Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7)

cenzura internetului, stocarea furtul datelor personale, securitatea telefoanelor mobile, carduri cip biometric, retele wireless, google, facebook spionaj online, localizare prin iphone, tablete, ceicunoiRecomand un articol foarte bun de pe blogul discerne.wordpress.com despre ce se întâmplă în prezent legat de controlul populaţiei umane prin tehnologia modernă – internet prin fir sau wireless, stocarea şi furtul datelor personale prin internet şi de pe telefoanele mobile, de pe cardurile cu cip RFID şi nu numai etc etc etc. Dacă o persoană este interesată să se convingă despre intenţiile celor care conduc lumea din umbră, de a controla în amănunt omenirea şi fiecare individ uman, poate citi detaliat foarte multe informaţii la link-urile din articolul următor. Dar problema omenirii este alta….

Problema omenirii este că a ajuns să fie “distrusă mental” atât de mult încât NU ESTE INTERESATĂ de aşa ceva. Nu este interesată de propria viaţă… iar acest lucru se întâmplă din cauza educaţiei (foarte proastă), a complexităţii lumii în care trăim (greu de înţeles de către masele de oameni needucate), a senzaţiei că nu se mai poate face/schimba nimic şi a interesului celor care conduc lumea de a îndobitocii oamenii cât mai mult, încât să le dispară orice spirit critic şi orice capacitate de analiză pertinentă asupra ceea ce se întâmplă pe bune în jurul lor. Pe scurt, de a anihila orice reacţie venită din partea oilor, care ar putea să încurce cumva planurile lor. Citiţi ce se întâmplă şi ce se va întâmpla în viitorul apropiat, DACĂ VĂ INTERESEAZĂ, în articolul următor şi mai ales la link-urile care sunt puse în el:

Securitatea, între iluzie şi control, de Ştefan Alexandrescu, discerne.wordpress.com

Citeşte şi:

18 feb 2014: Lipiti ceva peste CAMERELE VIDEO de la laptop, tableta sau smartphone! IATA MOTIVELE

Folosirea telefonului mobil fără hands free cu fir este SINUCIDERE

11 oct 2013: Karsten Gerloff: Microsoft o să dispară în cinci sau zece ani, iar Facebook în trei – “Trebuie să fim mereu în alertă şi să ne ţinem sub observaţie sistemele”. “Trebuie să ne întrebăm: Cine ne controlează?”; “Se pot face lucruri foarte simple pentru a evita acest control, precum crearea de sisteme care nu au punct central de control, în care fiecare dintre noi poate vorbi cu celălalt. Acest lucru nu mai este o utopie în prezent”.

11 aug 2013: Era internetului gratis și liber e pe sfârșite: Încotro se îndreaptă mediul online / Potrivit unui raport din 2010, 82% dintre cei 11.000 de respondenți au declarat că și-ar abandona publicația favorită, dacă ar percepe taxe pentru conținut. În 2012, procentul acestora a scăzut la 52.

30 iulie 2013: Cetăţenii de rând au descoperit ce se află în spatele “libertăţii”

12 iunie 2013: “Big Brother”, versiunea USA    şi     Barack Obama, prins în scandalul „Big Brother“

Google îţi dezvăluie secretele, la cererea autorităţilor, şi o recunoaşte

Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Avantaje – dezavantaje internet (p2): Pericolele internetului. Probleme, riscuri (net5) )

Avantaje si dezavantaje Facebook – spionaj, date personale, virusi, sex, divort, comunicare, jocuri etc (net6)

Emilian, 20 nov 2012, ceicunoi.wordpress.com, Facebook: Ce-i cu noi?

9 responses to “Cenzura internetului. Stocarea datelor personale. Insecuritatea telefoanelor mobile (net7)

  1. Pingback: Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile românilor – sclavi muncitori fara bunastare (pol100) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11) | CE-I CU NOI?

  3. Pingback: Banca ING lanseaza card bancar contactless – un nou pas in controlul populatiei umane. Manipulare, cine conduce lumea (nom13) | CE-I CU NOI?

  4. Pingback: Banca ING lanseaza card bancar contactless! Un nou pas spre controlul populatiei planetare | newsinfo1000

  5. Pingback: Avantaje si dezavantaje Facebook – spionaj, date personale, virusi, sex, divort, comunicare, jocuri etc (net6) | CE-I CU NOI?

  6. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  7. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  8. Pingback: Aplicatia Collusion – vezi ce site-uri te urmaresc pe internet. In mediul online nu exista date private – “cineva” stie tot ce faci (net9) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  9. Pingback: Cum ne dam seama pentru ce trebuie sa luptam atunci cand vrem sa “Uniti salvam toata Romania!”? Sfaturi pentru oamenii de buna credinta (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici: