Libertate vs Sclavie. Iluzie versus Adevar. Suntem neo sclavi muncitori dar traim in iluzia ca suntem liberi. NWO, omul zombie si sclavia moderna (nom)

i am free sunt liber libertate vs sclavie iluzie versus adevar suntem neo sclavi muncitori moderni traim in iluzia ca suntem liberi NWO omul zombie sclavia moderna libertate normalitateAm scris în multe texte de pe acest blog că noi, oamenii obişnuiţi, suntem sclavi muncitori exploataţi de către “stăpânii” care conduc lumea din umbră, adică o elită profitoare care profită de pe munca depusă de noi în fiecare zi. Sigur că pentru cineva educat – manipulat – convins tot timpul vieţii că este liber (de Școală și Mass Media), acceptarea acestui lucru este dificilă. Am încercat eu să explic câte ceva despre sclavia din ziua de azi în textul trecut despre Sclavia modernă (citiți mai întâi acest text, unde am explicat pe scurt faptul că noi toți muncim, indiferent ce, iar de rezultatul muncii noastre se bucură/profită unii băieți deștepți care ne exploatează, despre sclavia în occident și cea din țări sărace, plus un video explicativ de 13 minute). Pe lângă ce am explicat în acel text, parcă mai trebuie făcute anumite precizări, despre libertate vs sclavie, despre iluzie versus adevăr, despre faptul că suntem în realitate neo – sclavi muncitori, dar trăim zi de zi în iluzia că suntem liberi, despre sclavia veche și sclavia nouă etc. De aceea am scris pe blogul Ce-i cu noi? acest nou text, cu mai multe detalii despre noua ordine mondială (NWO), omul zombie și sclavia modernă. Este importantă conştientizarea adevărului despre lumea reală în care trăim, chiar dacă este dur şi grav, pentru că doar aşa ne putem elibera…

Iată subiectele detaliate în acest articol:

Introducere

Discuţii plecând de la definiţia libertăţii

Dependenţă/independenţă – exemple de dependențe; cum putem fi mai independenți

Oamenii percep greşit libertatea – exemple de libertăți iluzorii

Comparaţie Sclavia veche vs Sclavia modernă

Documentar Sclavia modernă (2)

FOTO Sclavia modernă

Detalii în continuare:

Introducere:

Oamenii au impresia greşită că sunt liberi pentru că au fost supuşi de-a lungul vieţii lor unui proces continuu de îndobitocire în masă. Această îndobitocire are loc prin sistemul de educaţie care NU îţi vorbeşte nimic despre lumea REALĂ în care trăim şi care te înregimentează, te îndoctrinează, te învaţă să respecţi autoritatea şi te pregăteşte pentru viaţa de muncitor docil – o adevărată Educaţie pentru turme. Pe lângă îndobitocirea din Şcoală există şi manipularea, prostirea, imbecilizarea făcută de Mass Media centrală. Împreună, Şcoala (educaţia “clasică”) şi Presa (mass media vândută – mai ales prin TV) asigură DISTRUGEREA MENTALĂ a indivizilor încă de mici. Rezultatul este ceea ce vedem în fiecare zi în jurul nostru: oameni docili care muncesc (INDIFERENT CE!) zi de zi pentru a supravieţui, de a căror muncă PROFITĂ nişte băieţi deştepţi – politicienii care fură fără jenă şi stăpânii lor din umbră. Iar oamenii care muncesc zi de zi pentru a-i ţine în spate pe aceşti criminali ACCEPTĂ situaţia în care se află – acceptă să fie SCLAVI. (prin asta se vede cel mai bine distrugerea mentală: acceptarea vieţii de sclav muncitor, obedienţa, docilizarea, acceptarea Sistemului ca şi cum ar fi normal).

oi ingradirea omului libertate vs sclavie iluzie versus adevar suntem neo sclavi muncitori moderni traim in iluzia ca suntem liberi NWO omul zombie sclavia moderna libertate normalitate

Dacă veți căuta pe internet ”sclavia modernă” sau ”modern slavery” veți găsi informații doar despre traficul de ființe umane, prostituție, condiții improprii de muncă etc. Oameni buni, asta este doar ILUZIA care ni se servește, că doar UNII oameni ar fi sclavi – ăia asupriți fizic, ținuți captivi fizic, abuzați fizic, exploatați fizic, puși la muncă peste posibilitățile lor fizice etc. Cică ar fi vreo 25 de milioane la nivel mondial. Este o manipulare care să ne inducă nouă impresia că noi, care nu ne aflăm în acele condiții, suntem liberi! Aceea este doar sclavia ”veche” care are loc și în prezent! În realitate, în prezent există DOUĂ tipuri de sclavii – cea veche („clasică”) și cea nouă („modernă”). Cea mai gravă în prezent este sclavia modernă (care e ALTFEL decât sclavia veche – detalii mai jos). Însă pe net o să vedeți că oamenii se referă la sclavia veche ce are loc în prezent ca fiind ”sclavia modernă”, special pentru a elimina din vocabular / gândire / conștientizare a ideii că ar exista și o neo-sclavie, un nou tip de sclavie. Sclavia modernă la care mă refer eu pe acest blog este mult mai gravă pentru că ÎI CUPRINDE PE TOȚI OAMENII CARE SUNT CONDUȘI DE POLITICIENI CORUPȚI! Adică este vorba de MILIARDE de sclavi muncitori moderni!

Definiţia Libertăţii:

Oamenii au impresia că sunt LIBERI. Haideţi să vedem în DEXonline ce înseamnă libertate:

LIBERTÁTE, (4libertăți, s. f. 1. Posibilitatea de a acționa după propria voință sau dorință; posibilitatea de acțiune conștientă a oamenilor în condițiile cunoașterii (și stăpânirii) legilor de dezvoltare a naturii și a societății.  2. Starea unei persoane libere, care se bucură de deplinătatea drepturilor politice și civile în stat. ♦ Starea celui care nu este supus unui stăpân; independență; 3. autonomie;   lipsă a restricțiilor;

Putem acţiona după propria voinţă sau dorinţă? Da, dar doar în anumite cazuri! Există o lipsă a restricţiilor? NU, suntem foarte limitaţi! Şi nu e vorba de limitarea normală (“libertatea ta se opreşte unde începe libertatea altuia” bla bla) ci suntem limitaţi mai ales de chestii precum BANII, sănătatea etc. Detalii mai jos.

Putem acţiona conştient în condiţiile cunoaşterii legilor de dezvoltare a naturii şi societăţii? NU! Vi se pare că oamenii cunosc legile dezoltării naturii? NU! Oamenii cunosc cum funcţionează de fapt societatea umană, lumea în care trăim? NU! Oamenii sunt conştienţi de ce se întâmplă în jurul lor? NU!

Ne bucurăm de deplinătatea drepturilor politice şi civile în stat? NU! Chiar Statul mafiot în care trăim noi acum (pentru că este condus, la propriu, de mafioţi şi se comportă în stil mafiot) ne încalcă zilnic o grămadă de drepturi! În ultimii 5 ani au fost NEaplicate 2 referendumuri naționale în care poporul s-a manifestat clar (parlament cu maxim 300 de parlamentari în 2009 și Băsescu să moară politic în 2012). Faptul că un referendum NAȚIONAL unde se exprimă poporul SUVERAN nu este respectat spune tot despre cine conduce lumea în care trăim (NU NOI!). Doar că noi nu ne cunoaştem drepturile, nu avem pretenţii în legătură cu drepturile noastre şi, de fapt, nici nu ne pasă… (distrugerea mentală de care vorbeam mai devreme).

Poate unii oameni consideră că termenul “mafiot” e greşit sau prea dur atunci când ne raportăm la politicieni. Păo hai să vedem în DEXonline ce înseamnă mafie şi cu ce se ocupă mafioţii:

MÁFIE s. f. ♦ Grup de indivizi cu îndeletniciri suspecte. ♦ Grup de persoane legate între ele prin preocupări comune și care îsi apără reciproc interesele (meschine); grup de indivizi cu îndeletniciri ilicite;  Grup, asociație de persoane unite pentru a-și satisface prin orice mijloace interesele private, chiar împotriva celor publice;

buna credinta e mai importanta de baza eliminatorie decat competenta pentru om politic politicieni clasa politica schimbata Criterii alegere politicieni. Cu cine votam romania interes bine national

Seamănă cu politicienii corupţi de la conducerea statelor, nu-i aşa?

Revenind la definiţia libertăţii, cică libertatea ar fi starea unei persoane care nu este supusă unui stăpân. Suntem noi fără de stăpân? Ce înseamnă stăpân? Nenea ăla rău care are un bici şi te loveşte când nu munceşti pe câmp suficient de bine? AAAHAHAHAHA! Aşa era pe vremuri! Acum sclavia modernă e altfel! Tu unde ai trăit în ultimii ani? La TV? Acum stăpânul e ASCUNS şi profită de munca sclavului fără să poată fi făcută o legătură atât de uşor. Acum sclavul nu ştie pentru cine munceşte exact. Acum sclavul chiar crede că munceşte doar pentru el. Acum sclavul SE CREDE LIBER. Însă ca sclavul să priceapă că nu e liber trebuie în primul rând SĂ ÎI PESE. Apoi, să citească mai mult ca să afle adevărul despre viaţa în care trăieşte.

Oamenii nu pot vedea că sunt sclavi pentru că sunt distruşi mental. Distruşi mental fiind, NU LE PASĂ – aceasta fiind prima “bubă”. Dintre cei cărora le pasă, mulţi nu pot înţelege că sunt sclavi pentru că gândesc pe termen scurt (în timp ce Sistemul de exploatare în care trăim ca sclavi este creat şi gândit pe termen lung) şi pentru că nu văd lucrurile în ansamblul lor, ci doar bucăţica de “lume” care îi vizează direct pe ei. Dacă s-ar imagina undeva deasupra lumii şi s-ar uita, detaşat, la lumea de sub ei, ar vedea că masele de oameni sunt nişte furnicuţe care muncesc toată ziua şi că de munca lor profită “unii” care nu muncesc deloc, dar care trăiesc în lux pe spinarea sclavilor moderni. Alte lucruri care ne “orbesc” puteţi citi aici: Ce ne împiedică să vedem adevărul din jurul nostru.

……………………………………………………………….

Dependenţă/Independenţă:

Cică libertate ar mai însemna INDEPENDENŢĂ / AUTONOMIE … Suntem noi nişte oameni INDEPENDENŢI? Haideţi să luăm cazul unui orăşean obişnuit şi să vedem cât de independent este:

Stăm la oraş, într-un bloc, ca tot omu’. Avem nevoi ca tot omu’: să avem unde dormi, să avem ce bea şi ce mânca, să avem cu ce să ne îmbrăcăm, să ne deplasăm, să facem tot felu’ de lucruri (energie) etc.

Mai concret de atât:

Avem nevoie de adăpost, de o CASĂ – dacă nu avem casa noastră, trebuie să plătim CHIRIE, moment în care devenim dependenţi de SALARIU sau alte încasări de bani, adică dependenţi de locul de muncă și de CINEVA care ne asigură acel venit. Dacă plătim rate pentru casa în care stăm, suntem dependenţi de BANCĂ – cea care ne-a dat creditul să luăm casa şi deci dependenţi de banii încasaţi lunar şi angajatorul/afacerea care ne oferă acei bani.

Avem nevoie de apă de băut şi îmbăiat. Ai râu nepoluat aproape? Ah, nu ai? Atunci eşti dependent de cei care îţi oferă apă la chiuvetă şi la duş! Şi trebuie să plăteşti pentru ele!

Avem nevoie de mâncare. Ne producem singuri hrana? NU? Deci suntem dependenţi de cei care produc hrana pe care noi o cumpărăm, deci ajungem iar la dependenţa de BANI.

Avem nevoie de gaze pentru încălzire și gătit. Ai un puț de gaz în curte și-ți produci singur gaze naturale pentru a le folosi în gospodărie? NU! Atunci ești dependent de cei care ți le oferă, pe care trebuie să îi plătești lună de lună ca să ți le ofere și care îți pot tăia gazu’ oricând are chef mușchiu’ lor => Dependență!

Avem nevoie de oameni care să ne ia gunoiu’. Sau…avem o groapă de gunoi în apartament și depozităm acolo? NU, n-avem, așa că plătim o companie să ne scape de gunoiul produs => suntem dependenți și de companie și de banii pe care trebuie să i-i dăm lună de lună.

Avem nevoie de haine, ca să nu umblăm în c#r#’ gol pe stradă. Ne facem singuri haine? NU! Strămoşii noştrii îşi făceau pe vremuri singuri hainele! Noi însă am aruncat războaiele de ţesut la gunoi, că ocupau loc în pod! Noi, acum, ăştia civilizaţii, ne luăm hainele din MALL! Şi nu le luăm, ci le CUMPĂRĂM. Deci suntem dependenţi de cei care ne oferă hainele şi de BANI pentru a le putea cumpăra.

Avem nevoie să ne deplasăm dintr-un loc în altul. Vrem maşină? Foarte bine! Scoate banu’! Vrei benzină în maşină! Foarte bine! Scoate banu’ lună de lună! (dependenţă!). Vrei să mergi cu avionul / trenul? Cumpără bilet! (sau ai propriul tău avion/tren? tot cu bani l-ai luat?) Vrei să mergi cu transportul în comun? Scoate banu’ de abonament! (dependenţă!) Vrei să mergi cu bicicleta? Îţi fabrici singur bicicletă? Nu! Atunci cumpără una! Scoate banul! Dependență!

Avem nevoie de energie pentru tot confortul şi toată bunăstarea vieţii moderne (frigider, aragaz, maşină de spălat, calculator, laptop, tabletă, telefon mobil etc etc etc). Îţi produci singur electricitate? NU! Ei bine, atunci eşti dependent de cei care îţi oferă curent electric! Şi plăteşti bani ca să îl ai. Dacă se supără cineva sau ai întârziat cu plata facturii, PAC, ai rămas fără curent! DEPENDENŢĂ!

Avem nevoie de internet. Ai internet în buzunar? N-ai => şi p’ăsta tre să-l cumperi de undeva. Iar dacă se supără cei care îţi dau internet, rămâi imediat fără. Că banii sunt totuşi doar nişte hârtii. Nu vor putea cumpăra la infinit lucruri…

Acestea sunt doar câteva exemple care demonstrează că NOI SUNTEM DEPENDENŢI DE FOARTE MULTE LUCRURI. Iar un om dependent este MAI VULNERABIL decât un om independent. Însă cei care conduc lumea NU VOR ca tu să fii independent, tocmai din acest motiv: ca să fii vulnerabil, dependent de serviciile oferite indirect de ei, ca să fii captiv, să nu te poți descurca singur şi să fii uşor de controlat și stăpânit.

bila nori aripi libertate vs sclavie iluzie versus adevar suntem neo sclavi muncitori moderni traim in iluzia ca suntem liberi NWO omul zombie sclavia moderna libertate normalitate ceicunoi

Cele mai multe dependenţe ale noastre (dar nu toate!) sunt legate de bani şi de accesul nostru la bani. Cine controlează banii? Stăpânii mai mult sau mai puţin ascunşi ai lumii! SUNTEM DEPENDEŢI DE BANI => SUNTEM DEPENDENŢI DE CEI CARE GESTIONEAZĂ şi PATRONEAZĂ SISTEMUL MONETAR / FINANCIAR / ECONOMIC LA NIVEL PLANETAR (pe care noi nici măcar nu-l înţelegem – cine să ne înveţe, Şcoala?) => SUNTEM DEPENDENŢI DE STĂPÂNII LUMII. Exact ce-şi doresc! Să fim la mâna lor! Deci iată că avem stăpâni, chiar dacă nu îi vedem foarte clar și nu înțelegem perfect mecanismele prin care ne controlează. Ei însă există acolo…de muuuulți ani și profită de munca popoarelor lumii.

UN OM LIBER ESTE UN OM INDEPENDENT! NOI NU SUNTEM INDEPENDENŢI => NU PREA SUNTEM LIBERI!

Independența (și deci libertatea) ÎNCĂ mai poate fi obținută în România, prin eliminarea infractorilor mafioți criminali de la conducerea țării și înlocuirea lor cu oameni de bună credință și patrioți. Pe cont propriu, doar pentru viața personală, putem de asemenea deveni mai independenți (dar niciodată cu adevărat liberi, atâta timp cât suntem conduși de criminali), prin: o viață cât mai simplă; nepunerea de preț pe lucruri cretine, neimportante vieții și consumatoare de bani (jocuri, cazinouri, modă, haine, mașini, bijuterii, ceasuri, gadget-uri, excursii luxoase etc); mutarea la țară și trăirea unei vieți cât mai autonome; crearea, administrarea și trăirea în și dintr-o mini fermă; bicicletă pentru deplasare; troc/schimb de produse în loc de comerț etc.

Oamenii percep greşit libertatea:

Până aici am discutat puţin plecând de la definiţia liberătăţii din DEX. Pentru cei care încă nu s-au convins că NU SUNT LIBERI, vom discuta în continuare plecând de la modul în care resimt concret oamenii libertatea şi ce înţeleg ei prin ea.

Oamenii “orbi” / “oi” / “sclavi moderni” / “adormiţi” au o interpretare / înţelegere îngustă / limitată a Libertăţii. Ei se uită la ei şi-şi zic în tot felul de situații, inconştient, fără să verbalizeze, că sunt liberi. Din păcate toate aceste “libertăţi” sunt ILUZII. În practică ele fie nu se aplică, fie nu îşi ating scopul. Care este scopul libertăţii? Atingerea acelui lucru pe care îl vor toţi oamenii: bunăstare fizică şi/sau psihică. Degeaba ai una dintre libertăţile de mai jos, dacă ea nu poate fi valorificată, dacă o ai doar pe hârtie şi ea nu se aplică în practică şi dacă ea nu te ajută concret să îţi fie mai bine!

oameni orbi orbiti libertate vs sclavie iluzie versus adevar suntem neo sclavi muncitori moderni traim in iluzia ca suntem liberi NWO omul zombie sclavia moderna libertate normalitate ceicuno

Exemple de libertăți iluzorii:

Uite, dacă vreau pot să mă duc mâine din oraşul X în oraşul Y, sau pot chiar să merg în ţara Z. Deci sunt liber! (libertate de mişcare) – o iluzie! Ca să te poți deplasa dintr-un oraș într-altul sau dintr-o țară în alta ai nevoie de BANI! Toți suntem dependenți de bani pentru a ne deplasa! Cei care au suficienți bani (puțini la număr raportat la întreaga populație), da, se vor putea deplasa. Pentru cei mai mulți însă (care nu au suficienți bani, pentru că suntem ținuți special în sărăcie), deplasarea NU SE POATE FACE din lipsă de bani. Deci unde e libertatea de mișcare? În plus, foarte mulți vorbesc despre mărinimia UE care ne-a permis să ne deplasăm în ”civilizația din Vest” și chiar să trăim și să lucrăm acolo. Oameni buni: este DOAR SCHIMBAREA DE TARLA! V-ați dus să fiți sclavi moderni în altă parte! D’aia v-au și lăsat această ”libertate de mișcare”… (vezi textul cu Iluziile românilor).

Uite, dacă vreau, pot să cred în ce divinitate vreau şi să mă rog cui vreau eu. Deci sunt liber! (libertate în manifestarea credinţei) – Da, dar când Biserica Română și credința strămoșească sunt atacate continuu pentru a fi distruse și eliminate din peisaj, când instituția BOR este căpușată de interese ascunse anti-românești, mai avem parte de libertate privind religia ortodoxă a 80% dintre români? Ceva detalii în textul ăsta: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului.

Uite, dacă vreau pot să mă gândesc la ce vreau şi să am propria opinie în legătură cu orice. Deci sunt liber! (libertate de conştiinţă) – foarte frumos, gândește ce vrei tu! La ce te ajută? Trăiești mai bine?

Uite, presa scrie despre aia, aia şi ailaltă, îi dă în gât pe ăia răi, deci presa e liberă! (libertatea presei) – ILUZIE! În realitate, presa este vândută și lucrează pentru interese anti-românești. Detalii în textele Ce învățăm de la TV și Iluziile românilor.

Uite, politicieni ”grei” și afaceriști mafioți au ajuns la închisoare – deci justiția funcționează și e liberă! – CE MĂ? Să fim serioși și să nu ne îmbătăm cu apă rece! Da, unii mafioți ajung pe la închisoare. DAR SE ÎNTÂMPLĂ DOAR PRIN EXCEPȚIE! Cei mai mulți trăiesc bine mersi! Iar cei care ajung, RAR și PRIN EXCEPȚIE pe la închisoare STAU FOARTE PUȚIN ACOLO! Merită să stai pe la închisoare un an doi ÎN CONDIȚII PREFERENȚIALE pentru cele câteva sute de milioane de euro furate, zic eu… În plus, niciodată la închisoare nu ajung ADEVĂRAȚII MAFIOȚI, ăia care conduc treburile din umbră, pe care nu îi cunoaștem…ci doar instrumentele lor penibile, găinarii/marionetele politice sau afaceriștii lu’ pește.

Uite, dacă vreau pot să exprim opinia mea şi în scris şi în public. Deci sunt liber! (libertate de exprimare) – Semi-iluzie! Da, poți foarte frumos să scrii aproape tot ce vrei pe internet (cum fac eu cu acest blog). Dar în ce măsură îți este îmbunătățită viața în urma acestei chestii? În primul rând nu poți scrie ORICE – există restricții legale și riști amenzi. Apoi, degeaba scrii tu ceva pe un blog, DACĂ NU CITEȘTE NICI MOARTEA! Ideea de libertate de exprimare nu se referă doar la glăsuire în neant, ci la ”să conteze opinia ta” (cumva, undeva). Dacă tu scrii ceva pe un blog unde nu intră nimeni, aia nu e libertate de exprimare ci doar iluzia că ai libertate de exprimare. Câți dintre noi putem lansa un mesaj care să ajungă la mii, zeci de mii, sute de mii, milioane de oameni în timp rapid? Păi foarte puțini. În principiu ai nevoie de mulți bani, ca să pornești un site de știri sau o televiziune. Și apoi să te menții pe piață într-o piață în care ȘPAGA și CORUPȚIA sunt sfinte… Sigur, există Facebook unde se pot propaga mesaje destul de rapid, însă…și acolo ești dependent de FB. Dacă se supără cineva pe tine PAC ai rămas fără cont. Fă o plângere! Acționează-i în instanță! HA HA! Deci libertatea de exprimare este după părerea mea formată din 2 părți: 1.Posibilitatea de a glăsui ce vrei tu și 2.Accesul ”glăsuirii” la publicul larg. În concluzie, deși există ceva libertate de exprimare în România, consider că ea este puternic viciată/limitată.

Uite, pot să votez cu cine vreau eu şi pot să candidez dacă am chef! Deci suntem reprezentaţi şi conduşi de cine vrem noi! Suntem liberi! (libertate politică) – O MARE ILUZIE! În România există CEL MAI SEVER sistem electoral din Europa. Un independent sau un mic partid aproape că nu are nicio șansă SĂ CANDIDEZE, da’ barem să câștige alegerile. Apoi…legat de cei pe care cică îi alegem noi să ne conducă – NU NOI ÎI ALEGEM! Sunt tot timpul aceiași, puși la înaintare de Stăpânii din umbră, iar noi mergem cuminți la vot și alegem unul dintre 2 mafioți. Pentru că oamenii de bună credință și patrioți pot ajunge doar foarte foarte greu în față… Este foarte reprezentativă imaginea asta legat de alegeri:

Iluzia alegerii politicienilor conducatorilor liderilor in fruntea poporului sistem de vot imoral fraudabil incorect oameni de partid alesi candidatii independenti nu au sanse sa ajunga la putere

(Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne mai prezentăm la vot. Dar trebuie să susținem oamenii de bună credință și patrioți ca să poată ajunge pe buletinele de vot, ca să avem ce vota!) (eu am pornit o listă de alternative politice AICI)

Uite, pot să îmi cumpăr ce vreau eu din magazin (nu ca pe vremea dictatorului cel rău – Ceauşescu). Deci sunt liber! – iluzia aici este dublă: 1. lucrurile/obiectele/mărfurile nu-ți aduc fericirea/bunăstarea reală ci doar îți cresc confortul și 2. degeaba există chestii de cumpărat în magazin dacă NU AI BANI să le cumperi. Dacă oamenii nu s-ar gândi doar la ei și la buzunarul lor („uite, am bani în portofel, am cu ce să îmi cumpăr ce vreau, e perfect!”) și s-ar mai uita un pic și prin jur, ar vedea că MAREA MAJORITATE a românilor NU AU BANI și trăiesc la limita supraviețuirii de la o lună la alta. Deci altă iluzie că am dat de libertate, civilizație, doar pentru că avem supermarketurile pline. Apropo – supermarketurile distrug economia locală și în supermarketuri se vând produsele corporațiilor deținute de Stăpânii lumii – deci, noi sclavii, le dam bani celor care ne țin de sclavi. Perfect!

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta comertul mondial, ceicunoi.wordpress.com

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta comertul mondial

etc etc etc

Concluzie pe scurt: NU EXISTĂ LIBERTATE DACĂ NU AI UN TRAI DECENT, o suficientă bunăstare fizică și/sau psihică! Iar NOI, ROMÂNII, NU AVEM UN TRAI DECENT! Nici măcar oamenii bogaţi nu au! Detalii Ce înseamnă trai decent AICI şi detalii Și oamenii bogaţi sunt afectaţi AICI.

Comparaţie Sclavia veche vs Sclavia modernă:

Oamenii cred că sclavia se referă doar la nişte oameni amărâţi care muncesc fizic în nişte condiţii mizere şi au un Stăpân concret, identificabil, care îi ţine zilnic la muncă, îi asupreşte şi îi exploatează. Oameni buni, TREZIŢI-VĂ! Aşa era sclavia pe vremuri!!! Aia era sclavia “veche”! Ea se mai găseşte şi astăzi prin multe ţări ale planetei, DAR ACEASTĂ IMAGINE A OMULUI CHINUIT şi A STĂPÂNULUI CU BICIUL ÎN MÂNĂ NU MAI ESTE VALABILĂ ÎN PREZENT, pentru societatea actuală!!! Ea este o excepție! Înţelegeţi treaba asta! SCLAVIA MODERNĂ ESTE ALTFEL ÎN PREZENT și îi vizează pe cam toți oamenii conduși de politicieni corupți! Faptul că sclavia modernă este ascunsă / camuflată şi că nu o vedem aşa clar nu înseamnă că ea nu există!

Asemănări Sclavia veche – Sclavia modernă:

În ambele tipuri de sclavii există SCLAVI şi STĂPÂNI. Sclavii tot timpul sunt exploataţi/asupriţi de către stăpâni, iar stăpânii tot timpul trăiesc pe spinarea sclavilor (profită de munca lor pe care nu o recompensează pe măsură) – valabil în ambele tipuri de sclavii – şi veche şi nouă! În ambele tipuri de sclavii foloasele Stăpânilor au fost şi sunt obţinute prin RESURSE NATURALE (pâmânt agricol, cereale, hrană, lemn, cărbune, aur etc) + FORŢĂ DE MUNCĂ UMANĂ. Altă asemănare: la nivel planetar – masele de oameni au fost (şi sunt) oameni buni, care au încercat să-şi vadă de treaba lor, iar excepţiile – oamenii răi, au încercat întotdeauna să profite de munca oamenilor buni şi să-i exploateze pe post de sclavi. La fel se întâmplă şi în prezent.

Deosebiri Sclavia veche – Sclavia modernă:

Sclavii vechi sunt folosiţi mai ales pentru forţa fizică – muncă fizică. Acum, sclavii moderni sunt folosiţi pentru ORICE tip de “muncă” – fizică şi intelectuală.

În sclavia veche nu prea există diferenţe între bunăstarea sclavilor – cam toţi sclavii trăiesc în sărăcie şi chin. În sclavia modernă există diferenţe între bunăstarea sclavilor, dar masele de sclavi (cei mai mulţi) tot în sărăcie şi chin trăiesc (lupta/munca pentru supravieţuire de la o lună la alta).

În sclavia veche, sclavii ştiau că sunt sclavi şi că nu sunt liberi. Acum, sclavii moderni NU ştiu că sunt sclavi şi cred că sunt liberi.

În sclavia veche, stăpânul (cel care asupreşte, exploatează) este clar, concret, identificabil. Acum, în sclavia modernă, stăpânul este NEclar, difuz (sunt mai mulţi) şi este neidentificabil uşor (nu ştii exact cine te exploatează/asupreşte, cine profită de munca ta).

În sclavia veche rebeliunea era simplă – ştiai cu cine să te lupţi şi cum să scapi din sclavie, îi aveai alături şi pe ceilalţi sclavi şi puteai obţine “libertatea” destul de rapid. Acum, în sclavia modernă, rebeliunea este complexă şi/sau complicată – NU ştii cu cine te lupţi, NU ştii ce să faci ca să ieşi din Sistem şi NU îi ai alături pe ceilalţi sclavi (pentru că ei încă cred că sunt liberi, deci te cred pe tine nebun). Dacă ai reuşi totuşi să porneşti o luptă împotriva Sistemului de exploatare, rezultatele NU s-ar vedea imediat, ci libertatea ai obţine-o pe termen lung.

Sclavia veche era aplicată prin FORŢĂ (impunere prin forţă). Acum, sclavia modernă se aplică prin DISTRUGERE MENTALĂ, crearea unor oameni zombie care să îşi accepte statutul de sclav, care să creadă că sunt liberi şi că muncesc doar pentru ei, egoişti, docilizaţi, care respectă autoritatea şi muncesc fără să pună la îndoială Sistemul în care trăiesc etc.

Documentar sclavia modernă (2):

(primul filmuleţ despre Sclavia modernă îl găsiți în textul trecut despre Sclavia modernă sau direct aici pe youtube)

Servitutea modernă este voluntară, consfinţită de mulţimea de sclavi, care îşi duc viaţa din greu pe suprafaţa pământului. Ei înşişi cumpără mărfuri care îi înrobesc pe zi ce trece. Sclavii aleargă după locuri de muncă alienate, care le sunt dăruite în funcţie de „gradul de domesticire”. Ei înşişi îşi aleg stăpânii pe care îi vor servi. Pentru ca această tragedie amestecată cu absurditate să poată fi pusă în practică, a trebuit mai întâi să li se extirpe membrilor acestei clase orice urmă a conştiinţei legate de exploatarea şi alienarea lor. Iată, deci, strania modernitate a epocii noastre. Spre deosebire de sclavii din Antichitate, de şerbii din Evul Mediu sau de muncitorii primelor revoluţii industriale, ne aflăm astăzi în faţa unei clase total aservite, dar care nu ştie acest lucru sau, mai degrabă, nu vrea să-l ştie. În consecinţă, ei nu cunosc revolta, care ar trebui să fie singura reacţie legitimă a celui care este exploatat. Ei acceptă fără îndoială viaţa jalnică ce le-a fost construită. Renunţarea şi resemnarea sunt sursele nefericirii lor. Acest film documentar ne arată visul nefericit al sclavilor moderni, care nu aspiră, într-un final, decât să se lase prinşi în hora macabră a sistemului de alienare.

…………………………………

FOTO Sclavia modernă:

(imagini culese de pe net; pentru imagini cu Sclavia modernă LIVE, este suficient să vă uitați în jurul vostru, la oamenii care intră dimineață și ies seara în/din multinaționale, la tunelurile de la metrou aglomerate și pline cu oameni care se duc la muncă pentru alții și pentru ca alții să aibă ce fura etc)

De citit şi:

Ne mâncăm viaţa! Ne subjugăm singuri prin ceea ce mâncăm! – Acum ceva timp, Fabrica Morţii funcţiona cu ajutorul conflictelor armate, cu ajutorul războaielor, producând ca şi acum munţi de aur câtorva persoane. Astăzi, Fabrica Morţii s-a modernizat, deschizându-şi două noi subramuri productive…Industria Alimentară şi Industria Farmaceutică. Rezultatele financiare sunt spectaculoase la fel ca şi numărul victimelor. Miliarde de victime, aflate sub hipnoză sau în transă, se alimentează zilnic cu mizerii alimentare impropii corpului uman pentru ca imediat după aceea să apeleze la delicatese farmaceutice necesare supravieţuirii.

Sclavia modernă – primul articol.

Cum se împarte bogăţia produsă de popor în SUA – perfect INECHITABIL: bogaţii/stăpânii iau grosul, iar săracii / sclavii / oile / muncitorii iau praful de pe tobă.

Iluziile românilor.

Ce înseamnă un trai decent.

România 2014: peste 100 de probleme – o singură cauză!

Ce ne împiedică să vedem adevărul?

Emilian, 11 martie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

7 responses to “Libertate vs Sclavie. Iluzie versus Adevar. Suntem neo sclavi muncitori dar traim in iluzia ca suntem liberi. NWO, omul zombie si sclavia moderna (nom)

  1. Salut,
    Articolul desi este interesant, trateaza problema intr-un mod simplist si ca pe un caz izolat. Ce se intampla la noi se intampla si la altii, dar cu o singura diferenta: noi suntem mai saraci si mai prosti.

    Multi considera ca dupa ’89 la moi s-a schimbat ceva. Complet Gresit! Doar s-a mai slabit putin lesa si au mai marit tarcul. Nu este nici o intiamplare ca oameni de tipul lui Silviu Brucan si Petre Roman au ajuns la putere. Cati oameni cunosc activitatea profesionala a evreului Silviu Brucan pe numele lui adevarat Saul Bruckner? Dar a sotiei lui? Cati oameni cunosc activitatea profesionala a tatalui lui Petre Roman si numele lui adevarat? Tatal lui Petre Roman este evreu si numele lui adevarat este Erno Neulander, camarad de arme cu alta evreica Hanna Rabinsohn cunoscuta de noi drept Ana Pauker. Daca ar mai fi trait dupa “revolutia” din ’89 el ar fi devenit prim-ministu nu pampalau de Petrica.

    Ce nu intelege majoritatea oamenilor este faptul ca evreii astia bolsevici si batrani au facut doua “revolutii” la viata lor:
    – prima a inceput cu distrugerea nationalistilor, a distrugerii Miscarii Legionare si asasinarii lui Zelea Codreanu, distrugerea a Statului Roman condus de Ion Antonescu,
    a continuat prin distrugrera elitelor si valorilor romanesti prin metode de tipul “experimentul pitesti” si s-a inchiat cand comunistii nationalisti din care facea parte si Ceausescu au preluat puterea.
    http://bit.ly/1qtBepe
    http://bit.ly/1cRAYHJ
    http://bit.ly/1qtBl3W
    http://bit.ly/1fSicWr
    http://bit.ly/1cNYH12

    – a doua a fost in ’89. Vechii comunisti Komiternisti i-au dat jos pe nationalistii comunisti si au inceput sa distruga si sa fure tot ce au construit astia. Metodele au fost aceleasi ca si dupa 1944, dar un pic mai blande.
    “Reeducarea” si distrugrerea valotilor, traditiei si identitatii nationale nu s-a mai facut prin tortura ca la Pitesti, s-a facut prin mass-media, LGBT, multiculturalism, elitele au fost invitate politicos sa paraseasca tara. Romanii nu mai au aproape nimic in Romania, agricultura, industrie, finante, agricultura, etc, totul a fost “privatizat” sau distrus, au iceput si cu resursele, energia, pamantul, sanatatea si vom ramane fara absolut nimic. Doar cu datorii.

    Greseala lui Ceausescu este ca nu i-a tratat pe bolsevicii comunisti exact asa cum au fost tratati si nationalistii romani dupa al doilea razboi mondial.
    Nu este de mirare ca acum avem un prim-ministru cu origini de evreu Victor Naumovici Ponta, care este foarte dornica sa vanda totul tot evreilor. Rosia Montana este vanduta. Tot “scandalul” este o cearta pentru bani intre evrei: Beny Steinmetz si George Soros(pe numele lui real Schwartz Gyorgy). Sa nu uitam ca aztazi Victor Naumovici Ponta a avut o intalnire cu George Soros, cica nu (numai) pentru Rosia Montana doar pentru “sustinerea promovarii culturii romilor”.
    http://bit.ly/1cO5p7a

    Acelasi George Soros care impreuna cu evreul Petre Neulander au decis ca tiganii sa se numeasca in Romania “rromi” si nu tigani. Singura tara in care tiganii se numesc altfel decat tigani. Iar Soros se topeste de grija lor. Sa nu mai vorbesc si despre holocaustul inventat din Romania in urma caruia trebuie sa platim despagubiri in valoare de 80 miliarde de dolari(sau euro?) statului Israel.

    Nu este de mirare ca ii urasc si ii fac pe Legionari si pe Ion Antonescu fascisti. Ba chiar vroiau sa dea o lege prin care sa interzica comemorarile si simpatiile pentru legionari, lege initiata de idiotul de Crin Antonescu, pe vremea cand era mare scula pe bascula(acum 1-2 luni).
    va continua…

    • Bineințeles că problema este la nivel GLOBAL, sau cel putin in toate statele conduse de Stapanii din umbra… (o mai fi scapat vreun stat? Are vreo tara conducatori patrioti? Cred ca mai sunt cateva…) INSA EU PE ACEST BLOG SCRIU IN ROMÂNA, ROMÂNILOR! Deci abordez problema din perspectiva românească, pentru a fi pricepută mai usor de cei cărora mă adreseze. Însă bineinteles ca multe dintre problemele pe care Romania le are sunt globale. Nu stau sa mentionez de fiecare data lucrul asta, mi se pare destul de logic.

      De acord cu restul detaliilor…

      • Eu inteleg ca abordezi problema dintr-o perspectiva romaneasca, dar la o problema GLOBALA nu poti veni cu o solutie LOCALA.
        Dupa cum am spus romanii sunt prea saraci si prea prosti ca sa faca ceva.

        Exista doar doua solutii:
        1) O tara mare ia “taurul de coarne” si rezolva problema la ei pe plan intern, dupa care solutia este preluata si de alte tari.
        De ex in 2015 sau 2016 in Marea Britanie va fi un referendum pentru iesirea din EU. Daca castiga si ies din EU si alte tari vor face la fel.

        La sfarsitul lui ianuarie si inceputul lui februarie in 2014 francezii au iesit pe strazi la proteste. Nationalistii francezi au protestat impotriva mafiei bancherilor evrei, impotriva masoneriei si impotriva EU. Limbajul este explicit, nu trebuie sa stii franceza ca sa intelegi ce spun ei acolo. (juif=evreu)
        http://bit.ly/1fteWQ3
        Protest impotriva casatoriilor pro-gay si impotriva adoptiei copiilor de catre perechile homosexuale.
        http://bit.ly/1icvX1j

        Si nationalistii germani sunt alaturi de francezi impotriva mafiei bancherilor evrei, impotriva masoneriei si EU. Protest la inceputul lunii februarie:
        http://bit.ly/1eryaRZ
        Germanii sunt si impotriva imigrantilor, in special a musulmanilor. Cea mai mare minoritate a lor este minoritatea turca.
        http://bit.ly/1fpIutj

        2) O alianta intre partidele nationaliste la nivel european si o lupta comuna. La noi partidele nationaliste sunt o gluma proasta. Toti sunt “speciali” si toti vor sa fie sefi. Problema clasica la romani. Adevarul este ca nationalistii europeni nu au cu cine sa se alieze de la noi din tara.

        Ai vazut ce se intampla la vecinii nostii din Ungaria? Partidul lor nationalist Jobbik vorbeste deschis la toate manifestatiile impotriva mafiei evreiesti si a evreilor in feneral, impotriva EU si impotiva tiganilor.
        http://bit.ly/1fpKyRU
        http://bit.ly/1byd6er

        Compara ce se intampla la ei cu ce se intampla la noi. In Romania nici nu poti sa-i mai numesti pe tigani tigani ca ei amenda pentru disciminare. Practic majoritatea este disciminata de o minoritate. Este o aberatie de lege impusa cu forta. Si culmea, nimeni nu este deranjat de lucul acesta.

        Ce sa mai vorbesc despre mafia everiasca din imobiliare. Cumpara terenuri agricole in toata tara, constuiesc blocuri si cariere rezidentiale in toate orasele mari, construiesc mall-uri si spatii birouri peste tot, deja detin aproape jumatate din centrul Bucurestiului, etc. Dar nimeni nu se intreaba de unde au bani si cum reusesc sa “prinda” asa contracte bune, fix in locurile cele mai bune.
        Tot ce spunea Shimon Peres este perfect adevarat:
        http://bit.ly/1fTBE53

        Stai linistit, la noi nu se va schimba nimic. Mare lucru daca peste 10 ani Romania va mai exista ca tara asa cum este ea acum.

        Toate cele bune.

      • Dude, eu sunt constient, ca si tine, ca situatia e naspa rau, dar…nu demoraliza si nu concluziona ca noi nu (mai) putem face nimic. E exact ce-și doresc ei, să câștige lupta înca dinainte de a incepe. Romanii nu sunt prosti deloc. NU cadea in capcana de a-ti sabota propriul popor acuzandu-l de aia si ailalta si demoralizandu-l (si eu mai fac aceasta greseala). Trebuie sa sustinem lucrurile bune care se fac. Noi abia acum ne dumirim ca popor in legatura cu ce se intampla. Nu subestima inteligenta nativa romaneasca, cine stie ce solutii pot gasi romanii atunci cand vor fi cu adevarat informati in legatura cu ce se petrece. Legat de unguri ceva si aici:

        Comentariu relevant despre protestele de strada din Romania comparativ cu protestele si atitudinea ungurilor la nivel european si in tara noastra (nom)

        Iesirea din UE nu inseamna mare lucru – tot aceiași criminali (marionete ale stapanilor din umbra) vor fi la conducerea Romaniei… (sau si a celorlalte popoare…). UE e doar un instrument, se pot exploata statele si popoarele si fara el, fara nicio problema.

  2. …continuare
    Hai sa luam un exemplu sa vedem cum functioneaza “pietele libere” si “privatizarile” in beneficiul poporului roman. O mica parte de oameni au auzit despre FED-ul(Federal Reserve System) american care este banca centrala a SUA. Numai ca nu este a statului american si a oamenilor din america este privata. Bineinteles ca Fed-ul american este “sponsor” principal la FMI. Niste papitoi din guvernul Romaniei dupa ce distrug industria incep sa se imprumute la organizatiile internationale si pentru acesti bani trebuie sa faca “reforme” sa “privatizeze” si sa “introduca” Romania pe “piata libera” mondiala efectuand tot felul se “restructurari” si semnand tot felul de “trade agreements”.
    http://bit.ly/1cOh71x

    O reforma in urma unui trade adreenent si unui imprumut se face cam cum a fost legea aia cu dedicatie pentru Gold Corporation. Bineinteles ca o gramada de “firme independente” participa la “licitatii” si castiga diverse “contracte”.

    Totul este o minciuna. Imprumutul se garantaza cu ceva. Cu ce?
    Familia Rockefeller a infiintat in 1870 compania Standard Oil. In urma unor scandaluri
    in general pe tema monopolului compania s-a “spart” in mai multe companii mai mici. Una dintre companiile foste Standard Oil este ExxonMobil, care ce sa vezi a “castigat” diverse contracte pentru exploatarea petrolului in zona litoralului romanesc si pe platforma Marii Negre. Alta companie fosta Standard Oil este compania Chevron, care castiga contracte de exploatare pentru gaze de sist pe undeva prin Moldova si prin Dobrogea fix langa firma surioara ExxonMobil.
    Si asta nu este tot! familia Rockefeller se “topeste” de grija romanilor si au inceput sa le construiasca si blocuri! Ieftin! Cu preturi intre 39.184 euro si 229.000 de euro. Pai daca tot s-a imprumutat guvernul Romaniei pentru noi si noi o sa platim si banii si dobanda, daca tot le-au dat gratis resursele si noi vom ramane si fara ele si cu dezastrul ecologic poate ar fi mai bine sa ne imprumutam si noi personal si sa cumparam cosmeliile rockefellerilor si sa le mai si platim dobanda vre-o 30 de ani.
    http://bit.ly/1fqsRqb

    Adevarul este unul singur: nu exista democratie si nu exista piete libere. Lumea este condusa de o mafie globala de evrei kazari care detin monopoluri. Dupa ’44 si dupa ’89 Romania a fost condusa de mafioti “alogeni” de origine kazaro bolsevica.

    Ceea ce s-a intamplat la noi in ’89 se antapla in Ukraina acum. Deja au inceput restructurarile si au conceput planul de austeritate si deja au pregatit primul “ajutor” finaciar pentru a putea “privatiza” economia si salva tara.
    http://bit.ly/P7Tpml

    Cine vrea sa afle mai multe depre Rockefelleri poate sa vada pe youtube un film documentar. Dar mai intai ar fi bine de vazut un film despre familia Rothschild ei sunt taticii. (Filmele sunt lungi. Le vedeti cand aveti timp)
    http://bit.ly/1lwMu0i
    http://bit.ly/1cv9ZH2

    Recomand urmarirea canalului istoricului David Duke pe youtube. Ce e drept nu pre este pentru oricine. Unii oameni s-ar pute sa nu fie de acord cu “povestile lui” sau chiar sa se atace rau de tot(cel putin la partea cu crestinismul si Isus la televiziunile din Israel) Incepi de aici(sunt filme de 10-20min.):
    http://bit.ly/1kK5nzH
    http://bit.ly/1dMZltI
    http://bit.ly/1gnw4Tw
    http://bit.ly/1nhadGw
    http://bit.ly/1iakX4E

    • Iarasi, de acord. Problema noastra asta este: ”nu exista democratie si nu exista piete libere. Lumea este condusa de o mafie globala de evrei kazari care detin monopoluri.” Și da, în Ucraina se intâmplă ce s-a întâmplat la noi în 89, preluarea statului (sau a unei părți din el) de către criminalii ăștia… Toate problemele pe care le vedem în societatea modernă sunt cauzate de Sistemele de exploatare pe care acesti baieti le aplica popoarelor lumii…inclusiv al Romaniei… Ehe.

  3. Intereswnt cum tin aprinsa Dusmania….pt a exploata…chiar impotriva lor…asta e sclavia:)y

Spune-ți părerea aici: