Top 10 – cele mai importante lucruri despre lumea reala. Ce trebuie sa constientizam despre lumea in care traim pentru a avea bunastare si fericire, o viata mai buna (edu)

Top 10 - cele mai importante lucruri pentru o viata mai buna, pentru bunastare si fericire. Ce trebuie sa constientizam despre lumea reala in care traim exclusiv blog ceicunoiPe blogul Ce-i cu noi? există mai multe materiale care ar putea fi încadrate în categoria „cele mai”. Avem cele mai importante subiecte de interes public AICI, avem câteva dintre cele mai importante documentare video AICI, avem cele mai importante criterii de alegere a oamenilor politici AICI1, AICI2 și AICI3, avem o listă cu cele mai mari iluzii ale noastre AICI, altă listă cu cele mai importante motive pentru care oamenii nu ies în stradă AICI, o listă cu cele mai importante argumente anti proiectul Roșia Montană AICI și una cu argumente anti Gaze de șist AICI, o listă cu cele mai mari greșeli ale părinților în educația copiilor AICI, o altă listă cu principalele motive pentru care oamenii nu văd adevărul real din jurul lor AICI etc etc etc. Acum, vă invit în continuare să citiți un Top 10 cu cele mai importante lucruri despre lumea reală în care trăim, ce trebuie conștientizate de către fiecare dintre noi pentru a avea o viață mai bună. Detalii în continuare:

Pentru cei care nu au timp să citească tot textul acum, iată întâi un rezumat (dar vă recomand să citiți articolul integral când aveți timp).

Iată care sunt CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI CE TREBUIE CONȘTIENTIZATE de fiecare dintre noi pentru a ajunge să avem (cândva) o viață mai bună:

1. Suntem conduși și exploatați de oameni malefici, total diferiți față de noi!

2. De la credințele noastre (greșite) pleacă toate problemele pe care le avem. Credințele noastre ne dictează comportamentul, iar credințele noastre sunt influențate / modelate / manipulate din exterior, prin diferite instrumente și metode, de către alte persoane (cei care ne exploatează și conduc lumea în prezent).

3. Este de bază să punem la îndoială ceea ce știm, mai ales când ceea ce știm este ce au vrut EI să știm, adică lucrurile pe care ni le-au servit direct în creier prin mass media deținută de ei, prin televizor, prin ziare, prin site-uri de știri ale lor, prin radio, prin Școală și Facultăți etc.

4. Este esențial să ne informăm pe cont propriu! Aruncați televizorul pe fereastră!!! Televizorul folosește mecanisme de manipulare / îndobitocire pe care noi NU le putem sesiza și împotriva cărora NU avem apărare! Singura soluție pentru a evita atacul CONSTANT lansat prin televizor asupra creierelor noastre este SĂ NU FOLOSIM TELEVIZORUL! Manipularea / distrugerea mentală se realizează prin TOATE programele TV: emisiuni, buletine de știri, reclame, filme, desene animate etc etc etc, FĂRĂ CA NOI SĂ NE DĂM SEAMA! Feriți-vă copiii!

5. Nu ne putem izola perfect de Sistem și nu vom fi niciodată cu adevărat fericiți pe cont propriu, atâta timp cât în jurul nostru este „mizerie” și nefericire. Pentru a fi fericiți trebuie și ca cei din jurul nostru să fie fericiți. Iar pentru o societate fericită e nevoie de conducători patrioți de bună credință, nu mafioți infractori criminali precum cei de azi (mulți de la conducerea României nici măcar NU sunt români!). Schimbarea Sistemului de exploatare în care trăim este posibilă dacă românilor le va PĂSA de așa ceva, se vor IMPLICA și „vor mișca un băț” pentru o viață mai bună. Oamenii de bună credință, inteligenți, patrioți trebuie să se unească și să lupte împreună!

6. Timpul este poate cea mai importantă resursă pe care o avem la îndemână! Să o valorificăm în scopuri benefice, nu să pierdem timpul!

7. Sănătatea este de bază! Fără sănătate nu poți face nimic. Citește și află cum să îți păstrezi sănătatea! Sunt nenumărate informații pe internet, inclusiv pe blogul Ce-i cu noi?

8. Bunăstarea familiei tale va creşte considerabil dacă veţi avea o viaţă cât mai autonomă / independentă de Sistem. Caută să afli cum poți deveni MAI INDEPENDENT și fă tot ce poți pentru asta!

9. Nu uita că bunăstarea (a ta și a tuturor oamenilor) depinde de mediul înconjurător! Ai grijă de natură toată viața ta!

