Aplicatia Collusion – vezi ce site-uri te urmaresc pe internet. In mediul online nu exista date private – “cineva” stie tot ce faci (net9)

Aplicatia Collusion Gary Kovacs it siguranta pe internet, vezi ce site-uri te urmaresc in mediul online nu exista date private - cineva stie ce faci pe net siteuri socializare mail stiri spionaj electronicÎn fiecare clipă cineva se uită la ce faci tu pe internet. “Datele tale PERSONALE sunt vizionate de marile companii” (sursa: antena3.ro)

Pe măsură ce navighezi pe internet, informaţii despre tine sunt colectate. Urmărirea pe internet nu este 100% malefică — datele personale pot face căutările mai eficiente; cookie-urile pot ajuta paginile tale favorite să se menţină în afaceri. Dar, spune Gary Kovacs, este dreptul tău să ştii ce date despre tine sunt colectate şi cum îţi afecteză viaţa online. El ne dezvăluie o extensie Firefox care face exact acest lucru.

Este o industrie care creşte pe zi ce trece, iar miliardele de oameni care utilizează în fiecare clipă internetul nu ştiu că acesta poate fi folosit şi împotriva lor.

Gary Kovacs, un specialist în IT, a lansat o aplicaţie care poate fi instalată pa calculatorul tău, prin care vezi cine te urmăreşte din momentul în care îţi deschizi calculatorul şi te loghezi pe internet.

Cu ajutorul extensiei “Collusion” puteţi afla unde se duc datele dumneavoastră şi cine vă urmăreşte atunci când sunteţi online.

“După ce vă instalaţi Collusion trebuie să ştiţi să interpretaţi harta. Ei bine, punctele albastre sunt pagini web pe care le-am accesat direct. Punctele roşii sunt pagini web care îmi urmăresc comportamentul, pe care NU le-am accesat, dar care mă urmăresc… Iar punctele gri sunt pagini web care mă urmăresc, dar nu am nici o idee cine sunt. Toate sunt conectate, aşa cum puteţi vedea, şi formeză o imagine a mea pe Internet”.

Explicaţia integrală a lui Gary Kovacs o puteţi vedea în materialul video de mai jos, cu subtitrare în limba română:

DE MENŢIONAT CĂ NENEA ĂSTA GARY KOVACS VORBEŞTE DOAR DE ENTITĂŢILE COMERCIALE, CARE VOR SĂ FACĂ BANI DE PE URMA ACESTEI “INDUSTRII DE SPIONAJ ONLINE”. EXISTĂ ÎNSĂ NIŞTE ENTITĂŢI ŞI MAI PERICULOASE DECÂT COMPANIILE CARE VOR SĂ FACĂ BANI PE SEAMA INFORMAŢIILOR CULESE DIN CALCULATORUL TĂU, ŞI ANUME ENTITĂŢI SUBORDONATE CELOR CARE CONDUC LUMEA DIN UMBRĂ, ŞI CARE AU NEVOIE DE ACESTE INFORMAŢII CULESE PRIN INTERNET DESPRE FIECARE DINTRE NOI, PENTRU A-ŞI DUCE LA BUN SFÂRŞIT PLANURILE NOII ORDINI MONDIALE, DE OBŢINERE A UNUI CONTROL TOTAL AL POPULAŢIEI UMANE – SCLAVI MUNCITORI DOCILI ŞI DISTRUŞI MENTAL.

APLICAŢIA COLLUSION POATE FI DOWNLOADATĂ DE AICI. (este doar pentru browserul de internet Mozilla Firefox.

Citiţi şi:

Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7)

P.s.: citind acest articol pe Antena3, am observat că au reapărut reclamele RMGC pentru demararea proiectului criminal de la Roşia Montană. PERFECT!

reclama rmgc antena3 pro proiectul minier criminal rosia montana gold corporation gabriel resources la tv site de stiri presa vanduta cumparata de interesele aur argint, gadea voiculescu bani publicitate, ceicunoi

Citiţi şi: 

Ponta, Sova si Daniel Barbu pregatesc pornirea proiectului minier criminal de la Rosia Montana. Pregatiti-va sa iesiti in strada! (eco37)

Emilian, 24 mai 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Aplicatia Collusion – vezi ce site-uri te urmaresc pe internet. In mediul online nu exista date private – “cineva” stie tot ce faci (net9)

  1. De cand folosesc internetul imi merge rau atat mie cat si familiei. S-au format mai multe lumi, una pe care vor s-o distruga prin orice mijloace si una a lor. Asa cred eu. Oamenii care lupta pentru dreptate, sunt corecti nu pot promova, sunt distrusi din toate punctele de vedere. Religia ne-a invatat ceva bun, Dumnezeu este peste tot, stie tot. Ganditi putin si veti ajunge la o concluzie. Eu va sfatuiesc pe oamenii adulti, aveti grija educati copii de mici sa -si formeze o imagine cat mai buna in viata pentru viata cei asteapta. Unde-i lege nu-i tacmeala, cu o conditie ca legea sa nu fie schimbata dupa placul fiecarui partid care ajunge la conducerea societatii. Intamplarea a facut ca in primii ani din viata sa ma ingrijeasca tata, care a vrut sa indeplineasca o dorinta a bunicului, ca toti baietii dansului sa lucreze in armata. Stiu foarte multe pe care nu mi le explic de unde vin. Sa ne urmareasca cine vor, dar cei care hotarasc soarta noastra sa nu ne franga aripile, ca suntem mai destepti ca altii. Daca nu se promoveaza valorile, vom ajunge la sapa de lemn. Eu ma refer la societatea romaneasca din care fac parte. Rautatea ni se va intoarece in viata noastra si a urmasilor daca o promovam. Nu mai avem acces la toate informatiile sa ne dezvoltam din toate punctele de vedere. Au acces numai cei care vor sa conduca lumea, societatea in care traim. Vorbim si scriem despre internet. Fara internet am devenit invalizii informaticii, apar malformatii genetice date de informatica. Sa ne intoarcem la geneza si vom fi mai fericiti. Vrem sa stim viata altora si uitam de a nostra. Sa lasat sa functioneze telepatia, fiecare o avem mai putin sau mai mult.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s