Cine a adus RĂUL în România după 1989? Detalii Silviu Brucan, Petre Roman si originea suferintelor poporului român (nom)

Cine a adus raul in Romania dupa 1989 Detalii Silviu Brucan, Petre Roman evrei conduc romania originea suferintelor poporului romanPentru a înțelege mai bine cine a adus răul în România după 1989 (aceiași străini care au plănuit și pus în practică Lovitura de stat din ’89) și care este adevărata origine a suferințelor de azi ale poporului român, redau câteva pasaje preluate dintr-un text mai vechi, despre minunații noștri conducători STRĂINI cu nume de români precum Silviu Brucan, Petre Roman etc. Singura șansă pentru un român să priceapă ce se întâmplă în jurul nostru și cu țara noastră este SĂ CITEASCĂ. MULT! Acest text este total insuficient, iar nemernici precum Silviu Brucan și Petre Roman sunt doar instrumente pe tabla de șah a adevăraților Stăpâni ai lumii, pe care nu îi vedem niciodată.

25 feb 2010: ION COJA: Unde sunt evreii care nu sunt ca Silviu Brucan?

Nu e zi lăsată de la bunul Dumnezeu să nu apară încă o dovadă sau chiar mai multe în aceeaşi zi despre răul făcut nouă, românilor, ba de un evreu nenorocit, ba de altul, uneori în bandă asociaţi, caz în care îşi trag alături şi câţiva parteneri români dintre cei mai neaoşi…

Circulă pe Internet un filmuleţ cu un evreu, Shimon Peretz, fost prim ministru în Israel, mare sculă aşadar, care declara la o întâlnire de mafioţi că ei, mafioţii evrei, au cumpărat Manhattanul, Polonia, Ungaria şi România…

…………………………………………………..

Bonus: Încă o mărturisire cheie, absolut memorabilă și epatant de sinceră a unui fost ministru izraelian: “Acuza de antisemitism e un truc pe care-l folosim MEREU atunci cand cineva critica Izraelul. Când cineva din SUA critică guvernul din Izrael îi acuzăm de antisemitism, când cineva din Europa ne critică scoatem în față Holocaustul”:

IT’S A TRICK, WE ALWAYS USE IT:

…………………………………………………….

Nu trec multe zile şi primesc un vast material intitulat „Doi ani de când Israel a cumpărat România” cu date concrete, cu numele evreilor descurcăreţi care au preluat rolul statului român prin aşa zisa dezetatizare sau privatizare. O bună, cea mai bună parte din ce a fost proprietatea statului român şi a „întregului popor muncitor” este acum proprietatea unor evrei… După câteva zile găsesc acel material într-un ziar, publicat pe două pagini… Într-un singur ziar. Restul presei din România tace cu nemernicie pe acest subiect tabu!

Mai trec câteva zile şi mă întâlnesc cu un procuror, şi-l întreb dacă este ceva adevărat în aceste materiale semnate de „Adevăratul Serviciu de Informaţii” (sau cam aşa ceva) şi procurorul confirmă: la majoritatea tunurilor ilicite care s-au dat în România capitalistă profitorii au fost „investitori” evrei…

Detalii în continuare:

Am simţit că nu mai pot la infinit să susţin public că nu toţi evreii sunt ca Silviu Brucan. Repet, unde sunt evreii care nu sunt ca Silviu Brucan? Şi de unde să ştim noi că aceşti evrei mai există de vreme ce nici unul dintre ei nu iese în faţă şi nu se dezice de Silviu Brucan & compania de anti-români?!

Profesorul Mircea Coşea, fost ministru al privatizării, a făcut o dezvăluire teribilă, cumplită: legea 15, emisă de guvernul Petre Roman, lege care a decis cum să se desfăşoare privatizarea economiei româneşti şi a avuţiei statului român, nu a fost lucrată de nimeni din guvern, nu a fost elaborată de experţii noştri, din guvern sau din Parlament, ci a fost adusă şi depusă pe biroul lui Petre Roman de către Silviu Brucan (un evreu)!

Acum însă îmi dau seama şi la rândul meu susţin cu tărie că nu există altă explicaţie pentru felul cum a guvernat Petre Roman decât intenţia sa de a distruge economia României, de a lovi cât mai devastator în valorile societăţii româneşti. Iar această intenţie a slujit-o în cadrul unui program care, cel puţin parţial, a fost imaginat de alţii, în altă parte, nu în clădirea guvernului României…

Cumva în Israel?… Ipoteză năucitoare, pe care mi-o sugerează, fireşte, alocuţiunea lui Shimon Peretz, după regula cui prodest?, coroborată cu apartenenţa celor doi nemernici, Silviu Brucan şi Petre Roman, la comunitatea etnică evreiască. Şi întreb public: comunitatea evreiască, din România şi de pretutindeni, se simte solidară cu cei doi, cu opera lor malefică? Se simte solidară cu evreii care „au cumpărat România”?

Informaţia că privatizarea în România, care ne-a adus atâtea nenorociri, s-a făcut după un proiect de lege conceput fără implicarea autorităţilor româneşti, proiect de lege adus de evreul cominternist Silviu Brucan foarte probabil din străinătate, nu poţi să n-o raportezi la declaraţia lui Shimon Peretz şi la alte dovezi cu privire la evreii care „au cumpărat România”. Legătura este perfect logică, se impune de la sine… Și poartă un nume: conspiraţie împotriva României, a intereselor româneşti vitale!

Sunt tot mai mulţi românii care, revoltaţi de comportamentul „iudaic” al unui Silviu Brucan sau Radu Ioanid, simplifică lucrurile şi trag concluzia valabilă pentru un număr tot mai mare de situaţii: nu antisemitismul românilor produce suferinţe printre evrei, ci antiromânismul evreiesc, activ şi judicios organizat, produce din ce în ce mai mari prejudicii şi suferinţe românilor…

Pasivitatea „celorlalţi evrei”, a evreilor evrei, a evreilor oameni, neputinţa sau teama lor de a lua atitudine publică în această chestiune, nu va întârzia să-i determine pe români să conchidă că avem de-a face cu o complicitate evreiască generalizată. Complicitate la care aderă, din nefericire, aproape întreaga noastră clasă politică, al cărei anti-românism vizibil şi tenace are un singur efect pozitiv: mai reduce din vinovăţia „evreilor”, împărţind cu aceştia răspunderea pentru starea de dezastru naţional în care am ajuns…

ION COJA, sursa AICI.

Pentru cine vrea detalii cu privire la De unde ne vine răul? să citească această carte:

“Spitalul” – Coranul, Talmudul, Kahalul si Francmasoneria – Dr. Nicolae Paulescu, inventatorul insulinei

De citit și astea:

3 martie 2013: Personajele cheie ale afacerilor israeliene(sioniste) în România – Investitorii cu care ne-au pricopsit alde Iliescu, Roman și ceilalți guvernanți – EXEMPLU: Consacrat public prin afacerea/ecscrocheria CICO S.A., israelianul Sorin Beraru (nume real Samuel Bergovici) este cel mai celebru infractor evreu din România, prin fraudă acaparând şi devalizând multe întreprinderi româneşti, pe care le-a stors de fonduri ce au părăsit România, ca şi el. Inculpat în mai multe dosare penale, în anul 2002 Beraru a încercat mituirea procurorilor români cu suma de 600.000 de dolari. Aceştia au organizat un flagrant, astfel fiind arestat emisarul său israelian. La interogatoriu, acesta a declarat ca o parte din bani trebuiau să ajungă la Adrian (Năstase, primul ministru?). Dat în urmărire generală internaţională, Beraru rezidează în Israel, stat care nu face nici un efort pentru a-l identifica şi extrăda în România. Mai mult, la vizita oficială din 2001 în Israel a primului-ministru Adrian Năstase, la întâlnirea oficială cu oamenii de afaceri israelieni, organizată de gazde, a fost prezent şi inculpatul Beraru pentru a-l certa pe premierul român că procurorii din România îi tulbură “gheşefturile”.

http://ioncoja.ro/textele-altora/planul-ocuparii-romaniei-de-catre-evrei/

Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe. Adevărul despre Ceaușescu

Emilian, 27 aug 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comprotamentul uman.

5 responses to “Cine a adus RĂUL în România după 1989? Detalii Silviu Brucan, Petre Roman si originea suferintelor poporului român (nom)

  1. Pentru cartea lui Paulescu, pune si tu niste linkuri mai normale.
    citeste online:
    https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria
    descarca pdf:

    Click to access Paulescu,%20Dr.%20N.C.%20-%20Spitalul,Coranul,Talmudul,Cahalul,Francmasoneria.pdf

    Lasa-i pe astia de la Badpolitics ca sunt mai interesati de maidaneazi. Nu mai poti merge pe strazi fara sa calci intr-un rahat de caine sau fara sa te sfasie haitele de caini si ei o tin langa. Plus ca au prostul obicei sa-si insuseasca articole srise de altii.

    • Postarea de pe Bad politics privind cartea lui Paulescu are si acea introducere, destul de importanta, care nu stiu daca se gaseste si in PDF, si faptul ca este postat textul cartii pur si simplu in articol, fara pDF fara nimic, ofera posibilitatea de a prelua foarte usor cu copy-paste pasajele mai importante care te interesează – pentru a le studia ulterior sau a le disemina si arata si altora. E mai greu sa preiei din pDF. Sigur, cine vrea pDF-ul il poate gasi usor – acela ar fi bun pt print. Cat despre wikipedia, din ce-am inteles eu, e a mafiei internationale :)

      • Linkul online pe care ti l-am dat eu are un lucru foarte important: Cuprins. Poti sa-l citesti rapid si sa-ti dai seama despre ce e vorba in carte sau posti sa sari la ce parte vrei tu fara sa fi nevoit sa dai scroll la infinit.
        Nu conteaza al cui e siteul, conteaza faptul ca informatia din linkul meu este mai bine structurata si mai usor de navigat. Continutul cartii este identic.
        Toate cele bune.

  2. E foarte adevărat…să ne trezim dar totodată să şi ne Unim!Vreau să cred în Adevăr! şi El-Adevărul-Învinge! Să ne ajute Bunul Dumnezeu în toate şi să răsturnăm buturuga aceasta, care se dă tare, puternică, pînă cînd..pînă cînd În Adevăr ne va veni ajutorul de Sus de la Iisus.Amin.

  3. Cand resursele pamantului se vor termina, bogatii isi vor da arama pe fata. Acum poarta “grija” popoarelor (card de sanatate etc.). La o televiziune a spus ca cardul nu este obligatoriu la medicul de familie, la alta televiziune ca da. Ca sa prosteasca…
    Petre Ţuţea: “Brucan ştie să numere până la 5 cu ajutorul familiei”
    http://adevarul.ro/cultura/istorie/silviu-brucan-1_52344249c7b855ff5680a7b0/index.html

    Apropo, Emilian, Iliescu va fi considerat de televiziuni un Dumnezeu, dupa moartea lui. Apropo de control, ce vor sa faca strainii cu laserul fabricat la noi, Elisa sau nu mai stiu cum ii spune. Pot sa faca ca Isus sa apara pe cer, dupa cum a spus Barbu la OTV, te pomenesti…

Spune-ți părerea aici: