Noutati 2013

noutati stiri articole informatii relevante si importante blogul ceicunoi ce-i cu noi blog educativ comportamentul uman www.ceicunoi.wordpress.com politica societate educatie moralitate buna credinta noua ordine mondial nwo

Plecat şi fără net până pe 3 ian 2014. Urez tuturor cititorilor blogului Ce-i cu noi? acelaşi lucru pe care îl doresc şi mie şi tuturor românilor: conducători de bună credinţă şi patrioţi la conducerea României. Jos mafia! Sus Dacia! La mulţi ani! Emilian.

…………………………………………………..

25 dec 2013: Retrospectiva lui 2013 şi avanpremiera lui 2014 (via thinkagain.ro)

……………………………………………………………………..

……………………………………………………………………..

28 dec 2013: Apel pentru un nou început

26 dec 2013: Scrisoare din partea unui francez către ţăranii români care vor fi împiedicaţi să-şi mulgă vacile manual Aceasta măsură care interzice mulgerea manuală a vacilor trebuie aşezată în cadrul mai general al industrializării agriculturii, cu tot ce înseamnă ea pentru mediul natural şi pe plan uman. Este vorba despre o industrializare care are ca urmare sărăcirea pământului prin exploatarea intensivă, poluarea apelor, dispariţia unor specii animale şi vegetale considerate neexploatabile sau nerentabile şi, în fine, transformarea destructivă a peisajelor şi a condiţiilor climatice care contribuie astfel la catastrofe care ne sunt prezentate în mod abuziv ca şi « naturale » : furtuni, secete, indundaţii, dereglări ale ritmicităţii anotimpurilor, etc. Pe plan uman industrializarea agriculturii nu presupune nimic altceva decât eradicarea programată a civilizaţiei ţărăneşti. Căci ea va aduce ruinarea a mii de ţărani ce nu vor putea să-şi modernizeze gospodăriile şi să trăiască din vânzarea propriei lor producţii pe piaţa modernă. Ea presupune un exod rural masiv, individualizarea raporturilor sociale şi diluarea legăturilor de familie. Ceea ce înseamnă golirea satelor,

DOCUMENTAR 8 părţi – SIONISMUL MONDIAL ATACĂ ROMÂNIA

23 dec 2013: Guvernul României este sclavul UE şi FMI şi stăpânilor din umbra acestor instituţii

8 iunie 2013: Ce ştim despre ce este şi ce-a fost? – Cât de adevărate sunt lucrurile rele pe care le ştim despre Rusia, China, comunism, URSS, Marxx, Lenin, Putin, socialism etc etc etc? Oare nu suntem prinşi într-o manipulare precum “revoluţia din 89” sau “Ceauşescu – un dictator criminal” sau “Europa civilizată” sau “Democraţia SUA” sau “impunerea democraţiei în Egipt/Siria/Libia etc”?   Cum să mai avem încredere în ce ne spun adevăraţii criminali, (cei din vest – SUA şi UE) despre ce se întâmplă DE FAPT în Est?

20 dec 2013: Raport APADOR privind evenimentele recente din comuna Pungești

22 dec 2013 Discutie interesantă despre România şi lume: Cum a ajuns Romania sa fie condusa de slugoii aserviti Mafiei Internationale,prin uciderea cuplului Ceausescu –  Spre deosebire de cei tineri noi astia trecuti de 40 de ani practc am apucat sa traim in ambele regimuri si pot spune că, CAPITALISMUL inseamna MOARTEA ROMANIEI.

24 dec 2013: Documentar – Cadou de Crăciun – Depinde, in mod primar, de ce facem noi ca OAMENI, si apoi de interventii de alta natura!   Sa nu am intelegeti gresit:  Eu nu spun ca a avea credinta si a va ruga nu va poate ajuta. NU. Spun ca Dumnezeu, ne-a oferit NOUA, OAMENILOR o putere atat de mare incat interventii divine NU sunt necesare. Este necesar ca NOI, OAMENII sa fim mai responsabili si sa actionam in conseciinta !  (articol adăugat în materialul meu cu Trezirea din “doar rugăciune”!)

22 dec 2013: Libertatea nu are preţ! Preţul liberătăţii este libertatea însăşi!

21 dec 2013: Noua sigla ANAF, cea mai scumpa din lume  (articol adăugat în colecţia Cum şi cât se fură în România)

20 dec 2013: Guvernul face cadou Masoneriei un teren de 2,1 milioane lei

21 dec 2013: LAGÃRUL DE LA PUNGESTI

Citeşte alte ştiri/articole relevante în continuare:

19 dec 2013: O super armă împotriva dictaturii

19 dec 2013: Andreea Bălan și alte ”vedete” de rahat din România s-au destrăbălat în Plaza România în fața unor copii cu vârste între 3 și 13 ani (FOTO și VIDEO) – copiii erau dintr-un orfelinat și CICĂ ălă era un eveniment caritabil; prin astfel de lucruri ne sunt distruse mental generațiile tinere.

19 dec 2013: Inteligenţa emoţională, factor decisiv în prevenirea bolilor   (citiți și asta: Importanța psihicului în vindecarea de Cancer)

19 dec 2013: Chevron și autoritățile centrale și de mediu vor să otrăvească apele și la Puiești:

……………………………………………………………………

16 dec 2013: Marele adevăr pe care l-a spus Ceaușescu înainte de a muri (VIDEO)

15 dec 2013: Din 2014 în UE – Microcip implantat sub piele obligatoriu pentru toți nou născuții

19 dec 2013: Ce inseamna o conferinta de presă pe bune: 1.300 de jurnalişti acreditați, zeci de întrebări, 4 ore la dispoziția presei naționale și internaționale – Băsescu și Ponta ar trebui să ia lecții de la Putin, nu să se ascundă prin trusturile de presă prietene și în emisiunile unor lingăi penibili.

19 dec 2013: Solidaritate cu Pungestiul în afar țării (Foto, Video)

17 dec 2013: România, ridică-te!

17 dec 2013: Ţăran din Moşna, judeţul Sibiu – Willy Schuster: “Nu pot să stau impasibil când ştiu că trebuie să ne luăm ţara înapoi”

16 dec 2013: PROTESTUL DIN BUCUREȘTI 15 dec 2013, poveste, FOTO și VIDEO

16 dec 2013: ALT GUNOI LA GUNOIUL DE CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Senatorul PSD Toni Greblă, votat cu scandal judecător la CCR de USL, UDMR şi PPDD. PDL a părăsit sala

18 dec 2013: Se pregătesc lovituri dure pentru Chevron. Doamne ajută!: Model Hotărâre de consiliu local ce poate fi adoptată de toate consiliile locale din ţară împotriva fracturării şi TAXA de tranzit ce poate fi impusă la nivel local

18 dec 2013: Înregistrarea teleconferinţei lui Ceauşescu din 17 dec 1989 – Ceauşescu ştia că este vorba de o lovitură de stat orchestrată din afară şi lua toate măsurile pentru apărarea României

17 dec 2013: Cooperarea este întotdeauna mai bună decât competiţia

12 dec 2013: Cine este Chevron şi cine se află în spatele acestei companii criminale? (FOTO cu dezastre provocate de Chevron în întreaga lume)

16 dec 2013: Libertate sau cozonac? – Ce alegeţi români? (via thinkagain.ro)

17 dec 2013: Il provoc la duel pe seful Jandarmeriei Romane

17 dec 2013: AAAAAAAAAAA!   Cum e posibil să văd PRIMUL REPORTER ROMÂN CARE ȘTIE SĂ VALORIFICE MICROFONUL și CALITATEA DE ”JURNALIST”, la GUNOIUL DE B1TV? AAAAAAAAA!  Fata asta trebuie angajată de niște oameni de bună credință și valorificată înspre binele neamului!!! :

………………………………………………………………………………………

16 dec 2013: Pungeşti – UN SAT SUB ASEDIU (VIDEO 15 dec 2013):

………………………………………………………………………………

16 dec 2013: Tudor Chirilă: Declar pierdută țară. Mă duc să o caut în stradă

Păcat cu iluzia numită Uniunea Europeană în care mulţi încă mai cred, deşi ne-a distrus de ne-a rupt în ultimii 23 de ani…

………………………………………………………………………………

22 oct 2013: În România, incidenţa cancerului este mai mare cu 10% faţă de media europeană – din păcate majoritatea doctorilor continuă să recomande medicamente și tratamente criminale, din neștiință și comoditate, iar pacienții preferă să moară decât SĂ CITEASCĂ: www.tratamenteanticancer.wordpress.com

30 nov 2011: De ce copiii din zilele noastre sunt mai agitaţi decât cei din trecut? – un alt motiv să aruncaţi televizorul pe fereastră şi să aveţi grijă ce emisiuni imbecile urmăresc copiii pe internet

15 dec 2013: Video de la protestul de azi pus pe bambuser live – Superb (iată ce pierd cei care stau în casă)

15 dec 2013: Pungeştiul cenzurat pe internet de către RDS   (nici eu, care am net de la RDS, nu pot deschide site-ul respectiv, pe niciunul dintre browserele “clasice” – explorer, firefox, chrome, opera. Însă prin browserul special TOR de care se vorbeşte în articol MERGE. Deci site-ul funcţionează, doar că nu poate fi văzut în România din cauza cenzurii RDS, care se pare ca este ocolită de browserul special TOR) Print screen:

cenzura pe internet compania RDS blocheaza siteuri revolution news com informatii despre revoltele protestele de la Pungesti impotriva companiei chevron comparatie mozila firefox tor browser coruptie provider net(ultimul articol despre Pungeşti de pe site-ul cenzurat www.revolution-news.com poate fi citit aici: ARTICOL PUNGEŞTI EN )

6 dec 2013: Interviu antrenorul de genii – matematicianul Florian Colceag: Pot demonstra că Dumnezeu există şi acţionează

12 dec 2013: Istoria aşa cum nu o ştim – cine a salvat România în 1968 (articol adăugat în materialul despre Ceauşescu)

12 dec 2013: Martor ocular: poze şi detalii cu diversiunea de la Pungești – violenţele au fost provocate pentru a servi drept pretext pentru reprimare şi pentru propaganda regimului. Jandarmeria folosită ca armă de ocupaţie împotriva propriului popor.

12 dec 2013: Revolutie in Italia! Politia fraternizeaza! (VIDEO)       şi AICI

21 nov 2013: Discurs in Parlamentul European: oamenii or sa dea navala si or sa va spanzure

………………………………………………………………..

11 dec 2013: Parlamentul a votat: “români, deschideti bucile!”

11 dec 2013: Jandarmii nu sunt nebuni. Noi suntem anormali

GAZE_DE_SIST.RO – Un documentar de Gabriel Geamanu despre gazele de şist si metoda fracturării hidraulice pe care Televiziunea Natională îl prezintă în premieră, în Romania şi care spune controversata istorie a proiectului extragerii gazelor de şist din subsolul ţării.

13 dec 2013: Preţuiţi ÎNTREAGA VIAŢĂ (…) Omul are o parte pozitivă şi una negativă. Important este echilibrul dintre acestea (video scurt în engleză):

…………………………………………………………………..

11 dec 2013: Noi nu am construit nimic încă… – Voi nu înţelegeţi că acest sistem nu e construit de noi? Voi nu înţelegeţi că noi nu am construit nimic încă??? Ceea ce încercaţi să schimbaţi nu vă aparţine! NU puteţi schimba nimic, pentru că nu vă aparţine! A fost construit de alţii după chipul şi asemănarea lor. Sistemul nostru este construit după chipul şi asemănarea altora. Noi putem să construim altul după chipul şi asemănarea noastră. Atât! Ei nu sunt mulţi. În orice caz nu mai mulţi decât noi.

10 dec 2013: Investiţiile chineze vor schimba balanţa puterii dar nu şi statutul (II) – Prin implicarea chineză, statutul României de colonie a UE nu se va schimba. China n-are interes să schimbe acest statut, ci de fapt să-l folosească pentru bătălia competiţională la nivel mondial pe care o duce cu centrul.

10 dec 2013: Pe Nicolae Ceaușescu au vrut să-l linșeze ca “din partea poporului”! – Decolarea respectivă, intrată în istorie, s-a efectuat sub amenințarea directă a capturării președintelui țării de către un grup de manifestanți, unii înarmați cu diferite obiecte contondente bine și din timp meșteșugite, iar alții cu pistoale mitralieră cu pat rabatabil. Acest grup, care ajunsese pe terasa respectivă cu câteva clipe înainte de decolarea elicopterului, a fost pe punctul de a-l captura pe președintele țării și, după expresia unor manifestanți violenți, de a-l judeca „pe loc”, într-o manieră medievală. (…) aceşti „bruneți” au început să-și verse furia pe mine, pentru că nu i-am lăsat să-l facă pe Ceaușescu „carne de mici”;

10 dec 2013: Legea minelor este moarta! (deocamdată?)

10 dec 2013: Petiţie AVAAZ: Romanian Parliament, Chamber of Deputies: Less than 12 Hours to SAVE ROSIA MONTANA!

7 dec 2013: Acţiune şi reacţiune – despre protestele de strada via thinkagain.ro

7 dec 2013: CUM REZOLVĂ SPP-UL JURNALIȘTII INCOMOZI

9 dec 2013: Iată ce se întâmplă când la protestele NORMAL, PAŞNICE şi DEMOCRATICE participă prea puţini oameni:

……………………………………………………………………………….

29 sept 2012: VIDEO – In apele Romaniei, se scalda istoriile unor civilizatii vechi de peste zece mii ani

8 dec 2013: 5 dovezi ca Ponta a luat spaga de la Chevron

8 dec 2013: Apa, gazele şi ruşii – Războaiele între marile puteri şi imperii s-a dus întotdeauna pe teritoriul şi cu resursele altor state, cele mici,  prinse la mijloc şi ademenite cu promisiuni şi recompense. Asta spune istoria. Deocamdată se derulează războiul economic, al resurselor şi şantajului, prin terţi.

8 dec 2013: Se intampla lucruri incredibile la Pungeşti – In aceste zile se petrec evenimente incredibile despre care probabil nu ati aflat din sursele clasice de informare. In localitatea Pungesti, judetul Vaslui, o comunitate se lupta la propriu cu fortele de ordine pentru a impiedica instalarea unei sonde de explorare a companiei Chevron. Protestul lor dureaza de doua luni, din momentul in care compania a avut prima tentativa de a-si monta echipamentele de explorare pentru gaze de sist prin fracturare hidraulica. De atunci pungesenii rezista pe camp, zi si noapte, in frig. Le-au venit in ajutor oameni din toata tara.

5 dec 2013: Jandarmii din Pungesti acuzati de furt calificat de un fost ofiter de aviatie

7 dec 2013: O ştire via inspatelerealitatii.wordpress.com (multumesc): In Thailanda politia a trecut de partea cetatenilor liberi care protesteaza impotriva coruptiei guvernului. In toata lumea sunt proteste antiguvernamentale atent evitate de mass media. In Romania niste imbranceli cu jandarmii sunt numite violente si anarhism. Suntem sub control totalitar. Daca este normal sa protestam in strada? Normal nu ar fi trebuit sa se ajunga aici. Insa in conditile de faţă, e firesc.

……………………………………………………………………………………

6 dec 2013: Mesajul Regelui Mihai pentru Pungesti

2 dec 2013: SOS PUNGEŞTI:

https://www.youtube.com/watch?v=9dwOIQzEbn4

4 dec 2013: AFACEREA UE în primii 7 ani de la aderare: am dat 9 MILIARDE la bugetul Uniunii, am luat 4,8 MILIARDE.

4 dec 2013: Pungeşti via London – protestele împotriva gazelor de şist de la Pungeşti au fost transmise de televiziunea internaţională Russia Today

4 dec 2013: Pentru ce să munceşti ca prostul în România? – un text actual de Petre Ţuţea

1 dec 2013: Protestele naţionaliste împotriva exploatărilor cu cianuri şi prin fracţionare hidraulică – libertate sau abuz al democraţiei?  (via discerne.wordpress.com)

3 dec 2013: Solemnitatea, înţelepciunea şi forţa sunt ale poporului, domnule Li Keqiang! – Cînd guvernul a reînnodat acordul cu F.M.I., a acceptat să împartă conducerea ţării cu organismul-vampir. Tocmai de aceea nu există o strategie de redresare naţională! Prioritate au indicaţiile unor funcţionari străini, care mînuiesc finanţele lumii, inclusiv pe ale noastre şi care, iată, nu-şi mai iau piciorul de pe pedala de frînare a României.

3 dec 2013: Peste tot poliție, nicăieri justiție! Pungești și Roșia Montană, sub asediul autorităților române!

1 dec 2013: Mesaj pentru fraierii din R. Moldova

2 dec 2013: DEMOCRATIA A MURIT! Intervenţia de la Pungeşti este sfârşitul democraţiei româneşti

2 dec 2013: LECŢIA UCRAINEANĂ – război CIA-KGB cu rezultat încă incert

………………………………………………………………….

1 dec 2013: Prăjiturile se coc acum la Est – alt articol bun pe politică externă via thinkagain.ro

30 nov 2013: Chinezii vin în România pe locul lăsat liber de americani – pt cei care vor sa mai inţeleagă un pic realitatea “externă” din jurul României

27 nov 2013: China refuza importurile de porumb din SUA contaminate cu organisme modificate genetic (OMG)

GENIAL: Reţetă pas cu pas – cum îţi faci singur germeni din cereale (sănătate curată) prin germinare la borcan (poze şi detalii rapide pt fiecare etapă) (în supermarket germeni dăştia costă vreo 10 lei 50 grame)

29 nov 2013: Un bancher din România câştigă 1,3 milioane euro pe AN, adică peste 110.000 euro pe lună. CÂT MAI DUREAZĂ CA ROMÂNII SĂ ÎNŢELEAGĂ CĂ SUNTEM SCLAVI EXPLOATAŢI DE O FORŢĂ STRĂINĂ?

TV PUNGEŞTI EMITE DIN NOU – CLICK

2 dec 2013: Chevron si Jandarmeria au pornit in toiul noptii un nou asalt la Pungesti – au dat afară oameni de pe PROPRIA LOR PROPRIETATE PRIVATĂ | Update FOTO – VIDEO (Ce a comis Jandarmeria azi la Pungesti: 1. Tulburare de posesie, 2. Lipsire de libertate in mod ilegal, 3. Abuz in serviciu, 4. Tratament degradant, 5. Fals intelectual)  JANDARMERIA APĂRĂ HOŢIA!

……………………………………………………

2 dec 2013: A căzut Kievul!

28 nov 2013: Alertă: Guvernul aduce din nou cianura în Parlament

20 aug 2008: Emisfera dreaptă şi emoţiile

2010: Descoperiri senzationale in situl arheologic de la Schela Cladovei – peste 8000 de ani

Câteva dintre descoperirile şi studiile prof. univ. dr. Marin Cârciumaru în România (INCLUSIV FOTO): picturi de circa 14.000 de ani B.P. (before present) în singura peşteră cu artă rupestră din Paleoliticul României – Cuciulat; cele mai vechi recipiente din stalagmite pentru prepararea ocrului din lume; cele mai vechi coliere de seminţe din Europa + mărgele de lut la Ulmeni, Călăraşi (cultura Gumelniţa); 8000 de seminţe de mărgeluşă (multe găurite) din cultura Cucuteni, la Izvoare, în  comuna suburbană Dumbrava Roşie, municipiul Piatra Neamţ; Gravurile din pestera cu “incizii” – două siluete umane realizate în manieră liniară acu mii de ani; Gravurile preistorice din Pestera Cizmei, situata in zona carstica Grohot din cadrul Muntilor Metaliferi, la nord-vest de orasul Brad in apropierea satului Ribicioara, comuna Ribita (jud. Hunedoara); Picturi parietale – siluete umane în Pestera Popii, situata la intrarea in defileul Sohodol dinspre comuna Runcu (jud. Gorj); Cea mai veche pâine din România şi probabil din Europa – 4225  ± 60 ani B.P. – aşezarea de la Celei-Corabia (jud. Olt); Impresionant material litic şi faunistic, obiecte de artă şi podoabă de o importanţă inestimabilă – poiana Cireşului, Piatra Neamţ; Pandantiv vechi de 20.000 de ani descoperit la Piatra Neamţ.

26 nov 2013: VORBEŞTE ROMÂNEŞTE. Profesoara care a renunţat la salariul şi maşina de serviciu de la multinaţională şi face naveta 3 ore pentru a-i învăţa limba şi literatura română pe copiii din Apuseni

24 nov 2013: Familia Ivașcu cultivă legume fără chimicale la Voinești, Iaşi – Pentru că au fost încurajați, Cristina și Claudiu Ivașcu au început în primăvara acestui an 2013 să dea drumul la culturile de legume bio, așa cum au făcut și în 2008. Am primit și eu acasă un coș și toată casa mi s-a umplut de arome. Busuiocul e incredibil de parfumat, pătrunjelul are un gust pregnant, ridichile negre te pișcă pe limbă, iar spanacul și salata le mănânci goale. Morcovii odată puși în oală își răspândesc mirosul apetisant în toată bucătăria. Și ciudat este că te saturi repede și cu mai puțin. Claudiu Ivașcu spune însă că nu e ciudat, ci că așa-i normal. O plantă crescută fără a fi forțată are timp să înmagazineze și să proceseze mineralele din pământ. Ca atare, chiar dacă e mai mică, ea e plină de vitamine și uleiuri esențiale.

27 nov 2013: Mining Watch Romania va ataca in instanta noul acord de mediu pentru proiectul minier Certej – Agentia de Protectie a Mediului Hunedoara a emis ieri un nou acord de mediu pentru proiectul minier Certej. Noul act substituie si revizuieste ilegal acordul de mediu eliberat de Agentia Regionala de Protectia Mediului Timisoara anul trecut. Avizul 8/05.07.2012 era atacat in contencios administrativ chiar de catre Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice care ceruse in instanta anularea sa. Deloc surprinzator insa, tot ieri MMSC a renuntat la procesul pentru anularea acordului de mediu eliberat in 2012, proces ce se judeca la Tribunalul Bucuresti. (…) Ministerul Mediului se joacă de-a evaluarea impactului de mediu pe care o presupune un proiect minier de risc major cum e cel de la Certej şi prin agenţiile subordonate vrea să ascundă decizia politică a guvernului USL vis-a-vis de începerea mineritului cu cianuri cu orice preţ în Apuseni.

26 nov 2013: Ipocrizia nemărginită a celor de la UE – foarte bun articol de la Dan Tănăsescu despre ILUZIA “Europa Occidentală” (sclavie, FMI, Condiţii aderare UE, Ucraina, Rusia, UE, distrugerea economiei statelor, vizita chinezilor în RO, cum arată România după 7 ani de UE)

25 nov 2013: Consiliul Discriminarii reclamat pentru discriminarea copiilor

Feb 2012 (dar încă actual): “Sistemului fiscal în România” sau “Jaf la drumul mare în societatea modernă” (adăugat în colecţia CUM şi CÂT se fură în România)

12 nov 2013: Un intreprinzator roman cere statului documente justificative pentru a-si plati taxele si impozitele

25 nov 2013: AU APROBAT CA BAILE FELIX SA FIE OTRAVITE PRIN FRACTURARE HIDRAULICĂ. SI VOR FI DACA NU FACEM NIMIC: http://www.napocanews.ro/2013/11/exploatarea-gazelor-de-sist-a-ajuns-la-baile-felix-si-1-mai-guvernul-victor-ponta-a-aprobat-acordul-de-exploatare-cu-east-west-petroleum-corp.html ; UN VICEPRIMAR LUPTA – interviu feb 2013http://www.cotidianul.ro/vom-impiedica-exploatarile-gazelor-de-sist-la-baile-felix-cu-orice-pret-206805/

14 oct 2013: Constantin Viorel Danut, apără Rosia Montană şi România (discurs în ultima zi de dezbateri a Comisiei Speciale a Parlamentului):

RESPECT!

………………………………………………………………………….

21 nov 2013: Ultima ora: comisarul Berbeceanu lichidat de SRI – o descriere succintă a cazului Berbeceanu

Dilema veche, nr. 510, 21-27 noiembrie 2013 – „La Pungeşti îţi vine să săruţi pămîntul“ – interviu cu Lech KOWALSKI – Nimeni nu poate lupta contra globalizării. Este vorba despre un proces desfăşurat de cîteva secole. Trebuie să ne gîndim la globalizare ca la un nou tip de invazie, la ceva care seamănă cu o armată care îţi intră în ţară şi care încearcă să înfrîngă pe toată lumea, transformîndu-i, pe oameni, în primul rînd, în consumatori. Cu asta avem de-a face cînd vorbim despre globalizarea secolului XXI. (…) Este vorba despre bani. Profit pentru oameni care sînt foarte departe de realitatea noastră. Acea mînă de oameni care cîştigă enorm de pe urma globalizării. Trebuie doar să te gîndeşti la asta, înainte să cumperi ceva. Este atît de simplu. (…) Poate este prea tîrziu, în unele locuri, pentru rebeliune, dar cred că este mai bine să trăieşti într-o stare de revoltă, chiar dacă totul se destramă – ca de exemplu în Pennsylvania, unde oamenii se îmbolnăvesc, iar apa nu mai este potabilă, trăind într-o zonă de sacrificiu, decît să taci pentru că eşti prea prost sau prea înspăimîntat să faci ceva. (…) Românii, la fel ca francezii, englezii, polonezii sau orice altă naţie, trebuie să se trezească, înainte de a fi prea tîrziu. Cred că o formă de activism trebuie să existe, pentru a arăta că lumea e în pericol.

8 nov 2013: Sute de locuinţe vechi de 6-7 mii de ani, unele cu etaj, descoperite în judetul Timiş    (articol adăugat în colecţia despre Istoria Adevărată a României)

8 oct 2013: Pandantiv vechi de 20.000 de ani descoperit la Piatra Neamţ (video)  (articol adăugat în colecţia despre Istoria Adevărată a României)

pandantiv vechi de peste 20 000 de mii de ani descoperit in sapaturi arehologice la poiana ciresului batca doamnei piatra neamt romania civilizatia cultura gravetiana obiecte artefacte vechi la noi

……………………………………………………………….

24 aug 2013: 7.000 de ani de istorie la Hândreşti, com. Oţeleni, jud. Iaşi. Implică-te şi tu alături de noi! Împreună demarăm primul şantier arheologic din zonă – Pe zeci de hectare, chiar la suprafaţa răscolită de lucrările agricole, sute de fragmente de obiecte neolitice sunt vizibile: fragmente ceramice, statuete antropomorfe, obiecte de uz casnic, unelte etc, toate parcă ivite din pământ pentru a ne spune : “Aici sunt 7.000 de ani de istorie…”  (articol adăugat în colecţia despre Istoria Adevărată a României)

descoperire scriere antica veche nedescifrata tablite handresti comuna oteleni judetul iasi romania vechi de mii de ani, artefacte obiecte antice sit arheologic sapaturi obiecte vechi istoria romaniei daci

………………………………………………………………….

Tăbliţele cerate de la Roşia Montană – peste 1500 de ani  (articol adăugat în colecţia despre Istoria Adevărată a României)

22 nov 2013: Independeţă energetică sau ştreang energetic?

23 nov 2013: Interviu cu un fost hacker – De la o vreme, în comunitatea hackerilor circulă o vorbă: dacă ești un simplu hacker, vei fi arestat pentru ceea ce faci; dacă ești guvern, în special cel american, atunci ești autorizat să “hackerești”. În conferința sa TED, Mikko Hypponen face afirmații foarte dure. De exemplu, spune că SUA se poartă pe internet ca într-o colonie pe care o controlează întru totul. E mult adevăr în aceste cuvinte și e foarte neplăcut. Mă sperie abordarea americană. Controlorul a pierdut controlul și trebuie să facem ceva, până nu e prea târziu.

21 nov 2013: Ce s-a prezentat la conferinţa despre Gaze Şist Bucureşti – Mircea Vintilescu: Legat de fracturarea hidraulică pentru gaze de sist, una dintre cele mai mari probleme este fracturarea mecanică – exploziile făcute pe structurile geologice specifice ale României au un risc mult mai mare faţă de alte zone din lume, creează instabilitate pe termen lung pe o rază de 6 km în jurul fiecărui foraj; seismele mici nu dărâmă direct casa, însă afectează betonul caselor=> casele NU mai rezistă la un cutremur (natural) de 8-9 grade aşa cum au fost proiectate şi construite să reziste, ci mai rezistă doar la cutremure mai mici; deci seismele alea mici provocate de fracturarea hidraulică deteriorează structura de rezistenţă a caselor (chiar şi cele din BETON), iar casele pică la un cutremur mai mare!

20 nov 2013: Donati bani şi/sau obiecte pentru protestatarii din Pungeşti – Tabara de rezistenta Pungesti face un apel catre toate persoanele care pot si doresc sa ne ajute intr-un fel sau altul. In tabara este nevoie disperata de o camera de filmat.Se intampla abuzuri ingorzitoare, politistii opresc oamenii pe drum ii legitimeaza si le fac control corporal fara mandate. De asemenea intra in tabra noastra,pe teren proprietate privata de asemenea fara a avea mandate si fac controale.Va rog frumos cei care ne puteti ajuta sa ne lasati un mesaj prinvat. Avem nevoie neaparat de o camera pentru a aduna dovezi impotriva acestor abuzatori. Promisiuni au fost multe dar nici una nu s-a materializat primand mereu aceasi replica”se rezolva”.Va rugam daca ne puteti ajuta sa ne contactati (…) Donatii in obiecte: la sediul RFE din st. Sagetii nr. 7 , Sector 2, Bucuresti. Programare prin email la gepurescu@yahoo.com sau tel 0742689126 / George Epurescu, si maria_alterego@yahoo.com, 0723129080.

30 oct 2013: Protestatarii din Pungești se pregătesc de iarnă: construiesc o cabană să se adăpostească de vremea rea

5 aprilie 2007: Era pinguinului – Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista? Una dintre arme este chiar ego-ul “pinguinului” (cum este denumit noul om fabricat de corporatii in argoul dresorilor de minti). Pinguinul munceste pe bani foarte putini, in raport cu efortul depus si valoarea produsa de el, dar primeste in compensatie tot felul de titulaturi pompoase + Cum arata noul om fabricat de corporatii ? De citit şi NOUL OM ÎN NOUA SOCIETATE.

2 aug 2007: Condamnaţi la Grădiniţă – Exista un lucru mai rau decat oamenii rai ! Ignoranta oamenilor buni !

20 iulie 2007: Controlul Populatiei prin Conditionarea Mintii – De ce acest spirit de turma? Populatia nu cunoaste felul în care i se inoculeaza convingeri. (…) Inteligenta o au cei care pun intrebarile si nu cei care cred fals ca au raspunsurile !

19 martie 2008 (când eu habar n-aveam pe ce lume trăiesc): Eliberarea minţii – Majoritatea oamenilor nu conştientizează sistemul (bun sau rau) şi nu vor sa-l inteleaga, ei doar încearcă să-şi găsească locul in acesta, fără să fie conştienţi că astfel contribuie la perpetuarea sistemului. Lumea intotdeauna a fost impartita intre cei manipulati si manipulatori, intre cei care muncesc si cei care profita de munca primilor. (…) Nu esti liber, doar ai senzatia ca esti liber si asta special ca sa nu te revolti direct impotriva lor.

30 aprilie 2010: 5 Metode pentru Tampirea Populatiei (MTP)

1 noiembrie 2013: Suntem nebuni ? Raspuns: – Da! (scurt si foarte interesant)

7 nov 2013: Cum Roşia Montană aduce la suprafaţă cianura postdecembrismului biruitor  Rosia Montana poate deveni un simbol sau emblema protestului împotriva cedării controlului asupra resurselor naţionale. În această privinţă, gazele de şist ar putea ajunge un adevărat detonator al exploziei sociale cu tentă naţională.

6 nov 2013: “Steaua Romaniei” – un simbol batjocorit de personaje precum Vranceanu Firea, Corina Cretu si Laszlo Tokes

19 nov 2013: Welcome ANAF (via thinkagain.ro) – despre abuzurile ce se pregătesc la ANAF, despre ţăranul român care a susţinut România tot timpul şi despre situaţia şi dispariţia României în prezent. (de citit şi comentariile!)

20 nov 2013: Locuri de muncă pt ieşeni: Lear Corporation va deschide o uzina de productie de scaune auto la Iasi si isi propune sa angajeze 1.500 de persoane

19 nov 2013: Blogul Ce-i cu noi? a atins numărul de 500 de postări.

30 oct 2013: TUPEU NESIMŢIT al unui politician arogant şi imbecil ce merită scuipat între ochi – vicepreşedinte CJ Constanta Cristinel Dragomir, PSD:

4 nov 2013: MOARTEA pândește din raftul cu salam. Culmea falsificării mezelurilor: fumul lichid este OTRAVĂ CURATĂ

4 nov 2013: Afacerea prin care Romania a devenit prima tara din Europa ce si-a cedat PAVILIONUL. Riscurile si milioanele din spatele unui simbol – “Romania este prima si singura tara din Europa care a cedat drepturi suverane unei entitati private” (…) Curand vom avea srl-uri care sa ne apere granitele, firme private care sa ne colecteze taxele si, de ce nu, politicienii cu raspundere limitata.

2 nov 2013: CUM A AJUNS ROMANIA SCLAVA IMPERIULUI PLANETAR – Al XXI-lea protocol secret francmasonic: Noi am profitat totdeauna din plin de corupţia administratorilor şi de neglijenţa crasă a tuturor conducătorilor pentru a primi ulterior înapoi prin intermediul dobânzilor sume duble, triple şi uneori chiar şi mai mari, în urma acordării unor împrumuturi uriaşe care nu erau aproape deloc necesare statelor respective. – Si uite asa dintr-o tara care ar fi avut mari sanse sa scape cu daune minime de pe urma crizei, Romania a fost adusa la cheremul imperiului masonic mondial.

6 nov 2013: DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE! – Trebuie să ne regăsim spiritul şi să ne unim în simţire şi în idealuri, pentru că suntem toţi la fel şi dorim aceleaşi lucruri: libertate şi dreptate! Libertatea de a putea avea un trai decent muncind cinstit, libertatea de a trăi într-o societate corectă şi normală, în care lipitorile, paraziţii şi toţi cei care profită acum după urma muncii noastre să fie îndepărtaţi.

29 oct 2013: Jos guvernul sau nimic!

31 oct 2013: Schimbarea – Niciodată nu se va schimba nimic de la sine! Atâta timp cât accepți să fii jefuit, vei fi jefuit! Asta e o lege universală, legea CAUZA/EFECT. Lucrurile în lume, dar mai ales în țara asta merg din prost în mai prost nu din cauza celor câțiva care fură, ci din cauza celor mulți care acceptă să fie furați. Răul întotdeauna va exista pe pământ, lipsa de reacție și acceptarea are fix același efect ca și asocierea cu acesta, adică se alege praful de tot, rapid si sigur. (…) Dacă  100.000 de oameni ar spune NU, ar ieși în strada și la orice abuz flagrant ar ieși să protesteze, atât ar fi suficient! N-ar fi nimeni arestat, n-ar muri nimeni, nu ar păți nimeni nimic. De unde frica asta si pasivitatea asta morbide? Guvernul Boc a căzut în 2012 imediat doar pentru că au protestat o mână de oameni la Universitate, e atât de simplu, de ce nu luam măcar exemplul ala?!? (…) Spuneți NU, ieșiți din amorțeală, din pasivitate, din moarte clinica, chiar există o șansă!!! Șansa nu pică din cer, Dumnezeu nu va veni pe un nor să îi fulgere pe cei răi în timp ce noi stăm să ne uităm fascinați, nu e suficient să vrei și să ceri, trebuie să și faci și a face, în cazul ăsta, nu înseamnă a munci cu capul plecat, nu înseamnă să fii sclav, ci înseamnă să ridici capul din moloz și să spui un mare NU! și să iei atitudine, acum, în ceasul al 12-lea!

21 oct 2013: De la comisarii sovietici la comisarii UE – „Dacă Dumnezeu este cu noi, toţi potrivnicii noştri, şi străini, şi români, nu ne vor putea face nimic. Să ne rugăm ca Dumnezeu să dea înţelepciune celor care au primit votul nostru şi să păstreze acest pământ şi viaţa oamenilor. În anii ’50, în ţara aceasta erau comisari sovietici care dictau ce să lucreze românilor, li se luau pământurile, erau întemniţaţi şi, cea mai mare parte, floarea intelectualităţii, a putrezit în temniţele comuniste. Astăzi, sunt alţi comisari, europeni, tot fără de Dumnezeu, care tot la fel fac“, le-a spus, duminică, enoriaşilor Înalt Preasfinţitul Corneliu Bârlădeanu (foto jos), episcopul Huşilor, în timpul slujbei ţinute la sfinţirea unei biserici din Vaslui.

Interviu Willy Schuster, Moşna, Sibiu – “Politica agrară de acum e pentru marile ferme industriale şi pentru landgrabberi”

17 nov 2013: MAREA REEDUCARE a clienţilor, varianta pe bănci: comisioane mari şi cât mai puţin transparente

16 nov 2013: OFENSIVA ANTIŞIST DE LA MOŞNA. JURNAL DE CAMPANIE  (detalii complete AICI)  

romani adevarati contra gazelor de sist in Mosna Sibiu protest noiembrie 2013 anti impotriva exploatarii gaze neconventionale fracturare hidraulica fara fracking in Romania manifestatie solidaritate tarani

Români adevăraţi în lupta contra gazelor de şist

…………………………………………………………………………………………

17 nov 2013: Biserica Adorarea lui Traian Băsescu

17 nov 2013: Când îşi aduc aminte anticreştinii că BOR nu plăteşte impozite

16 nov 2013: Industria Bucureştiului înainte de Revoluţie

15 nov 2013: De ce vrea Statul să lase românii pe drumuri?

17 nov 2013: Moieciu de Sus – un sat in actiune! – NU microhidrocentralelor în Valea Popii !

29 martie 2013: Chevron aruncă în aer Marea Neagră

17 nov 2013: FOTO PRIMA ORĂ – 17 masini ale Prospecţiuni SA au fost găsite cu cauciucurile tăiate   DAAAA!

RAPORT COMISIA ROSIA MONTANA (pdf) – luaţi batjocură: pe 26 sept 2013 comisia specială rosia montana a stat de vorbă cu ONGuri care se opun proiectului si persoane fizice care au vrut sa isi exprime punctul de vedere + protestatari din strada anti proiectul rmgc. Dupa ce în majoritate covârşitoare (peste 90%) cei care au luat cuvântul la acea şedinţă s-au declarat ferm împotriva proiectului, concluzia comisiei în raport este următoarea: ” Concluzia rezultată, în urma opiniilor exprimate de persoanele invitate în această şedinţă, este respingerea proiectului de lege în forma propusă şi găsirea unor noi soluţii pentru demararea proiectului minier.” PERFECT! – pag 14 în raport.

13 nov 2013: Intervenţia naşte corupţia (via thinkagain.ro)

5 nov 2013: Bine aţi venit în noul peisaj construit de om! Cum arată Texasul ciuruit de sonde de petrol şi gaze de şist. Click pe poză pentru articol:

poze imagini foto sonde petrol exploatare gaze sist fracturare hidraulica texas SUA probleme sanatate pericole mediu poluare imbolnaviri distrugerea mediului

25 sept 2013: Ce s-a întâmplat cu Mircea Badea? (articol scris în contextul poziţiei faţă de protestele RM)

13 nov 2013: Peste 1000 de semnãturi pentru demiterea primarului din Pungeşti! (video, facsimil)

13 nov 2013: Atentie! O noua lege a exproprierii va fi adoptata tacit de catre senat pe 21 noiembrie. Este vorba despre o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare. Initiativa legislativa apartine senatorilor si deputatilor PSD: Coca Laurenţiu-Florian – senator PSD; Birchall Ana – deputat PSD; Găină Mihăiţă – deputat PSD; Iriza Scarlat – deputat PSD; Khraibani Camelia – deputat PSD; Popeangă Vasile – deputat PSD; Weber Mihai – deputat PSD. In acest moment propunerea legislativa are toate avizele necesare, inclusiv pe cel de la Comisia pentru drepturile omului, culte şi minoritati. Proiectul de lege in forma actuala poate fi descarcat aici: http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L436FG.pdf

iunie 2011: Dieta ideală (DE CITIT!) – dr Călin Mărginean, Piatra Neamţ

mai 2011: Principalii factori ruinători ai sănătăţii, care mă pot priva de măcar 10 ani din viaţă – dr Călin Mărginean, Piatra Neamţ

Soia NEmodificată genetic – un aliment minune – dr Călin Mărginean, Piatra Neamţ

12 nov 2013: Fără să vrea, Victor Ponta a făcut un lucru bun: legea dată de Guvernul său în 27 august a declanșat o mișcare de solidaritate a românilor de pretutindeni. Aflat astăzi într-o vizită la Londra, Ponta a fost întâmpinat de câțiva activiști care i-au înmânat o diplomă pentru „rezultate nepremeditate în trezirea, mobilizarea și revoltarea poporului român din țară și de peste granițe”.  “Sunteți fericiți, ați câștigat!” – așa le-a răspuns ieri Victor Ponta la salut românilor din Londra care i-au înmânat diploma de merit pentru trezirea, mobilizarea și revoltarea poporului român. Nu am câștigat nimic, domnule prim-ministru. Nu a fost o competiție între copii de generală, așa cum faceți să pară ultimele două luni, ci trezirea colectivă a unui neam care de acum vă va urmări și sancționa fiecare mișcare greșită. Nu mai aruncați praf în ochi și nu mai vorbiți despre despăgubiri, că nu există și nici nu va exista despăgubire pentru conștiință. (Sursa Fb Uniti Salvăm)

CU CÂTĂ LEJERITATE, SENINĂTATE şi NATURALEŢE MINT, MANIPULEAZĂ şi încearcă să TE PROSTEASCĂ ÎN FAŢĂ bestiile de politicieni precum VICTOR PONTA. Cred că astă este principalul criteriu după care sunt aleşi aceşti oameni şi puşi în funcţiile publice – abilitatea de a fi nemernic şi de a minţi cu tupeu şi fără scrupule:

…………………………………………………………………………………….

12 nov 2013: Nicolae Văcăroiu descrie jaful metodic practicat de FMI şi Banca Mondială în ROMÂNIA

22 oct 2013: Soluţie ALTERNATIVĂ, fără cianuri pentru exploatarea aurului la Roşia Montană – Echipa lui Mihai Bădic de la Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPE-CA) din București a prezentat o tehnologie ecologică de exploatare a aurului şi metalelor rare din zăcământ prin fragmentare selectivă a rocilor cu impulsuri de înaltă tensiune și mare putere.

12 nov 2013: Afacerea Roşia Montană: Victoria străzii. Semnificaţia avizului negativ al Comisiei speciale. Reacţia bursei şi a presei internaţionale. Promisiunea lui Ponta (VIDEO). Lupta continuă

11 nov 2013: Willy Schuster continuă lupta împotriva gazelor de şist

Editorial MDP: „DATAGATE”, TÎRGUL DINTRE UN FOST PUŞCĂRIAŞ ŞI UN KAGHEBIST ŞI VÎNZAREA TRICOLORULUI – Imaginaţi-vă! Au vîndut tricolorul care se arborează pe navele statului român pentru 30 de ani unui Off-shore din Cipru. Pare greu de crezut, dar e o poveste adevărată.

10 nov 2013: HOW TO SUCCEED ON A 100% RAW FOOD DIET (Part 3) – Fructele, legumele, seminţele şi sâmburii – dieta raw food care îţi dă energie şi te hrăneşte sănătos:

………………………………………………………………………………………….

11 nov 2013: Români din toată lumea se unesc şi salvează Roşia Montană şi toată România. 25 de oraşe din România şi străinătate s-au alăturat Rooşiei Montane, pentru a forma împreună un singur mesaj: “ROMÂNIA, e vremea schimbării! Viitorul ne aparţine! Apărăm patrimoniul, natura şi oamenii. Solidaritate! Împreună punem capăt trădării şi corupţiei. Treziţi-vă şi implicaţi-vă, ACUM toţi pe-un gând şi într-un suflet. Uniţi salvăm Roşia Montană!” (sursa https://www.facebook.com/rosia.montana.in.unesco) :

colaj 25 poze imagini foto proteste solidaritate rosia montana tradare viitor implicati va acum schimbare oameni romani uniti salvam rosia montana 10 noiembrie 2013 Romania Europa

11 nov 2013: Folosirea telefonului mobil fără hands free cu fir este SINUCIDERE

11 nov 2013: Piraţii nu mor niciodată, românii da! (via thinkagain.ro) – scandal Băsescu- Sorin Roşca Stănescu – Antonescu, românii care dorm etc

11 nov 2013: POZE protest Roşia Montană, Gaze şist, Coruptie, Bucuresti, 10 nov 2013

6 nov 2013: Harta şpăgii: cât, cum, unde și de ce plătim (articol adăugat în colectia Cât şi Cum se fură în România)

6 nov 2013: Soluţie pentru plata taxelor şi impozitelor – iniţiativă legislativă extraordinară: VIDEO Locuitorii unei comune NU vor să mai dea bani administrației locale și DORESC să muncească pentru a-și achita taxele. VEZI Manifestul de la Băiculești

8 nov 2013: Două noi pilde adăugate în colecţie: Esop, atacatorii şi ciomagul + Parabola navei care eşuează în port

5 nov 2013: Acuzatii INCENDIARE la adresa presedintelui Romaniei. SRS: Traian Basescu, conturi ascunse in insulele Seychelles!

5 nov 2013: Ilie Şerbănescu – vremuri grele în următorii 2 ani – scumpirea benzinei nu va fi efectul direct al accizei, ci al unui monopol format din trei jucători, înţeleşi între ei, care, în loc să facă un preţ de 4 lei pe litru, rezonabil din punctul de vedere al profitului, pune 6 lei pe litru şi se pregăteşte să-l facă 7 lei. Iar Consiliul Concurenţei doarme! Cum fac benzinarii profit pe timp de criză? Simplu: în timp ce consumul de carburant a scăzut cu 10%, preţul a crescut cu 60%.  /   Când se hotărăşte cineva să organizeze boicotarea unui benzinar la nivel naţional sau local pentru a-l forţa să scadă preţul şi să spargem astfel cumetria acestor nenorociţi, să mă anunţe, particip cu plăcere maximă împotriva acestor nemernici de benzinari mână în mână cu politicienii corupţi.

18 oct 2013: VIDEO – Interviu FLORIAN COLCEAG, “antrenorul de genii” despre starea României şi soluţii de rezolvare a crizelor – “Suntem în război economic, şi este un război foarte dur…”; INCREDIBIL: Florian Colceag confirmă ce am mai citit prin câteva locuri pe net şi ce avertizam şi eu pe blog, că marele interes în afacerea gazelor de şist nu este energia (gazul propriu zis) ci ASCUNDEREA – DEPOZITAREA – DEVERSAREA de DEŞEURI RADIOACTIVE/INDUSTRIALE TOXICE în România prin tehnologia fracturării hidraulice (min 30:50)

5 nov 2013: RESPECT TICĂ DARIE din Roşia Montană, băiatul care documentează video ce se întâmplă la Roşia:

……………………………………………………………………………………………………………………………….

2 oct 2013: Apa fântânilor din satul Izvoarele nu este potabilă / Localnicii primesc 15.000 de litri de apă îmbuteliată – încep să apară efectele dezastruoase ale exploatării gazelor de şist

31 mai 2013: miniVICTORIE: Monsanto retrage porumbul MG din aproape intreaga Europa    (dar, în acelaşi timp continuă cu alte culturi: 2 oct 2013: Bestiile de la Monsanto îşi cresc într-un mod mârşav suprafeţele de terenuri însămânţate cu hibrizi de-ai lor modificaţi genetic, iar bestiile din presa vândută precum agroinfo.ro prezintă totul ca fiind un lucru minunat şi Monsanto o companie de treabă făcătoare de acte caritabile)

4 nov 2013: Timeline Roşia Montană – firul poveştii începute în 1995 

26 aug 2013: COPIII VACCINATI AU CU PANA LA 500% MAI MULTE BOLI DECAT COPIII NEVACCINATI   (alte detalii pe aceasta tema si AICI)

5 nov 2013: Comunicat AER: 40 de experţi români şi străini susţin că Roşia Montană are potenţial real de dezvoltare ecoturistică

30 iulie 2012: Individualismul la români – Aşa cum îmbrăcămintea era fixată pe regiuni şi nimeni nu avea curajul să o modifice, aşa era şi cu felul de muncă. Un bănăţean, un ungurean, un muntean, un moldovean etc. nu erau în trecutul nostru simple denumiri geografice, ci erau caracterizări de port şi de ocupaţie; erau tipuri sociale. (…) Românul este, prin natura sa ereditară, perseverent la lucru, cum este şi răbdător, conservator, tradiţionalist, dar această natură ereditară a lui a fost pervertită de o greşită viaţă instituţională, imitată după străini. El este neperseverent fiindcă instituţiile statului l-au obligat la improvizaţii.

4 nov 2013: Adevărul nu poate avea gratii – scrisoarea lui Berbeceanu din arest

4 nov 2013: Libertate expirată (via thinkagain.ro) – o foarte scurtă prezentare a României după 23 de ani…

3 nov 2013: Preşedinte jucător, câştigător, pierzător

5 nov 2013: Gânduri despre starea Bisericii româneşti în statul laic – Martirul Mircea Vulcanescu despre criza Bisericii, Imparatia lui Dumnezeu si imparatia acestui veac – am primit pe mail acest text care vorbeşte în principal despre pierderea legăturii cu Dumnezeu, chiar şi de către oamenii de bună credinţă. Am primit acest text probabil pt că mă vizează şi pe mine – care o ţin una şi bună cu morala şi buna credinţă pe blogul Ce-i cu noi?, dar mai puţin cu proslăvirea lui Dumnezeu şi lupta pentru viaţa de apoi…

5 nov 2013: Am găsit “pilda” pe care o căutam de mult: Bogatul şi pescarul “fac deja ce-mi place”  (aviz celor care aleargă după bani/profit)

4 nov 2013: Jocurile pe calculator, un instrument de propagandă – Iubitorii de jocuri online disting cu greu spaţiul jocului de realitate (…) Industria de divertisment a reuşit, în ultimele decenii, să reducă semnificativ aspectul sensibil al publicului. Dacă anterior imaginile de pe ecrane cu sânge sau cadavre dezmebrate creau o stare de şoc, astăzi sunt un motiv pentru a râde (…) Cei care se joacă pe calculator, mai ales copii, intră în pielea eroului. Atunci când un adolescent devine dependent de aceste jocuri, el încetează să mai distingă spaţiul virtual de viaţa reală.

2 nov 2013: Libertarianism egal feudalism?

4 nov 2013: APEL CĂTRE NAŢIUNE: Forţaţi societatea civilă să se organizeze! – petiţie Florian Colceag din 2012 – măcar de citit textul! (text adăugat în materialul Review on Romania 2013)

2 nov 2013: O analiză a zăcămintelor de la Roşia Montană arată că resursele minerale din zonă valorează cel puţin 6,31 TRILIOANE USD (6310 miliarde dolari) –       Cu banii aceştia aş putea cumpăra orice guvern, aş putea cumpăra o majoritate dintre parlamentari (indiferent cărui partid aparţin) care să-mi creeze un cadru legislativ favorabil. Aş putea cumpăra oricâţi consilieri locali sau gazetari şi orice om s-ar putea intersecta cu interesele mele şi m-ar putea sprijini sau încurca. Mi-aş putea cumpăra oricât timp de emisie aş dori la orice televiziune sau radio şi oricât spaţiu publicitar în orice spaţiu media.

3 nov 2013: Franta: lupte de strada contra taxelor socialiste

23 oct 2013: TAFTA -„Acordul” comercial care ar putea permite cu acte în regulă corporațiilor să jefuiască statele națiune

22 oct 2013: In genunchi pe sub “sortul” unchiului Sam…

25 oct 2013: Uneltele de la Bucuresti ale vicontelui Etienne D. Bilderberg – Boc, Isarescu, BNR, Bilderberg, codul sivlic, furtul padurilor din romania, aurul de la rusi, MRU etc

30 oct 2013: Informaţie în franceză pe Facebook – Poliția germană pare să-şi fi dat seama că oamenii și poliția suferă de un inamic comun – GUVERNUL şi s-a alăturat protestatarilor. Poliția şi Jandarmeria trebuie să aibă curajul de a accepta ideea că neascultarea unor ordine imorale devine un act patriotic, atunci când guvernul este complet nebun.

30 oct 2013: ALBUM FOTO RECENT: Roşia Montană – oameni şi împrejurimi (dasta am fost nevoit să-mi fac cont Facebook: pentru că unii oameni postează astfel de informaţii interesante DOAR pe Facebook, în loc să le pună şi undeva pe net, pe un site, unde să poate intra oricine, nu doar cei cu cont la unul dintre cele mai mari servicii de spionaj din lume – Facebook…)

21 oct 2013: Potential effects of agrochemicals in Argentina – 17 imagini (+ descrieri) despre efectele agriculturii bazate pe Organisme Modificate Genetic (OMG)  (Noua ni se tot spune ca organismele modificate genetic sint bune. Ca soia MG este supertare. Ca Romania pierde ca nu cultiva asemenea produse MG. Am vazut zilele trecute la un post TV obscur un asemenea reportaj si o discutie in studio. Ce inseamna de fapt OMG se poate vedea în acest articol, si pe viu, in Argentina. Schema de “implementare” este aceeasi ca la orice mizerie: Rosia Montana, gaze de sist, OMG. Imputirea tarii vine mereu de la cap, ca la orice peste…  ing. Dan-Calin Tocaciu, Asociatia “Valea Soarelui”)

30 oct 2013: Ciuperci gigant în Brâncoveni, Ialomiţa + FOTO   (de sesizat importanţa şi potenţialul compostului natural)

21 oct 2013: Secretele bugetului: 260.000 de “paznici” consuma 40% din fondul public de salarii. Cum comentati?

27 oct 2013: Bubuie morții în cimitire

EDITORIAL Maria Diana Popescu: A SLUJIT VREUN GUVERN POSTDECEMBRIST INTERESELE ŢĂRII? CATEGORIC, NU! „Victor, ce vrei tu să faci pentru România?”, l-a întrebat Biden. „Păi, mai întîi cianurez şi cutremur România, apoi o fracturez hidraulic! Doar e moştenire de la tata! Recunosc Kosovo, puteţi da startul dezmembrării teritoriale a României! Ce mare lucru, dacă mie îmi merge bine! Poporul cu cianura şi cutremurele, iar noi, cu mălaiul”

22 oct 2013: De ce copiii îşi mint părinţii?   (detalii VIDEO explicativ şi AICI)

28 oct 2013: CIFRELE SCLAVIEI (articol adăugat în materialul Sclavia Modernă + VIDEO)

26 oct 2013:  Un pot de peste un miliard de euro, este cel mai mare tun dat statului român în ultimii zece ani  (articol adăugat în colecţia de informaţii despre CUM şi CÂT se fură în România)

24 oct 2013: Proiectul de la Rosia Montana, o amenintare pentru securitatea nationala Interviu

20 oct 2013: Marea Adunare de la Câmpeni – 19 oct 2013 – Dacă “nu mă interesează”, prefer sa sap acum o groapa in pamant si sa ma intind in ea, pentru ca planeta si tara asta nu au nevoie de umbre. Au nevoie de oameni vii. UNITI!

20 oct 2013: DEZVĂLUIRI REVOLTĂTOARE DESPRE PONTA!

22 oct 2013: Şansa tineretului român – sfaturi care nu trebuie ignorate de la thinkagain.ro

24 oct 2013: Europa de Est face front împotriva Bruxelles-ului?

24 oct 2013: Englezii de ce protestează împotriva gazului de şist?

25 oct 2013: Războiul economic este în plină desfășurare – ce se întâmplă la Pungeşti – ţărani care pleacă în şosete să-şi apere pământul şi apa; oameni care vin să îi sprijine opriţi de poliţie în trafic etc;

24 oct 2013: 22% impozit, dementilor? – Guvernul Ponta face tot ce poate să mai fure şi ultimii bani de la populaţie şi firme

24 oct 2013: O INREGISTRARE VIDEO CARE TREBUIE CONFIRMATĂ: Acum în ROMÂNIA: Apa care ARDE, fiind contaminată cu gaze de șist. Restul filmărilor de la acest link sunt mai vechi, si probabil sunt ape care in mod natural sunt sulfuroase si de aceea ard, insa prima filmare, facuta pe 18 oct, se pare, este interesanta. Trebuie confirmata pe lumină, cu localizare geografică exactă, cu săteni care să spună că apa aia nu a fost niciodată aşa etc.  De citit şi asta: Vaslui. Explozie într-un puţ de apă în urma unor acumulări de gaze. În orice caz, un lucru e clar: Chevron ne iubeşte.

17 oct 2013: Epoca dependenţelor – Trăim într-o epocă nebună a dependenţelor. Acolo unde nu există una, va fi creată. Acolo unde există una, va fi întărită (…) Dependenţa de petrol, de energie, de alimente, de sistemul de pensii de stat, dependenţa de ţigări, alcool, sistem de sănătate. (…) Şi acest sistem al dependenţelor are o schemă foarte simplă. Atât de simplă dar atât de ascunsă de experţii şi strategii vremii. Schema este ca fiecare resursă să fie preluată din altă parte a globului. (…) “Jocul” nu se va opri. E simplu! Dacă oprim orice din acest lanţ se va muri de foame! Trebuie ca în jurul fiecărui oraş să existe o zonă care-l poate susţine alimentar, să-i ofere hrană. Aceea este independenţa. Fiecare oraş trebuie să aibă în exploatare sursa sa proprie de energie. Aceea este independenţă.

17 oct 2013: Ce au în comun Rosia Montană și gazele de șist? – Atâta vreme cât vom avea în minte că ne opunem unei coaliții formate dintr-o corporație, o clasă politică coruptă și o mass-medie aservită acestora, noi, cetăţenii, nu avem altă opțiune în afara protestului.

15 oct 2013: Jos guvernul sau nimic! – Roșia Montană, gazele de șist, OMG-urile, chiar și defrișările, sînt rezultatul unei politici criminale a partidelor și guvernelor României. Problema e cît se poate de politică, iar manifestațiile trebuie să se îndrepte împotriva clasei politice. (…) Sîntem lăsați să fierbem în suc propriu, ca în primăvara lui 1990 în Piața Universității, de o putere care știe că ne controlează. Guvernanții își bat joc de noi, iar nouă ne e frică să cerem plecarea lor. Să nu ne pătăm cumva flamura civică, să nu cumva să ne batem capul să propunem ceva, să nu riscăm ceva! Nu, noi cerem blocarea unei legi anticonstituționale, cînd vor avea ei chef să voteze, în loc să cerem plecarea și judecarea guvernului care a excretat-o. Noi facem festival de muzică stradală, sîntem rebeli, frumoși, minunați, curați. Nu sîntem niște oameni răi care să ceară schimbarea clasei politice iresponsabile și trădătoare de țară…(…) Nu mai pot suporta să își bată joc de noi, de 23 de ani, niște nesimțiți de cea mai joasă speță, de cel mai jos nivel moral și intelectual, niște infractori dovediți, plagiatori și șpăgari, pe care numai cîrdășia lor și slăbiciunea noastră îi ține în afara pușcăriilor. Voi pînă cînd veți mai suporta, fraților, bătaia de joc a unor caractere pitice? Cînd vei mai avea curaj, popor român? Nu ți-e rușine de frica ta? În decembrie 1989 niște oameni adevărați, niște eroi adevărați, au murit degeaba pentru tine!

15 oct 2013: Nicolae Dărămuș: “De la era egoului la era frăţiei” (Postfață la “Inocenții marii terori”) – (…) A fi cel mai bun nu înseamnă întotdeauna a fi neapărat şi bun: cel mai bun vânător, cel mai bun lunetist, cel mai bun drujbist, cel mai bun războinic, întâiul ins din topul bogaţilor…- poziţii şi stări “de satisfacţie” obţinute fără excepţie cu preţul suferinţei cuiva şi a ceva. (…) Întreaga criză a prezentului – spirituală şi materială – este rezultatul acestei mentalităţi “a învingătorului”, a îmbogăţirii în dauna celui sărac, a supuneri celui mai slab, a lăcomiei fără de măsură. Ieşirea din criză se va realiza doar trăind altcumva: înlocuind separaţia prin comuniune, înfruntarea prin întrajutorare, “fărădemăsura” prin echilibru, individualismul prin “noi” care să nu însemne numai “noi, oamenii”. Trebuie dărâmat zidul dintre omul-individ şi Adevăr, dintre omul-individ şi Viaţă. Altfel nu se poate.   (Nicolae Dărămuș)

14 oct 2013: Dan Sucu: Bancile au facut nu o caruta, ci un vapor de bani. Cresterea dobanzilor nu se justifica

23 oct 2013: Bulgaria prelungeşte interdicţia vânzării terenurilor agricole către străini.   ROMÂNIA DE CE NU FACE LA FEL BESTII NENOROCITE DE POLITICIENI ROMÂNI? Păi e simplu, pentru că sunteţi cele mai abjecte SLUGI ALE STRĂINILOR, daia!

21 oct 2013: Jandarmii ÎNĂSPRESC MĂSURILE de ordine la protestele spontane – NU CEDĂM, NU CAPITULĂM!

21 sept 2013: Cucuteni, o civilizație mai veche decât Mesopotamia, aproape uitată, în loc să devină brand de țară

8 oct 2013: Cea mai veche civilizație din Europa, descoperire în zona Buzău

6 sept 2013: Uimitor: Simbolul Yin-Yang prezent pe un vas Cucuteni de acum 6.500 de ani!

20 oct 2013: Despre sistemul energetic naţional şi mârşăvia legată de Gazele de şist (via Cătălin Dan Cârnaru) – partea 1 şi 2:

Partea 1: Megatalhăria energetica şi crima gazelor de sist – Prima parte

Partea 2: Megatalharia energetica şi crima gazelor de sist – Partea a doua

Dacă nu înţelegem că cei care ne conduc şi cei care le îndeplinesc lor şi stăpânilor lor voinţa, nu sunt altceva decât nişte criminali de cea mai joasă speţă care trebuie scurtaţi de cap cât mai urgent, ne vom merita soarta cu vârf şi îndesat.

21 oct 2013: Guvernul vrea interzicerea adunarilor publice!

22 oct 2013: Marele MARȘ al SECUILOR și lanțul uman pe o lungime de 45 km, pe 27 octombrie – Parlamentul ungar: Sprijinim “Marele marş al secuilor” pentru autonomie  – CUM REACŢIONEAZĂ POLITICIENII ROMÂNI LA AŞA CEVA?

30 martie 2012: Nişte informaţii găsite pe contul facebook OTV despre Cevron şi dreptul de a protesta liber (click pe link)

13 oct 2013: Recordul absolut la Minciuni-Viteză stabilit de şefii RMGC şi susţinătorii lor – înregistrarea VIDEO TVR

13 oct 2013: Este rentabilă pentru România achiziţia de F-16 vechi din Portugalia? – India a plătit pentru cele 45 MiG-29K/KUB ruseşti NOI, proaspăt cumpărate, circa 2,4 miliarde USD, ceea ce înseamnă cam 53 de milioane USD (adică 40 de milioane euro) pe avion NOU. În schimb, România plăteşte 53 de milioane de euro pe un avion vechi şi inferior tehnic lui MiG-29K/KUB -> F16 second hand din Portugalia.

11 oct 2013: Să-l cităm pe Isărescu: „atac la democraţie”!

11 oct 2013: Pledoarie pentru naţionalismul verde – discurs 4 ianuarie 1994, Herman E. Daly, „senior economist” al Băncii Mondiale – „Renunţaţi la ideologia integrării economice globale prin comerţul liber, mobilitatea capitalului liber şi creştere bazată pe export şi favorizaţi o orientare mai naţionalistă, care caută să dezvolte producţia domestică pentru pieţele interne ca primă opţiune, recurgând la comerţul internaţional doar atunci când acesta se dovedeşte a fi în mod clar mai eficient. (…) Calea regală spre dezvoltare, pace şi armonie este considerată a fi cea prin care fiecare ţară urmăreşte să cucerească neîncetat pieţele celorlalte naţiuni. Cuvântul «globalist» are conotaţii politice corecte, în vreme ce «naţionalist» a ajuns să fie peiorativ. (…) A globaliza economia prin ştergerea frontierelor economice naţionale prin comerţ liber, mobilitatea liberă a capitalului sau cel puţin prin migraţiile necontrolate înseamnă să răneşti în mod fatal unitatea majoră a comunităţii (statul naţiune, nota trad.) care este capabilă să ducă la îndeplinire politicile dedicate binelui comun… (…) Globalismul cosmopolit slăbeşte graniţele naţionale şi puterea comunităţilor naţionale şi subnaţionale, în timp ce întăreşte puterea relativă a corporaţiilor transnaţionale. (…) Va fi necesar să facem capitalul mai puţin global şi mai naţional. (…) «Competitivitatea globală» (de obicei un slogan menit să amorţească gândirea) reflectă nu atât o productivitate crescută a proceselor de valorificare a resurselor ci o competiţie bazată pe micşorarea standardelor menită să reducă salariile, să externalizeze costurile ambientale şi sociale şi să exporte capital natural la preţuri mici în chip de «venit». (…) Bunurile să fie produse acasă ori de câte ori este posibil şi convenabil şi, mai presus de toate, finanţele să rămână în primul rând naţionale“.         Întrebarea pe care şi-o punea Herman E. Daly în 1999, în discursul său la primirea premiului Sophie – „dacă Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional nu mai vor să servească interesele ţărilor membre, atunci căror interese servesc ele?“ – este mai actuală ca oricând. Ne-o punem mai ales noi, românii, când constatăm cu groază cum suveranitatea României se evaporă pe zi ce trece cu concursul FMI-ului şi al servitorilor acestuia, clasa politică autohtonă.  (…) E nevoie de oameni competenţi, înarmaţi cu o ideologie naţionalistă care să spună: „Stop! Pe aici nu se mai trece!“

20 oct 2013: CARE ROMÂNIA? (via thinkagain.ro)

20 oct 2013: Proclamaţia de la Câmpeni

20 oct 2013: Marea Adunare Nationala din Campeni: TOTI românii sunt extremisti!

18 oct 2013: NU masina ministrului trebuia lovita cu pietre. Ci ministrul!

17 oct 2013: Legea Rosia Montana APROBATA azi

15 oct 2013: Către frații noștri jandarmi, polițiști și militari – foarte bun text şi aş adăuga eu: “atenţie jandarmi, la persoanele infiltrate PRINTRE VOI, care vă întărâtă împotriva protestatarilor nevinovaţi! Jandarmi, dacă refuzaţi toţi în bloc să nu vă supuneţi unui ordin NU VEŢI PĂŢI NIMIC, nu au cum să vă dea afară din jandarmerie pe toţi! Iar dacă vă vor da afară pentru nesupunerea în faţa unui ordin ilegal, imoral, criminal, veţi fi eroi naţionali!

18 oct 2013: Afacerea anului!!! Pregătiți-vă televizoarele…pentru cel mai bun schimb posibil!

16 oct 2013: Otrăvirea apelor subterane ale României – Motivul principal al exploatării gazelor de șist – În zona Moldovei s-a descoperit la 700 m sub pământ un FLUVIU subteran ce depășește debitul DUNĂRII. Descoperire incredibilă a decanului Facultății de Geologie din Iași, care spune că motivul pentru care Chevron a ales aceste zone din Vaslui pentru exploatarea gazelor de șist, este existența unui fluviu subteran de o lătime de 70 de metri, aflat la 700 m adâncime, cu un debit de curgere mai mare decît al Dunării. FLUVIUL gigant ce pornește din zona Putnei străbate întreaga Moldovă și formează un lac de acumulare sub Dobrogea. O sursă gigantă de apă potabilă, care ar putea fi folosită pentru irigații, pentru alimentarea orașelor, etc. străbate întreaga Moldovă, acumulându-se într-un lac imens sub Dobrogea.

17 oct 2013: VEŞTI EXTRAORDINARE PENTRU ROŞIA MONTANĂ: Raportul despre importanța de patrimoniu a Roșiei Montane, a cărui existență a fost negată de Ministerul Culturii, este acum PUBLIC! – ❞ Peisajul cultural de la Roșia Montană este de o importanță internațională excepțională. Minele romane de la Roșia Montană reprezintă cel mai extins și mai important complex de mine aurifere subterane din perioada romană cunoscut în lume. Totodată, amenajările subterane, peisajul de suprafață din zone de procesare a minereurilor, așezările, locurile religioase și cimitirele, precum și istoria documentată a zonei aferente, constituie o istorie extraordinar de bine documentată a exploatării miniere din perioadele romană, mediavelă, din modernitatea timpurie și din perioada comunistă. Dat fiind potențialul adițional de a pune în lumină tranziția de la perioada pre-romană, la cea post-romană, ele constituie o bază solidă pentru a considera minele de la Roșia Montană ca având o importanță echivalentă cu a siturilor incluse în Patrimoniul Mondial. ❝

16 oct 2012: România sub asediul CIA (via thinkagain.ro)

16 oct 2013: Mesaj din Pungeşti:

16 oct 2013: În faţa noastră stă 1907. Cum procedăm? Să mergem la locul crimei…

16 oct 2013: RASCOALA DE LA PUNGESTI impotriva explorarii gazelor de sist s-a lasat cu confruntari violente cu jandarmii. UN BATRAN, FOST PRIMAR, GRAV RANIT/ Lant uman in fata buldozerelor CHEVRON (video, audio, foto)

11 oct 2013: Karsten Gerloff: Microsoft o să dispară în cinci sau zece ani, iar Facebook în trei – “Trebuie să fim mereu în alertă şi să ne ţinem sub observaţie sistemele”. “Trebuie să ne întrebăm: Cine ne controlează?”; “Se pot face lucruri foarte simple pentru a evita acest control, precum crearea de sisteme care nu au punct central de control, în care fiecare dintre noi poate vorbi cu celălalt. Acest lucru nu mai este o utopie în prezent”.

10 oct 2013: Eurostat – Cel mai mare risc de sărăcie? Evident, în Bulgaria şi România

8 oct 2013: Apoteoza asfaltului (mintal) – despre corupţia primarului Nichita de la Iaşi, pe care nu-l suport de când am văzut cum a inaugurat o batjocură de “pistă de bicicletă” pe trotuar cu mult tam tam şi auto mulţumire scârboasă

14 oct 2013: Sobor de politicieni la moaştele Sfintei Parascheva. Prim-credincioşii intră pe uşa din spate la sărutat racla, în timp ce simpli-credincioşii aşteaptă la cozi şi câte 12 ore – NU EXISTĂ CEVA MAI SLINOS şi SCÂRBOS DECÂT POLITICIENI CORUPŢI INFECŢI CARE ÎNCEARCĂ SĂ-ŞI ÎMBUNĂTĂŢEASCĂ IMAGINEA PUBLICĂ ÎN ASTFEL DE MODURI – citiţi articolul şi vomitaţi. Mi-e jenă mie de lipsa lor de jenă… 

9 octombrie 2013: RAED ARAFAT SECRETIZEAZĂ CHELTUIREA BANILOR PUBLICI LA MINISTERUL SANATAŢII (la fel cum oamenii trebuie să şi-l scoată pe Mugur Isărescu din iluzia cretină de “om bun”, trebuie “reevaluat” si “imaculatul”, “superbul” şi “nemaipomenitul” “român adevărat” Raed Arafat, atunci când face nasoale în funcţia publică pe care o ocupă…)

8 oct 2013: Justitia din Romania are de invatat de la Bolivia! Fost presedinte arestat pentru privatizari frauduloase

15 oct 2013: Diversiunea pe bază de amendamente a Comisiei Speciale Roşia Montană

15 oct 2013: Neputinţa învăţată – experimente pe câini, concluzii observabile şi pe oameni

7 oct 2013: Statul Hawaii, la un pas de interzicerea OMG-urilor pe teritoriul lor

7 oct 2013: (R)evolutie in ELVETIA? Referendum pentru venit garantat din nastere pentru fiecare cetatean

15 oct 2013: Clasa politică protejată de confruntarea USL-Băsescu, de Ilie Şerbănescu

16 oct 2013: Consecinţele aderării României la UE, în viziunea unui expert român / Vocea Rusiei: Care a fost preţul plătit de România pentru aderarea la UE? Dr. Ing. Nicolae Ţăran: Aici am să fiu foarte concret. Preţul plătit a fost năucitor. România a fost tratată, de fapt, ca o colonie şi a fost jefuită.

14 oct 2013: Răscoala împotriva celor de la Chevron a început la Pungeşti:

……………………………………………………………………………………………………………………………………

24 septembrie 2013: Kelemen Hunor: Includerea Rosia Montana in UNESCO, imposibila fara vointa Primariei. Eu am raportul arheologilor – CÂT DE PORC ŞI NEMERNIC ESTE KELEMEN HUNOR care ţine ascuns un raport favorabil includerii Roşiei Montane în UNESCO?  De citit şi chestia asta pentru a înţelege mai bine (+ de vizualizat documentele alea oficiale de la Ministerul Culturii): http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2013/10/breaking-news-rosia-montana-se-califica.html    şi    http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2013/09/breaking-news-in-atentia-parchetului.html  .   Kelemen Hunor a furat documentul şi nu-l prezintă nimănui pentru că cică “nu au fost cheltuiţi bani publici de la minister”, deci nu e informaţie publică, “poate o să îl public dacă vreau”, ca şi cum PORCUL a plătit din banii lui pentru acel raport. În realitate Asociatia Pro Patrimonio susţine că a dat 10.000 de lire sterline pentru a aduce experţii englezi şi a face raportul, ŞI NICI PÂNĂ AZI NU A PRIMIT O COPIE A RAPORTULUI (se judecă cu Ministerul, dar raportul cică e ţinut doar de Kelemen, nu se găseşte la Minister). De asemenea, în articolele puse mai sus se găseşte o notă de la Ministerul Culturii prin care Kelemen Hunor SEMNEAZĂ şi acceptă că expertii vor fi CAZAŢI, TRANSPORTAŢI ŞI HRĂNIŢI din fondurile MINISTERULUI CULTURII. De asemenea, 2 persoane desemnate de Kelemen din partea Ministerului au mers cu expertii pe teren, deci alte CHELTUIELI PUBLICE. DACĂ S-AU FĂCUT CHELTUIELI PUBLCE, ATUNCI EU AM DREPTUL SĂ VĂD ACEL RAPORT, PORCULE HOŢ CE EŞTI DE KELEMEN HUNOR!  Conform declaraţiilor lui Kelemen Hunor, raportul FĂCUT DE EXEPERŢI ENGLEZI NEUTRI este FAVORABIL INCLUDERII ROŞIEI MONTANE ÎN UNESCO.

15 oct 2013: Preşedintele grupului Bilderberg vine la Bucureşti pe 17 octombrie 2013 – Să-l întâmpinăm cum se cuvine, zic. Cine ştie la ce oră ţine discursul la BNR?

14 oct 2013: Israelul vrea să elimine banii lichizi din economie – sclavia totală se apropie

10 oct 2013: Egalitarism, meritocraţie, ierarhie şi valori 2 – Valoarea umană are două accepţiuni fundamentale: “Valoare pentru sine” şi “Valoare socială”. (…) Omul are datoria morală de a dărui generaţiei contemporane lui şi celei imediat următoare, tot surplusul de valoare primită şi rămasă neutilizată în folosul propriei sale persoane, plus o “dobândă” constând în propriile sale descoperiri şi experienţe din timpul vieţii. De modul în care o face sau nu, depinde recunoaşterea nivelului său valoric în ochii societăţii şi eventualitatea cuceririi unui loc de cinste în conştiinţa imortală a acesteia. (…) Am putea spune că valoarea unui om este proporţională cu aportul pe care acesta şi-l aduce la bunăstarea omenirii în general sau a comunităţii din care face parte în particular şi că se măsoară în numărul oamenilor care beneficiază de rezultatele activităţii sale. Dar tot n-ar fi suficientă o asemenea definiţie…

13 iulie 29013: Democrația buzunarelor adânci – Foarte multe țări europene permit formarea unui nou partid politic cu doar 1-10 membri. Altele cer câteva sute, cum era imediat după Revoluție și în România. Numai România cere 25.000 de membri, și nu oricum, ci egal răspândiți în jumătate din județele patriei. Legea din România privind condiţiile de formare a unui nou partid politic (Legea 14 / 2003) este cea mai drastică din tot spațiul european. (…) + Statele UE (altele decât România) și obligativitatea constituirii unui depozit electoral – sinteză.

5 oct 2013: Stiati De Asta? Automobilul Malaxa Made In Resita – automobil producţie românească furat de ruşi

13 oct 2013: Irlanda renunţă la FMI şi UE

10 oct 2013: Comisia specială pentru Roşia Montană a audiat mai mulţi experţi. Ediţie Specială TVR News – 11 VIDEOS

13 oct 2013: Vreti salariu DUBLU?  (articol adăugat în materialul Cât şi cum se fură în România)

11 oct 2013: CAPTURA STATULUI LA PURTATOR – 30 de nume sonore pe lista neagra provizorie a exploatarii Rosia Montana

12 oct 2013: Stare mentală – Psihologia Controlului – documentar VIDEO despre lumea în care trăim

10 oct 2013: Anchetă Digi24. Firmele care dețin monopolul investițiilor în clădirea Parlamentului (articol adăugat în materialul Cât şi cum se fură în România)

11 oct 2013: Gigacaloria e 338 de lei in Bucuresti, in loc de 130. Cat vine intretinerea la iarna? – Radu Opaina, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania (FAPR) spune ca romanii platesc pentru energia termica preturi pe care nu le mai intalnesti nicaieri in Europa.  (articol adăugat în materialul DE CE NU IMI PLACE MIE OPRESCU)

6 oct 2013: Iluzia democraţiei : sclavul perfect e sclavul care se crede liber! – Avem mai multe partide mari: PSD, PNL, PDL, PPDD, PC, UDMR, etc, care ne sînt prezentate ca niște alternative. În realitate e ca și cum ni s-ar oferi mai multe tipuri de otravă atunci cînd avem nevoie de apă. Diferențele ideologice sînt aproape inexistente și a compara aceste partide cu niște grupări infracționale înregistrate legal nu este ceva exagerat. (…) Ni se spune că sîntem norocoși că România e o țară democrată din cadrul Uniunii Europene. În realitate, trăim într-un stat în care o clasă politică coruptă și trădătoare menține iluzia că sîntem stăpîni pe destinul nostru. Dar nu noi decidem cine ne conduce, aranjamentele sînt făcute în spatele cortinei, iar alegerile devin un spectacol a cărui scop e să ne facă să credem că deținem puterea… (…) De ce nu observă masele că toată democrația în care trăim nu e decît un ambalaj? Avem acces la internet, la show-uri TV cu personaje mondene, putem să cumpărăm etnobotanice, să bem Coca-cola, să ne exprimăm ura față de Biserică și Națiune, putem să ne destrăbălăm prin cluburi și să ne pierdem timpul pe facebook. Pe scurt: putem să ne sinucidem spiritual și fizic, iar atunci avem impresia că sîntem liberi. O iluzie întreținută de mass-media aservită sistemului democrato-liberalo-capitalist cu scopul să ne comportăm exact cum doresc cei ce ne conduc: să devenim niște consumatori, niște cifre, nu niște persoane. E doar o formă de sclavagism modern, căci pînă la urmă sclavul perfect e sclavul care se crede liber. Și tot ce e nevoie pentru a deveni niște robi ai sistemului fără a ne da seama, este să credem că sîntem cei mai norocoși oameni din lume, că trăim într-un stat democrat și ne scăldăm în libertate. (articol adăugat în materialul Sclavia modernă)

PhoneBlocks – Telefonul modular – o soluţie împotriva deşeurilor electronice şi consumerismului:

………………………………………………………………………………….

11 oct 2013: Frunda: Ponta va legaliza arborarea steagului secuiesc pe cladirile publice

11 oct 2013: Vicepreşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Florea (PDL), demisioneaza ca protest: Descentralizarea lui Dragnea va “imboieri” deciziile consiliilor judeţene

11 oct 2013: Ziarul Apusenii Liberi sparge blocada media în Țara Moților – tare! (sigur, cu fonduri probabil de la Soros, dar tot e bine că e informată populaţia şi pusă încă o cărămidă în stoparea ACESTUI proiect criminal)

Pe 13 Octombrie: vechii golani revin in Piata Universitatii

10 oct 2013: Avertisment pentru Roşia Montană: Tragedia de la Barajul Vaiont (VIDEO). Ce se întâmpla când “geniul” ingineresc e invins de natură. Atenţie Abrud, Câmpeni, Bistra…

10 oct 2013: Cine sînt europarlamentarii români care au votat pentru exploatarea gazului de şist fără transparenţă, fără studii de mediu

4 oct 2013: Există un raport despre calificarea Roşiei Montane pe lista UNESCO făcut de cercetători străini competenţi. Raportul este ţinut secret la Ministerul culturii

10 oct 2013: Sistemul redevenţelor este o inventie colonialista

9 oct 2013: Dezvaluiri incendiare: STEFAN MARINCEA, directorul Institutului Geologic: PROIECTUL RMGC este de “Papua Guineea”, o “BOMBA CU CEAS” bazata pe “FALSURI GROSOLANE”! / Afacerea PENALA Rosia Montana / VIDEO  (adăugat în Motive împotriva proiectului RMGC)

5 oct 2013: Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare. Trebuie să ne apărăm libertatea, identitatea, credința și neamul! – despre creştinism şi masonerie

5 oct 2013: Romania NU are prieteni, ci doar relatii cu state manate de interese. E timpul sa ne intoarcem la Romania Profunda – Toată povestea aceasta cu fraţii din Uniunea Europeană e o fantasmă ideologică. (…) E timpul să ne întoarcem la un naţionalism inteligent şi modern, prin care să ne apărăm drepturile în faţa celorlalţi, în care să ne punem problema mereu ce dăm şi ce primim în schimb, în care să ne protejăm interesele, resursele, capitalul, dar şi tradiţiile şi identitatea. Un alt pas important ar fi să căutăm alternative economice în afara UE, pentru a arăta că nu suntem la mâna nimănui şi pentru a putea răspunde cu aceeaşi monedă atunci când ni se întoarce spatele. (…) România trebuie să se trezească din iluzia romantică a iluminismului european, a prieteniei dintre popoare şi a ideologiei comunitare în care toţi suntem egali, dar în fapt se dovedeşte că unii sunt cu mult mai egali decât alţii. Să judecăm realist situaţia: nu avem prieteni, toţi vor să câştige de pe urma noastră dar nimeni nu vrea să ne acorde nimic. Şi aici nu e vorba nici de teorie conspiraţionistă, nici de anti-europenism (principiul interesului se aplică tuturor ţărilor, nu doar celor din UE), nici de xenofobia atât de plastic sintetizată prin sintagma ”străinii sunt de vină”. Nu e nimeni de vină decât cel care acceptă să fie tratat aşa. Restul nu fac decât să profite. E timpul să învăţăm să ne apărăm drepturile şi să le impunem, pentru că nimeni nu ne va da niciodată nimic decât dacă va fi obligat şi pus la respect.

3 oct 2013: UN SAT ÎNTREG, RETROCEDAT: “Este UN JAF de proporţii la care participă chiar statul român”

2 oct 2013: SRI a lansat cea mai mizerabilă manipulare în cazul Roșia Montană: ”Amenințarea” eco-anarhistă. George Maior recunoaște: urmărim cetățenii, nu corupția!

22 sept 2013: Proteste Rosia Montana la Paris – scrisoarea unui fost jandarm roman

21 sept 2013: Scrisoare deschisă către toţi conducătorii corupţi  (articol adăugat în materialul Review on Romania 2013)

8 oct 2013: Vântul plătit de noi în factura de electricitate aprinde becul străinilor 

29 sept 2013: O societate civilă apolitică se opune întregii clase politice – Cei 95% care sunt sclavii unei minoritati de 5% sunt separati ideologic dar nu si ca interese reale, economice, separarile sunt false, toti impreuna au aceleasi interese, sa se apere in fata oligarhiilor. Avem o noua ”luptă de clasă”! ”Clasa politica” în întregul ei, este defapt clasa oligarhiilor care au monopolizat economia si toate partidele, clasa noilor baieți deștepți care au monopolizat și presa, a mafiocrației care pentru comisioane a cedat prin trădare de țară resursele vitale către marile interese de afară, a cleptocrației care jefuiește bugetele,  clasa ce provine din fosta ”aristocratie roșie”, care a privatizat pe ușa din dos economia de stat dupa 89. Avem o luptă de clasa între noi 95% contra 5% care ne duc spre un nou stat totalitar. Protestele au fost făcute de o masă civică care fiind scârbită, de prea multe ori manipulată, a devenit profund apolitică. Din păcate lupta dintre clasa ”apolitică” contra ”clasei politice” poate fi decisa in final, doar politic.

23 iunie 2013: Cum e mai bine, să fii slugă la ruşi sau la americani?

ianuarie 2012: Ar trebui creştinii să protesteze?   – răspunsul Ce-i cu noi?: DA, AR TREBUI! Mai ales că protestele NU SUNT obligatoriu VIOLENTE! Mesajul principal (chemarea la “acţiune”) din textul pus este în concordanţă cu ce scriam şi eu aici: Mesaj pentru oamenii romani religiosi credinciosi ortodocsi: TREZIREA DIN “DOAR RUGĂCIUNE”!

5 sept 2013: Să mânăm hoarda… cu telecomanda! – Aici rezidă cel mai important efect al comunicării în masă, abilitatea mass media de a ordona și organiza mental lumea pentru noi. Pe scurt, mass-media poate să nu aibă succes în a ne spune ce anume să gândim, dar este extrem de eficientă atunci când vine vorba să ne spună LA CE ANUME să ne gândim. (…) Corporațiile şi politicienii acționează prin intermediul trompetelor mass-media, pentru seducerea, anestezierea și acapararea conștiinței publice.  (articol adăugat în materialul Dependenţa de televizor)

7 oct 2013: Schimb de scrisori deschise – recomand citirea tuturor celor 3 scurte materiale

8 oct 2013: Un sfert de secol pierdut (via thinkagain.ro)

1 oct 2013: Avem uneltele necesare! – Ceea ce nu am înțeles noi este că democrația nu e un sistem, nici un model de societate. Democrația e o stare. E starea unui popor de a crea drumul său. De a-l supreaveghea mereu. De a răsuci curentul de care vorbeam mai devreme, în sensul că politicienii trebuiesc presați mereu și mereu până când vor ajunge asemenea chipului și asemănării noastre. Nu spun că e ușor să ai activitate civică neîntreruptă.Nu spun că e simplu să păzești zilnic democrația, în timp ce încerci să-ți trăiești bucățica de viață socială sau cea personală. Dar spun că nimic nu se va mișca dacă cetățenii nu se vor mișca. Nimic nu se va întâmpla dacă noi nu vom provoca.  (…) Dacă ajuți un om aflat în suferință în sensul de a-i alina suferința, întregul se va simți mai bine. Iar tu ești parte din întreg. Încercând mereu să-mi creez condițiile să mă simt bine, mă voi izbii mereu de ceilalți care nu se simt bine, pentru că întreaga societate presupune o raportare, o relaționare. Ajutându-l pe cel de lângă mine, am ajutat la vindecarea întregului care mă va face pe mine să ma simt mai bine. Se pare că așa a fost construită ecuația: dacă vreau să îmi fie bine, trebuie să îl ajut pe aproapele meu , nu pe mine (…) Interacționarea cu oamenii care gândesc la fel este cheia care poate sparge monopolul manipulării. (…)  Indiferent de rezultatul acțiunii Roșia Montana, vor rămâne niște legături între anumiți oameni care nu mai pot fi desfăcute de sisteme. Aceste legături sunt baza unității. Această unitate este începutul dezasamblării mecanismului.

8 oct 2013: Fenomene seismice ca cel de la Izvoarele au apărut şi în SUA în urma fracturării hidraulice

7 oct 2013: Suceava: Cea mai mare locuinţă pre-Cucuteni datând din 5200-5100 Î.Hr. a fost descoperită la Baia  (articol adăugat în lista de informaţii despre Daci şi adevărata noastră istorie de AICI)

8 oct 2013: Scrisoare deschisă pentru Şefa DNA – Laura Codruţa Kovesi – Arătați-ne cât de independentă este justiția din România! Redeschideţi dosarul Roşia Montană!

26 sept 2013: Soluţie pentru problema câinilor de la “mini-hackeri” (preluată de AICI) – faza cu medicii veterinari să nu aibă voie să trateze animale necipate e de bază:

I kindly ask you to use the following proposal in 5 steps instead of killing:
1.Establish adoption centers.
2.Establish mandatory micro-chipping for all dogs in urban and rural areas (include information about the kennel and the owner).
3.Ensure proper enforcement of micro-chipping including:
– Mandatory neutering of all dogs except pedigree dogs
– Ensure that the abandonment of dogs is a criminal offence
– Veterinarians are not allowed to treat animals without micro-chips and are obliged to alert local authorities when they come across one
4.Start an integrated mass-sterilization program at a national level. Join forces with capable NGOs.
5.Start media partnerships to encourage adoptions at a national and international level.

18 septembrie 2013: Adio pensii, concedii plătite, servicii medicale și venit disponibil. Regele Olandei: Modelul social european postbelic a murit    (articol adăugat în materialul ADIO PENSII)

În timpul unei inundaţii din Japonia, un grup de militari a creat un pod uman peste un râu ieşit din matcă pentru a putea traversa civilii de pe un mal pe celălalt. ASTA TREBUIE SĂ FACĂ ARMATA şi CELELALTE INSTITUŢII ASEMĂNĂTOARE – POLIŢIE, JANDARMI etc: SĂ FIE DE PARTEA POPORULUI ŞI SĂ ÎL AJUTE ATUNCI CÂND ARE NEVOIE! În schimb, la proteste de stradă de bun simţ pentru BINELE ÎNTREGII ROMÂNII suntem asmuţiţi unii împotriva altora…

armata e de partea poporului politie jandarmeria ajuta populatia la inundatii si cand are probleme, militarii ar trebui sa sustina protestele de strada ale oamenilor impotriva statului corupt si sistemului mafiot

30 sept 2013: Reportaj: 75.000 de oameni s-au manifestat pentru… NEmanifestare la Bistriţa  (în Bucureşti – aprox 1,8 milioane de oameni au făcut acelaşi lucru…) 

Scrisoarea adresată poporului român de ARHIMANDRITUL IUSTIN PÂRVU – Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută. Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam. Cât o să mai taci ? Trezeşte-te, popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei, tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii.

Roşia Montană – pe înţelesul tuturor (Ilustraţie Ileana Surducan) – click pe poză pt. povestea completă:

implicatii argumente efecte riscuri pericole proiectul minier cianuri rosia montana pe scurt pe intelesul tuturor oricui ileana surducan ilustratie desen pom mere baba om rau care fura

Iunie 2013: Două chestii: 1. Interesant: unele “autorităţi” chiar ştiu să prindă “infractori” atunci când trebe şi 2. Cât de disperaţi ÎNCĂ sunt oamenii să fumeze (contrabandă se face când există cerere) – cum să te laşi de fumat AICI:

5 oct 2013: Steve Fulop, un model de urmat. Fiul unor emigranţi din România, a învins sistemul în Jersey City, contra lui Obama – ceva în genul ăsta vreau şi eu în Sectorul 6 (am nevoie de oameni). De reţinut pasajul de la final:       Românii sunt prea critici cu ei înşişi. Nu acolo e problema. Slăbiciunea noastră vine din convingerea oarbă că dimensiunea problemelor cu care ne confruntăm este unică, nemaiîntâlnită. Că nicăieri în lume nu există politicieni mai ticăloşi decât aici, corupţie, rapacitate, ticăloşie, dezinteres pentru binele comun ca la noi. Că totul ni se trage de la extraordinarul context geografic, istoric, religios, cultural care a şlefuit acest popor până la profilul lamentabil de azi. Răscrucea de imperii, turcii, ruşii, comuniştii, capul plecat sabia nu-l taie şi tot aşa. De aici, fatalitatea. Credinţa că nu avem nici o şansă să învingem vreodată demonul care ne mănâncă măruntaiele deoarece a fost perfecţionat în mii de ani şi forjat de forţele implacabile ale istoriei. Atât de mult ne-am îndrăgostit de miturile fondatoare ale neputinţei noastre încât cei mai mulţi am încetat şi să mai încercăm să vedem cât adevăr există în ele. Nu o facem tocmai din teama că vom descoperi că ne protejăm de mustrările de conştiinţă cu o mare minciună.

Realitatea: şi alţi oameni trec prin aceleaşi încercări ca şi noi. Singura diferenţă care contează este că unii nu abandonează niciodată lupta şi reuşesc să găsească dozajul optim de idealism, inteligenţă şi pragmatism cu care îi pot pune la respect pe cei ce îi abuzează. 

7 oct 2013: POZE şi VIDEO Protest Roşia Montană Bucureşti 6 octombrie 2013 (click pe poză!):

44 romani a venit clipa sa fiti oameni adevarati nu oi galerie foto poze imagini video proteste 6 octombrie 10 2013 rosia montana mars bucuresti cartier militari cotroceni

Români, a venit clipa să fiţi oameni adevăraţi, nu oi! Deşteptarea!

27 sept 2013: Totul e aşa cum trebuie – A trebuit să stăm mai mult de 20 de ani pe tuşă, privind ce ni se întâmplă, ca să înţelegem că de fapt privitul de pe tuşă nu modifică scorul meciului niciodată. Am trăit mereu această iluzie că necerând nimic, vom obţine pînă la urmă rezultatul favorabil nouă.

24 sept 2013: Cea mai valoroasă resursă a Românilor, care nu poate fi vândută (via reamintiri.blogspot.ro) 

24 sept 2013: Suntem jefuiţi cu acte-n regulă (via reamintiri.blogspot.ro)

20 sept 2013: Suma efectelor – o analiză interesantă şi relevantă asupra părinţilor la şedinţele de la şcoală/grădiniţă

6 oct 2013: Cutremurele de la Galaţi, provocate de fracturarea hidraulică?

5 oct 2013: Locul unde se comercializează cea mai ieftină benzină și motorină din România – Carrefour – Habar n-am dacă benzina “Carrefour” e bună de ceva, sau ce calitate are, dar am pus articolul ca să-şi reamintească românul de bună credinţă că există UN MONOPOL pe energie (benzină) şi o înţelegere criminală a benzinarilor să ţină preţurile MARI. EI FAC SUTE DE MILIOANE DE EURO PROFIT NET PE AN în timp ce statul român ia praful de pe tobă iar românii plătesc de rup la pompă. Este foarte uşor de spart acest monopol – trebuie ca oamenii să se unească şi să NU mai cumpere deloc benzină de la un anumit “benzinar” până când acesta nu scade pretul la suma x (stabilită anterior DE NOI). Treaba e simplă: benzinarul fie scade preţul, fie dă faliment, deci obligatoriu va scădea preţul. Problema e CUM UNEŞTI OAMENII pentru treaba asta? Eu nu ştiu de ce nu se organizează în acest sens taximetrişti din România……

8 dec 2012: Ce s-ar întâmpla dacă “am fi” cu Rusia şi China?

20 sept 2013: Catacombele Bucurestiului – pe scurt

21 martie 2013: VIDEO Motorul cu magneţi, invenţia care ar putea revoluţiona industria auto, „zace“ într-un sat uitat de lume din Ardeal – o invenţie românească pe bază de energia magneţilor permanenţi – adică energie gratis, infinită şi nepoluantă

18 sept 2013: Batjocura Redevenţelor – articol explicativ despre cum companii străine ne prăduiesc resursele naturale pe 2 lei

2 oct 2013: Partidele fura trei Rosii Montane pe an (articol adăugat în colecţia de informaţii despre CÂT şi CUM se fură în România)

3 oct 2013: Chevron obţine autorizaţie de construire pentru prima sondă de explorare a gazelor de şist

3 oct 2013: Cum arată rezultatele capitalismului neoliberal în SUA – problema nu este (aşa cum susţine de exemplu capitalismpepaine.ro) că “cei proşti să moară sau să fie sclavi, iar cei deştepţi şi puternici să fie cei mai bogaţi şi să conducă”. În realitate, în capitalismul de azi, cei care “mor” sau sunt sclavi NU sunt proşti sau incompetenţi, ci pur şi simplu SISTEMUL CAPITALIST este creat de aşa natură încât obligatoriu să aibă MULŢI SCLAVI SĂRACI şi puţini Stăpâni îmbuibaţi bogaţi care să îi exploateze pe săraci. Citiţi articolul pus mai sus pentru a vedea la ce a dus capitalismul neoliberal în SUA şi vedeţi detalii despre împărţirea averii în SUA AICI.

27 sept 2013: Rădăcina răului  – Toată economia americană , se află în mîna unui cerc restrîns de indivizi, o mînă de oameni care controlează un sistem extrem de centralizat. (…) Toată lumea, cetățeni, companii, Stat, țări străine , toate și toți  au devenit sclavi în lanțurile datoriei către bancheri…(…) Sistemul se menține în mîinile acestor “king bankers” prin 3 principii esenţiale: În primul rînd, ascunzînd marea concentrare de bogăție. Apoi, exercitarea controlului prin pîrghii, de pildă: contopirea unor companii, achiziționarea de companii sau acțiunilor  altor companii etc. Ultimul principiu, exercitarea unui strict management și control folosind un minimum număr de inițiați și oameni de fațadă, aceștia avînd cunoștințe limitate despre sistemului în ansamblu. (…) Scopul bancherilor este de a creea un sistem financiar privat capabil să domine sistemul politic al țărilor și economia mondială. Acest sistem este conceput să fie controlat în manieră feudală prin intermediul băncilor centrale acționînd coordonat prin înțelegeri secrete. Acești “bancheri internationali” nu sunt legați prin rasă, religie sau naționalitate ci numai prin pasiunea de a exercita control asupra altor oameni. Cheia succesului lor este de a manipula sistemul financiar al națiunilor, în timp ce, creează impresia că statele sunt în control. (…) Sistemul bancar modern creează banii din nimic, procesul este poate cea mai mare scamatorie inventată. Bancherii stăpînesc lumea. Dacă pierd aceasta mare putere dar rămîn cu puterea de a face bani din nimic, într-o mișcare din condei pot creea suficienți bani să-și cumpere puterea înapoi. Dacă bancherii sunt deposedați de puterea de a creea bani atunci, averi mari ca a mea vor dispărea, și lumea va deveni  mai bună și mai fericită…Dar, veți rămîne  sclavii bancherilor și veți  plăti costurile sclaviei voastre dacă, veți lăsa bancherii să continue să creeze bani și credit. – articol adăugat în materialul + VIDEO de aici: Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33)

1 oct 2013: Compania RMGC a scos deja din țară o cantitate uriașă de minereu aurifer – Senatorul Haralambie Vochițoiu, vicepreședinte al Comisiei pentru Roșia Montană și, totodată, inginer minier a declarat că 142.000 de tone de material aurifer de la Roșia Montană au fost scoase din țară de către RMGC, sub pretextul unor analize efectuate în Australia și Canada. (…) Compania minieră recunoaşte prezenţa a 48 metale grele la Roşia Montană (despre care nu se vorbeşte nimic pentru a fi exploatate pe ascuns, fiind mai valoroase decât aurul)

4 aprilie 2013 – Toată România concesionată străinilor – HARTĂ ANRM cu perimetre date companiilor străine

Cum să faci un proiector portabil pentru Rosia Montană (sau alte proteste sau pentru copii :D)

2 oct 2013: Institutul Geologic al Romaniei critica dur proiectul minier de la Rosia Montana

2 oct 2013: Bestiile de la Monsanto îşi cresc într-un mod mârşav suprafeţele de terenuri însămânţate cu hibrizi de-ai lor modificaţi genetic, iar bestiile din presa vândută precum agroinfo.ro prezintă totul ca fiind un lucru minunat şi Monsanto o companie de treabă făcătoare de acte caritabile.

2 oct 2013: Jack Goldstein a prezentat Comisiei speciale pentru Roşia Montană o tehnologie alternativă la cianuri – este vorba de tehnologia prezentată deja pe blogul Ce-i cu noi? AICI

1 oct 2013: Iulia Moţoc, sclava lui Băsescu – Udrea —> noul judecător la CEDO al României – click pe poză pentru detalii:

iulia motoc ccr judecator cedo curtea constitutionala influenta politica justitia din romania basescu controleaza procurori judecatori ajutor SUA CIA sfori in spatele politicienilor cine conduce romania colonie

Click pe poză pt detalii

25 nov 2011: Un adevăr istoric nespus: cine a construit Mănăstirea Sfintei Ecaterina?  – Cei care au pus bazele acestui centru spiritual au fost dacii aduşi de împăratul Justinian din zona Dobrogei, a căror primă misiune a fost construcţia locaşului sfânt din muntele Sinai, urmată de sarcina de a îl proteja şi a-l întreţine material (…) „Uşile lui Justinian” sunt vechi de mai bine de 1.400 de ani şi încă funcţionează (…) Mănăstirea Sfânta Ecaterina este un centru monastic creştin grec-ortodox de rit bizantin, a cărui viaţă monahală se derulează neîntrerupt de şaptesprezece secole.  (articol adăugat în lista de informaţii despre Daci şi adevărata noastră istorie de AICI)

1 oct 2013: Procuror militar col. (r) Gheorghe Oancea, despre afacerea cu aur a secolului: “Există un dosar Roşia Montană. El trebuie redeschis de DNA!” – Domnule, eu înţeleg că nu se mai foloseşte termenul de colonie pentru ţările lumii a treia. Se folosesc alţi termeni; aliat, partener, dar tot colonie suntem. (…) România, din punctul meu de vedere – şi în atâţia ani de profesie în care am soluţionat multe cauze economice mi-am dat seama -, este, de douăzeci de ani, într-un război economic în care pierde bătălie după bătălie, iar Roşia Montană nu face excepţie de la această regulă.

28 sept 2013: Rusia şi Vechea Ordine Mondială (via thinkagain.ro) – despre războiul din Siria şi intenţiile celor care conduc lumea.

ADEVARUL NECUNOSCUT despre EMINESCU – Lovit la Timpul – Urmarit de spionii Austro-Ungariei, de rusi – Interzis si internat –  Suprimarea incepe de la 33 de ani – Otravit cu mercur – Eminescu nu a fost nebun.

29 sept 2013: “Maidanezii” sunt o soluţie, nu o problemă! – transformarea câinilor maidanezi în câini utilitari şi reeducarea prizonierilor din închisori; – deşi pe site-ul problemacainilor.wordpress.com susţin eutanasierea în masă a câinilor, ca solutie eficientă împotriva Problemei integrale a câinilor maidanezi, asta nu înseamnă că sunt înverşunat în a omorî câinii, care sunt într-adevăr nevinovaţi. Dacă există alte soluţii, care să rezolve integral problema, le susţin. De exemplu, pentru început, ar putea fi eutanasiaţi mai întâi câinii agresivi – cei mai periculoşi (sunt foarte mulţi maidanezi care într-adevăr nu atacă omul). Apoi, pentru atenuarea problemei (că nu o rezolvă integral) poate fi aplicată, dacă se doreşte, şi soluţia prezentată la articolul de mai sus. Interesant.

28 sept 2013: Escrocheria mileniilor 2 si 3. Israel cumpără România (via thinkagain.ro) (Doamne fereşte să zică cineva ceva de evrei, că imediat este pus la zid cu antisemitism, discriminare, rasism, rahat; însă evreii recunosc singuri că ne-au colonizat – îi doare la başcă de faptul că popoarele află chestia asta, pentru că acestea sunt deja distruse mental premeditat):

(detalii despre noul Israel în România AICI, la punctul 42)

Despre Roşia Montană şi chestii din spatele proiectului, sunt relevante şi comentariile din imaginea de mai jos găsite la articolul cu Escrocheria mileniilor:

discutie opinii argumente pareri privind afacerea proiectul rosia montana cianuri aur metale rare steinmetz soros ungaria vrea ardealul si bogatiile politicieni romani corupti thinkagain ro

31 aug 2013: Zeno Cornea din Roşia Montană vorbeşte despre lucruri mai puţin ştiute din spatele proiectului criminal cu cianuri:

(filmuleţul face parte din colecţia video despre Roşia Montană de AICI)

29 sept 2013: Tromboane aurite, tromboane ruginite … de la Băsescu – preşedintele României minte şi manipulează la PRO-TV

Articol-reportaj Formula As 2005: Fraţii noştri din Alpi – românaşii din Elveţia – Inteleg o gramada de cuvinte: “plug”, “mos”, “casa”, “munt”, “ram”, “muma”, “frar”, “sour”, “scolar”, “corp”, “alb”, “eu sun”, “el fa”, dar inteleg mai cu seama intonatia lor, o cadenta, o anumita muzica a graiului, atat de asemanatoare cu a noastra, incat parca nici n-ai nevoie de cuvinte, parca pricepi totul din vioiciunea spuselor, din gesturi, din inclinarea trupului, din privirile ce insotesc mereu fiecare exclamatie. Asa vor fi toti oamenii pe care ii voi intalni aici, in batranii munti retici: parca nu vorbesc cu cuvinte. Parca vorbesc direct cu sufletul.

27 sept 2013: Slovacia șochează Europa cu colosalul Marş pentru Viață: 80.000 de participanţi  – când vor ieşi şi în România PREOŢII în stradă? Avem până acum câteva exemple de preoţi care au susţinut protestele Roşia Montană, Gaze şist etc, însă CE FAC MASELE DE PREOŢI DIN ROMÂNIA? Lor li se pare “creştineşte” să stai şi să te uiţi când bestiile de politicieni corupţi distrug tot ce e bun şi moral în ţara asta? Citiţi şi asta: Mesaj pentru oamenii români religiosi credinciosi ortodocsi: TREZIREA DIN “DOAR RUGĂCIUNE”! (bis10)

26 sept 2013: Tudor Chirilă: Este revolta clasei de mijloc nu revoluția hipsterilor. Roșia Montană înseamnă – ne-am trezit, jos clasa politică!  (…) “Și atunci mi-a venit confirmarea imensei manipulări de presă. Am citit câteva articole, pe câteva situri de știri sau variante online ale unor ziare care au catadicsit să “reflecteze” protestele despre revoluția hipsterilor. De ce hipsteri? Pentru că este important ca oamenii de acasă să NU înțeleagă că cei din piață sunt un grup care ar putea să-i reprezinte (…) În traducere liberă Roșia Montană înseamnă: E timpul ca voi politicienii să vă opriți. Noi ne-am trezit din somn și nu mai suntem dispuși să vă lăsăm să vă jucați cu România și cu viețile noastre. Vă schimbați sau Plecați!”

27 sept 2013: Gândul: Ce au cerut cei 16 protestatari care au încercat să-i convingă pe parlamentari să respingă proiectul Roşia Montană. Un deputat le-a prezentat “teoria” migdalelor   – de remarcat TUPEUL politicienilor vânduţi companiei RMGC din cadrul comisiei, de remarcat că “portavocile” de la proteste nu controlează protestatarii întru totul (HA!) şi că Gândul a prezentat protestatarii într-o lumină nefavorabilă, ironic, arogant şi nesimţit. Măcar au dat citate din ce-au zis, şi cei mai mulţi au zis bine ce au zis. (ah, dacă vă întrebaţi de ce naţie vorbea unul dintre protestatari – era vorba de evrei, şi zicea bine).

26 sept 2013: Interviu Peter Hurley – străin în România “Iubesc satul romanesc. Mi se pare ca esenta Romaniei se afla la sat si imi pare rau cand il vad ocolit, ba chiar batjocorit. Comoara voastra nationala, chiar identitatea nationala, este strans legata de soarta satului romanesc. In masura in care continuati sa il ignorati, o sa-l pierdeti in scurt timp. Romania are cea mai mare civilizatie rurala autentica, vie din Europa. Nu intelegeti ca este lucrul care va defineste. O sa va para rau pentru copiii vostri (…) Sunteti cei mai sufletisti oameni din Europa pe care ii cunosc. Si nu de azi sau ieri. Asa este neamul vostru construit.“. (Trăiască dacii!)

26 sept 2013: RĂZBOI ÎN APUSENI: Cernea, intimidat la Roșia Montană; Comisia ”lu` Greblă” salvată de jandarmi la Câmpeni de furia moților (FOTO)

25 sept 2013: Venitul necondiţionat: un nou drept uman fundamental pentru combaterea sărăciei?

25 sept 2013: Sabia cu două tăişuri…Salvăm Roşia Montană, dar cu Salvarea României ce aveţi ?! – Prezenţa în stradă contează acum mai mult decât oricând!

25 aprilie 2013: Moţii s-au răsculat împotriva Mafiei Lemnului şi a protecţiei asigurate de Poliţia Circulaţie – înţelegeţi oameni buni că TOATE PROBLEMELE NOASTRE SUNT CAUZATE DE POLITICIENI !

24 sept 2013: Președintele ecuadorian a lansat campania “Mâna murdară a companiei Chevron”

25 sept 2013: Deputatul PSD Eduard Martin da lege pentru firma lui de gunoaie!  (articol adăugat în colecţia despre CÂT şi CUM se fură în România)

22 sept 2013: Salvatorii Organizatori ai Rosiei Montane trebuie apreciati la adevarata lor valoare! – citiţi chestia asta cu mintea deschisă, nu vă ofticaţi că vă spulberă poate vise, iluzii, speranţe şi continuaţi să ieşiţi în stradă! Asta e… ce să-i faci când asupra noastră lucrează un aparat de manipulare bine pus la punct – de multe ori credem în persoane greşite, însă când ne sunt arătate “la adevărata lor valoare”, trebuie să le eliminăm din peisaj, sau măcar din iluziile şi speranţele noastre…

23 sept 2013: Depontaminarea – Să strigăm ”demisia” e simplu, să găsim oameni pentru a înlocui dracii, e mai greu, fiindcă oamenii au tendința să se transforme în draci, când fundația lor morală, tradițională și educațională e șubredă.    (ar trebui adăugat şi “fundaţia genetică”)

24 sept 2013: Victor Ponta pus la punct de un Europarlamentar finlandez (în engleză) – NU sunt 52 de mine care folosesc cianură în Finalanda, ci doar câteva şi NU este adevărat că cianura nu a creat probleme în Finlanda. De asemenea, minele din Finlanda nu sunt amplasate în zone foarte populate.

24 sept 2013: Der Spiegel: România va avea un nou guvern

24 sept 2013: Alt politician cu tupeu nesimţit care merită scuipat în public

24 sept 2013: Adrian Sobaru – Greva foamei, până la capăt

23 sept 2013: MANIFESTUL INDIGNAŢILOR din piaţa Universităţii

FILM cu imagini de la iazul de decantare Valea Sesii – Roşia Poieni:

22 sept 2013: Doctrina distrugerii creatoare – despre cei care conduc lumea şi cum fac acest lucru

22 sept 2013: Manifest lansat la Universitate: Cei care conduc destinele Romaniei dupa 1989 sint tradatori de tara. Dupa asasinarea Ceausestilor Romania este in stare de ocupatie nedeclarata si plateste tribut. Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu.

22 sept 2013: Propunere legislativă – Salvăm Roşia Montană, Salvăm Resursele, Salvăm România !

22 sept 2013: Un grup de activiști greci a dat foc minei de aur de la Skouries. Speram sa nu fie nevoie si la noi…

22 sept 2013: SCRISOARE CATRE GUVERN de la un protestatar

28 aug 2013: Ioan Piso – Țara noastră acceptă astăzi în genunchi condiții pe care numai marile puteri colonialiste le-au impus coloniilor lor

22 sept 2013: IPS Teofan si credinciosii romani ortodocsi protesteaza la CNA fata de atentatul homosexual al Pro Tv la adresa familiei si copilului, si a crestinismului. Protestati si Dvs! FORMULARUL AICI

20 sept 2013: Mafia retrocedărilor a ajuns la demenţă. 1.200 de oameni din Nadăş, din nou iobagi!

20 sept 2013: Noua orânduire comunistă europeană – Într-o Uniune Europeană întemeiată pe concepte comuniste, nu voi avea niciodată conştiinţa apartenenţei la o comunitate artificial creată, de fapt un monstru hibrid, manevrat din umbră, pus să macine, încet, între fălcile lacome, aceleaşi mereu grămezi de oameni fără voinţă proprie şi fără identitate, aşternute, drept jertfă, la picioarele de lut ale acestui idol fals.

19 sept 2013: De ce suntem săraci când avem o țară atât de bogată? (Comparaţie România-Canada-Norvegia) – Cum se poate ca provincia Alberta (din Canada), atat de bogata in petrol, sa reduca fondurile scolilor, invatamantului si sanatatii – lucru care se intampla de ani buni si in Romania, in conditiile in care “se scalda” in petrol? Simplu – de bogatiile Canadei si Romaniei nu profita popoarele acestor tari ci gastile de politicieni transpartinici si jefuitorii de tari in timp ce in Norvegia, grosul acestor bogatii se regaseste in nivelul de trai al poporului norvegian.

20 sept 2013: Dragă hipstere, bine te-ai trezit! – Sper că pentru mulţi din Piaţă nu e vorba doar de Roşia Montană, e mai mult, e ceva ce s-a adunat în toţi aceşti ani. Sau dacă vor retrage legea pentru Roşia Montană, te vei retrage şi tu la vreo cafenea sau ceainărie underground, unde să o arzi filozofic şi nepăsător ca şi până acum? Asta e tot?

20 sept 2013: Guvernul a promis că vinde toate firmele de stat

14 iul 2013: La Boholț românii au găsit soluția! Urmați modelul BOHOLȚ! – soluția nu reiese foarte clar din text, dar ideea generală este LUPTA, iar dacă niște moși și babe au reușit să lupte cu ”dușmanul„, ce scuze au BUCUREȘTENII, ce scuze au tinerii și adulții României când acceptă să le fie distrusă țara în așa hal? Pe 22 sept românii vii ies din nou în stradă!

15 sept 2013: Discursul lui C.Z.Codreanu în Parlament. Din „Cărticica șefului de cuib” citire… (II) (Monitorul Oficial, 3 Decembrie 1931)   –

( … ) D-lor, în consecinţă, noi venim cu cîteva soluţiuni practice care poartă nota tinereţii:

CEREM introducerea pedepsei cu moartea, exclusiv pentru manipulatorii frauduloşi ai banului public. (Aplauze pe mai multe bănci).

D.V.G.Ispir: D-le Codreanu, d-ta te intitulezi creştin şi purtător al ideei creştine. Îţi aduc aminte – eu sunt profesor de teologie – că susţinerea acestei idei este anti-creştină. (Aplauze).

D.Corneliu Zelea Codreanu: D-le profesor, daţi voie să vă spun: cînd este chestiunea să aleg între moartea, dispariţia ţării mele şi aceea a tîlharului, eu prefer moartea tîlharului şi sunt mai bun creştin, dacă nu permit ca tîlharul să-mi nenorocească ţara şi să mi-o ducă la pieire. (Aplauze pe mai multe bănci).

(mentiune ce-i cu noi?  – încep să-mi recalibrez poziția avută față de pedeapsa cu moartea, exprimată AICI)                      Materialul integral AICI.

18 sept 2013: Neliniştiţi-vă, domnilor cianuristi: suntem o a treia forţă, viitorul este al nostru!Când ne vom fi pierdut puterea de a protesta, ne vom fi pierdut libertatea (…) Voi nu vindeţi doar nişte munţi, aducând pustiul sterp în inima Ardealului, voi vreţi să ne vindeţi trecutul, astfel încât nici noi şi nici urmaşii noştri să nu mai ştim cine suntem: fără trecut vom fi şi vor fi stafii pe pământ; fără trecut nu vom mai avea nici prezent şi nici viitor. Ori atunci, mai simplu: decât să dispară munţii, mai bine dispăreţi voi, cei care oricum nu aveţi niciun trecut şi niciun viitor: stafii sunteţi voi, adunătură de lepădături ce ne vreţi ”binele” din patru-în-patru ani. Fie să vă rămână vouă binele pe care ni-l tot aduceţi de vreo 20 de ani încoace!

16 sept 2013: Ziua 15 de proteste Roșia Montnă: Ponta merge să discute cu 33 ‘mineri’ la Roșia în loc să discute cu 20.000 de bucureșteni sau cu 10.000 de clujeni .. care cer demisia guvernului!

19 sept 2013: Cum este România este cucerită și exploatată – „Doi la sută (2%) din populaţia ţării trăieşte din belşug. Ceilalţi se uită şi înghit în sec” (I.D. Sîrbu, iarna 1984) (…) România este ruinată din interior pentru a fi cucerită din afară, prin 3 căi pricipale.

17 sept 2013: Explozie de taxe în RomâniaPonta, in genunchi la FMI: o sa-i taxez si-n gat!

10 sept 2013: Roșia Montană – o alternativă nepoluantă la cianuri  – un update la textul pus și de mine AICI.

4 aprilie 2011: Geologul UBB Ioan Mârza: Ce pierdem la Roşia Montană pentru un pumn de dolari?

20 nov 2012: Viaţa în societate nu înseamnă competiţie, ci cooperare

18 sept 2013: INDINGNAŢI-VĂ! – aşa se prezenta una dintre pancartele de la protestele împotriva proiectului Roşia Montană, aşa am găsit pictat pe diferite ziduri din capitală, aşa ar trebui SĂ FIM! INDIGNAŢI de ce se întâmplă în jurul nostru. Redau câteva pasaje preluate de pe indignati-va.ro: Indignarea clocoteşte în fiecare dintre noi. E timpul să ne rostim gândurile cu glas tare şi răspicat! (…) Oamenii nu mai au aceeaşi capacitate de indignare, dovada unei resemnări nocive. (…) Prin indignare ne manifestăm grija de a nu lăsa valori importante să se degradeze. Indignarea devine un fel de valoare absolută, semnul că individul social are încă puls, că se poate ridica să repună ordine în valorile sale şi ale comunităţii în care trăieşte. Contra apatiei şi indiferenţei, indignarea este premisa acţiunii civice. (…) Dacă oamenii se vor indigna în masă, vor găsi singuri modalităţile de acţiune. (…) Priviţi critic prezentul şi, indignându-vă, refuzaţi să-l acceptaţi! Priviţi critic viitorul pe care acest prezent vi-l impune şi, indignându-vă împotriva lui, construiţi viitoruri alternative!

Formula AS, nr din 2007: Scleroza in placi poate fi vindecata cu tratamente apicole

17 sept 2013: BNR este la fel de transparenta ca Banca Centrala a Namibiei

18 sept 2013: Comisia specială are concentrație mare de cianură – Birourile permanente ale celor două Camere ale Parlamentului au stabilit componența comisiei speciale care va dezbate legea specială de distrugere a Roșiei Montane. Plenul reunit al celor două Camere urmează să valideze propunerile acestei comisii. Printre membrii propuși se numără nume sonore care au susţinut până acum proiectul minier: deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu, Senatorul PSD de Ilfov, Gabriela Vrânceanu Firea, Florin Iordache, deputat PSD de Olt, Senatorul PSD de Gorj, Toni Greblă.

După protestul din 15 sept Bucureşti: MÂHNIŢI SALVĂM ROŞIA MONTANĂ! Reportaj dintre 20.000 de oameni

18 sept 2013: Americanii fără apă – articol foarte bun despre pericolele gazelor de şist (tot pe acel site găsiţi şi alte informaţii despre fracturarea hidraulică toxică). Gazele de şist sunt cam aceeaşi chestie cu Roşia Montană – nişte şmecheri străini controlează nişte găinari de politicieni români şi obţin resurse naturale ale României pe 2 lei, cu consecinţe dramatice pentru mediu, comunităţile locale şi economia României… Reţeta e tot timpul aceeaşi şi se aplică cu precădere în ţări colonii precum România. Dacă protestaţi împotriva proiectului Roşia Montană, atunci, e logic să protestaţi şi împotriva Gazelor de şist.

18 sept 2013: Mai este Occidentul un model pentru România? – Cum mai poate omul occidental să observe că albul a devenit negru și negrul alb atunci când de mic a fost educat (sau manipulat) să accepte răul ca normalitate? (…) Când ne raportăm la majoritatea oamenilor de acolo nu putem trage decât concluzia că au murit spiritual. (.,.) De aproape un sfert de veac, tinerii români sunt crescuți într-o scârbă față de tot ce e românesc, față de cultura și valorile noastre. Ca alternativă ne-a fost băgat pe gât mirajul occidental al unei civilizații și culturi ”superioare”. Am fost învățați să gândim după maxima ”Ce vine din vest este bun”, fără a mai analiza fiecare lucru în parte. Bogăția materială din Germania, Franța, Anglia, Italia, Spania și alte state ne-a orbit, dar aceasta nu-i decât un ambalaj care ascunde marea sărăcie spirituală a Europei. (…) Să nu uităm că Uniunea Europeană, care până la aderare ne era prezentată ca un dumnezeu de către politicieni, duce un război împotriva valorilor noastre naționale și creștine. (…) Românii ar trebui să se gândească de două ori înainte să se lase manipulați de iluzia occidentală.

18 sept 2013: Ceva despre Istoria si furtul aurului in Romania – material primit pe mail (.doc). De citit şi asta: Atenţie la portavion! Aurul de la Roşia Montană ar putea fi doar circul! (inclusiv Telurul este foarte important şi valoros)

17 sept 2013: Luați de la Ponta: Guvernul Ponta prezintă SCRISOAREA DE INTENȚIE către FMI. Promisiuni spășite de ACCELERARE A PRIVATIZĂRILOR, introducerea de noi TAXE și REDUCEREA SERVICIILOR MEDICALE ȘI A MEDICAMENTELOR COMPENSATE

9 mai 2013: The Huffington Post prezintă informații despre un zid vechi, o fortificație din secolul 2 d.Hr., de 60 km, 8,5 m grosime și 3,3 m înălțime, pe teritoriul României, la nord de Dunăre, până la Marea Neagră. (material în engleză)

15 sept 2013: Mineriada aurului prostilor (via thinkagain.ro)

17 sept 2013: Indiferenta ucide – Durerea celuilalt a devenit suportabilă pentru ceilalţi. Aici se află ascuns adevărul. Atâta timp cât nu ţi se întâmplă o nenorocire, durerea celuilalt este suportabilă, chiar indiferentă. (…)Durerea celuilalt ne priveşte (…) Lipsa de reacţie faţă de durerea celuilalt reprezintă indiferenţa faţă de sine.

16 sept 2013: ULTIMĂ ORĂ: DEMISIA LUI VICTOR PONTA – revendicare oficială a protestatarilor! Război total pentru Roșia Montană: Strada, Mass-Media, Politica, Negocierile , Bursa. UPDATE: Băsescu

13 sept 2013: Teoria conspiraţiei la români sau dezinformarea publică (despre Roşia Montană)

16 sept 2013: “Mișcarea nu are lideri, are doar conștiință. Este imposibil pentru Victor Ponta să stea de vorbă cu 25.000 de oameni la București plus alte mii în țară și străinătate să “negocieze”. Revendicările noastre nu se discută și nu se negociază, vom fi în stradă până la soluționarea fiecărui punct”, a declarat Eugen David. Comunicatul Salvaţi Roşia Montană 16 sept AICI.

16 sept 2013: Pentru suflet – Legea compensatiei coroborata cu principiul actiunii si reactiunii. Faptele bune facute fara alte asteptari ulterioare se intorc in viaţă … Karma / Dumnezeu / Universul lucrează …  (via corttex.wordpress.com)

16 sept 2013: Orice sistem tinde în mod natural spre armonie şi echilibru – experiment Metronoame. CITEŞTE ÎNTÂI EXPLICAŢIA DE AICI ŞI APOI URMĂREŞTE URMĂTORUL VIDEO.

15 sept 2013: Care este EDITORIALISTUL vostru preferat din sfera NATIONALIST-IDENTITARA romaneasca? Intraţi pe www.frontpress.ro şi votaţi în partea din dreapta. (bifaţi autorul preferat şi apăsaţi mai jos VOTE) (Eu, Emilian, am votat Maria Diana Popescu despre care am povestit şi pe blog. Fiecare să voteze cu cine crede şi vedem ce iese)

14 sept 2013: România nu va renaşte datorită marilor investitori străini, ci doar împotriva lor.

11 sept 2013: Inamicul real – A boicota o exploatare de aur, a ignora stăpânii sistemului economic global nu cred că e o luptă ușoară. Trebuie să ne așteptăm la ORICE. Chiar guvernul cred că îl vor schimba de va fi nevoie. Constituția o vor schimba de va fi nevoie. Miza este MARE. Dacă noi vom învinge acest sistem eu cred că întreg sistemul actual de schimb și monedă bazat pe deținerea aurului va cădea. Aceasta este miza. Aceștia ne sunt adversarii.

13 sept 2013: Repet. nu îmi place Radu Moraru, dar iar zice bine ce zice: IEŞIŢI ÎN STRADĂ !!! –  Dacă parlamentarii, puternic santajati de SRI-aripa Maior, Tripleta Steinmetz-Silberstein-Andronic, Ghita-SRI, Lobbyisti evrei-americani, vor vota Proiectul de Lege al “criminalului” Ponta, atunci PARLAMENTUL ROMANIEI va vota orice fel de EXPROPRIERE POSIBILA!!! Toate actele de proprietate vor deveni NULE in fata oricarui investitor veros, strain sau român! Practic, 80% dintre români, care sint proprietari de imobile si terenuri, vor fi vulnerabili in fata oricarui investitor care rivneste la proprietatea lor!!! Nici Dictatura lui Ceausescu nu a avut acest “curaj”!!! Este cel mai mare experiment de tip nazist care se incearca pe un popor! Ies romanii in strada, cu milioanele, ok, vor da inapoi! Nu vor iesi romanii, fiindca sint anesteziati si spalati pe creier de catre mass media, e super ok, experimentele naziste vor continua! (…) NU RISCATI NIMIC DACA IESITI IN STRADA! NU POT “TRAGE” IN VOI DACA SINTETI MILIOANE! E ULTIMA SANSA A ACESTUI NEAM! Inainte de “LAGARUL de EXTERMINARE NATIONALA”!   (articolul complet AICI)

13 sept 2013:  “Trădarea de ţară a făcut ca România să devină o colonie!” – S-a atras de atâtea ori atenţia că Roşia este doar vârful de lance, proiectele fiind mult mai multe, aproape toţi Apusenii fiind „acoperiţi” şi nu doar Apusenii. Avem Baia Mare, ajungem la Arad, apoi Caraşul… e vorba de o întreagă strategie de vânzare pe doi bani a resurselor naturale ale României, pe de altă parte – nu mi-e frică s-o spun – trădarea de ţară a făcut ca România să devină o colonie. Cineva, bazându-se pe câţiva baroni locali care iau firimituri, profită la maximum de resursele naturale ale unei ţări. Ba mai mult, se ajunge inclusiv la înstrăinarea terenurilor agricole, o altă resursă vitală.

13 sept 2013: SUPRAVIEŢUIREA – materiale despre cum să te menţii în viaţă în condiţii precare şi extreme: viaţa în sălbăticie; antibiotice naturale; frig – adăpost; cum faci foc – pet cu apă, bucată gheaţă, baterie şi sârmă; procurare apă; procurare hrană; ce faci în caz de război atomic, război biologic, război chimic; primejdia urbană; calamităţi naturale.  (recomand salvarea undeva a acestor materiale). Citiți și acest Manual de supraviețuire complet.

13 sept 2013: ROMÂNIA, PARTE COMPONENTĂ A SISTEMULUI COLONIAL CONCEPUT DE NOUA ORDINE MONDIALĂ – Pentru noi, românii, totul a început în decembrie 1989, atunci cînd o mînă de agenţi ai unor puteri străine a profitat de nemulţumirea, absolut justificată, a românilor şi a declanşat o lovitură de stat care, prin haosul creat, a facilitat acestor diversionişti drumul spre înalta societate. În entuziasmul înlăturării lui Ceauşescu şi a potentaţilor de atunci, românilor nici nu le trecea prin cap ce avea să-i aştepte peste numai cîţiva ani. Acesta a fost punctul de pornire spre distrugerea controlată a României, pentru că – şi evenimentele ulterioare aveau să o confirme – ţara noastră reprezenta o frînă în calea planului de globalizare – practic, o nouă formă de colonizare a unor state mici, dar bogate în resurse naturale.

35 de Site-uri unde găsești Cursuri Gratuite Online – poate găsiţi ceva interesant

28 aug 2013: Un nou fenomen social. Din ce în ce mai mulţi români se mută de la oraş la sat (Comentariu Ce-i cu noi? – acest lucru este foarte bun, oamenii trebuie să caute să devină independenţi, şi pot face asta prin producerea pe cont propriu a hranei şi energiei – detalii pe aceste subiecte găsiţi şi pe site-ul thinkagain.ro)

12 sept 2013: BATJOCURA LUI SORIN OPRESCU ÎN DETURNAREA FONDURILOR PUBLICE CONTINUĂ: 219 lei PRINDEREA UNUI SINGUR CÂINE => 3 mil euro DOAR PRINDEREA tuturor cainilor din Bucureşti

12 sept 2013: Lovitură grea pentru Chevron din partea unui senator român – propunere legislativă care interzice înstrăinarea gazelor extrase pe teritoriul României şi interzice exploatarea gazelor prin metode neconvenţionale periculoase precum fracturarea hidraulică.    DA! Acum… să o voteze favorabil comisiile şi cine mai trebe şi apoi parlamentarii…

12 sept 2013: O nouă “Roșia Montană”? Eldorado Gold vrea aurul din Hunedoara  –  Singura modalitate de a opri aceste proiecte de mutilare a Apusenilor ramane protestul. Este foarte important ca protestele din strada sa nu se opreasca pana in momentul in care politicienii vor accepta sa treaca o lege a interzicerii mineritului cu cianuri in Romania. Este de asemenea important sa nu ne lasam pacaliti de diversiunile politicienilor si sa continuam protestele pana la respingerea definitiva a proiectului Rosia Montana.   Duminica 15 septembrie, haideti toti in strada pentru a le demonstra politicienilor ca nu ne pot vinde la pachet si nu ne pot pacali!

11 sept 2013: Documentarul pe care investitorii de la Rosia Montana n-ar vrea sa-l vada vreodata romanii VIDEO

9 sept 2013: AURUL PROŞTILOR (via thinkagain.ro)

8 sept 2013: CRIZA CIVILIZATIEI – soluţii pentru problemele românilor + VIDEO (via thinkagain.ro)

11 sept 2013: Dovada că evenimentele din 11 septembrie au fost orchestrate din interior: nume de cod “Operațiunea Gladio” (E23)

11 sept 2013: Google, frate cu Roșia Montana: Impact absolut fabulos în online (STATISTICI)! Cum o arde consilierul lui Ponta pe Facebook cu ”șerpiliencele”. Și cum o arde Ponta cu ”investitorii străini”

27 iulie 2013: Gura lui Tokes adevăr grăieşte: Ungaria vrea preluarea Transilvaniei

10 sept 2013: Nu noi ucidem presa, presa s-a sinucis!

8 sept 2013: Editorialistul Vocea Rusiei: Afacerea Rosia Montana, un razboi intre miliardari evrei din America, Israel si Ungaria

9 sept 2013: Crin Antonescu: Proiectul Roşia Montană trebuie RESPINS.       Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul.

9 sept 2013: Protestul „Salvaţi Roşia Montană”, bilanţul celei de-a opta zile: Circa 10.000 de manifestanţi au participat la marşul de duminică în Bucureşti, Cluj etc 

9 sept 2013: Razboiul din Siria si PROPAGANDA DIABOLICA A SUA/ Dan Dungaciu despre INCERCUIREA RUSIEI. DE CE VA FI ROMANIA IN PRIMEJDIE/ Pentagonul face PLANUL DE ATAC, Rusia trimite NAVA CU “INCARCATURA SPECIALA”

5 sept 2013: Învăluiţi în minciună – articol adăugat în lista din materialul Review on Romania 2013

4 sept 2013: Interviu acordat de Bachar Al-Assad cotidianului Le Figaro

3 sept 2013: Miros de praf de puşcă lângă butoiul cu petrol al lumii

8 sept 2013: “E în interesul lor ca toţi să fim idioţi! Hai să nu fim!” – “Avem împreună potenţialul de ne stăpâni propria soartă, de a putea examina, învăţa, imagina şi crea apoi o viaţă mai bună. (…) Problema e abandonarea puterii colective de a ne imagina potenţialul, căzând victime fricilor, stereotipurilor, dogmelor, excluzându-i pe cetăţeni din proces, în loc să-i implicăm în el. (…) Problema nu e una economică, ci una care ţine de democraţie. (…) Cei care evitau politica, erau nişte idioţi. Acest termen a apărut în Grecia Antică, la Atena. „Idiot” vine de la rădăcina „idio”, sine- o persoană egocentrică, retrasă, exclusă, care nu participă şi nu examinează afacerile publice. Participarea avea loc în agora, care are două înţelesuri: agora e atât o piaţă, cât şi spaţiul unde aveau loc deliberările politice. Piaţa şi politica erau atunci unite, accesibile, transparente, pentru că dădeau puterea poporului. Ele servesc „demosul”, democraţia. Mai presus de administraţie şi pieţe, era guvernarea directă de către oameni. (…) E în interesul lor ca toţi să fim idioţi. Hai să nu fim!” (fostul premier al Greciei, George Papandreou)

3 sept 2013: Guvernul Gold Corporation

2 sept 2013: Putin îngenunchează media anglo-saxonă:Russia Today, contraofensiva Moscovei în războiul global al imaginii

1 sept 2013: Documentar: Stăpânit şi manipulat

1 sept 2013: O “LOVITURĂ” dată ordinii mondiale

31 aug 2013: Cum au împărţit Exxon şi Petrom contracte de 850 mil. $ pentru Marea Neagră: 70% americanilor şi 0,1% românilor   (link adăugat în lista cu metode prin care se fură banii si resursele românilor – detalii AICI)

6 sept 2013: Eldorado Gold va începe lucrările de explorare la perimetrele Brad, Deva şi Muncel – detalii despre cât rău face această companie la mina din Grecia

4 sept 2013: Sistemul se perfecţionează cu fiecare revoltă împotriva lui! –  Credeţi că dacă ar fi alţi politicieni la servire (termenul de “conducere” este fals, esenţa statului fiind să servească cetăţenii, să le rezolve nevoile, nu să-i conducă undeva), nu ne-ar fi vândut? Ne-ar fi vîndut! Şi ştiţi de ce ne vinde oricine? Pentru că poate! Pentru că expresia din Constituţie “Statul se obligă să respecte legea” e o iluzie! Legea trebuie schimbată în sensul în care INDIFERENT cine este la servire nu POATE să ne vândă pentru că nu are PREROGATIVE. Adică mai direct, am cedat prea mult din puterea noastră sistemului care ne serveşte. Am cedat PUTERE, deci, sistemul POATE! Prin urmare, noi NU mai putem…

2011: Necropola tumulară de la Şona, (piramidele din jud. Braşov), asteaptă de mii de ani, sa fie cercetată! – citiţi şi indignaţi-vă că din cauza politicienilor corupţi care ne conduc ne pierdem timpul cu supravieţuirea în loc să descoperim această lume extraordinară în care trăim

3 septembrie 2013: Numărul lor contra numărului nostru – Televizorul a fost înfinţat în Marea Britanie în 1936 dar poate fi desfinţat în România în 2013 ! La televizor apocalipsa vine zilnic! 

5 sept 2013: Rușii promit miliarde de dolari Ucrainei să nu intre în UE – cât mă bucur că există o nouă forţă împotriva UE+SUA+Israel, şi anume Uniunea Euro Asiatică (UEE) şi BRICS. De-am putea şi noi să ne “alipim” la chestia asta si să scăpăm din statutul de colonie a UE, ar fi bine.

22 aug 2013: Guvernul ungar se pregăteşte să răscumpere cel mai mare producător de oţel pentru a inversa o privatizare „greşită“ – respect premierului ungar naţionalist ce încearcă să aducă independenţă Ungariei pe toate planurile.

4 sept 2013: Mirajul resurselor. Despre ce nu vorbesc economiştii români când vorbesc despre aur şi gaze – O economie veritabilă este suma oamenilor din care este alcătuită, nu suma resurselor naturale pe care le deţine!

5 sept 2013: Apel către roşieni, corneni şi buciumani – despre Roşia Montană – “Gabriel, acest balaur cu prea multe capete, şi-a angajat cei mai buni specialişti din lume în arta minciunii, cumpărării conştiinţelor şi păcălirii oamenilor încovoiaţi de mizerie. Dar bunii şi străbunii noştri ne-au învăţat că şi balaurii cu şapte capete pot fi nimiciţi. S-o facem împreună, deoarece acestea trebuie să fie armele noastre : priceperea , voinţa de fier de a învinge şi unirea, acea unire care acum aproape un secol în urmă a dat naştere, pe meleagurile voastre României Mari.” (Ing. Justin Andrei, cercetător ştiinţific gradul I, fost director ştiinţific al Institutului Geologic al României)

3 sept 2013: Cronica unui protest anunţat… doar pe Facebook + Teoria jocurilor – Dilema prizonierului  – despre protestele din ultimele zile şi relaţia poporului român cu politicienii corupţi

4 sept 2013: Comunicat Casa Regală a României despre Roşia Montană 04.09.13

5 sept 2013: A patra zi de proteste – protestatarii au blocat iar strada pe 4 sept.

5 sept 2013: Cursul gratuit nr 3 pentru învăţarea mersului pe bicicletă va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, ora 11, în parcul Kiseleff, Bucureşti. Oricine interesat să înveţe să meargă gratuit pe bicicletă este binevenit. Cei care nu au biciclete vor închiria gratuit de acolo din parc. Detalii AICI.

4 sept 2013: Mie nu îmi place “Naşul”, adică personajul Radu Moraru (aka “maroul”) de pe vremea când îl pupa în fund pe Băsescu în timp ce Băsescu era capo di tuti capi în sistemul mafiot care distrugea România câte-un pic, câte-un pic, având la îndemână instituţia preşedinţiei, guvernul Boc (sclavul perfect), majoritate în Parlament, instituţii publice căpuşate, politizate şi controlate, presă aservită etc (un fel de dictator mafiot). Nu imi inspiră încredere Naşul şi cu asta basta. Şi-a cerut scuze public pentru perioada în care era sclavul Băsului la TV? Nu cred… Deci până atunci… are multe de recuperat la capitolul imagine publică, după părerea mea. În ultimul timp însă, invită în studiourile televiziunii sale OAMENI NOI (MAT, Daniel Roxin, Meritocraţia etc) care sunt teoretic împotriva “Sistemului” mafiot din România. Ceea ce este bine. Această mediatizare a forţelor care, măcar teoretic, se opun Sistemului din România, îi mai spală din păcate. Motiv pentru care redau acest text scris de el, despre protestele din ultimele zile, găsit la Daniel Roxin, în care spune lucruri ok: TINERII PROTESTATARI si CAPCANELE POLITICIENILOR.

30 aug 2013: Vă interesează războiul din Siria? Luaţi şi citiţi aici ca să înţelegeţi despre ce e vorba (citiţi şi alte materiale pe acelaşi site): http://www.thinkagain.ro/terapia-prin-razboi/ 

4 sept 2013: Îndobitocirea în masă a copiilor (via Dan Tănăsescu)

Iezuiţii aveau o vorbă: „Ia-i de mici şi poţi face orice din ei!” Exact asta se întâmplă azi şi în România, unde copiii sunt spălaţi pe creier, în ceremonii publice, cu acordul şi participarea părinţilor:

4 sept 2013: Mişcarea Anti Taxe îşi creşte capitalul de imagine: Mișcarea Antitaxe da in judecata „Roșia Montana” (măcar să o facă şi să rezolve ceva – să blocheze cumva legea criminală)

3 sept 2013: RMGC nu este o companie canadiană, ci un fond speculativ american

3 sept 2013: A doua zi de protest la Universitate a avut loc pe 2 sept – protestatarii au blocat Bd Regina Elisabeta şi televiziunile au transmis live (update apariţii presă şi VIDEO)

2 sept 2013: Mai comunişti decît comuniştii (Maria Diana Popescu) – Ministerul Finanţelor pregăteşte o revoluţie fiscală pentru 2014: impozite pe clădire în funcţie de destinaţie şi nu de proprietar. Proprietarii spaţiilor în care se află frizerii, bănci, şaormerii, magazine de cartier, cabinete medicale, notariale sau de avocatură şi alte sute de mii de afaceri care şi îşi desfăşoară activitatea în apartamente sau case deţinute de persoane fizice, vor plăti impozite pe proprietate mult mai mari din 2014.

2 sept 2013: Protestele romanilor absente din stirile romanesti!

2 sept 2013: Asta ar trebui să facem şi noi: Proteste la domiciliul miniştrilor, nouă tactică a manifestanţilor din Bulgaria

CULISELE  REBELIUNII  SIRIENE  ŞI  CASA  POPORULUI – În spatele rebeliunii din Siria stau uriaşe interese geostrategice şi economice. Occidentalii care îi momesc pe rebelii sirieni cu sloganul democraţiei, ascund planuri de bătaie. Rebeliunea împotriva lui Bashar Al-Assad este un pretext pentru a pune mîna pe resursele de gaze şi petrol din zonă. Miza conflictului sînt de fapt aceste resurse. „Armata siriană se pregăteşte pentru cele mai rele scenarii ale atacurilor occidentale”, a anunţat un responsabil al serviciilor de securitate siriene. Bashar al-Assad a afirmat că ţara sa „se va apăra împotriva oricărei agresiuni şi împreună cu poporul său, care rezistă eroic de cîţiva ani, şi cu valoroasa sa armată, este hotărît să pună capăt terorismului susţinut de Israel şi de ţările occidentale pentru a servi intereselor acestora – divizarea regiunii, fragmentarea şi supunerea popoarelor ei”. Siria n-are cum să mai scape din ghearele colonialismului.

Din secretele creierului uman: cele două mecanisme care ne controlează viaţa. Greşelile cognitive care ne influenţează deciziile – EXPERIMENTE INTERESANTE PE VOLUNTARI –  Gândirea umană este controlată de două sisteme (…) Există numeroase erori cognitive ce ne influenţează deciziile fără să ne dăm seama. Aceste erori (iluzii cognitive) tind să fie greu de depăşit, însă primul pas spre ieşirea de sub dominaţia acestor greşeli de gândire este conştientizarea lor.  Exemplu: „O bâtă de baseball şi o minge costă împreună 1,10 dolari. Bâta costă cu un dolar mai mult decât mingea. Cât costă mingea?” (…) Despre încrederea în exces în forţele proprii, eroarea de estimare în planificare, judecarea pe baza a ceea ce ne vine mai uşor în minte (ex – estimarea greşită a riscului), efectul de “ancorare” etc. (…) Uneori, atunci când suntem confruntaţi cu o întrebare dificilă, tindem să oferim răspunsul la o altă întrebare, mai simplă, fără ca noi să ne dăm seama. (…) În ceea ce priveşte fericirea, explică dr. Kahneman, amintirile joacă un rol important. Oamenii nu au un singur sine, ci două: sinele experimental (the experiencing self) şi sinele memoriei (the remembering self). Majoritatea oamenilor sunt ghidaţi de cel de-al doilea. Pentru a exemplifica, dr. Kahneman pune o întrebare cititorilor: aţi fi dispuşi să plătiţi pentru o vacanţă grozavă, dar la finalul căreia ar trebui să beţi o poţiune care ar şterge orice amintire a călătoriei şi aţi rămâne totodată fără fotografii şi înregistrări video? Probabil că nu. „Sinele experimental tinde să nu aibă o voce suficient de puternică atunci când ne planificăm activităţile. Atunci când oamenii iau decizii nu se întreabă «ce voi simţi şi pentru cât timp?» şi tind să neglijeze trăirea în favoarea amintirii cu care vor rămâne”, afirmă Kahneman. „Din trecut învăţăm, de obicei, să maximizăm calitatea viitoarelor amintiri, nu calitatea viitoarelor experienţe. Numesc asta «tirania sinelui memoriei»”. (…) Doar dacă ne înţelegem punctele slabe vom fi mai pregătiţi să identificăm greşelile de gândire, chiar dacă nu vom le vom putea evita întotdeauna. Sfat: recunoaşterea semnelor ce sugerează că ne găsim într-o situaţie delicată, încetinirea procesului de decizie şi apelul la sistemul 2 (cel de gândire lentă).

22 aug 2013: România și modelul extractiv – Aceste patru proiecte economice și sociale distrugătoare – un adevarat ecocid – NU ar fi posibile dacă România nu ar fi încătușată de o structură politică și administrativă “extractivă” bazată pe instituții care nu creează bogăție, ci doar o „extrag“ prin diferite metode distructive. (…) În țara noastră, instituțiile au fost deturnate de la menirea lor naturală, de a servi societatea, spre un obiectiv toxic, acela de a extrage bogăția creată de societate în avantajul unui număr restrâns de grupuri de interese. Ele sunt interesate doar de a extrage cât mai multă bogăție într-un timp cât mai scurt, indiferent de mijloacele folosite și indiferent de consecințele pentru țară. România a căzut pradă conchistadorilor interni şi externi care o vor abandona când tot ce putea fi extras se va fi epuizat. (…) Totdeauna în istorie un model extractiv a dus la ecocid. România trebuie să abandoneze definitiv modelul extractiv și să înceapă de îndată tranziția spre un model civic-distributist. Bogăția produsă sustenabil urmează să fie larg răspândită în societate așa cum jungla și pădurea captează energia soarelui și o prelucrează cu „valoare adăugată“ în folosul întregului ecosistem. Dacă vrem o altă Românie, avem nevoie de altfel de instituții. Deșertul trebuie transformat în pădure. Până acum, noi am trăit în sistemul extractiv inaugurat de comuniști și perfectat de securiștii mafioți de astăzi. (Ovidiu Hurduzeu)

19 aug 2013: Kibbutzurile – cooperativele Israelului generează 9% din producția sa industrială și 40% din producția sa agricolă – De-a lungul anilor, fermierii din kibbutz-uri au umplut literalmente câmpurile sterpe, aride şi nisipoase cu terenuri uriaşe cultivate cu orhidee, cereale, legume, ferme de vite şi păsări, ba chiar şi cu ferme piscicole. Secretul succesului a constat într-o combinaţie ambiţioasă de muncă grea, plus inovaţii şi experimentări din domeniul agriculturii aplicate.

19 aug 2013: Manipularea prin reclamele la medicamente, difuzate la TV şi cum să trăieşti sănătos fără pastile

20 aug 2013: Iată de ce mâncăm scump – corupţie privind un caz concret – grâul

18 aug 2013: Ponta FURĂ din banii elevilor care fac naveta până la şcoală

29 august 2013: Uitaţi de buletinele biometrice. Au început testele sistemului care va ţine lumea sub control

31 aug 2013: De ce nu sunt bani în România

17 martie 2011: Premierul Victor Ponta – ASASINUL procurorului Cristian PANAIT! “Câinele de Ponta m-a ucis”

2 iulie 2012: Jaful făcut de Guvernele PSD (PDSR) intre 1992-1996 si 2000-2004

18 aprilie 2013: Care sunt cele 14 drepturi fundamentale ale pacienţilor / În România sunt încălcate frecvent drepturilor pacienţilor. Aceste încălcări nu sunt pedepsite pentru că legislaţia este stufoasă în unele cazuri, iar în altele nu prevede pedepse. În plus, actuala legislaţie românească nu cuprinde toate drepturile fundamentale ale pacienţilor recunoscute în Europa, de Carta Europeană a Drepturilor Pacienţilor.   Persoanele care au CANCER sau cunosc pe cineva cu CANCER, NU IGNORAŢI ACEST TEXT: Cancerul este VINDECABIL!

20 iunie 2013: Paşi către deşteptare – ce înseamnă TREZIREA oamenilor? – (de citit articolul integral) – Odată cu înaintarea în vărstă apare o problemă spinoasă: identificarea individului cu propriile gânduri. Aceasta este cu adevărat capcana, iluzia, adormirea: programul se crede programatorul. Gândurile din mintea logică, raţională, programată se cred existenţa, viaţa, şi preiau controlul. Trezirea înseamnă să realizaţi că sunteţi programatorul şi nu programul. Să realizaţi că programul poate fi modificat, schimbat, creat, recreat după bunul plac, că poate fi rescris oricând! Permiteţi-vă să înţelegeţi: gândurile voastre, raţiunea, raţionamentele. jocurile de idei, tot ceea ce susţineţi mai vehement sau mai subtil, sunt programul ! Voi nu sunteţi acele gânduri, acele idei, acele raţionamente ! (…) Trezirea înseamnă să înţelegi că TU eşti programatorul şi nu programul ! Trezirea înseamnă să înţelegi şi să accepţi că toate ideile, şi gândurile pe care ţi le asumi ca fiind ale tale sunt de fapt CONDIŢIONĂRI ale lumii în care ai crescut. Sunt pilotul tau automat. Trezirea înseamnă să realizezi că funcţionezi pe pilot automat, ca rulezi automatisme pe care le-ai cules din societate având pretenţia ca tu eşti suma ta de automatisme! Trezirea înseamnă să realizezi că trebuie să preiei controlul, să treci la manşă, să modifici programele, să îţi asumi !  Trezirea înseamnă să înţelegi că TU eşti programatorul ! Trezirea înseamnă să înţelegi cine eşti TU ! (…) A FI TREZIT înseamnă să înţelegi cine eşti (programatorul) şi să preiei controlul!  A înţelege cine eşti nu înseamnă să renunţi la ideile tale, nu înseamnă sa renunţi la ataşamentele tale, nu înseamnă să te debarasezi de gândurile tale. Nici nu ai putea de altfel… Înseamnă  să le foloseşti ca pe o unealtă, să te joci cu ele în jocul CREAŢIEI, să le permiţi să existe în mintea ta dar sa nu te identifici cu ele.

Studiu – Graniţele pentru naşterea Ungariei (896 – 997) (de Gheorghe Gavrilă Copil) – text în legătură cu materialul Transilvania in pericol – cum se incearca furtul unei bucati din Romania

28 aug 2013: Cativa oameni au incercat sa protesteze fata de hotararea guvernului roman care a aprobat inceperea lucrarilor la mina din Rosia Montana… –  video mai jos   (ar cam trebui să ne pregătim de pe acum banii de deplasare şi cazare la Roşia Montană pentru când va veni momentul final şi trist în care localnici nevinovaţi din Roşia Montană vor fi scoşi la propriu cu buldozerele de pe proprietăţilor lor… că aşa vor monştrii care conduc lumea din umbră să exploateze ieftin resursele minerale din teritoriile colonizate precum România, prin concursul (în prezent) al SCLAVULUI DE PONTA şi al SCALVULUI DE BĂSESCU. Toate astea… în Uniunea Europeană – cică un loc civilizat. )

CUM VA ARĂTA ROŞIA MONTANĂ VEDEŢI AICI – GALERIE FOTO

28 aug 2013: Guvernul a decis: companiile miniere sunt mai presus de lege

26 aug 2013: Psihopaţii corporatişti – documentar VIDEO

23 aug 2013: “Micile” realizări ale perioadei comuniste   (text adăugat în materialul despre Ceauşescu de AICI)

21 aug 2013: Cercetătorii germani spun că ceaiurile de plante pot fi cancerigene – sabotaj al terapiilor naturiste pentru a nu mai face concurenţă chimicalelor costisitoare comercailizate de marile companii farmaceutice.

20 aug 2013: Cuptorul cu microunde – DUŞMANUL din casa ta (SINTEZĂ)

20 aug 2013: Istoria Europei, rescrisă în Banat. Cea mai mare fortificație de pe continent, lângă Timișoara – Treizeci de arheologi din România şi Germania studiază o fortificație veche de mii de ani, descoperită în judeţul Timiş. (…) “Eu cred ca situl de la Cornești va sta alături de marile situri din Europa ca Stonehenge sau Sarmizegetusa. În opinia mea este unul dintre cele mai importante situri din întreaga Europă, este cea mai mare aşezare din perioada preistorică pe care o cunoaştem şi pe de altă parte este o structură absolut fantastică”, a spus  prof. dr. Bernard Heeb.

20 aug 2013: Peştera Coliboaia din România – cele mai vechi picturi rupestre din Europa – 35.000 ani Î.Hr.

26 aug 2013: Euro-sceptic german: România, printre ţările exploatate de UE pentru revigorarea economiei altor state

25 aug 2013: M-am întâlnit cu Decebal, pe malul Dunării…   –  Suntem aproape de finalizarea filmărilor pentru ocumentarul “Pe urmele tracilor”. E nevoie de ajutorul tău!  (mai multe detalii despre istoria adevărată a României AICI)

23 aug 2013: Detalii Congresul Internaţional de Dacologie 2013 – Buzău –  O mare surpriză pentru participanţii la Congres a constituit-o prezenţa, cu lucrări, a tinerilor – universitari sau elevi de liceu – ale căror comunicări au atras atenţia asistenţei atât prin temeinicia abordării temei centrale, cât şi prin entuziasmul firesc al implicării totale, prin interesul manifesat faţă de originile noastre, faţă de valorile materiale şi spirituale ale străvechimii acestui popor  (…) Mesajul societăţii noastre e bazat pe puterea de netăgăduit a dovezilor de tot felul, datorită cărora putem spune, cu fruntea sus, că noi, românii, suntem urmaşii direcţi ai dacilor de odinioară.

17 aug 2013: Puterea miraculoasă a energiei vitale Chi – video interesant în engleză

16 aug 2013: Monstrul din(tre) noi –  Problema nu este lantul de comanda ci lantul supunerii (…)  Un “monstru” se plimba printre noi cu un plan si cu instrumente de tortura si opresiune. acest monstru a ajuns la putere pentru ca prea multi oameni au visat la propria dezvoltare care a venit deghizata sub forma libertatii si independentei de a achizitiona si de a poseda ceea ce nu aveau si de care credeau ca aveau nevoie pentru ca vietile lor sa fie complete. Chiar urmarind aceste lucruri, au pierdut tot ce avea o valoare reala, ceea ce posedau, pana cand nu au mai avut nici una, nici alta. (…) Nu va fi pace, simetrie sau prosperitate atat timp cat acestui monstru si echipei lui ii este permis sa umble printre noi. Am fost in razboi mereu cu acelas inamic ale carui principale arme sunt IGNORANTA si poftele noastre. (…) Suntem sedusi, dar vom merge oare de buna voie pe calea raului? Chiar daca nu va simtiti liberi, prin actiunile voastre puteti impiedeica acest sistem sa mai functioneze!

13 aug 2013: Goarna de la Cotroceni, în falset, despre extremismul maghiar – Cum mai prosteşte Băsescu ultimii fraieri care mai au încredere în el

16 aug 2013: BNR nu dă socoteală nimănui în România – Banca Naţională este un fel de stat în stat, care are propriile legi şi reguli, iar domnul Mugur Isărescu, ca un mare guvernator ce este, nu dă socoteală în faţa nimănui din România pentru deciziile sale, eventual doar autorităţilor financiare internaţionale faţă de care BNR este subordonată. (…) În ultimii 23 de ani politica monetară a BNR a acţionat numai în interesul băncilor străine, al capitalului străin şi al corporaţiilor şi firmelor multinaţionale care operează pe teritoriul ţării noastre.

15 aug 2013: 5 motive pentru ca statul să finanţeze Biserica

15 aug 2013: Exemple concrete de distrugere mentală a popoarelor – Prin distrugerea mentală premeditată a popoarelor lumii s-au obţinut nişte caracteristici ale popoarelor – IDEALE pentru “Elitele” care doresc controlul total al omenirii: IGNORANŢĂ, GÂNDIRE PE TERMEN SCURT, EGOISM, LIPSA DE UNITATE, LIPSA DE SOLIDARITATE, DEZBINARE, “EU ŞTIU MAI BINE!”, OBEDIENŢĂ faţă de Sistem, ÎNCREDERE ÎN AUTORITATE, LIPSA DE REACŢIE, FRICA DE A REACŢIONA, APATIE, IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII RĂULUI, IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII VINOVAŢILOR, ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ AVEREA SE ÎMPARTE TOTAL DISPROPORŢIONAT ŞI INECHITABIL MEMBRILOR SOCIETĂŢII, RENUNŢAREA LA BANII PUBLICI, ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ NU POPORUL ÎŞI DECIDE VIITORUL, CI “NIŞTE BĂEŢI”, ACCEPTAREA CA POLITICIENII CORUPŢI SĂ STEA PE FUNCŢIILE LOR PÂNĂ LA SFÂRŞITUL MANDATULUI, INCAPACITATEA DE A CITI MAI MULT ŞI DE A TE INFORMA SUFICIENT, INCAPACITATEA CONŞTIENTIZĂRII CĂ SUNTEM SCLAVI, INCAPACITATEA DE A NE IMAGINA (MĂCAR) O ALTFEL DE LUME, O VIAŢĂ MAI BUNĂ.      PERFECT!

14 aug 2013: Statul ne ia tot mai mult din salarii

24 martie 2013: Ceea ce neoliberalii numesc socialism este de fapt democraţia adevărată – Oamenii ar trebui să se trezească din somnul hipnotic indus de propagandă şi de circul mediatic şi politic în care trăim zilnic şi să realizeze că statele occidentale şi chiar şi multe din cele aparţinând fostului bloc comunist, nu mai cred de mult în basme cu, piaţa liberă, privatizări, globalizare, liberalizări, FMI, democraţie şi încearcă să îşi apere cât pot de mult interesele naţionale şi economiile tot mai mult asaltate de multinaţionale, bănci şi „investitori străini”. Democraţia trebuie să aducă libertate, bunăstare şi drepturi pentru toţi cetăţenii, nu numai pentru o mână de oligarhi şi politicieni corupţi.

30 nov 2012: Corupţia este legea fundamentală a capitalismului – Cine profită de pe urma corupţiei şi capitalismului? Bancherii, corporaţiile şi politicienii. Dacă nu ar exista corupţie, nu ar exista capitalism. Şi dacă nu ar exista capitalismul, am avea un alt sistem, mai bun, numit democraţie. (articol adăugat în lista cu articole anti-capitalism sălbatic de AICI)

13 aug 2013: Dezindustrializarea, îndatorarea şi depopularea: ecuaţia care a dus la prăbuşirea Detroitului şi macină multe oraşe ale României

Două interviuri cu Nicolae Rădulescu Dobrogea (de la Eco-Civica) espre poluare şi spaţii verzi în Bucureşti:

2012: “Bucureştenii inspiră cel mai îmbâcsit gaz municipal din Europa”

2009: “Taierea fara noima a copacilor e o crima”

11 aug 2013: România nu are nevoie de FMI – Nu putem enunţa o măsură clară prin care FMI a ajutat sau a ajută sectorul privat din România. Dimpotrivă… măsurile impuse au lovit dramatic taman în sectorul de la care se aştepta mai multă competitivitate. (…) Nu este nevoie de FMI în România, nici acum şi nici în viitorul apropiat. Cu cât scăpăm mai repede de FMI, cu atât mai bine. (…) Mesajul FMI în România este unul politic şi politicianist. E similar lipitorii care nu vrea să îşi ucidă victima. Noi suntem o victimă pentru ei şi ei extrag câştiguri din prezenţa lor aici. (…) Mă doare sufletul când văd cum ne-am abandonat total în mâinile unor politicieni şi ale unor instituţii şi aşteptăm de la ei să ne schimbe destinul şi bunăstarea.  (Cristian Păun, via Buciumul)

11 aug 2013: Planul elitelor pentru o noua ordine sociala II  – Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global  / “Un singur guvern mondial, o singura moneda si o singura religie, sub o oligarhie permanenta, nealeasa de popoare, care se alege singura din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca in Evul Mediu.” – John Coleman, fost ofiter MI6 in cartea “Ierarhia conspiratorilor – Comitetul celor 300″ /  Planul este de cateva sute de ani pregatit. Insa daca in urma cu 70-80 de ani dovezile erau prea putine, in zilele noastre acestea sunt in jurul nostru. Trebuie doar sa vrem sa le vedem. Trebuie doar sa vrem sa luptam cu ele. Lumea noastra este la marginea sclaviei si a distrugerii. Suntem condusi de catre o elita de psihopati ce nu au pic de respect pentru viata noastra. Au in serviciul lor o armata de oameni corupti care sunt in stare de orice pentru a-si mentine statutul. Vom permite oare ca acestia sa ne extermine sau sa ne transforme in sclavi sau vom lupta pentru libertate si supravietuire ?

3 aprilie 2013: Democraţia capitalistă, cea mai mare minciună a secolului XX – Printr-o campanie permanentă de manipulare şi îndoctrinare în masă, desfăşurată la nivel global timp de câteva decenii, oamenii au ajuns să creadă şi să perceapă ca adevăr de necontestat o mare minciună, aceea că sistemul capitalist ar fi acelaşi lucru cu democraţia şi libertatea individuală. Ei, bine nu este deloc aşa!

11 aug 2013: VITAMINA D reduce riscul de cancer cu MINIM 77%. O modalitate de a preveni cancerul gratuit este expunerea la lumina naturală a soarelui, fără creme de protecţie (până în ora 11 şi după ora 16) si lasarea pielii de a produce propriul medicament puternic anti-cancer (vitamina D). Expunerea la lumina soarelui creează cea mai multa (peste 60%) si de cea mai buna calitate vitamina D din organism (nu ca cea sintetica din suplimente). Important este sa va expuneti la soare MINIM 30 minute zilnic, FARA creme si lotiuni protectie. Cremele de protectie solara impiedica productia de vitamina D. EVITATI intervalul 11- 16 precum si suplimentele sintetice vitamina D. PRINCIPALA SURSA si CEA MAI IMPORTANTA de vitamina D este SOARELE.    Guvernul Statelor Unite NU vrea populația să fie libera de cancer. Există documente și fotografii care arată ca medicina modernă este un sistem care pur și simplu ține oamenii în permanenţă cu boli cronice.          CINE NU ESTE CONVINS ÎNCĂ DE FAPTUL CĂ SISTEMUL MEDICAL ESTE PATRONAT DE CORPORAŢIILE DISPERATE DUPĂ IMENSUL PROFIT FĂCUT PE SPINAREA PACIENŢILOR BOLNAVI, ESTE NEINFORMAT, DEZINTERESAT, de REA CREDINŢĂ şi/sau IDIOT.    Detalii la link-ul pus mai sus.

10 aug 2013: Oficiali polonezi acuzaţi că au luat mită pentru licenţe de explorare a gazelor de şist    (Vă daţi seama ce e în România…)

9 aug 2013: Scopul real al scandalului Snowden este crearea de tensiuni între SUA şi Rusia – pe fondul declarat al dorinţei de a lua măsuri împotriva ruşilor, s-a produs dezvăluirea despre care atragem atenţia aici: supărat şi enervat, senatorul John McCain a cerut accelerarea programelor anti-rachetă europene, despre care Statele Unite afirmaseră oficial că nu sunt îndreptate împotriva Rusiei, recunoscând astfel că nu acesta e adevărul, că în concepţia strategilor de la Washington programele care angajează inclusiv baza de la Deveselu, din România, au exact scopul de acţiona în viitor împotriva potenţialului militar al Moscovei!

4 aug 2013: Agenții Budapestei zburdă în voie la București – Încep să se lege lucrurile: ZOLTAN TESZARI (RCS-RDS) şi EDOUARD KÖVESI (soţul Laurei Codruţa Kovesi DNA) sunt agenți secreți ungurești.

iulie 2013: Descoperire fabuloasă, la Hundeoara! – un oraş imens, cel mai vechi din Transilvania, şi chiar mai vechi decât piramidele egiptene! / Priviţi înscrisurile şi comparaţi-le cu cele de la Tărtăria şi Oţeleşti de Iaşi! Sau chiar cele de pe inelul de aur de la Ezerovo. Este numitorul comun al existenţei noastre inteligente de peste 20 de mii de ani.   (mulţumim bjurnal)

9 aug 2013: Guvernarea Ponta USL – moartea României / Patriotismul, competenţa sau sacrificiul personal sunt noţiuni pe care mentalul acestui guvern nu le poate activa sub nicio formă, din simplul motiv că numai cinismul este poziţionarea sa. (…) Un irespirabil aer maoist este livrat României, precum pungile cu “aurolac” copiilor năpăstuiţi din subteranele Bucureştiului.

8 aug 2013: Cinci pasi simpli de a te deconecta de la Matrix – atenţie la manipulare prin educatie, mass media, religii, la chimicalele din hrană şi subestimarea propriei forţe.

8 aug 2013: Înainte de scadenţă: Ungaria a rambursat în totalitate împrumutul luat de la FMI – RESPECT Ungariei pentru independenţa de cămătarii financiari internaţionali gen FMI  (despre FMI AICI)

8 aug 2013: Cea mai nouă “religie” – “corectitudine politică”De la gândit “corect politic” se va trece, aşadar, la o etapă superioară, la acel orwellian“dublugândit”“Dublagândire este de fapt puterea de a păstra două credinţe contrare în mintea cuiva în mod simultan, şi amândouă să fie acceptate” – iată definiţia a ceea ce ne aşteaptă. Iar cei care vor avea Puterea, vor fi singurii care vor şi putea decide, la moment, care dintre sensuri trebuie îmbrăţişat.

7 aug 2013:  Guvernul pregăteşte jaful de la Roşia Montană – “Legea asta este incredibilă! Este un proiect şocant care depăşeşte tot ce ne-am fi putut imagina vreodată că se poate întâmpla în România. Totul este la un loc. Totul pentru această companie minieră. (…) De obicei, în lunile de vacanţă se pregătesc toate lucrurile mizerabile, cum e şi acest proiect iniţiat de tripleta Plumb, Barbu, Şova. (…) Va fi şi un exemplu, un test privind apatia sau solidaritatea românilor când vor vedea nişte oameni non-violenţi scoşi afară ca nişte haimanale de pe pământurile pe care le-au primit de la strămoşii lor. Dar va fi foarte probabil ca în acel moment nişte mii de persoane să fie alături de ei în acele curţi. Sperăm totuşi să nu se ajungă acolo.”

28 iulie 2013: Furt din buzunarul cetăţeanului – despre: vacanţele aleşilor în ţări calde pe banii românilor murtori de foame, profitul BNR de la an la an, setea pentru profit a bancherilor, FMI, Banca Naţională a Ungariei a cerut lui Lagarde să închidă biroul de la Budapesta, pentru că va returna împrumutul pînă la sfîrşitul anului, înainte de scadenţă. Taman ca Nicolae Ceauşescu… Să vedem ce-o să iasă! ; Băncile străine care împestriţează peisajul mioritic nu sînt altceva decît un grup infracţional sub umbrela benere, care nu mai reprezintă interesele româneşti; despre Mugur Isărescu şi sistemul putred bancar; despre legile anti-gay ale lui Putin în Rusia.

6 aug 2013: GANDIM NOI SAU NE GANDESC ALTII GANDURILE? /  Atunci cand omul stie ce face, unde merge, spre ce scop se indreapta si crede ca totul este posibil, gandurile din mediul inconjurator nu-l pot ataca, din contra, el are puterea sa schimbe constiinta colectiva.

8 aug 2013: Planul elitelor pentru o noua ordine sociala – Inceputul si declinul Capitalismului – să înţelegem lumea la nivel global, pentru a ne înţelege problemele la nivel naţional; Dictatura mondiala isi face loc incetul cu incetul…/ In perioada pre capitalista razboiul se poate defini ca un joc de sah, fiecare parte incercand sa castige. In capitalism acesta se aseamna mai degraba cu un cazinou, unde jucatorii se lupta atata timp cat acestia pot obtine credit pentru mai multe jetoane, iar castigatorul real se dovedeste a fi casa – bacherii ce finanteaza ambele parti. Nu doar ca aceste razboaie sunt cele mai profitabile “afaceri” din societatea capitalista, ci prin alegerea castigatorilor, si gestionarea reconstructiei, familiile elitiste care conduc lumea sunt in masura, in timp, a regla situatia geopolitica din zona pentru a se potrivi cu interesele lor proprii. Populatii intregi sunt folosite pe post de pioni in jocurile lor. Milioane de oameni mor in razboaie, infrastructurile sunt distruse, iar in timp ce lumea plange, bancherii isi numara castigurile si fac planuri de reconstructie dupa razboi pentru si mai mult profit si control.       „Cel mai intunecat loc din iad este rezervat celor care isi mentin neutralitatea in timpul marilor crize morale.” – Dante Alighieri

7 aug 2013: Uniunea Europeana vrea drone si armata proprie / Proiectul mai cuprinde si alegerea directa a unui presedinte European – UE se apropie de dictatura ascunsă şi controlul total al populaţiei care există deja în SUA

6 aug 2013: Greece’s food crisis: “Three years ago, when I was the boss and had two employees, the idea of going anywhere to collect food would have been inconceivable. Back then, I was earning €3,000 (£2,600) a month and the fridge was always full. From being the boss, I am now lucky if I earn €500 a month. You can’t live on that and pay the bills and all your debts and every tax they throw at you, and still survive.” ( CE S-A ÎNTÂMPLAT? CRIZA ECONOMICĂ? SĂ FIM SERIOŞI! S-A ÎNTÂMPLAT CĂ POPOARELE EUROPEI SUNT CONDUSE DE POLITICIENI CORUPŢI CARE NU DAU DOI BANI PE POPORUL LOR, ASTA S-A ÎNTÂMPLAT! ) (…) Malnourished children fainting in schools (…) The politics of poverty – brought about by the relentless cuts, tax rises and job losses demanded in return for EU and IMF rescue funds – has left wreckage in its wake. (CÂT DE BINE SEAMĂNĂ CU ROMÂNIA – SE APLICĂ ACELAŞI PLAN DE DISTRUGERE ŞI COLONIZARE A STATELOR NAŢIONALE) (…) “It used to be that one in 10 went to soup kitchens (free meals). Today it’s more like nine out of 10. (…) “They said the crisis would pass in 2012 and now, in 2013, they say we’ll see the light at the end of the tunnel in 2014” (ACELEAŞI MINCIUNI OFERITE ŞI POPORULUI ROMÂN!) (…) Unicef estimated that nearly 600,000 children lived under the poverty line in Greece, and more than half that number lacked basic daily nutritional needs.  (…) Like malnutrition – the most pernicious byproduct of austerity to date – homelessness is also on the rise.         CÂT O SĂ MAI PERMITĂ POPOARELE EUROPEI (ŞI CHIAR ALE LUMII) ACEASTĂ BATJOCURĂ DIN PARTEA PUTREGAIELOR DE POLITICIENI DE REA CREDINŢĂ CARE CONDUC STATELE NAŢIONALE DIN POZIŢIA DE MARIONETE ALE CELOR CARE CONDUC LUMEA DIN UMBRĂ? CÂT? CÂT MAI RĂBDĂM? PÂNĂ MURIM LA PROPRIU?!? Păi după ce-ai murit… nu mai poţi face nimic…

6 aug 2013: Războiul de exterminare al statului împotriva românilor (articol adăugat în lista din Review on Romania)

6 aug 2013: România, în lichidare de stoc / despre situaţia României în prezent (articol adăugat în lista din Review on Romania)

Adevărul despre Aspartam – E951 – OTRAVA pe care o mâncăm în inconştienţă şi imbecilitate din următoarele surse: mic-dejun instant, gume de mestecat fara zahar (Orbit, Winterfresh, Airwaves etc), cereale din comerţ, dropsuri fara zahar, bauturi racoritoare, inghetata, gelatina, sucuri de fructe din comert, laxative, multivitamine (efervescente sau nu), suplimente alimentare, bauturi carbogazoase, indulcitori alimentari, cafea instant, iaurturi din comerţ etc etc etc. (alte detalii despre Aspartam şi AICI)

26 noiembrie 2012: Te speli pe dinţi… te speli pe CREIER! – Cu dedicaţie mură în gură pentru cei care, în inconştienţa lor, încă nu au renunţat la otrăvurile de paste de dinţi cu FLUOR toxic (Colgate, Blend a med, Vademecum, Parodontax, Aquafresh, Sensodyne şi orice altă otravă asemănătoare cu florură, flor etc): Fluorurarea nu are niciun efect în combatarea cariilor dentare (…) Florizarea conduce la creşterea mortalităţii infantile, provoacă malformaţii congenitale, distruge oasele şi sistemul nervos, scade coeficientul de inteligenţă şi induce stări de obedienţă (…) Miliarde de oameni de pe planetă sunt păcăliţi să se spele pe dinţi cu o neurotoxină sub pretextul că “salvează lumea de carii” (…)   Chimiştii germani au dezvoltat un program de tratare a apei potabile cu fluorură de sodiu în timpul războiului, cu scopul de a controla populaţia dintr-o anumită zonă. Metoda fusese testată anterior în Germania şi Rusia pe câmpul de luptă pentru a-i face “proşti şi docili” pe prizonierii de război. IG Farben dezvoltase un proiect de fluorurare a apei în ţările ocupate deoarece se descoperise că aceasta produce atrofierea glandei pineale, pentru cel afectat devenind dificilă apărarea libertăţii, el comportându-se foarte docil în faţa autorităţilor (…) Fluorura rămâne şi astăzi una dintre cele mai puternice substante anti-psihotice cunoscute şi reprezintă circa 25% din majoritatea tranchilizantelor (…) Un studiu ştiinţific demonstrează că fluorura distruge creierul  – leziuni neurologice, schimbări neurodegenerative, modificări morfologice în neocortex, hipocampus şi cerebel, precum şi în măduva spinării şi nervul sciatic, disfuncţii motorii, deficit al IQ-ului, dizabilităţi de învăţare, hiperactivitate (ADHD) şi deficienţe cognitive. (…) “Un studiu chinez recent a concluzionat că mici cantităţi de fluorură de sodiu ingerate în apa de băut (sau prin spălatul pe dinţi) diminueaza IQ-ul, în special în rândul copiilor. Acesta este al douăzeci şi patrulea studiu internaţional ce are aceeaşi concluzie. Fluorura de sodiu este legată, de asemenea, de scăderea fertilităţii şi a numărului de spermatozoizi.” SOLUŢIE alternativă: bicarbonat, sare naturală (neiodată, nenimic), sare de mare, cenuşa (preferabil din lemn de viţă de vie) cernută şi amestecată cu apă, paste de dinţi fără fluor şi alte otrăvuri chimicale – în special produsele Gennadent de la Vivanatura (asta folosesc şi recomand şi eu – Emilian)  (alte informaţii despre otrava fluor AICI) NU VĂ MAI OTRĂVIŢI COPII CU PASTĂ DE DINŢI CU FLUOR!

30 iulie 2013: Poliţia Română îşi cumpără aparat portabil de spionat – software care poate asculta telefoanele mobile de la distanţă şi poate citi informaţiile din calculatoare, tablete, din mailuri şi conturile site-urilor de socializare etc. Desigur… ca să ne fie nouă mai bine şi să trăim în siguranţă (hrană pentru proşti!)

2007: Un mister istoric: Dacii Din Roma / Muzeele Romei sunt pline de statui nestiute de daci. Infatisarea lor reprezinta, insa, un mister. Invinsii au figuri de invingatori si decoreaza cele mai importante monumente romane. Admirati de zeci de mii de vizitatori, dar uitati total de urmasii lor din Carpati, dacii din Vatican si de pe Arcul lui Constantin ii lasa repetenti pe istoricii nostri / La usa salii, turistii protesteaza: vor si ei inauntru. Sunt singura, privilegiata, in imensitatea salii, fata in fata cu chipurile atat de vii, atat de adevarate, ale unor daci de seama. Pasii carabinierului se apropie, anuntandu-mi sfarsitul intalnirii. Ii mai privesc in ochi inca o data pe cei trei daci. In tacerea Vaticanului, aproape ca ii aud murmurand, cu buzele intredeschise, o rugaciune.” /  Daca observam cu atentie aceste statui de daci, se poate remarca faptul ca personajele sunt intr-o pozitie demna, normala, linistita, de repaus, si nicidecum intr-o pozitie agitata, furioasa, umilitoare. Aceasta pozitie cu mainile impreunate (nu legate!) se poate vedea si azi la taranii nostri. Cand ceream voie sa fotografiez in Romania, la sate, tarani in costumul popular, mi se raspundea “asteptati, va rog”, isi dregeau putin hainele de pe ei, le scuturau putin cu mana si – aici devine interesant – impreunau mainile in fata, la nivelul pantecului, deci luau exact aceeasi pozitie pe care o au statuile de daci. (articol adăugat în Lista cu informaţii despre istoria adevărată a României) (multumim Bjurnal)

5 august 2013: Cât mai costă gramul de demnitate? – Pentru un câştig nesemnificativ, măsurat în bani, vile, funcţii sau avantaje de imagine, cât mai mulţi oameni ajung în situaţia stupidă de a-şi vinde propria demnitate – valuta forte a umanităţii din noi. Creşte oferta, se reduce preţul: legea implacabilă a pieţei! N-ar trebui să mai mire astfel pe nimeni, dacă va veni o vreme când demnitatea umană chiar că nu va mai avea nici un preţ. Nu cumpăraţi puţină demnitate, atâta câtă ne-a mai rămas? Hai, că o vindem ieftin, la nevoie o dăm şi gratis! Să scăpăm, dracului, de ea!

4 august 2013: Noua Politică Agricolă Comună a UE afectează producătorii de lapte din România, afectează micii producători de legume, afectează micii fermieri şi munca tradiţională a ţăranilor români. Adio lapte, ouă şi brânză “de ţară” din 2014.

4 aug 2013: Strategia de (sub)dezvoltare a României trebuie regândită din temelii / Ni se spune că nu putem avea salarii mari atât timp cât avem productivitatea scăzută, însă aceasta e o explicaţie cu dus si întors: productivitatea scăzută justifică salarii mai mici, dar nu într-atât de mici cum sunt ele în ţara noastră. În România, productivitatea muncii e uşor sub  50% din productivitatea medie din UE, în timp ce salariul  mediu românesc reprezintă  aproximativ un sfert din salariul mediu European. Deci salariile ar putea fi crescute! / Reteta low pay, low skills duce inevitabil la low development si la perpetuarea subdezvoltării.  (alte detalii pe acelaşi subiect în articolul de mai jos “Salariile mici: obsesia nocivă a lui Isărescu”

3 aug 2013: Un spectacol pagubos si inutil pentru romani / despre penalii (şi la propriu şi la figurat) de Traian Băsescu şi Victor Ponta / Autorul textului mai speră ca Ponta “SĂ FACĂ” – eu cred că a demonstrat DEJA că vrea doar SĂ FIE … (şmecher natural, exact ca şi criminalul Băsescu)

15 iunie 2010: Cura cu borş – un pahar de borş pe zi tratează toate bolile de ficat şi de plămîni, hipertensiunea şi anemia

2 aug 2013: Bancherii americani n-au învăţat nimic / Au fost chestionaţi în regim de anonimitate 250 de brokeri, manageri de fonduri speculative şi analişti din SUA. Concluzia? Lăcomia este la ordinea zilei iar moralitatea un defect al oamenilor slabi. Aproape 40 la sută din cei chestionaţi au recunoscut că n-ar avea nicio problemă să înşele dacă miza ar fi de 10 milioane de dolari şi nu ar exista riscul să fie prinşi. Cu alte cuvinte sunt de părere că infracţiunile sunt în ordine, cu condiţia să nu fie prinşi.

30 iulie 2013: Salariile mici: obsesia nocivă a dlui Isărescu  – “Problema principală a dlui Isărescu este însă alta. Dacă dl Isărescu susţine sus şi tare condiţionarea nivelului salariilor de nivelul productivităţii muncii, atunci cum explică domnia sa – şi nu l-am văzut vreodată să se fi străduit s-o facă! – faptul notoriu că, în timp ce productivitatea este de 4-5 ori mai mică în România decât, de pildă, în Germania, salariile sunt de 8-10 ori mai mici! Noi spunem deschis: din cauză că România este o colonie! Oare acest statut îl apără dl Isărescu?! Căci, după nivelul productivităţii muncii, ar cam exista spaţiu economic pentru cel puţin o dublare a salariilor în România! ” (Ilie Şerbănescu)

29 iulie 2013: Metroul din capitala rusa Moscova va “citi” telefoanele mobile ale călătorilor (se pare că şi ruşii îşi supraveghează fără probleme cetăţenii, nu doar americanii şi UE)

26 iulie 2013: Pentagonul SUA va lansa o pereche de dirijabile deasupra capitalei americane Washington D.C. cu scopul de a menţine sub atentă supraveghere întregul oraş. – (nu le-ajungeau sateliţii să ne urmărească)

31 iulie 2013: 9 plăgi care distrug capitalismul – articol cu dedicaţie pentru cei care încă nu au înţeles că până şi patronii şi oamenii “mai bogaţi” sunt tot SCLAVI ai sistemului patronat de cei care conduc lumea din umbră / Acum avem un capitalism bastard, corupt într-o mare măsură de elitele politice şi financiare văzute şi nevăzute care îşi însuşesc în folosul lor rodul muncii oamenilor productivi. (…) În prezent, cei care administrează banii iau grosul, iar cei care produc rămân cu resturile. (…) Câteva elite grupate în jurul băncilor centrale fac averi imense din monopolul banilor; cu sumele dobândite îşi cumpără avioane personale şi yacht-uri, în timp ce persoanele cu adevărat productive sunt incapabile să acumuleze avuţie. “Sistemul actual al banilor a readus înapoi aristocraţiile; o clasă care este deopotrivă ascunsă şi deosebit de puternică” (…) Avem un sistem monetar putred care ne fură sistematic în folosul unor elite nevăzute. 

27 iulie 2013: Cum să studiezi GRATIS în UK. Sfaturi practice pentru românii interesaţi să studieze în Anglia (via thinkagain.ro)

1 aug 2013: Dezinformare sau adevăr – Snowden şi Assange sunt falşi dizidenţi ai Noii Ordini Mondiale / explozii solare cu efecte grave în sept 2013 ?

24 iulie 2013: Stefan Manea (cercetător, produse Hofigal) – chestii foarte interesante – Suntem ţara cu cel mai bun pământ. Dar nu ştim să-l preţuim! / Am găsit o plantă care poate transforma într-un an un teren otrăvit într-unul bio. Se cheamă ştirul. Ăla pe care noi nu dăm doi bani pe el şi cu care ţăranul român creştea porcii. Amarand – denumirea sa din greacă care înseamnă „învinge tot” – este un dar al lui Dumnezeu care face următoarele chestiuni: poţi să o pui în orice fel de pământ că nu-ţi iese la suprafaţă decât plantă curată. Dacă vrei să vezi un teren cât e de bun smulgi un ştir. Dacă rădăcina e dreaptă şi curată atunci e teren bun, bio, dacă pe rădăcină găseşti nişte negi, alea sunt nişte otrăvuri pe care ştirul reuşeşte să le scoată şi le izolează. (…) Ştirul ăsta mai are o proprietate descoperită de ruşi. La o anumită vârstă frunza de ştir are o activitate antibiotică atât de puternică încât nu există comparaţie cu… nici un antibiotic care există la ora actuală. / + multe alte detalii despre cercetare şi studii pe plante, lucernă, napi, castane, usturoi, produse apicole, salcie, pipota găinilor, OMG etc  / În viitorii 40 – 50 de ani dacă stăpânim enzimele vom stăpâni lumea.

27 iulie 2013: Ponta dat pe mâna justiției? / Senatorul Valer Marian: Plângere penală împotriva premierului Victor Ponta.  (citiţi AICI cele 22 de întrebări DURE adresate lui Ponta printr-o scrisoare deschisă)

31 iulie 2013: Ponta a anunţat că va prezenta Parlamentului în septembrie prevederile noului acord cu FMI / Ungaria a respins programul cu FMI şi s-a împrumutat pe pieţele private mai ieftin decât România, deşi România avea “garanţia” FMI în spate

24 iulie 2013: Capra vecinului – Pentru a evolua ca întreg trebuie să lăsăm la o parte “capra vecinului” , să lăsăm la o parte conflictele interne și să mergem înainte . Un astfel de pas nu este unul greu deoarece nu implică investiții colosale ci implică un element simplu și anume susținerea reciprocă. (…)   Inteligența nativă a românilor este o armă cu două tăișuri deoarece pe de o parte ajută însă pe de cealaltă parte reprezintă un impediment în calea solidarității deoarece atunci când toți membrii unui grup se află la un nivel similar este greu să se găsească o cale comună . Este adevărat că “două capete fac mai mult decât unul” însă dacă acele două capete nu vor colabora ele vor fi exact ca doi cai care chiar dacă-și doresc să tragă căruța în direcția dorită ei nu pot să miște căruța deoarece unul trage în față și unul în spate , tocmai aici se află și piedica fundamentală în fața unirii forțelor în cazul românilor . Românii sunt exact ca și acei cai care vor să tragă căruța în direcția dorită deoarece fiecare crede că deține calea corectă, însă niciunul nu observă faptul că trăgând într-o direcție diferită nu vor face niciun progres. Din punctul meu de vedere românii au capacitatea de a crea unitate și mutualitate, însă pentru asta este nevoie ca fiecare “să lase de la el “, este nevoie ca solidaritatea să fie pusă în fața orgoliului.

22 iulie 2013: Nu va fi niciun sfârşit! /  În prezent, prin intermediul “cozilor de topor” atât a celor din mass-media , cât și acelora din politică se dorește ca românii să creadă că viitorul nu-o să le aparțină , că țara nu-o să le mai aparțină și mai ales că vor dispărea din punct de vedere demografic. Din punctul meu de vedere toate aceste mesaje cu conotație negativă  au rolul de a submina Neamul Românesc făcându-i pe români să creadă că nu există nicio șansă de redresare ,că nu există nicio șansă de depășire a actualului impas istoric , pe scurt , se dorește ca noi românii “să lăsăm armele” și să ne predăm .

1 aug 2013: FanFest Rosia Montana a intrat in linie dreapta! – Pe perioada FanFest, Rosia Montana se transforma intr-o mare scena. Curtile devin spatii de spectacole si interactiune activista, casele – sali de expozitii, poienile – amfiteatru pentru concerte etc. Perioada: 15-18 august 2013.

31 iulie 2013: Neoliberalismul economic – Intre Ahriman si Ahura Mazda – despre a 3 cale de dezvoltare economică (textul include şi răspunsul la întrebare “De ce este campania Salvaţi Roşia Montană susţinută cu fonduri de la Soros – unul dintre acţionarii proiectului cu cianuri?”)

Cat de sigura e apa imbuteliata? / “Cea mai mare parte a apei imbuteliate este distribuita in sticle din polietilen tereftalat (PET). Sticlele sunt in general sigure. Dar, atunci cand este tinut la caldura sau umezeala, plasticul poate elibera substante chimice in apa. (…)  Antimoniul este un material cu potential toxic, folosit la fabricarea PET-urilor. Anul trecut, oameni de stiinta germani au descoperit ca utilizarea indelungata a unei sticle din plastic duce la eliberarea unei cantitati tot mai mari de antimoniu, care poate provoca varsaturi si diaree.”  citiţi şi: http://www.thegreenguide.com/the-true-cost-of-bottled-water

31 iulie 2013: ROŞIA MONTANĂ: Lobby sau consultare publică? / Organizațiile ICOMOS România, Ordinul Arhitecţilor din România, Uniunea Arhitecţilor din România, Asociaţia „Arhitectură. Restaurare. Arheologie” și Fundaţia ProPatrimonio îşi exprimă opoziţia faţă de emiterea Acordului de Mediu pentru Proiectul Minier S.C. Roşia Montană Gold Corporation S.A., atrăgând atenția autorităților naționale asupra consecințelor devastatoare și ireversibile pe care acest acord le va avea asupra comunității, mediului înconjurător şi a patrimoniului cultural naţional. (…) Acest gen de acţiuni echivalează cu jefuirea ţării prin distrugerea patrimoniului cultural național.

30 iulie 2013: Cetăţenii de rând au descoperit ce se află în spatele “libertăţii”

27 iulie 2013: Ce face guvernul SUA cu 30.000 de ghilotine, 100.000 de vagoane de transport prizonieri si peste 600 de milioane de gloanțe ???

9 iunie 2013: Cu sau fără tehnologie în gospodăria ţărănească ? / Anii de dresaj îşi spun cuvântul, că de educaţie nu se pune problema, şcoala publică te dresează ca pe javra nefericită a lui Pavlov. N-ai fost învăţat să gândeşti, ai fost învăţat să ai păreri personale, care-s un fel de fiţe şi nimic mai mult. (…) Educaţia începe acolo unde ne chestionăm pre-judecăţile, şi alegem dintre cele false şi cele autentice pe cele salvatoare. Pentru că, nu-i aşa?, de pre-judecăţi nu se poate scăpa. (…) Totul costă. E o lege universală: întotdeauna ceva se pierde atunci când ceva se câştigă (…) Omul se mişcă asimptotic între finit şi infinit. Modernitatea vine cu o ofertă nouă: indefinitul. Finitul te reconfortează, infinitul te eliberează, în vreme ce indefinitul este opresiune pură.

30 iulie 2013: Americanii nu renunţă la gazele de şist Chevron şi Dafora încep forajele la Bârlad

27 iulie 2013: A COBORÂT la ORAȘ după 35 DE ANI. Trăiește ca ACUM 200 DE ANI – O femeie de 84 de ani trăieşte într-un sat din Munţii Orăştiei ca acum 200 de ani. Spune că trei lucruri contează în viaţa ei: Dumnezeu, oile şi pământul.

23 iulie 2013: Tehnici de manipulare – GHIONTUL / Principalul instrument al „înghiontirii” este ideea de „choice architecture” sau modul în care opţiunile sunt prezentate – care îţi influenţează orice decizie, de la cele banale până la cele care îţi pot schimba viaţa. / „Choice architecture” este în mod deliberat creată de către alte persoane – deseori cu scopul de a-ţi exploata punctele slabe. Supermarketurile sunt experte în aşa ceva (deşi nu folosesc termenul de „ghiont”) / Pe măsură ce strategia este pusă în aplicare pe scară mai mare, efectul cumulativ ar putea deveni enorm. Fiind aplicate “ghionturi” în problemele politice din toate aspectele vieţii publice, unii economişti anticipează transformarea treptată a societăţilor precum Marea Britanie şi SUA în „state au pair” („state dădăcite”, dar mai puţin autoritar). / Oamenilor nu prea le surâde ideea de “a fi înghiontiţi”. Dar ei sunt “înghiontiţi” oricum, adesea de către persoane care nu au cele mai bune intenţii. Este vorba despre neînţelegerea modului în care comportamentul nostru este modelat tot timpul de către forţe pe care nu le conştientizăm.

7 Qualities Of A Truly Loyal Employee – material în engleză

30 iulie 2013: Ce vom face acum? – De peste 24 de ani tineretul emigrează în masă, natalitatea a coborât sub mortalitate, cheltuielile statului întrec încasările de impozite, se privatizează serviciile publice, ceea ce este o dezarmare a statului, deci complot antistatal şi legal, şi nu mai există nici speranţă şi nici certitudine pentru a se construi aici în România. Şi astfel dragostea de România este înlocuită cu dispreţul de România. Urmează indiferenţa cu care se asistă la dizolvarea autorităţii statului urmată de pulverizarea teritoriului naţional, proces aflat în desfăşurare. (…) Prin cunoaşterea situaţiei în care am fost aduşi, prin abilitatea de a ne detaşa de poziţia de robi funcţionali ai unui sistem mafiot, vom construi cu puterea inteligenţei masa critică adecvată schimbării de situaţie politică.

30 iulie 2013: Papa Francisc dovedeşte că este unealta Illuminati

30 iulie 2013: Parintele Justin Parvu despre U.E. si DISTRUGEREA României, “biserica” antihristica, NOILE METODE DE PRIGOANA SI MUCENICIE, apostolatul si (de)formarea preotilor

30 iulie 2013: 3 pasaje memorabile pentru dezvoltarea ta personală  – Chiar si intr-o disciplina morala fii calm cu tine insuti. Fii atent. Incearca sa fii fericit. /  Cand totul va fi la pamant, cand cel mai ascuns unghi al sufletului vostru va fi acoperit de zapada pesimismului si de gheata cinismului, doar atunci veti fi intr-adevar batrani. / Meritul apartine omului care se afla in arena; al carui chip este insemnat de praf si de sudoare; care lupta curajos; care greseste si care poate cadea inca, deoarece nu exista cucerire fara erori sau slabiciuni, dar care lupta intr-adevar pentru a se realiza, care actioneaza pentru o cauza nobila.

27 iulie 2013: Democraţia capitalistă este de fapt o poliarhie – Bogăţia nu este redistribuită în mase şi nu observi o distribuţie, mai echitabilă, a bogăţiei şi resurselor. Deci asta este cheia: o dictatură socio-economică şi alegeri libere. Aceasta este reţeta pentru poliarhie.

26 iulie 2013: Naşterea propagandei – Prima sa îndatorire era să convingă poporul american pacifist că un război la depărtare de 4000 mile merita să fie purtat, deşi teritoriul american nu era ameninţat. (…) Acţiunea a avut un asemenea succes, încât americanii au învăţat să urască civilii germani aproape la fel de mult ca guvernul-ţintă german. Şi după doar 6 luni de la realegerea sa, cu promisiunea de a nu se implica în război, preşedintele Woodrow Wilson a declarat război Germaniei.

29 iulie 2013: Drumul Fascismului Duce la Bruxelles – o grămadă de programe de stat şi UE sunt fasciste / despre mediocrităţile care conduc UE în prezent / Modelul fascist este cel care călăuzeşte Europa. Democraţia încurcă.

29 iulie 2013: Persoanele fizice pot fi protejate prin insolvenţă – declararea falimentului personal“Dacă persoana a fost de bună-credinţă şi falimentul scuzabil, la închiderea procedurii de insolvenţă, aceasta va beneficia de ştergerea datoriilor neacoperite în insolvenţă – «beneficiul scuzabil». Astfel, el are un nou început, inclusiv poate avea posibilatea de a accesa noi credite sau de a achiziţiona bunuri de folosinţă îndelungată. Ştergerea datoriilor pentru beneficiul scuzabil ar trebui să presupună radierea datoriilor din orice registre de evidenţă.” (av. Vasile Godîncă-Herlea, managing partner CITR)

28 iulie 2013: Imaginea sclaviei moderne / Hrănirea sistematică cu manele, alcool şi pornografie imbecilizează. Asta şi doresc de fapt cei care vor să conducă: o generaţie supusă, redusă la instincte animalice, mulţumită doar cu satisfacerea lor. Cei care sunt prea inteligenţi pentru a fi imbecilizaţi pe această cale, sunt racolaţi ca slujbaşi direcţi ai sistemului, hrăniţi cu iluzii: împlinire profesională, succes, realizare personală, faimă. Ce vedem adesea în spatele acestor noţiuni? Robie, însingurare, re- şi de-fulare, divorţuri, copii-problemă…(…) Ne e frică să ieşim din mocirla călduţă şi plăcută a micilor păcate zilnice, pentru a respira aerul tare şi curat al înălţimii duhovniceşti. Pentru că preferăm mai degrabă robia pe care o învăţăm zilnic de la lume, decât libertatea pe care o învaţă doar Dumnezeu.

29 iulie 2013: (nu militez pt monarhie, dar poate sunt persoane interesate) / Asociatia ALIANTA NATIONALĂ  PENTRU RESTAURAREA  MONARHIEI are onoarea de a va anunta ca miercuri, 29 iulie a.c., organizeaza in mai multe orase ale Romaniei un flashmob cultural dedicat Zilei Imnului National. Detalii despre oraşele şi orele la care se organizează marşul AICI. (Bucuresti, la orele 18.30, se va porni din Piata Sfantul Anton (Hanul lui Manuc) )

27 iulie 2013: Consecintele retrocedarilor abuzive / Fără păduri, un popor nu se poate dezvolta… În zonele unde s-a tăiat complet a apărut deşertificarea, au apărut alunecările de teren, inundaţiile, viiturile…Mai apar cianurile şi toxinele de la gazele de şist şi am rezolvat o mare problemă… Da, e tacâmul complet!

27 iulie 2013: Vindecare prin…credinţă! / Avem de recuperat ”credinţa” pierdută, credinţa în propria noastră putere, căci proiecatand vina undeva, fie în vieţi anterioare, fie în alte persoane, fie asupra unor forţe întunecate sau a unor puteri omeneşti incontrolabile ne cedăm puterea. ”Credinţa că putem” schimba circumstanţele vitrege, înţelegerea propriilor noastre greşeli de comportament, de gandire, de acţiune, schimbarea gandurilor, a comportamentelor şi a acţiunilor care ne-au dus într-o fundătură ne pot ajuta să ne responsabilizăm şi să credem că nimic nu-i pierdut şi că ”la Dumnezeu totul este posibil”.

27 iulie 2013: Aruncăm cu banii, deci suntem milionari / Dacă în toată Europa continentală avem 740 de bancheri cu venituri de peste un milion de euro, în Marea Britanie, numărul acestora este de peste trei ori mai mare, 2.436 de fericiţi cu câştiguri consistente, recompensă substanţială într-un sistem bancar care în 2008 a cerut ajutorul plătitorilor de taxe, sub spectrul prăbuşirii. Milioane pentru bancheri se vor găsi şi de acum încolo, problema cea mare este însă aceea că pierderile făcute de ei rămân cu noi.  Menţiune Ce-i cu noi?: NU trebuie să ne fie ruşine să strigăm MOARTE BĂNCILOR! Ar fi ceva de bun simţ să dispară acest sistem bancar mafiot – camătă cu acte în regulă…

26 iulie 2013: Tineretul nostru se imbecilizează?  / Autorul, care deplînge în paginile cotidianului Die Welt „sistematica imbecilizare a tineretului, aruncat cu un orizont îngustat de cunoaştere şi cu sufletul uscat într-o inumană societate în care doar performanţele contează”, se teme că renunţarea la cultura umanistă ar periclita chiar ordinea democratică a societăţii noastre, pe termen lung sau mai scurt. / Valorile actuale sunt succesul, imaginea publică favorabilă, strălucitoare, performanţele materiale şi profesionale. De timpuriu tinerii sunt „dresaţi” de chiar mass media şi noile tehnologii de comunicare, astfel încît să poată atinge aceste obiective. Ei sunt învăţaţi să joace un rol, să se prezinte excelent, să se vîndă cît mai bine.

23 iulie 2013: Întrebări înainte de căsătorie  / Iniţial m-am gândit să mai adaug şi alte întrebări şi să pun o nouă postare pe blog, dar… dacă oamenii şi-ar pune prea multe întrebări probabil nu s-ar mai căsători nimeni. :D Iar cum eu susţin ideea de familie tradiţională creştină etc etc etc, vreau ca oamenii să se căsătorească, dar DOAR dacă sunt potriviţi unul cu celălalt. Vă las, deci, doar cu această serie de întrebări de pe discerne.wordpress.com.

26 iulie 2013: În ultimii 50 de ani MEDICINA NU A  DESCOPERIT NICI UN TRATAMENT CARE SA VINDECE O BOALA CRONICA SAU TERMINALA, indiferent despre ce boala este vorba. MEDICAMENTELE TRATEAZA SIMPTOMELE, NU CAUZA BOLII! Linus Pauling, Ph.D., SINGURUL DUBLU LAUREAT al Premiului NOBEL : “Toată lumea trebuie să știe că” războiul cu privire la cancer “este în mare măsură o fraudă, precum și faptul că Institutul National de Cancer si American Cancer Society au abandonat îndatoririle lor față de persoanele pe care teoretic trebuie să le sprijine. “

26 iulie 2013: Industria cancerului nu doreste o vindecare, chiar daca este una farmaceutica?

26 iulie 2013: Pentru cine încă mai trăieşte cu iluzia că o ţară sau un oraş nu poate da faliment: Faliment pentru Detroit. Când citiţi textul, o să recunoaşteţi cel puţin două elemente COMUNE cu situaţia României: distrugerea industriei şi DEPOPULAREA zonei…

26 iulie 2013: ATENŢIE: Informaţii peste capacitatea medie de acceptare mentală. Înainte de a citi textul de la link-ul următor readuceţi-vă aminte (conştientizaţi) că nu cunoaşteţi tot ce se întâmplă pe această planetă. Despre site-ul www.fara-secrete.ro / Ne-am născut într-o lume controlată de forţe nevăzute care au invadat şi care controlează omenirea de mii de ani / Trebuie să se ridice o dată vălul şi oamenii să realizeze cu adevărat cine sunt şi care este forţa lor / Ne aflăm în pragul unei incredibile schimbări globale / În spatele acestui proces continuu şi bine coordonat al globalizarii se ascunde un trib alcătuit din câteva familii cu sânge pur, a căror linie genealogică poate fi trasată până în antichitatea Orientului Mijlociu şi a Orientului Îndepărtat / Un număr restrâns de oameni controlează destinele marii majorităţi / Ignoranţa echivalează cu fericirea NUMAI PE TERMEN SCURT / Cine renunţă să mai gândească şi să îşi mai asume responsabilităţi, renunţă practic la viaţa sa / Parghiile acestui mecanism de control au fost întotdeauna aceleaşi: ţinerea oamenilor într-o stare de ignoranţă, de teamă şi de conflict interior / Statul fascist global este aproape definitivat.

25 iulie 2013: Bulgarii si-au pierdut rabdarea. Politisti raniti, ministri blocati in cladire si parlament in criza

25 iulie 2013: Minciuna cu solicitarea ue pentru regionalizarea Romaniei iese la iveala / În privinţa regionalizării, reprezentanţii Comisiei au fost foarte expliciţi spunând că niciun oficial nu a cerut României să înfiinţeze regiuni, nici măcar să descentralizeze Autorităţile de Management la nivel regional. Dimpotrivă, aceştia consideră că nu este de dorit un asemenea proces de descentralizare a Autărităţilor de Management în România, în condiţiile capacităţii naţionale existente regionalizarea managementului fondurilor europene putând reprezenta în viitor un regres / Instituțiile statului român se comportă iresponsabil cu privire la oportunitățile de modernizare pe care le oferă viitoarele fonduri europene.

25 iulie 2013: ÎMBOLNAVIREA “PROGRAMATĂ” PRIN ALIMENTAŢIE ŞI PRIN STILUL DE VIAŢĂ  / VIDEO Dr.  Mencinicopschi

25 iulie 2013:   Falsă consultare a MMediu privind proiectul Roșia Montană – Proiectul minier rămâne în continuare blocat în instanță de localnicii ce nu doresc să își părăsească terenurile / Autorităţile corupte se luptă să îi dea drumul / Ministerul mediului organizează de faţadă o consultare publică, în fapt, ilegală / Ponta a inclus proiectul criminal Roşia Montană în Planul Naţional pentru locuri de muncă / Ministrul Mediului renunţă la obligativitatea garanţiei financiare şi responsabilitatea faţă de mediu a companiei miniere etc. / Pentru noi, cei din Roșia Montană, ceea ce face acum Ministerul Mediului și în general autoritățile de la București nu aș putea spune că ne enervează, ci mai degraba ne provoacă milă. Este jenant să îi vezi cât de servil se comportă și cât dispreț arată pentru propriile legi. În schimb sunt extremi de servili unei companii ce produce dezastru economic, social și de mediu. (Eugen David)

24 iulie 2013: Goana companiilor după profit duce la prăbuşirea economiei

24 iulie 2013: CUM DEVINE STATUL PROPRIETARUL TRUPULUI TAU – despre prelevarea de organe, omorul instituţionalizat, distrugerea familiei etc / Oamenii au uitat ce au facut nazistii, stalinistii, au uitat ce inseamna omorul institutionalizat al celor vulnerabili; Familia este principala institutie care permite societatii sa existe in forma ei din prezent. Familia este unicul mod pentru o societate de supravietui in timp, nu numai in spatiu.

Cătina – Ginsengul romanesc – Preparate, aplicatii interne si externe (nu ignoraţi !)

24 iulie 2013: Treizeci de deputaţi, trei miniştri şi jurnalişti au fost blocaţi marţi seară în clădirea Parlamentului bulgar de către manifestanţii care luptă împotriva oligarhiei şi corupţiei:

24 iulie 2013: Treziţi-vă, România e făcută praf… De ce tac “intelectualii” când ar putea măcar SĂ SCRIE şi SĂ PUBLICE undeva nedreptăţile care se fac României? – citind acest articol am reconcluzionat ceea ce ştiam deja, şi am scris deja în textul Review on Romania, şi anume că România este pe moarte ca stat şi popor.

Bill Gates vorbeşte pe faţă despre mişcorarea populaţiei umane prin VACCINURI:

(mai multe despre “afacerea” vaccinurilor AICI)

24 iulie 2013: Balivernele FMI. Cum se face că nu duduim în prosperitate? / În economiile din occident, Statul a păstrat poziţii puternice, chiar de control, în timp ce a vândut altora balivernele despre eficienţa scoaterii statului din joc, pentru a le răpi de fapt economia în lipsa oricărei apărări naţionale. (…) În măsura în care de 20 de ani a avut loc un transfer uriaş de resurse şi activităţi economice de sub administrarea celui mai prost manager (statul) către cel mai bun manager (sistemul privat), cum se face că nu duduim în prosperitate?! (Ilie Şerbănescu)

23 iulie 2013: Începe lobby-ul. ANRM preia date americane şi ne arată cât suntem de bogaţi în gaze de şist  /  Mai e cineva întreg la cap care crede că exploatarea gazelor de şist este o “afacere” benefică României? Tre să fii pur şi simplu distrus mental, neinformat sau să fii de rea credinţă (cu interese ascunse) să mai susţii/crezi în prezent, după atâtea informaţii ieşite la iveală, că exploatarea gazelor de şist ar fi înspre binele României…

Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa? Nu mâncați orice! Feriți copiii! – despre Monoglutamatul de sodiu – in ce alimente se gaseste si cat de periculos este

23 iulie 2013: VIDEO Toate razboaiele sunt ale bancherilor // ALL WARS ARE BANKERS WARS (2013)

22 iulie 2013: E oficial: Noile buletine electronice se vor elibera din 1 aprilie 2014 / Scopul este următorul: unificarea tuturor actelor/cardurilor pe care o persoană le are (sănătate, buletin, permis, carduri bancare etc etc etc) într-un singur act electronic cu cip RFID, ce va fi ulterior doar un micro cip numa’ bun de implantat în piele pentru UN CONTROL TOTAL AL INDIVIDULUI. Chestia asta deja se întâmplă în America. Detalii AICI şi AICI.

23 iulie 2013: Cum ne mai scoate statul banii cu japca din buzunar / Într-o ţară condusă de politcieni patrioţi, nu infractori şi trădători de neam, veniturile la buget sunt asigurate prin stimularea economiei, a afacerilor productive, aceasta realizându-se printr-un cadru legislativ adecvat şi condiţii care să încurajeze cetăţenii să dezvolte afaceri pe cont propriu sau activităţi aducătoare de venituri. Din păcate în România nici pe departe nu poate fi vorba de aşa ceva! Aici lucrurile se rezolvă prin creşterea taxării populaţiei, fără să se ţină cont de nivelul de sărăcie, vârstă sau posibilitatea de a activa pe piaţa muncii.  / despre jecmănire prin Taxe judiciare, Certificat energetic clădiri, Carduri identitate biometrice etc.

23 iulie 2013:  Criza românească /  Poporul nu va mai şti unde-i vina lui şi unde-i cea a conducătorilor. De fapt, asta se şi urmăreşte – îndobitocirea în masă. Mărturie stau tonele de junk informaţional deversate de televiziuni şi ziare tabloide, care distrag atenţia opiniei publice de la jaful instituţionalizat. (…) Ceea ce nu se spune în spaţiul public românesc este că sărăcia poate fi suportată de popor, dacă nu i se distruge stima de sine. Orice comunitate umană, indiferent unde s-ar afla pe glob, îşi poate construi viitorul dacă ştie că în trecutul său există ceva demn de respect. Sărăcia şi bogăţia unei naţiuni sunt chestiuni de conjunctură istorică, însă conştiinţa de sine trebuie să fie o constantă istorică. În ceea ce ne priveşte, se încearcă suprimarea propriei conştiinţe de sine, adică a capacităţii colective de a ne judeca şi aprecia corect.

23 iulie 2013: Interese toxice împotriva interesului general (+ Gaze şist, Roşia Montană)

19 iulie 2013: Setează-ţi pe telefon “AA de urgenţă” pentru a-ţi fi mai uşor să apelezi pe cineva în caz de…urgenţă.

21 iulie 2013:   Valoarea zăcământului de la Roşia Montană este de câteva ori mai mare decât se spune oficial. Asta pentru că, pe lângă aur şi argint, acolo se găsesc şi alte metale rare ca indiu sau germaniu. Asta a declarat pentru Realitatea TV Aurel Sîntimbrean, geolog care a lucrat peste 20 de ani la minele din Roşia Montană.

20 iulie 2013: S(T)ATUL GLOBAL (by thinkagain.ro) / Sebastian Ghiţă manipulează poporul român cu terorişti imaginari / SUA construiesc un nou centru de interceptări în Germania, în timp ce Merkel minte în faţă poporul german / Noua organizare planetară – Noua ordine Mondială (atenţie la harta din 1974 unde România apare alături de Rusia): 

impartirea lumii noua ordine mondiala regiuni eurasia america africa noua reorganizare regionalizare a lumii moderne continente statele nationale dispar guvern mondial globalizare francmasonerie cine conduce lumea

22 iulie 2013: Forumul Constitutional – instrument al puciului identitar contra poporului roman  – Pădurile tăiate se pot replanta; apele și pământurile poluate se decontaminează; fabricile distruse se pot reclădi; natalitatea poate crește; datoriile făcute în numele nostru de conducători iresponsabili pot fi plătite, iar politicienii corupți pot fi înlocuiți. Într-un cuvânt, țara se poate reface, întocmai ca un bolnav în convalescență după o lungă boală. Cu condiția să mai existe cineva conștient și capabil de a cataliza această revenire! Un popor de indivizi preocupați doar de căutarea obsesivă a unor „drepturi” inventate, tâmpit de sexualizarea intensă și foarte timpurie, îmbolnăvit spiritual de cancerul ateismului cu pospai „științific” și rupt de rădăcinile sale identitare, de istoria și de înaintașii săi, nu se mai ridica niciodată în picioare. Aceasta este de fapt adevărata miză a jocului de putere – nu numărul de parlamentari sau de camere ale legislativului…

22 iulie 2013: Furtul averii românilor  – 2 legi (date în 1990 şi 1991) sunt NECONSTITUŢIONALE faţă de Constituţia RSR încă validă la acea dată. Asta înseamnă că toate privatizările s-au făcut ILEGAL.

22 iulie 2013: “Era mancarii ieftine a apus”  (menţiune Ce-i cu noi?: conform ambasadorului Norvegiei la Bucureşti, România poate produce hrană cât să hrănească 80 mil oameni. Avem terenuri agricole foarte bune, dar, în mod premeditat, agricultura românească este lăsată în paragină, pentru ca firmele străine să îşi vândă produsele la noi fără nicio problemă şi nicio competiţie din partea fermierilor autohtoni. Până când nu vom folosi fiecare petic de teren agricol abandonat în prezent, nu vom putea susţine că “singura şansă a noastră este agricultura inteligentă, adică biotehnologii, adică organisme modificate genetic” – astea sunt doar manipulări! )

22 iulie 2013: Motivul real al vizitei făcute de Christine Lagarde în România

21 iulie 2013: Sistemul Educational Depravat – folosirea mai mult a emisferei stângi, abandonarea emisferei drepte; propunere pentru o altă Şcoală

21 iulie 2013: Metodele folosite de servicii pentru interceptarea convorbirilor telefonice şi modalităţi de evitare a interceptărilor  – chiar si daca arunci bateria cu totul poti fi ascultat. Stiu ca deja nu-ti vine sa crezi. Nici americanilor nu le-a venit sa creada ca ambasadorul lor in Rusia a fost ascultat timp de sapte ani cu ajutorul unui dispozitiv atat de simplu incat nimeni nu credea ca poate exista. “Chestia”, care nu avea nevoie de o sursa de curent, fusese inventata de savantul rus Lev Termen si sta la baza tehnologiei RFID de azi – adică VOM AVEA AŞA CEVA ÎN NOILE BULETINE ŞI CARDURI CU CIP RFID! (atenţie: la astfel de articole/informaţii, persoanele distruse mental la capitolul înţelegerea lumii în care trăim vor reacţiona ceva de genul “păi şi ce-mi pasă mie că îmi ascultă telefonul sau ascultă ce vorbesc, dacă eu nu fac nimic ilegal nu păţesc nimic” PERFECT! Am auzit chestia asta de n ori…)

21 iulie 2013: Corneliu Vadim Tudor vorbeşte despre planul Ocultei Mondiale de depopulare a României şi repopulare a ţării noastre cu evreii din Palestina – VIDEO (spuneam despre Vadim în nu mai ştiu care campanie electorală că este cam instabil psihic. Mi-am “revergorat” poziţia faţă de el pentru faptul că spune astfel de adevăruri pe faţă, fără frică. Încă îl consider un pic instabil psihic – pentru că se enervează foarte repede, însă ceea ce spune când este calm e pe bune. Şi are mai multe poziţii corecte şi faţă de Ungaria şi planurile de anexare a Ardealului etc. Deci, sperăm să nu sfârşească precum Iorgovan)

20 iulie 2013: Stat social sau hot social? – trebuie să înţelegem că într-adevăr firmele şi cei care PRODUC bani / plus valoare sunt de bază pentru ca societatea să funcţioneze. Banii nu trebuie daţi degeaba celor care ar avea nevoie, ci cumva acei oameni amărâţi trebuie susţinuţi să iasă din mocirlă. Să-i învăţăm să pescuiască, nu să le dăm bani pe degeaba. Cei care au nevoie de ajutoare sociale, dar vor să stea degeaba pentru ele, deşi pot să muncească/să lucreze ceva, trebuie puşi măcar să facă muncă în folosul societăţii – în limita condiţiei fizice. Altfel, am încuraja LENEA.

20 iulie 2013: GAZELE DE ŞIST, vândute IEFTIN de statul român. Ce prevede contractul cu Chevron

19 iulie 2013: Fracturarea hidraulică creşte riscul de cutremure

18 iulie 2013: Nu-ţi lăsa partenerul să iasă la alergat cu colega de birou (ori amica). Mai bine ieşi tu împreună cu el :)

19 iulie 2013: Implementarea dezastrului /  Criza autorităţii publice în faţa unor fenomene care au degenerat în aceşti ani face parte din anarhia pe care o menţin interesat actualii politicieni (…) Statul român, în acest moment, se află sub conducerea unor familii, produs al încrengăturilor de tot felul, care şi-au stabilit zonele de influenţă la vedere. O întreagă naţiune a devenit proprietatea unor inşi. Guvernele aparţin aceloraşi familii, unor cercuri mondene care fac legea şi ordinea aşa cum le convine.(…) Într-un asemenea sistem nu poate exista decât corupţia, exclus altceva (…) Reducerea la zero a diferenţelor dintre instituţiile publice şi cele private, aproape deloc discutată, este singura soluţie. Cei din fruntea instituţiilor publice nu pot avea alt criteriu decât interesul public permanent, cu toate adaptările impuse de realitate, nu de propriul interes. (…) Reforma sistemului poate fi făcută numai printr-o presiune publică decisivă, susţinută. Situaţia din România este dincolo de orice limite.

19 iulie 2013: Interceptarea cartelelor telefonice – bineînţeles, pentru a fi protejaţi de “terorism”  / “Aflăm abia după un an că USL-ul a decis în CSAT să se treacă la interceptarea, înregistrarea și urmărirea milioanelor de cartele pre-plătite ale utilizatorilor din România (…) Libertățile omului sunt încălcate de serviciile secrete americane – și în mod sigur și de cele ale altor state (…) Să vă gândiți dacă vi se pare OK să vă dați CNP-ul atunci o să cumpărați o cartelă pre-pay (…) Terorismul nu s-a născut pentru că oamenii simpli au descoperit că nu mai au loc pe lume de oamenii de alte religii, ci din cauza manipulărilor istorice ale oamenilor politici în urmărirea scopurilor lor oculte. Și acum ei vor ca oamenii simpli să plătească pentru asta cu libertatea lor, conform conceptului stupid că “dacă vreți securitate, trebuie să renunați la anumite libertăți”. Nu, asta este doar o cale perfidă de a spori vulnerabilitatea oamenilor pentru a putea fi mai ușor controlați (…) Vor să controleze tot. Și astfel, într-o zi, implementarea unui cip în fiecare nou născut va deveni o procedură standard și normală.”

18 iulie 2013: MARELE JAF din Transilvania / “Politica abuzivă a restituirii proprietăţilor în Transilvania, de care beneficiază în special Forumul Democrat al Germanilor din România, Biserica Catolică, Biserica Evanghelică şi ungurii din Transilvania, creează nişte cheltuieli colosale pentru buget pentru că statul devine chiriaş în şcoli, spitale, universităţi”. Citiţi şi: Ungaria “munceşte” în secret pentru a confisca clădirile istorice şi pădurile Transilvaniei!

18 iulie 2013: Ofertă locuri de muncă Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sector 6  –  674 de posturi libere în Bucureşti – LISTĂ JOBURI AICI. (dacă vă înscrieţi la astfel de agenţii de plasare a forţei de muncă primiţi săptămânal posturile libere prin mail)

18 iulie 2013: Scurt manual de îmbogăţire rapidă. Cum se fură statul cu ajutorul statului 40% din banii publici dispar pe diverse căi.  (pentru alte materiale privind furtul din România citiţi informatiile adunate AICI)

18 iulie 2013: FMI recunoaște ca e Idiot si Mincinos

17 iulie 2013: Trei Reguli de bază în combaterea dezinformării prin mass media

15 iulie 2013: VOCEA RUSIEI: România se întoarce spre EST. Direcţia este deja STABILITĂ

5 aprilie 2013: De ce este necesar ca România să aibă relaţii strânse cu Federaţia Rusă?

17 iulie 2013: România, forţată de FMI să vândă tot. “În curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”

16 iulie 2013: S.O.S gazele de şist. “Dezastrele ecologice sunt delicte contra umanităţii: trebuie pedepsite ca atare” – despre CHEVRON, dezastre ecologice la nivel mondial, crearea unei Curţi de Justiţie internaţională pentru protejarea Mediului.

iulie 2013: OPRIŢI  VAPORUL!  AM  AJUNS  ÎN  COLONIALISM!  (de Maria Diana Popescu) –  FMI, colonizarea României, bănci, dezastrul României, resurse naturale furate, reorganizarea teritorială a ţării, maşinile de scris reintroduse în Rusia în locul calculatoarelor. Alte articole MDP AICI.

16 iul 2013: Române, vor sa-ti fure pamantul. Copilul tau ar putea deveni rob in propria tara  / vinderea terenurilor către străini, gazele de şist, colonizarea României de americani etc

1 aug 2012: Muncitor vs. Inteligent – un studiu-experiment foarte interesant făcut pe copii. Relevant pentru succesul în viaţă şi pentru educaţia copiilor (atenţie Părinţi şi Profesori!)

16 iulie 2013: Snowden şi Assange sunt falşi dizidenţi ai Noii Ordini Mondiale – cum se înlocuiesc conducătorii unei ţări în 6 paşi

16 iulie 2013: ArcelorMittal aplică României noua ordine economică

15 iulie 2013: Rusia este de acord cu Unirea României cu Republica Moldova dar pune o condiție – foarte interesant; de citit si ASTA cam pe aceeaşi temă şi mai ales ASTA – cum România ajunge la Rusia. Un nou articol aici: VOCEA RUSIEI: România se întoarce spre EST. Direcţia este deja STABILITĂ

15 iulie 2013: Interviu Vali Constantinescu, bibliotecar S1A (gradaţia maximă) în NOUA Bibliotecă naţională a României / “La Biblioteca Naţională este necesar un control serios din partea Corpului de Control al Guvernului României, dincolo de „nisiparii” din Ministerul Culturii. Cine ne sunt „nisiparii”? Aceia din toate ministerele, deci şi din Ministerul Culturii, care pun „nisip” la roţile instituţiilor pe care le „veghează”, ei, mereu-prelinşii ministerelor, care fac atâta rău unor instituţii de importanţă naţională, aşa cum este şi Biblioteca Naţională. Fără să exagerăm cu nimic, situaţia Bibliotecii Naţionale este similară situaţiilor de la Roşia Montană, gazelor de şist, autostrăzii Bechtel etc etc. Dar probabil că asta se şi doreşte. De plătit, oricum, nu plăteşte nimeni în România, oricâte rele ar face. Plătesc alţii, nevinovaţi. (…) Ce se întâmplă cu Biblioteca Naţională este o agresiune împotriva poporului român, parte a tot ce ni se întâmplă nouă, românilor, de 24 de ani.”

15 iulie 2013: Cultura respectului în România / un articol despre educatie, dezvoltare personală, cultura şi mentalitatea românilor, psihologia complexului de inferioritate şi a complexului de superioritate, negocierea la români, respect etc.

20 iunie 2013: Interviu Solista Sofia Vicoveanca / “Încercaţi să cumpăraţi produsele ţăranilor” , “Munca-cea mai importantă lecţie în viaţă” , “Lucraţi pământurile, nu le lăsaţi pârloagă!” , “Pentru noile generaţii, e foarte important să-şi dea seama care le sunt rădăcinile. Să nu uite că suntem un popor harnic, cu istorie, cu credinţă şi să păstreze acest lucru şi să nu se lase umiliţi în lume! Asta vă zic, pentru că am fost în lume şi îi văd, săracii, că sunt îngenuncheaţi. Noi, suntem un popor harnic şi frumos la suflet, dar nu suntem prea uniţi…”

14 iulie 2013: Şi totuși, există un PLAN – noua religie, noul om, Noua Ordine Mondială

13 iulie 2013: Modelul “adolescentului întârziat”  / “Modelul “liceu-universitate-serviciu bun-familie-copii-rate la bancă pentru orice + plan de carieră și pensie” este depășit. Omul devine prizonierul unui cerc vicios în care este presat constant să performeze și din din care nu poate ieși fără să piardă toată construcția socială. Are familie, dar nu și timp pentru ea, are soție, dar nu și răgaz pentru intimitatea iubirii, are bani, dar nu și timpul de a se bucura de ei.”

14 iulie 2013: Guvernul Ponta vrea să mărească cu 2% redevenţa pentru Roşia Montană şi să dea drumul proiectului criminal cu cianuri    Detalii şi AICI.

13 iulie 2013: Exploatarea gazelor de şist este o afacere nerentabilă

12 iulie 2013: Comisia Europeană ne amendează cu 800 de milioane de euro

12 iulie 2013: VIDEO – Mecanismele de modelare si control al identitatii omului contemporan prin mass-media / De la începutul secolului XX şi chiar dinainte, de la sfârşitul secolului XIX, au început să se nască tot felul de teorii privind modul cum putem acţiona asupra omului, cum putem să pătrundem înăuntrul lui şi să schimbăm acolo ceva din rotiţele acelea, astfel încât el să funcţioneze cum vrem noi, căci atunci vom avea putere asupra lui. Scopul? Cei care conduc să poată stăpâni cât mai uşor individul.

11 iulie 2013: Informaţii şi perdele de fum / “Dacă serviciile secrete române nu s-au dat la o parte de la a băga teroarea în nişte elevi de liceu, ne putem întreba legitim unde se vor opri. Vor realiza atentate pe teritoriul ţării împotriva propriilor cetăţeni pentru a-şi justifica activitatea şi bugetele sau pentru a ne întreţine vigilenţa faţă de “pericolul terorist”? Tocmai de aceea este foarte important să denunţăm aceste practici ale “perdelelor de fum”.

11 iulie 2013: Europa ochilor închişi / Ivan Krastev, membru fondator al European Council on Foreign Relations, explica recent de ce politicienii nu mai pot fi astăzi controlaţi prin clasicele unelte ale democraţiei: “Când dronele şi armatele profesioniste l-au înlocuit pe cetăţeanul-soldat, interesul elitei în menţinerea bunăstării publice a slăbit substanţial. Invadarea pieţei muncii cu imigranţi ieftini şi mutarea producţiei au redus disponibilitatea elitelor de a coopera. Cetăţenii îşi pierd pârghiile de influenţă asupra grupurilor care guvernează. Declinul influenţei cetăţeanului-soldat, a cetăţeanului-consumator şi a cetăţeanului-angajat este cel care explică pierderea de putere a votanţilor”.

27 iunie 2013: Economia descreşterii: pentru un trai cât mai bun, cu un consum cât mai mic  / “Se manifestă un paradox profund al Lumii Întâi (lumea vestică), al unei socităţi care caută și furnizează venituri din ce în ce mai mari, dar nu devine mai fericită, ci ratele de depresie, alcoolism și criminalitate sunt mai mari decât în urmă cu cincizeci de ani. (…) Fericirea sau bunăstarea, în sensul de stare de bine, (în descreştere se face distinţia clară între bună-avere şi bunăstare, respectiv între a avea şi a fi) depinde mai mult de alți factori decât de venit. Sporirea calităţii vieţii nu depinde de mai multă creştere economică, ci mai degrabă stă în capitalul social, respectiv în consolidarea comunităţii și în felul în care relaţionăm unii cu alţii, valorile centrale ale mișcării pentru descreștere. (…) Factorii care clădesc fericirea personală sunt încrederea, funcționarea rețelelor sociale, sentimentul de siguranță personală și de apartenență la o comunitate.”

11 iulie 2013:  Planul Demenței Naționale – Ponta promite 10 miliarde de euro investiții străine in 2013

4 iulie 2013: Cuviosul Justin de la Petru Vodă – sfântul care va încălzi inima poporului român. Jurnalul suferinţei şi ultima profeţie

10 iulie 2013: Aldous Huxley: REVOLUTIA FINALA sau cum sa-i faci pe oameni SA-SI IUBEASCA ROBIA  /  „Va exista, in cursul generatiei urmatoare sau nu foarte departe de aceasta, o metoda farmacologica de a-i face pe oameni sa-si iubeasca robia, creand dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa, si producand un fel delagare de concentrare nedureroase pentru societati intregi, astfel incat oamenilor le vor fi luate libertatile, dar le va placea, fiindca vor fi distrasi de la orice dorinta de a se rascula prin propaganda sau spalarea creierelor, sau prin spalarea creierelor imbunatatita prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie ultima revolutie.“ –(Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical Scool, 1961)

14 mai 2013: Mafia transpartinică din domeniul energiei: Afacerea “eolienilor” este finanţată de români prin factura de curent. ( Comentariu Ce-i cu noi?: Eu am înţeles de mult că toate “investiţiile” în eoliene-panouri solare etc – orice beneficiază de Certificate Verzi, SUNT FĂCUTE DE FAPT DE ROMÂNI, care plătesc lunar, prin aceste CV, decontul pentru “investitiile” facute de străini in astfel de instalaţii la noi în ţară. De fapt, pe scurt, străinii vin cu banii, platesc instalaţiile, le montează, apoi noi, proştii, le dăm banii – prin CV – pentru acele “investitii”, ei îşi recuperează investiţia şi apoi vând curent la infinit, pe mulţi bani, tot proştilor – adică nouă. Sigur că totul se face prin “cumetria” cu politicul şi administraţia publică. Eu, în ecologismul meu sincer, susţin energiile regenerabile, ÎNSĂ NU AŞA – pe seama sclavilor, nu în batjocură, furt şi corupţie! )

10 iulie 2013: Începe criza sectorului privat (II) – “Din bagatela de vreo 55 miliarde euro investiţii directe cu care capitalul străin a pus stăpânire pe România, nici măcar o treime nu reprezintă investiţii “de la zero”, grosul constituindu-l acaparări de active existente şi plasamente speculative. Asta nu-i dezvoltare capitalistă, ci exploatare colonialistă! În faţa dispariţiei activelor statului şi secătuirii resurselor ţării, capitalul străin mai are de făcut doar un pas: părăsirea acesteia! Până la un asemenea pas însă, capitalul străin va mări presiunea în direcţii bine ţintite: grăbirea exploatării până la epuizare a rezervelor minerale ale ţării, accentuarea subordonării capitalului autohton, înăsprirea caracterului discreţionar la dispoziţia patronilor a relaţiilor de muncă şi sporirea subjugării prin preţuri a consumatorilor români îndeosebi în sectoarele monopoliste pe care le controlează. Si, rămas fără poziţii şi pârghii în economie, statul român nu va putea face nimic! Nici chiar dacă ar vrea!” (Ilie Şerbănescu)

10 iulie 2013: Rolul creștinului în Vajnica Lume Nouă – despre Noua Ordine Mondială, globalizare, transformarea religiilor, iluziile şi minciunile celor care conduc lumea, despre habitatul religios construit de globalişti, despre Adevar si despre viaţa de zi cu zi a noului OM. “Creștinul adevărat trebuie să fie ca o oaie în mijlocul lupilor. Noua Ordine Mondială este un tărâm în care oile nu mai vor să fie oi, ci vor cu toate să devină lupi, să domine și să sfârtece. Azi a fi o oaie în mijlocul lupilor înseamnă să fii trup și suflet cu neamul tău și cu Biserica lui Hristos, așa cum Moise și Ieremia au fost una cu poporul lor, așa cum Iisus s-a identificat cu mulțimile concrete, cu “oile fără păstor” . O astfel de atitudine – blasfematoare din punct de vedere globalist – implică un sacrificiu pe care doar creștinii adevărați mai sunt dispuși să-l facă”. (Odiviu Hurduzeu)

9 iulie 2013: Părintele Justin Parvu: „12 luni de linişte, după care vine urgia“

8 iulie 2013: Actuala ordine mondială trebuie schimbată

4 martie 2013: Vindecă-te de cancer cu “medicamentele” lui Dumnezeu

7 iulie 2013: Mâncare, energie și economie! – citat din acest articol: “Astăzi, în vremurile maronii cu perspective negre, FORȚA DE MUNCĂ susține prin munca sa UN SISTEM REPRESIV ce-i oferă garanția a 12-14 ore de muncă zilnic pentru a plăti doar facturi și mâncare! Acesta este un sistem SIGUR de control fiindcă după 84 de ore de muncă săptămânal nu-i mai arde nimănui de proteste sau de căutat soluții de ieșire din mocirlă! Mie-mi place să întreb majoritatea oamenilor din orice categorie socială de ce muncesc! 95% îmi răspund fiindcă așa trebuie! Iată unde duce ALIENAREA DE MASĂ prin MUNCĂ FORȚATĂ!” (Sursa Thinkagain.ro)

8 iulie 2013: IPS Pimen: „rău era în timpul regimului comunist ateu. Mai rău în timpul acestui regim, Uniunea Europeană” – despre gazele de şist, educaţia copiilor, căsătorii gay, conducători politici putrezi.

7 iulie 2013: “Ciuma” secolului XXI – radiaţiile electromagnetice – efectele negative ale undelor wireless

7 iulie 2013: După Egipt urmează Turcia? Pe când România? – despre colonizarea statelor de către Elite (SUA, UE, Israel)

7 iulie 2013: Documentarul “Dulcea nenorocire” (sweet pison): peste 6000 de produse conţin un îndulcitor care otrăveşte creierul, provoaca boli şi cancer – ASPARTAM

6 iulie 2013: Viktor Orban, în Parlamentul European: “Nu voi accepta să îmi transformaţi ţara într-o colonie”!

6 iulie 2013: Controlul mintii umane. Agresiunile info-energetice si controlul maselor – “Gândiţi-vă pentru un moment la toate acestea – un sistem care poate manipula emoţiile, poate controla comportamentul, te poate adormi, îţi poate crea amintiri false şi îţi poate şterge memoria”.

5 iulie 2013: CUM acţionează asasinii economici ai statelor naţionale

5 iulie 2013: SUA ne ordonă prin ambasada de la Bucureşti: Incheiati un nou acord cu FMI, folositi gaze de sist   + NOUTĂŢI privind gazele de şist în România

5 iulie 2013: Dispariţia statelor naţiune -> apariţia statelor regiuni. Adio România.

4 iulie 2013: Recensământ 2011 – rezultate finale: Cvorum depășit cu peste 300.000 de voturi la referendumul din 2012 – Băsescu a fost demis de popor, dar a contat mai mult că a fost impus guvernator în colonia România de către puterile străine….

3 iulie 2013: Xerox cauta 440 de specialisti pentru birourile din Bucuresti si Iasi – oportunităţi angajare

4 iulie 2013: 10 lucruri pe care industria alimentelor procesate le ascunde de consumatori

4 iulie 2013: Colorantul din Pepsi-Cola este cancerigen – cât de ignoranţi sunt oamenii care pun în gură o asemenea otravă?

2 iulie 2013: Ce (nu) prezice IQ-ul – despre cum coeficientul de inteligenţă IQ nu este suficient deloc pentru a prezice capacitatea intelectuală a cuiva sau succesul în viaţă. Citiţi şi textul ăsta despre acelaşi lucru: Crezi că eşti deştept? Dovedeşte-o!

27 iunie 2013: Limitele naturale ale autocunoaşterii – Să fim modeşti, să stăm calm şi să nu fim aroganţi legat de ce ştim sau ce credem – e posibil să greşim!

25 iunie 2013: Oameni şi şoareci. Un experiment “altfel” – despre goana “afaceriştilor” după profit cu orice preţ

4 iulie 2013: Începe criza sectorului privat (I)

4 iulie 2013: Escroci şi impostori la putere  – când îi schimbăm cu oameni de bună credinţă?

4 iulie 2013: Cum se fură bani în România – deputatul Eduard Martin Constanţa are 500 de contracte cu statul  (acest articola fost adaugat in LISTA cu articole care arata CAT şi CUM se fura bani publici în România, listă pe care o puteţi găsi AICI)

3 iulie 2013: Mitropolitului Muntenegrului: NATO este un “Al Patrulea Reich”, iar Europa este “tiranică”

3 iulie 2013: Nevăzător în România. Statul se face că nu vede 100.000 de oameni – despre cum ar trebui să fim recunoscători zilnic pentru sănătatea pe care o avem, despre problemele nevăzătorilor în România şi despre DISCRIMINARE REALĂ, nu bullshituri gay. Tot despre subiectul nevăzători puteţi citi şi acest articol interesant: Povestea profesorului surd si orb – Vasile Adamescu, o viata in bezna si in tacere

3 iulie 2013: Deputații au votat cultivarea OMG în ariile protejate

3 iulie 2013: Încotro ne îndreptăm, Doamne?  – despre situaţia României şi destrămarea statului

3 iulie 2013: Dacă sistemul bancar e atât de prost, de ce nu îl schimbăm?

2 iulie 2013: Rabobank se întoarce împotriva gazului de şist

2 iulie 2013: Modul defectuos in care s-a desfasurat pana in prezent procesul de reforma constitutionala: organizarea Forumului Constitutional a fost lipsita de transparenta, s-a incercat si in parte s-a reusit prin metode diverse impiedicarea participarii unei importante parti a societatii civile la lucrarile acestui organism de consultare plus alte detalii – Comunicat presă Asociaţia Romania Vie (click pt citire)

1 iulie 2013: Putin a promulgat legea împotriva “propagandei” homosexuale

1 iulie 2013: USL legalizează spaga

30 iunie 2013: PLANUL E GLOBAL: Fragmentarea statelor natiune si provocarea tulburarilor sociale / PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALA.

6 iunie 2013: Insolventa primariilor si incalcarea Constitutiei – despre distrugerea şi vinderea proprietăţilor din peste 1000 de localităţi din România. Iată ce face Guvernul Ponta 2, din pix.

28 iunie 2013: Bilderberg 2013 – lista participanţilor. Familiile care conduc lumea din umbră

26 iunie: Un nou acord cu FMI ar anunţa ieşirea din UE (Ilie Şerbănescu) – FMI a obţinut, prin presiunile corespunzătoare, lichidarea practic a ultimelor rămăşiţe cu rol strategic de economie românească, a reuşit impunerea liberalizării preţurilor în energie şi nu mai are ce face aici.

24 iunie 2013: Masoneria in Statele Unite ale Americii, preludiul puterii absolute (despre cum a făcut Rotschild avere de mii de miliarde de dolari)

25 iunie 2013: Aninoasa – primul oraş din România care dă faliment

15 iunie 2013: Devirusează-ţi mintea – blogul Debug Your Mind oferă 52 de articole în engleză care prezintă documentare, video, informaţii despre manipulările care au loc la nivel mondial şi despre adevărul din spatele minciunilor. Citiţi la link-ul pus deja mai sus o listă cu principalele subiecte interesante prezentate pe acest blog.

29 iunie 2013: Austeritatea britanică: Transferarea banilor de la săraci la bogaţi sub pretextul crizei economice

29 iunie 2013: Tigan sau rrom  – Falsă problemă

28 iunie 2013: Romania nu este saraca, politicienii sunt hoti!

27 iunie 2013: Roşia Montană în Gara de Nord – fotografii care surprind spiritul locului

25 iunie 2013: GREŞEALA FATALĂ A LUI NICOLAE CEAUŞESCU! – articol genial al lui Ion Coja care explică miza loviturii de stat din ’89. Neapărat de citit şi articolul Mariei Diana Popescu, pe aceeaşi temă: Ceauşescu speriase Vestul şi aici: Romania nu este saraca, politicienii sunt hoti!

24 iunie 2013: Intelectualii bulgari se ridică împotriva corupției. A fost semnată „Carta pentru destructurarea modelului plutocrat al statului”

24 iunie 2013: Cum sa ne protejam sanatatea de Pesticide 

22 iunie 2013: Banca JPMorgan impune regimuri autoritare în Europa – citiţi să vedeţi despre cum ordonă o bancă guvernelor europene

22 iunie 2013: Câte n-ar mai face industria alimentară pentru a ne băga pe gât mâncarea nesănătoasă!

22 iunie 2013: Ce caută în Balcani şefii marilor servicii secrete – interesant să vedeţi o firimitură din cum se planifică “afacerile externe”

20 iunie 2013: Despre protestele din Turcia: „Primăvara turcească”, pregătită în laboratoarele Soros

22 iunie 2013: Despre protestele din Brazilia – AICI1, AICI2 şi AICI3

16 iunie 2013: Metode pentru Tâmpirea Populaţiei

10 iunie 2013: Deconspirarea conspirațiilor și trecerea de la teorie la practică! – întrunirea Bilderberg 2013, viitorul României (citiţi şi asta: Un nou argument cu privire la un viitor nu prea liniștit!)

19 iunie 2013: Românii acceptă uşor orice ticăloşie dacă e teoretizată

17 iunie 2013: Fermierii polonezi protestează violent împotriva exploatării gazelor de şist

25 iunie 2013: Taxa Radio TV învinsa la tribunal

10 iunie 2013: 9 căi prin care putem rezista manipulării (despre persuasiune, metode de convingere şi apărare împotriva manipulării)

13 iunie 2013: Laptele din comerţ e falsificat cu apa, faina, ulei si untura

13 iunie 2013: Trădarea României cu P de la …pradare. Și nimic! – Când se vor trezi românii?

13 iunie 2013: Radu Golban: Merkel l-a primit la Berlin pe Ponta după ce USL i-a făcut un cadou de 18 miliarde de euro

12 iunie 2013: România, vasalul Europei – Ponta, sclavul Germaniei

14 iunie 2013: Eutanasia pentru copii pe punctul de a fi aprobată de către Parlamentul belgian

12 iunie 2013: Roşia Montană este pe lista finală a celor mai periclitate 7 situri şi monumente din Europa

11 iunie 2013: Dacă ne întrebăm cum va arăta lumea în viitor, nu va arăta prea frumos, decât dacă oamenii se hotărăsc să acționeze. Întotdeauna o pot face. Umanitatea trebuie să se mobilizeze (Noam Chompsky)

9 iunie 2013: Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI prin Modificarea Constituţiei

9 iunie 2013: Minciuna din buzunarul de rezervă  – despre bestiile care vor să permiă exploatarea Gazelor de Şist în România

8 iunie 2013: Băsescu vrea eliminarea lui Dumnezeu din Constituţie

8 iunie 2013: Exploatarea gazelor de şist prin Fracturare Hidraulică (fracking) provoacă lipsa apei în Michigan

7 iunie 2013: PONTA il plagiaza pe Basescu si se gudura la MERKEL. Vrea “parteneriat strategic” cu GERMANIA si asuma obiectivele tradarii nationale: STATELE UNITE ALE EUROPEI, CEDARE DE SUVERANITATE si ADOPTAREA EURO (si video)

3 iunie 2013: Bancherii şi crimele capitalismului corporatist    (articol de MDP) – un mini Review on Romania, despre bestiile de bancheri şi sugrumarea românilor amărâţi prin intermediul băncilor;

7 iunie 2013: Corporaţia te vrea prost

6 iunie 2013: Ungurii sfidează Europa: au modificat Constituţia să nu-și vândă ogoarele străinilorRESPECT UNGARIEI pentru toate măsurile naţionaliste pe care le-au luat privind agricultura (au alungat Monsanto, au scheme de sprijin pt micii fermieri, acum străinii nu le mai pot fura pe 2 lei terenurile ca în România etc) – RESPECT! Şi în România ar trebui să se întâmple la fel! Mă doare-n cot de tratatul de aderare la UE care ne obligă să ne vindem terenul străinilor! Politicienii români patrioţi trebuie să-l încalce şi să salveze terenurile agricole ale României cât mai repede!

5 iunie 2013: Modificări în Constituţie (interesant de urmărit): Cică ne zice ziarul Gândul că: “în cadrul Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis adoptarea unui amendament propus de parlamentari de la PNL prin care “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Prin adoptarea acestui amendament, practic, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt interzise”. Asta spune Gândul. Eu spun că este insuficientă prevederea aceasta în Constituţie pentru a bloca pe viitor căsătoriile între persoane de acelaşi sex, mai ales că se vorbeşte de ce se înţelege prin familie, NU de ce înseamnă CĂSĂTORIE. Ceea ce permite ca, pe viitor, căsătoria să fie recunoscută de Statul Român indiferent de sexul partenerilor. Doar că nu vor fi recunoscuţi ca “familie” – dar pe ei îi doare oricum în cot de chestia asta – oricum vor distrugerea ideii de familie! – au şi recunoscut! De asemenea, conform altei modificări, oricine va putea “a-şi manifesta propriile practici culturale” – iar prin manifestare înseamnă inclusiv în public, deci bun venit noilor marşuri “ale multiculturalismului”, mult mai legale şi oficiale ca până acum pentru că sunt consfinţite de noua Constituţie… Români, VOTAŢI ÎMPOTRIVA NOII CONSTITUŢII!

1 iunie 2013: Adio, Ponta! Băsescu te-a încălecat cal și de sub el vei ieși mârţoagă – despre cum Ponta a scuipat între ochi poporul român şi cum Băsescu îl va distruge inevitabil şi pe el

5 iunie 2013: Germania renunta si ea la exploatarea gazelor de sist! – doar România e sclavul Chevron

5 iunie 2013: FMI: România in faliment – de unde bani pt salariile bugetarilor şi pentru pensii?

4 iunie 2013: Donaţi sânge pentru a vă feri de cancer şi infarct ( detalii despre donare – ghid complet AICI )

3 iunie 2013: 1% din populaţia globului deţine 39% din avuţia totală aflată în proprietatea privată, respectiv 52.800 miliarde de dolari, iar ponderea care le revine acestor bogaţi va creşte în viitor   Citiţi şi ASTA despre acelaşi subiect

3 iunie 2013: Ruşii vorbesc de Al Treilea Război Mondial – există două tabere la nivel mondial:  SUA + UE + Israel + etc – puterile străine care cotropesc şi prăduiesc alte popoare şi care ţin România drept colonie în prezent, şi pe cealaltă parte Rusia şi aliaţii săi – care încearcă să restabilească un echilibru în lume;

3 iunie 2013: Reuniunea Puternicilor Planetei – GRUPUL BILDERBERG în Marea Britanie (iunie 2013)

1 iunie 2013:  Ruperea Transilvaniei de România din cauza lui Ponta + UDMR. (“Le cer tuturor românilor să voteze împotriva regionalizării şi acestui proiect de Constituţie care face posibilă regionalizarea!” Prof. univ. dr. Petre Ţurlea).

1 iunie 2013: Romania este independenta energetic, conform datelor de pe eurostat – PONTA MINTE DE RUPE!

2 iunie 2013: Teoria conspiraţiei sau adevărul ascuns ?

2 iunie 2013: Proștii sunt mai filozofi ca deștepţii – dispariţia României sau salvarea poporului român… de către români.

31 mai 2013: Mișcarea Antitaxe a fost legalizata!

30 mai 2013: DE CE S-A RĂŢOIT PONTA LA ROVANA PLUMB. Şi cum ne fracturăm: mizeria la noi, gazele ieftine la UE, profitul gros la Chevron

30 mai 2013: Ofensiva uraciunii pustiirii continua – distrugerea familiei

20 mai 2013: Primăria Capitalei doreşte externalizarea serviciilor de prindere, sterilizare şi reteritorializare a câinilor fără stăpân – scurgere de fonduri

28 mai 2013: Minciună prin procură – Roşia Montană, OMG, Gaze şist, sclavi

27 mai 2013: Un scenariu plauzibil pentru viitor – reorganizarea teritorială a RO

24 mai 2013: Anonimii – Operaţiunea : Treziţi Masele –  trezirea la realitate

23 mai 2013: România este principala victimă a cruciadei UE contra seminţelor tradiţionale

22 mai 2013: Adam și Eva, vinovatul și liberul arbitru

21 mai 2013: Hungary Destroys All Monsanto GMO Corn Fields – Ungaria distruge culturile Monsanto

PROTEST LA BÂRLAD ÎMPOTRIVA GAZELOR DE ŞIST – Luni, 27 mai 2013 !

Dezvaluirea care va zgudui din temelii intreaga clasa politica: vineri se stabileste viitorul presedinte al Romaniei!

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constituţiei, cel mai târziu la sfârşitul lunii octombrie

Listă începută pe 24 mai 2013 – cu informaţii actuale diverse, utile, importante peste care dau pe net, în special pe site-urile pe care le urmăresc periodic şi care sunt listate în partea stângă a blogului.

50 responses to “Noutati 2013

  1. Felicitari pentru demersul acestei pagini si multumesc pentru link, ma simt onorat sa ma gasesc in aceasta revista a blogosferei! Mult succes, Emi!

  2. Daca puneau statuia lui Robocop, poate scapau, dar primarul cand i s-a spus, nu a vrut.
    “S-a produs o schimbare şi la nivel demografic: dacă în 1950, Detroit avea o populaţie predominant albă (82%), în prezent situaţia stă chiar invers – 82% din locuitori sunt de culoare.”
    Inlocuiti culoarea cu tiganii. Manipulati si tiganii, fiindca unii se supara daca ii faci tigani. Trebuie romi ? Mai demult nu se suparau daca ii faceai tigani.

    • Mai sunt unii tigani adevarati care spun singuri “nu domne, io sunt TIGAN, nu rrom!” Dar chestia cu romi tigani romani e un plan premeditat de sus. Tiganii obisnuiti sunt doar pioni care habar n-au ce se intampla. Am scris despre asta intr-un text mai vechi pe blog. Se pare că Petre Roman a fost un “actor” important in toata chestia. Si cu Iliescu, desigur.

    • Pusesem deja link. O sa pun si video pe front page, dar…e greu fara o mobilizare mai mare a populatiei. Este exemplar si de apreciat ce au facut acesti tineri. Dar saracii se sacrifica in timp ce masele de oameni stau ignoranti. Eu cred ca trebuie coagulata o masa critica de x persoane (ca tinerii din videoclip), care la un “stimul” precum adoptarea acelei legi in guvern sa iasa imediat in strada. Cumva sa si comunice unde ca sa mearga toti in acelasi loc. Problema este – UNDE GASESTI ACESTI OAMENI dispusi sa iasa in strada pac pac JUMA DE ORA cat sa existe o reactie si sa apara in presa, CUM II COAGULEZI (cum ii faci sa stea impreuna si sa reactioneze impreuna) si mai ales… CAT ESTE ACEL “x”? Cat de multi oameni trebuie sa actioneze in acest fel impreuna pentru a aparea o schimbare în bine cat de mica? Pana acum, dupa cum bine stim, guvernantii putred de corupti sunt total nepasatori la orice tip de manifestare pasnica cu 3 tantari in strada, sunt ignoranti legat de orice petitii si orice proteste de FB si chiar sunt nepasatori la referendumuri nationale. Deci…cati oameni de calitate trebe adusi impreuna, cum ii convingi sa lupte impreuna si de unde ii iei? Cam asta e problema. Si trebe rezolvata urgent. Bine, eu am multe in cap, dar tre sa ne adunam cumva mai multi sa discutam.

  3. dle. Emilian. de ce nu pot accesa pe mobil nici un material de la sectiunea “noutati”? e o problema aici pt. ca pe celelalte bloguri nu mi se intampla. va rog verificati. va multumesc.

    • Nu stiu exact. Site-ul nu este optimizat special pentru varianta de mobil, nici nu cred ca am cum sa il imbunatatesc mai mult (e un site gratuit cu optiuni limitate). Dvs nu ati reusit sa intrati in sectiunea “noutati” sau odata intrat nu a mers sa apasati pe link-urile respective? Mai incercati o data sa intrati, apasand pe imaginea cu fundal bleo pe care scrie “noutati, stiri, articole, informatii relevante” – teoretic trebuie sa se deschida toata pagina cu noutati. Daca nu merge asa, incercati sa apasati pe “continue reading” care apare imediat dupa “citeste alte stiri in continuare:” . Odata intrat in pagina cu noutati, ar trebui sa mearga sa accesati fiecare trimitere pusa acolo. Sper sa va mearga. Vedeti ca link-urile se deschid intr-o noua pagina, poate s-au deschis dar nu le-ati vazut si sunt undeva pe acolo deschise… Eu am testat acum de pe mobilul meu (nokia) si mi-a mers ok. Succes! Emilian.

  4. fiti …nu in frica – solutii sunt in jurul si inauntrul FIECAruia…dar procesul nesesita efort PT A NE ADUNA si a fi NOI in primul rand- nu departati prin incordare/frica… pace…si de la capat mereu…de la a fi- ” SUNTEM deja..” Fii..esti – asculta-ti…inima…si fii


    fiti …nu in frica – solutii sunt in jurul si inauntrul FIECAruia…dar procesul nesesita efort PT A NE ADUNA si a fi NOI in primul rand- nu departati prin incordare/frica… pace…si de la capat mereu…de la a fi- ” SUNTEM deja..” Fii..esti – asculta-ti…inima…si fii

    indignarea…si incordarea …nu naste solutii…te ingroapa…nu esti la potentialul tau…si nici nu aduna mame cu copii in brate..cum s-a vazut in poze
    ps: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200691603552335&set=oa.507072376052535&type=1&theater

    Indignarea…si pe viitor…nu te tine in prezent..ca sa VEZI…cu adevarat dincolo de MAsinatiunile lor…si ghici…nici nu CONSTRUIESTE- vezi revolutia- cum a fost FOLOSITA…INDGINAREA asta INTRUNA SI TIPATU..duce la control..dar nu auto-control
    pace maestre- le facem JOCURILE…jucam jocul lor

    • Pacea este o etapa ulterioara indignarii. Nu ai cum sa ii faci pe oamenii multi, pe masele de oameni, sa inceapa cu pacea, cu linistea, cu neincordarea. E o trecere prea brusca de la starea actuala. Indignarea in schimb vine imediat dupa nemultumire. Avem multe sanse sa avem mase de oameni indignate. Avem foarte putine sanse ca masele nemultumite sa se transforme brusc si direct in oameni pe pace, perfect neincordati, ca sa vada adevarul, iubirea etc. Eu zic ca indignarea e mai usor de atins, iar din indignare, oamenii vor vrea rezolvarea problemelor si vor cauta vinovati si solutii de rezolvare. Atunci se poate interveni cu ideeea – “Pacea si iubirea de semeni e Solutia. Hai sa facem chestia asta!” (si gasit concret ce-i de facut, ca sa inteleaga omu). Si multi poate vor pricepe… zic si eu, nu stiu :)

      • După …represaliile cominterismului bolșevic, al ocupației sovietice (1944-1958/1962) bazate pe împărțirea sferelor de influență și dominație dictate/convenite de tripleta churchil-roosevelt-stalin, apoi urmașii – hrușciov, brejnev(1944-1962)… în România, partidul unic a reușit câteva performanțe deloc așteptate/dorite de „stăpânii inelelor”. Un partid (tot mai mult curățat de alogenii ce au impus „pușcăriile comuniste ” . Într-o țară ce fusese proclamată „republică populară”. Recuperându-se în felurite forme chiar și diversele interese ale elitelor de tot felul și unei mari părți ale claselor mijlocii, a reușit să asigure – încă din 1957/1958-… după faza urii de clasă-1944-1956- …a indignării în tot mai profunzimea/fibra naționalului românesc față de ceeace ne-am făcut, ni s-a făcut (1941-1957)..Am fost martorul adolescentin liceal în punerea bazelor unui proces de pace socială, liniștea, neîncordarea și a unei iubiri bazată pe idealul de tovărășie /camaraderie a tot mai mulți și școliți „oameni ai muncii”…Educați în spiritul și în jurul unei mari idei naționale. De la reconstrucția unei țări și a unui popor sacrificate de luptele pentru împărțirea și reîmpărțirea globului pământesc – primul , al doilea război mondial …și alte câteva sute mai mici, zonale, regionale de-a lungul unui secol (XX) al extremelor (1938-1973) – la „ societatea socialistă multilateral dezvoltată…”(1972-1989). Timp in care indignările ,nemulțumirile au fost tot mai mult „stăpânite” politic-ideologic și cultural educativ …Canalizate spre un șuvoi din ce în ce mai puternic- uriaș chiar – către o normalitate a continuității de dezvoltare mult mai accentuată a țării și înscrierea sa tot mai demnă in circuitul mondial și european de valori recunoscut de elite competente și serioase ale țării – să zicem chiar câteva sonore „beneficiare” ale pușcăriilor comuniste…și chiar un monarh relativ fericit că a fost scăpat de avatarurile unui tron ce nu i se mai potrivea sub niciun chip- ale lumii ! Și… cu tot mai multă ură suspicionare (să zicem genul… „Europa liberă ”) de cei care aveau sarcini concrete de distrucție asupra oricărui actor din spectacolul cu „mupetsi” decis să-și interpreteze propria partitură în noul concert al unei lumi bipolare hotărâte prin pacea de la Paris (1947) .Si… pentru anii ființării oficiale a târgului asupra popoarelor lumii convenit mai sus, ulterior prin toate convențiile /convenționalismele de la Breton-Woods(1943) la Malta inspumată la grozăviile ce se puneau la cale omenirii pentru un „new age ”(1 decembrie 1989) !!! Nu avem chiar deloc șanse ca „masele nemulțumite să se transforme brusc și direct in oameni de pace,perfect neincordați ca să vadă adevărul ,iubirea …”pacea socială ! Pentru simplul motiv că războiul (1962-1989) pe care l-am pierdut noi… majoritatea covârșitoare a celor 23,6 milioane de cetățeni români printr-o decembriadă însângerată a fost unul subteran și orchestrat tocmai de neprietenii dușmani ! Însă în care am crezut- dezbinați- cum am și dorit / acceptat a fi, potrivit principiului „celui mai tare-n parcare ”.Ei… – minținându-ne și trișându-ne mereu- și-au dat mâna peste capetele noastre ca și la 1848-1849, menținîndu-ne în lesele lor metalice, istorice cu câteva mici ferestre și orizonturi – după știința și conștiința mea 1919-1938,15 ani (exceptând anii marii catastrofe a capitalismului mondial mondializant, 1929-1933) respectiv 1962-1985,23 de ani …ce coincidență tot 23 ani de turuială/ciuruială democratică ca preludiu la dispariția noastră cu speranțele de a sfărși o istorie incepută acum două mii de ani ! Acei 23 de ani când am fost socotiți…cei mai mulți -majoritaea covârșitoare- ne-am și socotit „oameni ai muncii” creatoare și demne !

  5. Atasez aici comentariu pe care l-am pus pe site si nu cred ca o sa mi-l accepte:
    http://roncea.ro/2013/09/22/ips-teofan-si-credinciosii-romani-ortodocsi-protesteaza-la-cna-fata-de-atentatul-homosexual-al-pro-tv-la-adresa-familiei-si-copilului-si-a-crestinismului-protestati-si-dvs-formularul-aici

    “BOR nu a miscat un deget pentru Rosia Montana, de exemplu si intotdeauna tine cu “puterea”, pun “” pentru ca nu ii consider la putere. Cum IPS Teofan poate fi inalt preasfintit pe pamant ? Doar creatorul poate alege oameni sfinti si nu oamenii de pe pamant pot alege, care fac numai rele, in minte si in fapta. Zilele SF. Parascheva este ca atunci cand Iisus i-a alungat pe comercianti din templu. Nu au ce cauta comerciantii la Iasi. Manipulati lumea cu religia, comertul si crucile voastre de aur de pe sutana. Unde este smerenia, modestia si viata in saracie si plina de speranta fata de Creator, de acum mii de ani ? Nu mai exista, ca a-ti ajuns sa comercializati in fata bisericilor si sa arborati steagul UE in turla bisericii. Creatorul + natura (nu cea umana) nu va vrea !!! Eu nu inteleg de ce legionarii se alatura bisericii ?
    Am sa postez o imagine in care se cere sa dam bani pentru nu stiu ce sfant. Banii in cer nu exista, Creatorul adevarat si sfintii alesi de el acumm citeva mii de ani, nu au nevoie de mancare si de bani. Nu ca in biblie, plina de inselaciuni si 5 neveste. Nu avem nevoie de astfel de indrumari. Creatorul nu indeamna la ucidere, cum scrie in biblie si nici nu poarta razboaie reigioase, in care ia parte a uneia dintre tari.”

  6. Te rog sa postezi daca vrei, cu link si imagine sau cum vrei, daca vrei, ce inseamna revedenta, ca unii nu stiu :
    http://www.zf.ro/zf-24/renegocierea-deceniului-ce-redevente-vor-plati-companiile-care-exploateaza-petrol-si-gaze-petrom-a-platit-in-2012-ca-redeventa-6-s-la-fiecare-baril-de-titei-extras-in-valoare-de-94s-11348601
    Companiile straine ne iau petrolul si gazele si din ele ne dau ca valoare in bani doar 7 %. Resursele se vor termina pe glob in vreo 20 de ani si vom fi pe picior egal si se vor omori de la alceva, de la pamint poate.

  7. Multumesc, ca acel preot din Skyrim,vom permite, romani, ca strainii sa ne intre pana la urma si in casa si sa ne … sotia si sa ramanem siderati ca mosnegii din parcul Minerva din Iasi si din alte locuri ?

  8. “Pentru simplul motiv că războiul (1962-1989) pe care l-am pierdut noi”

    Nu i-am pierdut noi, a-ti acceptat voi asta ! Cel putin, majoritatea…

  9. Pingback: Noutati | Daciana

  10. Pingback: Noutati, stiri | Daciana

  11. Fostul presedinte ceh Václav Havel a spus ca studentii au fost huliti de catre populatie cand au dorit libertate, in 1989. Cand libertatea, in 1989 a venit, poporul au dat dreptate studentilor.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Velvet_Revolution
    Acum “s-au descoperit nereguli” cu Rosia Montana. Poporul roman poate acum, ca, atunci cum a fost la cehi, ne vor da dreptate. Mie personal nu imi pasa. Au avut 23 de ani timp sa se trezeasca. Am iesit la mitingurile Rosia Montana, dar nu la toate. Guvernul roman a tras de timp. Cred ca va creste redeverenta, in batjocura cu un 1 % sau mai “mult” si vor vrea cianurare. Eu nu vreau cabanii sa ii ia strainii si nici cianurare.

    http://www.realitatea.net/presedintele-comisiei-pentru-rosia-montana-in-99-noi-am-vandut-aurul_1314187.html
    http://www.realitatea.net/proiectul-rosia-montana-respins-de-comisia-speciala-vezi-raportul-comisiei_1314077.html

    Chevron SUSPENDĂ explorarea de la Pungeşti

    http://www.realitatea.net/chevron-suspenda-explorarea-de-la-pungesti_1295201.html

Spune-ți părerea aici: