Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75)

Exemple comportamente distrugerea mentala a romanilor Reactia gresita a oamenilor diferite situatii Societatea romaneasca distrusa atitudine Romania ignoranta egoism obedienta educatie creierAm scris de curând pe blog despre cum românii (nu toţi) sunt distruşi mental. Citiţi acel text ÎNAINTE de a citi continuarea articolului de faţă. Am explicat în textul trecut că atunci când vorbesc de distrugerea mentală a românilor NU mă refer la inteligenţă, cultură generală, IQ sau alte chestii de genul ăsta ci mă refer la gradul de CONŞTIENTIZARE A LUMII ÎN CARE TRĂIM şi la modul în care ne raportăm la viaţa pe care o avem şi lumea în care trăim. De fapt, nu doar românii sunt distruşi mental din acest punct de vedere, ci chiar şi mase de cetăţeni din alte popoare europene, mai “civilizate” decât al nostru.

Acum, am zis că poate ar fi interesantă şi o continuare a textului trecut, cu nişte exemple concrete de comportamente care denotă ideea de distrugere mentală a românilor la care făceam referire. Cu toţii suntem distruşi mental. Unii într-o măsură ma mică, alţii într-o măsură mai mare. Simplul fapt că în prezent România este UN DEZASTRU economic – politic – social demonstrează acest lucru. Am închis ochii (noi, ca popor) şi am acceptat tot ce au făcut politicienii corupţi, până când România a ajuns pe moarte. Suntem cu toţii vinovaţi, într-o măsură mai mică sau mai mare. La aproape toţi oamenii se pot observa una sau mai multe dintre reacţiile negative şi nocive societăţii prezentate mai jos. Luaţi aminte şi încercaţi să îmbunătăţiţi la voi ce e de îmbunătăţit.

Citiţi în continuare exemple de reacţii greşite ale oamenilor în diferite situaţii, şi observaţi cum toate acestea susţin o societate distrusă la cap. Detalii în continuare:

Românii distruşi mental sunt cei care nu sunt în stare (din multiple motive explicate în textul trecut) să conştientizeze ce se întâmplă în jurul lor, să conştientizeze adevărul, realitatea reală din viaţa lor. De ce este importantă conştientizarea realităţii din jur? PENTRU CĂ PLECÂND DE LA O MINCIUNĂ, DE LA O ILUZIE, NU AI CUM SĂ AI O VIAŢĂ FERICITĂ! NU ai cum să ai bunăstare (fizică şi/sau psihică). NU ai cum să ai o viaţă normală dacă FUNDAŢIA este ceva greşit, ceva fals, de proastă calitate. INFORMAŢIA de bună calitate este o componentă DE BAZĂ a fundaţiei vieţii noastre. Iar informaţie relevantă şi benefică vieţii noastre EXISTĂ DIN BELŞUG ÎN JURUL NOSTRU. Dar… pentru că oamenii sunt distruşi mental, refuză să o caute, să o găsească, să o conştientizeze şi mai ales să o aplice. De fapt ideea generală asta este: românii sunt distruşi mental pentru că IGNORĂ informaţii care le-ar putea îmbunătăţi viaţa.

Detalii găsiţi şi în textul Cea mai mare problemă a omenirii. Realitatea reală din jur o găsiţi în textul Review on Romania.

Nu pot să încep cu exemplele de distrugere mentală până când nu repet ceea ce am spus şi în textul trecut: DISTRUGEREA MENTALĂ A ROMÂNILOR A FOST PREMEDITATĂ. A fost premeditată pentru că, oriunde pe planetă, un popor prost educat, îndobitocit, distrus mental, ESTE MULT MAI UŞOR DE CONTROLAT! De aceea şi alte popoare ale Europei şi lumii sunt distruse mental – pentru a fi mai uşor controlate! Pentru că despre asta este vorba. Să fim nişte oi, să fim nişte sclavi cuminţi. Reţeta de distrugere mentală a popoarelor (explicată detaliat în textul trecut) se aplică peste tot în lume. În România era MUSAI să se aplice pentru că poporul nostru a demonstrat deja în istoria sa că ESTE CAPABIL DE LUCRURI MINUNATE care au ameninţat într-un fel sau altul MONOPOLUL, CONDUCEREA MAFIOTĂ a celor care conduc lumea din umbră. Un exemplu elocvent în acest sens este ECONOMIA ROMÂNIEI din ultimii ani de comunism. Sigur că propaganda celor care conduc lumea din umbră şi care au orchestrat Lovitura de stat din ’89, ne-a intoxicat în ultimii ani cu chestii de genul “Comunismul = Moartea” , “Ceauşescu = un dictator criminal nenorocit = MOARTEA” etc. Nu stau să intru în detalii, să ne referim doar la economia României. Păi, în anii premergători loviturii de stat, Economia României patronată de dictatorul (na!)  CEAUŞESCU era FOARTE ŞMECHERĂ! DAR PE BUNE! NU cum “duduia economia” României în 2008 – o iluzie imbecilă creată de bula imobiliară. Deci, în 1989, ERAM FOARTE ŞMECHERI CA ŢARĂ. Poporul nostru a reuşit să creeze şi să susţină o economie extraordinară PE PLAN MONDIAL, economie care NU AVEA NEVOIE de ajutor extern. ERAM INDEPENDENŢI şi exportam în toată lumea la greu! Iar Ceauşescu urma (după ce a plătit integral datoria externă a României) să ajute şi alte state să fie independente de finanţele mondiale mârşave din occident (gen FMI), prin crearea unei bănci de rang internaţional, cu sediul la Bucureşti. Toate aceste lucruri nu au convenit “marilor puteri” şi celor care conduc lumea din umbră, aşa că Ceauşescu a ajuns să fie într-un final asasinat, la fel ca Saddam Hussein, Gaddafi etc. (despre Gaddafi ceva bun AICI, despre Ceauşescu şi economia lui AICI).

Dar să revenim la distrugerea noastră mentală.

Distrugerea poporului român a avut loc după 1990 într-un mod premeditat, prin “concursul” marionetelor politice de la Bucureşti – instrumente în mâna celor care conduc lumea, prin distrugerea industriei, economiei, privatizări împotriva interesului României, sărăcirea populaţiei, distrugerea sistemului de învăţământ şi cumpărarea mass-mediei -> singurele entităţi care ar fi putut să educe oamenii (la scară largă) privind realitatea reală din jur.

În prezent, milioane de români au emigrat pentru o viaţă mai bună. Printre ei şi români conştienţi, informaţi, capabili care ar fi putut construi o Românie glorioasă (ce expresie comunistică) dacă România nu ar fi fost CĂPUŞATĂ la toate nivelurile de către găinarii de politicieni români corupţi mafioţi care ne distrug viaţa în fiecare zi. În ţară au rămas şi oameni valoroşi, care dintr-un motiv sau altul (lipsă de încredere în sine, bătrâneţe, familie, patriotism, “nebunie” etc) au ales să nu plece peste hotare. Din păcate însă, majoritatea românilor rămaşi în ţară (dar, nicio grjiă, şi foarte mulţi din cei plecaţi în afară) sunt din păcate distruşi mental, conform explicaţiilor date deja mai sus şi în textul trecut, adică, raportat la conştientizarea lumii reale din jur.

Distrugerea mentală a românilor se observă concret prin REACŢIILE – COMPORTAMENTELE pe care le au românii în anumite situaţii. Haideţi să luăm, în sfârşit, exemple:

(despre multe dintre aceste lucruri am mai vorbit pe blog, dar să le reluăm pentru o fixare mai bună a informaţiei în capul cititorului)

Exemple comportamente observate la oamenii distruşi mental (distruşi mental legat de conştientizarea lumii şi a vieţii). Distrugerea mentală duce la (ordine aleatorie):

1. IGNORANŢĂ/NEPĂSARE faţă de ce se întâmplă în jur; IGNORANŢĂ FAŢĂ DE NOUA ORDINE MONDIALĂ, faţă de politică şi tot ce ţine de ea (ca şi cum aceste lucruri nu ţi-ar afecta viaţa în mod direct şi dramatic chiar dacă eşti bogat).

Atunci când vedem oameni care refuză pur şi simplu orice informaţii legate de cei care conduc lumea din umbră, de Noua Ordine Mondială etc, avem de-a face cu oameni distruşi mental. Atunci când avem de-a face cu oameni care spun “pe mine nu mă interesează politica” sau “nu mă interesează că mă supraveghează tot timpul – dacă nu fac nimic rău nu e nicio problemă” sau “nu mă interesează că vor fi introduse carduri electronice cu microcip – foarte bine! să fie bine ca să nu fie rău!”… în toate aceste cazuri şi multe multe altele avem de-a face cu oameni distruşi mental. Cum să nu te intereseze când lucrurile astea te afectează atât de mult? Dar… exact asta e scopul celor care ne conduc… să ne distrugă mental ca să nu înţelegem nimic şi să nu ne pese… Au reuşit!

De ce nu sunt interesaţi românii de Noua Ordine Mondială? Detalii AICI.

Lucrurile pe care le ignoră românii le găsiţi înşirate în textul Review on Romania.

2. IGNORANŢĂ FAŢĂ DE PROPRIA VIAŢĂ, faţă de viaţa copiilor şi a familiei

Lipsa purtării centurii de siguranţă când mergi cu maşina (inclusiv pasagerii din spate); transportarea copiilor în maşină într-un mod greşit (detalii AICI); traversarea străzii ca pieton prin loc necorespunzător cu căşti în urechi şi şapcă pe ochi; stat la terase în centrul vechi din Bucureşti lângă clădiri care stau să cadă; mersul pe trotuare iarna fără să verifici dacă de pe acoperişul clădirii pe lângă care treci urmează să-ţi cadă un ţurţure în cap sau nu; mersul pe bicicletă fără cască; urcatul în maşină cu şoferi cretini care conduc periculos etc etc etc;

3. IGNORANŢĂ FAŢĂ DE PROPRIA SĂNĂTATE,

Spuneţi voi: dacă îţi ignori propria sănătate eşti întreg la cap sau nu? De ce ţi-ai ignora propria sănătate, când de ea DEPINDE DIRECT BUNĂSTAREA TA? Există un singur răspuns: pentru că eşti distrus mental. Exemple: ignorarea faptului că e uşor să te laşi de fumat (detalii AICI); ignorarea avertizărilor privind otrava din mâncare (monoglutamat, E-uri, aspartam, mezeluri, dulciuri colorate, băuturi carbogazoase, îngheţată, carne injectată cu otravă etc) (detalii AICI); ignorarea avertizărilor privind toxicitatea vaccinurilor (detalii AICI); ignorarea periculozităţii privitului la TV (detalii AICI); ignorarea faptului că industria farmaceutică face o grămadă de bani pe spinarea pacienţilor şi continuarea să foloseşti la greu pastile pentru orice problemă medicală (detalii AICI); ignorarea tratamentelor naturiste; lipsa de mişcare (atunci când oamenii sănătoşi, fără probleme locomotorii, odihniţi şi mâncaţi o iau pe scările rulante la metrou – aia este distrugere mentală – pentru că iroseşti oportunitatea de a face puţină mişcare pe scările normale, punând astfel sistemul limfatic în acţiune, sistem care îţi detoxifică organismul); ignorarea calităţii aerului respirat; ignorarea calităţii apei băute; ignorarea faptului că solarele de bronzat sunt cancerigene; ignorarea importanţei luminii solare (detalii AICI), ignorarea faptului că TE POŢI VINDECA DE CANCER dacă aplici tratamentele corecte, ignorarea faptului că îţi distrugi ochii dacă priveşti prea mult timp la distanţă mică (tv, calculator, laptop, telefon mobil, tabletă, citit etc) şi că îţi distrugi urechile dacă asculţi muzică prea tare la căşti, ignorarea faptului că radiaţiile telefoanelor mobile sunt nocive creierului şi că vorbirea la telefon fără hands free CU FIR este cea mai nocivă etc etc etc;

4. IGNORANŢĂ FAŢĂ DE IMPORANŢA EDUCAŢIEI COPIILOR

Copiii sunt viitorul unei naţiuni. Cu copii distruşi avem o naţiune distrusă. De aceea copii sunt de bază, iar educaţia copiilor este esenţială pentru a avea un popor viitor VIU, nu adormit cum este în prezent.

Din păcate, părinţii români cred că un copil are în principal nevoie de HRANĂ (mâncare) şi SĂ FIE FERICIT (să râdă). Dacă un părinte vede la copilul lui aceste 2 elemente împlinite, GATA! Şi-a făcut datoria de părinte model excelent! Din păcate însă, o componentă de bază în viaţa copilului (viitorului adult) este EDUCAŢIA. Părinţii români NU ŞTIU SĂ ÎŞI EDUCE COPII (este logic, pentru că foarte mulţi dintre ei nu sunt nici ei educaţi la rândul lor – motive explicate deja în textul trecut). Deşi acest lucru este larg răspândit, poate că nu este un exemplu chiar atât de evident de distrugere mentală. Aşa că haideţi să vă dau unul, pe acelaşi subiect, mai concret: Am o cunoştinţă care a făcut 2 copii. La un moment dat a realizat în sinea ei, şi a şi verbalizat (mi-a zis) că nu prea ştie cum să îşi educe copii. Şi sunt multe aspecte la care nu făcea faţă (alimentaţie, şcoală, cumpărături, socializare cu alţi copii, agresivitate în casă etc). I-am zis: “Sunt o grămadă de materiale pe internet care te învaţă cum să faci aia, cum să faci ailaltă. Se găsesc o grămadă de sfaturi bune despre CUM să-ţi creşti copiii. Trebuie doar să le citeşti şi să le aplici! Atât!” Dându-mi seama (ştiind deja) că oamenii în general nu sunt în stare să mişte un băţ pentru schimbarea unui comportament greşit, i-am trimis şi link prin mail către arhiva unui site cu articole relevante pentru creşterea copiilor. Şi i-am zis: “Uite, intri o dată pe zi pe link-ul ăsta şi citeşti doar UN ARTICOL de acolo. Le iei pe toate pe rând şi citeşti DOAR UN ARTICOL PE ZI! Îţi ia 3 minute să îl citeşti!” … A citit ceva? NU! Acest refuz al informaţiei relevante şi utile pentru bunăstarea vieţii tale, CHIAR ŞI CÂND E MURĂ ÎN GURĂ, denotă o distrugere mentală a creierului capului. Dar atenţie: ce v-am povestit este un caz semi-fericit. Persoana respectivă CONŞTIENTIZASE că nu prea se pricepe să crească copii. Şi nu doar atât, dar a şi căutat să înveţe, a întrebat pe cineva în legătură cu asta. S-a poticnit la partea cu cititu-aplicatul informaţiei, dar TOT E CEVA faţă de CEI MAI MULŢI părinţi care NICI MĂCAR NU SE GÂNDESC O SECUNDĂ LA EDUCAŢIA COPIILOR LOR. Tot ce e important pentru masele de părinţi români este să aibă copilu’ ce băga la maţ (hidoasă expresie dar denotă exact ce îi preocupă pe ei în primul rând – de aceea vedem părinţi care aleargă cu linguriţa de mâncare după al lor copil deşi are deja 8-9 ani), să râdă copilul (nu contează că mai târziu societatea, dar şi el, te vor înjura că nu l-ai educat calumea) şi privind educaţia – dacă a intrat copilu la şcoală GATA- “BOIERIE! Mi-l educă şcoala!” (Da da, s-o crezi tu!). Apoi… dacă a intrat la liceu “Dăşteptu’ lu’ mama!”. Dacă a ajuns copilu’ la Facultate – părinţii români sunt în extaz. Nu mai contează că mediul universitar românesc este în principiu UN GUNOI care produce rebuturi care nu sunt acceptate pe piaţa muncii… important este că va avea o bucată de hârtie numită diplomă, cu care se va putea şterge la fund.

EDUCAŢIA REALĂ a copilului este DE BAZĂ pentru bunăstarea lui atunci când va ajunge adult, pentru bunăstarea familiei în care este crescut şi pentru bunăstarea SOCIETĂŢII! Neconştientizarea acestui lucru denotă distrugere mentală. Detalii şi aici: Greselile parintilor in educatia copilului. Parintii romani sunt prost educati si inconstienti. Ce înseamnă educaţie reală găsiţi pe scurt AICI.

5. GÂNDIREA PE TERMEN SCURT ÎN LOC DE GÂNDIRE PE TERMEN LUNG

Atunci când tot ce facem este pentru binele nostru de acum, din prezent, NU avem nicio şansă să ne asigurăm binele din viitor. Ce este mai important? Binele de acum, din prezent, sau bunăstarea tot restului vieţii noastre? Dacă gândim doar de pe azi pe mâine nu avem nicio şansă să distrugem sistemul putred, corupt şi mafiot care ne controlează ca popoare. Faptul că în prezent oamenii nu pot (nu sunt în stare) sau nu vor să gândească şi să acţioneze pentru binele pe termen lung denotă distrugere mentală. Mai multe detalii despre asta (inclusiv exemple concrete) în textul de AICI.

6. EGOISM faţă de binele comunităţii în care trăim, LIPSA DE UNITATE, LIPSA DE SOLIDARITATE

Trăirea vieţii după legile junglei, în mod egoistic – “să-mi fie mie bine, nu mă interesează de restul!”, denotă distrugere mentală, acesta fiind un comportament ideal pentru elitele care ne ţin drept sclavi, pentru că un popor dezbinat, cu oameni care nu sunt în stare să se unească pentru atingerea unui ţel comun, cu oameni care nu sunt în stare să fie uniţi şi să manifeste solidaritate, este un popor DISTRUS care nu are nicio şansă la independenţă, suveranitate şi bunăstare. Observ “legea junglei” în fiecare zi în Bucureşti, atunci când oamenii sunt orbi la problemele celorlalţi oameni şi când oamenii acţionează DOAR pentru a-şi atinge interesul personal, INDIFERENT dacă asta înseamnă să calce peste cadavrele altora. Exemplele sunt nenumărate, nici nu mai stau să le înşir. Există oameni care au impresia că altruism înseamnă să dai un ban unui cerşetor şi GATA, nici nu realizând că de fapt, chiar şi oferirea de bani unui cerşetor poate fi un act pur egoistic, pe care îl faci pentru a te simţi tu mai bine psihic. Altruism înseamnă să-ţi pese pe bune de soarta celor din jur (NU DOAR A FAMILIEI, PRIETENILOR şi CUNOŞTINŢELOR) şi înseamnă să acţionezi în consecinţă, prin chestii micuţe zi de zi şi prin chestii mai importante atunci când se iveşte ocazia.

UPDATE: Tot la egoism și ignoranță față de cei din jur, față de comunitate aș adăuga și NEDIRECȚIONAREA celor 2% din impozitul pe venit către o Asociație / un ONG. Deși există această posibilitate, doar un sfert dintre românii care pot face legal această direcționare, o și fac an de an. Restul, preferă să lase acei bani pe mâna clasei politice corupte. Acest comportament denotă distrugere mentală. Detalii despre Campania 2% AICI.

7. IMPRESIA CĂ TU ŞTII DEJA TOT CE E DE ŞTIUT. Lipsa de conştientizare a faptului că NU SUNTEM DUMNEZEI!

Lipsa de conştientizare a faptului că poţi greşi

Oamenii trebuie să realizeze că pot greşi şi că pot cunoaşte informaţii eronate. Atunci când ne susţinem un punct de vedere trebuie să fim tot timpul dispuşi să ni-l schimbăm, dacă cineva ne aduce argumente logice, plauzibile, imporante şi relevante. Cei mai mulţi oameni ŢIN MORŢIŞ de părerea lor. Părerea lor e Dumnezeu! EI SUNT DUMNEZEU. Când vom realiza că NU suntem Dumnezeu şi că nu deţinem adevărul absolut şi că nu avem tot timpul dreptate şi că nu cunoaştem cele mai bune şi perfecte soluţii etc etc etc, poporul român va fi evoluat cu câteva trepte. Trebuie să conştientizăm tot timpul că există foarte multe şanse ca pe planeta asta să existe undeva accesibil nişte informaţii care să ne demonstreze că ceea ce ştim-credem-gândim este greşit. Ignorarea, nepăsarea, neconştientizarea acestui lucru denotă distrugere mentală.

Lipsa de căutare a altor informaţii

Dacă am realizat că nu suntem Dumnezei, tre să căutăm pe net sau în altă parte mai multe informaţii atunci când nu ştim ceva sau când presupunem ceva. Mintea noastră nu este Dumnezeu. NOI nu ştim tot. Dar ne putem informa. Prea mulţi cred că ştiu suficient pe un anumit subiect fără să fi citit mai mult de 2 pagini. Un exemplu este aici lăsatul de fumat. Fumătorii au impresia că ştiu ce presupune lăsatul de fumat. În realitate, cei mai mulţi dintre ei habar n-au. Dar nici n-ar fi dispuşi să citească mai mult, de exemplu când le recomanzi acest GHID.

8. OBEDIENŢĂ faţă de autoritate, faţă de sistem. ÎNCREDERE NEMĂSURATĂ şi/sau ORBEASCă în autoritate

Există nenumărate surse de “autorităţi”. Iată câteva:

Autoritatea poate fi TELEVIZORUL, postul de televiziune în care avem încredere, site-ul de ştiri sau ziarul pe care îl citim – se poate vedea distrugerea mentală atunci când oamenii urmăresc DOAR un singur post de ştiri pentru a se informa sau DOAR un singur site pe net. Un exemplu aici este încrederea orbească a anti-băsiştilor sinceri în Antena3. Sau… încrederea orbească a băsiştilor în B1 Tv şi Hotnews :). (exemplu dat de Silviu Pricope). Distrugerea mentală se vede atunci când luăm de bune toate informaţiile primite prin aceste canale media, fără să le trecem vreun pic prin filtrul gândirii, fără să verificăm şi alte surse etc; citiţi şi ASTA. Vezi și Ce învățăm de la TV.

Autoritatea poate fi SITE-ul de internet SPECIALIZAT pe o anumită temă (site de “nişă”) – de exemplu site-uri despre medicină, site-uri despre creşterea copiilor etc. De exemplu site-uri precum copilul.ro sau sfatulmedicului.ro îţi impun încredere prin însuşi numele lor. Impresia care se creează este că tot ce citim acolo este REAL, CORECT şi NUMA BUN DE APLICAT în viaţa de zi cu zi. “Am citit pe copilul.ro – tre să ştie ei ce e mai bine pentru copil, au site dedicat exclusiv chestiei ăsteia!” sau “Am citit pe sfatulmedicului.ro – tre să ştie ei ce e mai bine pentru sănătatea noastră, doar sunt medici şi persoane avizate, care vorbesc exclusiv despre boli şi sănătate, deci – să avem încredere orbească în ei!”. Astfel de abordări, de încredere fără limite şi fără rezerve în nişte astfel de “autorităţi” desfiinţează orice simţ critic, orice proprie analiză şi gândire. De exemplu site-ul copilul.ro recomandă femeilor gravide să mănânce înghețată în timpul sarcinii, în lista cu ”variante sănătoase de dulce pe care să le savurezi în sarcina”, deși înghețata este o pastă chimică otrăvitoare…

Autoritate sunt și CERCETĂTORII lu’ pește prăjit și INSTITUTELE DE SONDARE, care vin cu sondaje și cercetări făcute în nu știu ce mod ultra științific și profesionist, în laboratoare ultra performante și institute de sondare ”respectate” etc ca să ne impresioneze și noi să ne uităm la ei ca la Dumnezei. Aceștia vin și ne spun ei cum stă treaba, iar noi trebuie să fim pur și simplu distruși mental și să îi credem pe cuvânt. Știți care e o regulă simplă (dar nu perfectă) prin care vă puteți da seama când să NU aveți încredere în ce vă spune cineva? Dacă poate avea un interes ascuns să te mintă înseamnă că există șanse să-ți fie livrată o informație falsă. Să luăm un exemplu: Institutul de sondare x spune că politicianul y are 90% în sondaje. Poate avea institutul ăla vreun interes/motiv să mă mintă? BINEÎNȚELES! Studiul respectiv a fost făcut la comanda politicianului y și pe banii lui! Există nenumărate astfel de exemple privind studiile, cercetările și sondajele care sunt livrate publicului larg… Tre’ să fim cretini să avem încredere orbească în așa ceva… Citiți aici ceva bun: Manipularea prin sondaje.

Autoritatea poate fi PREŞEDINTELE STATULUI – nu contează ce face, ce spune, cât fură, ce NU face deși ar trebui, cât minte, cum distruge țara, contează să fie charismatic și să pară că e serios, stăpân pe situație (”ia uite ce OM DE STAT, știe el ce face acolo”) (halal criterii de apreciere a unui politician).

Autoritatea poate fi DOCTORUL la care mergem pentru consult şi tratament (cei mai mulţi români consideră că doctorii sunt Dumnezei şi îi ascultă orbeşte, deşi există nenumărate motive pentru care să nu o facă, mai ales în anumite situaţii, gen CANCER. – câteva detalii AICI şi AICI)

Autoritatea poate fi PROFESORUL care ne învaţă ce şi cum, şi în care avem încredere infinită că el ştie cel mai bine ce vorbeşte şi deţine adevărul absolut în materia respectivă – distrugerea mentală se observă atunci când elevii, studenţii NU caută şi alte informaţii pe net, când NU STUDIAZĂ mai mult despre subiectul respectiv, ci se mulţumesc cu informaţiile venite de la Autoritate (în cazul nostru profesor). Un exemplu dur la acest capitol se observă în facultăţile de medicină, unde studenţii învaţă că pentru Cancer singura soluţie (care oricum nu oferă prea multe şanse de supravieţuire) este OTRAVA MINCINOASĂ NUMITĂ CHIMIOTERAPIE. Studenţii o iau de bună, n-ar sta, din cauza distrugerii lor mentale, să caute să citească şi alte informaţii privind ADEVĂRUL despre CANCER (de exemplu AICI), şi aplică mai departe, în viaţa lor de viitori DOCTORI, aceleaşi învăţături aflate în facultate, omorând (la propriu, chiar dacă involuntar) mulţi oameni. Despre ineficienţa tratamentelor convenţionale de cancer găsiţi detalii AICI. N-aş vrea să fiu doctor şi să răspund la un moment dat în faţa lui Dumnezeu pentru faptul că nu m-am documentat suficient înainte de a recomanda CEL MAI BUN tratament pentru bolile pacienţilor care mă vizitează…

