Trezirea constiintei umane si suveranitatea personala – solutie impotriva regimurilor politice autoritare. Francmasonerie, elite, cine conduce lumea, sistemul tip inchisoare in care traim si iluziile cu care ne hranim (nom33)

Trezirea constiintei umane si suveranitatea personala - solutie impotriva regimurilor politice autoritare. Francmasonerie, elite, cine conduce lumea umbra, sistem inchisoare iluzii

Ochii sunt inutili dacă mintea este oarbă. Eliberează-ţi mintea şi gândeşte!

Am ajuns ieri pe un forum cu o discuţie interesantă despre Suveranitatea personală (mulţumim Lucian pt link). De fapt e acolo un nene / o fată cu (userul Gagamania) care a pornit o discuţie interesantă printr-o introducere “provocatoare” de genul:

Buna ziua,

Ieri, stand in gradina, m-a strafulgerat o idee. Ce ar fi daca mi-as proclama statul meu? 

Cele 4 pagini de discuţii pot fi răsfoite la link-ul următor:

http://www.roportal.ro/discutii/topic/56464-suveranitate-personala/

Eu vreau să redau mai jos pasaje din informaţiile postate acolo de userul care a pornit discuţia, şi care sunt relevante pentru situaţia României şi a lumii în prezent, informaţii despre: regimurile politice autoritare cu Statul – sistem care ne ţine sclavi, Francmasonerie, Elite, Cei care conduc lumea, Închisoarea în care trăim şi pe care refuzăm să o vedem, iluziile insuflate de Elite, pe care noi oameni ne bazăm în viaţa noastră captivă din Sistem, despre Criza financiară şi Bani, despre Tehnologie şi Energie, Noua Ordine Mondială, Libertate şi Trezirea conştiinţei umane. Pasajele în continuare:

Cine are timp şi vrea, poate urmări discuţia încă de la început, la link-ul de mai sus – eu am selectat doar pasajele pe care le-am considerat mai relevante:

Fiinta umana e suverana. Nu exista legi pentru fiintele omenesti. Legile tarilor de pe planeta se refera la entitati artificiale numite “persoane”. Statul creeaza un al doilea TU, un nume pe care il primesti (numele tau de fiinta umană capitalizat in intregime) si sub care operezi in sistemul-stat , cu drepturi si obligatii. Daca n-ar fi asa, adica daca statul ar avea dreptul asupra fiintelor omenesti sa le impuna acest sistem, cum s-ar numi acest regim social, altfel decat sclavagism? Prin urmare tot jocul social e o intelegere, un contract intre fiintele omenesti si entitatea-stat. Cu o mica obiectie, si anume, ca statul [român] ascunde acest lucru: ca cetatenia e un contract.

Daca nu vedem Constitutia ca pe un contract, ca pe o intelegere între două părţi (Stat-cetăţean), atunci ce altceva este dacă nu o declaratie de impunere a sclaviei de către Statul – Sistem -> omului?

DemonCratia e o iluzie, iar politica o scena cu actori mai mult sau mai putin talentati. Mai putin spre deloc, intrucat nu se mai duce nimeni la spectacolele lor, cand se afla in stagiune.

Mi-ar place sa vad peste tot oameni suverani, in regatele lor mai mici sau mai mari. Ar dispare toate problemele si frustrarile generate de faptul ca o sleahta de psihopati, autointitulati <<elita>>, obsedati de lacomie si dorinta de control isi aroga drepul de a stapani alte fiinte umane. Ei, dar nu stiu daca am ceva sorti de izbanda, sadind in inimile oamenilor aceasta dorinta. Sau, poate, cine stie? “Vremurile este tulburi” :) The collective conscience is shifting gears up.

Toate regimurile sociale care au existat au la baza aceiasi filozofie: stapan/sclav. Doar ca mai incoace, spre zile noastre, <<elita>> s-a cam sesizat ca nu mai poate stapani dupa modelul clasic al sistemului sclavagist adica cu biciul. Si atunci au intrat sub acoperire. Au inventat statul, ca persoana artificiala pe care s-o slujim, in locul regelui/imparatului/domnitorului, etc, care avea “supusi” adica sclavi.

Ma indoiesc ca exista dusmani, altii decat cei care cu dibacie au fost inventati de catre regimurile politice, pentru a creea psihoze si a fabrica din ele “consensuri populare” – modul modern de a mentine sclavia mascata. “Divide et impera” spune un dicton. <<Elita>> invrajbeste oamenii intre ei, facandu-i sa creada ca ceea ce sunt ei cu adevarat rezida in rolurile sociale care le sunt atribuite, nu de putine ori antagoniste intre ele. Antagoniste, deoarece intreg sistemul e cladit pe dualitate, pe polarizare sociala, pe ideea ca e natural sa existe razboaie, lupte, certuri. Darvinismul – “razbeste cel mai bine pregatit pentru lupta”. Ce lupta? De unde pana unde trebuie ca toata viata sa fie o zbatere, o lupta ? Intilnim si in francmasonerie aceasta filozofie si anume ca din teza si antiteza rezulta sinteza – cu alte cuvinte stapanii, <<elita>>, au pregatit un joc pentru noi astia “din clasa inferioara”: “Ii punem pe ei sa bata intre ei, sa se omoare, sadim in ei dorinte si inclinatii bolnavicioase ca lacomie, ura, viclenie, iar din asta societatea va progresa”. Asta e teza psihopata a <<elitelor>>.

Ţi se pare ca exista un “acolo sus”, adica o scara pe care trebuie sa o urci ? Sa o urci pana la o “iluminare” ? O “iluminare” care sa treaca evident prin institutiile lor de educatie, asa incat omul sa traiasca si sa actioneze ca o clona, ca o holograma a sistemului? Scara sociala e o minciuna, o iluzie, o frauda, o fictiune. Fiinta umana cand se naste e iluminata, stie tot despre tot. Vede si simte toate opresiunile si nedreptatile lumii noastre. Apoi, santinelele sistemului incep chinuitorul proces de de-gradare, de “modelare” a acelui copil, ca sa il coboare la gradul psihopatiei sociale. Ei numesc asta “educatie” si sunt al dracului de obsedati ca nu cumva fiinta aceea sa scape ne-“educata”, sa vada inchisoara mentala si sa se razvrateasca. Asta e frica lor cea mai mare. Pentru ca atunci toata hardughia ar cadea ca un castel de carti de joc.

Criza financiara nu e tehnic o criza. Prin criza se intelege lipsa a ceva, lipsa produselor sau incapacitatea de a le produce. Omenirea – prin structurile de putere economica, evident- nu omul ca individ, a ajuns sa poata manipula materia in orice mod imaginabil cu putinta. Spargem si mutam munti, suspendam sosele, construim vapoare cat orasele de mari, deviem rauri, captam volume imense de apa in baraje, etc. Ne jucam cu natura. Suntem destul de aproape de a fi “dumnezeu”. Ne mai lipseste ceva: constiinta sau spiritul. Aceasta se afla inca in urma evolutiei tehnologiei. Stadiul constiintei noastre se afla inca la nivelul aratarii muschilor (“bai, tu stii cine-s io?”), a arogantei, a competitiei (“Come to sign my petition”) in loc de colaborare.

Avem in noi inca apetitul de a ne dusmani asa, din principiu, ca asa e jocul, pe criterii de “succes in viata”. Cand ai succes in viata se presupune ca esti destept, ca te descurci, ca stii sa fentezi pe altii. Si intotdeauna este o parte care trebuie sa sufere. Dupa criteriul lor de valori, acestia sunt niste ratati, neadaptatbili, fraieri, ne-educati pentru ca nu inteleg sa joace conform “regulilor” lor. Sistemul competitiei este bolnavicios in sine pentru organismul numit omenire, si chiar mai mult, extinzand la orice specie si la biosfera in general. Oamenii au inca dorinta de a “dovedi ca pot”, materializa orice au in minte, bun sau rau.

De unde vine dorinta asta? Ea a fost fost indusa la inceputul patriarhatului – la aparitia statului- si a fost mult amplificata in epoca capitalista, in ultimii 200-300 ani. Daca te gandesti ca doctrina asta afirma ca telul suprem este expansiunea, ca mereu trebuie sa iti largesti afacerea, ca trebuie sa inghiti cat mai mult-ca altfel moare afacerea-, la ce sa ne asteptam? Fizic, nu se poate asta la infinit, pentru ca pamantul e finit, numarul oamenilor de pe el e finit. Pe cine sa mai prostesti cand ai ajuns la limita maxima? Nu mai ai fizic pe cine… Decat daca colonizezi alte planete. Asa se explica si fantezia corporatiilor in materie de publicitate, prin oferte ce gadila in feluri cat mai diferite si nostime apetitul oamenilor care joaca rolul de consumatori.

Se ajunge astfel la o limita. Cam ce mai e de oferit consumatorilor? Le-ai satisfacut toate poftele din plin. Au ajuns ca un copil caruia i s-au dat dulciuri la infinit, si atunci el nu mai gaseste nici o placere in asta. So, nasol atunci… trebuie sa inventeze altceva…. ca sa ii readuca la stadiul de a avea din nou acele dorinte nestavilite de a consuma. Si cum faci asta ? Pai simplu … Inventezi probleme, faci razboaie, ii traumatizezi in fel si chip. Stapanilor li se pare absolut corect sa faca asta, deoarece tot ei sunt aceia care ii si rasfata.

Ca razboaile sunt niste puneri in scena a unor scenarii de traumatizare a oamenilor, e evident. In general, omul de oriunde din lume, nu vrea decat sa traiasca linistit, sa-si munceasca pamantul, sa-si planteze via si sa bea vinul rezultat, etc. El nu are deloc dorinte de a merge la nici un razboi, in nici o epoca. Cine il manipuleaza sa vada dusmani imaginari?. Va intrebati de ce crucea rosie are acces in spatele fronturilor ambelor tabere? Ca exista o “etica a razboilui”? Adica omoram si macelarim niste oameni, dar ne e si mila de ei asa ca am inventat crucea rosie (descinde din rosicrucian society-societate secreta), care sa ii aline. Unde este ura pura dintr-un razboi adevarat? Daca esti intr-un razboi se presupune ca faci orice, lasi la o parte orice etica, ca sa il distrugi pe inamic. Nu mai ai nici o regula atunci. Nu, dar exista, totusi o etica in razboi. Pe bune, chiar ne iau de prosti? Ei insisi numesc zona de conflict “teatru” de operatiuni. Deci iti spun in fata ca e o cacialma. Nici razboaiele nu sunt adevarate! Totul e diluat. Esenta din tot e scoasa sau diliuata, chiar si din razboaie.

Deci, criza asa cum o definesc stapanii, nu exista. Este doar manifestarea egoismului si lacomiei lor, in perspectiva pierderii influentei. Banc-nota, de cand a incetat sa mai aiba in spate aur, e o fantezie. Jocul cererii si ofertei e gratuit, deoarece exista o abundena de orice (sau in teorie ar putea exista), cam de cand de cand s-a lasat deoparte aurul (aceasta perioada corespunde cu boom-ul tehnologic). Ca omenirea o duce rau, ca exista foamete, etc, este exclusiv “rodul” <<elitei>> manipulatoare. 

Ni se repeta mantric despre inflatia care creste. Se pare ca aproape nimeni nu se intreaba cum dracu’ creste inflatia? Definitia inflatiei este atunci cand se baga masa monetara pe o piata, si nu cand cresc preturile. Cresterea preturilor e doar efectul natural. Cine sunt ticalosii care tiparesc bani in plus, furandu-ti practic tie ca om din ceea ce posezi, prin descresterea valorii banilor? As vrea ca nenea guvernatoru’ sa-mi zica cati bani a tiparit in 2005 cand au facut leul greu, si cati bani exista acum. Asa, ca chestie. Credeti ca de emiterea de modeda se ocupa doar banca centrala a unei tari? Gresit! Fiecare banca comerciala emite moneda, contribuind la cresterea masei monetare si deci, a inflatiei. Emite bani atunci cand iei un credit. Fiecare banca comerciala face bani la calculator, prin tastare, atunci cand ceri un credit. Legea le da voie bancherilor sa imprumute aceiasi suma de pana la noua ori. Asa cum naiba sa nu apara inflatia? Prin urmare ceea ce noi numim bani acum reprezinta promisiunea cuiva – a celui care ia credit- ca isi va plati creditul + dobanda. Daca din varii motive creditatul nu se tine de promisiune, naspa. Dispare banul. La fel, dispare banul- sub forma actuala- si daca la un moment dat si-ar platii toti datornicii toate datoriile la banci. Te intrebi ce sistem e asta? Cum s-a ajuns aici? Pai simplu: din ignoranta oamenilor. Pentru ca au “dat mandat” sa fie reprezentati, in loc sa se conduca ei insisi.

Criza, chiar daca va fi grea va fi benefica. Cand iei un sambure dintr-un pepene si-l strangi intre degete cu putere de sus si de jos, el ce va face? Va tasni cu mare viteza in fata. Asa va fi si cu constiinta umana. Va fi obligata prin durere, sa se upgradeze. Einstein spunea ca nici o problema nu se rezolva prin nivelul constiintei care a creeat-o, ci printr-unul superior. E interesant de observat ca de-a lungul istoriei, ce au schimbat oamenii intre ei ca si bani, a trecut de la ceva solid la ceva mai putin solid, de la ceva concret, la ceva mai putin concret, ceva cu mai putina valoare intrinseca. La inceput au fost obiecte ca boabe de fasole, pene, oase. Apoi s-a trecut la monezi – ceva care simbolizau precedentele forme de barter. Apoi s-a ajuns la banii din hartie – si aici, iarasi s-a mers mai departe cu simbolizarea. In secolul 20, cand au aparut computerele, vedem ca abstractizarea a ceea ce schimbam intre noi a facut sa apara banii electronici-carduri bancare, care merg acum in paralel cu banii fizici. Pe acest model al evolutiei a ceea ce schimbam intre noi, anticipez ca in viitor banul va dispare si ca idee. Nu in sensul ca va fi doar pe cardul bancar.Nu! Nu va mai fi deloc. Deja se simte ca banul nu mai are valoare, si criza va accentua acest fapt.

Si pentru ca exista o abundenta de orice – tehnic avem aceasta capacitate ca omenire, oamenii vor ajunge la un moment dat pur si simplu sa nu-l mai foloseasca [pe el- pe ban]. La ce sa mai masori fiecare tranzactie cand exista o abundenta de orice? Ei, dar exact asta vrea <<elita>>, sa-ti masoare orice, sa-ti “vanda” pana si aerul. Sunt obsedati sa medieze orice intre oameni ceea ce e expresia suprema a parazitismului.

Incetarea folosirii banilor se va intampla, evident dupa ce se va trece prin grele traumatisme psihice, datorata faptului ca se prabuseste “realitatea” asa cum o stim noi. Da, se prabuseste, dar in schimb va apărea un nivel superior al constiintei umane, care sub nici o forma nu va mai accepta manifestarea egoismului. Astfel, sistemul monetar si sistemele in general, statul ca si “tatic” se vor narui, nu va mai avea nici o sustinere in noua constiinta umana. 

Aceasta tranzitie se va face, paradoxal, prin sustinerea actualului sistem [mondial]. Prin teama de faliment, corporatiile vor cauta si vor scoate de la naftalina, tehnologii clasificate, ca de exemplu – free energy. Asta e ca si cum si-ar taia singuri craca de sub picioare, prin pierderea monopolui petrolului. Omul isi va putea fabrica singur energia. Ce nevoie va fi ca sa mai depinda de vreo structura patriarhala, cum a fost pana acum? Ca doar ce i-a tinut pe oameni la cheremul stapanilor pana acum ? Energia! Vine o vreme cand puterea efectiva, manifestata prin tehnologie, va trece in mainile oamenilor. 

Mai exista si scenariul ala apocaliptic cu noua ordine mondiala. Asta ar fi favoritul <<elitei>>. Sa creeze asemenea probleme, asa de grozave, un razboi mondial (al III lea, dupa celelate doua, care au fost orchestrate de marii bancheri, alde Rothchild si Rockefeller), cu cipuri implantate in oameni, o societate orwell-iana, simularea venirii lui Isus prin poiectarea holografica pe cer de scene inspirate biblic si prin tehnologie cu microunde care te-ar putea face sa “auzi” voci. (Blubeam project), precum si prin tehnologii de manipulare a naturii in sensul de a crea artificial cutremure, tsunami-uri, etc. si astfel reducerea – omorarea – a 80% din populatia pamantului.

De ce nu cred in scenariul asta? Daca privesti in istoria omenirii, per ansamblu se observa un curs de evolutie ascendenta, de la greu la usor, adica viata oamenilor a fost in spre bine mereu, chiar daca pe termene scurte au fost si descresteri, si suferinte. Ca si in evolutia banului, exsita un patern, un model, inspre mai bine. Cea mai recenta dovada este internetul, ceva de neimaginat cu 50 de ani in urma. Internetul are si va avea un rol major in upgradul spiritual al oamenilor, in contrast cu media corporatista manipulatoare. Nu degeaba se aud voci cum ca ar vrea sa cenzureze net-ul. O utopie. Deja oamenii au prins gustul libertatii de exprimare. Nu le-o mai poti lua sau nu mai poti reveni la situatia de dinainte. Tot ce mai poate face <<elita>> e sa intarzie cat mai mult aceasta avansare spirituala.

Sigur ca <<elita>> nu va accepta fericita aceasta schimbare si upgrade a constiintei umane. De aceea se tot aud zvonuri ca armata americana se pregateste sa instaureze legea martiala la ei in tara, si prin extindere probabil ca se va lua in calcul si in restul lumii, (ca doar ce sunt statele lumii decat niste oglinzi ale sistemului din sua?), pentru ca stapanii stiu foarte bine ca va fi un endgame. Sistemul mondial actual nu-si va mai reveni! 

Apoi mai sunt vecinii nostri de galaxie care de vreo cativa ani incoace au format inele din mii de nave spatiale mari si mici care stau in jurul pamantului la altitudini de cateva milioane de kilometri. Asteapta acolo si ne asista la upgradul constiintei si se asigura ca aceasta se va produce fara ca <<elita>> sa arunce in aer pamantul prin ceva razboi atomic. Politica lor e de neinterventie, pentru ca vor sa ne lase pe noi insine sa ne eliberam. Totusi, sunt acolo deoarece evolutia spirituala a pamantelilor si pamantului e ceva extrem de important pentru galaxie. Asa se explica frica pe care se doreste sa ne fie indusa prin productiile hollywood-iene cu extraterestrii rai, care vor sa invadeze pamantul. De ce ar face-o ? Ei sunt mult, mult mai avansati spiritual. Pot crea, materializa absolut orice. Au trecut de mult de stadiul constiintei 3D in care suntem noi acum, si a carei caracteristica principala e filozofia puterii.

So, no reason to fear anymore. :jester: Priviti detasat la show-ul care va urma.

(Sursa AICI)

Adăugare Ce-i cu noi? 1 : Cine este total împotriva ideii că există extratereştrii, să ignore ultimul paragraf, sau să accepte că ESTE POSIBIL să existe – urmăriţi de exemplu această mărturie a unui fost ministru al apărării din Canada: Extraterestrii exista – declara un fost ministru al apararii din Canada. Dovezi OZN, film extraterestrii antici, marturii, declaratii Paul Hellyer prezenta extraterestrilor pe planeta Pamant (edu42)

Adăugare Ce-i cu noi? 2: Pentru cine luptă într-un fel sau altul împotriva Noii Ordini Mondiale, textul de mai sus este optimistic. Şi nu este pentru prima oară când aud discuţii-dezbateri despre o Nouă conştiinţă umană care urmează să apară. Însă atenţie la fraza de final: “So, no reason to fear anymore :). Priviti detasat la show-ul care va urma.” Eu aş adăuga aici, PENTRU A NU NE CULCA PE O URECHE, “Dar, dacă puteţi… ACCELERAŢI PROCESUL!Asta avem noi de făcut, nu să stăm şi să aşteptăm uitându-ne în stele, ci să accelerăm SCHIMBAREA spre o societate cu bun simţ! Iar acest lucru se face prin cele 2 chestii de bază, ce trebuie desfăşurate în paralel: 1. Informarea corectă a oamenilor – pentru a-i trezi pe cât mai mulţi posibil şi 2. Unirea oamenilor de bună credinţă deja treziţi şi lupta inteligentă împreună pentru eliberarea din sclavagismul sistemului mafiot corupt în care trăim.

Citiţi şi:

Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)

Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119)

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35)

Emilian, 18 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

8 responses to “Trezirea constiintei umane si suveranitatea personala – solutie impotriva regimurilor politice autoritare. Francmasonerie, elite, cine conduce lumea, sistemul tip inchisoare in care traim si iluziile cu care ne hranim (nom33)

 1. Nevăzători lăsați de stat fără salarii
  http://ro.stiri.yahoo.com/nev%C4%83z%C4%83tori-l%C4%83sa%C8%9Bi-stat-f%C4%83r%C4%83-salarii-150204229.html
  Nesimtirea intrece orice limite, se poarta si cu ei ca niste sclavi.
  Iti recomand sa vezi filmul cin o sa apara:
  12 Years a Slave (12 ani un sclav)

  Romani treziti-va, pentru ca intr-o buna zi nu veti fi decit niste sclavi fara nici un drept, nici voi nici copii vostri.
  Oriunde, luptati pentru drepturile voastre daca sinteti neindreptati. Ajunge.

   • The green mile, Mississippi Burning, The Shawshank Redemption, Braveheart, The Last Samurai. Filme care te fac mai bun, te revolta si te fac sa gandesti. Nu acelasi lucru pot spune pentru 90 % din populatia Romaniei.

 2. A, si pentru cei care cred ca pomana UE este gratis si convenabila (voi manipulati, ignoranti si egoisti), ca populatia romana sa intinda intotdeauna mana si sa nu mai avem astfel nici economie si nici istorie viitoare, NU MERITATI NIMIC ! In Iasi s-au trezit si au facut cateva trotuare si strazi ca lumea, pentru manipulare continua. Mai intai schimbarea mentalitatii si dupa aceea drepturi si obligatii !!!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s