Ce ii impiedica pe oameni sa vada adevarul, de ce nu inteleg romanii realitatea din jur: Sclavia moderna, Noua Ordine Mondiala si Sistemul de exploatare in care suntem neo-sclavi muncitori (nom)

Ce ii impiedica pe oameni sa vada adevarul, de ce nu inteleg romanii realitatea din jur sclavie Noua Ordine Mondiala si Sistemul de exploatare in care suntem sclavi muncitori manipulare educatie

Şi oamenii “orbi” pot înțelege realitatea din jur dacă sunt dispuși să caute și să citească adevărul…

În acest text vom prezenta ce anume îi împiedică pe români (şi pe majoritatea oamenilor de pe planetă) să vadă şi să înţeleagă adevărul şi realitatea reală din jurul lor, adică ce îi împiedică să vadă Noua Ordine Mondială şi Sistemul de exploatare în care suntem ţinuţi pe post de sclavi muncitori moderni (neo-sclavi). Despre ce se întâmplă în jurul nostru şi care este adevărul privind lumea în care trăim am mai scris și în alte texte pe acest blog. Pe scurt, este vorba de cei mai puternici – influenţi şi bogaţi oameni de pe planetă, cei pe care nu îi vedem niciodată, nu ştim cine sunt şi unde se află, dar care conduc lumea din umbră (vedem efectele deciziilor lor, mecanismele prin care conduc lumea și instrumentele lor – oameni, institutii, corporații, companii etc). Aceştia încearcă (şi în mare măsură au reuşit) să instaureze o Nouă Ordine Mondială, în care oamenii să fie SCLAVI muncitori docilizaţi, care doar muncesc (muncă modernă, nu pe câmp), oameni care habar nu au şi cărora nu le pasă că sunt sclavi. Scopul este exploatarea maselor de oameni (popoarelor) de către o Elită profitoare (cei care conduc lumea), care să aibă controlul total al omenirii prin nenumărate metode şi intrumente subversive, malefice, mai mult sau mai puţin ascunse, aplicate toate în cadrul Sistemului de exploatare din fiecare țară. De ce nu pot vedea oamenii ce se petrece cu adevărat în jurul lor? Detalii concrete în continuare:

Ce îi împiedică pe români şi pe ceilalţi oameni de pe planetă să vadă adevărul, realitatea reală din jur:

– Distrugerea mentală (premeditată şi continuă) – oamenii sunt supuşi continuu unui proces de distrugere mentală premeditată, adică unor tehnici şi metode prin care creierul omului să fie pur şi simplu distrus, limitat, îndobitocit. Fără un creier “dăştept” nu te poţi prinde în legătură cu ce se întâmplă în jurul tău. Aşa că trebuie să fii distrus mental.  Distrugerea creierului are loc în plan fizic – adică se lucrează la râncezirea creierului, la limitarea capacităţii biologice/anatomice a creierului de a funcţiona la capacitate optimă şi în plan psihic / mental / intelectual / gândire etc – pentru a limita capacitatea de a înţelege lumea în care trăim, pentru a te înregimenta în nişte tipare nocive de funcţionare prestabilite și ideale pentru Sistemul de exploatare, pentru a nu-ţi pune întrebări, pentru a nu căuta răspunsuri, pentru a nu face faţă psihic adevărului, pentru a respecta autoritatea, pentru a fi obedient etc. Pe scurt, pentru a fi sclavul perfect.

Pentru cei care refuză să înțeleagă că suntem folosiți pe post de sclavi, sau le este greu să înțeleagă acest lucru, am scris acest text cu mai multe detalii: Sclavia modernă.

Metodele de distrugere mentală sunt multiple, cele mai importante fiind următoarele:

ŞCOALA (educaţia formală) – îndoctrinare, înregimentare, obedienţă faţă de autorităţi, tipare de funcţionare, lipsa prezentării adevărului istoric, lipsa prezentării adevărului despre lumea reală, distrugerea potențialului, pierdere de timp, pregătirea pentru viața de sclav etc – de citit detalii aici: Educația pentru turme.

MASS MEDIA (principalele ziare, site-uri de ştiri, posturi radio şi în special Televizorul) – îndobitocire, lipsa prezentării adevărului istoric, lipsa prezentării adevărului despre lumea reală, dependență, manipulare, pierdere de timp, distrugerea creierului etc – de citit detalii aici: Ce învățăm de la TV.

(despre Şcoală şi Mass media găsiți detalii şi aici: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor)

Poluarea (apă, aer) – fluor toxic, metale grele, noxe auto, etc.

Mâncarea otravă din supermarket – chimicale, pesticide, aditivi, E-uri, conservanţi, arome, MSG (monoglutamat de sodiu), hormoni, OMG (organisme modificate genetic), dulciuri, ciocolată, bomboane, jeleuri chimice, acadele, sucuri colorate, mezeluri, salam, parizer, margarină, branză topită, ketchup, supă la plic, delicat, zahăr în exces, sare în exces, grăsimi, prăjeli, gumă de mestecat şi alte dulciuri cu aspartam etc etc etc; – detalii în textele din categoria MÂNCARE OTRAVĂ.

Probabil VACCINURILE (nu ştim exact ce conţin, dar ştim că fac rău) – detalii aici: Vaccinuri pt copii – o minciuna! Afacerea profitabila ” Vaccinarea copiilor “; UPDATE: Ingredientele oficiale ale vaccinurilor sunt toxice pentru organismul uman; UPDATE: Carte completă despre pericolele vaccinurilor scrisă de un român

Probabil Pastilele (nu ştim exact ce conţin și ce efecte au pe termen lung, dar știm că foarte multe au efecte secundare chiar și pe termen scurt și că marea majoritate nu prea funcționează și țintesc doar SIMPTOMEle, nu cauzele bolii și introduc chimicale în corp) – câteva detalii aici: Prezentare interviu Dr Russell Blaylock.

Chiar şi Biserica într-o anumită măsură – detalii imediat mai jos, la “Mulţumirea cu puţin”.

Distrugerea mentală duce la multiple fenomene/caracteristici care ne împiedică să vedem Sistemul de exploatare în care suntem sclavi moderni:

Mulţumirea cu puţin – suntem prostiţi să credem că dacă trăim în sărăcie şi suntem amărâţi, e cumva bine şi moral. Aici o  mare parte din vină o are Biserica, care te invită la NON acţiune împotriva Sistemului de exploatare care îi foloseşte pe oameni drept SCLAVI. Biserica ne învaţă “să ne mulţumim cu puţin”, “toţi avem o cruce, să ne ducem crucea”, “să fii bogat este de rău” (deci e de bine să fii sărac – fii sărac!, acceptă sărăcia ca pe ceva bun!), “nu partea materială contează, ci sufletul” – deci ignoră orice ţine de “lumesc” că nu e important! Biserica ne invită la răbdare veşnică şi rezistenţă veşnică, “fiecare să-şi poarte crucea!” . Fiţi săraci! Fiţi umili! Mulţumiţi-vă cu puţin! Acceptaţi relele care vi se întâmplă! Purtaţi-vă crucea! Veţi ajunge în Rai! Toate astea invită omul la NON acţiune! Îl invită să fie docil, să respecte autoritatea, să fie SUPUS, să accepte tot ce i se întâmplă, SĂ FIE SCLAV! Eu nu sunt de acord cu asta deloc, aşa că VĂ ROG, TREZIREA DIN „DOAR RUGĂCIUNE”! Dacă ne mulţumim cu puţin -> nu ne interesează să ducem o viaţă mai bună, deci -> acceptăm viaţa mizeră pe care o avem acum, adică -> ne acceptăm condiția de sclavi muncitori în Sistemul de exploatare. Împăcarea cu sclavia nu ne mai oferă niciun motiv  să căutăm să înţelegem Sistemul de exploatare, pentru că ne mulţumim să trăim în el ca nişte sclavi. Astfel de oameni sunt PERFECŢI pentru cei care conduc lumea din umbră…

– Renunţarea la banul public – dacă nu ne interesează ce se întâmplă cu banii munciţi de noi care ajung la bugetul statului, atunci logic că nu ne interesează nici cine şi cum îi foloseşte, deci implicit, nu ne interesează faptul că PE MUNCA ŞI SPINAREA NOASTRĂ ESTE ALIMENTAT SISTEMUL DE EXPLOATARE – detalii despre această mare problemă a românilor (renunțarea la banul public) găsiți la punctul 10, aici: De ce nu sunt interesați românii de Noua Ordine Mondială.

Obedienţa faţă de autoritate, Încrederea în autoritate şi Nepunerea la îndoială a informaţiilor primite de la autoritate şi nici a bunei credinţe a autorităţii – “Statul îţi vrea binele”, “Nu gândi cu propriul creier, gândim noi pentru tine! Stai liniştit! Ai încredere în noi că îţi vrem binele!”, ”FNI veghează!” etc – detalii aici: De ce au românii încredere în autorități + tipuri de autorități.

Gândirea pe termen scurt – noi, cei mai mulţi români şi ceilalţi oameni care se află într-un astfel de Sistem de exploatare se luptă să supravieţuiască de pe o zi pe alta, de la o lună la alta. Aşa este gândit sistemul. Din cauza asta, noi NU suntem învăţaţi, setaţi să gândim pe termen lung. Noi gândim pe termen scurt: ”ce gătesc când ajung acasă?”, ”cu ce mă îmbrac diseară?”, ”am ce să mănânc mâine?”,  “am cu ce să plătesc salariile angajaţilor săptămâna viitoare?”, “am bani de concediu luna viitoare?”, ”am bani să plătesc rata / chiria luna viitoare?”, “am bani să plătesc taxa la facultate semestrul viitor?” etc etc etc. Noi gândim în termeni de ZILE, SĂPTĂMÂNI, LUNI şi maxim maxim UN AN – DOI înainte. Doar PRIN EXCEPŢIE există oameni – sclavi în Sistemul de exploatare care îşi planifică viaţa pe mai mult de un an. Noi, oile care gândim pe termen scurt, suntem “educaţi” să gândim pe termen scurt încă din şcoală. ÎN CONTRADICŢIE CU NOI, se află cei care conduc lumea din umbră, cei care au pus în aplicare Sistemul de exploatare, care l-au gândit şi care îl gestionează în prezent. EI GÂNDESC TOT TIMPUL PE TERMEN LUNG, adică în ANI, ZECI DE ANI şi SUTE DE ANI înainte !!! Ei fac ceva AZI, AICI pentru ca peste 10, 20 de ani se se întâmple ceva ÎN ALTĂ PARTE. Ei gândesc pe termen lung şi foarte lung. Total diferit față de noi! Noi gândim pe termen scurt şi foarte scurt. DIN CAUZA ACESTEI DIFERENŢE NOUĂ NE ESTE GREU SĂ PRICEPEM LUMEA REALĂ ÎN CARE TRĂIM, pentru că ea FUNCŢIONEAZĂ după regulile LOR, celor care acţionează din umbră şi gândesc pe termen LUNG. Din cauza asta noi nu putem pricepe că ne aflăm într-un Sistem de exploatare şi că suntem sclavi. Pentru că pur și simplu nu-l putem înțelege, cuprinde, cu mintea noastră distrusă premeditat. Din cauza asta adevărul din jurul nostru nu ne este clar, pentru că suntem limitaţi în gândire, în înţelegere a ceea ce se întâmplă, pentru că gândim pe termen scurt. E o mare problemă. Dacă vrem să pricepem cum acționează cei care conduc lumea din umbră trebuie să începem să ”ne punem în papucii lor”, să ne imaginăm că suntem ei și să vedem imaginea de ansamblu și cum funcționează lucrurile/lumea, PE TERMEN LUNG! Detalii despre gândirea pe termen scurt găsiţi şi aici: Cum sa te ajuti PE TINE din viitor. Gandirea pe termen scurt si lung. Binele din prezent si binele din viitor.

Lipsa de interes – din cauza distrugerii mentale oamenii nu conştientizează ce este relevant pentru viaţa lor şi ce nu, aşa că nu sunt interesaţi de subiecte precum Noua Ordine Mondială, conspiraţii planetare, conducători din umbră, guvernul mondial, cip-uri, supravegherea totală a omului, sclavia modernă etc etc etc, pentru că au impresia că nu îi vizează, DEŞI, ÎN REALITATE, ACESTE LUCRURI LE AFECTEAZĂ VIAŢA ENORM! Lipsa de interes apare şi din cauza fenomenului numit disonanţă cognitivă. Este vorba despre faptul că oamenii nu pot face faţă psihic adevărului, aşa că îl ignoră – detalii despre asta aici: Cea mai mare problemă a omenirii.

– Egoism – în mod premeditat Sistemul de exploatare în care trăim este făcut de aşa natură încât oamenii să se lupte pentru binele lor şi eventual al familiei lor, dar ATÂT! Restul nu mai contează, pe restul oamenilor trebuie călcat în picioare ca să ajungi tu cât mai sus şi să-ţi fie ţie cât mai bine. Se cheamă Legea junglei şi reglementează viaţa noastră a românilor în prezent. Din păcate unii oameni bogaţi sunt atât de cretini încât cred că pe ei nu îi afectează Sistemul de exploatare (de citit textele Sclavia modernă şi Şi bogaţii sunt afectati). Ceva despre altruism şi fapte bune aici: Ce mi s-a întâmplat azi.

Valori morale distruse şi Lipsa de patriotism – fără valori morale societatea o ia razna şi este mai uşor de exploatat, controlat, distrus. În mod premeditat ne sunt atacate Biserica, religia şi credinţa, ne este atacată familia tradiţională, iar patriotismul dispare o dată cu distrugerea identităţii naţionale. Detalii despre toate acestea aici: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului.

– Nevoie de dovezi clare negru pe alb – oamenii distruşi mental nu mai pot gândi cu propriul creier, nu mai pot lega informaţiile, nu le mai pot pune cap la cap, nu mai pot rezolva singuri puzzle-ul ca să priceapă imaginea de ansamblu – ei au nevoie de “ajutor” extern, de dovezi concrete, ceva palpabil, dar nu sunt dispuşi nici măcar să caute (e greu să citeşti pe internet). De multe ori însă, privind realitatea reală în care trăim, dovezile nu sunt CLARE, pentru că lucrurile relevante se întâmplă PE ASCUNS, deciziile se iau din umbră, iar efectele se simt pe termen lung, nu imediat. Din păcate însă, mulţi dintre oamenii care au nevoie de dovezi concrete, hârtii semnate, contracte clare, ştampile, înregistrări video, audio etc ca să creadă ceva anume, NU VOR CREDE nici măcar când sunt puşi în faţa dovezilor clare – vezi, de exemplu, filmuleţul cu Băsescu care îi dă o palmă unui copil (+ prima lui reacţie la filmuleţ) şi pe românii naivi care l-au crezut pe mincinosul Băsescu în loc să creadă ce le spun ochii  şi creierul: un ins dă un dos de palmă unui copil. Oamenii ăştia care au nevoie de dovezi sunt cei care susţin chestii de genul “conspiraţiile sunt doar teorii”, fără să fie dispuşi să caute să citească mai multe detalii ca să vadă dacă sunt doar teorii sau sunt pe bune. Sunt aceiaşi oameni care spun “şi ce, dacă mă supraveghează ăia şi ştiu totul despre mine, care e problema? Atâta timp cât nu fac nimic rău…”. Perfect! Şi din păcate sunt mulţi care gândesc aşa… Ehe.

– Renunţarea la luptă şi demoralizarea – “nimic nu se mai poate face!”, “nu poţi schimba lumea!”, “nu poţi tu să schimbi Sistemul, îţi pierzi timpul degeaba!” etc – toate aceste concluzii la care ajungem pentru că suntem distruşi mental în fiecare zi, sau care ne sunt inoculate în creier prin mass media au un singur scop: să renunţăm la luptă încă dinainte de a începe cu adevărat – exact ce-şi doresc cei care patronează Sistemul de exploatare – să nu ne răsculăm niciodată. Faptul că ”nimic nu se mai poate face” este doar una dintre multele ILUZII în care trăiesc românii astăzi. Detalii în textul ăsta: Iluziile românilor.

Alte detalii despre efectele distrugerii mentale aici: Exemple de comportamente care denotă distrugerea mentală.

Alte chestii care ne împiedică să vedem adevărul dur din jurul nostru:

– Lupta zilnică pentru supravieţuire – nu ai timp/chef să te ocupi de chestii de ansamblu, de binele cetăţii când tu eşti muritor de foame. Primează interesul individului în faţa a orice. Ordinea priorităţilor e ceva de genul ăsta: Bunăstarea Individului – Bunăstarea familiei lui – Bunăstarea grupului din care face parte – Bunăstarea Comunităţii din care face parte – Bunăstarea Patriei din care face parte – Bunăstarea omenirii – Bunăstarea Planetei şi a întregii creaţii. Cei mai mulţi oameni de pe planetă sunt ţinuţi premeditat la nivelul la care să se chinuie să îşi asigure Bunăstarea Individului și a familiei, dar fără să o obţină vreodată ca să treacă la nivelele următoare pentru că atunci ar deveni periculos pentru Sistem. Aici de bază este SĂRĂCIA – dacă ţii oamenii săraci le tai orice elan de a lupta împotriva Sistemului. D’asta românii sunt ţinuţi aşa săraci (şi popoarele în general, nu doar românii). Ca să se lupte non stop (eventual între ei) ca să supravieţuiască de la o zi la alta. O astfel de situaţie este ideală pentru cei care conduc lumea din umbră.

Lupta pentru supravieţuire duce la alt fenomen care ne împiedică să vedem adevărul:

Lipsa de chef şi mai ales LIPSA DE TIMP pentru a te informa, pentru a căuta ADEVĂRUL – timpul este printre cele mai importante elemente de care trebuie să profităm. Şi cei mai mulţi dintre români AU TIMP, doar că nu îl folosesc în mod util. PIERDEREA DE TIMP şi RISIPA TIMPULUI sunt ideale pentru cei care conduc lumea din umbră, aşa că ei ne “oferă” nenumărate moduri prin care să ne irosim timpul, ORICE ca să nu căutăm adevărul despre Sistemul de exploatare. ORICE CA SĂ NU ÎNŢELEGEM CE SE PETRECE ÎN JURUL NOSTRU şi să rămânem ignoranţi.

Iată câteva moduri prin care TIMPUL românilor şi, în general, al oamenilor de pe planetă este IROSIT PREMEDITAT:

– gunoi mediatic la TV, pe internet, în ziare şi reviste, programe tv cretine, emisiuni imbecile, sport de proastă calitate, filme, cărţi şi muzică de relaxat (“anesteziat”) creierul, pornografie, site-uri socializare, băutură, pariuri, jocuri calculator etc etc etc – de astea se scapă relativ uşor, dacă eşti conştient că sunt lăsate să existe în jurul nostru special ca să ne pierdem timpul şi să ne disturgem creierul (şi viaţa de familie);

– BIROCRAŢIE, mii de acte ca să primeşti ceva, dosare peste dosare necesare pentru un rahat, ANI DE ZILE CA SĂ ÎŢI REZOLVI O PROBLEMĂ ÎN INSTANŢĂ, mii de taxe şi impozite, mii de controale de la mii de instituţii, COZI la orice – la instituţii publice, la plata impozitelor şi taxelor, la plata facturilor, la bănci, la supermarketuri, la benzinării, AMBUTEIAJE în trafic, aglomeraţie în trafic – vezi Bucureşti, LIPSĂ LOCURI DE PARCARE – pierzi timp până găseşti unde să laşi maşina etc etc etc – de astea se scapă greu, pentru că ele sunt adânc înrădăcinate în Sistem, putând fi schimbate doar după eliberarea funcţiilor de conducere ale statului de mafioţii criminali care ne conduc acum, şi înlocuirea lor cu oameni de bună credinţă patrioţi.

Alt motiv din cauza căruia românii nu pot vedea adevărul:

– Bunătatea nativă a poporului român– faptul că suntem un popor foarte vechi (de peste 7000 de ani pe acelaşi teritoriu) ne-a făcut să avem astăzi dezvoltată în noi o BUNĂTATEA NATIVĂ şi nişte caracteristici (genetice) de OAMENI BUNI, sedentari, statornici, care zic “treacă de la mine” când cineva le greşeşte şi sunt dispuşi să ierte foarte mult doar ca să nu fie ceartă şi să fie pace. Alte caracteristici dezvoltate de poporul nostru statornic, sedentar: cooperare, colaborare, ÎMPĂRŢIREA RESURSELOR – de aceea când noi muncim şi alţii se bucură şi ei de munca noastră, nu ne supărăm aşa uşor (“treacă de la mine”). Bunătatea nativă, treacă de la mine, împărţirea resurselor etc au dus la o rezistenţa pe termen lung la nedreptăţi şi greutăţi + acceptarea lor – poporul român este veşnic răbdător. În plus, bunătatea nativă ne face să fim NAIVI şi să credem că şi ceilalţi oameni din jurul nostru sunt tot aşa, buni ca şi noi, când de fapt unii sunt nişte LUPI MALEFICI care abia aşteaptă să ne sfâşie dacă le oferim ocazia. Iar noi…le oferim ocazia în fiecare zi (prin lipsa de reacţie)…iar ei…PROFITĂ! Pentru că noi suntem buni, ne este greu să vedem RĂUL în alţi oameni, mai ales atunci când aceştia se dau drept “de-ai noştri” (vezi politicienii care sunt la conducerea României și care NU sunt ai nostri! Detalii în textul Iluziile românilor). NOI OAMENII BUNI NU PUTEM CONCEPE SĂ FACEM CRIME, RELE, CHESTII GRAVE, SĂ FACEM COMUNITĂŢI ÎNTREGI DE OAMENI SĂ SUFERE, SĂ FURĂM FĂRĂ JENĂ DE LA UN POPOR ÎNTREG etc. DIN CAUZA ASTA NE ESTE GREU SĂ CONŞTIENTIZĂM CĂ ASTFEL DE LUCRURI CHIAR SUNT FĂCUTE PREMEDITAT DE CĂTRE ALŢI OAMENI. NOI NU PUTEM SĂ ÎNŢELEGEM CĂ UNII OAMENI SUNT CHIAR ÎNTR-ATÂT DE RĂI, PENTRU CĂ NOI NU SUNTEM AŞA ŞI AVEM IMPRESIA GREŞITĂ CĂ TOŢI OAMENII SUNT CA NOI. NOI NU PUTEM PRICEPE CĂ SUNTEM CONDUŞI DE OAMENI PUR ŞI SIMPLU RĂI, CRIMINALI (la propriu!), noi le acordăm o şansă, şi încă o şansă şi încă o şansă, chiar şi după multe multe greşeli şi crime împotriva poporului. Noi pentru că suntem BUNI și NAIVI subestimăm GRAVITATEA lucrurilor pe care conducătorii politici le fac – “lasă mă, o fi greşit şi el” / “n-o fi ştiut şi el ce se întâmplă în subordinea lui” / “eh, nu cred că a furat chiar aşa mult” / “eh, a mai făcut şi lucruri bune” etc etc etc. Mare greșeală să acorzi atâtea șanse și atâta bunăvoință acestor CRIMINALI care ne conduc astăzi…… (De ce sunt criminali, vezi AICI) (Despre bunătatea nativă a românilor vorbește și un profesor sârb aici: Originea ungurilor si istoria lor in Transilvania si Europa)

RECAPITULARE:

Acestea sunt principalele lucruri care îi împiedică pe oameni să vadă LUMEA REALĂ din jurul lor: şcoala, mass media, televizorul, poluarea, mâncarea otravă, vaccinurile, pastilele, biserica (într-o anumită măsură), distrugerea mentală, mulţumirea cu puţin,  renunţarea la banul public, obedienţa faţă de autoritate, încrederea în autorităţi, gândirea pe termen scurt, lipsa de interes, egoismul, valori morale distruse, lipsa de patriotism, nevoia de dovezi clare, renunţarea la luptă şi demoralizarea, lupta zilnică pentru supravieţuire, lipsa de chef pentru a te informa, lipsa de timp pentru a căuta adevărul, gunoi mediatic, birocraţie, cozi, aglomeraţia din trafic şi… BUNĂTATEA NATIVĂ A POPORULUI ROMÂN – o calitate minunată a românilor, dar care parcă ne sapă mormântul în prezent…

Emilian, 24 feb 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

35 responses to “Ce ii impiedica pe oameni sa vada adevarul, de ce nu inteleg romanii realitatea din jur: Sclavia moderna, Noua Ordine Mondiala si Sistemul de exploatare in care suntem neo-sclavi muncitori (nom)

 1. Pot spune cu siguranta ca, oamenii sclavesc zeci de ani pentru FAMILIE. In conditia in care aii copii si familie de intretinut, sclavesti cu munca, te bucuri ca ai o sursa de venit. Schimbarea cade pe umerii copiilor sau a celor care inca nu au pierdut copilul din eii. Suntem manipulati cu frica de a pierde. Singura cale de a ne salva e sa constientizam ca suntem nemuritori. Atunci iluzia fricii se destrama. In lupta ce va urma nemuritorii vor invinge. Pentru iubire. cauta trezestetesaumori.info
  Ieri am aflat de ce se sacrifica oamenii si se supun, un chinez mi-a aratat arsurile de pe mana si ma intrebat:” De ce?”, tot el mi-a raspuns:” Pentru familie, pentru tata pentru sotie pentru copil”. Atunci am inteles ca mi sa raspuns la cautarea motivului principal pentru care oamenii se supun. Iubirea.
  Dumnezeu este cu noi, intotdeauna. EL nu ne paraseste, cu dragostea LUI care este insasi dragostea, ne ajuta. Fiti dar fara frica caci cu noi este Dumnezeu.

  • Omul care mi-a spus ca pentru familie are arsurile, munceste de Doi ani intr-o bucatarie. Treisprazece ore pe zi Sase zile din sapte . Pur si simplu nu constientizeaza cei cu noua ordine mondiala, nu pricep, nu au avut acces la informatii. Ca politicienii sunt corupti?! o stiu si eii prea bine! Dar ce pot eii sa faca?!!

   • E exact ce spuneam la una dintre liniute – lupta pentru supravietuire iti consuma toata energia si tot timpul – nu mai ai cum / cand sa te informezi, sa cauti, sa actionezi… La noi inca e binisor din punctul asta de vedere…

  • Din mesajele primite indirect dar pe surse demne de incredere, dragul meu frate cunoscut acum in aceleasi idealuri sufletesti,ca ROMANIA ARE UN DESTIN DIFERIT DE AL TUTUROR TARILOR ACESTUI PAMANT,ORICAT AR DORI CABALA SA NE DISTRUGA.PROTECTIA DIVINA CE SALASUIESTE DEASUPRA TARII FAGARASULUI DE CATRE MAICUTA FECIOARA MARIA SI FIUL SAU DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS-RECUNOSCUT IN ALTE GALAXII CA LORD SANANDA – AU PENTRU TRAITORII AUTENTICI IUBITORI DE NEAM SI TARA MESAJUL CA : “TINUTUL CURBURII CARPATILOR ESTE SALASUL RAIULUI TERESTRU.”NICI SUFERINTA,NICI LIPSURILE,NICI POLITICIENII VREMELNICI PUSI DE ALTII SA STARPEASCA GENA ROMANISMULUI NU VOR AVEA FORTA INCRANCENATA A NIMICIRII NOASTRE .DAR TOATE ACESTEA SE VOR RELEVA IN ANII URMATORI.VREMEA SURGHIUNULUI SE SFARSESTE.VAI DE TRADATORII DE NEAM SI TARA. NE MAI SPUN CA NU TREBUIE SA NE FIE FRICA.FRICA OMOARA,PARALIZEAZA.TOCMAI PE ACEST SENTIMENT MARSEAZA EI. NU ESTE ADEVARAT CA VIATA SE TERMINA ODATA CU RESTITUIREA TRUPULUI UZAT IMPRUMUTAT VREMELNIC DE SUFLET. ADEVARATII MARTIRI AI PUSCARIILOR COMUNISTE SI CEI DE PE CAMPURILE DE LUPTA AU IGNORAT MOARTEA,I-AU RAS IN FATA.ASA S-AU NASCUT CEI CARORA NOI LE SPUNEM EROII NEAMULUI.

 2. Merci pentru blog. Nu sunt 100% de acord cu tot ce prezinti dar apreciez munca pe care o faci. whatonearthishappening.com Mark Pasio

   • Sunt constient de ceea ce se intampla in jurul meu, cu tara mea , cu poporul neu. Vreau sa lupt, dar cu cine, sau alaturi de cine? Si cu toate acestea tot nu mi-am pierdut speranta ca si altii mi se vor alatura. Dar cine, cand? Multi trebuie sa inteleaga ca nu avem decat o viata la dispozitie si , datoria de a le lasa copiilor nostrii si nu strainilor ceva sigur si concret ca mostenire.

   • Poporul roman se afla in prezent in perioada in care incepe sa-si dea seama ce se petrece. Cei mai inteligenti / binecuvantati / norocoși sau consideră-i cum vrei se prind mai repede de marea țeapă internațională. Unul dintre lucrurile pe care le avem noi de făcut acum este sa analizam Sistemul de exploatare cu care ne confruntam și ce-au facut cei dinaintea noastra impotriva lui. Trebuie intai sa intelegem exact PROBLEMA ca sa putem sa-i gasim solutie. Astfel, studiul individual este esențial in aceasta etapa. Citeste cartea lui Nicolae Paulescu! Citeste textele de aici: https://ceicunoi.wordpress.com/category/textele-altora/adrian-grigoriu-textele-altora/

 3. :) “nu ne interesează să ducem o viaţă mai bună” – definește viață mai bună… mai bună decât ce?

 4. Nu contest cele ce spui mai sus. Dar te invit, inainte de a face unele afirmatii , sa faci un pic de cercetare, pentru ca altfel risti sa spui prostii, uneori MARI. Ma refer aici la cele cu biserica ! Se vede ca nu te prea duci la biserica, ca nu ai un duhovnic si nici ca nu ai prea multe informatii in domeniu. Adica mai bine zis, nu ai deloc. Pentru ca afirmatiile de mai sus nu sunt deloc corecte !!! Dar absolut deloc ! Si nu are rost sa argumentez aici ! O poti face si singur intreband un profesor de teologie de la orice facultate de teologie din tara, cam cum e cu ceea ce ai afirmat acolo ! Ia cuvant cu cuvant, fraza cu fraza ……si vei vedea ca NIMIC nu este asa cum ai prezentat tu acolo. Sau mai corect, are un cu totul alt sens ! Foarte diferit !!! Atat ai inteles tu, dar nu cred ca nimeni vreo data nu a facut astfel de afirmatii decat ca sa ponegreasca ! In rest, nimic de zis ! Pacat de acele afirmatii ca nu pot sa-ti promovez articolul, desi in rest e OK ! Merita sa-ti acorzi un pic de timp ca sa vezi despre ce este vorba pentru ca avem nevoie de astfel de avertizari……si mi-ar fi placut sa-l re-distribui !

  • “Nu are rost sa argumentez aici”. BA DA, asta era chiar cel mai important, daca tot te-ai apucat sa zici ca ceva nu-ti convine. In tot comentariul tau ai zis doar ca ceva nu e bine deloc acolo, nu ai detaliat exact ce si nici nu ai dat explicatii argumente despre de ce e asa gresit. Dar…probabil ca “se vede” :) si nici n0-are rost sa iti pierzi timpul, toata lumea a inteles la ce te referi. Daca 90% din articol e ok, poti sa il distribui cu mentiunea “nu sunt de acord cu partea x si y, in rest articolul e ok.” Tu in schimb preferi ca oamenii sa nu afle cei 90% pe care ii consideri ok din cauza a 10% care nu-ti convin, fara sa explici de ce nu-ti convin.

 5. Emilian,
  Foarte bun articolul si mai ales Recapitularea de la sfirsit.
  Am incercat sa mai postez si eu pe la Coja ceva asemanator si alte adevaruri dureroase dar necesare lucru care a tinut pina intr-un punct unde Coja a inceput sa mi le elimine ca BIP si BIP ce este.
  Dupa un timp iti dai seama de cit de BIP este cu adevarat si lipsit de viziune blocat in istoriile lui imaginate si intentionat deformate dupa un plan. Mai are pretentia ca este professor.
  Vai de capul nostru cu asa profesori cu gindire primitivista plina de laturi.

  • Laturi ar putea fi numite si apelativele pe care i le-ai adresat neargumentat… :) si pe care le-am bip-uit. Pe viitor as aprecia sa nu trebuiasca sa mai fac eu asta. In rest…peste tot gasim lucruri bune si lucruri rele. Comparat cu marea masa de profesori din Romania, pentru informatiile importante si relevante prezentate pe site-ul lui, Coja merita multa apreciere. Normal ca nu e nimeni perfect si nu exista sa ne potrivim perfect in gandire si opinii cu altcineva de pe aceasta planeta. Deci nu e motiv sa ne atacam din cauza asta. Apoi…la cate comentarii primeste pe blog, poate sterge unele si fara sa le citeasca din lipsa de timp sau cine stie. Nu stiu in ce masura istoriile lui sunt “imaginate si intentionat deformate dupa un plan”. Ce plan? Hai cu detalii cand faci acuze, asa e corect.

   • Priveste si tu asta-i articolul si scriu si aici pentru ati explica pe scurt ca sa intelegi ce se intimpla:

    Făt-Frumoși și Ilene Cosânzene din Basarabia: „Vorbesc românește, sunt român! Punct!”

    Raspunsul meu de astazi:
    EEEExact asta am incercat sa-i explic si eu lui domnu Coja insa mi-a sters comentariile ca fiind ironice.
    Motivul pentru care acesti copii finantati de Sorosh prin tot felul de filiere asa zise “patriotice chipurile pentru idea UNIRII cu mama Romanie(care este o cauza valida) este de fapt un act de izolare si mai mare TINTA FIIND DEZBINAREA SI ATITATREA URII IMPOTRIVA RUSILOR.EI SUNT SI AU FOST DINTOTDEAUNA TINTA ACESTOR DEMRSURI in care tinerii patrioti sunt folositi ca voluntari
    Pe de-o parte moldovenii manipulate catre un nationalism izolationist asa cum vedem si mai sus nu or sa vrea IN VECI sa se uneasca cu bazele na-to deoarece Romania-I colonie Americana iar pe de alta parte sunt splalati la cap sa nu se inteleaga nici cu transnistrenii , gagauzii, lipovenii,tatarii sau “doamne fereste” rusii, adica sa-i urasca pe toti din jur.
    Acolo se duc banii injecati de sorosh, in incitarea urii nu a bunei vecinatati cu cei din jurul tau(vezi Iugoslavia si cita dorinta de unire a fost raspindita de seorosh pe acolo). TREZITI-VA si vedeti lucrurile asa cum sunt! FARA emotii!
    DIVIDE_I SI RUINEAZA_I! asta este mesajul ascuns si sunt sigur ca RASPUTIN din Rep Moldova este in asemntimentul meu. Nu ar avea cum sa nu fie deoarece nu eu vorbesc ci ceea ce mi se povesteste DIRECT de MOLDOVENII de acolo ep care-I cunosc.

    Copiii astia ar fi mai cistigati sa invete mai bine la scoala si sa nu pice BACUL asa cum o fac in masa in ultima vreme de ambele parti ale PRUTULUI.
    Astea sunt fenomenele SINISTRE care ar trebui sa dea mai mult de gindit, nu fluturarea steagurilor si impartitul magnetilor de frigider
    domnule PROFESOR de scoala COJA!

 6. Parerea mea este ca oricine vrea sa afle adevarul despre istorie si ce se intimpla cu adevarat in present trebuie sa stea departe de situl lui Coja si acolitii lui care emit zilnic aberatii dupa aberatii. Chiar si printre ei se gasesc indivizi care cer argumente si dovezi la ce se debiteaza si evident ca li se raspunde cu alte aberatii deoarece majoritatea sunt pareri ale “expertilor” care de altfel NU AU NICI O DOVADA pentru ce scot pe gura. Majoritatea de acolo demonstreaza incontinuu ca au creierele intoxicate si facute varza, distruse de propaganda vestica(din ultimii 25 de ani) si cea de istorie deformata si imaginata de a lui seorosh.
  Majoritatea de acolo sunt intr-o ceata si confuzie totala asa BATRINI CUM SUNT.

  Batrinetea , Emilian, NU este o garantie pentru intelepciune, iar daca apuci sa imbatrinesti prost, nu mai ai nici o sansa deoarece nu mai ai FLEXIBILITATEA necesara sa-ti revii.
  cheers

  • da, flexibilitatea de care zici (in a fi dispus sa iti schimbi parerea daca se demonstreaza a fi gresita) este o chestie de baza si da, probabil devine rigida cu batranetea… In rest nu ma pronunt.

 7. De fapt in functie de “profilul psihologic” al poporului aici se fac si experimente ca si pe alte popoare..Din pacate dupa “revolutie” ne-au pus si un imn pe masura..”Desteapta-te romane din somnul cel de moarte”, adica ne considera atat de prosti, inapoiati, indoctrinati, inoculati si alienati incat chiar daca ne canta in fiecare dimineata la TV imnul, noi nu ne mai trezim niciodata din ..”moarte”..ca din moarte nu s-a mai trezit nimeni..sau sunt curiosi sa vada dupa cat timp ne “trezim”..oricum intotdeauna a fost prea tarziu..pacat..

  • deocamdata nu e prea tarziu… daca plecam de la ideea ca e prea tarziu…atunci chiar este :) ca nimeni nu mai face nimic. Nu trebuie renuntat la lupta inainte de a incepe. Oamenii abia acum incep sa priceapa ce se intampla…

 8. Ma gindeam ca am fi muuult mai cistigati daca mai intii ne calmam si incercam sa aplicam clasica strategie de rezolvare a problemelor de matematica, sa zicem
  (Intr-un mod simplist cam asa ar arata schema de bataie)

  DATELE PROBLEMEI:
  * Suntem ocupati economic-admin.-milit. de o entitate gigant-globala cu tentacule in 80% din tarile planetei, tari care in tandem lucreaza pentru aceasta caracatita
  * Suntem colonie
  * Suntem SARACI si in continuare saraciti, injositi, cu memoria istorica DEFORMATA
  * Invatamintul este controlat de ENTITATE si croita dupa nevoile EI de colonizator.
  etc(mai adaugati voi)
  Nu avem finantare, bani, valori
  Nu avem sponsori care sa ne finanteze in vederea eliberarii deoarece toti fac parte din GRUPUL ENTITATII GLOBALE, A TAVALUGULUI, toti barosanii, oligarhii, elitele, intelectualitatea lucreaza si este RACOLATA in slujba EI!

  CE NE-A MAI RAMAS NOUA CA OAMENI SIMPLI(ca doar aia suntem)
  Viata noastra(ceea ce nu-I putin :)
  Comunitatea( de care trebie sa o consolidam si sa tinem cu dintii)
  Experienta de viata, de supravietuire, de trai modest( va prinde bine in curind)
  Bicicleta, caruta, un cal, un ciine, orataniile din curte
  O casa(la tara), apartament, UN TEREN ARABIL(nu e de lasat)
  O barca, o canoe
  Un arc cu sageti
  O arma de vinatoare(poate)
  Capcane, undite,
  Ceva bani, arginti
  Sanatate( le doresc la toti) si pregatiti fizic si psihic
  Familie
  Putere de munca si munca
  Discernamint
  Cultura romaneasca, spiritual nostru!
  Ortodoxia (asa, usurel, cu masura:)
  RABDARE( cu asta trebuie sa ne inarmam!)
  Speranta

  …..

  CE SE CERE:
  Eliberare, suveranitate, independenta, fericire, pace, autodeterminare, s a m departe…

  SOLUTII, FORMULE, STRATEGII de rezolvare:
  Numai la nivel local, individual prin opunere la ce ni se baga pe git
  In rest, FARA SPRIJIN din partea puterii(LOR) CONTRA- ENTITATE nu putem sa facem nimic.
  (Ceea ce tot este ceva!, INSEAMNA CA AVEM O SPERANTA si asta nu-I lucru putin)
  etc(adaugati)

  • DA, pe scurt, cam asta ar fi situatia. Sa nu uitam internetul, pe care inca il mai avem si care ne poate ajuta sa ne informam si sa ne organizam. ideea e ca know-how-ul pt supravietuire s-a cam pierdut in cazul orasenilor. D-asta ar fi bune carti de supravietuire sa avem cu totii in casa just in case sa le luam cu noi la nevoie. Supravietuire insemnand hrana, apa, adapost, autoaparare, tot.

   Nu-i lucru rau nici daca are loc o eliberare partiala la nivel local. Pentru ca de acolo s-ar raspandi de jur imprejur. D-asta eu tot sper sa gasesc oameni cu care sa pornesc ceva in sectorul 6, unde stau… dar…n-ai cu cine. Sau n-am gasit eu cu cine.

   Speranta avem. Din pacate nu avem inca suficient de multi oameni care sa vada lucrurile asa cum le vedem noi si cum le-ai prezentat tu in comentariu… Dar…oamenii se trezesc din ce in ce mai mult.

 9. M-am saturat de articole de genul asta. Teorii ale conspiratiei au existat intotdeauna, dar acum se hranesc de pe urma lor tot mai multi oameni. La fel ca si de pe urma noastra, ca sclavi. Deci nu neg conceptul, este adevarat, suntem sclavi intr-un sistem. Are vreun rost sa vorbim despre asta? Nu. De ce? Nu conteaza ca citim noi aici ori nu despre “motivele” care fac posibila manipularea maselor, bla, bla, bla. Ne-ar trebui o solutie. Solutie practica, nu gen “hai sa constientizam cu totii sistemul nenorocit si impreuna vom putea face ceva.” Da, ce? Nimic nu poti face, nici daca toti oamenii din societate sunt constienti. Nu ai arme sa lupti. Si inca ceva, sistemul asta nu e nou, a existat intotdeauna. Si nu pentru ca erau chimicale in mancare si cumva ne impiedica ele sa mai gandim. Ci pentru ca asta e natura omului. Cel inteligent il exploateaza pe cel mai prost, cel puternic pe cel slab. E natural si normal sa fie asa, si in in natura e la fel, dar la un nivel mai “primitiv”.
  Cu inteligenta te nasti si ramane relativ constanta pe parcursul vietii. Numai cunostinte dobandesti. Si faci conexiuni intre ele. Folosind inteligenta. Nu ai cunostinte? Nu ai intre ce sa faci conexiuni. Nu ai inteligenta? Nu poti sa faci conexiunile. Simplu. Deci singura solutie este sa inveti, nu la scoala, ci tu insuti, despre orice poti. Si sa gandesti. Nu ca sa dai jos sistemul, ci ca sa il intelegi si exploatezi.
  Biserica are si a avut de vreo 1500 de ani un rol negativ. Adica religia, in general si cea cre(s)tina in special. Cea mai performanta unealta de indobitocire. Deci un alt pas in directia buna ar fi sa o desfintam.
  Patriotismul e o sursa de conflicte si intoleranta. Oameni suntem toti, indiferent de limba, religie, rasa, etc. Granitele ar trebui sa aiba rol de impartire administrativ-teritoriala, nu de separare a “grupurilor” de oameni. Cand ne vom da seama ca globalizarea este un lucru bun, ca o singura limba (indiferent care ar fi ea) ar fi un lucru extraordinar, ca impreuna am fi mai puternici si ca armata ar trebui desfintata cu totul, atunci poate ca ne vom putea indrepta in directia buna. Pana atunci, ne “indobitocesc” autoritatile pe de o parte si cei care scriu articole de genul asta, pe de alta parte.

  • 1. Ori e teorie a conspiratiei ori esti de acord cu conceptul si e adevarat. Te contrazici singur. Hotaraste-te.

   2. Suntem sclavi intr-un sistem. Are rost sa vb despre asta? Bineinteles ca DA. Este singura noastra sansa – sa intelegem sistemul, sa ne unim si sa gasim solutii impotriva lui. Solutiile nu apar din neant, ci din intelegerea lucrurilor, din discutarea/dezbaterea problemelor etc. Adica ce se intampla si pe acest blog. Eu nu am pretentia de la oameni sa scoata solutii dintr-o desaga magica ci incerc sa imbunatatesc situatia in care ne aflam cum pot si sa contribui la identificarea solutiei. Daca toata lumea ar face asta poate nu mai eram sclavi de mult.

   3. Chestii de genul asta ~Nimic nu poti face, nici daca toti oamenii din societate sunt constienti. Nu ai arme sa lupti~ etc sunt EXACT CE ISI DORESC STAPANII sa promoveze printre masele de oameni, ca sa distruga orice sansa de a exista o rascoala. Ca sa creada toata lumea ca nu ai nicio sansa si ca nu are niciun rost sa te opui sistemului, si deci, stapanii sa castige lupta INCA DINAINTE DE A INCEPE. Oamenii abia acum se trezesc si noi cei care am inteles cat de cat cum sta treaba tre sa punem umaru si sa acceleram prin INFORMARE procesul de trezire.

   4. “Ci pentru ca asta e natura omului. Cel inteligent il exploateaza pe cel mai prost, cel puternic pe cel slab. E natural si normal sa fie asa” Nu sunt de acord deloc. Tu crezi ca cei care nu sunt in varful ierarhiei puterii/averii in acest moment nu au ajuns acolo pentru ca sunt dobitoci/prosti. Nimic mai fals. Nu au ajuuns acolo pentru ca au cu totul alte principii si valori decat criminalii care conduc planeta. Nu pentru ca nu sunt inteligenti. Deci noi nu suntem sclavi acum pentru ca nu avem potential de inteligenta/nu suntem inteligenti, ci din motivele enumerate de mine prin textele de pe acest blog. Inteligenta noastra ca popor se va vedea cand vom reusi sa ne eliberam din sclavie. Insa nu o vom face pentru a exploata pe altii, ci pentru a restabili NORMALITATE si anume o relatie de COOPERARE si impartirea resurselor intre oameni. Asa cum a facut-o poporul roman de mii de ani.

   5. Da, sa inveti, sa gandesti, sa intelegi sistemul. Insa numai cineva cu valori morale lipsa ar putea sa faca asta ca sa exploateze pe altii. Scopul este eliberarea oamenilor din sclavie, nu inlocuirea stapanilor cu un alt stapan. Dar…fiecare actioneaza in viata dupa propriile credinte, dupa propriul sistem de valori etc.

   6. Desfiintarea bisericii stramosesti – un alt lucru dorit de Elite.

   7. Restul este propaganda pro New World Order.

   8. Daca te indobitocesc informatiile de pe acest blog te invit sa nu mai revii aici. Fa-ti singur un bine!

   Sper ca apreciezi ca ti-am postat comentariul…

 10. Noul ordin Mondial nu va dura foarte mult , si orice ar fii nu imi voi lasat implantat acel microcip, nu ma intereseaza daca mor, asta e decizia mea si o voi urma pana la moarte. Astept o revolutine din partea intregii planete :D

 11. Statul te prosteşte la inte de când eşti copil.Iar când creşti mare eşti matur.Să le accepţi pe toate nebunelele lor.HUH bine că fac unchooling şi că nu mă pot dobitoci la cap.2 ani şi jumătate am fost îndobităcită la cap în şcopală.Ca să afli eu am 10 ani jumătate….Articolul este bun şi îţi poate deschide mintea dacă ai foost dibitocit.

 12. Tu realizezi că te revolți împotriva evoluției societății? Bineînțeles că cineva trebuie să aibă oamenii sub control. Așa mă amuză câinii ăștia care mușcă mâna omului care i-a hrănit.

  • NU, NU este bineinteles deloc ca cineva trebuie sa aiba oamenii sub control. Ca trebuie sa existe niste reguli de bun simt de functionare si organizare in cadrul unei societati, asta DA, insa sclavia care se poarta azi la nivel mondial in niciun caz. Cine sunt cainii de care zici si care e mana care i-a hranit?

 13. Ceea ce spui chiar are logica, lumea e chiar oarba sau refuza realitatea si cei care “o duc bine”( relativ), nu-i deranjeaza sistemul asta. Insa nu sunt de acord ca romanii ar avea o bunatate aparte. Din contra! Mai degraba vad lasitate (chiar in proverbul nostru: capul plecat sabia nu-l taie).De-a lungul istoriei poporul nostru a fost “calarit” de straini iar ca masuri noi ne-am lasat furati din teama,ne-am aliat cu cei ce ne amenintau,insa daca nu faceam asta probabil Romania nu ar mai fi existat in ziua de azi. Si neamul nostru are tendinta de a-l ataca pe ala slab si diferit, oamenii nu-si vad greselile personale dar ii critica aspru pe altii, unii nu-si vad de treaba lor,vad numai grija vecinului,avem tendinta sa profitam de altii si sa-i luam de fraieri in ultimul hal(de aia e greu sa ai incredere in cineva)iar problema e ca noi acceptam asta sau suntem indiferenti/egoisti si partea cea mai grava e ca sistemul sustine conflictele si discriminarile.
  Pentru sceptici care au nevoie de dovezi: 1. Ti se pare corect sa ajungi sa faci pana la 21 de ani de scoala daca urmezi(sau nu) facultatea de medicina? ( iti trece tineretea si nu ai salar destula vreme) + ca ministerul sanatatii nu da de fapt importanta sanatatii.
  2. Bogatia planetei noastre este destula ca fiecare om( absolut fiecare om) sa fie milionar dar sunt oameni care MOR DE FOAME!!!! La cine sunt resursele??????? Exista monstri care au peste 50% din averea de pe glob si vor sa ne conduca astfel de oameni bolnavi???????ne mai dam drept destepti decat animalele ?????
  3. Ti se pare normal sa auzi vesnic de terorism la tv cand sunt atatea modalitati in ziua de azi de-a pune capat terorismului???? Oare nu e sustinut??? + ca mor tot nenorociti, tot speta noastra.
  4.Ti se promite educatie dar pornografia o gasesti peste tot si se castiga colosal pe prostia asta. Nu esti convins ca tuturor ne place sa facem sex?????? Diferenta e ca pornografia poate fi traumatizanta pentru ca reflecta EGOISMUL! Desparte familii si contribuie la scaderea populatiei.
  5. Nu te sperie ideea ca traiesti intr-un mediu toxic si pe cale de dezastru?????? Nu te sperie ideea ca oamenii au ajuns si in spatiu si totusi nu exista leac pentru diabet?! (Dar exista multi factori care provoaca diabet…………)
  6. Exista oameni cu o rautate de neimaginat si se intampla ca ei sa ne conduca. Dar ei daca iau decizii diabolice fie au o inteligenta medie, fie sunt bolnavi si lacomi. In ceea ce priveste lumea asta au dreptate ca suntem prea multi pe glob dar masurile pe care le iau ei sa reduca populatia globului sunt inumane.
  7. Nu uitati ca sunteti muritori nu zei. Nu cred ca s-a descoperit imortalitate, iar instinctele primare va sunt manipulate. Daca nu se renunta la mandrie, lacomie, egoism, rautate, etc. BINE va fi cand n-o sa mai fim !!!!!!

  • Nu cunosti elemente importante din istoria acestui neam, de aceea spui chestii precum “noi mereu ne-am lasat calariti” si nu cunosti ca exista diverse metode de aparare, nu doar ATACUL pe fata. In ciuda a ce spui tu, in ciuda tuturor atacurilor neprovocate care au venit peste noi, totusi am rezistat MII DE ANI ca popor destul de unitar… deci iata ca n-am fost chiar prosti…

   Detaliaza te rog cu exemple asta – “Si neamul nostru are tendinta de a-l ataca pe ala slab si diferit”. Cand a atacat neamul nostru pe cineva, cand noi suntem printre putinii care doar s-au aparat… Faptul ca unii indivizi, fac in mod individual ceva, asta nu inseamna ca acel ceva e regula la nivelul poporului, ca toti fac asa, sau ca NEAMUL nostru se comporta asa…NU GENERALIZA.

   Tot vorbesti despre NOI, care noi? Vorbeste despre tine daca faci aia si ailalalta, eu unul nu “profit de altii sa ii iau de fraieri in ultimul hal”. Nu generaliza.

   Faptul ca oamenii nu vad / nu cunosc metode prin care sa scape din sclavia mafiei nu inseamna ca accepta asta, ci doar ca nu stiu cum sa scape.

   De acord cu 1 2 3 4 5, dar vezi ca nu e vorba despre bani, citeste textul meu “NU e vorba despre bani” de pe blog.

   Cei care ne conduc sunt PRADATORI – total diferiti de noi, ei pot supravietui doar prin exploatarea celorlalti. Sunt din pacate foarte inteligenti, altfel nu ajungeau la conducerea planetei… NU au dreptate deloc sa reduca populatia, si NU este adevarat ca planeta nu face fata la atatia oameni. BA DA, FACE FATA FARA PROBLEME! Problema e ca toate resursele sunt in mana lor si distribuite de ei in stil mafiot. Si toti suntem sclavii lor pt ca suntem dependenti de banii pe care ei ii produc si distribuie cum vor…

   Romanii si toti oamenii care sunt crestini – ortodocsi se considera NEmuritori. Viata aceasta este doar o trecere/un test spre viata urmatoare, vesnica. Viata vesnica este cea care conteaza.

   Fiecare e dator sa isi imbunatateasca propriul comportament, pe baza principiilor morale pe care le gasim in Biserica. In plus, fiecare sa studieze Mafia Internationala. De baza este cartea lui Nicolae Paulescu – spitalul.

   • E adevarat ca nu m-a prea ocupat istoria pentru ca mai sunt si minciuni sau incertitudini in ea,iar prin termenul “ne-au calarit alte tari”= ne-au cotropit si ne-au asuprit.
    Cand am zis “noi” nu m-am referit nici macar pentru o secunda la tine, pentru ca nu te cunosc,am generalizat. Am vorbit prea mult depre bani….OK….dar adevarul e ca banul schimba omul,nu pe toti dar se intampla!(de la probleme marunte nerezolvate se nasc probleme mari). Greseala mea e ca subestimez tara asta( e greu sa sa nu o fac din moment ce Ponta a avut aproape jumatate din procentajul de voturi la alegeri) probabil tara asta are o bunatate aparte, dar tu o supraestimezi! Fiecare natie are bunele si relele ei. Daca te-ai fi nascut in Coreea de Sud ai fi zis ca ea e “cea mai tare” natie?! Si ei sunt oameni. Vorbesti de tara asta ca de un trib mai bun decat altele….e ok sa fii patriot dar e mai bine sa fii realist. Am auzit o groaza de opinii total diferite legate de subiectul asta de nu stiu ce sa mai cred. Fiecare are puncte de vedere diferite nu esti obligat sa le iei ca atare ! :)

   • Cand nu stii ce sa crezi te intorci tot timpul la BAZA – invatatura ramasa noua de la patriotii romani si de la sfintii romani. Si acolo afli binele si raul, adevarul, realitatea istorica etc. Cartea lui Paulescu este esentiala.

 14. La întrebarea: Ce îi împiedică pe oameni să vadă adevărul? Există un singur răspuns: „Credința că sunt deștepți care-i determină să îi ignore pe cei care sunt, după mintea lor, mai proști.

 15. Sa stii ca “ei” vor tocmai atragerea omului in mirajul banilor. Ei nu vor oameni rupti de cele lumesti. Ce pot ei oferi, cu ce ii pot ei “mitui” pe oameni? Cu bani, altceva nu pot oferi. Cand omul devine sclavul banului, devine sclavul “lor”. De aici lupta lor acerba impotriva Bisericii. “Ei” vor atragerea omului in placeri lumesti, ca”ei’ ii pot oferi aceste placeri cu ajutorul banilor. Cei mai periculosi pt “ei” sunt oamenii liberi, nerobiti de pacate, caci pe aceia nu ii mai pot controla. Nu vedeti ca liderii pe care ii pun acesti nenorociti in fruntea statelor sunt toti santajabili, viciosi? Nu o sa puna niciodata un om integru. Deci ascultati de Biserica, nu va lasati manipulati.

  • Perfect de acord. Acolo e una din chei – scaparea de patimi/pacate. Un om fara patimi/vicii nu poate fi prostit – pacalit de mafie prin toate “placerile lumesti” trecatoare, care aproape TOATE sunt legate intr-un fel de BANI, pe care ei ii controleaza. Daca oamenii ar scapa de exemplu de patima imbuibarii si a placerii gustului, ar putea sa dea mafia in ei cu cate reclame vor, ca oamenii n-ar mai pune in gura otrava sub forma de Coca cola, Mcdonalds, mezeluri, guma de mestecat, maioneza, margarina, patiserii etc etc etc, si brusc populatia ar fi mai sanatoasa. Toate problemele noastre sunt legate intr-un fel sau altul de patimile noastre. Tocmai de accea Biserica Ortodoxa, cu o experienta de 2 mii de ani in lupta cu patimile si cu “cel rau”, este cea mai importanta institutie din aceasta tara, cel mai important stalp de ajutor pt romani.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s