Ce subiecte sunt abordate si prezentate pe blogul Ce-i cu noi? si de ce. Informatii de interes public, articole utile, relevante si importante pentru viata si bunastarea noastra (edu)

subiecte abordate prezentate pe blogul ce-i cu noi ceicunoi Informatii de interes public articole utile relevante importante pentru viata sanatate bunastare trezirea la realitate 1Acest material este un fel de completare a descrierii blogului Ce-i cu noi? ce poate fi citită în pagina DESPRE. Pe acest blog sunt abordate / prezentate / dezbătute / promovate în special subiectele pe care eu (administratorul blogului) le consider DE INTERES PUBLIC şi pe care eu personal consider că le-am înţeles suficient cât să le prezint şi altor oameni. Din grămada de informaţii existente pe planetă, din grămada de subiecte posibile, pe acest blog veţi putea citi doar despre anumite teme, pe care eu personal le consider importante, relevante şi utile pentru NOI TOŢI. Scopul general pe termen scurt, mediu şi lung: o viaţă mai bună.

Iată mai jos o scurtă înşiruire a subiectelor despre care veţi găsi informaţii pe acest blog (apăsând pe categoriile din stânga) şi o scurtă explicaţie despre de ce sunt ele importante pentru viaţa noastră.

Subiectele de pe blogul Ce-i cu noi? sunt interconectate (prin diverse link-uri către diverse articole) pentru că TOTUL ARE LEGĂTURĂ CU TOTUL. Detalii în continuare:

(cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi? le găsiţi AICI)

Subiecte prezentate pe blogul Ce-i cu noi?:

NOM (Noua Ordine Mondială) şi Cine conduce lumea – Toate relele ni se trag de aici! De citit măcar textul România 2014: peste 100 de probleme – o singură cauză.

Distrugerea mentală – în prezent războaiele de cucerire a altor popoare nu se mai fac cu arma, ci prin distrugere mentală premeditată. Distrugerea mentală a popoarelor se obţine în principal prin Sistemul de EDUCAŢIE şi MASS MEDIA centrală – elemente care SCHIMBĂ CREDINŢELE OAMENILOR şi modul de a percepe realitatea înconjurătoare. În urma distrugerii mentale, oamenii devin un fel de Zombie care habar n-au ce se întâmplă în jurul lor şi nici nu mai sunt capabili să caute şi să facă faţă adevărului (sunt sclavii perfecţi care se vor conforma Sistemului de exploatare). Detalii în cel mai important text de pe acest blog: Cea mai mare problemă a omenirii.

Educaţie – după genele biologice moştenite ereditar, cel mai important lucru pentru a rezulta un om bun, benefic societăţii, este educaţia REALĂ. Câteva detalii AICI.  Citiţi ce înseamnă educaţia formală (din şcoli) în prezent: Educaţia pentru turme (text foarte important!)

Istorie – istoria este de bază pentru a înţelege Ce-i cu noi? în prezent, încotro ne îndreptăm şi cum să nu mai repetăm greşelile făcute în trecut. O foarte mare parte din istoria oficială, pe care o ştim cu toţii, şi pe care o învăţăm în şcoli este pur şi simplu o MINCIUNĂ livrată premeditat publicului larg pentru a nu pricepe ce se întâmplă în realitate, în jurul lui. Adică, pentru a nu pricepe Sistemul de exploatare în care suntem ţinuţi pe post de sclavi muncitori moderni. Un exemplu de manipulare a istoriei este originea poporului român. Citiţi asta: România e Dacia. Istoria adevărată a României.

Politică şi administraţie – un sector de care DEPINDE viaţa noastră, la propriu, în cel mai serios mod posibil. TOATĂ LUMEA este afectată de deciziile luate la nivel politic, deci TUTUROR ar trebui să ne pese ce fac politicienii care teoretic ne reprezintă la conducerea Statului. Chiar şi bogaţii sunt afectaţi – detalii AICI.

Colonia România – Poporul român NU mai este suveran ci este un popor exploatat. România nu mai este o ţară stăpână pe propriul viitor, ci este practic o colonie a stăpânilor lumii. Citiţi măcar textul despre Imperiul Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială etc).

Sclavia modernă – Îmi dau seama cât de greu poate fi să acceptăm că suntem sclavi, în secolul 21, în “Uniunea Europeană cea civilizată” etc, însă singura noastră şansă pentru o viaţă mai bună este să conştientizăm REALITATEA şi ADEVĂRUL chiar dacă sunt dure. Puteţi începe cu acest text: Libertate vs Sclavie. Iluzie versus Adevar. Suntem neo sclavi muncitori dar traim in iluzia ca suntem liberi. NWO, omul zombie si sclavia moderna (nom)

Iluziile românilor – noi suntem controlaţi de credinţele pe care le avem despre lume şi viaţă, despre normal şi anormal, despre bine şi rău. Din păcate, multe dintre lucrurile pe care le considerăm ca fiind adevărate sunt doar nişte iluzii iar până când nu le vom sparge şi nu ne vom trezi la realitate nu vom putea avea o viaţă mai bună. Detalii în textul Iluziile românilor.

Ruperea României – o ameninţare REALĂ la adresa perpetuării României ca Stat unitar şi poporului român pe termen lung. Citiţi de exemplu textul de AICI.

Biserică / religie / credinţă – trecând peste “scăpările” pe care le au unii preoţi din cadrul Bisericii – promovate la greu în presa vândută chiar dacă sunt doar excepţii raportat la totalul preoţilor, călugărilor etc, trecând peste faptul că instituţia BOR este perfect netrasparentă şi deci coruptă (căpuşată de interese străine), trebuie să înţelegem că religia, biserica ortodoxă, credinţa strămoşească etc joacă un rol important pentru perpetuarea noastră ca neam, aşa cum a jucat dintotdeauna. Credinţa înseamnă unitate, moralitate, altruism etc şi consider că trebuie să luptăm pt apărarea credinţei/bisericii strămoşeşti chiar dacă nu suntem foarte religioşi. Detalii în textul despre Credinţa strămoşească. şi în textul Pentru ce trebuie să luptăm.

Familie – familia este CELULA de bază a societăţii, în jurul ei o societate umană poate funcţiona CORECT pe termen lung. Din păcate familia tradiţională este atacată continuu de către cei care vor să stăpânească această lume. Detalii AICI.

Proteste – o modalitate prin care românii ar putea să scape de Sistemul de exploatare, dacă ar fi uniţi şi ar lucra împreună. Detalii despre importanţa protestelor aici: Este normal să protestăm în stradă?  (+ Ce am câştigat 2012 şi Ce am câştigat 2013)

Ecologie – TOTUL, toată viaţa noastră, toată activitatea noastră şi toată bunăstarea noastră DEPIND DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR. Înţelegerea acestui lucru şi protejarea mediului pentru a-l lăsa să funcţioneze corect pe termen nedefinit sunt ESENŢIALE pentru perpetuarea omului pe această planetă. Iată deci un alt subiect de interes public, despre care apar informaţii pe acest blog.

Gaze de şist – o otravă toxică impusă în ţara noastră pentru a ne otrăvi apa şi solul, adică pentru a ne distruge INDEPENDENŢA pe care încă o mai avem prin producerea pe cont propriu a hranei. Fără apă curată, fără sol nepoluat, ţăranii noştri nu vor mai putea produce hrană de calitate şi sănătoasă, iar noi toţi va trebui să mergem doar în supermarket (la companiile celor care conduc lumea din umbră) să luăm de acolo şi apă, şi hrană (otravă cu E-uri), şi tot. Conform staticilor oficiale UE România produce deja mai mult gaz decât consumă! (detalii AICIAICI şi AICI). Gazele de şist în România nu sunt despre energie, ci sunt despre creşterea dependenţei noastre de Sistemul de exploatare în care suntem ţinuţi. Detalii despre cum gazele de şist ne distrug independenţa în textul de AICI.

Roşia Montană – proiectul RMGC de la Roşia Montană este MOARTEA, o AFACERE a unor “băieţi deştepţi” (care conduc lumea din umbră) prin care vor să FURE resurse minerale în valoare de miliarde de dolari (aur, argint şi multe metale rare şi foarte valoroase), POLUÂND grav mediul şi sănătatea oamenilor pe termen LUNG şi distrugând vestigii arheologice UNICE. Trebuie să fim CRETINI să acceptăm vreodată aşa ceva. Sau…doar neinformaţi / manipulaţi (distruşi mental). Un rezumat despre ce înseamnă Roşia Montană găsiţi în textul de AICI.

OMG (organisme modificate genetic) – OMG-urile înseamnă pe scurt profituri mai mari marilor agricultori (d’aia mulţi dintre ei sunt PRO-OMG), dar înseamnă HRANĂ TOXICĂ, POLUAREA MEDIULUI, DISTRUGEREA SĂNĂTĂŢII. Poftă bună! Detalii în categoria OMG.

Energie – noi oamenii suntem dependenţi de energie. Iar energia este în prezent monopolizată de cei care conduc lumea din umbră (vezi petrolul); accesul la energie liberă, denumită de mine Energia G.I.N.A. (gratuită, infinită, nepoluantă, accesibilă oricui) este o modalitate de a ieşi din sclavia modernă (în care ne aflăm în prezent), iar apariţia unei astfel de energii trebuie susţinută de către toată lumea, pentru binele tuturor.

Sănătate – mai e nevoie să subliniez importanţa sănătăţii? Din păcate o apreciem doar când nu o avem, iar când o avem, ne batem joc de ea (intoxicându-ne corpul cu tot felul de otrăvuri – mâncare, ţigări, sucuri toxice, dulciuri cu chimicale,  fast food plin de Euri etc). Oamenii au ajuns să creadă că e normal ca la bătrâneţe să fii senil şi să nu te poţi deplasa, au ajuns să creadă că sănătatea se obţine prin pastilele din farmacie (o iluzie) şi că doctorii sunt dumnezei în ceea ce priveşte sănătatea şi trebuie ascultaţi cu sfinţenie… Uitaţi-vă la cât de îmbolnăvit este poporul nostru în prezent (cu farmacii din 5 în 5 metri şi oameni bătrâni bolnavi târâindu-se pe stradă) şi o să înţelegeţi cât de bine a funcţionat încrederea în autoritate (doctori şi Sistem) până acum… Sănătatea se obţine prin ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ şi un STIL DE VIAŢĂ corect. Câteva aici câteva detalii: Ce înseamnă viaţă sănătoasă.

Biciclete – bicicleta este o alternativă ECOLOGICĂ, ECONOMICĂ şi SĂNĂTOASĂ la deplasarea cu autoturismul personal care POLUEAZĂ, COSTĂ şi NE DISTRUGE SĂNĂTATEA (prin noxe şi prin faptul că nu facem mişcare). Mai mulţi biciclişti pe străzi înseamnă mai puţine maşini pe străzi, poluare mai mică, mai puţină aglomeraţie în mijloacele de transport în comun, mai mulţi bani economisiţi de către cei care folosesc bicicleta şi oameni mai sănătoşi pentru că fac mişcare. De aceea, bicicleta este un subiect de interes public şi dezvoltarea unei infrastructuri reale prin care bicicleta să poată fi folosită eficient şi în siguranţă pentru deplasare trebuie susţinută de către toată lumea, inclusiv de şoferi. Ce înseamnă o reţea adevărată de piste de biciclete citiţi AICI.

Vaccinuri – vaccinurile sunt o treabă importantă pentru că sunt impuse populaţiei încă de la naştere, fiecare copilaş fiind vaccinat. Din păcate majoritatea românilor au încredere orbească în autoritate (în cazul ăsta în doctori) şi dacă li se spune peste tot (în spital, la TV, în reviste pentru părinţi etc) că vaccinurile sunt bune pentru sănătate, românii vor crede orbeşte în loc să cerceteze şi să afle adevărul: VACCINURILE SUNT O MINCIUNĂ TOXICĂ! Detalii AICI.

