Listă cu cele mai toxice surse de informare din România. Radio, TV, Filme, Ziare, Site-uri (edu)

publicatii site-uri de stiri posturi tv romanesti toxice anti romanesti mass media manipuleaza dezinformeaza ascund adevarul 2Avem de-a face în România și peste tot pe planetă cu multiple surse de informare cu privire la realitatea înconjurătoare. Deşi pentru bunăstarea noastră ca omenire cel mai important este ADEVĂRUL despre realitatea istorică şi cea prezentă, Mass Media livrează publicului în special nimicuri despre “actualitatea zilei” – ce s-a mai întâmplat de la oră la oră – să fii primul care află, ca şi cum asta ar fi important. Oamenii înțeleg greșit ce înseamnă să fii informat. Cei mai mulți cred că ești informat dacă ești la curent cu ultimele noutăți din domeniul politic/economic/social etc. Din acest motiv cei mai mulți oameni sunt „abonați” la principalele trusturi de presă, pentru că asta li se oferă acolo: actualitatea zilei. După părerea mea, informarea este cu totul altceva. Informarea este ÎNȚELEGEREA CORECTĂ A LUMII ÎN CARE TRĂIM. Ori chestia asta n-o s-o găsiți niciodată la TV sau pe site-urile mafiei…

De la părinți, rude, colegi, profesori, prieteni până la politicieni, mass media, radio, filme, TV, internet etc, toate aceste surse de informare pot fi benefice procesului de informare cu privire la ADEVĂRul despre lumea în care trăim, sau pot fi toxice, adică oferă minciuni, dezinformare, manipulare, propagandă anti-adevăr, ascunderea adevărului și chiar distrugerea adevărului. NIMENI nu ne-a învățat vreodată prin școală sau pe la TV că așa stă situația: că avem surse de informare corecte și surse de informare toxice şi să avem grijă CINE spune, UNDE spune, CE să citim şi DE UNDE etc.

Poporul nostru, în bunătatea și naivitatea lui nici măcar acest lucru nu cred că îl conștientizează…că există oameni de bună credință care vor să îl informeze corect și că există oameni de rea credință care vor să îl prostească. În timp ce oamenii de bună credință (părinți, rude, profesori etc) pot fi surse toxice de informare, de regulă doar din neștiință (nu cunosc nici ei adevărul/situația reală, motiv pentru care dau mai departe și altora chestiile eronate pe care le știu ei), nu același lucru se poate spune însă despre Presă. Presa dezinformează / manipulează / menţine iluzii în creierul oamenilor în mod premeditat şi INTENȚIONAT. Ăsta este rolul ei astăzi – rol dat de stăpânii ei.

Detalii în continuare:

Mass media centrală (posturile Radio şi TV, principalele publicații tipărite – ziare, principalele site-uri de știri) ar avea rolul într-o situație NORMALĂ să informeze oamenii corect cu privire la realitatea înconjurătoare de ieri (trecut, istorie) și de azi. Din păcate trăim astăzi cu toții într-un Sistem de exploatare controlat de mafioții internaționali care căpușează popoarele lumii de sute/mii de ani (în ultimele câteva sute de ani fiind mult mai bine organizați și având o eficiență mult mai mare în exploatarea oamenilor fără ca ei să știe), mafioţi care urmăresc cu prioritate să nu se ştie despre ei. Din acest motiv, acești criminali au ajuns să DEȚINĂ PRESA peste tot în lume. Ca să poată sta ascunşi. Ca să poată exploata popoarele lumii din umbră. Băieţii ăştia au aproape monopol pe transmiterea informației prin RADIO, TV, FILME, MASS MEDIA CENTRALĂ. Prin intermediul Presei (dar și prin curricula Școlară și sistemul de învățământ), mafia internațională reușește să îi țină pe oameni habarniști cu privire la ce se întâmplă în jurul lor – total rupţi de realitatea reală, dar bine înrădăcinați în „Matrix” – sistemul social pe care ni l-au impus împotriva noastră, în care noi suntem sclavi muncitori, iar ei sunt exploatatorii noștri nevăzuți.

11 galerie poze imagini foto mars protest manifestatie miting anti impotriva proiect minier cianuri lege pentru Rosia Montana 22 septembrie 09 2013 bucuresti universitate

Banner de la protestele RM 2013. În prezent am ajuns să înţeleg că nu ieșitul în stradă poate rezolva problema noastră… Să zicem că avem 1 milion de oameni în stradă împotriva Mafie – ce faci cu ei? Ce le spui să facă concret ca să scăpăm definitv de problemele noastre? Suntem din păcate la nivelul la care nu cunoaștem cine este inamicul care ne creează problemele. În aceste condiții, ce șanse avem să găsim o soluție care să meargă împotriva acestui Sistem de exploatare, dacă noi nici măcar nu am definit corect și complet Problema pe care o avem…?

Faptul că mai vedem în mass media centrală știri și informații corecte, relevante pentru binele nostru, se întâmplă din 2 motive:

Fie 1. oamenii de bună credință care lucrează în trusturile de presă respective mai strecoară și adevăr /chestii utile printre grămezile de mizerie și dezinformare pe care le comandă/permite conducerea mafiotă a acelor trusturi/posturi/site-uri etc,

Fie 2. mafioții livrează intenționat și porțiuni de adevăr pentru a câștiga în ochii naivilor credibilitate; există situații în care se oferă chiar si 99% din adevăr, dar se ascunde acel 1% care era esențial (vedeți de exemplu articolul de pe Historia.ro cu asasinatul patriotului Patrice Lumumba).

În rest, în afară de aceste mici porţiuni de adevăr care se mai strecoară, PRESA centrală este doar despre ascunderea adevărului și distrugere mentală a oamenilor pentru ca aceştia să fie sclavi muncitori docili pe termen nedefinit.

Atunci când vorbim de sursele care livrează informații în România, cred sincer că următoarele sunt toxice/deținute și folosite de MAFIE în interesul MAFIEI și împotriva interesului poporului român:

Listă surse de informare toxice:

SONDAJE DE OPINIE – cam toate sunt comandate de mafie, iar rezultatele cercetării modificate în interesul mafiei.

MUZICĂ – se face manipulare/schimbarea valorilor morale ale oamenilor și prin videoclipuri/muzică – cam tot ce se promovează la greu pe la TV și Radio e toxic.

FILME – în principiu toate filmele americane, făcute de mafie la Hollywood și prin alte părți sunt toxice – mențin iluzia că trăim în normalitate și inoculează în creierul telespectatorului diverse mesaje pe care acesta nu le poate sesiza și în fața cărora nu are apărare, mesaje care modifică percepția asupra ce e normal și anormal, ce e bine și ce e rău etc.

ZIARE şi reviste – principalele publicații tipărite sunt toxice după părerea mea – Evenimentul zilei, România liberă, Adevărul sau care or mai fi. Avem în schimb și un ziar de calitate, destul de cunoscut – Formula AS.

RADIO și TV inclusiv reclame – toate posturile care fac informare / prezintă știri etc sunt toxice, întrucât niciunul nu spune adevărul despre crima organizată la nivel planetar.

De menționat posturile radio Kiss FM, Radio Zu, Radio 21 etc care imbecilizează prin programele lor populația.

De menționat postul tv PRO-TV – care este de referință pentru distrugerea mentală a maselor, ascunderea adevărului și propagandă anti-românească.

DE REŢINUT CĂ IMPACTUL INFORMAŢIILOR TRANSMISE PRIN MEDIILE AUDIO-VIZUALE (Radio, Muzică, Filme, TV) ESTE MULT MAI PERVERES ŞI MAI PERICULOS PENTRU CREIERUL UMAN DECÂT INFORMAŢIA SCRISĂ!

informatii de calitate site-uri utile pentru informare adevar nu minciuni propaganda alternativa tv mass media centrala a mafiei strainilorÎn timp ce Mass Media „clasică” este aproape monopolizată de mafie (Radio, Filme, Muzică, TV, Ziare), pe INTERNET situația stă altfel. Sigur că mafia și-a întins tentacule puternice și pe internet, însă există ÎNCĂ și o grămadă de site-uri cu informații de calitate care prezintă ADEVĂRUL. Tot ce avem de făcut e să le alegem pentru informare pe alea bune (care bineînțeles că nu sunt perfecte) și să le evităm spre eliminare pe alea rele. Eu am pornit o mică selecție de site-uri cu informații utile în partea stângă a blogului și mai adaug la ea când mai dau peste un site bun.

Pe lângă selecția de site-uri care merită citite pentru informare, haideți să facem astăzi și o listă cu principalele site-uri toxice (toxice după umila mea părere). Din păcate nu am timp să stau să explic la fiecare de ce cred că este toxic. M-ar și enerva să stau să explic de ce Știrile Pro-TV.ro = distrugere mentală. Pe scurt, aceste site-uri sunt toxice pentru că sunt deținute de mafie (și deci livrează publicului ce vrea mafia) și/sau livrează informație preponderent toxică / anti-românească și/sau lucrează din greu, prin informațiile publicate, la îndobitocirea românilor sau la distrugerea identităţii naţionale (valori, tradiţii, biserică) etc etc etc.

Listă – principalele site-uri toxice din România:

(ordine aleatorie)

Yahoo news

Adevărul

România liberă

Evenimentul zilei

Hoț news

Gândul. info

Alea 3 de se dau neutre așa – Mediafax, Agerpres, Ziare.com – nici ele nu vorbesc de crima organizată la nivel planetar

Antena3 și tot trustul

Știrile Pro-TV.ro

România TV,

Realitatea TV,

B1TV,

TVR – e controlat de mafie într-o mare măsură, dar nu total, spre deosebire de alea de mai sus

Grupul pentru Dialog Social, Revista 22, În linie dreaptă, Contributors.ro – niște superbități în jurul cărora gravitează alte superbități anti-românești (unele alogene = NU sunt români – au doar nume românesc și vorbesc românește) care se proclamă pe site-urile astea ale lor drept „intelectualii” poporului român: Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Monica Macovei, Vladimir Tismăneanu, Cristian Preda, Andreea Pora. (vezi Intelectualii îi scriu preşedintelui Klaus Johannis – pe Revista 22).

SAR.org.roSocietatea Academică din România a lu’ Mungiu Pipidi – ce nume pompos și-au ales nemernicii ca să impună autoritate / respect / credibilitate prin simpla denumire

Historia.ro – altă impunere de respect şi autoritate prin însăşi denumirea site-ului;

Vice.com

Capitalism pe pâine

DCnews.ro

Despre ce promovează mafioții ăștia prin publicațiile lor am detaliat cu liniuță în acest text – Ce învățăm de la TV? sau vedeți și în studiul de caz pe Yahoo News AICI. Pe scurt, ei oferă multă dezinformare, manipulare, îndobitocire şi propagandă anti-românească.

publicatii site-uri de stiri posturi tv romanesti toxice anti romanesti mass media manipuleaza dezinformeaza ascund adevarul 2

Sigur că mai sunt o grămadă de publicații anti-românești însă acestea sunt printre cele mai cunoscute/vocale și pentru astea aș băga eu mâna în foc că sunt toxice. MĂCAR SĂ LE EVITĂM PE ACESTEA…

Dacă renunţăm la a mai folosi publicaţiile mafiei pentru informare TOT CE VOM PIERDE VOR FI DOAR LANŢURILE cu care ei ne ţin prinşi în ILUZIA VIEŢII – matrix-ul frumos ambalat pentru sclavii muncitori.

nu ai nimic de pierdut in afaa de lanturile care ne tin sclavi in matrixul sistemului de exploatare

Cei care totuși insistă să folosească periodic aceste surse de informare, sunt rugați să îşi asume următoarea declaraţie pe proprie răspundere.

Declarație pe proprie răspundere – a se citi cu voce tare:

Subsemnatul ……………….. (spuneți-vă numele), sunt perfect conștient că utilizarea acestor surse de informații toxice menționate mai sus înseamnă să mă expun unor stimuli/informații care îmi vor altera percepția asupra realității, asupra binelui și răului, asupra normalului și anormalului. Îmi asum responsabilitatea asupra faptelor mele și declar că mă voi uita la TV și voi citi informații de pe aceste site-uri toxice chiar dacă știu că voi fi mințit, dezinformat, manipulat și că n-am nicio șansă să aflu vreodată mai mult adevăr decât minciună şi dezinformare de acolo. Sunt conștient că Presa centrală contribuie semnificativ la menținerea iluziilor cu privire la lumea în care trăim și că nu mă voi trezi niciodată dacă voi fi abonat zilnic la această Presă. Știu că mafioții care controlează în prezent Presa dețin informații de ultimă oră (din cercetări știițifice) cu privire la influențarea minții umane prin diferiți stimuli și știu că ei folosesc nenumărate tehnici bazate pe aceste cercetări pentru transmiterea de mesaje manipulatorii prin MUZICĂ, FILME, RADIO și TV. Sunt de asemenea perfect conștient că EU, subsemnatul, NU dețin aproape nicio informație legată de cum poate fi influențată mintea umană prin mesaje și stimuli audio-vizuali, și deci, implicit, sunt conștient că nu am NICIO APĂRARE în fața acestor stimuli introduși în creierul meu prin TV și alte surse dinamice de informare toxice. Deși știu că aceste publicații îmi alterează zilnic, continuu, percepția asupra realității, și că singura șansă să-mi păstrez mintea CURATĂ, limpede, fără jeg mediatic, este să ELIMIN expunerea la aceste surse de informații toxice, declar pe proprie răspundere că voi continua să le folosesc, pentru că… „n-au cum frate să mă manipuleze pe mine, că eu sunt Dumnezeu pe Pământ, dășteptul lumii, expert în tot și toate şi nu pot fi manipulat”.

Semnat: eu, idiotul.  Semnătura dvs: …………………….

Emilian, 3 martie 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

P.s.: Cei care nu știu cine conduce media la nivel global, pot citi mărturia asta (amestecată desigur cu multiple manipulări): Un evreu recunoaşte (dar şi minte şi manipulează la greu că ei de fapt fac totul pentru binele omenirii): Jews DO Control The Media.

evreii controleaza presa mass media la nivel mondial pe glob in lume dezinformare ascunderea adevarului manipulare indobitocire surse de informare toxice

30 responses to “Listă cu cele mai toxice surse de informare din România. Radio, TV, Filme, Ziare, Site-uri (edu)

 1. Toate mint,unele grosolan altele mai subtil,toate prezinta franturi de adevar si trebuie doar sa-l discerni..

  • NU este adevarat ca TOATE. Eu de exemplu, cu acest blog, NU mint. Si ca mine mai sunt o gramada. Normal ca nu avem nici noi tot adevarul, dar facem ce putem in gasirea si prezentarea lui. Daca insa te referi la publicatiile mass mediei centrale, atunci da, acolo cam toate mint :) Rolul nostru nu este sa ne zbatem intr-o mizerie generalizata in cautarea franturilor de adevar, ci sa TRIEM site-urile bune de site-urile cu mizerie. Si acolo sa citim adevarul…

  • Aveam si eu o lista d-asta in contructie. Daca la americani e simplu, fiind doar cateva mari si late corporatii care controleaza toata media, la noi e mai imbarligata problema. Fiecare partidulet, politician, manelist are sistemul propriu de propaganda. Bineinteles ca sunt admise acum de la nivel inalt doar cele ce respecta si ordinul de sus. Adica pe langa spam-ul boivacilor de manelisti si politicieni, vom avea parte bineinteles de propaganda generala bine pusa la punct. Ar trebui sa mentinem un blacklist cu toate aceste surse de dezinformare care, pe langa dezinformare si propadanda, mai au si lipsa de oua…nici macar nu admit comentarii la lucrurile cu adevarat importante, mergand dupa principiul ca propaganda lor e lege indisputabila.

   • Da, pai lista asta pornita de mine poate fi dezvoltata, inclusiv cu alte publicatii sau cu detalii despre cele deja listate (gen „pupa in fund Băselu” sau ”ataca la greu valorile romanesti” sau ”nu permite comentarii cu opinii contrare etc”) Dar mi-e ca ne trebuie prea mult timp sa le luam la puricat. Poate scoaterea la lumina a patronilor si imbarligaturilor lor politice ar fi suficient ca sa concluzioneze cineva de buna credinta ca nu va afla adevarul de acolo :) Oh well.

 2. Televizorul (aparatul in sine) este bun si util, nu-l aruncati pe geam. Este util la vizionarea documentarelor , cautate de fiecare in parte pe internet . Conectezi TV la PC si pot viziona 4 persoane odata :).

  • Da, daca folosești TVul ca monitor pt PC/laptop, atunci are un sens pe planeta :) Dar televizoarele vechi/ieftine nu se pot conecta la calculator si deci internet, motiv pentru care oamenii saraci/batrani sunt din păcate abonati la ce li se livreaza zilnic pe posturile TV.

 3. Salut.
  Mai, eu nu intentionez sa fac reclama negaiva cuiva, insa simt nevoia sa imi exprim parerea cu privire la doua dintre sit-urile mentionate in lista de mai sus, anume “capitalism pe paine” si “in linie dreapta”, intrucat am citit cateva articole din fiecare, suficient cat sa imi fac o parere despre ideologia lor.
  1- Gurgea cel cu “capitalismul” nu poate fi decat un pui de patron ceva, care probabil exploateaza si el ceva muncitori, de unde si atitudinea asta rautacioasa si egoista.
  2- Trebuie sa ai grave probleme cu gandirea logica pentru a crede informatiile de pe “in linie dreapta”
  Fiti lacomi!

  • Daca un lucru / un site e negativ atunci e bine sa i se faca reclama negativa. Da, sunt site-uri antiromanesti. Fiti lacomi e una dintre recomandarile lui Mihai Giurgea :)

 4. HoțNews trebuia sa fie cap de listă – daca te uiti sa vezi ce mizerii promovează site-ul asta te iei cu mâinile de cap! Poftim aici articol Hotnews: http://m.hotnews.ro/stire/19325321
  Individul asta, Vlad Mixich, mai are o grămada de articole pe tema asta pe site-ul asta infect. Ma întreb care-i treaba cu tipul asta, oare căror interese servește el?

  • Pai…daca observi la un autor dăsta de presa, jurnalist deontolog etc ca face propaganda pro vaccin, anti-biserica, pro mers la vot, pro gay, anti religie in scoala etc, atunci probabil ca NU serveste interesele poporului roman :), In cazul astuia si numele ne spune cate ceva. Dar cei mai multi straini din neamul care capuseaza omenirea si-au schimbat de mult numele ca sa se ascunda printre bastinasi… Nu exista ca vreuna din astea sa fie cap de lista. Toate sunt tentacule ale aceleiasi mafii. Poate PRO-TVul ar fi un brat mai important, ca e printre cele mai vechi si cele mai anti-romanesti :). Dar oricum, de-ar disparea unul din astea, raman celelalte. Tai un brat apare altul etc. Singura sansa este SUSTRAGEREA / EVITAREA intoxicarii! Lasa-i sa bata campii cu cei care din naivitate inca mai cred ca presa din romania serveste interesele poporului roman…

  • 1. Cum de ai observat chestia asta? Sau o stii pe Tzipi…?

   2. Pentru ca pe langa multe informatii utile am gasit si multe pareri/valori/principii ale lui Tzipi care se departeaza de la ce inteleg eu prin normalitate/atitudine corecta etc. Chestii legate de sinucidere, de plozi, de religie/Biserica etc. Dupa ce am inteles cat de importanta este Biserica Stramoseasca (si a fost dintotdeauna) pentru poporul roman si supravietuirea poporului roman, nu mai pot sa recomand site-uri care ataca Biserica, chiar daca au si informatii ok. Prefer sa recomand punctual informatii concrete pe care le consider corecte, decat tot site-ul.

  • Depinde cum este folosit. Sunt o gramada de oameni care folosesc FB pt schimb rapid de informatie utila si comunicare in timp real. Deci poate fi si de folos, depinde cum il folosesti.

 5. Emilian , sunt fanul tau! Slava Domnului ca mai sunt Romani Normali in tara asta , adica Adevarati ca restul sunt niste surogati otravitori cu ADN sionist … sunt de acord 100% cu acest articol ! Lasa carcotashii idish sa latre ,”sa mananca” si ei un ciolan ; afla ei la Marea Judecata ca si-au mancat propiul Suflet odata cu ciolanul asta amarat! Acu gandeste-te si la o Lista cu Premianti !… cu Romani Patrioti , cu artisti Patrioti , Tv Patriot (nu imi vine in minte decat Nasul TV desi am un nod in gat cand ma gandesc ca il promoveaza pe Basescu care e tot un jidan sionist ca toti ceilalti (Ilici Iliescu si Emil Cazbici Constantinescu ) bloguri ,site-uri nationaliste sau macar ONESTE! Ce parere ai de Saccsiv , Roncea.ro , Ion Coja , Fluierul, si toate cele Ortodoxe : moldova ortodoxa, crestinortodox .ro , ortodoxia tinerilor, muntele athos, ortodoxia romaneasca, Arsenie Boca (vreo3), Ganduri din Ierusalim Altarul Credintei si altele!
  Uite alta idee : Jidani MURDARI premiindu-se intre ei , pe banii ROMANILOR!!! Uite colea materialul http://adevarul.ro/international/foreign-policy/premiile-fp-romania-2016-oameni-idei-misca-tara-bine-1_56d99b835ab6550cb87db5e2/index.html
  Care scrie mai urat despre romani sau istoria lor ala e mai premiat ! Startul l-a dat Mizeria aia scabroasa “4321” a lui Mungiu total antiromanesc! apoi despre Biserica Ortodoxa Romana , apoi cazul Tanacu , ambele batjocorite MAXIM! Si inainte de asta sor’sa Alina Mungiu cu piesa de teatru SATANIST “Evanghelistul” in care Sfanta Maria magdalena ii facea sex oral Domnului nostru Iisus Hristos !!! Doamne Iarta-ma ! Paradoxal , piesa a fost si premiata de UNITER alta capusa masonica!!! si terminand cu “aferim” alt produs cinema pestilential cu pretentii de Hit! Apoi o lista a artistilor care au facut pactul cu Diavolul !!! Sensibil… ca multi au fost buni..insa pe cate sute de cadavre (mult mai buni ca ei!!!) au calcat ca sa fie bagati la inaintare ei ??! Saccsiv are o lista ca asta insa stravezie! Sunt MULT MAI MULTI! ! Doamne Ajuta si nu uita DUMNEZEU ESTE ADEVAR ! DECI N-ARE CUM SA NU NE IUBEASCA! :)

  • Am inceput ceva firav in sensul a ce spui tu pe site-ul de stiri ceicunoi.ro. Cand o sa am timp curand il imbunatatesc si mai adaug si alte site-uri. Multumesc pt mesaj. Vezi ca si ideea ” mai sunt Romani Normali in tara asta , adica Adevarati ca restul sunt niste surogati otravitori cu ADN sionist ” e tot de la mafie – sa ne atacam intre noi si sa generalizam ca suntem un popor de rahat :) atentie.

 6. Asa este,mai ales cand este vorba de oculta mondiala,care ne sugruma in toate felurile.Intr-adevar,mass media este controlata de jidani,in defavoarea noastra.

 7. RAII TRAESC NUMAI PRINRTE CEI BUNI…. RAII CU RAI NU SE INTELEG NICIODATA ASA CA TREBUIE SA NE SCHIMBAM FILTRELE CIT MAI DES

 8. nu-i adevarat ca sunt criminali!,dar e adevarat la faza cu minciuniile! din toate astea internetul spune adevarul doar ca e 80% adevar 20% minciuni,dar 15% sunt de la mincinosii;televizor,radio,ziar,reviste! si 5% e minciuna proprie(chiar internetul spune minciuna!) si motive ca mint(la orice si etc):televizor-minciuni,falsificatura(doar la emisiuni si la reclame),smecherie(doar la reclama),tiganeala(doar la emisiunea wow biz),satanism(sunt nebuni si rai),cuvinte rele(foarte rar spune ceva bun),audio fals(cand “suna” si cand “canta” la emisiuni),regie si nuditate(sunt dezbracati,doar la emisiuni cu iubire) radio-minciuni,regie(doar la reclame),falsificatura(doar la reclame) si audio fals(la “sunat”). ziare-minciuni,falsificatura(doar la reclame),nuditate. reviste-minciuni,falsificatura. si in plus nu arata ce vrem(televizor,radio,ziar si reviste) si internetul arata ce vrem! E ADEVARAT!

  • TV, radio, principalele ziare si reviste etc sunt in monopolul mafiei. Internetul NU este in monopolul mafiei, pe interenet se mai gaseste si adevarul, nu stim proportia adevar minciuna, dar depinde foarte mult pe ce site cauti adevarul – site mafiot sau site de buna credinta…

 9. SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea III

  seruah.com/sri-ul-mossad-si-mai-oameni-hartuiti-agresati-monitorizati-2424-si-amenintati-toate-pentru-stapanii-din-israel-partea-iii

  SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel”

  seruah.com/sri-ul-mossad-si-mai-oameni-hartuiti-monitorizati-2424-si-amenintsati-copii-batutii-amenintati-cu-pistolul-in-mana-toate-pentru-stapanii-din-israel

  SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea II

  seruah.com/sri-ul-mossad-si-mai-oameni-hartuiti-agresati-monitorizati-2424-si-amenintati-toate-pentru-stapanii-din-israel-partea-ii

  • Nu exista asa ceva…cam nicaieri pe planeta. Mijloacele de “informare” aduc popoarelor lumii adevarul SAU manipulare / indobitocire / distrugere mentala. Cum credeti ca o mafie organizata de sute/mii de ani ar permite sa ajunga adevarul la popoare? Presa este in mana mafiei. Tot ce inseamna TV, filme, hollywood, muzica comerciala, radio etc. Principalele / Singurele surse de ADEVAR la indemana noastra sunt manastirile romanesti si anumite site-uri / grupuri pe internet. Si ar mai fi TRINITAS al Bisericii, insa acolo Biserica nu se poate ocupa cu deconspirarea mafiei…cel putin nu deocamdata.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s