Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35)

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului roman incapacitatea de a cauta, vedea accepta si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava din jurul nostru, minciuna iluzii ceicunoi.wordpressUna dintre cele mai mari probleme ale omenirii şi implicit a poporului român este incapacitatea oamenilor de a căuta, vedea, conştientiza şi accepta adevărul dur, realitatea înconjurătoare, aşa cum este ea. De ce este important să cunoşti adevărul din jurul tău? Pentru că doar plecând de la o premisă reală – realitatea înconjurătoare, aşa cum este ea, îţi poţi îmbunătăţi viaţa. Dacă pleci de la o minciună, de la un fals, sau de la un adevăr doar parţial…şansele ca viaţa ta să se îmbunătăţească pe termen scurt, mediu şi lung sunt mici. Ce şanse ai să construieşti ceva durabil / sustenabil pe o fundaţie greşită / falsă / mincinoasă? Dacă vrei să construieşti o viaţă normală, trebuie să construieşti mai întâi o fundaţie rezistentă. Acea fundaţie este reprezentată de cel mai important lucru de la care trebuie plecat – INFORMAŢIA CORECTĂ, ADEVĂRUL REAL, REALITATEA DURĂ şi GRAVĂ din jurul nostru. Detalii în continuare:

Spuneam că cea mai mare problemă a omenirii este incapacitatea de a căuta şi conştientiza adevărul, realitatea înconjurătoare, aşa cum este ea.  Această incapacitate a oamenilor este reliefată perfect de imaginea următoare şi de zicala “Ignorance is bliss” (ignoranţa este o binecuvântare):

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului roman incapacitatea de a cauta, vedea accepta si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava din jurul nostru, minciuna iluzii ceicunoi.wordpress

“Un adevăr care deranjează” SAU “O minciună reconfortantă”

A refuza să cunoşti adevărul înseamnă laşitate şi autodistrugere” (Philip C. McGraw)   ( citat preluat de pe discerne.wordpress.com, de aici: Citate despre înţelepciune – mai sunt multe interesante acolo )

Oamenii nu pot şi/sau nu vor să cunoască adevărul din jurul lor pentru că adevărul le-ar crea un disconfort psihic. Pentru că adevărul din jurul nostru este din păcate DUR şi GRAV. Pe scurt, cunoaşterea adevărului, realităţii, ar însemna să realizăm că:

1. Suntem nişte sclavi muncitori care muncim fără să gândim şi fără să cârtim zi de zi pentru a-i îmbogăţii pe unii care fură bani din bugetul public (adică bani munciţi de noi) (detalii despre asta aici: Sclavia modernă)

2. Prin banii munciţi de noi zi de zi – banii publici furaţi de mafia politică – îi ţinem în vârful ierarhiei puterii mondiale pe nişte băieţi foarte puternici şi foarte bogaţi care conduc lumea din umbră (detalii AICI), şi care au planuri diabolice cu această omenire;

3. Printre planurile diabolice ale celor care conduc lumea din umbră se numără:

a. micşorarea populaţiei umane (a numărului de oameni) prin vaccinuri, sărăcie, boli etc;

b. eliminarea (omorârea) indirectă a pensionarilor consideraţi găuri în buget prin pensii de rahat, lipsă de medicamente, medicamente toxice, sărăcie, mâncare insuficientă şi de proastă calitate etc

c. distrugerea mentală a omului prin vaccinuri, fluor, televizor etc.

d. controlul total al omenirii prin tehnologie modernă – telefon, smart phone, tablete, internet, reţele socializare, wireless, satelit, CIPuri etc;

4. Căpuşarea lumii de către cei mai puternici şi bogaţi oameni din lume este atât de puternică încât este aproape imposibil ca puterea să revină în mâinile popoarelor prost educate care nu înţeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor – dar nici nu caută să înţeleagă…

5. Toate aceste lucruri grave care se întâmplă în jurul nostru şi multe multe altele, au loc în timp ce fraţi români de-ai noştri sau fraţi OAMENI de-ai noştri de pe alte meleaguri ale acestei Planete MOR DE FOAME LA PROPRIU. Vă dau doar două exemple de la noi din ţară, nu de prin Africa sau ţări şi mai sărace şi distruse decât a noastră: în groapa de gunoi de la Cluj (Pata Rât) şi în groapa de gunoi de la Baia Mare există oameni, bărbaţi, femei şi copii, care locuiesc acolo de ani de zile şi se hrănesc zi de zi cu gunoi ca să nu moară de foame. Detalii despre Cluj AICI şi despre Baia Mare şi Cluj AICI (inclusiv VIDEO).

(alte detalii despre situaţia României în prezent găsiţi aici: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate )

Iar aceasta este doar o frântură din adevărul dur pe care nu vrem să-l conştientizăm. Cunoaşterea acestor lucruri aduce individului uman un stres psihic – pentru că nimănui nu îi convine această situaţie şi pentru că individul s-ar simţi cumva dator moral, faţă de el şi faţă de omenire în general, SĂ FACĂ CEVA PENTRU A REMEDIA SITUAŢIA. Faptul că realizează că este aproape imposibil să schimbi situaţia uşor, fără să “lupţi” şi pentru că n-are chef de luptă (că e comod), şi pentru că îşi concluzionează greşit în cap că această situaţie dură nu mai poate fi schimbată sau pentru că gândeşte chestii de genul “ce pot face eu?” sau “nu putem schimba noi lucrurile…”, individul nostru ajunge SĂ IGNORE SITUAŢIA, SĂ IGNORE REALITATEA DURĂ, SĂ IGNORE ADEVĂRUL….ca să nu se simtă prost că nu îl poate îndrepta, că nu a găsit o soluţie prin care să îl îndrepte, sau că nu îi pasă.

Cei mai mulţi oameni preferă să se facă CĂ NU VĂD ce se întâmplă în jurul lor tocmai pentru a nu se stresa psihic în vreun fel. Devin astfel ignoranţi şi egoişti. Devin NEoameni.

Însă faptul că refuză să caute, să vadă şi să conştientizeze realitatea din jur aşa cum este ea – dură şi gravă, nu înseamnă că acea realitate nu îi va buşi şi pe ei direct în cap. Acea realitate dură îi afectează zi de zi. Ne afectează pe toţi. Chiar şi pe cei bogaţi şi foarte bogaţi, care sunt prea distruşi mental ca să-şi dea seama (detalii AICI).

Astfel, cam cea mai mare problemă a omenirii este preferinţa celor mai mulţi indivizi de a accepta o stare de ignoranţă faţă de realitatea reală şi preferinţa de a accepta minciuni / iluzii – cu care se hrănesc zilnic, în loc să caute, să afle, să accepte şi să conştientizeze adevărul.

(P.s: Acel stres psihic, acel disconfort interior de care am vorbit mai sus este catalogat ştiinţific ca fiind rezultatul unui mecanism interior denumit disonanţă cognitivă. Detalii despre asta aici: Disonanţa cognitivă – conflictele interioare)

Repun mai jos imaginea de mai sus… uitaţi-vă şi gândiţi-vă bine la ea… este exact situaţia în care ne aflăm noi românii, şi oamenii în general, legat de realitatea, adevărul din jurul nostru…:

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului roman incapacitatea de a cauta, vedea accepta si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava din jurul nostru, minciuna iluzii ceicunoi.wordpress

“Un adevăr care deranjează” SAU “O minciună reconfortantă”

CE ŞANSE AI SĂ SALVEZI O ŢARĂ CA ROMÂNIA CU ASTFEL DE OAMENI NEINTERESAŢI LEGAT DE ADEVĂR, DE REALITATE, DE PROPRIA LOR VIAŢĂ?

CE PUTEM FACE CU ŞI PENTRU ACEŞTI OAMENI DEZINTERESAŢI / DISTRUŞI MENTAL / “MORŢI” ?

Această stare de fapt în care se află cei mai mulţi oameni  în prezent – în ignoranţă faţă de realitatea reală din jur – este cauzată de câteva lucruri principale:

1. Natura biologică a omului – primitivă, egoistă (ca orice animal în junglă); lene, comoditate, eficienţă biologică (obţinerea de cât mai multe avantaje cu un consum de energie/resurse cât mai mic); supravieţuire – menţinerea unui echilibru psihic prin ignorarea lucrurilor rele din jur – disonanţă cognitivă etc.

Tot aici aş include şi  Sclavia confortului, comoditatea fiind de asemenea una dintre cele mai mari probleme ale omenirii: ” Încîntat de sine însuşi şi de lumea sa aseptică, omul postmodern rămîne sclavul unei mentalităţi a confortului. Căutarea cu orice preţ a “vieţii confortabile” s-a transformat într-un ideal personal şi colectiv de necontestat; confortul este noua religie, promovată de tehnologism, globalism şi consumismul de masă. Lipsit de confort, de mistica şi imaginarul social pe care acesta le presupune, omul postmodern ar fi cuprins de o teribilă panică; faţă în faţă cu realitatea şi cu propria sa conştiinţă, s-ar simţi gol şi neputincios. Sursă de satisfacţii imediate, confortul îi risipeşte însă temerile, îl apără de confruntări dezagreabile. Îl transformă într-un sclav fericit.” (preluat de AICI)

Alte cauze:

2. Planurile ascunse ale celor care conduc lumea din umbră, şi care exact asta vor şi asta încearcă şi reuşesc să instaureze – o populaţie perfect ignorantă, docilă, “ascultătoare”, care să nu înţeleagă nimic din ce se întâmplă în jurul ei, care să muncească şi să tacă, care să fie o masă de manevră, care să fie uşor de prostit şi manipulat, care să fie neinformată şi/sau prost informată, care să fie pur şi simplu distrusă mental, o populaţie alcătuită din sclavi muncitori umili – asta suntem noi în prezent pentru cei care conduc lumea;

3. Lipsa educaţiei reale despre lumea în care trăim, despre normalitate, moralitate şi dreptate (câteva detalii AICI) – distrugerea educaţiei face parte din planurile NOM (Noua Ordine Mondială)

4. Complexitatea lumii – din cauză că lumea a ajuns atât de complexă şi complicată, oamenii nu înţeleg ce se întâmplă în jurul lor, de ce le merge prost, cine sunt vinovaţii etc – de asemenea confuzia şi neînţelegerea lucrurilor sunt de bază în NOM;

5. Sărăcia şi grija zilei de mâine – când eşti sărac şi cauţi să mai supravieţuieşti încă o zi pe acest Pământ…nu mai ai timp sau chef să te mai intereseze şi de alte chestii… şi de alţi oameni… – sărăcia şi vulnerabilitatea financiară este un alt mod prin care cei care conduc lumea controlează “oile”;

6. Perpetuarea la conducerea ţării, la nivel central şi la nivel local a unor  nemernici mafioţi corupţi – instrumente în mâna celor care conduc lumea din umbră, care să menţină această situaţie dezastruoasă pe termen lung;

Deci de fapt…cea mai mare problemă a României şi a omenirii este  faptul că lumea este condusă din umbră, de nişte personaje cu interese diferite şi opuse faţă de interesul general al popoarelor  – bunăstarea fiecărui cetăţean. Din cauza intereselor acestor ne-oameni putred de bogaţi şi puternici apar absolut toate problemele pe care le vedem în jurul nostru, de la războaie, la exploatarea (furtul) resurselor naturale fără jenă şi fără grijă pentru mediul înconjurător, la boli profitabile pentru companiile farmaceutice patronate tot de ei, la sărăcie şi menţinerea oamenilor ca sclavi muncitori vulnerabili, la lipsa educaţiei reale care să-ţi permită înţelegerea lumii înconjurătoare, la supravegherea şi controlul omenirii prin tehnologie etc etc etc.

Oricine va vrea, din interior sau din afară, să schimbe cumva “sistemul” pentru a crea o situaţie mai bună pentru populaţie, va trebui să ţină cont cel puţin de cauzele enumerate mai sus, pe care le reiau aici: interesele celor care conduc lumea din umbră, marionetele politice ale celor care conduc lumea din umbră (“falşii conducători”, “politicieni de suprafaţă / de faţadă” cărora li se permite să se înfrupte din ciolan), natura biologică a omului (firea umană egoistă, comodă, leneşă), proasta educaţie a populaţiei, complexitatea lumii – e greu de înţeles cum funcţionează lucrurile, e greu de înţeles care sunt vinovaţii, sărăcia şi vulnerabilitatea oamenilor, greutatea (aproape imposibilitatea) ocupării unei funcţii publice de conducere de către oameni de bună credinţă, din afara “sistemului”…

Români, TREZIŢI-VĂ!

Români, UNIŢI-VĂ!

Citeşte şi:

Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31)

Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75)

Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

Emilian, 13 aprilie 2013, ceicunoi.wordpress.com, Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

60 responses to “Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35)

  1. Pingback: Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119) | CE-I CU NOI?

      • Munciti, munciti, munciti, cauati solutii la probleme, fiti uniti si o sa invingeti.ajutatii pe fratii vostri. In Romania sint cacalau de posibilitati insa lenea e cucoana mare.

      • Așa a fost lumea dintotdeauna. Și dacă s-a ajuns ca să se știe despre cum stau lucrurile,asta ne face și mai nefericiți. Pentru că asta este natura umană: dai jos o structură, faci loc alteia. Manipularea celor naivi și exploatarea slăbiciunii altora, neimplicarea, acceptarea pasivă datorită fricii sau neputinței sunt bine știute de exploatatori. Dar cel mai bine funcționează dezbinarea, lucru cunoscut din antichitate: „Divide et impera!”

      • Nu stiu daca asa a fost dintotdeauna… avem exemplul Cucuteni pe terittoriul tarii noastre, unde oamenii traiau in pace si armonie, dezvoltau arta etc, colaborau, aveau adevarata orase acu 7000 de ani…nu aveau arme…etc, pana cand…nu se stie de ce au disparut. Probabil au venit peste ei niste pradatori… cum stau calare peste noi astazi…

  2. Pingback: Ce este saracia romanilor si a oamenilor? Cauze si solutii de rezolvare ale problemelor Romaniei si omenirii (pol121) | CE-I CU NOI?

  3. Pingback: Mesaj pentru oamenii romani religiosi credinciosi ortodocsi: TREZIREA DIN “DOAR RUGĂCIUNE”! (bis10) | CE-I CU NOI?

  4. Pingback: Corpurile noastre vor fi coordonate (controlate) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19) | CE-I CU NOI?

  5. Ai mare dreptate ,din pacate sintem putini care ne dam seama despre ce se intimpla cu noi,stiam cine conduce omenirea si scopul lor,din pacate au sanse mari sa-l duca la bun sfirsit…

    • Noi astia putini trebuie sa ne unim. e cam singura sansa… Daca nici noi nu reactionam atunci cand are loc vreun protest, o manifestare pentru o viata normala, sau impotriva unei nedreptati punctuale…atunci cine?

  6. Pingback: Niveluri ale cunoasterii situatiei globale din punct de vedere al puterii, al controlului omenirii. Cunoasterea adevarului, nedreptatii mondiale, realitatii inconjuratoare (nom22) | CE-I CU NOI?

  7. Pingback: Corpurile noastre vor fi coordonate (controlate) de creierele altor oameni. Stadiul controlului uman prin influentarea directa a creierului. Omul secolului 21 – sclav modern (nom19) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  8. Pingback: Este oficial – Europa se va federaliza in curand. Anunt facut de Barroso si Angela Merkel. Romania pierde suvernitatea si dispare ca stat si popor (nom25) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  9. Pingback: Doar informarea corecta a publicului privind adevarul real din jur este INSUFICIENTA. Trebuie actiuni concrete pentru salvarea Romaniei (pol126) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  10. Pingback: Adevarul dur despre regionalizarea României si impartirea teritoriala a tarii. Diparitia statului Romania si a poporului roman (pol114) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  11. Pingback: Probleme modificare Constitutie 2013 si reimpartirea teritoriala – Graba re revizuirii Constitutiei – articol foarte bun Gheorghe Funar. Regionalizarea – colonizarea Romaniei (pol128) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportame

  12. Pingback: Modificarea Constitutiei mai 2013 – politizarea dezbaterilor ONG-urilor. Nu cred ca voi vota favorabil noua constitutie la referendum (pol127) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  13. Mai nene, tu tre sa te faci mai cunoscut!!! Am avut aceeasi parere despre omenire dinainte sa te citesc, insa tu mi-ai confirmat totul. Degeaba esti tu destept si informat daca lumea nu te cunoaste/citeste. Am postat pe facebook acum cateva ore petitia lui Avaaz contra Monsanto, si culmea nu am primit niciun like/share!!! Nu pot sa cred in ce hal de ipocriti si indiferenti am ajuns. Fa-ti publicitate, eu te sustin!!!

    • :) Multumesc. Pana la noi initiative ma poti ajuta daca te abonezi cu adresa de mail prin optiunea follow din stanga de undeva. (ca sa “ne tinem aproape” cei care gandim la fel – cel mai important lucru in salvarea a ce se mai poate din Romania).

    • Fratiilor, e greu, pana convingem noi pe toti manipulatii din jurul nostru, NWOul ticalos si-a indeplinit misiunea, nu ca sunt eu pesimist convis. Eu am 2 solutii mai realizabile decat sa i trezim pe robotei din somnul dulce.
      1. Ne cautam undeva o bucata de tara neguvernata si facem noi un stat.
      2. Fugim in Chile sau Uruguay ca acolo nu prea sunt robotei…ci mai multi ca noi care stiu care e treaba, si politicienii lor nu i tradeaza,
      Ce ziceti???

      • da, ideea cu emigratu in alte zone poate sa functioneze pe termen scurt, si doar pentru un numar restrans de persoane (cei care pleaca acolo). Problema nu e sa ne salvam egoistic doar pe noi, ci sa imbunatatim situatia pentru români, la modul general, cu ajutorul “roboteilor” de care zici, sau nu. Apoi, nu stiu daca exista tara pe glob unde sa nu fi ajuns NWO sau sa nu ajunga curand. Orice tara are resurse, deci orice tara va fi exploatata. In Romania n+ai cum sa te izolezi intr-o bucata de tara. Intra cu buldozerul in tine imediat. Daca te aperi cu armele, te anihileaza si mori. Deci singura scapare reala este schimbarea sistemului in mod inteligent. Cum se realizeaza asta exact…cine stie…in orice caz, prin unirea celor treziti si inteligenti…

  14. Pingback: Incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava | SANTINELA ORTODOXA

  15. Pingback: VIDEO + POZE imagini protest ziua mediului 5 iunie 2013 Bucuresti Universitate fracturare hidraulica fracking exploatare gaze sist, Rosia Montana, Organisme modificate genetic protectia mediului (eco45) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportam

  16. Pingback: De ce nu avem o miscare serioasa in societatea romaneasca? Nemultumiri reale si naturale, lider natural, miscare naturala (pol136) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  17. Incapacitatea multora de a vedea si constientiza o vad zilnic.
    In ceea ce priveste : ”a. micşorarea populaţiei umane (a numărului de oameni) prin vaccinuri, sărăcie, boli etc; ” – nu sunt de acord cu acest mod, dar as vrea sa fie o lege mondiala care sa ajute la controlul populatiei – daca e sa ne gandim la inmultirea fara de control. Trebuie o matematica buna ca sa stii ce legi sa impui in ceea ce priveste numarul de sarcini – poate stabilirea unui plafon de 1copil/famile sau maxin 2 copii/familie – nu stiu exact.
    Sunt Activist fara frica de multi ani – asta nu inseamna ca biruiesc, dar nici nu stau sa ma ascund dupa tastatura si atat, pentru cei care se stiu ca fac asta.
    Lumea nu te priveste cu ochi buni daca esti actual si cu mintea deschisa si din ce am citit pe aici e de inteles de ce.
    Adresa mea de e-mail e deschisa acum si pentru voi cei de aici daca doriti sa imi dati detalii despre urmatoarele evenimente care vor avea loc pentru binele tuturor, si la care voi participa cu placere.
    Ca si pe multi dintre voi de multe ori ma dor ‘creierii’ pentru ca am ales sa fac loc la foarte multa informatie, dar macar nu am ales sa fac asta degeaba.
    Doar sa imi uzez existenta pentru altii care nu merita, chiar nu merita – si nici sa am copii care sa se uite la mine si sa imi spuna : ”Generatia ta, Tata, si cele dinaintea ta sunt de vina pentru viata grea pe care o ducem noi tinerii din ziua de azi” ; nu vreau, pentru ca ar avea dreptate asa cum si eu am dreptate cand le spun parintilor mei trecuti acum de o varsta ca nu au deschis ochii cand trebuia, si nici nu au actionat in vreun fel pentru viitorul lor si al copiilor lor. Ei bine viitorul lor e acum, iar prezentul nostru poate genera un viitor pentru noi mai rau decat al lor sau … cine stie !
    Va multumesc daca a-ti citit aceste randuri.
    Sa aveti o zi buna si o minte deschisa !

    • Salut.

      Mersi pt comentariu. Dacă şi-ar exprima mai mulţi oameni opinia, asa cum ai facut-o tu aici, ar fi foarte bine pentru ca am vedea si noi ce gandesc cei din jurul nostru.

      Legat de limitarea numarului de copii – se intampla din pacate la nivel global prin exact metodele explicate (vaccinuri, sărăcie, boli, hrană de proastă calitate etc). Acum… problema pe fond ar trebui dezbatuta… daca e bine sau nu sa limitam numarul de copii per familie (cam ca in China). La noi in Romania… avem o saracie lucie… si avem si un popor needucat, care nu e in stare sa-si creasca copii asa cum trebuie, sa le deschida ochii (ce spuneai si tu de generatiile trecute ca nu ne-au deschis ochii) sa nu ii vaccineze, sa nu le dea otrava de mancare etc. Insa toate astea sunt NU pentru ca am fi prea multi, ci pentru ca suntem conduşi de o clasa politica MÂRŞAVĂ, CORUPTĂ, care nu dă 2 bani pe binele poporului. Ideea e ca Romania, ca tara, ca pământ agricol, ar putea oferi hrană pentru 80 de milioane de oameni, si nu o spun eu, o spune ambasadorul norvegiei . Deci problema este ca ACUM, in circumstantele de ACUM (saracie, coruptie, prostie) noii copii sunt cam condamnati. Insa fara noii copii, poporul roman tinde sa dispara (citeste textul cu REVIEW ON ROMANIA – il gasesti sus de tot). Apoi mai pot fi discutate si chestii de genul tiganii romani fac multi copii iar romanii romani fac putini sau deloc, deci in curand vom deveni noi minoritate etc, mai pot fi discutate şi alte chestii.

      E foarte bine daca esti activist fara frica. Ti-am pastrat adresa de mail. Te rog daca vrei aboneaza-te prin FOLLOW la acest blog ca sa primesti ultimele chestii, imi e mai usor asa sa anunt noi initiative etc (optiunea e undeva in partea din stanga).

      Lumea nu te priveste cu ochi buni în principiu pentru ca multi au creierul spalat. De aceea trebuie sa aiba loc o informare continua pentru trezirea cat mai multor romani la realitate, dar mai ales, este importanta UNIREA romanilor deja treziti si liberi mental, care vad adevarul dur din jurul lor.

      Inevitabil, daca salvezi lumea sau poporul roman, sau o comunitate locală, obligatoriu vei salva si foarte multi oameni de foarte proasta calitate, care poate nu ar fi meritat salvati. Dar n-ai ce-i face. Salvandu-i pe cei buni, îi vei salva inevitabil şi pe restu. E o chestie cu care trebuie sa ne impacam psihic.

      Vina generatiilor exista tot timpul cand ceva nu merge bine. Daca generatia noastra e distrusa si capusata de interesele BESTIILOR care ne conduc, o mare parte din vina o poarta generatia de dinaintea noastra, care a permis ca acest lucru sa se intample. Exact la fel vom fi si noi vinovati in fata copiilor nostri daca nu facem ceva ACUM pentru a imbunatati lucrurile şi daca nu ne educam PE bune copiii pentru a-i pregati cu adevarat pentru lumea reala si dura care se află in jurul nostru.

      Stai pe-aproape! Succes!

      • Este cam greu de trezit la realitate o lume comoda. Am colegi de serviciu care au o viata buna data de un salar bun si sunt forte multumiti de ei, chiar daca au copii care stau mai mult la scoala decat cu ei acasa. Sunt super multumiti ca au cantina la scoala si merg saturati acasa (iar parintii nu mai trebuie sa le dea mancare-ce comod), nu-i intereseaza ca mancarea ce o mananca bietii copii e plina de E-uri. Au bani si pot sa plateasca o cantina. Se uita la mine cu mare indoiala daca le spun ca mi-am dat copilul la gradinita numai in grupa mare si 4 ore.La scoala l-am dat la 7 ani s.a.m.d. Dar acest copil ma respecta imi vorbeste frumos si am cu cine ma intelege. Nu mi-a trebuit o cariera daca am avut un copil, am fost mai multumita sa lucrez in asa fel (ca tot am fost nevoita)
        incat atunci cand a venit de la scoala copilul sa aiba o mancare proaspat facuta si cu alimente dupa care m-am dus la la tara sa le obtin. Iar daca le spun (si sunt oameni cu facultati) ca educatia se face acasa, iar la scoala trebuie sa mearga sa dobandesca cunostinte, nu-s de acord cu mine.
        Daca pentru propriul copil nu sunt in stare sa faca sacrificii atunci??

      • Ceea ce observi tu este ce am denumit eu in mai multe texte pe blog sub expresia “distrugerea mentala”. Din cauza tehnicilor de “distrugere mentala” aplicate asupra popoarelor lumii mai ales prin RADIO, FILME şi TV, oamenii au ajuns sa nu mai distinga normalul de anormal, binele de rau, utilul de irelevant etc. Au ajuns sa aiba valori si perceptii despre lume si normalitate GRESITE. Mintea oamenilor este programata continuu prin programele TV sa accepte statutul pe care Sistemul de azi ni-l oferă: sclav docil muncitor pt altii, ignorant faţă de adevarul cu privire la ce se intampla cu noi (de ce e lumea intoarsa cu fundul in sus), hrana de proastă calitate la preturi mici, apa la PET, medicamente chimice nocive pentru falsa insanatosire etc etc etc.

        Ai folosit foarte bine termenul “comod”. Aceasta comoditate este cauza a multor probleme de-ale noastre, insa si aceasta a fost premeditata. Sa fim comozi, sa iubim luxul si lenea, sa stam la bere la meciuri, sa ne satisfacem toate poftele lumeşti, sa nu ne pese de ceilalti etc, sunt toate lucruri PROMOVATE si inoculate la greu prin Mass Media. Oamenii care se uita la TV nu prea au sanse sa vada adevarul…sunt multe prea intoxicati.

        Faptul ca persoanele de care spuneti au facultati, sunt culte in cap etc, este irelevant. Sunt o gramada de oameni foarte buni specialisti in profesia lor – doctori, ingineri, profesori etc, dar total habarnisti cu privire la ce se intampla pe planeta asta.

        Sa iti hranesti copilul cu hrana curata gatita in casa, sa te ocupi tu ca parinte de educatia lui, atat cat poti, sunt lucruri PERFECT NORMALE si de dorit, mai ales in situatia in care ne aflam ca popor in prezent. Daca ei nu pricep, e problema lor. Daca dvs faceti asta, este foarte bine si va felicit!

        Va recomand si articolul acesta despre scoala, sa fiti constienta in legatura cu ce se intampla in Scoala de azi, ca sa vedeti cum puteti sa atenuati efectul negativ asupra mintii copilului dvs:

        Educatia pentru turme – efectele nocive ale scolii asupra copiilor. Scoala indoctrineaza si limiteaza potentialul. Scopul real al sistemului de invatamant din prezent: indoctrinare, inregimentare, distrugere mentala, pregatire pentru viata de sclav (edu)

  18. Pingback: Cum rezistam mental comportamentelor gresite pe care le avem? Cum facem sa ne schimbam in bine? Salata sanatoasa (edu57) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  19. Pingback: Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  20. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31) | CE-I

  21. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31) | CE-I

  22. Pingback: Sistemul tip inchisoare in care traim si iluziile cu care ne hranim | NewsInfo1000

  23. Pingback: Istoria adevarata a României. Dacii sunt primii oameni care au populat Europa. Românii sunt DACI, nu romani. Dacia e România si România e Dacia (edu48) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  24. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? | Lupul Dacic

  25. Pingback: Ne-am nascut si traim intr-o lume pe care nu o cunoastem dar nici nu vrem sa o cunoastem. Suntem ignoranti chiar si fata de propria viata. Proasta educatie ne-a distrus mental (edu74) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  26. Pingback: Ne-am nascut si traim intr-o lume pe care nu o cunoastem dar nici nu vrem sa o cunoastem. Suntem ignoranti chiar si fata de propria viata. Proasta educatie ne-a distrus mental (edu74) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  27. Pingback: Ierarhia nivelurilor cunoasterii situatiei globale din punct de vedere al puterii, al controlului omenirii. Cunoasterea adevarului, nedreptatea mondiala, realitatea inconjuratoare (nom22) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  28. Va respect si va stimez ca jurnalist si mai ales ca OM. De ce? Pentru simplu motiv ca sunteti un “adevarat” formator de opinie in acest segment numit presa care din cate stiu eu este a patra PUTERE a unui stat si nu amestecati “senzationalul” cu “realul “Romaniei si de ce nu al lumii. Astfel de articole sunt necesare pentru a trezi romanii si a-i face sa constientizeze adevaratele probleme ale societatii contemporane. Eu nu pot face mai mult, decat sa promovez articolele tale prietenilor mei si eventual sa adaug mici comentarii pentru a fi mai bine intelese de segmentul la care eu ma pot adresa. MULTUMESC!

    • Si eu va multumesc pentru cuvintele frumoase si va multumesc foarte mult daca veti difuza mai departe informatiile. Pentru a vedea mai multe texte scrise de mine, vizitati categoria Exclusiv Ce-i cu noi? din partea din stanga a blogului, am pus acolo o selectie a textelor scrise pe acest blog care arata modul in care vad eu lucrurile (Romania si chiar lumea). In restul categoriile sunt puse texte la fel de importante pentru viata noastra, pe diferite subiecte. Nu stiu cat de formator de opinie sunt, dar… daca ajunge informatia la oameni si anumiti oameni “se trezesc”… foarte bine! Am contribuit si eu un pic in felul asta. Dar deja Romania e pe duca, si doar informarea publicului larg este INSUFICIENTA. Am scris despre asta in textul urmator:

      https://ceicunoi.wordpress.com/2013/05/12/doar-informarea-corecta-a-publicului-privind-adevarul-real-din-jur-este-insuficienta-trebuie-actiuni-concrete-pentru-salvarea-romaniei-pol126/

      Este nevoie ca fortele binelui sa se coaguleze cat mai repede si sa lupte inteligent impreuna.

      P.s.: Daca va abonati cu adresa de mail la acest blog, primiti automat ultimele postari (aveti optiunea FOLLOW undeva in partea stanga a blogului)

      Multumesc si Succes!

      • Si cand te gandesti ca sunt mii de tineri, care, nu au nici o treaba in tara asta. Nimeni nu pune in practica o metoda prin care sa fie ajutati. Cetatenii acestei tari exceleaza in bocit. Sub toate aspectele se practica bocitul. De la tatele din fata portii pana la ziaristi. Efectul drobului de sare. Citisem undeva cu 2 sau 3 ani in urma, ca. pe facebook o tanara dintr-o tara din vest a facut o invitatie la ziua ei, s-au prezentat 15000 de tineri. Aceasta miscare a avut loc in urma unui mesaj din cateva cuvinte. Multi vad paiul din comoditatea scaunului din fata calculatorului, dar din cauza fitelor nu s-ar misca nici cat sirianul care a facut smurdul.

      • 1. Aia 15.000 s-au dus la ziua fetei pentru petrecere, distractie, mancare, bautura si destrabalare. E usor sa aduni gramezi de oameni pt asa ceva. Pentru chestii mai serioase insa, pentru chestii in beneficiul tari…e mult mult mai greu decat un mesaj pe FB.

        2. Si daca ai avea maine 1 milion de oameni adunati sa rezolve problemele tarii, ce le zici sa faca? :) Avem identificata problema corect? Stim ce e de facut? Noi nici nu stim cine ne exploateaza si ne distruge tara….

  29. Pingback: Propuneri pentru protest Rosia Montana – in urma discutiilor de la Universitate, Bucuresti 10 sept 2013 (pol167) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  30. Pingback: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre compor

  31. Pingback: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre compor

  32. Pingback: Lista initiative civice, alternative politice de buna credinta – altceva fata de clasa politica actuala corupta (PDL, PSD, PNL). Miscari patriotice cu iubire fata de Romania si poporul Roman (pol168) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre compor

  33. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

  34. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

  35. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

  36. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

  37. Pingback: Rezumat afacerea Rosia Montana: 30 de motive – argumente impotriva proiectului minier cu cianuri al companiei RMGC (pol180) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  38. Pingback: VIDEO – cat de ignoranti sunt romanii fata de protestele de strada? Reactia trecatorilor denota manipularea si distrugerea mentala premeditata a poporului roman (edu) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  39. Pingback: Sigla RMGC seamana cu logo-ul Antena Play si apare pe o casa din civilizatia Cucuteni? Banda Moebius (panglica Mobius) apare in mai multe sigle si logo-uri ale diferitelor companii de pe glob (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul

  40. Pingback: Motive biologice care ne controleaza viata. Cum este influentat comportamentul omului de partea biologica a sa (edu) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  41. Pingback: Motive si instincte biologice care ne controleaza viata. Cum este influentat comportamentul omului de partea biologica a sa (edu) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  42. NATURA NU SUPORTA VIDUL este o lege!

    Practic daca nu vrei sa cauti ADEVARUL , vei cauta automat MINCIUNA!.

    NU CONTEAZA DACA ESTI SAU NU CONSTIENT (DE EXISTENTA ACESTEI LEGI)
    CONTEAZA CA EXISTA ( LEGEA) SI FUNCTIONEAZA , indiferent ca vrem sau nu, indiferent ca O INTELEGEM sau nu.

    Adevarul te obliga sa reactionezi sa faci ceva. Problema e homeostazia individului si zona de confort. DACA individul nu iese din zona de confort in zona de disconfort PLATESTE PRETUL PROPRIEI IGNORANTE!
    doar in zona de disconfort individul PROGRESEAZA

    IN ZONA DE CONFORT individul regreseaza

    Nu ramii in faza de stationare si conservare
    este o iluzie !Daca nu vei progresa continuu , vei incepe sa regresezi implicit

    DECI, natura nu suporta vidul umple orice gol.

    concret:
    daca nu esti constient esti inconstient
    daca nu vezi adevarul vezi minciuna
    daca nu cauti ce e corect cauti ce e incorect

    PT. CA A GINDI CONSTIENT E GREU , PREFERAM CE E USOR sa nu gindim constient !

    ATENTIE VIATA ARE DOUA PARTI ALE MONEDEI IN ACELASI TIMP!
    (MIERE SI FIERE)
    CIND PREFERI CE E MIERE (USOR , FARA GINDIRE CONSTIENTA )
    vei plati ( altii iti vor umple mintea cu gindurile lor) SI vei avea PARTE DE FIERE!

    Multumesc

    • CORECT! Alegem o viata cat mai usoara din multe puncte de vedere / in multe situatii si de aici o gramada de probleme. O sa scriu despre asta intr-o postare noua candva. Spor!

Spune-ți părerea aici: