Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31)

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 2Toate aceste chestii, precum poluarea alimentaţiei omului de rând cu tot felul de substanţe chimice ( clor, iod, fluor etc) care îi distrug creierul fac parte din planurile masonilor şi celor care conduc lumea din umbră, pentru a putea să obţină un control total al tuturor oamenilor – oameni care să fie doar nişte oi, sclavi muncitor moderni care să nu gândească prea mult, să nu se răscoale vreodată şi să nu comenteze niciodată nimic, ci doar să muncească. Ceea ce deja se întâmplă. Citiţi materialul următor:

Substanţa care scade nivelul coeficientului de inteligenţă (adăugată în apă, lapte şi sare) (material de pe financiarul.ro)

Fluorul este promovat ca o substanţă chimică “terapeutică” necesară pentru prevenirea cariilor, însă, această substanţă reduce coeficientul de inteligenţă, calcifiază glanda pineală şi afectează fertilitatea, pe lângă alte efecte adverse pentru sănătate. Nu există nicio îndoială că fluorul scade nivelul coeficientului de inteligenţă, din moment ce rezultatele sunt obţinute în urma cercetării epidemiologice de înaltă calitate, relatează Sayer Ji pentru Wakeup-world.com.

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 7

Spre exemplu, să luăm în considerare concluziile oamenilor de ştiinţă, publicate în 2008, în urma unei cercetări al cărei obiectiv a fost acela de a analiza dacă, în ultimii 20 de ani, expunerea la fluor a crescut riscul, pentru copiii din China, de a avea un IQ redus:

“Copiii care locuiesc într-o zonă cu un grad mare de expunere la fluor au de cinci ori mai multe şanse de a avea un IQ redus, spre deosebire de cei care trăiesc într-o zonă cu un nivel redus al fluorului.” Alte detalii în continuare:

Dar toxicitatea fluorului nu este specifică doar pentru un singur tip de ţesut, ca de exemplu cel neurologic, ci se extinde de-a lungul întregului organism uman şi a fost asociată cu cel puţin 30 de probleme de sănătate diferite, de la calcifierea ţesuturilor moi şi a glandelor endocrine şi până la hipotiroidism.

După câte se pare, agenţiile de reglementare şi operatorii industriali care se folosesc de această substanţă consideră că efectele fluorului de reducere a coeficientului de inteligenţă reprezintă un preţ mult prea mic pentru a avea dinţi “mai sănătoşi” şi mai “atrăgători” (chiar dacă expunerea la fluor duce la fluoroză, o pătare ireversibilă a danturii, adesea o îngălbenire a smalţului dinţilor).

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 5

În spatele propagandei care a transformat un poluant industrial într-un aditiv “terapeutic” – adăugat în apă, sare, lapte, pastă de dinţi – stă ascunsă o problemă de sănătate şi mai serioasă: infertilitatea şi proprietăţile avortive ale fluorului.

În 1994, un studiu a descoperit că expunerea la concentraţiile mari de fluor din apa potabilă este asociată cu o rată redusă a natalităţii. Cercetătorii au revizuit literatura biomedicală privind toxicitatea fluorului şi au descoperit un nivel redus al fertilităţii la majoritatea speciilor de animale studiate. De aici, a apărut întrebarea: fluorul afectează şi rata natalităţii umane?

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 1

“O bază de date americană a sistemelor de apă potabilă a fost utilizată pentru a identifica indicii regiunilor care au înregistrat niveluri ale fluorului de cel puţin 3ppm. Aceste zone erau grupate în 30 de regiuni, întinse de-a lungul a 9 state. Pentru fiecare ţinut, au fost definite două categorii diferite de expunere, iar rata anuală a fertilităţii totale (RFT) pentru femeile din categoria de vârstă 10-49 de ani a fost calculată pentru perioada 1970-1988. În cele mai multe regiuni, s-a confirmat asocierea între o RFT redusă şi nivelurile ridicate de fluor. “

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 3

(13 iunie 2013: Laptele din comerţ e falsificat cu apa, faina, ulei si untura)

Un alt studiu, publicat în 1995, a descoperit că în rândul muncitorilor din fabrici, expunerea la compuşii de fluor era asociată cu un risc crescut de avort spontan:

“Riscul de avort spontan (AVS) a fost calculat în asociere cu agenţii fizici şi chimici, în cadrul unui studiu al angajaţilor a 14 companii producătoare de semiconductori: după analiza a peste 6000 de angajaţi, 506 lucrători actuali şi 385 de foşti angajaţi prezentau acest risc.

Două grupuri de substanţe chimice au reprezentat 45% din excesul de risc de AVS în rândul muncitorilor din camerele de fabricare: solvenţi fotorezistenţi, inclusiv eter de glicol, şi compuşi de fluor utilizaţi în gravură. Femeile expuse la niveluri ridicate din ambii agenţi aveau un risc mai mare de a suferi un avort spontan.”

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 6

Efectul? Din perspectiva manipulării unui număr mare de organisme umane, miliarde dintre ele dependente de resurse limitate, “efectele secundare”, cum ar fi contracepţia şi infertilitatea asociată cu utilizarea substanţelor chimice precum fluorul, ar putea fi considerate efecte colaterale benefice. Un alt efect secundar “convenabil” este amorţeala mentală şi calcifierea glandei pineale, ceea ce face ca populaţia expusă la această substanţă să fie mult mai docilă şi mai uşor de controlat şi manipulat.

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 8

(sursa imaginea cu manipularea TV aici: US Patent 6506148 – Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors)

În mod interesant, medicamentele “antidepresive”, cum ar fi Prozac, conţin fluor, de aici provenind şi numele său chimic de fluoxetină. Cei care au experimentat efectele acestui medicament, ştiu că te poate rupe de realitate sau pur şi simplu îţi poate anestezia emoţiile şi sentimentele.

Realitatea este aceea că un sistem guvernamental, medical, industrial şi internaţional sprijină fluorizarea apei şi a alimentelor, şi va fi nevoie de mulţi ani de muncă pentru a reduce expunerea continuă la compuşii pe bază de fluor.

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor 4

Până atunci avem două drumuri clare pentru reducerea daunelor:

1. Reducerea nivelului de expunere;

2. Consumarea unei alimentaţii bogate în compuşi care diminuează nivelul de toxicitate a fluorului.

Există o serie de compuşi naturali al căror efect, confirmat din punct de vedere experimental, este reducerea toxicităţii fluorului (unele condimente, vitamine, substanţe nutritive, minerale).

Câţiva paşi alimentari simpli, în special includerea în regimul alimentar a unor alimente produse într-un mod organic, pot avea un efect puternic în ceea ce priveşte protecţia noastră în faţa fluorului şi a altor compuşi xenobiotici, la care suntem expuşi în mod constant.

Textul este preluat de aici: Substanţa care scade nivelul coeficientului de inteligenţă (adăugată în apă, lapte şi sare)

Comentariu relevant la acest text: 

Toate elementele din grupa halogenilor [grupa 7] se regasesc in viata noastra si au si proprietatea de distrugere a glandei pineale dacă sunt consumate in cantitati mari: Clor, Brom, Flor, Iod, Astantinul.

Personal am înlocuit de curând pasta de dinţi CLASICĂ, plină de FLUOR TOXIC, cu pastă de dinţi luată din plafar, de la VivaNatura, FĂRĂ FLUOR, şi cu tot felul de plante şi ierburi sănătoase în ea. 

CITIŢI ŞI ARTICOLELE URMĂTOARE, TOT DESPRE PERICOLELE FLUORULUI:

26 noiembrie 2012: Te speli pe dinţi… te speli pe CREIER! – Cu dedicaţie mură în gură pentru cei care, în inconştienţa lor, încă nu au renunţat la otrăvurile de paste de dinţi cu FLUOR toxic (Colgate, Blend a med, Vademecum, Parodontax, Aquafresh, Sensodyne şi orice altă otravă asemănătoare cu florură, flor etc)  – Fluorurarea nu are niciun efect în combatarea cariilor dentare (…) Florizarea conduce la creşterea mortalităţii infantile, provoacă malformaţii congenitale, distruge oasele şi sistemul nervos, scade coeficientul de inteligenţă şi induce stări de obedienţă (…)   Miliarde de oameni de pe planetă sunt păcăliţi să se spele pe dinţi cu o neurotoxină sub pretextul că “salvează lumea de carii” (…)   Chimiştii germani au dezvoltat un program de tratare a apei potabile cu fluorură de sodiu în timpul războiului, cu scopul de a controla populaţia dintr-o anumită zonă. Metoda fusese testată anterior în Germania şi Rusia pe câmpul de luptă pentru a-i face “proşti şi docili” pe prizonierii de război. IG Farben dezvoltase un proiect de fluorurare a apei în ţările ocupate deoarece se descoperise că aceasta produce atrofierea glandei pineale, pentru cel afectat devenind dificilă apărarea libertăţii, el comportându-se foarte docil în faţa autorităţilor (…) Fluorura rămâne şi astăzi una dintre cele mai puternice substante anti-psihotice cunoscute şi reprezintă circa 25% din majoritatea tranchilizantelor (…) Un studiu ştiinţific demonstrează că fluorura distruge creierul  – leziuni neurologice, schimbări neurodegenerative, modificări morfologice în neocortex, hipocampus şi cerebel, precum şi în măduva spinării şi nervul sciatic, disfuncţii motorii, deficit al IQ-ului, dizabilităţi de învăţare, hiperactivitate (ADHD) şi deficienţe cognitive. (…) “Un studiu chinez recent a concluzionat că mici cantităţi de fluorură de sodiu ingerate în apa de băut (sau prin spălatul pe dinţi) diminueaza IQ-ul, în special în rândul copiilor. Acesta este al douăzeci şi patrulea studiu internaţional ce are aceeaşi concluzie. Fluorura de sodiu este legată, de asemenea, de scăderea fertilităţii şi a numărului de spermatozoizi.” SOLUŢIE alternativă: bicarbonat, sare naturală (neiodată, nenimic), sare de mare, cenuşa (preferabil din lemn de viţă de vie) cernută şi amestecată cu apă, paste de dinţi fără fluor şi alte otrăvuri chimicale – în special produsele Gennadent de la Vivanatura (asta folosesc şi recomand şi eu – Emilian)  (articolul în format .doc AICI)

controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti colgate, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei

Harvard confirmă: fluorura reduce IQ-ul copiilor și are legătură cu creșterea incidenței cancerului

Administrarea suplimentară de fluor – argumente pro şi contra

FLUORUL DIN APA POTABILĂ, PASTA DE DINŢI ORI DIN ALIMENTELE CONSERVATE

Toxicitatea fluorului – până şi specialişti americani recunosc toxicitatea fluorului

Codex alimentarius

13 iunie 2013: Laptele din comerţ e falsificat cu apa, faina, ulei si untura

Emilian, 28 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

10 responses to “Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31)

 1. Credeam ca nu o sa amintesti de clor. Apa de la chiuveta are vreo 200 ppm, masurata tu TDS (totalul substantelor dizolvate), cea de la rau trece de 1000 si apa distilata are 1 sau 2. Cum aminteai si tu, o alimentatie sanatoasa, conteaza. Daca omul mananca sanatos (nu E-uri), poate sa se spele pe dinti rar. Oamenii nu se gandesc ca cei de mai deult (cei care mancau sanatos) nu aveau problemele dentare de azi. Majoritatea blolilor provin dintr-o alimentatie incorecta si pentru faptul ca unele microorganisme pe care le avem deja in noi, dar care sunt in simbioza, ne ataca doar cand apar conditii prielnice. Oamenii sa stie ca nu se ia sifilis de pe clanta usii sau dand mana cu o persoana infectata cu hiv. Cei cu hiv si care fac sida, mor majoritatea din cauza patogenilor oportunisti.

  • Corect in mare masura ce spuneti legat de boli, alimentatie, simbioza cu microorgansime care ne atacva doar atunci cand au conditii prielnice.Realitatea trista insa e ca astazi apa, alimentatie, aer…TOT mediu e poluat.Desi s-au inventat multe lucruri benefice pentru a reface ce se poate din mediul si an e ajuta sa supravietuim(inclusiv filtrul de apa pentru cloruri si flururi si alte chimicale, pesticide,nititi, nitrati, metale grele, particule radioactive si cam tot ce inseamna contaminant cunoscut in apa : water-ionizers.info/produs/ultrawater-filtru-apa/) ce bine ar fi ca in loc sa dam banii pe toate accesorile inventate de stiinta sa refacem cat de cat din mediu,, sa putem manca rosia si strugurele ca atare, fara sa trebuiasca sa el spalam in 3 ape filtrate su ionizate, sa nu dam bani pe filtre de apa, de aer, de etc….REALIZABIL sau UTOPIE? O data se cheltuie sa poluam(cu pesticide, chimicale, etc) , inca o data sa le indepartam.

 2. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119) | CE-I CU NOI?

 3. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 4. Pingback: Solutii daca nu poti face copii: adoptia sau preluarea in grija a unui copil ca asistent maternal profesionist. Instinctul biologic de a fi mama (fam6) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 5. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 6. Pingback: Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 7. Eu de mult timp nu mai folosesc o pasta de dinti chimica cu flour. La sfatul medicul am inceput sa folosesc pasta de dinti naturala cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation. As vrea mai adaug si eu cateva informatii legate de flour:
  Fluorul este foarte activ, chiar si in cantitati infime – inhiband numeroase enzime si este mutagen – determina mutatii genetice la nivel ADN. Testata pe sobolani timp de un an, apa fluorizata a determinat modificari morfologice a nivelul rinichilor si creierului, acumulari mari de aluminiu in creier si simptome asociate bolii Alzheimer.
  Alte studii independente si cercetatori cu reputatie, au demonstrat legatura intre ingerarea zilnica a Fluorurii de Sodiu si urmatoarele probleme de sanatate:
  -Disfunctii ale Tiroidei – care afecteaza intregul sistem endocrin conducand la diverse dereglari, inclusiv obezitate.
  -Disfunctii Neurologice – IQ micsorat, incapacitatea de concentrare asupra sarcinilor, letargie si oboseala psihica.
  -Blocarea secretiei de melatonina, fapt care scade imunitatea impotriva bolilor, accelereaza imbatranirea, produce dereglari ale somnului.
  -Calcifierea glandei pineale, ce controleaza instalarea pubertatii.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s