Evreii si comunismul bolsevic, inainte si dupa Revolutia din 1989

evreii-ion-iliescu-petre-roman-gelu-voican-voiculescu-comunismul-bolsevic-revolutia-din-1989Evreii care au adus comunismul bolsevic in 1944 au controlat Romania si dupa Revolutia din 1989

 

Evreii sunt cei care au adus comunismul bolsevic atat in Rusia unde au facut prapad cat si in Romania si celelealte state ex-sovietice. Comunismul reprezenta un sistem ateu de controlare, distrugere si exploatare a popoarelor de catre o “elita” evreiasca ce a coordonat lucrurile din umbra, si chiar din pozitii cheie in Stat. In articolul “A treia lovitura de stat evreiasca. Revolutia din 1989“, de Gheorghe Gavrila Copil, gasim  o lista (incompleta) cu evreii care au instaurat comunismul in 1944 la noi in tara si cu evreii care au re-preluat puterea si dupa revolutia din 1989, asasinand conducerea patriotica a lui Ceausescu. Observati cum si-au luat toti evreii nume de romani ca sa nu-i mai identificam drept straini. Redau mai jos doar cateva personaje din articol, pe care va recomand sa-l cititi integral.

2. Silviu Brucan (Brukner). Evreu bolşevic care prin presa vremii de dupa 23 august 1944 întreţinea cultul dictatorial al Anei Pauker (evreica) şi a trimis în puşcării şi la Canal elitele românilor. Ataşat atât bolşevicilor evrei aduşi în România pe tancurile Armatei Roşii, cât şi urmaşilor acestora, fapt ce reiese cu uşurinţa din activitatea sa de coordonator în procesul de preluare a puterii politice, în luna decembrie 1989, de către aceştia şi în cadrul Guvernului Petre Roman (alt evreu) de dupa “Revolutie”.

Evreii de la televiziune la Revolutia din 1989

4.Teodor Brateş. “-La Televiziune a apărut Teodor Brateş, ginerele călăului Nicolschi din perioda dictaturii urmaşilor lui Cain, alături de Petre Popescu şi George Marinescu, transmiţănd o stare de groază în toată ţara. Potrivit acestora, în Bucureşti nu erau decât terorişti şi securişti, care atacau şi ucideau, arabi plătiţi ca să ucidă, erau otrăvite apele, aruncate în aer uzinele termice şi barajul de la Dâmbul Morii, etc.

5. Cazimir Ionescu. Evreu. Pe 22 decembrie 1989 la Televiziunea Româna: “O coloana blindată motorizată se îndreaptă spre Piteşti, pentru a ocupa punctul atomic, rafinăria, rezervele de cianură, barajul de la Curtea de Argeş. Odată cu căderea acestor puncte, oraşul Piteşti poate să dispară complet de pe harta lumii.”

Evreii au organizat Revolutia din 1989 si au readus comunismul bolsevic “rebranduit” la putere

7.Ion Iliescu. Bunicul după tată a fost Vasili Ivanovici (botezat Ilici), evreu rus, bolşevic, puşcăriaş, fugit din Rusia, urmărit de poliţia ţaristă. Şi-a schimmbat numele în Iliescu, probabil pe la 1900. Alexandru Iliescu (tatăl lui Ion Iliescu), băiatul cel mare al lui Vasili, s-a căsătorit în anul 1929 cu Maricica, o ţigancă bulgăroaică, din neamul căldărarilor, analfabetă, care vorbea prost româneşte şi care este adevărata mamă a lui Ilici.

(…)

Însuşi Ion Cioabă a recunoscut, într-un interviu dat cu puţin timp înainte de a muri, că el şi preşedintele Iliescu erau veri.

(…)

Nu punem în discuţie dragostea unor tineri, indiferent de originea lor etnică, ci evidenţiem originea bolşevică a lui Ion Iliescu. Dar pentru că bolşevicii la care ne referim sunt evrei, se impune şi precizarea apartenenţei lor etnice. Asa cum există pe lumea aceasta români, francezi, englezi, germani, italieni, ruşi, etc. şi atunci cand sunt corecţi şi când au săvârşit fapte reprobabile, tot aşa există şi evreii. Numai că oculta evreiască acţionează cu ameninţări atunci când se precizează cuvântul evrei pentru cei care au săvârşit fapte reprobabile.

Revenind la Ion Iliescu, se poate constata că se trage dintr-o familie de evrei din Rusia şi că din cei cinci bărbaţi, patru au trăit mai mulţi sau mai puţini ani în Rusia, respectiv în URSS.

Ion Iliescu şi-a făcut  studiile universitare la Moscova, unde ajunge cu sprijinul Anei Pauker.

(…)

Soţia lui Ion Iliescu este evreică. Alături de cei patru bărbaţi, a fost al cincelea element de siguranţa, pentru cei care au investit din punct de vedere politic în Ion Iliescu.

Ion Iliescu a avut strânse legături cu familia Valter Roman (evrei).

A fost numit, la 26 decembrie 1989, preşedinte al Frontului Salvării Naţionale, la 13 februarie 1990 preşedinte al CPUN. Din 20 mai 1990, preşedinte al Republicii.

8. Petre Roman. Evreu. Tatăl său, Valter Roman, evreu adus pe tancurile sovietice, pentru implantarea bolşevismului în România. Petre Roman a fost numit prim-ministru, 26 decembrie 1989-28 iunie 1990, apoi, după alegeri, tot prim- ministru, 20 mai 1990-26 septembrie 1991.

(…)

În legatură cu alcătuirea Guvernului provizoriu, Petre Roman scrie: “…eu n-am propus decât două persoane, pe Gelu Voican şi pe Mihai Drăgănescu, numiţi amândoi viceprim-miniştri, aşadar colaboratorii mei cei mai apropiaţi… Cât despre Mihai Drăgănescu, el era prieten cu tatăl meu”… (Petre Roman, Libertatea ca datorie, Editura Paideia, 2000, p. 112).

9. Gelu Voican Voiculescu. Evreu. Viceprim-minstru, din 26 decembrie 1989, iar din 31 decembrie are şi funcţia de Comandant al Departamentului Securităţii Statului.

10. Mihai Drăgănescu. Evreu. Viceprim-ministru, din 26 decembrie 1989

11. Mugur Isărescu. Evreu. După Revoluţia din decembrie 1989, a fost titularizat la Ministerul Afacerilor Externe. Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii. Din septembrie 1990, Guvernatorul Băncii Naţionale a României.

25. Sergiu Nicolaescu. (…) Nu a fost invitat să fie  si ofiţer de securitate, nici nu a solicitat aşa ceva, dar trăia în chiar mediile inteligenţei şi puterii politice evreieşti. Cu evreii ajunge să acţioneze  în Decembrie 1989 la înlăturarea şi împuşcarea lui Nicolae Ceauşescu şi la consolidarea  regimului iudaic post decembrist. KGB-iştii bolşevici de după 23 august 1944, rudeniile, urmaşii acestora, preiau din Decembrie 1989, toate frâiele puterii politice, precum  cei de după 23 august.

Jocul la doua capete, KGB-MOSAD, sau, mai cuprinzător spus, KGB-evreimea internaţionala, este de notorietate publica.

Pentru Sergiu Nicolaescu, cel mai mare om politic este Silviu Brucan. Această opinie şi-a exprimat-o cu claritate, în ultimii ani, de mai multe ori.

Dacă vreunul din cei nominalizaţi ca evrei, nu este evreu, în locul lui se pot aduce zece nume de evrei din înaltele structuri guvermamentale şi din alte instituţii. Si chiar de sub directa sa conducere.  Sau condus de către aceştia şi de către alţii.

Gheorghe Gavrila Copil, lista integrala cu evreii si revolutia din 1989 aici: http://www.miscarea.net/1-a-treia-lovitura-de-stat-evreiasca.htm.

Vezi si asta, de acelasi autor: https://ceicunoi.wordpress.com/2015/01/06/evrei-in-structurile-de-decizie-ale-statului-roman-1944-1989-prezent/

Emilian, 14 iunie 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Evreii si comunismul bolsevic, inainte si dupa Revolutia din 1989

 1. silviu brucan (nume real saul brukner) impreuna cu evreii lui ilici iovanovici iliescu, neulander petre roman, weissman gelu voican voiculescu au realizat evreolutia din `89 cu ajutorul kgb la ordinul b nai b`rith (creatie Rotschild iar soros omul bun (executant) la toate al Rotschilzilor)pentru distrugerea romaniei si au reusit cu brio, cititi ,,Protocoalele sionului, Cucuveaua cu pene rosii etc.ulterior am avut alti presedinti evrei care sa puna in aplicare protocoalele sionului …cozbici constantinescu, braunovici basescu etc. Valter Roman (tatal lui Petre Roman), ortografiat uneori Walter Roman, născut Ernő Neuländer a militat pentru infiintarea statului independent “Transilvania”. Autor al celebrei sintagme “Dupa noi, vom veni tot noi. Noi nu scriem istoria, noi o cream .Nevasta lui brukner saul (silviu brucan) sidorovici l a condamnat pe ion antonescu iar brucan pe ceausescu deh afacere in familie si cu ,,tribunale ale poporului,,”.
  , Scopul actual al Francmasoneriei este să „rezidească templul lui Solomon”, ceea ce înseamnă, vorbind fără metaforă, să restabilească dominaţia lui Israel asupra tuturor națiilor pământului.J. Bidegain (Le Grand Orient de France, Paris, 1905, p. 186. CbpiihAIbanceffi), fost francmason, spune:
  – „Rasa ovreiască, care e organizată secret şi internaţional, a creat asociaţia secretă şi internaţională a Francmasoneriei, în care toate riturile, formulele şi legendele sunt jidoveşti”
  – „Francmasoneria, care este incontestabil de origine ovreiască, este pentru israeliţi un instrument de acţiune şi de luptă, de care se servesc în mod secret Jidovii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Francmasoneria ca să înroleze într-însa oameni care, ne-aparţinând neamului lor, se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”.
  „ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:
  „Virgil Magureanu, fostul sef al SRI, a declarat la Realitatea TV ca in decembrie 1989 am avut o lovitura de stat militara, reusita partial, si ca aceasta ar fi fost organizata de KGB si CIA. Fostul sef al SRI spune ca datele loviturii de stat se stiau din septembrie ’89.Magureanu spune ca inca din a doua jumatate a anilor ’70 se stia ca succesorul regimului Ceausescu si a lui personal va fi Ion Iliescu si crede ca marginalizarea lui Iliescu din ultima perioada a regimului comunist a fost si din aceasta cauza. FRAGMENT DIN CARTEA ,,CUCUVEAUA CU PENE ROSII,,
  Nota Nr.0023157 din 28 august 1989. Din ascultarea, prin sondaj, a posturilor instalate in actiunea “Cristalul-89” a rezultat ca, in ziua de 23 august a.c.. obiectivul “RABI” a primit vizita evreului gelu voican voiculescu (din motive tehnice va fi numit BAZA1) cu care, dupa ce s-au salutat ceremonios, folosind si formula “salom”, au continuat discutia in limba ebraica (unele expresii au fost amestecate cu idis, iar altele chiar in limba româna):
  RABI: – Mi s-a spus, fiule, ca initierea ta este desavârsita!…
  BAZA1: – Eli, Eli!… Asa cum nimic nu este intâmplator, nimeni nu poate patrunde intreaga taina a protocoalelor inspirate de regele nostru David!…
  RABI: – Priveste si spune-mi ce vezi!… (n.t. Obiectivul impreuna cu musafirul sau, vizioneaza la televizor grandioasa demonstratie a oamenilor muncii prilejuita de sarbatorirea zilei de 23 august).
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.1, RABI: “Oamenii cu instincte murdare sunt mai multi decât cei cu purtari alese; deci, cele mai bune rezultate se obtin conducând oamenii prin violenta si teroare, nu prin discutii academice!”…
  RABI: – Corect!… “Dupa legea naturii, dreptul consta in putere!…”
  BAZA1: – “Libertatea politica este o iluzie, nu un fapt real!… Politica nu are nimic comun cu morala!…” (n.t.: – Rezulta ca interlocutorii citeaza din documentul intitulat “Protocoalele Inteleptilor Sionului” elaborat de Marele Congres Sionist care a avut loc la Basel, in Elvetia, in anul 1897. De aceea, si in continuare, citatele vor fi marcate cu ghilimele).
  RABI: – “Scopul noastru este sa posedam puterea!”… Trebuie distruse religia si autoritatea goimilor!… (n.t. – “Goimi” este un termen zeflemitor folosit de mozaici la adresa crestinilor).
  RABI: – “Scopul noastru este sa posedam puterea!”… Trebuie distruse religia si autoritatea goimilor!… (n.t. – “Goimi” este un termen zeflemitor folosit de mozaici la adresa crestinilor).
  BAZA1: – “Marile calitati populare, sinceritatea si onestitatea, sunt vicii in politica!…”
  RABI: – Nu mai e mult si se implineste un veac de intelepciune!… Nu trebuie sa treaca fara darâmarea crestinitatii!… Spune-mi ce vezi!…
  BAZA1: – Rândurile 2 si 3 din tribuna oficiala!… Protocolul secret francmasonic nr.2: “Administratorii alesi de noi din public, pe baza inclinatiilor lor slugarnice, vor deveni usor niste pioni in jocul nostru, in mâinile specialistilor nostri!…”
  RABI: – Nu fiule!… Abia uitându-te la ei, poti sa vezi ce e in rândul intâi!… Acolo, in mijloc!…
  BAZA1: – Ea! E de-a noastra? E chiar si ea?
  RABI: – Nu trebuie sa te mire nimic!… Afla!
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.11: “Dobitoacele crestine vor fi atrase de noi in armata vizibila a lojilor, pentru a deruta increderea fratilor lor!”…
  RABI: – Asa!…
  BAZA1: – Si, tot in rândul intâi, inca patru oi din turma noastra!
  RABI: – Ai vazut ce trebuia!… Acum, stii!… Poti sa te apleci pe rândul doi!… Ce vezi?
  BAZA1: Protocolul secret francmasonic nr.10: “Vom pune la cale alegerea unor presedinti care au in trecutul lor un pacat ascuns… Frica de destainuiri va face din ei executori devotati ai ordinelor noastre!”… Se respecta Protocolul secret francmasonic nr.11: “Nici intr-un caz nu vom imparti puterea noastra cu ei!…”
  RABI: – Ai dezlegat taina!… “Daca stricam o parte din masina statului, statul se va imbolnavi, ca si corpul uman si va muri!…” BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.13: “Nevoia pâinii zilnice ii va face pe crestini sa taca si ii va transforma in servitori umili!”…
  RABI: – Toate acestea au fost nascocite de noi dupa un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole… A venit vremea sa se implineasca!… Ce vrei? Tâmpiti!… Niste maimute (despre romani), ceva mai evoluate!… Daca nu ne-ar impiedica fantoma Generalului si alti câtiva HOMO SAPIENS, am putea implini mult mai repede testamentul lui RABI!… Pamântul fagaduintei!” (in ROMANIA pentru FRANCMASONI)…

  • Ca si in textul biblic, prevestirile rele nu se recunosc ca atare numai dupa ce s-au implinit. Am citit o pagina iudaica pe Net unde se ‘dovedea’ cu nume si cu alte date ‘certe’ ca jidanii au trait in teritoriul Romaniei de azi inainte de daci si respectiv – inainte de Cristos. Ca sa vezi ce radacinini adanci are jidanul in pamant romanesc! Romani, taiati raul din radacina!
   PS Nota de corectura – Forma corecta si de bon ton este “Spuneti-va parerea”, nu – “Spune-ti”. Tutuiala asta pe Net este tot o prostie jidaneasca, dar preluata prosteste de romanii de dupa ‘Puciolutie’.

 2. Cum am ajuns așa rău,să ne pierdem identitatea națională,necunoscându-ne interesele,am acceptat să ne conducă niște impostori neromâni și împușcând pe cel care era urmașul vechilor daci,manipulați de la vest si est de antiromâni .. 😥😥😥

  • Prin viclenia si perfidia dusmanului vazut si nevazut, carora popoarele nu ii fac fata. Ne-au omorat conducerile patriotice constant… au indepartat poporul de Dumnezeu si Biserica, apoi au venit cu televizorul si mass media si au terciuit complet creierul omului. Un om departat de Biserica si Dumnezeu si cu creierul anesteziat, drogat, intoxicat prin mass media nu pricepe ce i se intampla. Nu pricepe cine il subjuga si nici cum si nici ce are de facut sa scape din jug… Dar de impuscat pe Ceausescu nu “noi” l-am impuscat, ci mafiotii straini care au preluat conducerea statului la 1989. Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s