Colectie Stiri si Articole relevante si importante pentru viata si bunastarea noastra. Politica, alimentatie, controlul populatiei umane, sanatate (div20)

colectie stiri articole relevante importante pentru viata bunastarea noastra a romanilor poporului romania politica, sanatate, alimentatie, farmacii, medicamente, cine conduce lumeaPentru că un om informat este mai câştigat şi pentru că un popor needucat nu prea are şanse să o ducă bine, colecţionez aici o serie de ştiri şi articole relevante şi importante pentru viaţa şi bunăstarea noastră, ca să înţelegem în ce lume trăim, ca să înţelegem realitatea din jurul nostru, aceea reală (nu iluzia în care vor cei care ne controlează să credem), ca să fim mai pregătiţi pentru relele la care suntem şi vom fi supuşi în viitor, ca indivizi şi ca popor român. Atenţie – cele mai importante şi relevante ştiri şi articole se găsesc de regulă pe blog-uri încă LIBERE, pentru că presa oficială este în proporţie de peste 90% aservită anumitor interese sau cumpărată de anumiţi “actori”. Câteva ştiri şi articole importante puteţi citi în continuare:

Câteva știri şi articole importante pentru viaţa noastră:

(lista este începută pe 13 martie 2012 și updatată din când în când; aici apar doar articolele care nu şi-au găsit loc într-unul din textele scrise de mine pe acest blog – pentru a vedea cele mai importante informaţii relevante pentru bunăstarea vieţii noastre, citeşte articolele scrise pe blogul Ce-i cu noi?, alegând din categoriile din stânga sus)

Controlul populaţiei umane – furt şi stocare de date personale, dictatura corporaţiilor şi a grupurilor oculte:

aprilie 2013: Hitler – Mesia sau Antihrist?

25 martie 2013: Gripa de Marketing si Epidemia de Profit / Big Money – Pig Pharma. Pentru că țipă „Gripă!”

3 martie 2013: Ești SCLAV la Stat!

2 martie 2013: iPhone va face analize de urină

21 feb 2013: Revolta unui popor atât de liniştit

13 dec 2012: Băncile din Europa vor fi controlate de doar câţiva oameni

12 nov 2012: Cine trage frâiele economiei mondiale. Peste 700 miliarde dolari în mâinile a 20 de oameni (şi ăştia sunt ăia care apar în reviste :) vă daţi seama câţi bani învârt cei care conduc lumea din umbră şi despre care nu aude nimeni niciodată nimic public?)

1 nov 2012: Cei care conduc lumea vor să distrugă agricultura familială, făcută de micile gospodării

19 oct 2012: Cât de puţin vor să plătească companiile de asigurări când moare un om într-un accident rutier

19 cot 2012:  Amintirile traumatizante, şterse pentru totdeauna. Pastila care elimină urmele traumelor în timpul somnului – acesta este “scopul nobil” scos tot timpul în faţă. De fapt este o prosteală pentru proşti. Scopul real al pastilei este sa-ti niveleze creierul, sa-ti distruga si ultima urma de spirit critic pe care il mai aveai in cap, pentru ca cei care conduc lumea din umbra sa o conduca linistiti in continuare si sa tine oile sclavi (noi) să muncească fara sa cârtească.

18 oct 2012: Elveţia îşi pegăteşte armata împotriva propriului Popor.

12 oct 2012: Cum sabotează Google campania electorală a lui Mitt Romney (de aici putem conştientiza ce putere are Google şi cei care îl patronează, mai ales dacă ne gândim că este utilizat de peste 1 miliard de oameni);

10 oct 2012: O nouă “Securitate” caută TURNĂTORI printre români. Cei care vor să adere sunt la un click distanţă. Citiţi această ştire şi întrebaţi-vă un singur lucru: După ce un neo-turnător român spune că vecinu’ foloseşte windows fără licenţă, ce va face compania respectivă? Îi face plângere penală vecinului bazându-se doar pe ce i-a spus nimeni în drum? NU! Pe baza ponturilor se vor face verificări în acele baze de date care conţin “dosare virtuale” cu detaliile întregii vieţi şi activităţi ale ficăruia dintre noi. Am primit un pont despre X. I-am verificat, bineînţeles ilegal şi imoral, dosarul virtual stocat bine undeva (pe care l-am cumpărat pe mulţi bani împreună cu alte dosare), şi pe baza informaţiilor găsite acolo acţionez mai departe sau nu. Degeaba vor turna neo-turnătorii tot felul de chestii. Ele trebuie verificate. Şi se verifică în acele baze de date care conţin detalii despre toată lumea, inclusiv tu, cel care citeşti acum aceste rânduri. Faptul că citeşti aceste rânduri s-a stocat în dosărelul tău virtual. Tot ce mişcă pe internet-telefoane mobile-tablete se stochează!. Detalii AICI – cine conduce lumea şi AICI – pericolele internetului.

10 oct 2012 (dar ştirea e mai veche): În America se construieşte cel mai mare centru de spionaj din lume (2 miliarde de $) pentru controlul total al populaţiei Globului

3 oct 2012: Facebook vrea sa micsoreze varsta minima! Credeti ca e bine?

28 sept 2012: Masonii şi cei care conduc lumea vin să ordone în România. Nu se mai jenează să se ascundă

24 sept 2012 – Oltchim – DD cică salvează Oltchim, când de fapt îl pune pe tavă unui gigan internaţional – cum se întâmplă cu toate privazizările din România (asta este şi ideea, statul să piardă puterea iar companiile private şi ceilalţi care conduc lumea să dicteze totul)

23 sept 2012: Corneliu Dobriţoiu (Ministrul Apărării): România ar putea plăti aproximativ 600 milioane dolari pentru 12 avioane de tip F-16, la mâna a doua.    (comentariul meu: DE CE NE TREBUIE NOUĂ AVIOANE DE LUPTĂĂĂĂ?!??!?!?!!??! DUDE! Suntem NIMENI PE LUME ca țară, NU avem teroriști, NU ne amenință NIMENI, NU ne atacă nimeni, pentru că nimeni nu a auzit de noi, NU are nimeni nevoie de ajutorul nostru, să venim noi cu avioane de la noi sa atacăm nu știu ce obiectiv sau țară care trebuie colonizată de SUA. Nu au nevoie de asta, au armele lor foarte scumpe, pe care vor să le consume ca să mai cheltuiască niște milioane de dolari din banii contribuabililor americani, care să se ducă în contul anumitor firme. Atunci DE CE TREBUIE SĂ CUMPERE ROMÂNIA AVIOANE de 600 milioane de dolari ( 600 de MILIOANE!) la mâna a doua? Păi e simplu – ca să se mute niște MULȚI bani munciți de scalvii de români, de la noi din România, în altă țară, către anumite firme. Despre asta e vorba. Cei care iau parte la o asemenea nesimțire și un asemenea furt, când mulți români nu au ce să mănânce la propriu, sunt niște JAPIȚE nenorocite!

20 septembrie 2012: Pantofii cu GPS te duc oriunde, fără să te rătăceşti (dar şi spun altora unde te afli)

10 septembrie 2012: Vede şi ştie TOT despre jumătate de miliard de oameni. “Este mai periculos decât FMI, Google sau Facebook”

7 septembrie 2012:  Ce condiţii impune FMI Ungariei. Cum se doreşte cotropirea financiară a unui popor

4 septembrie 2012: Băncile fac bani pe spatele celor care mor de foame

23 august 2012: FMI colonizează (bineînţeles şi evident) şi Egiptul printr-un împrumut de 4.8 miliarde de dolari

Cum vor fi urmăriți oamenii – microcip în dinte (este doar una din multe variante)

Cum fură Google date personale prin rețelele wireless

Cum se fură prin wireless datele cardurilor cu cip RFID

Cum se spionează oamenii legal, prin tratatele UE

Bill Gates susţine controlul omenirii prin investiţii în brăţări de monitorizare (să nu fim idioţi şi să punem botul la motivele “morale şi nobile” pe care le invocă tot timpul cei care vin cu astfel de propuneri – scopul lor real este tot timpul acelaşi: monitorizarea şi controlul întregii populaţii a lumii, puţin câte puţin).

Facebook îți cere numărul de telefon. Bineînțeles că invoacă motive nobile și morale, și unii chiar îi cred :)). Facebook este cel mai performant sistem de spionaj prin faptul că oferă acces la date personale (de toate felurile) a peste 900 de milioane de utilizatori, date pe care ei singuri le oferă :). Facebook demonstrează încă o dată că se află la îndemâna celor care vor să controleze cât mai multă lume de pe această planetă, cât mai repede, cât mai ușor. Aţi observat că mai toate site-urile astea mari încep să-ţi ceară şi numărul de telefon ca să îţi faci cont?

Uniunea Europeană încearcă să-şi controleze cetăţenii invadând viaţa privată a tuturor – citiţi acest articol şi vedeţi cum tot timpul sunt scoase în faţă acele motive nobile şi morale care vezi doamne ne vor face viaţa mai bună. Apoi încercaţi să realizaţi evidentul: se încearcă din ce în ce mai puternic un control mondial al populaţiei lumii. Europenii, care au o inteligenţă destul de mare, ar putea la un moment dat să se răzvrătească împotriva unei dictaturi mondiale (care deja există) şi atunci ei trebuie din timp “controlaţi” prin astfel de reglementări “ochiul şi timpanul”. Trebuie să fim distruşi de tot la creier să îi credem când ne spun că nu se va stoca şi conţinutul convorbirilor :). Ce glumă…

Armele viitorului – insecte şi păsări teleghidate – ele nu vor fi folosite doar pe plan extern (în conflicte armate), sau în cauze nobile gen găsirea victimelor la un cutremur sau alt dezastru naturale. Ele vor fi folosite şi pe plan “domestic” pentru eliminarea celor care se opun conducerii statului, celor care protestează, care scot în vileag lucruri secrete, sau care pur şi simplu au de spus ceva care îi deranjează pe “cei de sus”. Prin astfel de insecte teleghidate oricine va putea fi infectat cu SIDA / CANCER sau chiar şi boli mai grave, fără să-şi dea seama. Vor muri oameni fără să se ştie că de fapt au fost omorâţi. Nimeni nu va fi pedepsit pentru că nu va exista nici măcar arma crimei, ca să nu mai vorbim de criminal.

FBI, CIA, NASA recrutează persoane la o reuniune a hackerilor – citiţi ce se poate face pe telefonul mobil de la distanţă.

Cum se poate prelua controlul telefoanelor “smart” de la distanţă

Google fură iar date personale şi este şi amendat pentru asta de o comisie din SUA

Motivul neasteptat al prezentei agentiilor federale americane, la conventia hackerilor din Las Vegas

SPRE UN CONTROL MENTAL LA SCARĂ PLANETARĂ – manipularea şi controlul oamenilor, tehnologii moderne

 

Politică şi corupţie

5 iunie 2013: Era unei noi democraţii

10 aprilie 2013: http://revistacultura.ro/nou/2013/03/un-capitalism-patetic/

14 martie 2013: Afaceri cu statul la metrou. O firmă privată câştigă sute de milioane de lei de la Metrorex

28 feb 2013: Senatorii au dat liber la hăcuit pădurile României. Frăţia cozilor de topor din Parlamentul României s-a reunit pentru a băgă drujbele în pădure

11 dec 2012: Domeniul la care UDMR deţine recordul. N-au plecat din Parlamentul României de zeci de ani + 80% dintre parlamentarii care au castigat alegerile din 10 dec 2012 au cel putin 3 mandate de parlamentar la activ – ceea ce inseamna ca ne cam conduc aceeasi oameni la infinit :). 

Alimentaţie:

19 aprilie 2013: Ce trucuri folosesc supermarketurile pentru a ne face să cheltuim mai mult

12 aprilie 2013: Ambasadorul Norvegiei: Puteţi hrăni 80 de milioane de oameni, dar importaţi două treimi din alimente. E o nebunie!

22 martie 2013: http://www.gandul.info/magazin/bauturile-racoritoare-care-ucid-200-000-de-oameni-in-fiecare-an-10680121

10 feb 2013: Risipă. Jumătate din alimentele produse la nivel mondial ajung la gunoi

4 feb 2013: Măsura RADICALĂ pe care a luat-o ţara vecină cu noi. Carnea de pui INJECTATĂ va fi scoasă de pe piaţă

16 oct 2012: Boala care vine din MÂNCARE. “Simţeam cum îmi umblă ceva pe sub piele”. Organismele modificate genetic, responsabile.

15 oct 2012: Ce să nu mănânci NICIODATĂ la fast-food!

1 oct 2012: Mănânci asta în fiecare săptămână, dar te poate îmbolnăvi de CANCER. Ce conţine unul din cele mai populare alimente

21 septembrie – Atenție la pericolele reprezentate de cuptorul cu microunde! Apa fierbinte îți sare pe față dacă o supraîncălzești!

20 septembrie 2012: STUDIU – Porumbul modificat genetic este cancerigen

20 septembrie 2012: Un nou studiu arată cât sunt de nocive pentru sănătate cutiile de conserve şi recipientele din plastic

7 sept 2012: Angajat al unei fabrici de mezeluri: “NICIODATĂ nu o să pun gura pe aşa ceva”. Ce conţin alimentele pe care le mâncăm zilnic

27 iunie 2012: SOMAŢIE pentru Pepsi: Schimbaţi URGENT reţeta! Care este ingredientul problemă şi cât de periculos e

Farmacii, producători de medicamente, sistem medical, sănătate etc:

aprilie 2013: Manipularea prin reclamele la medicamente, difuzate la TV

28 martie 2013: Tratamentul pentru cancer descoperit in Canada si ignorat de companiile farmaceutice

22 oct 2012: Remedii naturale rapide contra celor mai comune 7 dureri

18 septembrie 2012: Jumătate dintre medicamentele din farmacii sunt apă de ploaie. Semnalul de alarmă tras de doi medici francezi

Cum fac marii producători de medicamente mai mulți bani în România

Cum te poți vindeca fără medicamente

Ciupercile medicinale ajuta la reechilibrarea sistemului imun

De ce Rusia a interzis carnea produsă în SUA

Corupţia şi mafia din Biserica Ortodoxă Română

(asta nu înseamnă să nu mai credeţi în Dumnezeu, ci doar să realizaţi că BOR, prin patronajul Daniel, este coruptă şi să nu-i mai daţi bani)

Despre Daniel şi BOR citiţi un text separat AICI (include foarte multe articole pe această temă)

Dumnezeu:

24 feb 2013: D.C. Dulcan: În spatele tuturor lucrurilor e Dumnezeu

Diverse:

12 oct 2012: Arma supremă de distrugere în masă: Controlul vremii

8 oct 2012 – Să apreciem “nimicul” pe care îl avem. Este de multe ori cu mult peste ce au avut sau au alte persoane: “Tatăl meu a fost condamnat pentru că mi-a dat de mâncare”. Povestea emoţionantă a ultimului partizan, Dumitru Moldovan – VIDEO.

Fericirea la români – studiu 2012

Istoria nestiuta a getilor si genomul european

Bănci. Financiar. Economie

THINK AGAIN – 23 martie 2013: IMINENTUL FALIMENT BANCAR GLOBAL!

6 martie 2013: Băncile, disperate din cauza proceselor

28 feb 2013: Datele noastre personale, la cheremul bancherilor: „Big Brother” se va muta în ghişeele băncilor

Ce nu vor băncile să afli: cum să-ţi declari falimentul personal în altă ţară şi să scapi de datorii

Sistemul de finanţare care scoate băncile din joc: Primeşti bani ce nu trebuie daţi înapoi

Articole interesante:

22 martie 2013: Orb la orb nu scoate ochii

Ionuţ Budişteanu – un geniu al informaticii româneşti (inveţie aparat pentru nevăzători, pentru a putea “vedea” cu limba etc)

Povestea profesorului surd si orb – Vasile Adamescu, o viata in bezna si in tacere

VENITUL DE BAZA – Un Impuls Cultural VIDEO

Emilian, ceicunoi.wordpress.com. Lista este începută pe 13 martie 2012 şi updatată periodic. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.