Autoritatea poate fi SUPERMARKETUL sau magazinul de la care cumpărăm alimente. Distrugerea mentală se vede prin raţionamente (inconştiente) de genul “hai să luăm de mâncare; mergem la supermarket; tot ce găsim pe rafturi este bun de mâncat, că altfel, nu le-ar permite autorităţile statului responsabile să verifice industria alimentară să comercializeze aceste produse; deci… să umplem coşul de cumpărături cu toate “bunătăţile” de pe raft: mezeluri (otravă), carne injectată (otravă), alimente procesate şi pline de chimicale (otravă), băuturi răcoritoare colorate artificial şi pline de e-uri (otravă); gumă de mestecat cu aspartam (otravă), supe şi condimente la plic cu monoglutamat de sodiu (otravă), ciocolată şi dulciuri la greu pline de chimicale toxice (otravă), pâine albă cât mai multă (otravă), zahăr alb (otravă), ulei de floarea soarelui – să facem cartofi prăjiţi (otravă), maioneză plină de chimicale (otravă), margarină toxică (otravă), carne plină de grăsimi (otravă) etc etc etc.    Faptul că, inconştient sau conştient, românii cred că tot ce se găseşte în magazine de vânzare, este bun de mâncat, denotă distrugere mentală.  Iată câteva motive:

a. Legislaţia românească privind industria alimentară NU este corelată cu ultimele descoperiri în materie de alimentaţie şi sănătate. DEŞI EXISTĂ O GRĂMADĂ DE STUDII, CERCETĂRI, CONCLUZII ŞTIINŢIFICE privind OTRAVA DIN MÂNCAREA MODERNĂ, această mâncare este comercializată LEGAL în continuare, pentru că legea românească (şi nu doar ea, chiar şi cea europeană) permite anumite cantităţi de otravă în alimentele comercializate din România. Doar 4 exemple de chestii toxice comercializate legal: MSG (monoglutamat de sodiu) este OTRAVĂ TOXICĂ şi este folosit legal într-o GRĂMADĂ de produse alimentare (câteva detalii AICI1 şi AICI2); ASPARTAMul este o OTRAVĂ TOXICĂ şi este folosit legal într-o grămadă de produse alimentare (mai ales cele destinate copiilor – gume de mestecat, ciocolată, ciubuce, dulciuri etc) (detalii despre aspartam AICI), FLUORUL este o otravă toxică dar încă îl găsim fără nicio problemă în pastele de dinţi pe care le folosim zi de zi, şi care sunt comercializate legal în magazine (detalii despre fluor AICI), OMG-urile (organismele modificate genetic) s-au dovedit în urma STUDIILOR ŞTIINŢIFICE că sunt CANCERIGENE şi FOARTE PERICULOASE PENTRU SĂNĂTATE. Cu toate acestea legile statului român acceptă comercializarea de produse care conţin OMG şi chiar cultivarea de câteva soiuri de OMG pe teritoriul României (deşi cultivarea lor implică o poluare crâncenă a mediului). Noi deja mâncăm la greu organisme modificate genetic şi NICI MĂCAR NU ŞTIM CHESTIA ASTA pentru că legea nu îi obligă pe producători să specifice pe eticheta produsului dacă acesta conţine OMG sau nu. Detalii despre organismele modificate genetic aflaţi în textele din categoria OMG de pe site, adică AICI. Sigur că putem vorbi şi de toate chimicalele şi aromele şi îndulcitorii şi conservanţii şi E-urile puse LEGAL în alimentele pe care le mâncăm zi de zi, dar… cui îi pasă?

b. Un alt motiv pentru care mâncarea modernă este otravă îl reprezintă faptul că la controalele făcute în industria alimentară SE DĂ ŞPAGĂ ! Tre să fii pur si simplu nebun (de fapt distrus mental) ca să ai încredere în autorităţile de control din România. Treziţi-vă! În România se dă şpagă la greu!!! ÎN TOATE DOMENIILE! INCLUSIV ÎN SECTORUL ALIMENTAR!!! Deci, când un producător sau un supermarket strecoară nişte otravă nepermisă în alimente (ca să îi dea gust mai bun, aromă mai puternică sau o anumită consistenţă), sau când au loc ORICE nereguli care fac produsele de pe raft să fie nocive pentru consumator, atunci când este prins de “organele de control” acesta PUR ŞI SIMPLU DĂ ŞPAGĂ şi a scăpat. Iar produsele AJUNG PE RAF şi sunt cumpărate de consumatorul final. ADICĂ DE NOI! Cât de imbecili să fim să avem încredere că “instituţiile Statului Român veghează la siguranţa şi binele populaţiei” ? Suntem pur şi simplu cretini la cap? Unde am trăit în ultimii 20 de ani? Pe Marte? Nu vedem ce se întâmplă în jurul nostru?

Deci, aceste două elemente – legislaţia de rahat care permite introducerea de otravă în mâncare (ŞI APĂ sau alte băuturi!) şi faptul că atunci când apar nereguli în industria alimentară SE DĂ ŞPAGĂ iar produsele ajung pe raft, deşi sunt NOCIVE, fac ca o grămadă dintre lucrurile pe care le cumpărăm din magazine şi supermarket să fie pur şi simplu nişte gunoaie nehrănitoare care doar umplu maţu’ (urăsc expresia asta dar se potriveşte), fiind nişte otrăvuri (la propriu) pentru organism (adică îi fac foarte mult rău – pe termen scurt şi/sau pe termen lung) care se acumulează în corpul nostru cu fiecare produs toxic ingerat.

Ignorarea sau neconştientizarea lucrurilor prezentate mai sus legat de industria alimentară şi această încredere orbească în produsele vândute legal de supermarketuri sau magazine (care funcţionează pe post de “autoritate”), denotă distrugere mentală.

Cum să renunţaţi la mâncarea otravă aflaţi AICI.

Autoritatea poate fi O PERSOANĂ CUNOSCUTĂ ȚIE, ÎN CARE AI ÎNCREDERE – ”mi-a zis prietena mea cea mai bună să fac așa, că e bine”. Foarte frumos! Dar asta nu înseamnă că prietena ta cea mai bună are dreptate! Trebuie să ai încredere într-un sfat /o informația primită de la cineva (o cunoștință, o rudă, un prieten) dacă omul care îți dă sfatul SE PRICEPE în domeniu / are EXPERIENȚĂ în domeniu / ÎȚI SUNĂ LOGIC ȘI CORECT ce spune în urma unei analize proprii / INFORMAȚIA SE POTRIVEȘTE ÎN CONTEXT / INFORMAȚIA E VALIDATĂ ȘI PRIN ALTE PĂRȚI, DE ALTE PERSOANE ETC / INFORMAȚIA A MAI FOST APLICATĂ CU SUCCES ȘI DE ALTCINEVA / AI CĂUTAT și NU EXISTĂ ALTE SOLUȚII etc etc etc. CRITERIUL DE A APRECIA INFORMAȚIA NU ESTE ”cât de prietenă îți este persoana respectivă”!!! Faptul că ți-e prietenă/e de bună credință a eliminat posibilitatea de a te minți (despre care am vorbit mai sus). Dar asta nu înseamnă că ți-a oferit cea mai bună informație, o informație corectă, cel mai bun sfat, cea mai bună soluție! De ce ar fi ea un etalon în domeniul în care ți-a dat sfatul ca să ai încredere orbească în ea? Doar pentru că e prietenă cu tine? Păi ăsta nu e criteriu de alegere a informațiilor relevante, corecte și importante! Dar… din cauza distrugerii mentale și a lipsei de timp, oamenii preferă să își pună încrederea rapid în ceva/orice/în oricine, pentru că e mai ușor/facil decât a căuta tu pe cont propriu informație și de a găsi cea mai bună soluție pentru problema pe care o ai… Ehe.

Autoritatea poate fi şi O PERSOANĂ CUNOSCUTĂ şi apreciată de publicul larg(cântăreţ, actor, vedete TV, fotbalişti, sportivi etc). Distrugerea mentală se observă atunci când ne lăsăm influenţaţi în deciziile noastre, de opinia acestor persoane, DOAR PENTRU CĂ LE PLACEM CA ACTORI / VEDETE / CÂNTĂREŢI / FOTBALIŞTI / SPORTIVI, CHIAR DACĂ ACESTE PERSOANE NU AU  VREO COMPETENŢĂ SAU VREO LEGĂTURĂ CU SUBIECTUL PENTRU CARE AVEM DE LUAT O DECIZIE. Exemple: mulţi oamenii distruşi mental votează precum le recomandă anumite ”vedete” Alţi oameni distruşi mental cumpără medicamente de la nu ştiu ce farmacie, doar pentru că nu ştiu ce actori cunoscuţi joacă în reclama TV pentru acea farmacie (vezi Arşinel şi cu ailalaltă). Alţi oameni distruşi mental aleg o anumită cafea, anumite produse cosmetice, anumite alimente sau alte produse, doar pentru că sunt recomandate (în reclame) de anumite “vedete”. CE LEGĂTURĂ ARE VOTUL ŞI POLITICA UNEI ŢĂRI, FARMACIA CU MEDICAMENTE, ALIMENTELE ŞI COSMETICELE CUMPĂRATE cu actori / cântăreţi / vedete tv / fotbalişti / sportivi etc? NICIUNA! În afară de faptul că au fost plătiţi (oficial sau nu) să manipuleze opinia publică prin abuzarea de notorietatea şi/sau imaginea publică pe care o deţin. Persoanele care sunt influenţate uşor de astfel de tactici de manipulare sunt distruse mental. La acest sub capitol (persoană publică cunoscută care funcţionează ca autoritate ce ne influnţează/manipulează), redau şi următorul pasaj relevant găsit aici: 5 metode pentru tâmpirea populaţiei:

MTP – 2

În fiecare zi pe toate canalele media explică-i bizonului de unde să îşi ia cel mai avantajos credit, care sunt bancile care au comisioane ascunse şi, prin excludere, care sunt cele mai sigure şi unde trebuie să dea fuga să ia bani. Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacă nu îşi plăteşte ratele. După ce te-ai asigurat că a înţeles toate astea combină totul cu MTP -1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanţe este garanţia pentru creditul tau imobiliar (deşi în reclama TV, el cântă şi se scălămbăie împreună cu o babă sclerozată şi cu nişte spălaţi pe creier), doctoriţa lu’ peşte este cea care te sfătuieşte să cumperi medicamentul de cap chiar dacă nu te doare atât de tare încât să te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântăreaţa de succes (deşi o parvenită, complet lipsită de talent artistic) sau marele baschetbalist Gică Mureşan(un semianalfabet care abia zice două vorbe) îţi arată de ce trebuie să vorbeşti aiurea de sute de euro pe lună la mobil. Apoi nu uita să mănânci margarină de care Nadia Comăneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care ţi-o recomandă cu căldură. După asta ia-ţi haine ca piţipoanca cu fruntea îngustă şi ţăţe mari la preţuri de trei ori mai mari decât în orice ţară din occident, dar produse sub franciză la noi. (sursa aici: 5 metode pentru tâmpirea populaţiei)

Obedienţa faţă de sistem este în principiu acceptarea fără probleme a faptului că SUNTEM SCLAVI! DA, suntem scalvi! DA, în secolul 21! DA, în UE! (detalii mai jos).

Continuăm cu efectele distrugerii mentale:

9. LIPSĂ DE REACŢIE faţă de nedreptăţi şi FRICA de a reacţiona (APATIE)

Atunci când se întâmplă în viaţa noastră tot felul de nedreptăţi (există infinite exemple), şi noi stăm şi ne uităm la ele precum curca’n lemne, fără nicio reacţie, poate doar cu puţină indignare şi cu gura deschisă şi o bală curgândă din ea, fiind pur şi simplu parcă hipnotizaţi, fiind INAPŢI de a reacţiona (fiecare din motivul sau motivele lui) – asta este DISTRUGERE MENTALĂ! Vedem cu toţii zilnic cum oamenii acceptă să li se facă atâtea mizerii, de către atât de mulţi oameni (cu precădere politicieni corupţi, mafioţi, funcţionari publici nesimţiţi şi/sau corupţi, dar şi simpli concetăţeni), fără să reacţioneze în niciun fel. Pur şi simplu înghit în sec şi merg mai departe (dacă mai pot). Acest lucru pleacă şi dintr-o condiţie nativă a românilor, de blândeţe şi bunătate, însă această condiţie nativă ne afectează GRAV bunăstarea în prezent. Această distrugere mentală se observă cel mai bine când funcţionarii publici îşi permit cu tupeu să se răstească la cetăţeni, iar cetăţenii (neconştientizând că ei sunt angajatorii funcţionarilor publici pe care îi plătesc din banii lor) acceptă să fie batjocoriţi în acest fel de nu ştiu ce tanti de la nu ştiu ce ghişeu sau nu ştiu ce asistentă sau doctor plătiţi din bani publici. Această distrugere mentală se mai observă şi când românii NU ies în stradă nici măcar când aproape că mor de foame la propriu, din cauza politicilor publice cretine şi din cauza relei credinţe a politicienilor corupţi. Cred sincer că mulţi români ar aştepta să moară de foame (la propriu) înainte să iasă în stradă pentru dreptate şi normalitate şi o viaţă mai bună, de ruşine (uh?!). Păcat că după ce mori, nu mai ai cum să ieşi în stradă… Dacă trăim într-o ţară dezastru (detalii AICI) şi NU ieşim în stradă împotriva politicienilor corupţi care ne conduc şi care menţin această stare de DEZASTRU, înseamnă simplu, logic, obiectiv şi clar că SUNTEM DISTRUŞI MENTAL. (De ce nu protestează oamenii în stradă am explicat AICI – motive concrete).

10. IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII RĂULUI faţă de bine

Aici e vorba de mai multe chestii: manipulare-propagandă, stare de confuzie indusă premeditat în rândurile populaţiei, distrugerea creierului la propriu, distrugerea sistemului de valori, impunerea unor non-valori sau unor false valori (ca repere de moralitate), impunerea ideii de “politically corect” (să nu cumva să zicem ceva de unguri, ţigani sau homosexuali, că îi discriminăm şi luăm bătăiţă) etc. Această distrugere mentală se observă când nu ştim cu cine să votăm la alegeri, când nu ştim care politician minte şi care spune adevărul (există şi dăştia?), când acceptăm manifestările gay în public, când acceptăm acte electronice cu cip, când acceptăm proiecte precum Roşia Montană, Gaze de şist, când acceptăm să ne vaccinăm deşi vaccinurile sunt toxice, când acceptăm să mâncăm OMG-uri şi otravă de mezeluri şi sucuri colorate, şi, în principiu, când acceptăm ORICE chestie REA ca fiind bună…

Pentru alegerea politicienilor de bună credinţă am creat un set de criterii obiective AICI1 şi încă un set AICI2.

11. IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII VINOVAŢILOR pentru problemele la care iei parte

Această imposibilitate se observă când întrebi pe cineva care sunt cauzele problemelor pe care le întâmpină şi când primeşti răspunsuri halucinante precum “soarele se învârte în jurul pământului”. Un exemplu de distrugere mentală la acest capitol este comportamentul băsiştilor (iubitorilor de Băsescu) şi al minorităţii maghiare (oameni obedienţi orbeşte faţă de premierul Ungariei) atunci când la referendumul de demitere al preşedintelui Băsescu fie s-au dus să voteze NU (împotriva demiterii), fie nu s-au prezentat la vot special ca să nu se atingă cvorumul…, deşi Băsescu Traian a demonstrat cu vârf şi îndesat în cele 2 mandate de preşedinte că este un NEMERNIC MAFIOT INFECT CRIMINAL. Cred sincer că toate aceste apelative sunt perfect valabile pentru Băsescu, la propriu! Dacă aveţi dubii la “infect” – e vorba de atunci când bea de stinge. Dacă aveţi dubii la “criminal”, păi… din cauza activităţii lui din cele 2 mandate de preşedinte, AU MURIT ROMÂNI la propriu (sigur că nu i-a omorât el direct cu mâna lui, ci au murit indirect, din prisma acţiunii negative (mafie, coruptie, distrugerea României) şi non-acţiunii pozitive care l-au definit ca preşedinte). Cine nu a înţeles până în prezent că BĂSESCU = MOARTEA este după părerea mea prea tânăr, prea neinformat şi/sau prea distrus mental. Detalii despre referendumul din 2012 găsiţi şi AICI. În prezent (ca să nu mă acuze lumea în mod idiotic că sunt USL-ist sau ceva de genul ăsta), Ponta prezintă o ameninţare şi mai mare pentru România decât Băsescu. (detalii despre Ponta AICI)

12. ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ AVEREA PRODUSĂ DE SOCIETATE SE ÎMPARTE TOTAL INECHITABIL ÎNTRE MEMBRII SOCIETĂŢII

Averea, productivitatea muncii, rezultatele, produsele create etc obţinute de o societate la nivel naţional sau de o comunitate locală SE DATOREAZĂ TUTUROR MEMBRILOR ACELEI SOCIETĂŢI UMANE, care fiecare, de pe poziţia lui, a contribuit într-un fel sau altul, mai mult sau mai puţin la crearea unei anumite “averi”. Din păcate însă, acea avere creată, obţinută în principiu DE TOŢI MEMBRII SOCIETĂŢII (de angajaţi, de patroni, de IMMuri, de PFAuri, de corporaţii etc) SE IMPARTE TOTAL INECHITABIL la membrii societăţii. Pe scurt, toţi (sau aproape toţi, nu contează) muncim, toţi punem umărul la dezvoltarea societăţii, şi ROADELE le preiau doar UNII dintre membrii societăţii, doar foarte foarte puţini dintre noi. Pentru a înţelege şi a vedea mai clar acest fapt, vă recomand să citiţi textul următor + VIDEO (foarte scurt) pentru a vedea situaţia din SUA (unde există date). Despre România nu ştim, că nu există date, dar probabil să situaţia este la fel sau mai rău:

VIDEO Distributia averii in SUA. Inechitatea saraci – bogati in America. Perceptia cetatenilor americani despre bogatia averea Statelor Unite. Realitatea ascunsa (nom21)

Acceptarea acestor lucruri înseamnă distrugere mentală.

13. RENUNŢAREA LA BANUL PUBLIC

BANII PUBLICI SUNT BANI MUNCIŢI TOT DE NOI! Banii publici sunt alcătuiţi din taxe, impozite, TVA, cotizaţii ale angajaţilor şi ale angajatorilor pentru şomaj, pensie, sănătate etc etc etc. TOŢI BANII STRÂNŞI LA BUGETUL NAŢIONAL SAU ÎN BUGETELE LOCALE SUNT BANI MUNCIŢI DE POPOR. Renunţarea la acei bani (“nu mă interesează ce se întâmplă cu diferenţa dintre salariul BRUT şi cel NET, pe mine mă interesează doar ce iau în mână”) DENOTĂ O DISTRUGERE MENTALĂ GRAVĂ. Detalii despre renunţarea la banii publici găsiţi AICICitiţi şi Statul ne ia tot mai mult din salarii

14. ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ NU MAI DECIDE POPORUL PENTRU EL, CI ALŢII, UNII, NIŞTE “BĂEŢI dăştepţi” la costum şi care vorbesc frumos

Poporul român (şi nu doar el) este îndobitocit cu ideea că o dată la 4 sau 5 ani îşi alege în fruntea lui liderii, conducătorii pentru următoarea perioadă, oameni care să îl reprezinte, care să îi vrea binele şi care să îl ajute să o ducă din ce în ce mai bine. Toata această chestie este O MARE ŢEAPĂ, O MANIPULARE, O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ. Este doar o ILUZIE că noi alegem oamenii care să conducă ţara. De ce spun asta? Păi din următoarele motive:

a. sistemul de vot actual este prost, imoral şi coruptibil – prin actualul sistem de vot pot ajunge în faţă doar “oamenii de partid” (adică politicienii clasici acceptaţi de mai marii partidelor); oamenii de bună credinţă independenţi au piedici birocratice în accederea la putere şi nu ajung niciodată să ocupe o funcţie publică, şi din cauza sistemului de vot; sistemul de vot actual se fraudează la greu în diferite moduri.

b. românii sunt nevoiţi tot timpul să aleagă între două rele.

c. românii votează ce li se serveşte de către cei care conduc ţara şi lumea, nu votează niciodată un om de-al lor, din popor, căruia să-i pese pe bune de binele acestei ţări; oferta de vot este prestabilită de către cei care trag sforile; oamenii de bună credinţă nu au aproape nicio şansă să ajungă să conducă.

Legat de sistemul de vot actual este perfect reprezentativă imaginea următoare:

Iluzia alegerii politicienilor conducatorilor liderilor in fruntea poporului sistem de vot imoral fraudabil incorect oameni de partid alesi candidatii independenti nu au sanse sa ajunga la putere

Detalii despre sistemul de vot actual şi ce ar presupune un sistem de vot ideal găsiţi AICI.

Un alt lucru care evidenţiază clar că NU ROMÂNII ÎŞI DECID SOARTA, şi că poporul român nu mai este de mult suveran şi cel care decide lucrurile, este situaţia de la ultimele 2 referendumuri naţionale:

a. Românii au votat prin referendum naţional prin 2009 (chiar dacă a fost o schemă mârşavă a lu’ Băsescu) ca parlamentul să aibă maxim 300 de parlamentari şi o singură cameră (o singură cameră este o imbecilitate, dar maxim 300 de parlamentari ar fi ok). Ce s-a întâmplat? Păi clasa politică a ignorat perfect ce a zis poporul şi a făcut în aşa fel încât în prezent avem vreo 580 de parlamentari. A decis poporul? NU! Au decis “nişte băeţi”. PERFECT!

b. Românii au votat în majoritate covârşitoare la referendumul naţional din 2012 pentru DEMITEREA CRIMINALULUI BĂSESCU din funcţia de preşedinte al României. Au respectat clasa politică şi instituţiile statului ce a hotărât poporul prin referendum naţional? NU! Au decis să-i permită Băsescului să se întoarcă la loc până în 2014 când îi expiră mandatul. Deci, deşi Băsescu a fost demis clar de popor la referendum, ACEST LUCRU NU A CONTAT. Pentru că… NU POPORUL DECIDE SOARTA LUI… (not any more…) Detalii despre cum s-au implicat şi PUTERILE STRĂINE în treaba asta aflaţi AICI.

FAPTUL CĂ NU REALIZĂM, NU CONŞTIENTIZĂM ŞI NU NE PASĂ CĂ NOI NU MAI DECIDEM VIITORUL NOSTRU ESTE UN LUCRU FOARTE FOARTE GRAV ŞI DENOTĂ DISTRUGERE MENTALĂ.

15. ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ PUTEM ELIMINA / SCHIMBA POLITICIENII CORUPŢI DOAR PRIN AŞA NUMITELE “ALEGERI DEMOCRATICE”, ADICĂ PRIN VOT, O DATĂ LA 4 sau 5 ANI

E normal ca un om evident putred de corupt şi nenorocit să stea până la sfârşitul mandatului liniştit, să fure în continuare, să distrugă în continuare? Nu e normal deloc! Dar ce fac românii? Acceptă cu umilinţă orice rele le face acel politician şi aşteaptă să vină votul (PESTE 4 ANI !!! ) ca să voteze pe altul care se dovedeşte a fi tot corupt. E normal? NU! E distrugere mentală! Dacă vezi că politicienii fură de rup şi sunt putred de corupţi, dar tu accepţi să stea liniştiţi acolo pe funcţiile lor de conducere până la sfârşitul mandatului, înseamnă că eşti distrus mental. Politicienii sunt ANGAJAŢII NOŞTRI ! Dacă îşi bat joc, fură, sunt corupţi, servesc altui interese decât cel al poporului care i-a votat, ATUNCI TREBUIE ZBURAŢI IMEDIAT! Dar românii nu văd lucrurile aşa pentru că sunt distruşi mental. Eu recomand, în situaţia dezastru a clasei politice actuale, “alegeri anuale pân’ la rezvolvare!”. Detalii despre asta AICI.

16. INCAPACITATEA DE A CITI

Cititul este SFÂNT. Cititul este cea mai rapidă modalitate de acumulare de noi informaţii. Cititul este DE BAZĂ pentru un om VIU. Din păcate, oamenii pur şi simplu nu mai au chef – timp – disponibilitate să citească mai mult pentru a afla mai multe despre adevărul din jur. Cantitatea şi calitatea informaţiilor citite (nu basme, romane şi nuvele!) într-o anumită perioadă de timp, ar putea fi un barometru al distrugerii mentale, deşi ne putem informa şi prin alte metode, dar mai lente (documentare, filmuleţe, audio books etc). Informarea are ca principal scop cunoaşterea şi înţelegerea lumii şi situaţiei în care te afli. Lipsa de cunoaştere şi înţelegere a lumii  şi a situaţiei în care trăieşti te face uşor manipulabil de către cei care controlează Sistemul.

17. INCAPACITATEA CONŞTIENTIZĂRII CĂ SUNTEM ŢINUŢI PE POST DE SCLAVI

Detalii despre sclavia modernă găsiţi AICI.

18. INCAPACITATEA DE A CĂUTA, VEDEA, CONŞTIENTIZA şi ACCEPTA ADEVĂRUL DUR, REALITATEA ÎNCONJURĂTOARE, AŞA CUM ESTE EA.

Despre incapacitatea de a căuta adevărul şi de a-i face faţă psihic (cea mai mare problemă a omenirii) am vorbit pe larg AICI.

19. INCAPACITATEA IMAGINĂRII UNEI LUMI MAI BUNE

Dacă nu ne gândim niciodată la faptul că lumea în care trăim ar putea fi MULT MAI BUNĂ dacă popoarele n-ar fi conduse de politicieni corupţi prin jocuri de culise şi prin satisfacerea unor interese ascunse împotriva interesului general al populaţiei, şi dacă nu ne putem imagina o ALTFEL de lume, MAI BUNĂ, înseamnă că au reuşit să ne distrugă mental şi să ne facă să credem că ăsta este cel mai bun sistem posibil găsit de omenire până în prezent: o FALSĂ democraţie mincinoasă, care este de fapt o dictatură ascunsă a unor grupuri de oameni foarte puternici şi foarte bogaţi, care controlează tot ce mişcă prin marionete politice (şefi de state şi de guvern, şefi de bănci naţionale, miniştri, primari etc), prin mega corporaţiile lor de la nivel mondial, prin BĂNCI, prin şantaj, mită, ameninţări şi asasinate, o dictatură care se manifestă prin prăpastia dintre masele de oameni şi grupul elitist în ceea ce priveşte bunăstarea vieţii, dictatură care se manifestă prin SCLAVIA MODERNĂ. Dacă nu vedem aceste lucruri, dacă nu ne pasă şi/sau dacă nu suntem în stare să ne imaginăm (măcar) o altfel de lume, o lume mai bună, înseamnă că suntem distruşi mental.

În concluzie: Poporul român este în mare parte distrus mental. Acesta este un lucru care trebuie conştientizat cât mai repede, pentru că de la el trebuie plecată reconstrucţia acestei ţări. Asta e, trebuie să lucrăm cu materialul clientului… (n-avem ce-i face). De bază în reconstrucţia României sunt oamenii care NU sunt distruşi mental şi care sunt treziţi la realitate. Citiţi şi ACEST TEXT despre conştientizarea lumii în care trăim. Distrugerea mentală a românilor (şi a altor popoare) a fost PREMEDITATĂ de către cei care conduc lumea din umbră, care doresc să-şi menţină la infinit AVEREA (şi să o crească pe spinarea sclavilor – adică pe spinarea noastră), şi care doresc să deţină MONOPOL asupra PUTERII şi CONTROLULUI GLOBAL AL OMENIRII.

Observaţi că prin această distrugere mentală premeditată s-au obţinut nişte caracteristici ale popoarelor – IDEALE pentru “Elitele” care doresc controlul total al omenirii: IGNORANŢĂ, GÂNDIRE PE TERMEN SCURT, EGOISM, LIPSA DE UNITATE, LIPSA DE SOLIDARITATE, DEZBINARE, “EU ŞTIU MAI BINE!”, OBEDIENŢĂ faţă de Sistem, ÎNCREDERE ÎN AUTORITATE, LIPSA DE REACŢIE, FRICA DE A REACŢIONA, APATIE, IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII RĂULUI, IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII VINOVAŢILOR, ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ AVEREA SE ÎMPARTE TOTAL DISPROPORŢIONAT ŞI INECHITABIL MEMBRILOR SOCIETĂŢII, RENUNŢAREA LA BANII PUBLICI, ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ NU POPORUL ÎŞI DECIDE VIITORUL, CI “NIŞTE BĂEŢI”, ACCEPTAREA CA POLITICIENII CORUPŢI SĂ STEA PE FUNCŢIILE LOR PÂNĂ LA SFÂRŞITUL MANDATULUI, INCAPACITATEA DE A CITI MAI MULT ŞI DE A TE INFORMA SUFICIENT, INCAPACITATEA CONŞTIENTIZĂRII CĂ SUNTEM SCLAVI, INCAPACITATEA CĂUTĂRII ADEVĂRULUI, INCAPACITATEA DE A NE IMAGINA (MĂCAR) O ALTFEL DE LUME, O VIAŢĂ MAI BUNĂ.      PERFECT!

Ce şanse mai avem să salvăm România? Am scris ceva la sfârşitul textului trecut:

Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31)

Citiţi şi: 

Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)

Schimbari necesare la poporul român. Abordari si atitudini importante pentru români. Schimbarea comportamentului (edu5)

Cat de distrus este poporul român? Cum sunt românii? (pol8)

Emilian, 14 aug 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

41 responses to “Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75)

 1. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 2. Emilian iti trimit un email important numit “Lumina gratis cu ajutorul soarelui, ziua in locuinte sau incaperi intunecoase, la indemana tuturor”. Daca vrei, poti face un topic separat sa apara in partea stinga a sit-ului tau.

 3. Am facut pe trotuar un mesaj catre primaria Iasi nazista, privind gardul de beton imprejurul satului de pe strada Cicoare, “Dallas”, cum i se mai spune. Nu am mai stat sa fac poze, dar la Baia mare, in jurul unor blocuri, este un gard de beton, ca la Iasi. La Baia Mare sunt blocuri, in Iasi sunt case acolo. Si ce daca sunt tigani/romi, cum vor sa se intituleze, nu trebuie sa se vada casele saracioase ale unora dintre ei. Voi posta si la niste ziare straine. Jos nazismul !!! Ironic sau nu, eu nu sunt decat un biet om care va dori sa incapa in sistemul medical si nu sunt nici de etnie. Poza o voi posta tot aici. Nu am facut-o pe zid, ci in alta parte.
  Sclavul imputit de mai jos incerca sa stearga in Baia Mare zidul !
  http://www.emaramures.ro/stiri/58403/PREMIERA-eMM-ro-VANDALISM-Zidul-tiganesc-de-pe-Horea-a-fost-umplut-de-mesaje-antidiscriminare-si-antirasiste-VIDEO-si-GALERIE-FOTO-
  Legal pe naiba…
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/decizie-soc-magistratilor-zidul-izoleaza-rromii-baia-mare-legal-424286.html
  Iasi
  http://m.ziarulevenimentul.ro/stiri/Moldova/zidul-plangerii–87843.html

  Stii Emilian vreun sit international anti-discriminare ?

  • Da, stiu povestea cu zidul. E ascunderea gunoiului sub pres presarat cu putin rasism. Nu stiu site-uri anti discriminare. Probabil sunt o gramda, cauta pe net, dar nu stiu sa-ti recomand vreunul de calitate.

 4. Aici este atentionarea pe care am facut-o cu privire la discriminarea fata de cei care stau in sat Cicoare, in legatura cu zidul ca sa nu se vada saracia.


 5. Pingback: Comportamente care denota distrugerea mentala a românilor | SANTINELA ORTODOXA

  • Salut. Mersi. Da, eu scriu articolele. Unele postari sunt preluari din alte parti, insa de fiecare data este mentionata si arhi mentionata sursa. Daca nu este mentionata nicio sursa, si este trecut doar numele meu la sfarsitul articolului, inseamna ca e scris in totalitate de mine. Mai multe articole scrise de mine am pus in categoria “Exclusiv Ce-i cu noi” de pe blog. Am intrat pe blogul tau. FOARTE BINE! Cu cat mai multi oameni treziti cu atat mai bine. Iti recomand sa il structurezi pe pagini si categorii, ca sa poata fi mai usor citit. Neaparat o pagina despre si una contact, iar apoi, categoriile ti le stabilesti cum vrei in functie de articolele pe care le scrii. Informarea maselor de oameni este buna – poate se mai trezesc cativa “adormiti”, insa atentie: deja este insuficienta!. Citeste textul de la link-ul de mai jos si pregateste-te pentru momentul in care cineva de buna credinta va reusi sa inceapa sa coaguleze forta binelui in Romania.

   https://ceicunoi.wordpress.com/2013/05/12/doar-informarea-corecta-a-publicului-privind-adevarul-real-din-jur-este-insuficienta-trebuie-actiuni-concrete-pentru-salvarea-romaniei-pol126/

 6. Pingback: PROTEST in strada 1 septembrie 2013 pentru ROSIA MONTANA si impotriva exploatarii Gazelor de Şist, in Bucuresti la Universitate si in toata Romania (pol160) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 7. Pune te rog subtitrarea la “I Am Fishhead”. Nu mai gasesc unde ai postat in situl tau filmul. Am gasit subtitrarea mai jos. Fac download de pe youtube si vad daca merge. Deocamdata, boii de la RDS, de vreo 2 luni, fac downoadul sau vizualizarea pe internet, ingreunata.
  http://sub-lupa.blogspot.ro/2012/03/psihopatul-corporatist-dopat.html

  Subtitrarea, care apartine autorului http://sub-lupa.blogspot.ro :
  http://www.edisk.ro/files/downloadfile/5fshe2a4MHKe1157jPetys5h99

 8. Uneori, un singur om prin determinarea sa, face mai mult decat un intreg grup internaut ce doreste de zeci de ani binele natiunii si al omenirii.

 9. Pingback: Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 10. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31) | CE-I

 11. Emilian, apropo de moartea copilului, muscat de caine. Am postat urmatorul lucru in urmatorul blog :
  http://adoptiicainicluj.blogspot.ro/2011/05/indiferenta-ignoranta-prostie-ura.html?showComment=1378395539207#c549479309358699126
  “Ar trebui sa faca puscarie cel care da cainele afara. Nu am absolut nici o mila pentru oameni, asa cum nici natura nu are mila. Cainii au fost domesticiti tot de oameni si acum ne dezicem de ei ca niste “zei” nesimtiti ? Si tot oamenii au fost cei care i-au dat afara din casa. Ura monstruasa de pe chipurile celor de la tv si nazistul de Cristian Tudor Popescu cu : “Trebuie suprimati, nu eutanasiati” nu o vede nimeni ? Bunica copilului, ca tutore, de ce nu face puscarie. Conform legii, cainii trebuie dusi la padoc. De unde zeci de padocuri intr-un judet. Romanii, dupa 1989, nu au facut, in afara de cativa la mitinguri, absolut nici un fel de bine semenilor din jur. Roboti in gandire si “suflet”. La nivel comportamental, cainele este teritorial si simpte instinctiv si nu numai, cand cineva ii vrea raul. Nu se explica daca copilul nu i-a dat o piatra in cap. Consider ca majoritatea copiilor, si nu ma refer la copilul mort, au ura adanc inradacinata de parinti. De fiecare data am vazut cu ce groaza si ura mame care spun copiilor : “Nu te apropia, musca”. Altele trag fortat copilul intr-o parte. Omul se naste cu personalitatea formata. Parintii romani, cred ca 90 % dintre ei, seamana ura in copii. Ura influenteaza creierul, comportamentul si dezvoltarea fizica a copilului. Oameni doar cu fata umana. M-am dezit de oameni, asemeni lui George Carlin, de romani in deosebi, de mult. Trebuie sa se intample ceva rau, ca autoritatile sa se miste. Dar 23 de ani de nepasare, ignoranta si egoism, nu conteaza ? Strainii pun cainii la padoc mai intai. Noi, datorita intereselor, nu facem padocuri. Omoritii pe toti, nu se va rezolva nimic. O alta ura si morti pe capul nostru, ca aceia de la revolutie care sperau ca romanii din viitor sa fie buni, dar romanii ii doare in cur de cei care au murit la revolutie. Si roata s-a intors. Cine face rau, va gasi raul ca se intoarce impotriva lui. Natura va triumfa intotdeauna, indiferent de non-cultura, ura si vorbaria fara rost de 23 de ani.”

  Ce parere ai despre porcul asta ?

  http://www.b1.ro/stiri/sport/scandalos-mircea-sandu-ofera-familiei-copilului-ucis-de-caine-drept-alinare-bilete-la-meciul-cu-ungaria-64661.html

  • Mda…e mult de discutat despre caini si eu am stat deoparte zilele astea de orice discutie pe subiect. Prea multa pasiune, emotie, prea multe contradictii si opinii diferite etc. Vinovati de situatia cainilor bineinteles ca oamenii sunt – atat cetatenii prin comportament (nesterilizarea cainilor in proprietate, abandonul pe strazi etc, dar si prin nepasare fata de nepasarea autoritatilor locale), dar mai ales administratiile publice locale care sunt corupte si isi urmaresc doar propriul interes, sau… pur si simplu nu sunt in stare sa rezolve problema. Dar… nici nu si-ar da demisia. Oh well. Legat de Mircea Sandu, intr/adevar un porc la faza asta. Daca il interesa pe bune alinarea familiei prin acel gest, il facea in privat, nu afla nimeni. Dar porcul a prezentat MARELE GEST in conferinta de presa, sa-şi imbunatateasca el imaginea publica. Penal.

 12. Intotdeauna vor spune ca nu vor avea bani. Dar ca sa ajungi sa spui ca Cristian Tudor Popescu ca cainii nu trebuie eutanasiati, ci suprimati (voi da email la comunitatea evreiasca ca sa vad atitudinea lor, desi nu mi-au raspuns in legatura cu zidul imprejurul tiganilor din Iasi).Mai particip intr-un forum strain unde scriu in engleza, acolo fiind si romani, de vreo 5 ani, la fel ca si in alt forum strain despre plante, tot de cativa ani si voi vedea reactia lor. Branea, sau cum I’ll cheama pe chelul de la B1 a spus ca precum ciorile impuscate, fiecare dintre noi trebuie sa omoram cativa caini pe zi. Ce educatie da asta tinerilor ? Sau o blonda vopsita cu “Nu mor oamenii cand vor cainii”, scrasnea din dinti. Ala de la voi primar iara plange, sa I’ll injur nu mie destul. Iasul meu e adormit ca de obicei. Si Branea dupa aceea a intors-o. Dar va fi sange pe strazi si UE nu vrea asta. Voi scrie si ce a zis de Rosia Montana. Situatie politica comandata sclavilor din televiziune peste tragedia copilului. Bunica manipulata deja de presa. Cine este prost sa cheme presa la mormant ? Chemati toti vampirii ? Voi afla in curand parerea a mai multor persoane din mai multe tari si voi posta in topicul asta sau in altul nou. A, da, eu tin cu absolut toate animalele, cu natura binenteles si u evreii si cu tiganii, chiar daca unii fura, sunt fiinte umane, chiar daca multi, de manevra politica.

 13. Am avut dreptate se pare. Monstrii nu au mai astepta legea. Toti prostii inteleg diferit problema si nu asteapta treptat solutii, se iau ca noiste cretini dupa tv si presa. Cine este asa de idiot sa creada ca televiziunile tin cu adevarat cu un copil ? Cum ii doare undeva si de 23 de ani. Dar lasa, ca salariul merge. Am postat acest lucru si in situl tau despre problema animalelor.

  “Incepe masacrarea cainilor: Zeci de maidanezi au fost otraviti.”
  http://www.ziare.com/social/caini-vagabonzi/incepe-masacrarea-cainilor-zeci-de-maidanezi-au-fost-otraviti-1255435

 14. Pingback: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre compor

 15. Pingback: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre compor

 16. Pingback: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre compor

 17. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31) | CE-I

 18. Pingback: Cat de distrus este poporul român? Cum sunt românii? (pol8) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 19. Pingback: Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 20. Pingback: De ce sunt impotriva proiectului minier cu cianuri de la Rosia Montana RMGC. Motive contra anti exploatarii miniere in Muntii Apuseni. Ecologie patrimoniu economie locuri de munca poluare turism etc (pol174) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comp

 21. Pingback: Barometru al evolutiei poporului roman – criterii simple de analiza a societatii romanesti. Sfaturi – comportament in societate (edu81) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 22. Pingback: Cat de ignoranti sunt romanii fata de protestele de strada? |

 23. Pingback: VIDEO – cat de ignoranti sunt romanii fata de protestele de strada? Reactia trecatorilor denota manipularea si distrugerea mentala premeditata a poporului roman | Lupul Dacic

 24. Si raul este un bine altfel nu am simti ca traim ca respiram daca ne-am scalda numai in bine…raul pe care noi il vedem este de fapt un bine pentru atentionarea noastra particulara si colectiva, pentru indreptarea din errori de a nu le mai repeta numite pacate din mosh stramoshi. Asa cum au precizat in diverse randuri Sfintii Parinti si din alte randuri erarhice din societate, copiii etc. precum ca, “Roata merge merge si iar merge invartindu-se..dar o data se opreste si apoi se intoarce..” In concluzi de la sapa am plecat la sapa vom ajunge si aceasta dupa 2,3,maximum 4 generatii. Un ciclu incepe dar se sfarseste (etape de viata ani|) un altul iarasi incepe si se sfarseste. Degeaba ne agitam si hulim ca acela aceea sunt raii de la conducere pe cand noi suntem si mai rai decat ei din cauza ca nu exista echitate intre noi, fiecare isi face legea dupa bunul plac. Acum ne intrebam nu cumva totul este cu voia lui Dumnezeu Creatorul? ” Ce vreti sa va hranesc si acum cu biberonul ca pe niste prunci care sug din tatza mamei lor….pana cand sa va tot hranesc..iar vreti sa o luati de la capat…”. Iata ce frumos ne atentioneaza Dumenzeu si cu cata Iubire Infinita. Errorile sunt individuale dar si colective si iata cum totul depinde numai de noi fiecare in parte si colectiv pentru ca viata sa curga lin, usor, mereu fericire, bunastrae, iubire infinita. by Daniela Marian

  • Parte din mesajul tau invita la NON-ACTIUNE – e un ciclu care are loc indiferent ce facem noi etc, degeaba ne agitam. Perfect pe placul mafiei care ne conduce. Dintre victima (poporul roman atacat de straini) si atacator (strainii), VINOVATII SUNT STRAINII CARE NE ATACA SI NE EXPLOATEAZA, nu poporul roman! Da, ține de noi sa fim mai buni si sa lucram pt a schimba lumea in care traim inspre una mai buna.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s