Cancer – o boală DURĂ din ce în ce mai răspândită. Doctorii şi Sistemul ne spun că nu există leac şi ne oferă pentru ameliorare doar OTRAVĂ TOXICĂ sub formă de chimioterapie. Dacă oamenii ar fi în stare să citească 3 rânduri pentru sănătatea lor, ar descoperi că EXISTĂ VINDECAREA CANCERULUI, ESTE IEFTINĂ, EFICIENTĂ, ACCESIBILĂ şi NU ARE EFECTE ADEVERSE. Detalii despre tratamentele naturiste si ce e de făcut concret AICI.

Agricultură şi ţărani – de bază pentru SUPRAVIEŢUIREA noastră ca popor pe termen lung. Citiţi despre Parteneriatele ASAT între producători şi consumatori.

Supermarket-uri – DISTRUG ţăranii, DISTRUG ŞANSA LA HRANĂ SĂNĂTOASĂ (în supermarket se vinde o grămadă de mâncare otravă în mod legal), DISTRUG ECONOMIA ROMÂNIEI. Detalii AICI.

Fumat – o dependenţă toxică pe care o au mulţi oameni de pe planetă şi pe care o au şi mulţi români. Din păcate cei mai mulţi cred GREŞIT că renunţarea la fumat presupune obligatoriu CHIN, SUFERINŢĂ, DURERI, STRES şi că e COMPLICATĂ spre IMPOSIBIL de realizat. Din păcate prea puţini sunt dispuşi să citească 2 pagini despre cum să se lase de fumat în cel mai uşor mod posibil. Detalii AICI.

Muzică – muzica este o modalitate prin care ne putem ajuta organismul dar şi o modalitate prin care suntem distruşi mental premeditat (o anumită muzica are efecte negative asupra creierului). Citiţi despre asta AICI.

Internet şi tehnologie modenă – internetul a avut şi are în continuare (atât cât o mai fi liber) marele rol de a permite diseminarea ADEVĂRULUI despre Sclavia în care trăim către foarte mulţi oameni într-un mod facil şi rapid. Trăiască internetul liber! Pe de altă parte, prin internet şi tehnologie modernă (telefoane inteligente, gadget-uri, carduri, cip-uri etc) suntem supravegheaţi şi controlaţi continuu. Un exemplu AICI.

etc.

Cam acestea ar fi principalele subiecte prezentate (prin multiple articole) pe blog-ul Ce-i cu noi?. Pentru a citi mai multe informaţii despre aceste subiecte apăsaţi pe categoriile din partea stângă a blogului.

Pentru ca mai mulţi oameni să ajungă la aceste informaţii utile, relevante şi importante pentru viaţa noastră puteţi da un SHARE pe FB prin butonul de mai jos. Mulţumesc.

(cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi? le găsiţi AICI)

Emilian, 18 apr 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Ce subiecte sunt abordate si prezentate pe blogul Ce-i cu noi? si de ce. Informatii de interes public, articole utile, relevante si importante pentru viata si bunastarea noastra (edu)

  1. Salut Emil am vazut ca ai pus pe pagina principala un link cu Venus project.
    Poti face un topic pe situl tau pentru a ne spune opinia despre acest proiect ?
    Poate o sa vrei sa stii parerea mea.

    • Salut. Da, parca era un link catre asta. Nu m-am uitat foarte mult peste detalii. Orice chestie care isi propune autonomie față de Sistemul de exploatare în care suntem sclavi dependenți este interesanta. INTERESANTA, nu ideala. Deci nu zic de proiectul Venus sau altele asemenea ca sunt superbe, ci ca merita analizate. Eu n-am avut timp, ne poti spune parerea ta printr-un comentariu.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s