Romania – colonie saraca, exploatata si distrusa de Imperiul Atlantist din Vest (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala etc). Tactica pamantului parjolit aplicata de occident romanilor – distrugerea rezervelor de apa potabila prin fracturare hidraulica inainte ca Romania sa intre sub influenta din Est – Rusia lui Putin si Eurasia (nom)

foto Icarus Films aderarea romaniei la nato Romania colonie saraca exploatata distrusa Imperiul Atlantist ameroca Vest NATO SUA UE FMI) Tactica pamantului parjolit cine conduce lumea romaniaPrezint în această postare câteva pasaje extrase dintr-un articol mai lung, dar interesant, care reliefează aspecte geopolitice relevante și importante pentru viața noastră, a tuturor. Este vorba despre faptul că România este în prezent o colonie săracă (printre cele mai sărace din Europa) ale Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială și criminalii din spatele acestor entități); despre cum trăim într-o perioadă în care sferele de influență se modifică la nivel global și cum România se află chiar la mijloc, între Imperiul Atlantist și noua regiune Eurasiatică ce o are în centru pe Rusia lui Putin; despre cum criminalii din Vest (SUA, UE etc) exploatează (SUG) fără scrupule tot ce pot din România, fără nicio jenă față de repercusiunile aduse mediului sau populației băștinașe (adică românii); despre cum aceiași criminali din Vest DISTRUG CE NU POT EXPLOATA RAPID pentru ca viitorii stăpâni ai României (Rusia) să nu se bucure de resursele rămase pe acest teritoriu – este vorba mai ales de APA POTABILĂ pe care Americanii vor să o distrugă prin fracturarea hidraulică făcută de Chevron (vezi Doamne pentru gaze de șist).

Am selectat mai jos cele mai interesante pasaje din text pe care vă recomand să le citiți! Sunt informații care ne mai oferă niște piese de puzzle în înțelegerea lumii reale în care trăim. Detalii în continuare:

TEXTUL INTEGRAL AICI: 27 ian 2014: Occidentalii aplică asupra României politica “PĂMÂNTULUI PÂRJOLIT”, explică Raoul Weiss, un scriitor, profesor şi traducător francez, care locuieşte în România, la Mera, judeţul Cluj.

Motivații geopolitice ale politicii occidentale a pământului pârjolit aplicată României actuale

PASAJE importante din text:

(atenție: cei care nu au înțeles încă faptul că lumea este condusă din umbră și că oamenii NU sunt liberi, nu vor înțelege pe deplin lucrurile de mai jos; trebuie să citiți mai mult)

– …atrocitățile “democratice”, tot mai vizibile de la an la an, comise de puterile occidentale în țările extra-europene colonizate sau aflate sub regim de neocolonie (inclusiv România)…

Rusia lui Putin – ultimul obstacol care trebuie înlăturat de pe drumul ce duce umanitatea către Statul Mondial, singura cale care ar permite, în concepția lor, extinderea religiei ”laice” a drepturilor omului pe suprafața întregului glob.

Sunt 23 de ani de când Romania a pierdut din nou puțina independență pe care reușise să o cucerească sub regimul (desigur dictatorial) al lui Nicolae Ceaușescu. Pe parcursul acestor 23 de ani, ”importanța strategică” a României a devenit o temă foarte populară de onanie intelectuală pentru ”elitele” românești și, mai cu seamă, pentru grupul de mercenari ai gândirii însărcinați cu legitimarea manevrelor elitelor compradores, adică a tuturor marilor partide constituite – aflate în solda Imperiului Atlantist (ale cărui principale instanțe active pe plan local sunt NATO, UE, FMI și Banca Mondială).

– România se află printre cele două sau trei state cele mai sărace din Europa în termeni de venit per capita. Este foarte logic ca acești auxiliari indigeni ai jafului neocolonial al României să prefere să întrețină masa cu ideea pretinsei ”importanțe strategice” a țării lor și să invoce amenințări exterioare pentru a justifica o politică de strictă obediență față de Imperiul Atlantist (care nu e considerat a fi o amenințare), în loc să o întrețină cu reala bogăție a țării lor (resurse minerale, energetice, agricole), bogăție din ce în ce mai intens exploatată și din care masele nu văd mai nimic.

– România este din punct de vedere strategic importantă în Europa de sud-est, atât pentru Imperiul Atlantist cât și pentru contra-puterea eurasiatică pe cale de formare în jurul Rusiei putiniene, dar nu în același grad și nici de aceeași manieră. Or, această valorizare asimetrică a aceleiași geografii din două perspective imperiale concurente explică destul de mult din comportamentul acestor actori imperiali față de România.

Geografie fizică și umană – România în context geopolitic:

– Controlul României nu este rentabil din punct de vedere geostrategic decât dacă precedă, iar mai apoi însoțește controlul Ucrainei și al Caucazului vestic;

– România (și, mai ales, regiunile sale orientale și meridionale) este, deci, de o înaltă importanță strategică pentru Rusia, fiind depășită, în această privință, doar de poziții de importanță maximă precum Kaliningrad, Odessa sau Tartus.

– Adevăratul ciment al imperiilor lumii de mâine va fi apartenența popoarelor, a grupurilor sociale și a indivizilor unor arii culturale ce se definesc mai ales prin răspândirea istorică a diverselor mari religii ale lumii. În Europa, și în special cea de sud-est, aceste religii sunt în număr de trei : creștinismul catolic în Europa centrală (cazul destul de special al austro-protestanților din Estul lumii maghiare, calviniști și unitarieni, ar cere o analiză separată), creștinismul ortodox din Balcani și de pe țărmul Mării Negre (adică inclusiv România, Serbia, Bulgaria, Grecia etc) și islamul sunnit post-otoman în Bosnia, Albania și Turcia.

Poziția geostrategică a României în Imperiul Atlantist: not here to stay

– Istoriografia anti-comunistă a regimului atlantist post-90 prezintă evenimentele din comunism în mod sistematic ca pe o agresiune și o ocupație rusă; amăgiți de către elitele lor vândute, românii, în marea lor majoritate, nu înțeleg încă ce consecințe poate avea pentru ei contextul geopolitic;

În ciuda unei supuneri instituționale a românilor fără precedent din epoca fanariotă încoace, Imperiul Atlantist, care controlează în prezent 100% și în mod discreționar teritoriul românesc, nu are de gând “să rămână aici până la adânci bătrâneți”.

– Ziarul spaniol El Mundo a publicat în ediția sa online un document top secret care arată cum sunt clasate Statele în funcție de interesele americane în prezent. Romania nu apare în primul grup de « cooperare totală » compus din patru State, nici în cel de-al doilea de « cooperare concentrată » compus din 18 State (dintre care Polonia și Ungaria), nici în al treilea, « cooperare limitată », care cuprinde State ca Franța, India și Pakistan. România rămâne în a patra categorie, care se referă la țări ostile intereselor americane (sursa, aici). (update Ce-i cu noi? în urma unui comentariu primit: se pare că Israelul e în categoria 3 “cooperare limitată” ceea ce e cam dubios, având în vedere că în realitate, SUA şi Israel nu sunt doar FOARTE BUNE PRIETENE, ci sunt şi puncte de comandă de bază în controlul omenirii din umbră)

Povestea unei dezangajări anunțate:

– Există toate condițiile pentru o dezangajare masivă pe termen mediu în Europa de sud-est. (…) Prezența atlantistă în România nu e făcută să dureze (…) Imperiul Atlantist se vede pe sine în România ca pe o forță provizorie de ocupație pe o poziție pe care nu e sigură că o poate apăra pe termen lung.

– Există o atitudine de expectativă a Rusiei față de România; puterea rusă reacționează cu demnitate stoică la provocările rusofobe ale lui T. Băsescu și la simulacrul său de politică a Marii Românii în Republica Moldova; diplomația politică și culturală rusă, bine reprezentată în România, este însă dintre cele mai discrete: rușii nu au nici un motiv să investească strategic prea mult într-o țara care oricum va ajunge în zestrea lor, vrând-nevrând; în ceea ce privește imaginea lor, ei știu că cel mai bine e să strălucească prin absența lor (cel puțin pe plan politic – ceea ce nu împiedică Gazprom-ul să aibă propriul proiect de fracturare hidraulică în Banat), astfel încât nici una din catastrofele la care se expune acum poporul român să nu-i fie imputabilă; de fapt (vezi mai jos), ei știu de asemenea ce cred atlantiștii despre România și la ce efecte psihologice pe termen lung putem să ne așteptăm în urma politicii economice de pământ pârjolit pe care occidentalii o practică în România.

Retragerea din România: pământ pârjolit în exteriorul Carpaților

În București, toți politicienii, indiferent de afilierea lor de partid, se întrec rușinos în servilism fată de Berlin, Bruxelles și Washington.

– Prezentată drept punctul culminant al parteneriatului Romania-NATO, baza de la Deveselu “adăpostește” rachete (pretins defensive, de intercepție și pretins îndreptate împotriva Iranului) care în mod evident nu sunt amplasate în silozuri subterane, ci pe rampe de lansare mobile, ce pot fi rapid îmbarcate pe nave de război sau poate chiar transferate pe cale terestră în interiorul arcului carpatic. În orice caz și în ciuda tuturor riscurilor strategice generate pentru România prin prezența sa, e vorba de o bază de campanie, a priori la fel de puțin integrată în mediul social local ca orice bază similară din Turcia sau Pakistan, deci purtătoare de puține avantaje economice pentru țara gazda și puțin susceptibilă de a promova înrădăcinarea locală a personalului său. În ceea ce privește sucursalele românești ale ONG-urilor lui Soros, este vorba de sucursale de nivelul 2 sau 3 în rețele regionale coordonate îndeobște de la Budapesta.

– Autoritățile imperiale (în acest caz: americanii) nu au ezitat, la primele proteste ale oamenilor din Moldova românească, să declare că lăsarea teritoriului românesc la bunul plac al excavatoarelor și al sondelor CHEVRON de fracturare hidraulică face parte din “parteneriatul strategic” în cadrul căruia România devine parte din dispozitivul anti-rachetă AEGIS, deci carnea de tun a Imperiului Atlantist, în prima linie a unui eventual război balistic.

– Aceste diferențe de tratament ar trebui să fie suficiente chiar și observatorului cel mai puțin pregătit să înțeleagă nu doar (ceea ce mulți români bănuiesc deja) că Imperiul Atlantist nu înțelege decât glasul fermității și al forței, dar mai ales că agenda imperială față de România diferă fundamental de cea dedicată Ungariei – iar aceasta, oricare ar fi de altfel atitudinea guvernelor locale, nu doar față de propria populație (de care imperiul, în ciuda minciunilor sfruntate ale cădelnițătorilor bucureșteni ai “statului de drept”, nu este deloc preocupat) ci și – la un nivel retoric și de acțiune la suprafață – chiar față de Imperiu, sau cel puțin față de reprezentanții săi regionali subalterni și/sau efemeri (cum este UE).

– Referitor la România, exceptând o revoltă populară violentă împotriva abuzurilor genocidare ale supra-exploatării financiare și extractive la care occidentalii supun această țară (revoltă căreia elita economică occidentală nu-i subestimează decât parțial riscurile – v. raportul recent al The Economist Intelligence Unit), oricare ar fi culoarea politică (absolut simbolică) a guvernului în funcție, multinaționalele, care reprezintă brațul economic armat al Imperiului Atlantist, vor continua și intensifica în anii următori o adevărată politică a pământului pârjolit, al cărei obiectiv nu este doar acapararea unui maximum de resurse exportabile (energie, minerale, cereale, lemn, apă și resurse umane, de la exportul creierelor – “brain drain” – până la munca sezonieră în industria agroalimentară, la personal paramedical și la forța de muncă sexuală) la un preț cât mai scăzut, cum se întâmplă în general în toate regimurile coloniale, ci și DISTRUGEREA (chiar gratuită) A TUTUROR RESURSELOR CE NU POT FI ACAPARATE în întregime pe termen scurt și care ar risca să cadă apoi în mâna eurasiatică pe termen mediu. (Mențiune Ce-i cu noi? – AICI E VORBA MAI ALES DE RESURSELE IMENSE DE APĂ POTABILĂ PE CARE ROMÂNIA LE ARE ÎN SUBTERAN, ȘI PE CARE AMERICANII VOR SĂ LE DISTRUGĂ PRIN POLUARE – PRIN FRACTURARE HIDRAULICĂ / EXPLOATARE GAZE DE ȘIST!!! Chestie explicată și în textul din nov 2013 aici: Exploatarea gazelor de șist este despre poluarea apei, nu despre obținerea de energie!)

Etnocidul țăranilor români prin distrugerea cadrului vital în urma exploatării gazelor de șist (care pe termen scurt va avea și pentru metropola colonială, aflată în stare de “eșec al multiculturalismului”, avantajul de a alimenta cu materie albă pompa de sclavi în mod eufemistic numită “imigrație economică”) nu reprezintă o “pagubă colaterală” pe care Imperiul Atlantist se va resemna să o accepte pentru a-și asigura existența și a proteja regiunea de “barbaria rusă”, ci un scop în sine al luptei, ținând cont că reprezintă distrugerea unui teritoriu promis pe termen mediu Eurasiei și a unei populații ortodoxe considerată a priori inaptă pentru procesul de reeducare liberal-libertara impusă de ideologia drepturilor omului.

– Controlul asupra multor sectoare de exploatare (cu excepția sectoarelor strategice în cadrul politicii de pământ pârjolit), administrate anterior de întreprinderi sau instituții ale lumii anglo-saxone (zona 1, casta conducătorilor) a trecut pe rând sub controlul auxiliarelor imperiale europene de zona 2 sau chiar 3, în special către Germania, care în mod evident e menită să preia controlul asupra zonei-tampon dintre Imperiul Atlantist și sfera eurasiatică. Astfel, capitalul german lato sensu (incluzându-le pe cel elvețian și austriac) și cel francez si-au sporit prezența în sectorul bancar, al construcțiilor publice, al supermarketurilor și al rețelelor de energie și apă. In același timp, mai mulți actori economici anglo-saxoni de primă mână, ca Bechtel, foarte prezenți în prima jumătate a anilor 2000, părăsesc pe rând România.

Incertitudini transilvane

In același mod, putem verifica validitatea acestei interpretări (politica de pământ pârjolit) studiind tratamentul hibrid aplicat Transilvaniei. Mulți comentatori ai situației din România (printre care excelentul Claudiu Gaiu ) au subliniat ciudățenia succesului activismului anti-RMGC, care urmărește împiedicarea oligarhului israelian Beny Steinmetz, acționând sub acoperirea unei societăți canadiene (Roșia Montană Gold Corporation), de a distruge o mare parte a Carpaților Occidentali pentru a extrage prin folosirea filtrelor de cianură ce a mai rămas din aurul de acolo după extracții clasice succesive din epoca romană până la imperiul austro-ungar – succes extrem de relativ, dar real, dacă îl comparăm cu dezastrul ce se produce simultan în Moldova, unde mobilizările rurale și urbane nu obțin nici o concesie, ci, din contră, duc la o sporire a politicilor represive. Gaiu remarca, sceptic, că RMGC are “probabil avocați mai puțin buni” decât CHEVRON. Mulți au mai remarcat, de asemenea, că, în această afacere, interesele lui Steinmetz se opun celor ale lui Soros, care, mizând puternic pe creșterea prețului aurului, are tot interesul să limiteze producția sa.

Dezastrul ecologic pe care proiectul RMGC riscă să-l provoace, ținând cont de datele geografice, ar afecta tot bazinul hidrografic inferior al curburii carpatice, deci și pe cel al Ungariei (zona 2), unde bogăția apei freatice reprezintă în prezent resursa cea mai prețioasă pe termen mediu; Ungaria se opune visceral proiectului RMGC și probabil exercită puternice presiuni diplomatice în acest sens în interiorul instituțiilor imperiale (bineînțeles, distrugerea agriculturii moldave, concurent regional, o preocupă mult mai puțin); (mențiune Ce-i cu noi?: contra Chevron luptăm SINGURI! D’asta mai au un pic și dau drumul la sondele criminale…)

– Caracterul profund disfuncțional al statului român de tip fanariot de după 1990 erodează fidelitatea românilor din Transilvania față de conducerea de la București; în acest sens, indignarea produsă de ușurința cu care elitele de la București își lasă propriul popor fără apărare în fața rapacității multinaționalelor occidentale ar putea, cel puțin în Transilvania, să devină la rândul său un câștig colateral pentru Imperiul Atlantist, accelerând procesul separatist. Transilvania, ea însăși foarte fertilă, ar putea, dacă rămâne – cu prețul sfâșierii României – în sfera Europei occidentale, să devină unul din grânarii viitoarei zone-tampon central-europene – eventualitate care ar putea cu ușurință reprezenta, pentru strategii Imperiului, un bun motiv de a o cruța de politica de pământ pârjolit aplicată masiv zonelor transcarpatice cu populație ultra-majoritar ortodoxă.

(TEXTUL INTEGRAL AICI)

foto Icarus Films aderarea romaniei la nato Romania colonie saraca exploatata distrusa Imperiul Atlantist ameroca Vest NATO SUA UE FMI) Tactica pamantului parjolit cine conduce lumea romania

 

De citit și asta despre Imperiul atlantist:

Iata un comentariu relevant găsit de cititoarea Gabriela pe site-ul domnului profesor Ion Coja

“Eu sint pro rus ,pro slav ,pravo slavnic si pro chinez si stiti de ce ? Pentru ca avind gena evreiasca si facind afaceri cu multe soiuri de oameni ,am observat ca cei mai cinstiti sint rusii si chinezii .In afaceri rusu iti da mai mult decit ii ceri .Chinezu nu-ti da mai mult dar vorba e vorba si chinezu nu si-o incalca niciodata .Hai sa va zic una .Ii dau-i unui chinez 100.000 de dolari pentru ceva ce urma sa vin peste citeva zile sa ridic .Chinezu imi da o chitanta ,de mana .La timpul inteles ,m-am dus sa iau marfa ,dar pierdusem chitanta . Ma duc la chinez ,acesta ma vede ,..ai venit ,zic da ,deschide seiful si i-mi zice ,da chitanta ,pai am pierdut-o ……nu-i nimic zice chinezul ,eu stiu ca mi-ai dat banii si asta e suficient …………Slavii au cuvinte demult disparute din limbajul si mentalitatea occidentala …….Cinste ,mila ,omenie ,bunatate ,filoxenie ,primitor de oaspeti ,dragoste ,iubire de aproape ,fratie ,prietenie ,frica de Dumnezeu ,iubire de Dumnezeu si chiar logica …pai occidentul cultiva la viteza sunetului omul mecanistic tip ofiter gestapo ,care te impusca daca nu ai bilet in tramvai ,asta este tipul de “om civilizat ” care se doreste a fi construit ,omul mort sentimental , fara capacitate de judecata personala si fara emotii si sentimente umane ,ca politia americana care impusca adolescentii mai tari in gura sau trag in masini unde sint femei la volan si cu copii in masina .Cazurile astea sint normale prin america .Eu le-am spus ,bai eu am crescut intr-o tara comunista dar eu nu am vazut sa impuste un politist pe cineva cu atita usurinta si nici nu am vazut genul de oameni reci ca gheata ,milionari egoisti care ar fura si de la un cersetor .Asta este cultura occidentului.Autoritatile nu mai sint fiinte umane , ci masini ,tarile ,orasele ,satele sint corporatii care trebuie sa genereze profit , nu comunitati unde isi traiesc oameni fenomenul asta numit viata .America pute a demonism. Banul e zeu, lacomia e religie.”

De citit și astea:

17 iun 2014: Apocalipsa după Nicolescu – Ilie Șerbănescu: “Cred că dl Nicolescu i-a băgat complet în dureri de cap pe cei de la Bruxelles! I-a speriat cât de darnic poate fi săracul cu bogatul, desigur în spiritul solidarităţii!”

15 iunie 2014: Metode prin care UE extrage bogăție din România

2 iunie 2014: Paul Duta (Institutul Diplomatic Roman) – Europa si pericolul dac – Suntem învăţaţi, îndreptaţi, convinşi, dirijaţi, împinşi, aruncaţi, îngrădiţi, forţaţi către o Europă “comună, a tuturor” unii îi spun “Statele Unite ale Europei” adică un fel de federaţie formată din state care îşi pierd identitatea, îşi pierd tradiţiile, îşi pierd obiceiurile, îşi pierd conştiinţa de neam, îşi pierd istoria, îşi pierd resursele pe care le pun la dispoziţia unor conducători ascunşi sub masca democraţiei, care practic urmăresc nu progresul ci distrugerea identităţii Europei. Nu pare nimănui ciudat că la nivel de stat suntem sfătuiţi să ne “regionalizăm” să ne “autonomizăm” să ne fărâmiţăm ca să putem “supravieţui”, ca unică şansă de dezvoltare şi conducere, pentru “descentralizarea” conducerii “greoaie actuale” dar la nivel European suntem strânşi ca oile în ţarc, îndemnaţi să facem toţi cum comandă “baciul” de la Bruxelles sau mai ştiu eu de unde… (…) Astăzi toată “lumea bună” vrea să uităm cine am fost, cine suntem şi ce reprezentăm ca popor astăzi suntem împinşi spre o globalizare nu numai economică şi financiară ci şi istorică, spirituală, de identitate. (…) Astăzi cuvântul “dac” nu mai este rostit oficial, în toată istoria celor 24 de ani de “eliberare” nu am auzit nici un preşedinte, nici un premier, nici un senator rostind acest cuvânt într-o cuvântare oficială sau neoficială. Dacia nu mai există pentru noua conducere supusă noului imperiu. Istoria nu mai există şi nimeni nu vrea să înveţe din ea. (…) Profesorul Augustin Deac constata că peste 220 de opere antice de mari dimensiuni, care consemnau fapte, evenimente și referiri la limba poporului geto-dac s-au pierdut ori au fost socotite pierdute. (…) DACII AU DEVENIT SAU CONTINUĂ SĂ FIE UN PERICOL PENTRU EUROPA ŞI ADEPŢII EUROPENIZĂRII, NU NUMAI PENTRU CĂ ARATĂ EUROPEI CUI DATOREAZĂ ÎNCEPUTURILE SALE CI ŞI PENTRU CĂ ARATĂ ÎNAINTE DE TOATE CĂ UN POPOR POATE SUPRAVIEŢUI ÎN GRANIŢELE SALE, MII DE ANI FĂRĂ SĂ AIBĂ NEVOIE DE LEGILE ALTORA, FĂRĂ SĂ FIE „SPRIJINITĂ” PRIN SPOLIERE ŞI EXPLOATARE. DIN CAUZA ASTA NI SE ÎNGROAPĂ ŞI VINDE ISTORIA.ISTORIA DACILOR A FOST ŞI ESTE CĂLCATĂ ÎN PICIOARE ŞI DISTRUSĂ INTENŢIONAT IAR ROMÂNII CARE PARTICIPĂ LA ACEST PROCES SUNT TRĂDĂTORI DE NEAM. Cred că cea mai mare lovitură pe care românii ar putea-o da acestei europenizări forţate ar fi să schimbe numele României în Dacia. Atunci nu va mai putea spune nimeni că istoria românilor a început în 1918.

14 mai 2014: Ilie Serbanescu: “Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!”

14 mai 2014: Paul Craig Roberts: “SFARSITUL LUMII SAU SFARSITUL STATELOR UNITE ALE AMERICII?”Mass-media ne infuzeaza zilnic teama de rusi si de Putin. Noi suntem acum aliatii unei organizatii militare (NATO) in pragul desfiintarii, o alianță din care noi ca tara nu am castigat nimic si nu avem niciun beneficiu, dimpotriva avem vreo 17 morti pana acum declarati eroi ca au calcat pe mine in Afganistan pentru a pazi industria de droguri a cabalei (cei care conduc lumea). Cartile se fac acum, nu mai dureaza mult si noi ca popor trebuie sa ne hotaram directia. Mergem cu noul val din Orient, al aliantei BRICS (Rusia, Brazilia, India, China, Africa de S) spre o lume a pacii, cooperarii, schimbarii financiare sau continuam sa ducem bolovanul slugarnici de gat pana cand ne va trage la fund cu actualii opresori si tirani ai planetei? De cand suntem cu asa-zisa democratie vestica, nu gasesc niciun beneficiu pentru noi ca popor si tara. Pentru ei, americani si europeni, da. Ne-au jefuit de resursele naturale si ne-au ajutat sa devenim o piata al celor mai proaste si toxice produse ale lor, de la masini, imbracaminte, pana la alimente. Cu marionetele actuale de politicieni, care mare parte dintre ei nici macar nu sunt romani (daca am verifica doua generatii in urma) tara a fost dusa spre dezastru si acest popor frumos, destept si puternic injosit si subjugat atat din exterior cat si din interior. Am speranta ca mare parte dintre romani se vor trezi curand si vor trece la actiune. Cand spun actiune nu ma refer la violenta, ci la sabotarea tacita si ochita a tot ce este strain neamului romanesc, fiecare sa-si gaseasca surse naturale de hrana direct de la producatorii si taranii romani chiar daca pot fi mai scumpe si amendarea tuturor politicienilor la toate voturile de anul acesta. Aveti coloana vertebrala si nu mai acceptati sclavia!

2 mai 2014: Ilie Șerbănescu: “Pe mâna capitalului străin, România va rămâne mereu o colonie şi va muri subdezvoltată cu dragul ei de capital străin de gât! “ – Actualul model economic al României este un clasic model rezervat periferiilor de către centrul colonial (în cazul în speţă Vestul Europei) (…) Capitalul străin a fost cel care a adus România unde România este acum din punct de vedere economic! Nici nu se pune problema dacă onor capitalul străin este interesat sau nu de un nou model economic în România! Căci, pur şi simplu, nu este treaba lui! Treaba lui este profitul. De aceea a venit în România şi asta va urmări în România, în veacul vecilor!

2 mai 2014: Propaganda de rahat că ne atacă Rusia

30 apr 2014: Marele Licurici şi-a chemat slugile din România la raport

18 apr 2014: Ultimul veac de singurătate (via thinkagain.ro) – Dezvoltarea și „civilizația” din Londra nu este rodul unei creativități sau efort, ci este pur și simplu consecința multiplelor jafuri executate în India, China, Africa, America de Nord etc. (…) Imperiul SUA s-a constituit de la început pe jaf și genocid (…) Înaltul standard de viață occidental NU se datorează capitalismului sau democrației, ci migrării resurselor dinspre întreaga planetă către Londra, Washington și Bruxelles. (…) Pentru tot acest stil opulent de viață cineva trebuie să plătească, să sufere, să moară! (…)UE nu a favorizat în niciun fel țările estice. Dimpotrivă! (…) România a pierdut în jur de 7 milioane de lucrători activi (agricultori, muncitori, doctori, ingineri, programatori, asistente etc) care aduc plus valoare în țările din vest în care locuiesc acum, în detrimentul economiei românești. (…) Am luat împrumuturi de la FMI ca să cumpărăm cu ele hârtii fără valoare emise de guvernul SUA (…) Până să ajungă la disperare, occidentul va face orice pentru a avea aceste resurse, inclusiv război (…) Românii ar trebui să înțeleagă istoria pentru a înțelege ce-i ține în mocirlă acum.

22 apr 2014: Dacă justiţia ar avea şenile, ar fi tanc! Jefuirea şi vînzarea Ţării, distrugerea Învăţămîntului, a Sănătăţii, asuprirea cetăţeanului, corupţia, sărăcia, şomajul, taxele uriaşe şi numeroase sînt cele mai mari minuni dăruite poporului la integrarea în U.E., odată cu pachetul de obligaţii. Domnişoara U.E. cere, U.E. impune, U.E. ia, U.E. sancţionează dacă nu… De fapt, U.E. aruncă tot timpul ulei pe foc!

5 aprilie 2014: Papa Ioan Paul al II-lea: ”Occidentul a îmbrățișat o cultură a morții”

martie 2014: Sovromul  și Chevronul, de Nicolae Iuga (paralelă  între jaful produs de Sovromurile URSS si jaful actual produs de corporaţiile străine(americane) de tipul “Chevron”) – O comparaţie sumară între exploatarea României învinsă în război de către URSS, prin Sovromuri, şi actuala exploatare a resurselor României colonizată fără război de către  noile imperii, de către companii private din ţările zise „democrate”, înclină balanţa dreptăţii şi a corectitudinii etice în afaceri în favoarea celor dintâi. (…) Azi nu suntem constrânşi de vreun act juridic internaţional, ci suntem pur şi simplu la cheremul SUA & UE, care chipurile ne asigură „securitate” prin integrarea în NATO, dar ne pretind în schimb resurse şi bani, ceva ce în lumea interlopă se numeşte taxă de protecţie. (….) Azi există şantajul şi ameninţările discrete, venite pe căi oculte din partea SUA & UE, precum şi lipsa de coloană vertebrală, servilismul, venalitatea şi corupţia clicii politice româneşti. (…) Evident, scopul nu era ca România să aibă autostrăzi, ci scopul era ca băieţii deştepţi de la Bechtel să câştige nişte bani nemunciţi pe spinarea României, înghiţind 1,6 miliarde euro pentru 52 de kilometri de autostradă. (…) Sovromurile au creat mai multe zeci de mii de locuri de muncă, Chevron şi RMGC promit doar câteva sute. (…) Paradoxal şi ca o ironie a istoriei, afacerile cu sovieticii de pe vremea lui Stalin erau mai cinstite şi mai avantajoase pentru România, decât cele încheiate cu colonizatorii „democraţi” de azi.  (cu mențiunea că exploatarea Gazelor de șist în România nu vizează obținerea de profituri ci pur și simplu OTRĂVIREA ROMÂNIEI – detalii AICI)

29 martie 2014: Uniunea Energetico-Europeană!

Romania 2014: peste 100 de probleme – o singura cauza. Am fost colonizati, suntem sclavi moderni si traim intr-un sistem de exploatare ascuns. Constientizarea adevarului dur e prima etapa in salvarea Romaniei (nom)

Cum ne dam seama pentru ce trebuie sa luptam atunci cand vrem sa “Uniti salvam toata Romania!”? Sfaturi pentru oamenii de buna credinta (nom)

Romania – colonie in Noua Ordine Mondiala. De ce a avut loc lovitura de stat din 1989 si asasinarea lui Ceausescu (nom37)

Recapitulare experimentul FMI in Romania si ţeapa datoriilor suverane – poporul roman indatorat si Romania – colonie a puterilor straine (nom26)

NU sustineti regionalizarea Romaniei! NU votati noua varianta a Constitutiei! Sunt pasi clari spre disparitia Statului Romania si a poporului roman! (pol133)

Cum dicteaza americanii ce se intampla in Romania – prin lobby ( trafic de influenta ) generalul Wesley Clark, ambasadorul Mark Gitenstein (nom27)

Probleme modificare Constitutie 2013 si reimpartirea teritoriala – Graba re revizuirii Constitutiei – articol foarte bun Gheorghe Funar. Regionalizarea – colonizarea Romaniei (pol128)

Romania este o colonie a marilor puteri straine – control asupra resurselor, energiei, bancilor (nom5)

Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)

Ilie Serbanescu despre Romania si Bulgaria – doi intr-o barca – sclavii imperiului european UE. Colonii in Europa. Suntem sclavi exploatati (nom39)

Update: 4 feb 2014: Report on EU corruption issued February 3 by the EU Commissioner for Home Affairs: Corruption widespread in EU  – Report highlights business-political nexus and corruption’s 120bn euros annual cost to European economies. (…) Corruption affects all 28 member countries of the European Union and costs their economies about $162.19bn (120bn euros) a year, according to the European Union report. (Corupția afectează toatele statele membre UE și este responsabilă de ”evaporarea” din economiile lor a 120 de miliarde de euro ANUAL – mai crede cineva în ILUZIA că UE și țările vestice ale Europei reprezintă o civilizație superioară?)

Problema nu este că NU există informație despre realitatea reală din jur, ci că OAMENII NU CITESC și nu sunt interesați să afle adevărul… pentru că sunt distruși mental premeditat.

Emilian, 28 ian 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

17 responses to “Romania – colonie saraca, exploatata si distrusa de Imperiul Atlantist din Vest (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala etc). Tactica pamantului parjolit aplicata de occident romanilor – distrugerea rezervelor de apa potabila prin fracturare hidraulica inainte ca Romania sa intre sub influenta din Est – Rusia lui Putin si Eurasia (nom)

  1. Buna!
    Felicitari pentru postare. Ma pregatesc sa citesc si textul integral si cred ca o sa-l raspandesc. Din pacate contine o exprimarea greoaie, cu fraze extreme de lungi, paranteze, idei intercalate prin liniute, in care se cam disipeaza ideea. Din pacate textul este greu de citit si inteles. Ma duc si la original.
    Mda…greu pentru noi regatzenii, in faza asta…prin Transilvania se aud tot mai puternic ragetele de separare…multi romani si corciti de acolo n-au fost niciodata prea…pro-Romania, iar acum ca li s-ar asigura o protectie cel putin pe termen scurt, nu au nici atat interesul sa fie…

    • Da, e adevărat, textul conține fraze greoaie. Daca ajungi la cel original o sa vezi ca exista si pasaje semi-plictisitoare. Tocmai de aceea am selectat doar anumite parti și am pus si cu bold cele mai importante chestii, dupa mine (plus rosu pasajele alea 2). Merge făcut un rezumat la rezumat pentru a simplifica, dar nu se mai înțeleg chestiile la fel de bine daca le rupem prea mult din context. Dar oricum…foarte bine a zis nenea chestiile aduse in aceasta postare. Dacă oamenii ar fi dispusi sa puna cap la cap toate aceste informatii, ar putea sa priceapa ce se intampla in jurul lor, dar problema este, asa cum am scris si la sfarsit, ca oamenii nu citesc, nu sunt dispusi sa afle adevarul. Probabil pt ca nu i-ar face fata psihic (cea mai mare problema a omenirii – ce poate fi insa rezolvata prin educatie reala inca de mic copil)

      • Mda…fiica-mea cred ca e satula deja de realitate, asa cum i-o descriu eu…nu stiu daca ti-am spus cum a reactionat cand i-am explicat ca in Canada statul interzice o multime de lucruri oamenilor. Ea mi-a spus cam asa: “dar nu-i corect! Oamenii ar trebui sa aiba dreptul sa faca tot ce vor, numai sa nu fure!”. (poate ar trebui sa avem consultanti copii la conducerea lumii…). Era vorba despre ceea ce iti interzice statul aici cand ai pamant, proprietate…ca de fapt esti mai rau decat eram noi sub Ceausescu, pentru ca statul iti dicteaza ce sa faci cu ele…de exemplu e interzis sa vinzi lapte daca ai vaci!
        Am mai vazut un filmuletz despre ala din Australia, Julian Assange. Nu filmul oficial l-am vazut, ci altul mai obscur…Ce am retinut este ca maica-sa era militant pentru diferite cauze, deci el a invatat de mic, de la maica-sa, atitudinea de activist, a invatat ca trebuie sa stea in picioare. Deci nu intamplator a ajuns cine este si a avut soarta aceea, i s-a cultivat simtul dreptatii in familie.

        Eu am mers la sursa si am citit articolul intreg, dar cred ca are si o traducere cam dupa ureche…era o fraza in care prima parte se contrazicea cu a doua 100%…
        Ceea ce am retinut peste ceea ce nu stiam deja, este confuzia ideologica: de aceea ne combatem si noi pe aici, si altii…si suntem in confuzie aproape totala: ce este la noi, comunism sau capitalism? Cine-s comunistii, cine-s capitalistii, care ne distrug si care ne recompun? Deci ideologia este acum in schimbare…toata lumea e confuza si se pare ca se formeaza alte curente, alte sisteme. Dar in confuzia asta a noastra, actioneaza de minune pescuitorii in ape tulburi. Si de aceea suntem in continuare atat de dezbinati pentru probleme ideologice…
        Tot aud ca s-a intamplat ceva in Islanda (am auzit cateva idei) si nu sunt la curent. Ai vreun articol aici, sa ma informez si eu?
        Multumesc.
        P.S. Daca o sa-mi fac timp, revin aici cu un rezumat al acestui articol intreg, cu ideile continute.

      • :) Vezi sa nu ii zici prea multe si sa ajunga sa ii fie frica sau ceva de genul. Trebuie informatiile prezentate progresiv, cat sa stie ca se intampla lucrurile astea, iar cand va fi mai mare si pregatita sa le inteleaga, sa caute si sa afle.

        Eu nu sunt dezbinat pe probleme ideologice :) NU susţin niciuna din ideologiile clasice :) Eu unul am renuntat sa-mi bat capul cu ideologii, doctrine etc. In romania oricum nu exista asa ceva, ci doar găşti mafiote care se auto numesc partide si-şi aloca de ochii lumii o doctrină/o ideologie. Noi avem nevoie de oameni de bună credinta la conducere. E tot ce avem nevoie. Ei ajunsi acolo, SI LASATI/SUSTINUTI sa faca bine, vor gasi o gramada de variante pentru ca poporul sa o duca MAI BINE. Chiar si prin NEFACEREA RAULUI ar fi de 1000 de ori mai buni decat criminalii de la conducerea tarii de acum. (vezi Ponta care după ce că nu face nimic bun pentru ţară, ne mai distruge şi orice sansa de a ne produce hrană prin poluarea apei fracturare hidraulica/gaze sist). Nu conteaza forma de organizare a statului. TOt ce conteaza este ca la conducere sa fie oameni buni, patrioti. De acolo pleaca totul.

        In Islanda s-au intamplat lucruri interesante, dar…presa nu ne ajuta sa stam la curent cu ce mai e pe acolo. Unii cica nici “revolutia” lor n-a reusit, dar…macar a existat o miscare sincera si puternica din partea poporului. Sunt ceva informatii si la mine pe blog aici:

        Revolutia pasnica din Islanda impotriva SISTEMULUI politic, bancar, economic corupt (pol99)

        Insa tot ce s-a intamplat acolo a avut loc pentru ca intr-un moment cheie, presedintele statului a organizat un referendum cheie. Lucru care la noi nu s-ar intampla chiar daca poporul roman ar imita perfect ce a facut poporul islandez. Deci ne putem doar inspira. Trebuie sa culegem de peste tot lucrurile bune, care ar putea functiona, insa niciodata nu putem aplica aceleaşi modele. Fiecare ţară are particularităţile ei.

      • Am incercat sa fac un rezumat, dar imi iesea tot ceva lung si am lasat-o balta…Plus ca poate ii dadeam o tenta personala si mai bine este sa fie citit originalul intreg si fiecare sa inteleaga dupa cum il duce mintea…;)
        Eu sunt de acord cu tine ca despre Imperiul Atlantist stiu exact acum ce vor si ca ce vor ei este distrugerea noastra si “pamantul parjolit”, exact cum spune autorul analizei, de aceea m-as orienta catre ceilalti, mai exact m-as lasa curtata….sa vad cum pun ei problema si ce mi se ofera.
        Din punctul meu de vedere, pozitia noastra, exploatata inteligent, nu poate fi decat avantajoasa pentru Romania. Din pacate, cei care ne conduc, o exploateaza numai in folosul lor personal.

      • Da, cu niste conducatori adevarati, nu gunoaiele de azi, am putea avea o pozitie interesanta in relatia cu alte ţări/puteri, insa…e greu sa punem conditii cand noi nici macar armata care sa ne pazeasca granitele nu mai avem…

  2. Despre imperiul Atlantist m-am lamurit dar inca nu stiu ce sa cred despre celalalt imperiu, daca are intentii intr-adevar bune sau totul este doar propaganda/vrajeala.
    N.Iorga spunea ca „Istoria îsi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se.” Este deci necesara o buna cunoastere a trecutului si prezentului pt a vedea calea de urmat.
    Mie mi-ar place o alianta puternica cu tarile europene dar care sa fie independente de SUA, Rusia, China sau alta mare putere. Si desigur relatii bune, amicale cu toate statele fara prejudecati istorice.

    • Da, nici eu nu ştiu ce să cred. Pana acum o persoana pe care o apreciez zice ca si Putin tot de-al lor e…genetic cel putin. Pe de alta parte Think Again e de parere ca Rusia lui Putin e singura sansa de contrabalansare a criminalilor din vest si de obtinere a unui echilibru planetar, nu un monopol si un stat global. Apoi, daca luam istoria, in istorie ne-au tras-o toti :). Ce stim acum este ca SUA si UE ne-au distrus in ăstia ultimii 23 de ani. Sa ii alegem tot pe ei in continuare ar fi nebunie, mai ales dupa ce CRIMELE pe care le-au facut sunt deja atat de vizibile (ROmania 100 de probleme). Cu ei in continuare pur si simplu disparem ca stat si popor… Cu Putin şi Rusia NU STIU… Eu unul m-as risca si as merge pe NU STIU decat pe o certitudine a răului. Habar n-am. Nu era mai bine cand Romania era independenta economic si politic, adica pe vremea lui Ceaşcă? Ba da, era mai bine, cel putin din acest punct de vedere, al independentei.

      Eu unul nu vad bine nici tarile europene…de fapt e vorba de CONDUCATORII LOR, ca acolo e problema tot timpul. In Europa e legea junglei in prezent – fiecare tara jecmaneste cat poate, cat de multe alte tari poate ca sa isi asigure interesul. Putem avea relatii extraordinare cu ORICE tara, nu tarile sunt problema, nu popoarele sunt problema, ci conducatorii infractori si mafioti care le conduc. Si in vest sunt tot slugoi, exact ca la noi, doar ca la noi e mult mai vizibil. Coruptia e mai vizibila. Repercusiunile coruptiei sunt mai vizibile. Sclavia si saracia sunt mai vizibile etc. Pe de o parte toate astea ne omoara, insa avem un avantaj ca LE PUTEM VEDEA, daca ne pasa si vrem sa le vedem. Occidentalii pentru ca au cat de cat bunastare nu sunt interesati de faptul ca sunt tot sclavi muncitori. Aici e oportunitatea noastra, a romanilor si a tarilor sarace din Est. Schimbarea poate pleca de la noi – avem toate premisele. Lipseste insa coagularea oamenilor de buna credinta si lupta lor inteligenta impreuna.

      Istoria este intr-adevar importanta si aici e o problema – e nevoie de timp ca sa sortezi adevarul de dezinformare si sa citesti. Iar timpul ne este furat prin lupta zilnica pentru supravietuire.

  3. Lista aceea cu clasificarea statelor este un fals pentru ca in nici un caz nu ar fi inclus Israelul pe lista a treia (cooperare limitata), ci cel putin pe lista a doua, daca nu pe prima.
    Referitor la “Putin tot de-al lor e… genetic cel putin”… e o prejudecata. Cum este cineva in politica mai mult timp, apar idei de genetica si de neam… si daca ma-sa sau tat-su sau bunica-su era evreu sau tigan… ce conteaza? Asta e tot o metoda de manipulare prin discreditare. Conteaza ce face omul respectiv, nu ce ADN are.
    In alta ordine de idei… daca crezi ca o sa ne fie mai bine cu rusii chiar ca meritam sa fim trecuti pe lista tarilor ostile americanilor. Cum crezi ca e viata romanilor in Moldova sau si mai clar, in Transnistria? Inca un pic si ne sileau rusii pe vremea lui Ceausescu sa ne schimbam alfabetul in chirilic din nou, dupa ce am mai fost in istorie prin asa ceva… ne silisera sa invatam limba rusa in scoli.

    • Corect, nu m-am uitat atent la lista, daca Israelul e pe la coada listei, atunci probabil e facatura, o sa adaug in text aceasta mentiune.

      Da, conteaza ce face omul, insa daca ADNul influenteaza ce face omul, conteaza si ce ADN are… In ultima perioada am inceput sa inteleg din ce in ce mai bine ca genele biologice conteaza chiar mai mult decat educatia in formarea caracterului om bun/om mai puțin bun/om rău etc.

      Ideea e ca oamenii ăștia, care conduc lumea, lucrează pe termen LUNG și FOARTE LUNG. Ei plănuiesc ceva azi pentru peste nu știu câte zeci de ani, sau chair peste 100 de ani. Noi, in inocenta noastra nu putem inca intelege pe deplin fenomenele din jurul nostr. De aceea, daca ne uităm la ce a făcut Putin pana acum, poate putem zice ”uite, a făcut niste lucruri bune impotriva NWO etc”. Insa daca ne dăm seama ca in Planurile mondiale ale celor care conduc lumea din umbră, 10-20 de ani e nimica toată, atunci tre sa mai asteptam ceva timp ca sa concluzionam despre Putin mai în cunoștință de cauză. Pe de altă parte insa, daca stim ca familia lui provine din anumite cercuri imbarligate cu cei care conduc lumea din umbra…atunci apare o posibilitate sa fie tot omul lor, doar sa nu ne dam noi seama inca (fiind prinși în iluzia a ceea ce face pentru Rusia, precum așa zisa independența/lupta lui Orban sau a Ungariei impotriva Stapanilor – cand de fapt, probabil sunt mana in mana si d’aia își permit).

      NU CRED CĂ O SĂ NE FIE MAI BINE CU RUȘII. HABAR N-AM! Eu m-am săturat însă peste cap de criminalii din vest, care ne-au distrus in ultimi 23 de ani de suntem in prezent la limita DISPARITIEI statului Romania si a poporului roman. Deci CEVA trebuie schimbat!

    • Dar romanii din Transilvania n-au fost siliti mereu sa invete ungureste? Chiar daca nu invatau in scoli, fara sa stie ungureste nu primeau nici o paine la magazin…
      Cred ca avem prejudecati cam multe si o sa ne ducem pe copca cu ele…
      Mie articolul mi se pare grozav, foarte echilibrat, ca o fotografie din satelit. Daca Israelul a fost trecut in grupa a III-a, poate e pentru ca n-au ce exploata de acolo…ori poate se feresc chiar si in documentele secrete sa fie vazuti ca prieteni ai Israelului…trebuie sa existe o explicatie care ne scapa.
      Iar cu Romania noastra si importantza ei strategica, niste buni conducatori (pe care nu-i avem, putem doar spera pe viitor) ar trage cat ar putea pe turta noastra din aceasta pozitie. Cam cum fac ungurii. Sa ai asa o pozitie si sa pretinzi ca ti-e frica de rusi sau de americani, e o copilarie sau praf in ochii fraierilor, pentru ca nici unii, nici altii n-ar indrazni sa faca nimic fatzis, chiar datorita pozitiei….pana si cu Siria au lasat-o mai moale, ca aveau deja destule pe cap.
      Eu gandesc ca Romania desteapta ar trebui sa iasa la negocieri si sa vada care da mai mult in functie de interesul national si sa nu semneze nimic pe termen lung, pentru ca maine s-ar putea sa ai exact un interes invers, cum a fost in 1944.
      Ceea ce face acum agitand bau-baul rusesc (mizand pe prejudecatile noastre traditionale impotriva rusilor) si facandu-se pres in calea americanilor, este curata prostie si extrem de pagubos pentru tzara, exact cum remarca autorul analizei. Ei…in treacat fie spus, conducatorii nostri au facut deja negocierile si a castigat cel care a dat mai mult in propriile buzunare. Tzara? Ce-i aia???

  4. Dpdv real, practic, si fara sa ma contrazic (in comentariul meu anterior exprimand si un punct de vedere ideal) subscriu comentariilor tale. In continuare, ramane sa aducem in discutie informatii/argumente pro si contra pt a fi bine edificati.

  5. extrase din art. Sudul – România, din 14.11.2013, http://romanian.ruvr.ru/2013_11_14/Sudul-Romania-2771/

    Uliii rusofobiei au început să se risipească şi în România. Din toamnă şi până către sfârşitul lui 2012, lucrurile s-au mai schimbat. Ministrul Titus Corlăţean a vorbit de necesitatea contactelor la nivel de premieri şi de minister de Externe, liderul USL Crin Antonescu s-a întrebat, public, dacă e rău să ai relaţii bune cu Rusia şi China, în secunda următoare mercenarul de la Cotroceni şi resturile partidului lui au încropit, disperaţi, o campanie patetică împotriva USL-ului, cum că acesta ar vrea să scoată România de pe traiectoria euroatlantică; (…)

    construcţia conductei de gaze ruseşti South Stream către Europa a început, cu 15 parteneri europeni, şi arată cum poate Rusia uni Estul cu Vestul, iar Băsescu a ţinut România afară din această megaafacere europeană, a ţinut-o afară şi mai săracă cu miliarde de dolari; construcţia conductei Nabucco a fost abandonată şi a arătat cât de dezbinat poate fi, uneori, Vestul, dar Băsescu a ţinut ca gaia maţu’ de acest proiect, a pierdut, iar românii nu s-au ales cu nimic; însuşi şeful serviciilor de informaţii ruseşti a venit la Bucureşti, şi astfel, Moscova a dat un anumit semnal, după două zile a sosit şi şeful CIA şi, astfel, Washingtonul a dat şi el un anumit semnal, în iunie 2013 „resetarea” româno-rusă, dar şi cea geostrategică, globalistă, americano-rusă, s-au jucat amândouă în acelaşi loc, la Bucureşti, nu prea a „răsuflat” nimic despre ce s-a discutat în acele două zile, dar, după alte câteva, s-a înţeles că America priveşte cu deschidere o ameliorare a relaţiilor româno-ruse.(…)

    În sfârşit, în iulie recent, ministrul de Externe Corlăţean a fost invitat şi a călătorit la Moscova. Vizita nu a fost o resetare bilaterală, reaşezarea relaţiilor româno-ruse va veni după o vizită a premierului român în Rusia, în 2014, după plecarea (tehnică) a lui Băsescu, şi după o întâlnire a lui Putin cu viitorul preşedinte al României.(…)

    După numai o lună şi câteva zile, eşecul de la 26 iunie 2013 al lui Nabucco, proiectul atât de drag asasinului economic al României, Traian Băsescu, i-a dat toată dreptatea lui George Friedman, şeful Stratfor, care apucase să spună, la Bucureşti, că parteneriatele cu NATO, UE şi SUA nu sunt suficiente pentru ca românii să-şi asigure prosperitatea viitoare.

  6. Emil , OBAMA, MERKEL, PUTIN, TOȚI FAC JOCUL MASONERIEI MONDIALE! http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/08/obama-merkel-putin-toti-fac-jocul-masoneriei-mondiale/ Masoneria mondială a ales conform unor considerente de superioritate, 20 de țări care să trăiască pe picior mare exploatându-le pe celelalte care poartă numele de țări din lumea a 3-a. Așa se face că s-a ales și un nume pentru acest grup de țări, G20. G20, este numele dat acestui grup de 20 de țări care au dreptul, coform bancherilor mondiali, să le exploateze pe celelalte. Președinții celor 20 de state se adună anual la conferința G20, din cei 20 fac parte: Obama, Angela Merkel, Vladimir putin. RUSIA NU FACE DECÂT SĂ JOACE UN ROL DE OPOZIȚIE, NU EXISTĂ OPOZIȚIE REALĂ!

    De aceea canadienii, germanii, etc. ne exploatează resursele, pentru că au undă verde făcând parte din adunăura masonică G20, de aceea ne pleacă doctorii și cei mai inteligenți oameni din țară, pentru că aceste țări au dreptul la dezvoltare economică, celelalte nu, România neavând dreptul la o dezvoltare din punct de vedere economic, pierde minți inteligente pe care le cumpără țările din G20 cu economie dezvoltată. ĂSTA-I SISTEMUL, DE-AIA ROMÂNIA O DUCE RĂU, PENTRU CĂ NU S-A VRUT NICIODATĂ SĂ FIE DEZVOLTATĂ, NU S-A LĂSAT SĂ SE DEZVOLTE, NU S-A VOIT SĂ SĂ DEZVOLTE!

    • Stiu de G20, si e posibil sa ai dreptate, ca Rusia sa fie o falsa opozitie… Stai linistit, nu ma imbat cu apa rece uitandu-ma spre Putin. Sunt constient ca poate fi acelasi lucru pentru Romania si cu rusii…doar ca…cu americanii m-am saturat, poate o fi usor altfel spre est…? Tu daca ar fi sa alegi sa continuam cu bestiile astea de americani cu Chevron si toate astea…sau sa incercam cu rusii…ce-ai alege? Asta daca nu avem alta cale…poate reusim ceva in interiorul granitelor… Ia zi…la europarlamentare facem front comun mai multe bloguri libere sa sustinem un/niste candidati independenti? Decat scursurile PSD, PNL, PDL, PC, UNPR etc…cred ca om gasi ceva mai bun pe liste…si o sa fie nevoie de promovare…ca sa aiba vreo sansa…

      • Acum ca a plecat Chevron din Romania, pe cine mai dati vina…? Hai ca totusi, SE PARE, repet, SE PARE, ca amerlocii si conducatorii lor din umbra mai au un pic de mila macar de sanatatea noastra fizica daca nu si de cea mentala…

      • N-au niciun pic de mila, stai fara grija in aceasta privinta! :) Nu stim in urma caror planuri a plecat Chevron din RO. Dar stai linistit, au multe alte corporatii, din multe alte state detinute de ei, cu care ne exploateaza şi/sau distrug zilnic.

Spune-ți părerea aici: