforma oamenii diferite situatii circumstante pericol violenta imoralitate contextul schimba comportamentul, ceicunoiIMP1 7 feb 2013: Cand si cum se transforma oamenii in diferite situatii si circumstante. Pericol, violenta, crize, panica, imoralitate. Contextul schimba comportamentul (edu19)

…………………………………………………………………………

de ce cat de important e sa intelegem constientizam respectam ca oamenii sunt diferiti, oamenii sunt la fel, cum sunt romanii, coada covrigi covrigarie diferente asemanariIMP1 22 feb 2013: De ce sunt oamenii diferiti si cat de important este sa intelegem acest lucru. Oamenii sunt la fel (edu21)

…………………………………………………………………………

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului roman incapacitatea de a cauta, vedea accepta si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava din jurul nostru, minciuna iluzii ceicunoi.wordpressIMP1 13 aprilie 2013: Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35)

…………………………………………………………………………

Exemple comportamente distrugerea mentala a romanilor Reactia gresita a oamenilor diferite situatii Societatea romaneasca distrusa atitudine Romania ignoranta egoism obedienta educatie creierIMP1 14 august 2013: Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75)

…………………………………………………………………………

Culturi agricole profitabile in loc de grau porumb cartof. Idei afaceri agricultura. avantaje profit beneficii catina fructe padure coacaze afine stevie zahar zmeura cartof ceapa ciuperci lavanda cum faci baniIMP1 5 oct 2013: Culturi agricole profitabile in loc de grau, porumb, cartof. Idei afaceri agricultura. Catina, fructe padure, stevie zahar etc (edu79)

…………………………………………………………………………

Barometru al evolutiei poporului roman criterii simple de analiza a societatii romanesti Sfaturi educative comportament in societate proteste strada manifestanti miting pancarta romani trezitiIMP1 9 oct 2013: Barometru al evolutiei poporului roman – criterii simple de analiza a societatii romanesti. Sfaturi – comportament in societate (edu81)

…………………………………………………………………………

Cum ne pierdem timpul lucruri care ne ocupa viata si care ne impiedica sa actionam in binele nostru pe termen lung pentru socetatea umana comportamentul oamenilor in lumea moderna pierderea de timp zi de ziIMP1 14 nov 2013: Cum ne pierdem timpul? Lucruri care ne ocupa viata si care ne impiedica sa actionam in binele nostru si al societatii pe termen lung. Comportamentul oamenilor in lumea moderna (edu)

…………………………………………………………………………

Motive biologice care ne controleaza viata. Cum este influentat comportamentul omului de partea biologica partea animalica umana rationala reactii negative instincte native bioIMP1 25 nov 2013: Motive si instincte biologice care ne controleaza viata. Cum este influentat comportamentul omului de partea biologica a sa (edu)

…………………………………………………………………………

Comparatie Informarea de la TV ziare vs versus Informarea prin internet net ceicunoi televizorul informeaza este o ILUZIE televiziunea dezinformeaza ne tine oamenii dezinformati manipulati captivi sistem exploatareIMP1 14 dec 2013: Ideea ca televizorul te informeaza este o ILUZIE. Televiziunea si mass media ii tine pe oameni dezinformati, manipulati si captivi in sistemul de exploatare si sclavie. Comparatie Informarea de la TV vs Informarea prin Internet (edu)

…………………………………………………………………………

Iluzii in care cred romanii blocheaza evolutia dezvoltarea poporului roman a societatii romanesti a Romaniei. falsa realitate adevarul dur realitatea reala din jurul nostru minciuni livrate romanilorIMP1 4 feb 2014: Iluzii in care cred romanii si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (edu)

…………………………………………………………………………

De ce au romanii incredere in autoritati si care sunt tipurile de autoritate pe care se bazeaza oamenii disonanta cognitiva respectarea sistemului obedienta autoritati publice institutii privateIMP1 24 feb 2014: De ce au romanii incredere in autoritati si care sunt tipurile de autoritate pe care se bazeaza oamenii – televizorul, profesori, doctori, site-uri, magazine etc (edu)

…………………………………………………………………………

Educatia pentru turme - efectele nocive ale Scolii asupra copiilor. Indoctrinare, inregimentare, insclavizare, distrugere mentala (edu)IMP1 25 feb 2014: Educatia pentru turme – efectele nocive ale scolii asupra copiilor. Scoala indoctrineaza si limiteaza potentialul. Scopul real al sistemului de invatamant din prezent: indoctrinare, inregimentare, distrugere mentala, pregatire pentru viata de sclav (edu)

…………………………………………………………………………

Solutii problemele omenirii Romania conlucrarea mai multor oameni buna credinta patrioti inteligenti creier nu vedem solutia nu inseamna ca nu exista totul e pierdut demoralizareIMP1 17 aprilie 2014: Solutiile pentru problemele noastre vin din conlucrarea mai multor oameni de buna credinta, patrioti si inteligenti. Daca noi, singuri, nu vedem solutia, nu inseamna ca este totul pierdut! (edu)

…………………………………………………………………………

Beliefs Credintele noastre si tiparul inconstient ceea ce credem ne modeleaza influenteaza comportamentul Cum sa evoluam constientizare credinte si tipare daunatoare nocive noua si societatii umane in care traim 1IMP1 16 mai 2014: Credintele noastre si tiparul inconstient ne modeleaza si influenteaza comportamentul. Cum sa evoluam? Prin constientizarea credintelor si tiparelor daunatoare, nocive noua si societatii (edu)

…………………………………………………………………………

Cum ne mor copiii pentru ca nu avem grija de ei! Sfaturi pentru parinti - cresterea copiilor si grija pentru cei mici educatie cum sa nu mori decese inec inot accidente rutiere altercatii batai violentaIMP1 27 mai 2014: Cum ne mor copiii pentru ca nu avem grija de ei! Exemple de situatii care ne pun in pericol viata. Sfaturi pentru parinti – cresterea copiilor si grija pentru cei mici (edu)

…………………………………………………………………………

De ce traiau mai mult si mai sanatos bunicii si stramosii strabunicii nostri Viata simpla la tara model de fericire pe Pamant apa curata aer nepoluat hrana sanatoasa gradina Batran BicazIMP1 9 iunie 2014: De ce traiau mai mult si mai sanatos bunicii si stramosii nostri? Viata simpla la tara – un model de fericire pe Pământ? (edu)

…………………………………………………………………………

Top 10 - cele mai importante lucruri pentru o viata mai buna, pentru bunastare si fericire. Ce trebuie sa constientizam despre lumea reala in care traim exclusiv blog ceicunoiIMP1 12 iun 2014: Top 10 – cele mai importante lucruri despre lumea reala. Ce trebuie sa constientizam despre lumea in care traim pentru a avea bunastare si fericire, o viata mai buna (edu)

…………………………………………………………………………

Welcome_To_Reality Motive să fim optimiști. Românii se trezesc. Semne bune România (încă) are speranta salvarea revenirea romaniei mafia internationala coruptie31 oct 2014: Motive să fim optimiști. Românii se trezesc. Semne bune România (încă) are (edu)

…………………………………………………………………………

Prof. Florian Colceag Societatea e menținută la nivel infantil ca să fie mai ușor manipulabilă. Apatia este etapa de dinaintea morții educatie industriala copii scoala invatare reala10 nov 2014: Prof. Florian Colceag: Societatea e menținută la nivel infantil ca să fie mai ușor manipulată. Apatia este etapa de dinaintea morții (edu)

…………………………………………………………………………

Peter Hurley irlandez strain în România festivalul drumul lung sapanta sunteți cei mai sufletiști oameni din Europa. Comoara voastră națională este satul românesc11 dec 2014: Peter Hurley: sunteți cei mai sufletiști oameni din Europa. Comoara voastră națională este satul românesc. Nimeni în Europa nu are ce are România

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

ISTORIE:

Istoria adevarata a Romaniei. Dacii sunt primii oameni care au populat Europa. Românii sunt DACI, nu romani. Romania e Dacia limba latina romana statuie dac inceputul civilizatiei poporul roman cartiIMP1 8 iunie 2013: Istoria adevarata a României. Dacii sunt primii oameni care au populat Europa. Românii sunt DACI, nu romani. Dacia e România si România e Dacia (edu48)

…………………………………………………………………………

Interviu Miceal Ledwith 2014 studiu Mark Pagel istoria adevarata a limbilor europene si a limbii romane Latina provine din limba romana si nu invers oamenii sunt buni dezvoltare cooperare impartire resurse 1IMP1 5 martie 2014: Interviu Miceal Ledwith 2014 si studiu Mark Pagel 2013 – istoria adevarata a limbilor europene si a limbii romane. Latina provine din limba română si nu invers. Oamenii sunt buni si dezvoltarea are loc prin cooperare (edu)

…………………………………………………………………………

ovidiu slatineanu neokoolt piatra neamt brand de tara civilizatia cucuteni ultima comoara nedescoperita de pe glob Cultura Cucuteni - adevaratul brand de tara! Interviu Ovidiu Slătineanu, Piatra Neamt 2IMP1 28 iun 2014: Ultima comoara nedescoperita de pe glob: Cultura Cucuteni – adevaratul brand de tara! Interviu Ovidiu Slătineanu, Piatra Neamt, iunie 2014 (edu)

…………………………………………………………………………

O alta istorie privind razboaiele mondiale, cucerirea Romaniei de catre mafia internationala solutii pentru eliberarea poporului român adevarul despre lumea reala world war6 aug 2014: O alta istorie privind razboaiele mondiale, cucerirea Romaniei de catre mafia internationala, solutii pentru eliberarea poporului român (nom)

…………………………………………………………………………

Generalul Sovietic Susaikov tigara Regelui Mihai I Ziaristi Online Cunoasterea Adevarului istoric Regele Mihai tradarea 23 august 1944 Ion Antonescu Razboi Mondial29 aug 2014: Cunoasterea Adevărului istoric – Regele Mihai, tradarea din 23 august 1944, Ion Antonescu, Al Doilea Război Mondial, distrugerea României de catre straini (nom)

…………………………………………………………………………

ziua nationala a Romaniei 1 intai decembrie 12 2013 Targu Mures grup tineri romani buna credinta patrioti dragos burghelia pancarta limba romana unica stapana steag Romania 201310 dec 2014: Limba română – cea mai veche din lume. Comparație cu sanscrita si alte detalii despre stramosii nostri daci (edu)

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

SĂNĂTATE:

mini ghid cum sa te lasi de fumat cartea in sfarsit nefumator metoda usoara a lui allen carr, ceicunoi.wordpress.comIMP1 3 aug 2012: Cum sa te lasi de fumat in cel mai usor mod posibil. Ghid COMPLET metoda Allen Carr. Sfaturi pentru fumatori (s12)

…………………………………………………………………………

riscuri amenintari ne e frica de moartea rapida subita imediata nu ne pasa pericole moarte lenta reactia oamenilor la pericole comportamente nocive care ne sinucid sinucidere lenta probleme sanatateIMP1 21 nov 2013: De ce ne e frica de moartea rapida dar de moartea lenta nu ne pasa? Reactia oamenilor la pericole si comportamente nocive care ne sinucid lent (s)

…………………………………………………………………………

Oamenii au fost facuti sa fie ierbivori vegetarieni nu carnivori omnivori omul este prin natura sa biologica vegetarian dieta ideala a oamenilor pentru o viata lunga si sanatoasa fructe legumeIMP1 3 mai 2014: Oamenii au fost facuti sa fie ierbivori / vegetarieni, nu carnivori sau omnivori. Omul este prin natura sa biologica vegetarian. Dieta ideala a oamenilor pentru o viata lunga si sanatoasa este alcatuita din produse vegetale – legume, fructe, seminte, samburi etc (s)

…………………………………………………………………………

Ce faci sa fii sanatos – 5 cinci sfaturi practice pentru o viata lunga si sanatoasa odihna, alimentatie, mancare otrava apa somn miscare sport sedentarism stres stabilitate psihica emotiiIMP1 15 mai 2014: Ce faci sa fii sanatos – 5 sfaturi practice pentru o viata lunga si sanatoasa (s)

…………………………………………………………………………

Studiu din 1992 Consumul de mancare incalzita la microunde duce la degenerarea organismului uman. Pericolele cuptoarelor cu microunde asupra sanatatii aparat de produs otrava sursa imbolnaviri7 oct 2014: Studiu din 1992: Consumul de mancare incalzita la microunde duce la degenerarea organismului uman. Pericolele cuptoarelor cu microunde asupra sanatatii (s)

…………………………………………………………………………

VACCINURI:

minciunile industriei farmaceutice medicale doctori corupti vaccinare pareri sfaturi impotriva contr anti vaccinuri pentru copii sunt periculoase nu vaccinati copiii, ceicunoi.wordpress.comIMP1 19 ian 2013: Vaccinuri pt copii – o minciuna! Afacerea profitabila ” Vaccinarea copiilor “. Nu va vaccinati copiii! Coruptia din spatele industriei medicale si farmaceutice (s22)

…………………………………………………………………………

Pericolele vaccinurilor continut vaccinuri prea mult pentru copii2 sept 2014: Ce contin vaccinurile pe care le injectam in copiii nostri? Substante chimice toxice: conservanti, aluminiu, antibiotice, formaldehida, MSG, mercur, timerosal etc. NU a existat si nu va exista niciodata un vaccin sigur (s)

…………………………………………………………………………

coperta Sfaturi pentru parinti femeile gravide si ingrijirea copiilor carte de baza despre vaccinuri Dr. Christa Todea - Gross Vaccinurile preventie sau boala O noua patologie pediatrica 2012 ed christiana5 sept 2014: Sfaturi pentru femeile gravide si ingrijirea copiilor. Carte de baza despre vaccinuri – Dr. Christa Todea – Gross – Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica, 2012 (s)

…………………………………………………………………………

vaccin antigripal copii chimicale toxice nocive daunatoare sanatatii Vaccinul antigripal - o otrava oferita gratuit românilor. Vaccinurile anti gripa vaccin ne scad imunitatea si cauzeaza boli grave6 nov 2014: Vaccinul antigripal – o otrava oferita gratuit românilor. Vaccinurile anti gripa ne scad imunitatea si ne predispun la alte boli, deseori mai grave (s)

…………………………………………………………………………

CANCER:

Ce inseamna un tratament naturist complet anti cauze cancer tratamente care lupta in mod adecvat non toxic impotriva cancerului proasta oxigenare a celulelor canceroase microbi sange celule vindecareIMP1 30 august 2013: Ce inseamna un tratament naturist complet anti cancer. Tratamente care lupta in mod adecvat non toxic impotriva cancerului (s51)

…………………………………………………………………………

copil spital citostatice cancer studii despre ineficienta tratamente conventionale naturiste eficiente bune anti cancer operatie chimioterapie radioterapie raditii - otrava toxica pentru pacienti medicina naturistaIMP1 6 martie 2014: Studii despre ineficienta tratamentelor conventionale anti cancer – operatie, chimioterapie, radioterapie, raditii – otrava toxica pentru pacienti (s)

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

ECOLOGIE:

rezumat afacerea rosia montana motive argumente impotriva contra anti proiectul minier cu cianuri de ce ies in strada oamenii exploatare miniera aur RMGC Muntii Apuseni salvati rosia montanaIMP1 19 oct 2013: Rezumat afacerea Rosia Montana: 30 de motive – argumente impotriva proiectului minier cu cianuri al companiei RMGC (pol180)

…………………………………………………………………………

sonda chevron exploatare gaze sist shale gas fracking fracturare hidraulica Pungesti romania vremea nouaIMP1 29 mai 2014: De ce sunt impotriva exploatarii Gazelor de sist – motive concrete. Rezumat pericolele procesului de fracturare hidraulica – fracking (eco)

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

AGRICULTURĂ, PIAȚĂ:

Parteneriatele ASAT Romania Asociatia pentru Sustinerea Agriculturii Taranesti hrana sanatoasa mici producatori romani legume direct la consumatori locali. Sustineti taranii si micii fermieri bio Boicotati supermarket urileIMP1 20 ian 2014: Parteneriatele ASAT: hrana sanatoasa de la mici producatori direct la consumatori locali. Sustineti taranii si micii fermieri romani! Boicotati supermarketurile! (s)

 …………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

BISERICĂ:

Mesaj pentru oamenii romani religiosi credinciosi ortodocsi TREZIREA DIN DOAR RUGĂCIUNE! salvarea romaniei si poporului roman prin actiuni concrete protest de strada cand pentru ce sa te rogi un bun crestinIMP1 19 aprilie 2013: Mesaj pentru oamenii romani religiosi credinciosi ortodocsi: TREZIREA DIN “DOAR RUGĂCIUNE”! (bis10)

 …………………………………………………………………………

IMP1 – continuare:

Politică şi NOM:

IMP1 1 martie 2013: Criterii de evaluare pt politicieni. Ce inseamna politician bun / rau? (pol20)

IMP1 29 apr 2013: Ierarhia nivelurilor cunoasterii situatiei globale din punct de vedere al puterii, al controlului omenirii. Cunoasterea adevarului, nedreptatea mondiala, realitatea inconjuratoare (nom22)

IMP1 12 mai 2013: Doar informarea corecta a publicului privind adevarul real din jur este INSUFICIENTA. Trebuie actiuni concrete pentru salvarea Romaniei (pol126)

IMP1 31 mai 2013: De ce este mai importanta BUNA CREDINTA decat COMPETENTA in politica? Criterii alegere politicieni. Cu cine votam (pol132)

IMP1 1 aug 2013: Cum demonstrezi buna credinta. Cum alegem oameni morali in fruntea noastra, la conducerea tarii si in administratia locala (pol155)

IMP1 24 aug 2014: Comparatie UE – URSS, de Vladimir Bukovsky. “Eu am trait in viitorul tau si nu a functionat!”. Uniunea Europeana este noua Uniune Sovietica (nom)

IMP1 29 oct 2014: De ce România nu poate scăpa de mafia străinilor așa cum a încercat Islanda? (nom)

…………………………………………………………………………………………….

EDUCAȚIE, FAMILIE, MANIPULARE: 

IMP1 19 feb 2012: Cauzele violentei domestice. Rezolvare violenta domestica. Probleme familie (fam2)

IMP1 6 feb 2013: Cum sa te ajuti PE TINE din viitor. Gandirea pe termen scurt si lung. Binele din prezent si binele din viitor (edu18)

IMP1 22 aprilie 2013: Cum si unde trebuie sa stea copilul in masina. Scaun auto special bebelusi. Cum tinem copiii mici in autoturism cu centura de siguranta (edu37)

IMP1 28 iunie 2013: Exercitiu de imaginatie – cate lucruri am putea face daca nu am fi constransi de Sistem sa muncim pentru a supravietui… (edu58)

IMP1 2 martie 2014: Raportarea la majoritate – un criteriu nociv de alegere a comportamentelor benefice. Sortarea lucrurilor bune de cele rele – principiul majoritatii. Atitudini daunatoare (edu)

IMP1 18 martie 2014: Cum sa fii „Dumnezeu pe Pamant”? Meserii, profesii, functii, abilitati care iti dau posibilitatea sa faci foarte mult bine in societatea umana. Cum folosim Puterea (edu)

IMP1 25 aug 2014: Generatia tanara si societatea actuala. Banii sunt astazi infrastructura catre libertate (nom)

IMP1 29 sept 2014: Petrolul NU provine din materie organica si NU se epuizeaza! Zăcămintele de țiței se refac singure! Teoria modernă Ruso-Ucraineană privind originile ABIOTICE ale petrolului (edu)

IMP1 29 sept 2014: Motivul cresterii preturilor la petrol: controlul mafiei internationale asupra popoarelor lumii (nom)

IMP1 28 oct 2014: Dependenta de tehnologie si retelele sociale online. VIDEO Priveste in sus, nu la ”dispozitivele iluziei” (edu)

IMP1 22 dec 2014: Spiritul de solidaritate și cooperare din satele românești – viu și neatins de individualismul din marile orașe

…………………………………………………………………………………………….

RUPEREA ROMÂNIEI:

IMP1 3 iunie 2013: NU sustineti regionalizarea Romaniei! NU votati noua varianta a Constitutiei! Sunt pasi clari spre disparitia Statului Romania si a poporului roman! (pol133)

…………………………………………………………………………………………….

SĂNĂTATE:

IMP1 4 iulie 2012: Cum si unde sa donezi sange – ghid complet pas cu pas informatii donare, centre Bucuresti (s10)

IMP1 21 sept 2012: Cat de nociv este cuptorul cu microunde? Cum sa incalzesti mancarea? (s14)

IMP1 16 nov 2012: Cum sa renunti la mancarea nesanatoasa. Dependenta de alimente gustoase dar toxice. La ce alimente nocive am renuntat (s17)

IMP1 2 aug 2013: Fructele se mananca pe stomacul gol. Nu amestecati fructe cu legume sau alt tip de mancare. Sfaturi dieta alimentatie sanatoasa (s48)

IMP1 6 aug 2013: Prezentare interviu Dr Russell Blaylock – neurochirurg si nutritionist care vorbeste despre medicina clasica ineficienta, protejarea creierului, preventie si tratare boli degenerative, Alzheimer, Parkinson, dementa, pierderea memoriei (s49)

IMP1 20 nov 2013: Castile de telefon hands free ne protejeaza de cancer. NU mai tineti telefonul la ureche cand vorbiti la el! Sfaturi pentru convorbirile la mobil (s)

IMP1 11 dec 2013: Cum ne protejam ochii si urechile. Sfaturi pentru a nu iti pierde vederea si auzul. Cum sa iti pastrezi simturile vii. Exercitii de vedere. Scoate castile din urechi! (s)

IMP1 3 aprilie 2014: Parfumuri TOXICE. Produsele de ingrijire, cosmeticele si parfumurile sunt pline de chimicale nocive toxice si ne imbolnavesc. Ingredientele chimice din produsele de infrumusetare dauneaza grav sanatatii (s)

IMP1 21 aug 2014: Plasticul este toxic. Folosirea plasticului in industria alimentara ar trebui interzisa! Cum ne afecteaza sanatatea obiectele din plastic din jurul nostru (s)

IMP1 1 sept 2014: Mergi descult pe pamant pentru o sanatate mai buna. Beneficiile medicale ale impamantarii, avantajele mersului in picioarele goale (s)

IMP1 9 nov 2014: Cât de toxice sunt bananele? Detalii despre chimicalele folosite în culturile industriale și gazare (coacerea artificială în depozite) (s)

…………………………………………………………………………………………….

AGRICULTURĂ, PIAȚĂ:

IMP1 2 mai 2014: Calendarul pietei – ce gasim la piata in aceasta perioada. Legume si fructe de sezon, de-a lungul anului. Cultivarea plantelor in gradina – pe anotimpuri si luni (s)

…………………………………………………………………………………………….

INTERNET:

IMP1 17 feb 2012: Avantaje – dezavantaje internet (p2): Pericolele internetului. Probleme, riscuri (net5)

IMP1 17 feb 2012: Avantaje si dezavantaje Facebook – spionaj, date personale, virusi, sex, divort, comunicare, jocuri etc (net6)

…………………………………………………………………………………………….

 

IMP2 și IMP3:

(o sa pun link activ cand o sa am timp – pana atunci le puteti gasi prin optiunea CAUTA pe blog din stanga sus)

Politică și NOM:

IMP2 24 ian 2012: Ce au câştigat românii prin protestele de stradă 2012

IMP2 – 10 feb 2013: Îndrăgosteala de politicieni – un fenomen nociv pentru poporul român. Cum analizeaza si voteaza românii oamenii politici (pol105)

IMP2 – 25 feb 2013: Este normal sa protestam? De ce nu ies mai multi romani in strada? Lupta pentru drepturile noastre si pentru o viata normala prin proteste (pol106)

IMP2 5 martie 2013: Ce vor toti oamenii si cum pot obtine ce-si doresc. Totul pleaca de la ce vrem. Solutii pentru bunastare (pol110)

IMP2 10 aprilie 2013: Solutie pentru România: “Alegeri anuale pân’ la rezolvare”. Curatarea clasei politice si reducerea coruptiei (pol118)

IMP2 – 10 aprilie 2013: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119)

IMP2 27 apr 2013: Politicienii trebuie schimbati pana cand apar candidati morali, de buna credinta. Despre banci, vot, alegeri si moralitatea romanilor. Romanii accepta sa fie sclavi (pol123)

IMP2 3 iunie 2013: Cel mai bun sistem de vot – corect si incoruptibil. Alegeri imposibil de fraudat. Sistem ideal de votare. Alegerea conducatorilor in Romania. Candidati independenti (pol134)

IMP2 16 septembrie 2013: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168)

IMP2 7 nov 2013: Interviu Florian Colceag despre starea Romaniei si solutii de rezolvare a crizelor prin care trecem (pol)

IMP2 14 ian 2014: Cum si de ce avem incredere in oameni, institutii, politicieni. Criterii alegere oameni de incredere – transparenta, consecventa, respectarea promisiunilor etc (pol)

IMP2 29 ian 2014: VIDEO dedicatie impotriva iluziei ”Europa civilizata din Vest”. Poze imagini foto parlamentarii europeni iau mii de euro din banii munciti de cetatenii Europei ca sa stea degeaba in plen sau chiar fara sa vina la serviciu (pol)

IMP2 27 iun 2014: Probleme si piedici in infiintarea unui partid nationalist si in accesul patriotilor romani la conducerea Statului. Situatia Romaniei in prezent – colonie exploatata de straini (pol)

……

IMP3 2 aug 2012: Avantajele referendumului de demitere a lui Traian Băsescu 29 iulie 2012. Ce am invatat (pol58)

IMP3 5 nov 2012: Cum sunt afectati oamenii bogati de politică si administratie. Prostia celor care au bani si sunt egoisti (pol76)

IMP3 9 ian 2013: Lipsa de transparenta in institutiile publice inseamna CORUPTIE. Politica si secretele administratiei publice (pol94)

IMP3 11 ian 2013: FMI distruge suveranitatea statelor si le duce spre faliment economic financiar (pol95)

IMP3 14 martie 2013: Blandetea stramoseasca a poporului roman. Bunatatea nativa a taranilor si a românilor adevarati (pol112)

IMP3 22 martie 2013: Ce avem nevoie concret pentru rezolvarea problemelor României. Asigurarea interesului general al poporului român. Cum sa progresam si sa traim mai bine (pol116)

IMP3 25 martie 2013: Adio pensie. Romanii nu vor mai primi pensii. Colectie articole despre munca si pensionare. Viitorul tinerilor. Problemele batranilor (pol116)

IMP3 18 apr 2013: Ce este saracia romanilor si a oamenilor? Cauze si solutii de rezolvare ale problemelor Romaniei si omenirii (pol121)

IMP3 7 iunie 2013: De ce nu avem o miscare serioasa in societatea romaneasca? Nemultumiri reale si naturale, lider natural, miscare naturala (pol136)

IMP3 10 iunie 2013: Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ” (pol137)

IMP3 13 iunie 2013: Romania vs Romania. Trecut vs prezent – realitatea României din ultimii 23 de ani (pol138)

IMP3 21 iunie 2013: Interviu Dalai Lama. Este posibila unirea economiei cu altruismul? Avantajele acestei idei si problemele economice actuale – goana dupa profit, devalorizarea banilor, plata incorecta a muncii (pol140)

IMP3 30 iunie 2013: Periplu educativ – Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA” (pol146)

IMP3 7 iulie 2013: Previziuni pentru noua economie mondiala si Romania. Noua societate umana in viitor. Reintoarcerea in timp la lucrurile bune din istoria noastra – o civilizatie smerita (pol147)

IMP3 26 nov 2013: Ce am castigat in urma protestelor Rosia Montana, Gaze Sist, Bucuresti, Pungesti, Mosna septembrie – noiembrie 2013 (pol)

IMP3 7 ian 2014: Plugusor genial al unui batran sarac la chilia lui Daniil Sihastrul. VIDEO – cea mai tare uratura de anul nou. Colindul anului pentru politicieni (pol)

IMP3 10 ian 2014: De ce este presedintele Traian Basescu un criminal? Politicienii de rea credinta sunt infractori si criminali. Coruptia ucide! (pol)

IMP3 21 ian 2014: VIDEO Juramantul jandarmilor români (teoria) VS abuzurile jandarmilor români (practica) (pol)

…………………………………………………………………………………………….

NOM (Noua Ordine Mondială):

IMP2 28 sept 2012: De ce nu sunt interesati românii de Noua Ordine Mondială? (pol61)

IMP2 26 apr 2013: VIDEO Distributia averii in SUA. Inechitatea saraci – bogati in America. Perceptia cetatenilor americani despre bogatia averea Statelor Unite. Realitatea ascunsa (nom21)

IMP2 13 septembrie 2013: Romania – colonie in Noua Ordine Mondiala. De ce a avut loc lovitura de stat din 1989 si asasinarea lui Ceausescu (nom37)

IMP2 23 septembrie 2013: Ilie Serbanescu despre Romania si Bulgaria – doi intr-o barca – sclavii imperiului european UE. Colonii in Europa. Suntem sclavi exploatati (nom39)

IMP2 27 septembrie 2013: Cum ar trebui sa ne comportam in relatia cu politicienii corupti. Dilema prizononierului – aplicabila in contextul actual din Romania. Revendicari popor – clasa politica (pol172)

IMP2 4 oct 2013: Ce avantaje si implicatii ar aduce Energia GINA – gratuita, infinita, nepoluanta, accesibila oricui? Bunastare pentru omenire sau haos “natural” / impus? (eco80)

IMP2 14 ian 2014: Aplicatii telefon mobil IPhone care fura date biometrice. Cum isi ofera oamenii prin smartphone date personale – sanatate, pozitie geografica, recunoastere faciala (a fetei), iris, amprente digitale, bataile inimii etc (nom)

IMP2 11 feb 2014: Avertizari parintele Elpidie din Grecia privind al Treilea Razboi Mondial, cine conduce lumea si Noua Ordine Mondiala (nom)

…..

IMP3 20 dec 2012: Uniunea Europeana mai mult ne ingroapa decat ne ajuta. Romania trebuie sa se dezvolte singura (nom2)

IMP3 10 ian 2013: Romania este o colonie a marilor puteri straine – control asupra resurselor, energiei, bancilor (nom5)

IMP3 1 martie 2013: POZE simboluri masonice BUFNITA in martisoare de 1 martie 2013. Coincidenta sau nu? (nom10)

IMP3 2 martie 2013: De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11)

IMP3 11 martie 2013: Banca ING lanseaza card bancar contactless – un nou pas in controlul populatiei umane. Manipulare, cine conduce lumea (nom13)

IMP3 25 aprilie 2013: Lista membri români Clubul de la Roma – masonerie Mugur Isarescu. Raport Bankrupting Nature – Falimentarea Naturii 2013. The Blue Economy. Simboluri masonice (nom20)

IMP3 19 apr 2013: Adevarul despre Gaddafi – exemplu de manipulare prin presa. Razboiul de colonizare SUA, UE contra LIBIA. Testamentul lui Muammar al – Gaddafi (nom19)

IMP3 30 mai 2013: Recapitulare experimentul FMI in Romania si ţeapa datoriilor suverane – poporul roman indatorat si Romania – colonie a puterilor straine (nom26)

IMP3 6 iunie 2013: Masinatiile politice si disparitia imaginatiei – cauze ale dezastrului mondial din prezent. Se apropie o revolutie la nivel global (nom28)

IMP3 24 iulie 2013: Celebrul discurs Benjamin Freedman 1961 despre adevarul din spatele celor doua Razboaie Mondiale – SUA, Anglia, Germania, Rusia, evrei, interese oculte, Palestina (nom34)

IMP3 28 oct 2013: Comentariu relevant despre protestele de strada din Romania comparativ cu protestele si atitudinea ungurilor la nivel european si in tara noastra (nom)

IMP3 30 oct 2013: Sigla RMGC seamana cu logo-ul Antena Play si apare pe o casa din civilizatia Cucuteni? Banda Moebius (panglica Mobius) apare in mai multe sigle si logo-uri ale diferitelor companii de pe glob (nom)

IMP3 18 ian 2014: Benjamin Fulford despre lumea reala in care traim. Ultimatum dat Ocultei Mondiale, celor care conduc si controleaza omenirea din umbra (nom)

…………………………………………………………………………………………….

Ecologie

IMP2 22 oct 2014: Asociatia Ecoruralis colecteaza seminte traditionale din toata tara pentru salvarea soiurilor de legume româneşti (eco)

IMP3 17 dec 2012: Taierea brazilor de Craciun ajuta mediul inconjurator. Cumparati brazi naturali cu radacina in ghiveci! (eco19)

IMP3 14 iunie 2013: Minciuni, dezastru ecologic, furt si manipulari cu tupeu – Gaze sist, Rosia Montana, Organisme modificate genetic, Codex alimentarius, Inregistrarea semintelor, Captarea si Stocarea Carbonului, Microhidrocentrale (pol139)

IMP3 18 nov 2013: Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem! (nom)

…………………………………………………………………………………………….

Educație:

IMP2 9 ian 2013: NU CREDE ORBESTE TOT CE VEZI, CITESTI SI AFLI AICI! GÂNDEŞTE! Campanie Ce-i cu noi? (edu9)

IMP2 14 ian 2013: Colectie bancuri, pilde, zicale, snoave, parabole, povesti funny amuzante, chestii educative (edu11)

IMP2 14 ian 2013: Diferenta interesul public vs interesul publicului. Lucruri care ne afecteaza viata si bunastarea. Ce vrea poporul român (edu12)

IMP2 21 ian 2013: Ce faci in caz de cutremur? Triunghiul Vietii – tehnica de supravietuire protejare in timpul cutremurelor (edu13)

IMP2 13 martie 2013: Cat de important este sa ai un scop in viata. Lupta pentru o cauza nobila si vei fi mai implinit. Rostul, de Bradut Florescu (edu23)

IMP2 17 martie 2013: Lista colectie citate zicale motto-uri celebre educative, chestii in care cred si dupa care actionez in viata. Emilian, blog Ce-i cu noi? (edu24)

IMP2 10 iunie 2013: Cat de normali si anormali sunt românii. Bolile societatii romanesti. Normalitate si anormalitate. Rezistenta poporului roman la dezastrul politic economic social medical si ecologic din România (edu49)

IMP2 27 iunie 2013: De ce oamenii destepti nu reusesc in viata, iar prostii au succes si bani. Ce trebuie sa faca oamenii inteligenti pentru a avea succes (edu56)

IMP2 27 iunie 2013: Cum rezistam mental comportamentelor gresite pe care le avem? Cum facem sa ne schimbam in bine? Salata sanatoasa (edu57)

IMP2 7 august 2013: Ne-am nascut si traim intr-o lume pe care nu o cunoastem dar nici nu vrem sa o cunoastem. Suntem ignoranti chiar si fata de propria viata. Proasta educatie ne-a distrus mental (edu74)

IMP2 24 oct 2013: VIDEO – cat de ignoranti sunt romanii fata de protestele de strada? Reactia trecatorilor denota manipularea si distrugerea mentala premeditata a poporului roman (edu)

IMP2 21 nov 2013: Initierea – Stapanirea Lumii Materiale. Importanta folosirii emisferei drepte pentru lumea in care traim. Libertatea omului – cunoasterea adevarului (edu)

IMP2 4 feb 2014: Originea ungurilor si istoria lor in Transilvania si Europa – pe scurt si foarte clar, de la un profesor de istorie sarb (edu)

IMP2 19 feb 2014: Ce mi s-a intamplat azi. Colectie de povestiri, intamplari educative – chestiute din viata unui roman bucurestean interesat de binele Romaniei. Cum sa faci fapte bune (edu)

IMP2 29 martie 2014: Banii nu mai au doar functia initiala de schimb de marfuri si abilitati pt implinirea nevoilor. Relatia producator – consumator este blocata de lipsa banilor, niste simple hartii pe post de intermediar intre oameni. Banii in sine nu au valoare. Datoriile globale nu se pot plati (edu)

IMP2 5 iunie 2014: Sfaturi importante pentru parintii care merg in concediu vacanta cu copiii. Înec la mare, importanta luminii solare, legume fructe la piata, centura in masina etc

IMP2 19 dec 2014: Colindele românești riscă să ajungă doar piese de muzeu. Ce putem face pentru susținerea tradițiilor strămoșești?

…..

IMP3 18 mai 2012: Cum sa inveti sa mergi pe bicicleta – singur, simplu, rapid. Cea mai usoara metoda (div3)

IMP3 11 iul 2012: De ce sunt preconceptiile o problema? Ce prejudecati fac românii? Analiza comportamentala probleme oameni (div6)

IMP3 30 oct 2012: Schimbari necesare la poporul român. Abordari si atitudini importante pentru români. Schimbarea comportamentului (edu5)

IMP3 2 aprilie 2013: Dependenta de televizor. Problemele cauzate de privitul la TV. Televiziunea controleaza mintea umana, hipnotizeaza si amorteste creierul omului (edu28)

IMP3 8 aprilie 2013: Denumirea corecta este TIGAN sau DOM, nu rom, rromi sau romani – articol explicativ despre minoritatea tiganeasca rroma din Romania si Europa (edu31)

IMP3 8 aprilie 2013: Adevarata valoare a oamenilor: inteligenta luminoasa – grija fata de cei din jur, lupta pentru dreptate si normalitate (edu32)

IMP3 23 mai 2013: Efectele supararii, emotiilor si gandurilor negative, legea universului, stresul si neintelegeri in cuplu, iertarea si iubirea (edu43)

IMP3 29 mai 2013: De ce sa NU fii arogant in legatura cu ce detii si ce ai realizat in viata. Nimic din ceea ce avem nu este din meritul nostru. Oamenii infumurati care se dau mari cu ce au sunt niste douchebags (edu45)

IMP3 18 iunie 2013: Lumanarea – pilda invatatura sfaturi educative de la parinti pentru copii. Despre viata omului pe Pamant (edu54)

IMP3 19 iunie 2013: Români frumosi – lista oameni romani contemporani valorosi – inventatori, inventii, medicina naturista – aplicatii benefice societatii (edu55)

IMP3 28 iunie 2013: Exercitiu de imaginatie – cate lucruri am putea face daca nu am fi constransi de Sistem sa muncim pentru a supravietui… (edu58)

IMP3 1 august 2013: Interviu prezentare VIDEO profesorul Florian Colceag despre rostul omului in viata si multe alte lucruri interesante (edu71)

IMP3 7 ian 2014: Colectie documentare VIDEO educative interesante, importante si relevante pentru viata si lumea in care traim (edu)

IMP3 13 ian 2014: De ce suntem bombardati cu muzica peste tot? VIDEO – cum ne este influentat creierul de muzica? Emisfera stanga, emisfera dreapta. Florian Colceag – copii supradotati (edu)

…………………………………………………………………………………………….

Istorie:

IMP3 9 aprilie 2013: “Limba latina se trage din cea română si nu invers”. Românii sunt daci vlahi traci, nu romani. Istoria României – Dacia (edu33)

IMP3 2 mai 2013: Despre istoria si zona geografica a Romaniei stravechi. Dacia, Tracia, daci, traci, traco-dacii si poporul roman. Limba română straveche (edu38)

IMP3 7 iunie 2013: Dacii au populat Europa si au ajuns pana in China. Comunitatea Punjabi din India vorbeste romaneste. Românii sunt DACI, nu romani (edu47)

IMP3 12 iunie 2013: Cuiul Dacic – o lectie despre istoria reala a celor din care ne tragem noi românii – Dacii (edu50)

…………………………………………………………………………………………….

Ruperea României:

IMP3 25 iunie 2013: Transilvania in pericol – cum se incearca furtul unei bucati din Romania. Ungaria doreste anexarea Transilvaniei (pol 143)

IMP3 28 iunie 2013: Cum a rezolvat Slovacia problema minoritatii maghiare care doreste autonomie. Sfaturi pentru liderii politici romani privind pretentiile Ungariei de a-sil argi granitele (pol144)

…………………………………………………………………………………………….

Internet:

IMP2 20 nov 2012: Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7)

…..

IMP3 16 ian 2012: Reguli de respectat pe internet. Manifest pentru drepturile internetului (net2)

IMP3 26 mai 2013: Aplicatia Collusion – vezi ce site-uri te urmaresc pe internet. In mediul online nu exista date private – “cineva” stie tot ce faci (net9)

…………………………………………………………………………………………….

Sănătate:

IMP2 29 iunie 2012: Cum se foloseste o toaleta publica. Cum sa folosesti baia in mod igienic – pt femei si barbati (s8)

IMP2 29 iunie 2013: Adevaruri despre medicina moderna – o afacere murdara pe seama pacientilor – totul este despre bani. Pericole medicina clasica (s38)

IMP2 3 iulie 2013: Efectele lipsei de somn. Cat si cand sa dormi in fiecare noapte pentru o viata sanatoasa. Odihna insuficienta provoaca boli. Tip de somn (s39)

IMP2 11 iulie 2013: Viata sanatoasa partea 1 – De ce depinde sanatatea organismului uman. Odihna, alimentatie, stres, miscare, poluare etc (s42)

IMP2 2 august 2013: Fructele se mananca pe stomacul gol. Nu amestecati fructe cu legume sau alt tip de mancare. Sfaturi dieta alimentatie sanatoasa (s48)

IMP2 6 august 2013: Prezentare interviu Dr Russell Blaylock – neurochirurg si nutritionist care vorbeste despre medicina clasica ineficienta, protejarea creierului, preventie si tratare boli degenerative, Alzheimer, Parkinson, dementa, pierderea memoriei (s49)

IMP2 27 martie 2014: Surse de radiatii cu influente nocive asupra sistemelor biologice si sanatatii umane. Efecte toxice calculator, televizor, telefon mobil, cuptor cu microunde etc (s)

IMP2 19 mai 2014: Lista comportamente daunatoare sanatatii fizice si psihice. Cum ne dam seama ca avem un stil de viata nesanatos. Lucruri concrete care ne afecteaza sanatatea (s)

…..

IMP3 3 oct 2012: VIDEO – Reportaj despre gunoiul pe care il mancam zilnic. Chimicale, E-uri si toxine in mancare (s14)

IMP3 15 dec 2012: Pericolele dulciurilor pentru sanatate. ASPARTAM – substanta dulce toxica. Dulciuri nocive (s19)

IMP3 24 dec 2012: Ce sa NU mancam de Craciun: mezeluri si dulciuri toxice nocive pentru sanatate (s20)

IMP3 28 feb 2013: Pericolele alimentelor procesate: cereale extrudate, lapte, sucuri “naturale” – nocive pentru sanatatea organismului uman (s28)

IMP3 28 martie 2013: Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31)

IMP3 30 apr 2013: Mega compania Monsanto preia controlul asupra lantului alimentar si pune in pericol accesul omenirii la hrana mancare sanatoasa (nom23)

IMP3 7 mai 2013: Pericole Soia modificata genetic OMG in alimentatia hrana mancarea romanilor de zi cu zi. Riscuri probleme organisme modificate genetic in agricultura din Romania (s33)

IMP3 4 iunie 2013: Experiment – pericolele dispozitivelor Wi-Fi care emit radiatii electromagnetice pentru sanatatea umana. Plantele nu cresc de la radiatiile unui router internet wireless wi fi (s36)

IMP3 14 mai 2013: Probleme donarea de sange in Romania – informatii cum unde sa donezi sange. Concluzii sfaturi donatori, centre donare si personalul sistemului medical romanesc (s35)

IMP3 10 august 2013: Interviu Ovidiu Bojor – medicina holistica, alimentatie sanatoasa, odihna, energie, cum sa traiesti sanatos si sa ai o viata fara boli. Tratarea bolilor. Medicina viitorului (s50)

IMP3 28 martie 2014: Harta – Romania altfel – cu oameni deosebiti care schimba lumea in jurul lor (s)

…………………………………………………………………………………………….

Cancer:

IMP3 26 iunie 2013: Interviu Daniel Reid – cauze boli si solutii anti cancer. Dieta alcalina, post, oxigenarea celulelor. Remediu tratamente impotriva cancerului (s37)

IMP3 19 iulie 2013: Viata sanatoasa partea 3 – Informatii complete despre tratarea cancerului in mod natural, non toxic, eficient, ieftin, rapid – doar pentru cei care vor sa traiasca (s44)

…………………………………………………………………………………………….

Bicicleta:

IMP3 18 mai 2012: Cum sa inveti sa mergi pe bicicleta – singur, simplu, rapid. Cea mai usoara metoda (div3)

IMP3 24 oct 2012: Ce presupune o retea de piste de bicicleta eficienta. Benzi pentru biciclisti in marile orase (eco12)

IMP3 28 oct 2012: Cum omori un biciclist? – ghid practic pentru soferi. Comportamentul la volan. Cu bicicleta in trafic (edu4)

IMP3 29 oct 2012: Avantajele unei infrastructuri reale pentru biciclete în oraş. Piste benzi de biciclisti în trafic (bici1)

IMP3 16 aprilie 2013: Mersul pe bicicleta – sfaturi incepatori. Metoda clasica si metoda usoara. Cum sa mergi in echilibru cu bicicleta (bici7)

…………………………………………………………………………………………….

Biserică:

IMP3 5 feb 2013: Pozitia Bisericii Ortodoxe Române faţă de Franc Masonerie. Declaratia Sfantului Sinod al BOR in 1937 (bis6)

…………………………………………………………………………………………….

Diverse:

IMP3 18 dec 2013: Emilian de la blogul Ce-i cu noi? lanseaza un nou site si prima Campanie 1 leu – solidaritate intre oameni buni: donatii pentru profesoara Mirela Miron si elevii din Mărișel, judetul Cluj

……………………….

Mulțumesc celor care au vizitat blogul Ce-i cu noi?, celor care citesc materialele postate și celor care distribuie aceste informații prin butoanele de mai jos.

Emilian, 13 iulie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

16 responses to “Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi?. Adevarul despre lumea reala in care traim. Informatii utile, relevante si importante pentru viata noastra pe Pamant (edu)

 1. Pt a schimba lumea trebuie să începem prin a ne schimba pe noi. Prin creşterea nivelului de educatie şi spiritualitate vom reusi. Este f. important să nu ignoram partea frumoasă a lumii. Chiar mi se pare esential să ne focalizam atenţia pe partea frumoasă şi bună. Să avem deci credinţă, nădejde şi dragoste :)

  • Daca ne schimbam noi, poporul, si de maine am fi inteligenti, cu bun simt etc, dar la conducerea țării tot mafia internațională ar fi, tot in sclavie am trai. Deci DA, schimbarea noastra are sens, insa doar daca se traduce prin eliminarea parazitilor de la conducerea statelor. Adica este important sa ne schimbam, ca sa realizam ca este OBLIGATORIU sa schimbam leprele care ne conduc, daca vrem sa avem o viata mai buna. Daca doar ne schimbam pe noi si atat, schimbarea generală in bine nu va fi prea semnificativa… Nu ignoram partea frumoasa a lumii, pentru asta luptam – sa putem sa ne bucuram linistiti de minunatiile pe care le avem pe aceasta planeta.

   Daca tu ai aveam 40 de tantari pe o mana, 10 lipitori pe un picior si 25 de capuse pe spate, care toate iti sug sangele, ai mai putea sa te bucuri de un apus de soare? Cam asta e situatia poporului roman, si a celorlalte popoare cucerite de mafia internationala in prezent…

   Pana nu scapi de PROBLEMA, nu prea te poti bucura cu adevarat de partea plina a paharului… Daca ne focalizam doar pe partea plina a paharului (gandire pozitiva etc), nu vom avea niciodata paharul plin – ne vom multumi cu jumatate (sau nici macar atat) și nu ne vom putea bucura niciodata cu adevarat de lumea in care traim.

   Corect: sa avem credinta, nadejde si dragoste, DAR NU DOAR ATAT! Să facem NOI ceva, nu să așteptăm de la Dumnezeu să ne rezolve problemele:

   https://ceicunoi.wordpress.com/2013/04/19/mesaj-pentru-oamenii-romani-religiosi-credinciosi-ortodocsi-trezirea-din-doar-rugaciune-bis10/

  • Cum adica ce e? Un Sistem de exploatare! Foarte interesant cum i s-a permis unui film (Matrix) sa redea atat de fidel situatia reala a omenirii… cu exceptia ca suntem exploatati de alti oameni, nu de programe de calculator bla bla.

 2. FELICITARI! Am gasit aici O MICA ENCICLOPEDIE cu informatii f. utile! Multumesc si SUCCES in continuare!

  • Multumesc! Sper sa-ti fie de folos! Citeste usor, cate unul, cate unul, cand ai timp, si o sa-ti faci o imagine generala destul de apropiată de realitatea în care trăim. Oricine poate contribui la dezvoltarea blogului Ce-i cu noi? Vezi de exemplu anunturile de la pagina Caut colaboratori, si vezi daca te poti implica in vreun fel. Mersi.

   https://ceicunoi.wordpress.com/caut-colaboratori/

 3. Ar trebui sa mai actualizezi pagina, dar, desigur, doar cand ai timp. Nu ai postat niciun articol redactat anul asta…

 4. Nu am stiut de acest blog pana acum, am dat de el intamplator… Felicitari pentru articole si abordare, este o enciclopedie condensata a “omului frumos” si a adevaratului sistem de valori. Inseamna ca poporul roman e inca viu, traieste! Asta ma face fericit, chiar daca adevarul revelat aici este crunt si… adevarat! Din pacate aceste valori ajung din ce in ce mai putin ca informatie in educatia tinerelor generatii, invatamantul e pe duca…Iar blogul dumneavoastra este un miracol ca exista!

  • Bine ati venit pe blogul Ce-i cu noi? ! Ma bucur ca vi se par utile informatiile. Informatiile nu ajung la oameni pentru ca principalele medii de comunicare sunt ale dusmanului – radio, tv, presa scrisa, presa online, filme etc. Noi nu putem disemina informatia mai mult decat astfel de bloguri unde nu intra decat putini oameni. FB este tot al dusmanului si cenzureaza la greu si limiteaza masiv distribuirea acestor informatii. Cei care sunt interesati sa cunoasca adevarul, cauta si afla. La ceilalti pur si simplu informatia adevarata nu ajunge si sunt intoxicati continuu de tv si restul.

 5. Bună ! Am descoperit recent acest blog , în timp ce căutam “adevărul despre lume”. Îndoielile mele au apărut din senin, mă refer că pur și simplu m-am uita în jurul meu și m-am întrebat ” chiar așa ar trebui să arate lumea ? ” . Este greu să-ți imaginezi trecutul nostru acum , tot ce credem că știm este ceea ce vor alții să știm. Noi oamenii avem tendința de a vedea doar ceea ce dorim noi să vedem ignorând adevărul .
  Fiind încă la școală înțeleg într-un fel la ce te referi – tot cei interesează pe părinți și profesorii sunt notele , se pune foarte puțin accent pe lucrurile importante cum ar fi să ne învețe cum să fim uniți , ei ne dispersează , ne fac să fim rivali uni cu alți . Dar cel mai important , nu se pune prea mult accent pe Istorie – profesorul nostru de istorie ne-a spus într-o zi că
  ” Dacă dorești să înrobești un popor , nu vei folosi forța ci îi răpești istoria ” am înțeles ce dorea domnul profesor să spună – este ca atunci când nu-ți mai amintești cine ești , atunci oamenii te pot modela cum doresc ei , manipulândute . În momentul ăsta istoria este trată superficial “dacă se face , se face , dacă nu , asta e ” .
  De asemenea politica actuală este doar o mizerie , lor nu le pasă decât de ei , uitând complet de popor . Nu mă interesează prea mult politica . Aceasta este doar un alt mod de a ne manipula , iar oamenii nu-și dau seama de asta . Părinți mei , mai ales tata nu-și ia ochii din televizor când apare vreo “știre importantă” . Îmi vine să râd când face vreun comentariu despre politicienii . Oamenii nu se pot gândi cum ar fi lumea fără o astfel de conducere , sunt dependenți .

  • Buna! Ma bucur ca ai ajuns pe aici. Cu siguranta NU asa ar trebui sa arate lumea… Lumea e mentinuta asa premeditat de Mafia Internationala. Nu cadea in capcana generalizarii exceptiei negative. Da, fara istorie NU poti intelege prezentul si nici nu poti gandi pasii si solutiile pt viitor. Politicienii de la tv sunt in principiu sclavi la mafioti. Ei nu decid, doar executa ordine de la stapani. Ei nu au “uitat de popor” caci binele poporului n-a fost niciodata o prioritate sau un scop pt ei. Despre stapanii lor – adevaratii decidenti din umbra nu afli nimic de la TV sau din presa, ci doar de la patriotii romani din trecut, care ne-au lasat scris, sau cei inca in viata. Persoanele care se uita la TV / filme, asculta Radio, citesc stirile mafiei – n-au nicio sansa sa priceapa lumea in care traiesc si isi vor face singuri rau si celor din jur. Daca au disponibilitatea sa asculte ce le explica cei care pricep mai bine lumea reala…bine, daca nu, doar rugaciunea si Dumnezeu ii mai poate ajuta. Cei mai multi oameni NU au capacitatea fizica / biologica / mentala / intelectuala sa vada adevarul, sa isi imagineze lumea cum ar putea fi fara mafia care o subjuga. Spalati pe creier fiind de mijloacele mafiei de intoxicare informationala, au sanse si mai mici sa priceapa ceva. Cei care inteleg cate ceva, cum esti tu, si au disponibilitatea sa studieze fenomenul in detaliu, sa studieze ce-au facut predecesorii nostri cu acesti dusmani seculari, sa studieze ce a mers bine si ce n-a mers bine, sa aplice lucrurile bune ramase de la patrioti (in special apropierea de Ortodoxie si sustinerea Bisericii) – sunt singurii care pot concepe si implementa solutii de rezolvare. Citeste despre disonanta cognitiva ca sa intelegi de ce cei mai multi oameni nu pot accepta adevarul dur si citeste si Protocoalele si Cartea lui Paulescu: https://ceicunoi.wordpress.com/2015/03/29/bibliografie-de-baza-pentru-intelegerea-lumii-in-care-traim-adevarul-istoric-si-cauza-problemelor-noastre-de-azi/ Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s