10. Educația reală oferă o șansă importantă noilor generații să aibă o viață mai bună.

Și acum… să le luăm pe rând:

1. NU toți oamenii sunt buni! Unii sunt MALEFICI și din păcate conduc lumea!

Sigur că suntem tentați să spunem că nu există oameni DOAR buni și oameni DOAR răi, adică nu există doar alb și negru, mai sunt și nuanțe etc. Da, așa este. Masele de oameni, popoarele sunt compuse din indivizi mai mult sau mai puțini buni și indivizi mai mult sau mai puțin răi. Marea majoritate a oamenilor sunt, după părerea mea, oameni buni, care vor să-și vadă de treaba lor și și-ar vedea de treaba lor liniștiți dacă nu am fi cu toții puși într-un Sistem în care se aplică legea junglei – adică fiecare pentru el! Însă trebuie să înțelegem că avem printre noi, pe lumea asta, și indivizi eminamente BUNI (anumiți preoți, anumiți călugări / pustnici, anumite persoane ”pâinea lui Dumnezeu” care trăiesc printre noi și n-ar face rău nici unei muște, martirii care se sacrifică pentru neam – avem o grămadă în istoria acestui popor etc), și mai ales, să înțelegem că avem printre noi (adică pe lumea asta) și indivizi eminamente RĂI – este vorba de cei care în mod premeditat exploatează popoarele și conduc lumea din umbră. Aceștia sunt pur și simplu malefici. Ei nu au niciun fel de conștiință, niciun fel de parte bună. Așa sunt ei… pur și simplu diabolici, pur și simplu interesați DOAR de propriul lor bine și de binele grupului pe care îl servesc. EI SUNT TOTAL ALTFEL FAȚĂ DE NOI! ĂSTA ESTE POATE CEL MAI IMPORTANT LUCRU DE ÎNȚELES! Că există astfel de oameni printre noi și că sunt total diferiți, 100% malefici, experți în a ne păcăli și a ne exploata!

Când în mod premeditat organizezi războaie mondiale că așa îți convenea ție la acel moment, și din cauza asta mor milioane de oameni, când în mod premeditat menții lumea în sărăcie ca să ai tu control mai mare asupra popoarelor, când omori milioane de oameni cu medicamente și tratamente criminale vândute de companiile tale farmaceutice, când distrugi grav mediul și viețile comunităților locale ca să exploatezi tu nu știu ce resursă naturală, când blochezi apariția invențiilor de „free energy” care ar elibera omenirea de sclavie, când asasinezi șefi de state sau guverne pentru a coloniza și exploata acele popoare (vezi KennedyCeaușescu, Gaddafi etc) atunci e clar că nu ai nicio urmă de bunătate în tine și că ești doar 100% rău, malefic. Din păcate acești oameni EXISTĂ și sunt la conducerea lumii! Conducerea REALĂ, nu ce vedem noi la TV! Ei doresc (și în mare parte au reușit deja) impunerea unei Noi Ordini Mondiale în care popoarele să fie folosite pe post de sclavi fără ca oamenii să-și dea seama, iar de munca lor să profite EI, „Stăpânii”, acești criminali care conduc astăzi și România, prin interpușii de la București (mulți dintre politicienii „români” fiind de fapt STRĂINI cu nume românesc! – detalii în textul cu Iluziile românilor). Exact ăsta a fost motivul Loviturii de stat din ’89, pe care acești criminali mafioți internaționali diabolici au plănuit-o și pus-o în aplicare: distrugerea, colonizarea și exploatarea României și a poporului român. Am putut observa în ultimii 24 de ani că le-a reușit…

Omenirea s-a confruntat DINTOTDEAUNA cu acest tip de oameni – INVADATORI, EXPLOATATORI. Sau cel puțin de la un anumit moment încoace, că de exemplu strămoșii noștri de la Cucuteni (acu 7000 de ani pe teritoriul României) nu aveau arme, deci trăiau în pace și armonie. Pe vremuri oamenii ”buni”, care își vedeau de treaba lor se apărau de invadatori cu furca și ce mai aveau prin grajd, se apărau construindu-și cetăți și armate de apărare împotriva armatelor de ocupație a invadatorilor etc. Apoi, profitorii/criminalii/invadatorii au evoluat, au ajuns să aibă Imperii și au introdus găselnița numită BIR / IMPOZIT. Și oamenii buni erau astfel obligați să cedeze o parte din munca lor Conducerii. Dar oamenii buni s-au răzvrătit și împotriva acestei exploatări (vezi bine-cunoscutul Robin Hood). Astăzi, din păcate, invadatorii sunt MUUUULT mai inteligenți și muuuult mai eficienți în a exploata popoarele. O FAC FĂRĂ CA OAMENII SĂ ÎȘI DEA SEAMA CĂ SUNT EXPLOATAȚI! Fără să știe CINE îi exploatează și CUM. Dușmanul este astăzi necunoscut, iar metodele de apărare ale popoarelor se lasă așteptate… Oamenii buni au fost TOT TIMPUL exploatați de oameni răi în ultimele câteva mii de ani, într-un fel sau altul. De ce astăzi lucrurile ar sta altfel? Astăzi avem libertate? Cât de cretini să fim să credem asta? Astăzi avem doar ILUZIA LIBERTĂȚII! Astăzi Sistemul de exploatare este ASCUNS, Stăpânii sunt ASCUNȘI, metodele prin care suntem exploatați sunt complexe și greu de înțeles (nu te mai atacă nimeni cu pușca să-ți fure din curte găinile), iar oamenii buni sunt total rupți de realitatea reală din jur și-și trăiesc viețile de la o zi la alta, ca niste zombie, fără să se gândească o secundă la aceste lucruri, deși le influențează puternic viața.

Dacă am realiza că printre noi și mai ales LA CONDUCEREA țărilor se află oameni pur și simplu MALEFICI, DIABOLICI, RĂI, MAFIOȚI, INFRACTORI, CRIMINALI, conduși din umbră de către adevărații Stăpâni ai lumii, mare lucru ar fi! Noi însă, în inocența și naivitatea noastră de oameni ”buni” în mod nativ, acordăm prezumția de nevinovăție chiar și celor mai mari criminali de la conducerea statului. Zicem ”treacă de la noi…”, „eh…n-o fi știut și el ce se întâmplă în subordinea lui”, „fură, dar măcar mai face și câte ceva” etc. Noi, românii, suntem atât de buni la rădăcină (de mii de ani suntem un popor care și-a văzut de treaba lui), încât suntem cel mai ușor de exploatat popor din lume. Suntem creduli! Naivi! CREDEM CĂ CEIALALȚI OAMENI SUNT CA NOI și că dacă noi nu am face acele lucruri ilegale, acele orori, acele crime, atunci nici alți oameni nu le-ar face… Noi credem în stupiditatea noastră că toți oamenii sunt buni, ca și noi. Din păcate nu vrem să pricepem că UNII OAMENI SUNT RĂI, ”DAU ÎN CAP”, TE FURĂ și TE EXPLOATEAZĂ 24 de ore din 24 fără niciun pic de jenă sau mustrări de conștiință! Pricepeți treaba asta!!! Este esențial pentru evoluția noastră ca popor! CEI CARE NE CONDUC SUNT ALTFEL FAȚĂ DE NOI!!! SUNT MALEFICI! SUNT MAFIOȚI INFRACTORI CRIMINALI! Trebuie să pricepem chestia asta ca să avem o șansă împotriva lor!

Cei care sunt interesați să vadă cât de diferiți față de noi sunt criminalii care ne conduc din umbră, să citească citatele din Talmud (cartea lor sfântă) prezentate la ACEST LINK, jos de tot, în comentariul pus de Gogu Mudava, și să vadă după ce principii „morale” își trăiesc ei viața pe acest Pământ…

2. Să pricepem că TOTUL pleacă de la ceea ce credem, iar credinţele noastre sunt modelate/influenţate din exterior

Este vorba de faptul că ale noastre credinţe stau la baza acţiunilor noastre, reacţiilor noastre, comportamentelor noastre. În funcţie de ceea ce credem noi la momentul “acum” acţionăm (sau nu) în viaţa de zi cu zi, în diferite situaţii, într-un fel sau altul. E normal să acţionăm pe baza a ceea ce ştim şi credem. Deşi acest lucru e destul de simplu de înţeles pentru că este logic chiar şi pt un gibon, mai complicat e să povesteşti oamenilor faptul că ale noastre credinţe pot fi (ŞI SUNT!) MODELATE din exterior, de către “alţii”, mai ales prin Şcoală (educaţie) şi Mass media (mai ales TV), şi sunt întoarse împotriva noastră pe termen mediu şi lung. Scopul celor care ne modelează / modifică / influenţează credinţele este să ajungem să credem ce vor ei să credem, pentru a avea acţiunile / reacţiile / comportamentele DORITE DE EI. Este vorba desigur de cei care patronează Sistemele de exploatare de la nivelul fiecărei ţări cotropite de către cei care conduc lumea din umbră. Deci ceea ce credem noi la un moment dat, de exemplu ACUM, este rezultatul mai multor factori: experienţă de viaţă, cunoştinţe acumulate, educaţie etc. Iar în toate acestea pot exista şi EXISTĂ MANIPULĂRI PREMEDITATE cu scopul de a ne modifica ceea ce credem, de a ne ascunde adevărul despre lumea reală în care trăim, pentru a ne face să acţionăm într-o anumită direcţie, pentru a fi sclavi perfecţi care muncesc fără să se răzvrătească. De ce să se răzvrătească oamenii dacă ei nici măcar nu pricep că sunt sclavi? Ei cred în continuare că sunt liberi…au această CREDINŢĂ…inoculată în mod premeditat alături de multe alte ILUZII despre care am vorbit AICI. Detalii despre “tiparele noastre de funcţionare” setate din exterior mai ales prin educaţie şi mass media găsiţi în acest text: Credintele noastre si tiparul inconstient ne modeleaza si influenteaza comportamentul. Cum sa evoluam? Să înţelegem că suntem conduşi în viaţă de credinţele noastre şi că aceste credinţe pot fi şi sunt influenţate de alţi oameni, este esenţial!

3. Să punem la îndoială ceea ce ştim!

Dacă am conştientizat că ceea ce credem noi ACUM este un rezultat MODELAT PREMEDITAT, atunci următorul lucru de bază pe care trebuie să îl conştientizăm este că NU TREBUIE SĂ AVEM ÎNCREDERE ORBEŞTE ÎN CEEA CE ŞTIM! Ceea ce ştim este ceea ce ne-a fost oferit să ştim. Este ceea ce vor EI să cunoaştem! Este ceea ce ne manipulează EI prin nenumărate metode subversive să credem! Dacă vom realiza treaba asta, NU AM MAI ŢINE CU DINŢII DE CREDINŢELE NOASTRE!!! Şi am fi dispuşi să ni le schimbăm atunci când ni se oferă EXEMPLE, ARGUMENTE, DOVEZI etc logice şi de bun simţ. Din păcate cei mai mulţi români ŢIN CU DINŢII DE CEEA CE CRED EI şi consideră că ei deţin adevărul absolut, nelăsând nicio fereastră deschisă pentru ca noi argumente, noi informaţii să pătrundă şi SĂ ÎMBUNĂTĂŢEASCĂ IMAGINEA DE ANSAMBLU PE CARE O AVEM DESPRE LUMEA ÎN CARE TRĂIM. Oamenii ţin de credinţele lor până mor. Din păcate doar puţini oameni sunt dispuşi să asculte cu calm OPINIILE CELORLALŢI fără să se atace că sunt contrare cu ale lui, puţini oameni sunt dispuşi SĂ IA ÎN CONSIDERARE ACELE OPINII, ACELE ARGUMENTE, ACELE INFORMAŢII, SĂ LE ANALIZEZE, SĂ LE CERCETEZE, să mai caute detalii despre ele, să se documenteze, să le amestece cu ceea ce ştiu deja, să vadă ce e mai logic şi să tragă o concluzie. Cei mai mulţi oameni sunt “bătuţi în cap” din acest punct de vedere. Ei o vor ţine p-a lor una şi bună. Chiar vor refuza discuţii care includ puncte de vedere diferite. Se vor încrâncena şi enerva că tu nu ai aceeaşi părere cu a lor şi nu te vor mai asculta. Unii chiar vor rupe prietenii din astfel de cauze cretine (opinii diferite pe subiecte stupide). Restul oamenilor sunt dispuşi SĂ ASCULTE, să vadă şi părerea altuia şi ANALIZEAZĂ ce spun celelalte persoane, pun în balanţă cu ceea ce ei ştiu deja şi se gândesc dacă îşi schimbă “credinţa” / opinia faţă de subiectul dezbătut sau nu. Aceşti oameni au şanse să evolueze. SĂ PUNEM LA ÎNDOIALĂ CEEA CE ŞTIM este printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facem. Mai ales noi românii care de 24 de ani suntem atacaţi continuu de străini prin metode multiple de manipulare, îndoctrinare şi dezinformare.

Update 28 iun 2014: am primit un link către un videoclip in care se spune cam ce spuneam eu mai sus:

………………

În ultimii peste 2 ani, de când am pornit acest blog şi de când sunt din ce în ce mai interesat de cum funcţionează lumea în care trăim cu toţii (cum funcţionează pe bune, nu iluziile de la televizorul care trebuie aruncat pe geam), am ajuns să identific o sumedenie de credinţe şi comportamente greşite proprii (adică ale mele). Şi de la momentul identificării, fie le-am “remediat” complet, brusc şi pe loc (cum a fost conştientizarea că să vorbeşti la telefon fără căşti hands free e o cretinitate – detalii AICI – de atunci folosesc telefonul doar cu căşti SAU cum a fost când am renunţat brusc la otrava numită Cola şi n-am mai pus gura pe Pepsi sau Cola de 10 ani – la propriu 10 ani), FIE încerc să le remediez pe termen mediu şi lung (de exemplu renunţarea la carne). E vorba de comportamente / reacţii / credinţe de tot felul. Ştiţi cum vă daţi seama că sunteţi deschis SCHIMBĂRII? Dacă vi se întâmplă să aveţi reacţii de genul “cât de idiot am fost când susţineam asta…” sau “cât de idiot am fost când făceam asta” sau “cât de idiot am fost când reacţionam aşa în astfel de situaţii” sau etc etc etc. Prezenţa unor astfel de reacţii, în sinea ta, ar trebuie să îţi arate ce scriam mai sus: NOI NU DEŢINEM ADEVĂRUL ABSOLUT şi NOI PUTEM GREŞI în ceea ce credem / susţinem / facem! Nu doar că putem greşi, dar o şi facem! Faptul că ne auto catalogăm idioţi/proşti în sinea noastră pentru anumite reacţii/comportamente greşite pe care le-am avut, arată că avem şanse să evoluăm şi o şi facem. Ceea ce este foarte bine.

4. Să ne informăm pe cont propriu!

Scopul informării reale, pe cont propriu este TREZIREA LA REALITATE. Noi acum trăim cu capul plin de iluzii, minciuni, ne-adevăr, manipulare, dezinformare, propagandă etc. Cele mai multe lucruri pe care cei mai mulţi români “le ştiu” în prezent, DESPRE ORICE SUBIECT LEGAT DE LUMEA REALĂ sunt lucruri pe care străinii care conduc România din ’89 au vrut să le ştim! Şi ni le-au impus nouă şi copiilor noştri în Şcoală, Facultăţi şi Mass media. Sunt iluzii! Sunt manipulări! Singura şansă să scăpăm de ele este SĂ FIM DISPUŞI SĂ NE SCHIMBĂM PĂREREA ÎN LEGĂTURĂ CU ORICE! (desigur, dacă suntem convinşi că ne aflăm în eroare). Adică ceea ce spuneam la punctul 3 de mai sus. Cea mai sănătoasă metodă prin care putem afla dacă ne aflăm în eroare sau nu este SĂ CERCETĂM PE CONT PROPRIU, SĂ NE DOCUMENTĂM, SĂ NE INFORMĂM (NU DE LA TV!!!), SĂ CITIM (nu presa vândută), SĂ CĂUTĂM ADEVĂRUL! Adevărul există pe internet. Trebuie doar să fim dispuşi să citim. Din păcate adevărul este dur – suntem nişţe sclavi muncitori exploataţi de un grup de indivizi care conduc lumea. Mulţi nu pot face faţă psihic informaţiilor peste care dau în cercetarea adevărului – de aceea nici nu caută mai departe să ştie adevărul, realitatea, pentru că le-ar crea un disconfort psihic peste limita de suport – detalii în textul Cea mai mare problemă a omenirii.

( PARANTEZĂ DESPRE DISCONFORTUL PSIHIC LA AFLAREA ADEVĂRULUI DUR ŞI GRAV:

Disconfortul apare de fapt pentru că oamenii se simt cumva obligaţi să facă ceva pentru a schimba situaţia. Şi e corect să te simţi obligat să îmbunătăţeşti situaţia, pentru că cine ai vrea să o îmbunătăţească? Străbunicu’ mort de 50 de ani? Normal că NOI, cei care trăim acum, trebuie să facem ceva dacă vrem o lume mai bună măcar pentru copiii noştri. Dar pentru că oamenii nu fac nimic, îşi spun în sinea lor că nu pot face nimic şi că nu se poate schimba nimic (mulţi susţin prostia asta şi cu voce tare), şi preferă să ignore situaţia pentru a nu se simţi vinovaţi, evitând astfel un disconfort psihic.

Nu există o soluţie clară pentru a-i face pe oameni să facă faţă psihic adevărului. Eu am o rezistenţă foarte mare la realitatea mizeră a omenirii din prezent (de aceea pot citi şi scrie despre subiectele prezentate pe acest blog). Nu ştiu de ce am această rezistenţă. Părerea mea până în acest moment este că oamenii pot ajunge să aibă o rezistenţă mai mare la adevărul dur (şi deci să fie dispuşi SĂ CITEASCĂ despre lumea reală) în două moduri principale (e o teorie personală, habar n-am dacă merge – dar e un subiect foarte important pentru trezirea maselor):

1. Să li se ofere adevăr cu ţârâita, câte puţin, cât fac ei faţă psihic, ÎNCĂ DE MICI COPII.

2. Oamenii să facă ceva concret ÎMPOTRIVA adevărului dur. Adică odată cu conştientizarea realităţii de rahat în care trăim, SĂ ACŢIONEZE cumva concret, într-un fel sau altul, PENTRU A ÎMBUNĂTĂŢI SITUAŢIA! Dacă ar face ceva pentru a îmbunătăţi situaţia, oamenii nu s-ar mai simţi vinovaţi, şi nu ar mai ignora toate aceste informaţii. Ar spune “nasoală treabă, dar măcar fac chestia asta pentru a schimba ceva în bine”, şi astfel ar putea dormi liniştiţi noaptea. Şi astfel ar fi mai deschişi realităţii dure. Şi astfel ar fi nişte oameni mai benefici societăţii decât cei care ignoră total problemele cărora nu le pot face faţă psihic.

Oh well.

AICI AM ÎNCHIS PARANTEZA )

Dacă avem “bifate” aceste puncte prezentate mai sus, adică DACĂ am conştientizat că există două tipuri de oameni – cei care își văd de treaba lor și cei care îi exploatează pe ceilalți, DACĂ am înțeles că toate reacţiile noastre, toate comportamentele noastre, felul nostru de a fi DEPIND de credinţele noastre, de ceea ce credem, de “tiparul” nostru, DACĂ am conştientizat că ale noastre credinţe sunt influenţate şi modelate în mod premeditat “din exterior”, DACĂ am conştientizat că TOT ceea ce ştim poate fi greşit, DACĂ suntem dispuşi să ascultăm şi opinii diferite fără să ne atacăm/enervăm, DACĂ suntem dispuşi să luăm acele opinii în calcul şi să le analizăm, DACĂ suntem în stare să cercetăm adevărul despre lumea în care trăim şi să ne informăm pe cont propriu NU de la televizor şi presa vândută, ATUNCI AVEM MARI ŞANSE DE EVOLUŢIE ca individ. Iar dacă mulţi indivizi ajung să conştientizeze lucrurile acestea şi să facă ce am scris mai sus, atunci avem şanse şi ca societatea să evolueze.

Ce am scris până acum e partea cea mai importantă din acest text. Lucrurile următoare sunt şi ele foarte importante, însă ele nu au cum să se întâmple, să fie înţelese sau aplicate dacă nu s-a trecut de cele 4 puncte de mai sus. Printr-o minte deschisă şi informare se ajunge la concluziile de mai jos (cel puţin la astea am ajuns eu).

5. Omul nu poate trăi cu adevărat fericit SINGUR. Oamenii de bună credință, inteligenți, treziți la realitate și uniți pot schimba Sistemul!

Nu mă refer la familie / rude / prieteni. Adevărata fericire / împlinire pe acest Pământ se poate obţine fie prin ignoranţă masivă faţă de cei din jur şi îndeplinirea tuturor dorinţelor în mod izolat de “aproapele”, FIE dacă întregii comunităţi în care trăieşti îi este bine. Oamenii care încă mai au suflet sunt afectaţi de nenorocirile din jurul lor. Şi e normal să fie aşa. Mulţi însă şi-au setat inconştient IGNORANŢA ca mecanism de auto-apărare (ca să nu o ia razna de la mizeria din această ţară). Îi putem acuza? Nu ştiu… Ideea este că putem trăi BINE decât dacă şi cei de lângă noi trăiesc bine. Iar pentru ca poporul nostru să o ducă bine, este nevoie să înţelegem SURSA relelor din această ţară, cauza sărăciei, corupţiei şi a tuturor problemelor pe care le avem în România, în Europa şi în lume: MAFIA INTERNAŢIONALĂ care conduce lumea din umbră! (nu aia cu pistoale şi droguri din filmele americane!)

Bunăstarea fizică şi/sau psihică este ceea ce ne dorim cu toţii. Am vorbit despre acest lucru AICI. Nu putem avea acest lucru dacă cel de lângă noi trăieşte în mizerie. Iar pentru ca oamenii să o ducă bine, trebuie ca întreaga societate să o ducă bine. Iar ca societatea românească să o ducă bine, trebuie ca ea să fie condusă (în administraţiile locale şi mai ales la nivel central) de către patrioţi naţionalişti, oameni de bună credinţă iubitori de ţară care SĂ PERMITĂ DEZVOLTAREA ROMÂNIEI. Pentru că problema noastră nu este lipsa de forţă de muncă, lipsa industriei, oameni leneşi, lipsa banilor la bugetul statului sau alt bla bla dăsta învârtit pe la TV. Problema noastră este că SUNTEM EXPLOATAŢI DE TOATE RESURSELE INCLUSIV UMANE ŞI NU SUNTEM LĂSAŢI SĂ NE DEZVOLTĂM de către Mafia internaţională care conduce lumea. S-a văzut ce poate să facă România pe vremea lui Ceauşescu, când aveam cu adevărat economie şi eram LIBERI ca ţară. Dacă România ar fi liberă ACUM, efectul s-ar vedea în bunăstarea fiecăruia în câţiva ani. Poate chiar din primul an. De fapt SIGUR din primul an! Sunt “n” măsuri care se pot lua imediat şi care ar avea efect benefic societăţii începând “de mâine”. Doar că nu se iau aceste măsuri, pentru că în prezent suntem menţinuţi de către Mafia internaţională (prin indivizi străini infiltraţi în conducerea statului) la statutul de colonie, suntem menţinuţi într-un Sistem de exploatare! Şi noi, ca popor, nici măcar nu realizăm asta. Suntem în război, dar este un război nevăzut. E un alt fel de război, nu-l vedem, nu-l pricepem, nu ştim cine ne atacă. BINEÎNŢELES CĂ O DUCEM RĂU! Ba chiar, în statutul impus României după ’89 multe popoare ar duce-o mult mai rău decât noi astăzi. Încă o ducem bine, pentru că românii sunt ultra rezistenţi – un atuu al nostru foarte important şi poate pentru că Dumnezeu încă mai veghează asupra acestui ţinut “sfânt”. Deci singura noastră şansă să o ducem mai bine cu adevărat este SĂ SCHIMBĂM SISTEMUL impus la noi în ţară de către străinii care conduc astăzi România, şi, desigur, să îi eliminăm pe aceşti criminali internaţionali de la conducerea statului.

Înlocuirea mafiei cu oameni de bună credinţă, patrioţi, iubitori de ţară şi neam etc este cel mai important lucru care trebuie făcut pentru ca bunăstarea noastră să crească. Iar pentru asta trebuie SĂ FIM DISPUŞI SĂ MIŞCĂM UN BĂŢ! Adică să facem ceva, orice în acest sens. Această schimbare NU se va petrece de una singură! Şi nici Dumnezeu nu va coborî să o facă (aviz oamenilor religioşi care cred că tot ce avem de făcut e să ne rugăm şi totul va fi bine)! ESTE DE DATORIA NOASTRĂ SĂ SCHIMBĂM LUCRURILE! Dacă plecăm de la ideea că “nu se poate” vom avea dreptate: nu se poate! Când ai concluzionat în creierul capului că nu se poate nu vei mai face NIMIC pentru a schimba ceva (ce rost are să te mai zbaţi, să mai pierzi timpu’ dacă deja ai concluzionat că “nu se poate”? trăieşte-ţi viaţa de sclav cum poţi tu mai bine! adaptează-te Sistemului, cum fac cei mai mulţi, doar pentru că “e mai simplu”…)

Lipsa de IMPLICARE a oamenilor buni în viața politică, în administrația publică etc a dus la dezastrul pe care îl trăim astăzi. Nu credeți că e timpul să vă pese mai mult ce se întâmplă la nivel politic/administrativ (pe plan național și local) și să vă implicați mai mult? Nu acum? Dar când o să fie timpul să faceți asta? După ce țara noastră va dispărea de pe hartă și poporul român nu va mai fi majoritar pe acest teritoriu? CÂND?

În afară de distrugerea mafiei şi susţinerea oamenilor de bună credinţă şi acţiunilor patriotice – pentru schimbarea sistemului pe termen lung, mai sunt o grămadă de chestii care ne pot îmbunătăţi viaţa, şi pe care trebuie să le conştietizăm:

6. Timpul este o resursă foarte importantă pe care o avem

Limitarea pierderii de timp şi gestionarea corectă a timpului – adică folosirea timpului pentru activităţi benefice nouă, ca indivizi şi nouă, ca societate, sunt de bază în creşterea bunăstării. În loc să pierdem timpul cu prostii (detaliate în textul de AICI – citiți-l!), am putea să NE INFORMĂM mai mult despre cum să trăim mai bine şi am putea contribui la “schimbarea sistemului”. Din păcate Lupta pentru supravieţuire de la o zi la alta ne mănâncă foarte mult timp. Aşa este gândit Sistemul… să n-ai timp nici măcar să te informezi ca lumea şi să afli că eşti prizonier. Despre planuri pentru evadare şi evadarea propriu-zisă ce să mai vorbim…

7. Sănătatea este foarte importantă pentru bunăstarea ta, pentru binele tău!

Din păcate este nevoie să spunem oamenilor acest lucru banal, logic şi de bun simţ, pentru că ei nu-l conştientizează: “sănătatea este foarte importantă pentru bunăstarea ta, pentru binele tău!!!”. Oamenii sunt parcă nişte zombii TOTAL IGNORANŢI FAŢĂ DE SĂNĂTATEA PROPRIULUI ORGANISM. Am fost finuţ şi am zis că sunt “parcă zombii”. În realitate chiar sunt nişte zombii, total rupţi de ce e bine pentru ei şi pentru acest popor. Dar… în principiu nu e vina lor. Au fost aduşi aşa în urma aplicării tehnicilor premeditate de distrugere mentală. Rezultatul îl vedem în fiecare zi în jurul nostru… Ignorarea lucrurilor care ne afectează sănătatea este doar unul dintre efectele distrugerii mentale. Mai multe despre asta AICI1-românii sunt distruşi mental premeditat şi AICI2-exemple concrete de distrugere mentală. Pentru sfaturi despre sănătate, găsiţi o grămadă de texte în categoria SĂNĂTATE de pe blog. Puteţi începe de exemplu cu acest text: Ce faci sa fii sanatos – 5 sfaturi practice pentru o viata lunga si sanatoasa. NU mai aveţi impresia greşită că doctorii sunt dumnezei în materie de medicină. Mulţi recomandă tratamente CRIMINALE din ignoranţă sau rea-credinţă. Vezi Chimioterapia în cancer

8. Bunăstarea familiei tale va creşte considerabil dacă veţi avea o viaţă cât mai autonomă / independentă de Sistem

Să fim independenţi de Sistemul de exploatare în care trăim atâta timp cât acesta există în jurul nostru / lângă noi / în ţara noastră, este o UTOPIE. Să fim MAI independenţi de Sistem comparativ cu masele de oameni, DA, acest lucru se poate face şi se întâmplă deja. Iată câteva exemple:

a. Ţăranii care trăiesc o viaţă simplă şi îşi produc singuri hrana prin munca pământului, cultivarea legumelor şi creşterea animalelor;

b. Fermierii care au hrana asigurată din fermă, dau şi altora din ea şi mai fac şi bani pe deasupra – de citit despre Parteneriatele ASAT.

c. Comunităţile de oameni / iniţiativele care încearcă să se izoleze de Sistem (sau au făcut-o deja) – găsiţi o hartă interesantă cu ei AICI.

d. Cerşetorii fericiţi

e. Maicile şi călugării din mânăstirile unde se produce hrană şi există o izolare destul de bună de Sistem

etc.

Pentru a scăpa de efectele Sistemului care ne ţine sclavi singura şansă este să distrugem Sistemul şi să îl înlocuim cu ceva mai bun. Până la acel moment (pentru care trebuie să lucrăm cu toţii câte un pic în fiecare zi), putem micşora efectele Sistemului de exploatare asupra bunăstării vieţii noastre, prin “izolarea” de sistem. Acest lucru se poate întâmpla mai ales prin producţia pe cont propriu a HRANEI, a ENERGIEI, prin vinderea fără personalitate juridică a diferitelor produse (cumva ilegal, dar PIAŢA de legume şi fructe unde nu se dă bon etc este încă tolerată de Sistem) şi printr-o viaţă simplă, fără pretenţii MOFT care necesită BANI, bani controlaţi de Stăpânii lumii, bani care te forţează să intri în Sistem etc.

AGRICULTURA este de bază pentru a creşte independenţa de Sistem. Tocmai de aceea am pornit anul trecut materialul (updatat periodic) cu Cele mai profitabile culturi agricole. PĂMÂNTUL este SACRU în vremurile în care trăim nu doar pentru importanţa istorică a teritoriului României (cel mai vechi popor din Europa, martiri care şi-au dat viaţa pentru acest neam etc), ci şi pentru că pământul ne oferă (încă) posibilitatea de a fi LIBERI! Din păcate Gazele de Şist asta îşi propun – să distrugă această şansă enormă pe care o are poporul român ce stă degeaba cu terenuri agricole fertile nelucrate, sau pe care le vinde străinilor. Rezumat despre Gazele de şist AICI.

Despre producerea hranei şi energiei pe cont propriu găsiţi multe detalii interesante în articolele de pe blogul prieten www.thinkagain.ro.

9. Bunăstarea omului este DEPENDENTĂ de mediul înconjurător

Mediul stă la baza vieții noastre. Absolut TOT ce facem noi pe lumea asta este legat într-un fel sau altul de resursele sau serviciile pe care ni le oferă mediul înconjurător. Chiar și supraviețuirea noastră de la o zi la alta depinde de buna funcționare a mediului. Dacă vă gândiți un pic la ADĂPOST, HRANĂ, ENERGIE – lucruri esențiale pentru viața noastră astăzi veți vedea că TOATE DEPIND DE MEDIU! De aceea trebuie să facem tot ce putem pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a păstra neperturbate echilibrele existente în natură. Fiecare dintre noi suntem responsabili față de mediu. Să avem grijă în viața noastră obișnuită SĂ POLUĂM CÂT MAI PUȚIN, SĂ CONSERVĂM RESURSELE, SĂ REDUCEM RISIPA (hrană, apă, curent electric), SĂ COLECTĂM SELECTIV DEȘEURILE, SĂ FOLOSIM MAI DES BICICLETA PENTRU DEPLASARE etc.

10. Educația reală este de bază pentru ca noile generații să aibă o șansă la o viață mai bună!

Dacă tu, ca adult nu te mai poți schimba sau te simți incapabil să mai pui umăru la salvarea acestei țări, măcar educă-ți ca lumea copiii, ca să aibă măcar ei o viață mai bună. Învață-i de mici despre lumea reală în care trăim. Învață-i toate lucrurile scrise la punctele de mai sus! Învață-i să-și iubească țara! Să-și dorească libertate NU doar pentru ei, ci și pentru frații lor români și chiar ceilalți oameni de pe planetă. Învață-i să fie altruiști! Nu-i lăsa în fața televizorului! Televizorul îi va distruge mental! Ai grijă la Școală! Școala îi îndoctrinează pe copii, nu-i învață mai nimic și le nivelează creierul ca să fie numai buni pentru viața de sclavi. Citește acest text: Educația pentru turme.

De citit și asta: Introducere in educatie. Despre educatia oamenilor. Importanta educatiei (edu1) (ce înseamnă educația reală)

Pentru RECAPITULARE, recitiți rezumatul pus la începutul articolului, ca să se fixeze mai bine informația în cap.

Citiți și asta:

De ce trăiau mai mult și mai sănătos bunicii și strămoșii nostri? Viața simplă la țară – un model de fericire pe Pământ?

Iluziile românilor

Succes!

Emilian, 12 iunie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: