Carte de identitate cu microcip – superofertă de la PONTA USL. Buletin date biometrice controlul populatiei umane (nom4)

Carte identitate biometrice cu cip date personale buletin biometric amprente informatii personale, ordonanta urgenta Ponta 12 decembrie 2012

Guvernul Ponta (USL) 2 ne face o super ofertă pentru 2013: Cartea de identitate electronică – buletinul de identitate cu microcip, în care se vor stoca date biometrice despre fiecare persoană în parte. Documentul va conţine toate informaţiile personale care până acum erau tipărite -> în format electronic, adică vor fi la dispoziţia oricăror persoane care au un cititor de astfel de cipuri (autorităţi, hackeri, infractori etc). Sigur că buletinul electronic va putea fi citit şi de la distanţă, prin wireless (să nu ne drogăm la creier că acest lucru nu va putea fi posibil). Detalii în continuare:

Ponta-USL a dat pe şestache imediat după alegerile din 10 decembrie (pe 12 decembrie 2012), o ordonanţă (OUG 82 pe 2012) prin care stabileşte că în 2013, cărţile şi buletinele de  identitate vor fi schimbate cu unele noi, electronice, cu microcip şi date biometrice incluse în preţ (apropo: preţul-costul pentru această înrobire a sclavilor îl vor plăti tot oile – adică noi – singuri ne vom plăti înregimentarea electronică şi distrugerea ultimei speranţe de libertate).

Puteţi citi despre ordonanţa care prevede schimbarea cărţilor de identitate într-unele electronice aici: Cartea electronică de identitate ni se eliberează începând din 2013. Ce date va cuprinde documentul?

Textul exact al ordonanţei OUG 82 pe 2012 îl găsiţi aici: OUG nr. 82/2012 – modificarea si completarea unor acte normative privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani.

carti de identitate buletin cu cip RFID microcip date personale amprenta informatii detaliate card siguranta vietii, controlul populatiei umane si al omenirii

Acum ideea este următoarea (asta este părerea mea, mai documentaţi-vă dacă nu mă credeţi sau nu credeţi că aşa stau lucrurile):

1. Prin această iniţiativă, Ponta slugăreşte marile puteri mondiale (mai exact pe adevăraţii conducători ai lumii – din umbră), care vor într-un timp mai scurt sau mai lung să ajungă să controleze perfect toată populaţia umană de pe glob. Ponta face acest lucru dintr-una dintre cele 3 cauze prin care oamenii politici sunt controlaţi: fie este şantajabil, fie este mituit cu bani-funcţii-susţinere politică, fie este ameninţat. Cred că în cazul lui Ponta este susţinerea politică la nivel extern (“e bine să te placă cei care conduc pe bune lumea, deci…îi slugărim şi noi cum putem…” – probabil că gândeşte Ponta în prezent). O altă dovadă de slugărnicie a lui Ponta faţă de marile puteri a fost vizita în SUA cu 2 luni ÎNAINTE să fie propus prim ministru prima oară de Băsescu, iar o altă dovadă este faptul că şi-a luat consilier personal un american cu interese în resurse naturale, energieetc , care să se asigure că toate bunurile pe care România le mai are în sol şi subsol ajung “unde trebuie” – adică la marii afacerişti ai planetei, prin care se controlează omenirea (detalii despre asta AICI)

2.Cartea de identitate electronică, pe care vom fi obligaţi să o facem, va conţine STANDARD şi expresia facială (ca să poţi fi recunoscut imediat de un calculator, pe o cameră web sau etc), cât şi AMPRENTE.

3. TOT TIMPUL astfel de iniţiative sunt vârâte publicului larg şi TÂMP cu motivaţii nobile de genul “pentru siguranţa dvs” sau “ca să nu mai treacă teroriştii de vamă” sau “ca să prindem infractorii mai uşor” sau “ca să fie ordine şi pace” sau “ca să vă fie bine sclavilor” etc etc etc. De exemplu în cazul cărţilor de identitate, formularea e aşa: “Guvernul menţionează că aceasta masura este necesara intrucat se impune producerea unor acte de identitate sigure, evitandu-se, in acest fel, utilizarea de documente de identitate false sau falsificate.” PERFECT!  – hrană pentru proşti.

4.ACEASTĂ INIŢIATIVĂ a CĂRŢII DE IDENTITATE ELECTRONICE CU MICROCIP ŞI DATE BIOMETRICE ESTE UN PAS IMPORTANT ÎN CONTROLUL TOTAL AL POPULAŢIEI UMANE! DESPRE ASTA ESTE VORBA ÎN REALITATE! NU VORBESC DE CONSPIRAŢII, DE TEORII, DE ABURELI. ESTE EXACT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PREZENT ÎN REALITATEA CARE NE ÎNCONJOARĂ. Trebuie doar să fii retardat mintal la propriu, cu un IQ mult prea mic, să fii prea tânăr, prea idiot sau prea dezinteresat (deci tot idiot), ca să nu înţelegi că lumea este condusă din umbră şi că cei care conduc lumea din umbră încearcă să atingă controlul total al tuturor oamenilor, adică al oilor, adică al nostru al tuturor.

Observaţi şi în filmuleţul următor, cum se subliniază aceleaşi avantaje – siguranţă contra terorişti, siguranţa individului, avantaje medicale, avantaje pe aeroporturi, datele sunt în siguranţă etc – peste tot avantaje. Cât de idioţi sunt oamenii încât cred toate lucrurile astea şi singuri se duc să-şi implanteze cipul, fără să vadă că scopul principal este controlul total al populaţiei globului?

Citiţi şi CINE CONDUCE LUMEA ŞI ROMÂNIA – text scris tot de mine, SAU:

Citiţi mai multe aici: Ce vor însemna Cărţile electronice (saccsiv.wordpress.com)

Despre cardul electronic de sănătate citiţi aici: Minciuni oficiale si incalcarea dreptului la protectia datelor private 

P.s.: Mulţumim PONTA! Ce deziluzie vor trăi cei care au votat USL din convingere. Săracii “îndrăgostiţi”…

Emilian, 18 decembrie 2012, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi?

11 responses to “Carte de identitate cu microcip – superofertă de la PONTA USL. Buletin date biometrice controlul populatiei umane (nom4)

 1. Pingback: Victor Ponta sustine exploatarea gazelor de sist, poluarea apelor si Romaniei (pol91) | CE-I CU NOI?

 2. Ai jucat jocul pe calculator System Shock 1 sau 2 ? Sau daca esti curios cum va arata lumea (cu toate problemele politice si sociale) in viitor, joaca Fallout 1 si 2.

 3. Pingback: Zeci de ONG-uri cer Senatului sa respinga actele de identitate electronice cu micro cip biometric – OUG 82 / 2012 (nom9) | CE-I CU NOI?

 4. Pingback: Banca ING lanseaza card bancar contactless – un nou pas in controlul populatiei umane. Manipulare, cine conduce lumea (nom13) | CE-I CU NOI?

 5. Pingback: Banca ING lanseaza card bancar contactless! Un nou pas spre controlul populatiei planetare | newsinfo1000

 6. Pingback: Miting protest impotriva actelor electronice cu cip 14 martie 2013 Bucuresti, manifestatie anti documente date biometrice microcip RFID (nom14) | CE-I CU NOI?

 7. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

 8. Paranoia e in floare.Nu sunt nici prea tanar si nici prea tamp dar din cate imi aduc aminte Ceausescu si securitatea lui ne controlau foarte bine si cu niste buletine de hartie.Vrei sa imi spui ca nu ai nici un fel de card bancar?vrei sa imi spui ca nu detii un telefon celular,un cont pe net,o adresa de facebook???Prietene,am o surpriza ptr.tine,esti deja super controlat asa ca ce ne ramane este iarasi afacerea buna cu statul,pentru lunii,paguboasa ptr.altii,adica noi.Nu e obligatoriu
  Inca dar va fi ptr.ca nu pot exista mai mult de doua versiuni ale CI si acestea coexista pana la o anumita data cand se considera ca preschimbarea tuturor CI-urilor poate fi realizata.Citirea unui cip wireles se poate face in momentul in care e implementat un cip emitator(vezi cipurile ptr.caini,pisici,etc)dar nu e cazul aici.Acelasi tip de cip il am pe cardul bancar si inca nu la pradat nimeni wireles,acelasi gen il am la cartela telefonica si totusi nu mi-a luat nimeni minutele de pe ea.

  inca dar la un moment dat va fi impus pentru ca e un document de identitate oficial si nu pot fii o droaie de modele.Acum ,ca sa te

  • Am dat accept comentariului tau tot dintr-un motiv educativ – ca exemplu pentru cititorii acestui blog, să constientizeze si ei cum este majoritatea ignoranta din jurul nostru, care pur si simplu refuza si nu vrea sa priceapa (dar nici sa citeasca mai mult), pericolul din spatele acestor initiative. “Argumentele” pe care le aduci tu sunt exact cele idioate pe care le spune toata lumea ignoranta: “inca nu e obligatoriu” (nu mai conteaza ca va fi si ca asta e doar un pas), “deja suntem controlati” (atunci să le dam si noi mura in gura, zic, sa le fie mai usor sa ne controleze total!), “tehnologia inca nu permite sa fie citite de oricine bla bla” (bine ca stiti voi ce permite tehnologia actuala si ce nu – ca si cum ultimele realizari din domeniul tehnologic sunt vreodata facute public), “uite, am CIP si in cardul bancar, si in cartela telefonica etc si nu s-a intamplat nimic, HA!” ( alt argument cretin, la fel ca ala pe care il aduc fumătorii – “am un bunic care fumează de 80 de ani şi n-are nici pe dracu, deci nu e nicio problema daca fumez si eu”).

   Ideea este simpla – pur si simplu nu vrei, sau nu incerci suficient, sau nu te intereseaza sa pricepi exact care este faza si cum se intampla lucrurile astea pas cu pas. Deci nu mai are rost sa palavragim aiurea. Daca te hotarasti sa afli adevaru, exista o droaie de informatii pe net, inclusiv pe acest blog. CITESTE! Daca nu, traieste-ti viata in ignoranţa linistit! Poate ti-o fi mai bine.

   P.s.: in mod normal multor oameni cu comentarii asemanatoare nu le-am acceptat comentariul si le-am facut trimitere catre paragraful Foarte Important 2 din descrierea de la pagina Despre Ce-i cu noi?. Poate ar fi bine să îl citeşti si tu. Si poate ar fi bine sa mai citesti si alte informatii de pe acest blog. Incepe cu Review on Romania ca sa vezi in ce rahat ne aflam. Asta daca vrei sa iesi din iluzia roz in care probabil traiesti acum privind multe aspecte ale vietii societăţii românesti.

 9. Domnu Emilian eu sunt deacord cu ce spui tu ai mare dreptate dar sti care este marea problema ? Tehnologia are si ia riscurile ei si chitubusurile ei in favoarea celor care a inventat respectiva tehnologie ,acum vorbind de tehnologie ca doar despre asta este vorba… noi suntem cam in urma cu ea… si asta poate sa fie si bine si rau si cred ca asa va ramane pt mult timp dar nu tb sa dramatizam atat ca sunt si altele mai rele dar si mai bune.. cu alte cuvinte buna rea asa cum e ea e a noastra chiar daca ei incerca sa ne comvinga sau sa faca prin toate modurile sa nu mai fie asa…. si asa cum suntem noi mai in urma cu multe decat alte tari importante tb sa luam si partea buna a paharului altfel ajung ca rusi indoctrinati si stresati la maxim si partea buna ca suntem mai in urma ca alte tari importante este ca nu putem fi
  Controlati sau condusi din umbra cum spui tu eu unu nu vreau sa mi fac acel buletin cu cip din mai multe motive eu nu cred ca suntem inca pregatitii de asa ceva pentru ca la noi se fac greseli mari in documente chiar si la buletine si se mai fac si greseli intentionate…. tot ce am vrut sa zic este ca romania noastra este frumoasa chiar si asa furata si vanduta din toate colturile….ei nu tb sa aruncam cu oua in ea ci in alti…. P.s imi cer iertare de greselile de ortografie am scris de pe telefon in timpul serviciului.

  • 1. Nu arunca nimeni cu oua in Romania, ci doar in conducatorii ei mafioti infractori vanduti strainilor

   2. Atunci cand o tehnologie este mai mult rea decat buna, ea nu trebuie folosita. In cazul CIPurilor in acte – asta e o tehnologie MAI MULT REA decat buna. Ea va fi folosita pentru controlul mai usor si mai strict al oilor, adica al sclavilor muncitori, adica al nostru.

   3. Romania e in urma la anumite capitole pentru ca aici e sclavia mai sangeroasa si suntem SINGURI impotriva tuturor, impotriva mafiei internationale, impotriva conducatorilor vanduti, impotriva corporatiilor, impotriva UE care ne seaca si ne distruge etc. Chiar si asa, romanii inca mai au o oarecare independenta prin faptul ca-si pot produce singuri hrana daca au pamant si sunt harnici

   4. De unde stii ca rusii sunt indoctrinati si stresati la maxim? Din presa mincinoasa a occidentalilor? (adica toata presa centrala romaneasca)?

   5. NU pentru ca “nu suntem pregatiti” este motivul pentru care sa refuzi cipul, ci pentru ca este un alt pas spre o SCLAVIE TOTALA.

   6. Da, Romania inca e frumoasa, dar daca stam doar si ne uitam la cum inca e frumoasa, chiar daca o fura astia de o rup, in curand NU VA MAI EXISTA.

   7. Nu e asa importanta forma de transmitere a informatiilor, ci informatiile propriu-zise, deci nu prea ma intereseaza de greselile gramaticale :)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s