Adevarul despre premierul Victor Ponta care ne zbarleste parul. E grav! Acest individ anormal ne este prim ministru?! (pol149)

Adevarul despre premierul Victor Ponta care ne zbarleste parul. E grav! Acest individ anormal ne este prim ministru romaniei coruptie, colaborare ofiter securitate relatii sexuale minori violenteIată peste ce chestie interesantă am dat pe blogul domnului Ion Coja, o a doua scrisoare deschisă a senatorului de Satu Mare Valer Marian, către premierul Victor Ponta:

(ASTEA SUNT ÎNTREBĂRI ADEVĂRATE, NU GUNOAIELE PE CARE LE PUN REPORTERII SAU JURNALIŞTII LU’ PEŞTE PE LA CONFERINŢE SAU TELEVIZOR !!!)

A doua scrisoare deschisă către Victor Ponta

Cetăţene prim-ministru,

Având în vedere că sesiunea parlamentară s-a încheiat săptămâna trecută, vă transmit o scrisoare deschisă cu statut de interpelare, urmând să o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin această scrisoare-interpelare, să vă adresez mai multe întrebări legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul şi prezentul dumneavoastră, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplă declaraţie politică intitulată „Victoraş, ai grijă de copii!”, pe care am anunţat-o de altfel. Chiar dacă aspectele mai grave şi interesante din această declaraţie au fost verificate şi răsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca şi dumneavoastră, am decis să respect o regulă străveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultă şi cealaltă parte), pe care dumneavoastră nu aţi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider că după nefastul episod Ceauşescu, românii au dreptul să cunoască părţile mai întunecate din biografia conducătorilor lor.

Aşadar şi prin urmare, vă solicit să răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?

2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?

3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?

4. Dacă, după ce aţi devenit procuror, le-aţi sprijinit pe mama dumneavoastră şi pe o mătuşă a dumneavoastră, să acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Ţapului (Buşteni), moştenită de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pătrăşcanu?

5. Dacă este adevărat că, în timp ce eraţi procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aţi soluţionat un singur dosar cu rechizitoriu şi că în acesta s-a pronunţat soluţie de achitare?

6. Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

7. Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?

8. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?  (detalii despre asta găsiţi şi AICI)

CONTINUAREA AICI (22 de întrebări în total).

Update:

1 nov 2013: http://capitalismpepaine.ro/2013/11/01/huliganul-ponta-viorel/

22 oct 2013: In genunchi pe sub “sortul” unchiului Sam…

20 oct 2013: DEZVĂLUIRI REVOLTĂTOARE DESPRE PONTA!

21 oct 2013: Scrisoare deschisă domnului prim ministru VVP – întrebări despre Roşia Montană şi Gaze de şist

27 iulie 2013: Ponta dat pe mâna justiției? / Senatorul Valer Marian: Plângere penală împotriva premierului Victor Ponta.   DA!!!

Citiţi şi: http://atreiaforta.wordpress.com/2013/10/09/flavian-gradeanu-scrisoare-deschisa-adresata-domnului-prim-ministru-victor-ponta/

De-am avea mai mulţi jurnalişti de investigaţie liberi şi profesionişti în această ţară ce bine ar fi…

CEVA SUPERB – Victor Ponta în campania electorală din nov 2012 :

Emilian, 9 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

13 responses to “Adevarul despre premierul Victor Ponta care ne zbarleste parul. E grav! Acest individ anormal ne este prim ministru?! (pol149)

 1. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 2. Pingback: Relele prim ministrului Victor Ponta intr-o noua scrisoare deschisa – de la fostul comandant al Garnizoanei Piatra Neamt, colonelul (r) Ion Mierlici (pol156) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 3. CEL MAI MARE CLAN MAFIOT DIN TARA !
  Victor Ponta fiind in concediu a lasat pe vicepremierul sau Gabriel Oprea , generalul cu patru stele al lui Basescu Traian , din UNPR la conducerea guvernului cu puteri depline ! Pai daca Basescu nu i-a retras din stele dupa plecarea la USL , catalogata de unii tradare , inseamna ca inca mai e generalul credincios al presedintelui si prin urmare avem in fruntea guvernului USL un subordonat al lui Basescu ! Dar cum Cristian Diaconescu fostul contracandidat al lui Victor Ponta la sefia PSD a trecut intocmai si la timp in functia de consilier prezidential la Basescu , probabil ca Victor Ponta era mult mai credibil si credincios de a fost ajutat sa castige sefia PSD prin mutarea unui pion , iar coabitarea Ponta – Basescu – USL a fost posibila si prospera !

  PENTRU : USL-listi ; PDL-listi ; UNPR-risti ; PSD-disti ; PNL-isti ; BASISTI ; PONTISTI ; ANTONISTI ; COCALARI ; MANELISTI ; SI MULTI ALTII !

  NISTE HOTI ORDINARI SI BORFASI PERFIZI ISI BAT JOC DE TARA NOASTA SI DE NOI CU GARGARA LOR SI VRAJEALA DE PUSCARIE DE CARE M-AM SATURAT ! DOAR SHOW SI GARGARA LA TV . , SUNT IMPREUNA SI NE FURA PRIN ROTATIE !

  • Da, asa este. De aceea trebuie sa apara cat mai repede oameni noi, de buna credinta, care sa coaguleze forta binelui. Poate om avea si noi o data in viata pe cine sa votam cu inima implinita.

 4. Totul este foarte credibil .Cunosc oameni care au lucrat la una din vilele de la Poiana Tapului.Victoras si Daciana veneau la 2,3 zile el cu niste doze de Haineken ptr. muncitori,ea cu ifose schimbind des gresia si faianta deabia puse(nu-i mai placeau culorile,vazuse altceva la Bruxelles).In legatura cu tatal Ponta tin perfect minte(am memorie vizuala) in Academia Catavencu(nu o luase Vantu-nici la propriu nici la figurat),in anii 2000-era la Corpul de Control al Bombonelului,a aparut informatia la care nu s-a mai referit nimeni ca tatal Ponta a fost pe vremea lui Dej : Procuror General al Republicii Populare Romane toata elita tarii umplind puscariile si Delta si canalul la cererea si cu semnatura acestuia

  • Da, ar trebui sa fie deja clar pentru toata lumea ca Ponta a ajuns prim ministru pentru ca este “omul sistemului” (mafiot si corupt) care conduce România. E exact la fel ca ceilalti politicieni corupti care au distrus Romania.

 5. Pingback: PROTEST in strada 1 septembrie 2013 pentru ROSIA MONTANA si impotriva exploatarii Gazelor de Şist, in Bucuresti la Universitate si in toata Romania (pol160) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 6. UN BUN POLITICIAN de cand este el au mai disparut cativa care aveau dosarele penale ascunse sub masa …dar singur nu este suficent de TARE iar cu antonescu o sa-si piarda din credibilitate . Eu zic ca intelectualii de la PRM cu un nou conducator(ne rasist ) ROMAN ar putea fii de folos inrtegului PSD si ROMANIEI

 7. apropo OAMENI NOI si daca o sa aduceti pe obama cu merchel ….veceurile tot murdare o sa fiie de mintit tot atata o sa se minta si boi nu o sa aveti destui care sa-l inpinga pe actualul roman (cu multe diplome ) la munca …….

 8. NOI ROMANII AM INVATAT IN 23 DE ANI :jos guvernul ,jos basescu ,jos nastase ,jos albitrul X,jos antrenorul X samd… in loc sa ne gandim ca in primii 7 ani de acasa copiii au fost mai mult singurii (ca unul din parinti este plecat **la lucru in strainatate **, ca dascalii in ultimii 23 de ani au cerut spaga si nu au dat decat diplome de teorie nu si de practica ,ca respectul care l-am avut cu 23 de ani inainte de militian nu il mai avem fata de politistul de azi (ca urmare suntem tara cu cele mai multe accidente cu fuga de la fata accidentului ) ca domnul doctor a invatat in ultimi 23 de ani MULT mai putina meseria ….dar in schimb a invatat si el sa intinda tot mai tare mana , ca acum 23 de ani toti aveau de munca si le ajungea si banii de intretinere si acum NU . Eu ca roman de buna credinta sunt convins ca asta ar trebuii noi romanii sa invatam sa fim noi cei care stim ce vrem ,ce avem de facut fiiecare la locul lui si ce a invatat , sa nu ne intereseze capra vecinului si sa nu fim tot timpul** gica contra** ,sa nu dam jos tot ce defapt am construit si votat ….pentru ca asa o majoritate mare ca la ultimele votari nu a avut romania in ultimii 23 de ani. Cel mai bun lucru care il putem face este sa credem in noi si sa facem ce au facut nemti care dupa razboi au pus mana la ei acasa sa faca curat si nu au fugit in alte tari ca sa fie slugi la altii ,cat despre POLITICA nemti i-au lasat so faca pe cei care se pricepeau si o fac si azi …si nu o fac rau !!

  • Ok, concluzionez că esti unul din cei care au votat USL la ultimele alegeri. Si eu am votat, dar spre deosebire de tine, fara asteptari. CU MULTE PRETENTII (normale!), dar fără asteptari. Ideea e ca dureaza ceva timp pana cand oamenii care au asteptari sa se convinga ca oamenii pe care i-au votat sunt pur si simplu niste putregaie. Deci, dupa ce va trece acel timp (diferit de la un om la altul), vei realiza si tu ca PONTA si guvernarea sa reprezintă CORUPTI, REA CREDINŢĂ, MOARTEA. In rest, da avem toate problemele de care zici. Dar TOATE sunt cauzate de factorul politic. TOT TIMPUL! TOATE PROBLEMELE! Iar in prezent, factorul politic care le genereaza este in principiu actuala guvernare si actualii parlamentari corupti din Parlamentul Romaniei. Nu poti sa iti vezi de treaba ta, sa fii bun, sa faci lucruri bune, pentru ca SISTEMUL MAFIOT CORUPT in care traim ITI VA DA IN CAP INEVITABIL. SI NIMIC NU VA MERGE CALUMEA pana cand nu STARPIM ACEST SISTEM CRIMINAL, patronat de toate bestiile precum: Băsescu, PDL, Ponta USL etc.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s