Cum se ascund străinii printre noi – sa ne jucam de-a schimbatul numelui!

raluca fischer fisher fiser greem revolution si-a schimbat numele evreiesc intr-unul mai romanescAstăzi o să ne jucăm ceva frumos rău: de-a schimbatul numelui. Câți dintre voi și-au schimbat/modificat numele de familie în ultima perioadă, fără să vă căsătoriți sau altceva de genul ăsta? Hmm…niciunul? Ciudat! Păi sunt oameni în România care cică sunt români, și care fac acest lucru – își modifică numele de familie (care e mai străin așa de fel) cu unul mai…românesc. Să semene mai bine cu noi. Să fie de-ai noștri, să-i acceptăm și să-i iubim în societatea noastră ca și cum ar fi români din moș strămoș, așa cum sunt majoritatea românilor.

Paranteză: Am mai spus pe acest blog (în textul cu Cele mai importante 10 lucruri) și o să mai repet: un lucru foarte important pentru ca România să evolueze este să pricepem că pe planetă avem oameni buni care își văd de treaba lor și avem şi oameni răi care îi exploatează vizibil sau din umbră pe oamenii buni care își văd de treaba lor. Noi românii suntem poporul bun care ar vrea să-și vadă de treaba lui dar nu este lăsat, fiind în prezent exploatat la sânge de străini (prădători / paraziți total diferiți de noi ca și caracter, care au preluat conducerea totală a României prin Lovitura de stat și asasinatul din ’89). Cât de diferiți și malefici sunt indivizii din acest neam care parazitează întreaga omenire aflați detaliat în cartea ASTA.

Să revenim însă la jocul nostru cu schimbatul numelui.

Aici am găsit o listă cu Jewish family names (click!)

Iete-te și numele FISCHER printre celelalte:

raluca fischer fisher fișer presedinte green revolution nume evreu isi schimba numele intr-unul mai romanesc

Mențiune relevantă pentru cine nu știa deja: numele evreiesc FISCHER se citește <fișer> / <fișăr>.

Câți dintre voi cunoașteți români get-beget cu numele FISCHER? :)

Nu cunoașteți? Nici eu. Dar nu e nicio problemă, iată se crează unul as we speak:

Raluca Fischer, tanti din poza de la început, e președintele ONG-ului de mediu Green Revolution şi patronul site-ului Green Report ce activează de ani buni în România. Foarte frumos. Haideți să vedem cu ajutorul Google cum o chema pe tanti asta prin 2009-2011, apoi în 2012-2013 și cum o cheamă acum în 2014.

Detalii în continuare:

Numele ei real (cât de real e nu știm, dar ăsta era inițial – așa o știa românu’ care a avut vreo tangență cu activitățile acestui ONG și s-a interesat cine îl conduce) este Raluca FISCHER – așa o chema pe ea inițial – numele ăsta a rezistat pe site-ul ONG-ului pe care îl conduce și pe google, se pare până prin 2011-2012:

raluca fischer schimba numele de evreu presedinte asociatie ong de mediu green report revolution cum si de ce isi schimba evreii numele se confunda cu bastinasii romanii autohtoni 1

Raluca FISCHER

Apoi, în căutările pe google nu prea mai apare raluca FISCHER, ci de prin 2013 brusc dispare un C: numele domniței devine Raluca FISHER – nenea google ne ajută din nou:

raluca fisher fiser schimba numele de evreu presedinte asociatie ong de mediu green report revolution cum si de ce isi schimba evreii numele se confunda cu bastinasii romanii autohtoni 2

Raluca FISHER

Apoi, cumva de anul ăsta (sau cine știe de când exact, că n-am stat să mă benoclez la așa ceva, ci pur şi simplu mi-a sărit în ochi), din numele domniței dispare și un H, rămânând Raluca FISER – google iarăși ne ajută să vedem:

raluca fiser schimba numele de evreu presedinte asociatie ong de mediu green report revolution cum si de ce isi schimba evreii numele se confunda cu bastinasii romanii autohtoni 3

Raluca FISER

Acum pe site-ul Asociaţiei Green Revolution, asociaţie care activează din 2009, numele inițial FISCHER nu mai apare nicăieri – a fost scos total. Acum apare doar Raluca FISER. În plus, Google îți dă cele mai bune rezultate despre domnița asta doar dacă îi scrii numele FISER – îţi dă inclusiv poze cu ea pe prima pagină fără să apeşi tu pe Images (ceea ce nu îți oferă dacă scrii „raluca fischer” sau „raluca fisher”). Iar dacă scrii numele ”greșit” în căutarea pe google, gen FISCHER sau FISHER te atenționează dacă nu cumva ai vrut să scrii Raluca FISER. :) Superb sau ce? Mai e cineva care încă nu știe că Google e patronat de același neam prădător? Eh, ați aflat acum.

Ceea ce e și mai drăguț este că toate astea n-au fost suficiente, urmează cireașa de pe tort: VIRGULIȚĂ LA ”S”, care devine ”Ș” românesc :D. Astfel, numele va deveni în final Raluca FIȘER – așa mai zici că e de-a noastră:

raluca fișer cu ș virgula schimba numele de evreu presedinte asociatie ong de mediu green report revolution cum si de ce isi schimba evreii numele se confunda cu bastinasii romani 4

Raluca FIŞER

raluca fischer fisher fiser greem revolution si-a schimbat numele evreiesc intr-unul mai romanesc

Unii evrei cică își schimbă numele pentru că sunt discriminați sau ca să nu fie discriminați. Întrebarea mea este: cine a discriminat-o vreodată pe tanti aceasta Raluca Fischer în România de a fost nevoită să-și schimbe numele? Nici măcar n-a auzit nimeni de ea şi nu ştie nimeni ce orgini are şi nici nu-i pasă nimănui. Răspunsul: nimeni n-a discriminat-o vreodată. N-are nicio legătură discriminarea cu asta…e doar o abureală pe care o livrează unii oamenii d’ăștia publicului tâmp și credul (nu că ea ar fi dat vreo explicație legat de asta). Ba chiar, eu văd că-i merge destul de bine ca președinte al ONG-ului pe care îl conduce.

Ia uite ce zice tanti asta, tot evreu, fost ministru al Israelului despre antisemitism etc, cică e o cacialma, un truc pe care îl folosesc când îi acuză cineva de ceva:

…………….

Oricum, Raluca Fischer n-are nicio problemă cu discriminare/antisemitism etc. Deci, ce motiv avea să-şi schimbe numele în afară de ascunderea adevăratei identităţi şi etnii?

Motivul ar putea fi ăsta: iubește atât de mult România încât n-a putut să trăiască în România și printre românii pe care îi iubește nespus, fără să aibă şi ea, draga de ea, nume românesc ca al nostru. Perfect!

Uite ce comentariu corect am găsit pe FB: „Cine îşi ascunde numele real? Făcătorul de bine sau făcătorul de rău? Oare cine se duce in tara altora și isi ia nume de bastinasi ca sa nu fie identificat? Cineva care vrea binele sau vrea raul bastinasilor? Daca ar vrea binele, nu are de ce sa se ascunda, DIMPOTRIVA, AR AVEA PENTRU CE SA FIE APRECIAT/APRECIATA, SA FIE MANDRU/MANDRA DE CONTRIBUTIA BENEFICA. Nimeni in istoria Lumii nu s-a dus undeva si a facut bine sub falsa identitate bastinasa. Falsa identitate este utila numai facatorului de rau.”

Aceasta este una dintre modalitățile prin care străinii ”se ascund” printre noi și se dau drept ”de-ai noștri”, când ei de fapt sunt străini – și o mare mare parte dintre ei servesc mafiei internaționale reprezentată de adevăratul lor popor.

Un popor bun la suflet, naiv și credul precum al nostru este ușor fraierit să creadă că are în fața ochilor un român de-al lui, atâta timp cât individul respectiv vorbește românește, locuiește în România, seamănă cu noi și are nume românesc…  Din păcate…chestiile astea formale sunt insuficiente pentru a ne da seama care e român și care e străin… Şi din păcate FOARTE MULŢI DINTRE CONDUCĂTORII ROMÂNIEI DE ASTĂZI SUNT STRĂINI CU NUME ROMÂNEŞTI! De aceea eu tot repet până pricepe şi ultimul român: ROMÂNIA NU ESTE CONDUSĂ ÎN PREZENT DE ROMÂNI!

Vă invit mai jos să parcurgeți și aceste materiale:

Cine a adus RĂUL în România după 1989? Detalii Silviu Brucan, Petre Roman – evrei

Listă personalități publice de origine evreiască în românia

Evrei în structurile de decizie ale statului român

Jews Who Changed Their Names from Jewish Names to Christian / White Names

.

Alte detalii despre sursa reală a suferinţelor noastre de astăzi găsiți în textele adunate aici:

Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi?

P.s.: DOAMNE FEREȘTE să se înțeleagă în urma parcurgerii acestui material că eu aș fi susținut că toți evreii fac rău omenirii sau că Raluca Fischer cu care n-am absolut nicio legătură ar face rău cuiva în vreun fel. Habar n-am ce face Raluca Fischer. Văd doar că-şi schimbă numele într-unul mai românesc. Nu toți evreii sunt răi! Însă foarte mulți, da! Iar marea majoritate a celor care nu fac rău direct, fac rău prin complicitate – prin faptul că nu au o reacție împotriva „fraților lor” care exploatează fără milă popoarele lumii ca pe nişte sclavi.

……..

Emilian, 11 sept 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Cum se ascund străinii printre noi – sa ne jucam de-a schimbatul numelui!

  1. ceea ce pot sa spun ca tovarasul iliescu a stricat tara de la inceput. a avut multe posibilitati dupa 89, una fiind unirea basarabiei cu romania, atunci a fost momentul, pe cind el a spus ca nu este momentul sa unim doua saracii. trebuie executat.

  2. ce va mira? “bãşe” devine băşescu şi mai apoi băsescu. Şi câte şi mai câte! Câţi dintre noi nu-şi uită sorgintea când e vorba de accesul la caşcaval? Dar’ă mi-te când e vorba să fi supus ascultător al neamului ales să schimbe faţa lumii!

    • Nu sunt discriminati evreii in niciun fel in Romania, o duc prea bine. Nu d-asta isi schimba ei numele de sute de ani, ca mai comenteaza unul – doi oameni pe ici pe colo. Ci pentru ca asta fac ei ca sa se infiltreze in popoarele pe care vor sa le cucereasca si sa le exploateze. Cine isi ascunde identitatea? Cel care vrea sa faca bine sau criminalul/cel care vrea sa faca rau?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s