Corpurile noastre vor fi coordonate (controlate) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19)

Corpurile noastre vor fi manevrate controlate (la propriu) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman influentarea directa a creierului, tehnologie interfata creier computer omDacă veţi citi textele de mai jos, veţi putea dibui una dintre direcţiile spre care se îndreaptă rezultatele din Cercetare-Dezvoltare de la cel mai înalt nivel, şi anume – spre un control uman de la distanţă, prin wireless. Spuneam în titlu că la un moment dat, corpurile noastre vor fi manevrate (la propriu) de creierele altor oameni. Aceasta este concluzia pe care am tras-o în urma citirii a două texte de pe site-ul scientia.ro şi bineînţeles integrând informaţia în contextul “guvernului mondial” care instaurează pas cu pas o Nouă Ordine Mondială, în care omul secolului 21 este cu adevărat un sclav modern. Citiţi aceste două texte pentru a vedea o părticică din stadiul controlului uman prin influenţarea directă a creierului nostru, de la distanţă. Detalii în continuare:

Una dintre marile binefaceri ale omenirii este tehnologia – pentru că ne ajută viaţa foarte mult şi are un potenţial de a ne ajuta şi mai mult decât ştim sau bănuim noi acum. Din păcate însă, tehnologia şi ultimele descoperiri din Cercetare – Dezvoltare sunt în mâna celor care conduc lumea din umbră. Problema aceasta este: ultimele descoperiri – invenţii – inovaţii tehnologice foarte importante, rezultate în urma analizelor din sectorul Cercetare-Dezvoltare ajung MAI ÎNTÂI la cei mai puternici şi bogaţi oameni din lume, care conduc din umbră lumea, pe care noi nu îi ştim exact cine sunt, şi care au finanţat special sectorul C-D (din fonduri private sau publice – prin guverne), special pentru a avea acces PRIMII şi de multe ori în EXCLUSIVITATE la ultimele “apariţii” ştiinţifice şi tehnologice.  Scopul: păstrarea şi dezvoltarea avuţiei lor, păstrarea şi dezvoltarea puterii lor, controlul total al omenirii, adică al sclavilor muncitori moderni (adică al nostru). Atunci când tehnologia este folosită de nişte minţi diabolice, cu scopuri diabolice (cum este cazul celor care conduc lumea din umbră), atunci tehnologia devine un duşman al omenirii. Acest lucru se întâmplă deja. Exemple sunt multe: Televiziunea, Internetul, Telefonia mobilă, Smart phones şi tablete, Reţelele de socializare, Carduri electronice de identitate şi nu numai, CIPuri RFID, OMG (organisme modificate genetic prin inginerie genetică ) etc etc etc.

În timp ce pentru oamenii de ştiinţă, cercetători, specialişti etc, toate chestiile astea (descoperiri, invenţii, inovaţii) sunt importante din punct de vedere ştiinţific, al omenirii, al descoperirii “noilor puteri şi abilităţi ale omului asupra naturii”, al potenţialului de a primi vreun premiu nobel (chestie care le gâdilă ego-ul) bla bla bla, de pe urma acestor descoperiri vor profita în primul şi în primul rând cei care conduc lumea din umbră (aceştia fiind de regulă şi cei care finanţează cercetarea – cu precădere anumite domenii, cu precădere anumite institute de cercetare etc).

Deci… întrebarea mai importantă, zic eu, nu este cea din titlul unuia dintre articolele de mai jos – “Vom comunica vreodată telepatic?” ci… “Ne vor controla vreodată cei care conduc lumea, direct, prin ordine date creierului nostru de la distanţă, prin wireless?” ….

Citiţi articolele de mai jos. Mai sunt probabil şi alte pe net, şi mai relevante pentru acest subiect, dar n-am mai stat să caut. Căutaţi voi.

Articolul 1:

Un scurt preview din articolul Interfeţe creier-computer. Noi progrese (sursa: scientia.ro):

În 2011, echipa lui He a demonstrat că era posibil ca voluntarii dotaţi cu o bonetă, special concepută cu senzori electroencefalografici, să determine zborul unui elicopter virtual în timp real, doar cu ajutorul minţii lor. Dispozitivele controlate prin intermediul minţii au evidenţiat posibilităţile viitoare de lărgire a controlului utilizatorului asupra zborului unui elicopter virtual 3-D, folosind undele cerebrale. Voluntarii au fost rugaţi să orienteze elicopterul virtual printr-o serie de inele care apăreau pe ecranul din faţa lor. Voluntarii au făcut posibil ca elicopterele virtuale să zboare prin inele în mai mult de 85% din cazuri.

În cel mai recent experiment al său, echipa lui He a extins dimensiunile anterioare, înlocuind elicopterele simulate pe calculator cu quadcoptere mici ARDrone (mini elicoptere REALE), controlate de la distanţă. În acest experiment, voluntarilor li s-a cerut să zboare rapid şi continuu prin două inele de spumă aflate în suspensie, de câte ori puteau, în patru minute. Voluntarii ghidau quadcopterul după feedback-ul video primit de la o cameră frontală montată pe corpul navei. “Am vrut să arătăm că este posibil să controlezi un dispozitiv adevărat, deplasându-l într-un timp şi spaţiu real, doar cu ajutorul minţii”, a spus el. Rezultatele, prezentate în luna mai a anului 2012 la Congresul Mondial privind Fizica Medicală şi Ingineria Biomedicală, sunt comparabile cu cele observate la elicopterele virtuale. Subiecţii au fost în măsură să facă până la cinci traversări consecutive şi să zboare cu succes prin inele în mai mult de 74% din cazuri, în perioada de patru minute.

CITIŢI ARTICOLUL INTEGRAL AICI: Interfeţe creier-computer. Noi progrese

Articolul 2:

Vom comunica vreodată telepatic? (sursa: scientia.ro)

Într-un laborator din Şcoala de Medicină de la Harvard, un om îşi foloseşte puterea minţii ca să facă un şobolan să dea din coadă. Pentru a trimite această comandă, abia dacă priveşte la lumina care pâlpâie pe ecranul unui computer şi are un set de electrozi lipiţi de scalp.

Aceşti electrozi detectează activitatea declanşată în creierul său. Calculatorul procesează semnalul electrozilor şi îl trimite la o maşină cu ultrasunete poziţionată deasupra capului şobolanului. Maşina emite un şir de impulsuri cu ultrasunete de energie redusă în creierului şobolanului, stimulându-i cortexul motor – zona care îi guvernează mişcările. Impulsurile sunt intenţionat îndreptate spre o zonă de dimensiunea unei boabe de orez care controlează coada şobolanului. Acesta începe să dea din coadă.

Tot acest sistem este creaţia lui Seung-Schik Yoo şi funcţionează în mai mult de 94% din cazuri.

CITIŢI CONTINUAREA AICI: Vom comunica vreodată telepatic?

P.s.: Controlul populaţiei umane se va face şi se face deja prin nenumărate metode. Controlul mişcărilor prin trimiterea unor unde către creier e o chestie ce va prinde contur practic probabil în viitor (apropiat sau mai îndepărtat). Însă este bine să înţelegem că acest control al populaţiei umane, se va referi în viitor doar la acea parte a populaţiei care va mai rămâne pe Pământ… Pentru că… unul dintre multele planuri ale “Elitelor” (cei care conduc lumea din umbră) este reducerea populaţiei umane (prin sărăcie, vaccinuri, contracepţie, homosexualitate, pensii de mizerie, sistem sanitar de batjcoură, lipsă de acces la hrană, hrană de proastă calitate etc). Un pic despre acest plan citiţi aici: De ce vor Elitele să reducă populaţia.

Citeşte şi:

Gânduri și acțiuni sugerate …telepatic!

Citeşte şi textul meu:

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava.

Emilian, 23 aprilie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman. 

8 responses to “Corpurile noastre vor fi coordonate (controlate) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19)

  1. Sunt extrem de semnificative articolele. Un singur detaliu as vrea sa adaug: tehnologia aceasta este in uz deja. De mult timp, de fapt.

    • La ce te referi mai exact? Ai niste articole, ceva? Exemple? Daca vrei, poti sa pui link-uri aici catre alte materiale pe acelasi subiect. Ms. Spor!

  2. Pingback: Un nou mod de manipulare – dispozitiv care difuzeaza informatii direct in creier, prin wireless si vibratii – aparat inventat de nemti (nom36) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. In momentul in care asemenea iformatii ajung la public in genere altceva mai viabil deja exista. Intebarea este daca nu exista puncte ireconciliabile intre guvernul mondial si e rusi, chinezi sau japonezi. Caci este foarte posibil sa se teama unii de puterea celorlalti desi negociaza continuu intre ei pentru echilibrarea balantei econoice, politice, militare si geostrategice.

    • Da, pai eu sper ca BRICS – uniunea Rusia, China, India, Brazilia etc sa echilibreze cumva balanta. Legat de informatii, clar, daca au ajuns la publicul larg…sunt deja destul de vechi :D

  4. Omul se naste telepatic, interactiunea este regasita la macro microinformational, da va exista acea lume a sclavilor telepatici, deja exista, din pacate toate relele sunt coordonate uitati-va la incidentele actuale in lume.

    • nu stiu de nasterea telepatica, dar asa zisele atentate teroriste se vede din ce in ce mai clar ca sunt puse la cale de papusarii planetei si sunt mari tepe cu scopuri ascunse, desigur, antiumane. vezi de exemplu teapa de la cafe voltaire din paris unde cica a explodat o bomba dar nu exista nicio distrugere si niciun sange.

Spune-ți părerea aici: