Ce vor toti oamenii si cum pot obtine ce-si doresc. Totul pleaca de la ce vrem. Solutii pentru bunastare (pol110)

imagini poze proteste oameni in strada ce vor toti oamenii totul pleaca de la ce vrem solutii pentru bunastare fizica psihica protestatari revolutie romania bucuresti trai decent viata romaniAm spus de mai multe ori pe acest blog că totul pleacă de la ce vrem. În funcţie de ce vrem, acţionăm în viaţă, pentru că vrem să obţinem acel lucru pe care îl vrem. Sunt, desigur, şi oameni care nu acţionează în sensul obţinerii lucrurilor pe care le vor. Motivaţia este una simplă – comoditatea, lenea, sau lipsa identificării soluţiei corecte pentru a obţine ce vrei (deci educaţia precară). Nimeni nu spune că este uşor să obţinem ce vrem. Însă nici nu trebuie să renunţăm. Dar cel mai important este…să înţelegem mai întâi ce vrem, iar apoi să vedem de CE şi de CINE depinde succesul în obţinerea lucrurilor pe care le dorim. Detalii în continuare:

Deşi  în particular, fiecare dintre noi îşi poate dori anumite lucruri concrete diferite (unii chiar greşite raportat la binele societăţii), dacă vorbim la modul general, de popoare, de populaţii umane, de omenire, CU TOŢII NE DORIM DE FAPT ACELAŞI LUCRU.

CE-ŞI DORESC TOŢI OAMENII, FĂRĂ EXCEPŢIE, POATE FI REZUMAT ÎN URMĂTOARELE CUVINTE:

TOŢI OAMENII, FĂRĂ EXCEPŢIE, ÎŞI DORESC OBŢINEREA UNEI BUNĂSTĂRI FIZICE ŞI/SAU PSIHICE.

Am căutat excepţia de la această “regulă” şi până în prezent nu am găsit-o. TOT ce fac oamenii TOT TIMPUL este pentru a obţine acea bunăstare fizică şi/sau psihică. Bunăstare sau confort, tot aia e (fizic şi/sau psihic). Daţi-mi voi exemple de comportamente ale oamenilor în diferite situaţii în care credeţi că au acţionat din alt motiv şi eu vă voi arăta că de fapt, au acţionat pentru obţinerea bunăstării fizice şi/sau psihice în primul rând a lor. Pare cam egoistic. Aşa şi este. Suntem cu toţii în primul rând egoişti. Ne interesează în primul rând bunăstarea noastră fizică şi/sau psihică, pentru că funcţia principală a organismului biologic uman este supravieţuirea individului. Deci, după părerea mea, nu există excepţie de la această regulă. Cu toţii vrem bunăstare, fie ea doar fizică (poate cei mai mulţi orăşeni îmbuibaţi), fie doar psihică (poate unii călugări), fie şi fizică şi psihică (poate cei mai mulţi români şi cei mai mulţi oameni de pe planetă).

(Atenţie: această bunăstare de care vorbesc este dorită de absolut toată lumea, fără excepţie. Însă nu obligatoriu în mod conştient)

Acum că am identificat ce vrem, ca oameni pe acest Pământ, putem să valorificăm acest lucru. Trebuie mai întâi să traducem această expresie cam generală – “bunăstare fizică şi/sau psihică” în nişte chestii mai concrete, pe care dacă le-am avea, ne-ar ajuta să atingem acea stare de bunăstare dorită.

Pentru asta am scris un text despre CE ÎNSEAMNĂ UN TRAI DECENT. Vă recomand să-l citiţi aici: Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile românilor – sclavi muncitori fara bunastare.

Dacă veţi citi acel text, veţi vedea câteva dintre lucrurile concrete de care avem nevoie, şi pe care este perfect NORMAL să le avem, pentru un trai decent, pentru bunăstare decentă, pentru viaţă decentă.

De asemenea, dacă veţi citi acel text, veţi vedea că principalul vinovat pentru LIPSA noastră de bunăstare, NU SUNTEM NOI, CI ESTE STATUL ROMÂN, prin instituţiile sale, patronate şi căpuşate de politicienii corupţi aflaţi la putere. Este vorba de un sistem mafiot în adevăratul sens al cuvântului, prin care tot ce se urmăreşte este FURTUL banilor publici, adică banii noştri, ai tuturor.

Sigur, putem încerca pe cont propriu să atingem bunăstarea dorită, ignorând ce se află în jurul nostru – sistemul putred în care trăim – susţinut de politicienii corupţi “căpuse” ale bugetului statului. Însă de cele mai multe ori, în cele mai multe cazuri, VOM EŞUA să atingem bunăstarea, traiul decent, pe cont propriu, DACĂ IGNORĂM MOCIRLA ÎN CARE NE AFLĂM CA POPOR.

Ce propun eu este în primul rând SĂ NE PESE de viaţa noastră pe bune. Nu doar de binele nostru de acum, ci şi de binele nostru din viitor. Să ne pese de binele nostru, dar şi al celor din jur. SĂ ÎNŢELEGEM ŞI SĂ NE PESE CĂ SUNTEM ÎNTR-O MOCIRLĂ! Apoi…când există o minimă şansă de a distruge mocirla, SĂ PROFITĂM DE ACEA ŞANSĂ!

Singurul mod în care mai poate fi distrusă această mocirlă a politicienilor care ne ţin în mizerie în fiecare zi, ca pe nişte sclavi muncitori ai secolului 21, ESTE PROTESTUL DE STRADĂ şi RESTRUCTURAREA ÎNTREGULUI SISTEM (începând cu sistemul de vot şi terminând cu implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor pe bune). Dacă aici deja reacţia voastră mentală este “aşa ceva nu se poate” sau “e prea complicat” înseamnă că scopul celor care ne conduc a fost atins, şi anume manipularea şi distrugerea mentală a cetăţenilor a avut loc, astfel încât românii au devenit doar o masă de manevră, nişte sclavi muncitori care muncesc la locurile lor fără să comenteze, nişte mămăligi apatice în derivă care nu se vor răscula niciodată împotriva celor care îi ţin de sclavi, adică cei de la putere, cei care fură de rup din banii publici din bugetul statului, cei care trăiesc în BOIERIE pe spinarea, pe munca, pe sudoarea şi pe banii munciţi de cetăţeanul PROST şi EXAGERAT DE UMIL, care nu-şi cunoaşte interesul şi nu iese niciodată în stradă pentru binele lui si pentru binele acestui popor.

Pentru că românii au în mare parte creierul distrus atunci când vine vorba de propriile drepturi şi libertăţi, de normalitate şi moralitate, aceştia NU MAI AU PRETENŢII de la cei care conduc această ţară, CI AU DOAR AŞTEPTĂRI. Aceasta este o mare problemă. Care este diferenţa dintre PRETENŢIE şi AŞTEPTARE? Eu văd una subtilă… Eu unul n-am nicio aşteptare de bine de la actuala guvernare, sau actuala clasă poltică, luată la grămadă. Să am aşteptări de la ei, ar însemna să îi consider de bună credinţă. Ceea ce ar fi o prostie. Ei sunt acolo ca să fure, nu ca să ne facă nouă bine, aşa cum ar trebui de fapt. AM ÎNSĂ PRETENŢII! Am pretenţii ca politicienii (de la nivel central şi local) SĂ FACE CE TREBUIE SĂ FACĂ!  SĂ-ŞI FACĂ TREABA PENTRU CARE SE AFLĂ ÎN FRUNTEA ŢĂRII. Cum spun americanii… JUST DO YOUR JOB! Iar slujba celor care ne conduc este asigurarea interesului general al poporului român. Adică…atingerea acelei bunăstari fizice şi/sau psihice de la care am plecat. Îşi fac treaba sau nu? Judecaţi singuri!

Citiţi oameni buni textul Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile românilor – sclavi muncitori fara bunastare.  ŞI AVEŢI PRETENŢII DE LA CEI CARE NE GUVERNEAZĂ!!!

Iar dacă pretenţiile nu vă sunt respectate, atunci, pe bună dreptate, FIŢI FOARTE NEMULŢUMIŢI! FIŢI FURIOŞI!

ŞI IEŞIŢI ÎN STRADĂ CÂND AVEŢI OCAZIA !!! 

Nu vă cere nimeni să porniţi un protest. DAR VĂ CERE O ŢARĂ ÎNTREAGĂ SĂ PARTICIPAŢI LA PROTESTE ATUNCI CÂND AU LOC, ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE, PENTRU CĂ CEL MAI IMPORTANT LA UN PROTEST DE STRADĂ ESTE NUMĂRUL PARTICIPANŢILOR CARE ÎŞI “URLĂ” PRETENŢIILE ÎMPREUNĂ! ACEEA ESTE ADEVĂRATA FORŢĂ A UNUI POPOR!

Nu uitaţi un adevăr crunt, perfect valabil pentru poporul român din prezent: “Răul învinge când oamenii buni nu fac nimic…”

Citiţi şi: Este normal sa protestam? De ce nu ies mai multi romani in strada? Lupta pentru drepturile noastre si pentru o viata normala (pol106)

De ce nu sunt interesati românii de Noua Ordine Mondială? (pol61)

Emilian, 5 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

13 responses to “Ce vor toti oamenii si cum pot obtine ce-si doresc. Totul pleaca de la ce vrem. Solutii pentru bunastare (pol110)

 1. Uite ce bunastare avem, ca sa ne gaseasca persoana in cauza si sa patim ceva, ca statul nu ne apara ? Ca in cazul unui proces-verbal, adresa martorului o vede faptuitorul, i se prezinta de catre politist, in Iasi. La tine Emilian, cum e ? Un email pe care l-am dat, am alterat unele cuvinte din motive personale :

  „Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”, conform art. 7 din O.G. nr. 27/2002.

  Va rugam sa retransmiteti petitia insotita de numele si prenumele dvs., adresa si un numar de telefon la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti, in functie de raza teritoriala in care isi desfasoara activitatea operatorul economic. (http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

  Reclamaţia/sesizarea dumneavoastră se rezolvă în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta să fie însoţită de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscală, bon fiscal sau chitanţa, contract, certificat de garanţie sau alte documente, după caz.

  Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati pagina web a ANPC http://www.anpc.gov.ro – link-ul INFO Reclamatii.

  From: Fb3 [mailto:my email]
  Sent: candva, candva, 2013 10:50 PM
  To: office@anpc.ro
  Subject: In Iasi , probleme la schimb valutar

  Nu pot cumpara monede euro, fiindca ei spun ca dau numai bacnote de minim un euro sau mint ca nu au rest. Puteti sa imi spuneti care lege este incalcata aici ?

  No virus found in this message.
  Checked by AVG – http://www.avg.com
  Version: 2012.0.2238 / Virus Database: 2641/5646 – Release Date: 03/03/13

  • Cred ca sunt cam multe informatii amestecate in acelasi comment si nu prea se intelege exact la ce te-ai referit. Legat de faza cu martoru, intr/adevar, daca nu ii sunt protejate datele personale…il cam face pe martor sa-si bage picioarele si sa nu mai depuna nicio marturire impotriva unui @faptuitor@ periculos…

 2. Imi cereau datele personale si adresa cei de la ANPC, cand le-am zis ca cei de la curs valutar, nu schimba sau dau monezi in euro.

 3. Pingback: Blandetea stramoseasca a poporului roman. Bunatatea nativa a taranilor si a românilor adevarati (pol112) | CE-I CU NOI?

 4. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

 5. Pingback: Ce avem nevoie concret pentru rezolvarea problemelor României. Asigurarea interesului general al poporului român. Cum sa progresam si sa traim mai bine | CE-I CU NOI?

 6. Pingback: Ce avem nevoie concret pentru rezolvarea problemelor României. Asigurarea interesului general al poporului român. Cum sa progresam si sa traim mai bine (pol116) | CE-I CU NOI?

 7. Pingback: De ce sunt oamenii diferiti si cat de important este sa intelegem acest lucru. Oamenii sunt la fel (edu21) | CE-I CU NOI?

 8. Pingback: Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava (edu35) | CE-I CU NOI?

 9. Pingback: Incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava | SANTINELA ORTODOXA

 10. Pingback: Cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava | Lupul Dacic

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s