Cine sunt criminalii in razboiul Israel – Palestina / Fâșia Gaza? Nu va lasati pacaliti de mass media mincinoasa detinuta de straini! Confesiunile unor evrei sionisti israeliti (nom)

Harta criminalii evrei contra arabi in razboiul israel palestina fasia gaza terenurile palestiniene confiscate furate de guvernul Israel www.oriens.roPentru cei care au auzit de Talmud (legea de căpătâi a evreilor sioniști care conduc lumea) și au citit pasaje de acolo, citatele de mai jos sunt de așteptat din partea unor asemenea criminali dereglați mintal. Pentru cei care trăiesc în iluzia unei lumi roz, în care TOȚI OAMENII DE PE PLANETĂ SUNT LA FEL, și anume, BUNI, și își văd de treaba lor, SĂ SE TREZEASCĂ! Avem pe planetă de-a face, pe de-o parte, cu oameni buni, care vor să muncească, să-și vadă de treaba lor liniștiți, să se bucure de viață, în țara lor, iar pe de cealaltă parte avem de-a face cu PRĂDĂTORI CRIMINALI CARE ATACĂ, COLONIZEAZĂ ȘI EXPLOATEAZĂ popoarele nevinovate care își văd de treaba lor. Aproape dintotdeauna în istoria omenirii au existat astfel de invadatori/prădători (gândiți-vă la cetățile făcute de oameni ca să se apere). Din păcate, astăzi atacurile NU sunt vizibile de popoare și popoarele nu pricep CINE îi atacă și ce li se întâmplă. Metodele de atac sunt mult mai sofisticate, iar popoarele NU au apărare, pentru că nici nu realizează că sunt atacate din exterior. În plus, din cauza distrugerii mentale premeditate nu multă lume poate face față psihic acestei realități – că suntem atacați și colonizați de criminali prădători, și oamenii buni nu pot pricepe că există pe planetă oameni într-atât de răi, într-atât de diferiți de noi. Așa cum spuneam și aici – Top cele mai importante 10 lucruri – înțelegerea faptului că sunt două tipuri principale de oameni pe planetă este esențială în evoluția noastră. Atenție – cei pe care acești mafioți criminali internaționali îi consideră „dușmani” nu sunt doar locuitorii din Palestina și Fâșia Gaza, ci TOȚI oamenii ne-evrei de pe glob. De fapt nu îi consideră dușmani, ci animale ce trebuie folosite pe post de sclavi, cum puteți vedea în Talmud și în citatele de mai jos:

CONFESSIONS OF JEWISH ZIONISTS: CONFESIUNILE UNOR ZIONISTI IZRAELITI – NUMAI FIGURI MARCANTE (preluare de AICI)

……….

Exista o mare prapastie intre noi, evreii, si dusmanii nostri. Nu doar la capitolul abilitati ci si in privinta moralei, culturii, sanctitatii vietii si a constiintei. Ei ne sunt vecini aici, dar, situati fiind la o distanta de cateva sute de metri de noi, ei par a fi oameni care nu tin de acest continent, de lumea noastra, ci de alta galaxie”.
Izraeli President Moshe Katzav , the Jerusalem Post, 10 May, 2001.

“Palestinienii sunt ca niste crocodili. Cu cat le dai mai multa carne, ei vor si mai multa”.
Yehud Barak, Izraeli Prime Minister , August 28 2000, the Jerusalem Post, August 30, 2000.

Palestinienii sunt bestii ce merg pe doua picioare
Menahem Begin, catre Knesset , in Amnon Kapeliuc , New Statesman, 25 June, 1982

Palestinienii ar trebui zdrobiti ca greierii, cu capetele zdrelite de bolovani si de ziduri
Izraeli prim ministru din acea vreme, catre colonistii evrei, NY Times, April 1, 1988.

Detalii în continuare:

Dupa ce le-am ocupat teritoriul, tot ce vor mai putea face arabii, e sa bajbaie de jur imprejur, ca niste coropijnite bete intr-o sticla”.
Rafael Eytan, Seful Fortelor Apararii Izraeliene, NYTimes, 14-th April 1983

“Cum sa returnam teritoriile ocupate: nu exista nimeni caruia sa le returnam!”
Golda Mair, 8 martie 1969

“Nu exista asa ceva care sa poarte numele de “palestinieni”, acestia n-au existat niciodata”!
Golda Mair, iunie 15, 1969

“Teza pericolului exercitarii de genocid ce atarna in iunie 1967 asupra noastra, si ideea ca Izraelul lupta pentru propria existenta fizica, e doar o cacealma , care s-a nascut si a fost dezvoltata doar dupa razboi”.
Izraeli general, Mattit Jahub Pellett , raport in Haarez, 19 martie 1972

Ben Gurion avertizeaza in 1948 :
“Trebuie sa facem totul ca sa ne asiguram ca palestinienii nu se intorc niciodata, asigurandu-ne compatriotii zionisti ca palestinienii nu se vor intoarce niciodata la casele lor, deoarece cei batrani vor muri iar cei tineri vor uita”

Trebuie sa ucidem toti palestinienii care nu se resemneaza la gandul de a trai aici ca sclavi”.
Gen Heilbronn, din comitetul pentru realegerea generalului Shlemelahad, primar al Tel Avivului , Oct 1983

“De fiecare data cand facem ceva, tu-mi spui mie ca America o sa faca asta si o sa faca ailalta, eu vreau sa-ti spun ceva foarte clar: nu te ingrijora ca America pune presiune asupra Izraelului, caci noi controlam America, si americanii o stiu!”
Sharon oct 3, 2001 , lui Perez , la Radio Izrael.

“Noi declaram deschis ca arabii nu au dreptul sa se stabileasca nici macar pe un centimetru patrat din Erez Izrael. Ei n-au ascultat si nu vor asculta niciodata decat de forta. Vom folosi forta totala pana cand palestinienii vor veni la noi tarandu-se in patru labe.”
Rafael Eytan , Seful Fortelor de Aparare ale Izraelului , Gad Bekka, Yediot Ahronot 13 April 1983 and The NY Times ,14 April, 1983

Trebuie sa folosim teroarea, asasinarea , intimidarea , confiscarea teritoriala si taierea tuturor serviciilor sociale pentru a epura in Galileea, toata populatia ei araba”.
Izrael Kunik, The Kunik Memorandum

“Satele evreiesti au fost construite in locul satelor arabe . Noi nici macar nu cunoastem numele acestor sate arabe. Si nu condamn pe nimeni intrucat cartile de geografie nici macar nu exista, iar satele arabilor nu exista nici ele. Lalau s-a ridicat in locul lui Malulu. Kibutz Kwait in locul lui Jutah. Kibutz Sarit in locul lui Unefis. Si Kefaia Heshuah in locul lui Tal Al Shuman. Nu exista in tara asta un singur loc care sa nu fi avut initial populatie araba”.
Moshe Daiian, adresa catre Teknikon, Haifa. Raport in Haaretz April 4 – 1969.

“Am iesit afara, insotiti de Ben Gurion. Alon a repetat aceasta intrebare: ce e de facut cu populatia palestiniana. Ben Gurion a facut un semn cu mana care spunea: impinge-i afara !”
Iitzak Rabin , Rabin Memoirs, published in the New York Times, 23 October 1979

Descrierea lui Rabin a cuceririi lui Liddah, dupa completarea lui Pleine Daleth:
“Vom reduce populatia araba la nivelul unei comunitati de taietori de lemne si de chelneri”.
Iuri Lubrani PM, consilierul special al lui Ben Gurion asupra chestiunii arabe, 1960, din: “The Arabs in Izrael”, by Sabri Girias

Toata lumea trebuie sa se miste, sa alerge si sa acapareze cat de multe dealuri posibile, ca sa largeasca suprafetele colonizate, deoarece tot ce cucerim acum, va ramane al nostru, tot ce nu cucerim , va ramane al lor.”
Ariel Sharon, Izrael Ministru de Externe, adresandu-se militantilor dreptei extreme, pe nume Sommet Party, Agence France Presse, Nov 15,1998.

“E datoria conducatorilor izraelieni sa explice opiniei publice , clar si curajos, un anume numar de fapte, uitate cu vremea. Primul dintre ele spune ca nu exista zionism, colonizare sau stat evreu, fara expulzarea arabilor si fara exproprierea lor de pe pamanturile lor.”
Yurom Bar Porah, Yedihot Ahronot , 14 July, 1972

“Stimuleaza populatia sarmana sa plece dincolo de granita, refuzandu-le angajarea. Dar procesul exproprierii si inlaturarii celor saraci, trebuie executata discret si circumspect.”
Theodor Herzl, fondatorul lui World’s Zionist Organization, vorbind despre arabii din Palestina , Complete Diaries, June 12 ,1985 .

Un milion de arabi nu valoreaza o singura unghie a unui evreu
Rabbi Jakov Perrin, 27 Febr 1994, NY Times, February 28, 1994, pg 1

Noi , evreii, suntem distrugatori si vom ramane distrugatori, nimic din ceea ce puteti face voi, vor satisface cerintele noastre si necesitatile noastre”.
“You Gentiles”, de Maurice Samuels , pg 155

Vom avea un guvernamant mondial, ca va place sau nu. Singura intrebare care ramane este daca acel guvernamant va fi atins prin cucerire sau prin consimtire
Bancherul evreu , Paul Warburg, 17 Febr 1950, pe cand depunea marturie in fata senatului SUA .

“Ne vom stabili in Palestina, ca va place sau nu. Puteti sa ne accelerati sosirea sau puteti la fel de bine sa ne-o intarziati. E mai bine insa sa ne ajutati asa incat sa nu ne transformati fortele constructive in forte destructive , care vor rasturna lumea.
Haim Weizmann, Judische Rundschau nr 4, 1920

Rasa noastra este rasa de stapani , noi suntem zeii divini ai acestei planete. Noi suntem la fel de diferiti de rasele inferioare precum sunt ele de insecte. De fapt, comparate cu rasa noastra , celelalte rase sunt bestii si animale; vite in cel mai bun caz. Alte rase sunt considerate drept excrement uman. Destinul nostru este sa dictam raselor inferioare. Regatul nostru ce va veni, va fi dirijat de conducatorul nostru cu un baston de fier. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi in calitate de sclavi”.
Menachem Begin catre Knesset , citat de Arnon Kapeliuk : “Begin and the Beasts”, New Statesman” June 25, 1982

“Spune-mi, o duc chiar asa de rau oamenii rai de pe pamantul asta, ei vaneaza si prind tot ce au chef sa manance! Ei nu sufera de indigestie, si nu-s pedepsiti de ceruri. Vreau ca Izraelul sa se inscrie in acel club, poate ca atunci omenirea va incepe sa se teama de noi, in fine, in loc sa le fie mila. Poate ca vor incepe sa tremure , sa le fie frica de nebunia noastra in loc sa ne admire nobletea! Lasa-i sa tremure ! Lasa-i sa ne cheme un stat nebun! Lasa-i sa inteleaga ca suntem o tara salbateca, periculoasa imprejurimilor noastre, anormala, ca am putea turba, ca am putea incepe cel de al 3-lea razboi mondial, pe neasteptate, sau ca intr-o zi am putea innebuni si da foc tuturor campurilor cu petrol din Asia Mica. Chiar daca imi demonstrezi ca actualul razboi este un razboi murdar, imoral, nu-mi pasa , vom incepe un alt razboi, vom ucide si vom distruge mai mult, si mai mult, si stii dece merita? Deoarece se pare ca acest razboi ne-a facut mai antipatici lumii necivilizate! Nu vom mai auzi acel nonsens despre unicitatea moralei iudaice . S-a terminat cu trancaneala ca un popor unic confera lumina natiunilor, s-a terminat cu unicitatea, nu mai este dulceata si lumina! La naiba!”
Izraeli former Prime Minister Ariel Sharon

“Epoca moderna este epoca iudaica. Si secolul 20 in mod special, este secolul iudaic”!
Iuri Slezky, Profesor de istorie la Univ of California, Berkeley, “The Jewish Century” Princeton Univ Press

“Ce ma socheaza si ma ingrijoreaza , este ingustimea si obtuzitatea conducatorilor nostri militari. Ei par sa presupuna ca statul Izrael poate sau chiar trebuie sa se comporte, in ce priveste relatiile internationale, conform legilor junglei: lungul lant de incidente false si ostilitati pa care le-am inventat si atat de multe ciocniri pe care le-am provocat!”
Din Jurnalul de zi al lui Moshe Sharet, fost Prim Ministru al Izraelului si Liviu Lukash: “Izrael’ Sacred Terrorism ” 1980

……………………………………………

Gândire de talmudistă – Parlamentar israelian: “Mamele palestiniene ar trebui ucise” (sursa AICI)

MK-Ayelet-ShakedO cunoscută parlamentară din Israel, membră a partidului extremist “Căminul evreiesc”, i-a numit pe toţi membrii poporului palestinian ca fiind “terorişti”, informează presa arabă, turcă şi iraniană, informaţia fiind preluată şi de unele cotidiene occidentale. Mai mult, aceasta a spus pe pagina ei de Facebook că în opinia ei toate mamele palestiniene nasc “pui de şerpi” şi ar trebui omorâte în timpul atacurilor asupra Fâşiei Gaza, un teritoriu controlat de militanţii islamişti Hamas.

“Ele trebuie să moară şi casele lor ar trebui demolate ca să nu mai poată adăposti terorişti”, a declarat Ayelet Shaked, adăugând că “ei (palestinienii) toţi sunt duşmanii noştri iar sângele lor trebuie să fie pe mâinile noastre, lucru valabil şi pentru mamele teroriştilor morţi”. “Ele ar trebui să-şi urmeze fiii. Nimic nu ar fi mai corect”, a mai spus parlamentara.

Remarcile radicale pot fi uşor considerate un apel la genocid şi la curăţarea etnică a teritoriilor ocupate.

Asta au tot făcut din 1946 încoace:

Harta criminalii evrei contra arabi in razboiul israel palestina fasia gaza terenurile palestiniene confiscate furate de guvernul Israel www.oriens.ro…………………

VIDEO EVREI CONTRA ISRAEL, CONDUCEREA SIONISTĂ si impotriva atacului Palestinei:

…………………..

De citit și astea:

5 sept 2014: VIDEO – UN RABIN EVREU face dezvăluiri despre IMPOSTORII de la FCER – Federația Comunităților Evreiești din România. Evrei impotriva genocidului israelian.

4 aug 2014: Slugarnicie in fata Portii de la Tel Aviv, “Made in Canada”, promovata de Harper pentru a depersonaliza poporul canadian in fata unor agresori criminali. Si cu terorismul cum ramine, daca prin aceste metode se impune Israelul??

4 aug 23014: Cinci adevăruri tragice (despre Israel, SUA și Europa)

8 aug 2014: VIDEO evreica Joan Rivers care se da americancă, despre acţiunile Israelului în Fâşia Gaza: „Palestinienii merită să fie morţi

25 iul 2014: EVREII TRAG CU TANCURILE IN COPIII PALESTINIENI….Holocaustul evreiesc impotriva umanitatii. In disperarea lor, evreii omoara copiii gazduiti in tabara Natiunilor Unite din Gaza. Genocidul evreiesc asupra unor oameni care vor sa traiasca demn, continua

………………….

Emilian, 28 aug 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s